Helg och höstlovslängtan!

Jag har under kvällen kommit fram till att jag HATAR matte. Inte nog med att det är fruktansvärt tråkigt, det är dessutom helt obegripligt. Det spelar ingen roll hur mycket jag läser och räknar, jag förstår det ändå inte. Jag har suttit hela kvällen och försökt förstå, men jag är lika oförstående som när jag började. Men vad ska man med Sannolikhet och Statistik att göra egentligen? Synd är bara att vi har prov på det. USCH!

Har varit i skolan idag i alla fall, kort dag med prov. Provet gick faktiskt bra, till skillnad från geografiprovet i måndags som jag fick tillbaka resultatet på idag. Blev väldigt missnöjd med resultatet, men det var väntat.
Och imorgon är det torsdag, lång och jobbig dag men får se om jag orkar gå hela. Måste verkligen plugga och sen är Avin sjuk också.
Men torsdag betyder inte bara stånk och stön utan det betyder en dag närmre helgen! Äntligen! Hoppas denna helg blir roligare än förra. Har inte planerat vad jag ska göra, men jag ska i alla fall festa på antigen fredag eller lördag. Skoj!
Och när helgen är över är det endast en vecka och sen är det höstlov. Om jag har längtat! jag och Mickis kanske ska åka på kryssning och sen ska jag och Avin hitta på något roligt, kanske åka till Västerås och hälsa på pojken vår ;) haha. Och sen ska ska umgås en massa med Carro och alla andra. Blir nog ett lyckat höstlov!

PUSS


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback