I love the way you make it sound.

Och jävlar vad dålig jag har varit på att skriva den senaste tiden. Skäääääärpning på mig. :)
Idag orkar jag inte skriva något längre ingående inlägg om vad jag gjort och ska göra utan jag tar det lite kortfattat sådär.
Helgen har varit supermysig. Fredagen spenderades först med Carro och sedan med Linda. Och lördagen med Linus och resten av landet människorna. Och på söndagen spenderades också med Linus, tills jag åkte hem. Supermysig och rolig helg i alla fall.

Tisdag idag och skolan tar död på mig. Har så mycket att göra att det nästan är komiskt. USCH:
Men snart är det julklappsshopping som gäller och det betyder att det snart är julllov och jul och nyår. Jag längtar sjuuukt mycket.
Och så tycker jag att det kan komma lite snö också.

PUSS!

Forget it.

Hejsan.
En helt vanlig måndag har passerat, slutade dock 11.10 vilket var otroligt skönt som ni kanske förstår. Gick hem och pluggade på samhällen, gick sådär. Runt 15.00 kom Linus förbi och vi kollade på tv och så. Hann inte så mycket annat för jag skulle möta Carro 17.00 och fika. Kom typ 5 min försent, men det får hon ta. Haha.
Eftersom vi alltid är så nyttiga placerade vi oss på Donken. Åt lite och pratade och pratade och pratade lite till. Och skrattade förstås. Blev typ trakasserade av en liten unge, som  var lite.. hum annorlunda. Men oj så vi skrattade. Efter 2 timmars tjejsnack tog Carro bussen hem och jag promenerade hemåt. Har precis avslutat en timmes långt telefonsamtal med Mickis och alltså pratat lite till. Mys tycker jag.
Måste egentligen plugga nu, men jag har ingen lust.

Är förresten snart en månad kvar till jul. Jag längtar!
Pussis.

Den gångna veckan.

Hej. Det är vecka sedan sist jag skrev, skärpning på mig.
Veckan har gått fort, precis som alla andra veckor. Den har även varit som de flesta andra veckorna. Livet rullar alltså på.

I måndags var jag hemma från skolan eftersom jag gått och dragits med magont i över en vecka, men som nu tack och lov börjar ge med sig.
Runt 11.00 på måndags eftermiddagen tog jag dock en promenad bort till skolan, mötte Linus och Gomes vid tunnelbanan och hämtade böcker. Efter lite prat begav jag mig hemåt igen för att vila och plugga. Runt 15.00, när Linus slutat kom han hit för att hålla mig sällskap. Resten av kvällen spenderade vi framför tv:n. Jag tror vi låg och tittade i närmare 6 timmar, i sträck. Det måste vara mitt rekord av tv-tittande i alla fall. Vid 21.00 åkte han hem och jag gick och lade mig.

I tisdags var jag tillbaka i skolan igen. Kan ju inte säga att man saknar den de dagar man är borta. Synd är bara att man missar så himla mycket bara av att vara borta en enstaka dag.
Dagen var kort och gick därför fort, vilket var ganska så jätteskönt. När vi slutat gick jag och Avin hem hit för att äta och vänta på att pojkarna skulle sluta. Efter pyttipanna-ätandet gick vi tillbaka och mötte Linus, Gomes och Kalle. Sedan styrde det av mot stan. Efter ett snabbt besök på Mc Donalds med ett antal inhandlade "mjölkskak" satte vi igång letandet efter vinterskor till Linus. Vårt letande blev dock inte så lyckat då:
- Linus inte orkade prova eller anstränga sig, utan ville hellre bara sitta och titta på alla skor på hyllorna.
- Jag gick runt och mådde som ett arsel. Illamående är det värsta jag vet.
Behöver jag säga att han inte hittade några skor?
Till slut gav vi alltså upp och åkte hem.

Onsdagen var som vilken onsdag som helst. Vad jag gjorde efter skolan har jag dock glömt. Minnet är inte det bästa.

Torsdag, skola. Jag hade även ett läkarbesök på förmiddagen pga. magontet som sagt. Mamma och Avin var med som stöd, haha. Läkaren klämde lite på magen och konstaterade att det i alla fall inte var farligt. Okej fine, det var ju bra. Men tala om vad som var fel kunde hon inte. Fick dock någon medecin som troligtvis skulle hjälpa/lindra.
På förmiddagen skolkade jag från franskan eftersom vi skulle på studiebesök på Moderna Museet och det kändes inte riktigt som min grej. Sprng dock på läraren precis när de skulle åka iväg och osmidig som jag är hann jag inte gömma mig, utan han springer i fatt mig och ropar. Ja, som sagt. Man är ju inte smidig.
Runt 16.30 kom Linus hit för att hjälpa mig med matten. Det gick sådär, är så sjukt svårt. När jag suttit och blivit rasande för att jag inte förstod och att Linus bara suttit och skrattat åt mig, gav vi upp. Blev en massa prat om allt och inget istället. Runt 21.00 åkte han hem.

Och så var det äntligen helg!
Helgen har varit urmysig med filmtittande med Avin och med Linus. På fredagen såg vi Hemma bäst. Den var helt okej.
På lördagen bunkrade jag och Linus upp med massa godis och läsk. Vi skulle se Saw-filmerna. 2 och 3.
Jag lyckades med hård koncentration hålla mig vaken under tvåan, men efter halva trean somnade jag. Men utav det jag hann se (plus 1:an och 2:an) har jag komit fram till att sådana filmer inte är något för mig. Usch. T.o.m Linus tyckte trean var vidrig, haha.
idag har jag inte gjort någonting. Jag vaknade runt 10.00 och Linus någon timme senare. Men vi låg kvar och kom inte upp förrän vid 12.30.  Då segade vi oss, åt frukost, duchade och packade. När det var 20 minuter kvar innan bussen skulle gå, blev det stressigt. Så vi missade den och fick vänta i 20 minuter på nästa.
Inne i stan mötte vi upp Gomes, men jag hann bara hälsa för jag skulle hem. Han och Linus stannade kvar.
Nu hemma har jag kollat på tv och försökt plugga, men jag har gett upp. Jag är för okoncentrerad och trött.

Imorgon ska jag fika med Carro och prataprataprata. Det behövs.
Och på tisdag ska jag träffa Jojjo och prata ännu mer. :)
Och så ska jag plugga en jävla massa också. Jag hoppas jag överlever denna vecka.

Puss och godnatt.

Sjuk och Fars Dag.

Jag har typ gått och blivit sjuk.. igen! Jag orkar snart inte mer. Har gått runt och varit förkyld i ungefär en månad och nu när förkylningen äntligen gett med sig, så ska man bli magsjuk (?) Har kramp i magen och kan knäppt äta. Man blir ju lycklig. Suck.

Well. Denna helg har jag bara tagit det lugnt och vilat. I fredagskväll gjorde jag ingenting, var hemma, kollade på tv, läste tidningar och ha det allmänt skönt.
Igår var vi bortbjudna till min kusin som nyligen fyllt år. Där blev det fika och lek och stoj med hans snart 1-årige son Filip. Han var så söt när han satt och diggade Justin Timberlake - My love. Man vill ju nästan äta upp honom.
Efter fikat åkte vi och köpte mat och åt. Jag packade mina saker för att bege mig mot Avin, där natten skulle spenderas. Bror min skjutsade mig så jag slapp åka t-bana, tack. När jag lämnat av mig alla mina prylar åkte jag och Avin till Brommaplan och hyrde film, Flight 93. Handlar om 11 septemer och World Trade Center. Den var helt okej. Man blev rörd.
Kvällen bestod alltså av film, godis och prat. Mysigt. Blev dock telefonterroriserade av ett antal fulla och glada pojkar. Var väl roligt tills de ringde och väckte oss halv 6 på morgonen. Jippi.
Vaknade runt 12 idag och satte mig framför tv:n där Avin redan placerat sig. Segade oss igenom morgonen, käkade frukost, duschade och städade undan allt. Sedan var det dags för mig att åka hemåt, Avin följde med till Brommaplan där vi lämnade tillbaka filmen.

Och nu sitter jag hemma och mår inte bra alls. Usch för att vara sjuk.

Fars Dag idag förresten. GRATTIS PAPPA! Vi har firat honom med princesstårta och så fick han något verktyg eller något utav mig, mamma och Jimmy. :)

Måndag imorgon vilket innebär skola. Får se hur jag mår, för mår jag som jag gör nu, kommer jag inte klara av att gå till skolan. Men vi får se.

So long. Puss.

You can't say no to me.

Hej.
Äntligen helg, men den kunde ha börjat bättre. Är så fruktansvärt arg just nu, men nog om det.

Igår var det skola, veckans längsta dag. Men fick tack och lov sluta tidigare p.g.a av inställd franska. YES!
Slutade därmed 14.10, men vi stannade som vanligt kvar i cirka en timme. Hjälpte och höll Avan sällskap like usual. Runt 15.15 traskade jag och Avin bort till t-banan för att åka till Fridhemsplan. Hon skulle ha hemspråk och jag gjorde henne sällskap för att fördriva tiden. Följde med henne och hälsade på en i hennes grupp, sedan gick jag bort till Västermalmsgallerian. Vandrade omkring, men tiden verkade stå still. Inte nog med att tiden vägrade gå, så hittade jag inte mascaran jag letade efter. Så till slut gav jag upp. Jag köpte en tidning och choklad och satte mig på t-banan för att möta Linus på vägen. Mötte honom i Brommaplan för att bestämma vart vi skulle ta vägen och vi bestämde oss slutligen för att åka till Abrahamsberg och deras lilla söta cafe. Där hjälpte han mig med matten och jag förstod faktiskt. Helt otroligt. Efteråt tog vi en promenad i kylan och pratade om allt mellan himmel och jord.

Freeeedag idag! Veckans höjdpunkt, typ. Kort dag i skolan var det också. Hade dock mattetest som gick åt skogen, men ändå. Är det fredag så ska man inte vara annat än glad.
Efter skolan bar det av mot stan, tillsammans med Avin, Linus, Kalle och Gomes. Vi var på jakt efter jackor till pojkarna. Gomes köpte sin fjjällräven och var hög av lycka. Haha, så söt. Linus hittade också en svart snygg jacka, men han köpte den dock inte.
Efter vårt jackletande gick vi till Mc Donalds och åt och vilade fötterna. Jag och Avin kunde knappt gå, för att våra fötter smärtade så. Jag tror inte höga klackar är min grej riktigt. Vi satt kvar ett bra tag och sedan drog vi oss hemåt. Var tänkt att jag och Avin skulle ha hemma/mys/filmkväll idag, men så blev inte fallet. Så Avin åkte hem till sig och Linus gjorde mig sällskap till Vällingby. Snäll som han är, följde han mig hela vägen hem. Tack hjärtat. 
Sen har jag inte haft möjlighet att göra så mycket mer, p.g.a idiotiska föräldrar. Ska väl kolla lite på tv eller något antar jag. Jippi, verkligen.

Aja, lördag imorgon. Är bortbjuden till min kusin med familj eftersom han nyss fyllt år. Efteråt vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas på att Avins och min planerade myskväll blir av. Men vi får se vad som händer och sker.
Puss och trevlig helg.

Måndag, tisdag och onsdag.

Hej, nu har bloggen krånglat i flera dagar och vägrat att fungera, men nu fungerar den igen (hoppas jag iallafall).

Nu har skolan dragit igång igen, men om jag ska vara ärlig, är jag precis lika trött som innan. Det känns som om jag gått i skolan i minst 2 veckor I STRÄCK, och ändå har det bara gått 3 dagar. Kan det bli värre? Usch.
I måndags efter skolan åkte iallafall jag, Avin och Linus och fikade. När jag kom hem efter en massa pratande och sockerintag, tog jag det mest lugnt och satt här. Sedan kollade jag på Prison Break, som jag förövrigt tappat allt intresse för. Det är inte ens spännande längre, utan den enda anledningen jag tittar på det är för att W.M är så snygg. Men det är också allt.

Igår, tisdag, var en kort dag tack och lov. Efter skolan var det tänkt att jag och Avin skulle åka och träna, men eftersom vi för ovanlighetens skull både deltog OCH ansträngde oss på skolans idrottslektion orkade vi inte och sköt upp träningen till idag. Vi slutade runt 13.30 men kom otroligt nog inte ifrån skolan förrän vid 15.50. Vi hjälpte Avan i cafet och väntade på att Linus skulle sluta för dagen, sen flög tiden bara iväg. När vi väl masade oss iväg från skolan tog vi t.-banan och åkte bort till Abrahamsberg. Där höll jag och Linus Avin sällskap när hon väntade på bussen (som nästan aldrig går) hem. När Avin klivit på bussen och begett sig hemåt, drog jag och Linus oss bort till Brommaplan och vårt kära Mc Donalds.
Där testade vi deras senaste nyheter: Mc Flurry pepparkaka och Hjortonpaj. Båda var faktiskt goda, men vi kom fram till att det allra godaste hade varit vaniljglass med jordgubbspaj. Mums.
Efter flera timmars pratade och ännu mer sockerintag satte vi oss på en varsin t-bana hem.

Idag har det varit en seg dag med många lediga timmar att göra ingenting alls på. Känns som om våra dagar går åt att vänta på att få gå hem. Men man ska inte klaga.
När dagen äntligen tagit slut åkte jag och Avin och tränade. Fick springa dit för att vi höll på att komma för sent. Det var den jobbigaste uppvärmningen jag varit med om, om man säger så.
Passet gick bra, hänger dock fortfarande inte med i alla rörelser/övningar men man lär sig väl med tiden. Avin var så trött så hon gjorde mest ingenting och när passet var över och det var dags för stretchingen, var jag så trött att det enda jag förmådde att göra var att ligga på golvet och skratta. Jag tror alla blev irriterade på mig, men hur lätt är det att hålla sig för skratt när alla ligger och rullar på golvet och gör en massa konstiga obegripliga rörelser. I och för sig kanske det bara är jag som har dålig humor, vilket är ganska troligt. Men ändå. Roligt var det.
Nu hemma, har jag försökt plugga matte, men det har som vanligt gått åt skogen. Jag har kommit fram till att jag inte ska bli matematiker när jag blir stor.

Måste även tillägga att jag aldrig i hela mitt liv har haft en sådan träningsvärk som jag har just nu. Det gör ont PRECIS ÖVERALLT. Jag går runt som en vandrande pinne.
Men vill man vara fin, så får man lida pin.
PUSS!

Höstlov: slut.

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men den här gången har jag faktiskt varken gaft tid eller möjlighet att göra det.
I torsdags åkte jag som sagt ut till Linus och kom hem i lördags. Det blev krök, promenader, pratande, filmtittande och SNÖ.Så det var mysigt.
I lördags stressade jag hem, kom innanför dörrarna 15.10 och jag skulle möta Mickis 15.15 så det var bara att hämta gymkläder och springa ut igen. Vi gymmade i några timmar och resten av kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv.
Idag har jag varit hos Avin och myst. Pratade och åt pizza var vad vi gjorde. Åkte hem vid 19.00 för att möta Mickis och ta en kvällsfika. Och lyssna på alla hennes historier, haha.
Och därmed var årets höstlov slut. Fan, vad fort det har gått. Jag har verkligen ingen lust att börja skolan igen, jag har ångest. Usch!

Nu ska jag njuta av lovets sista timmar. Puss.


Jag ser det snöar!

Jag är barnsligt lycklig! Det har snöat och snöat och det är ett vitt täcke på marken, wooho! Äntligen har snön kommit, fast det är så jävla synd att den kommer smälta bort till slask, usch. Men trots allt, det är SNÖÖÖ! Jag är ju bara för lycklig.

Well, idag har vi fixat en massa saker, sen åkte vi in en snabbis till stan där vi mötte Tanya. Jag köpte ett par andra stövlar, ska nog lämna tillbaka mina ankelboots som jag köpte igår. Köpte även en stor, vit, stickad, übermysig halsduk. Ja, barnsligt lycklig är vad jag är idag.
Vid 16.15 stressade jag ut till Vällingby för att möta Carro. Båda var lite försenade, men det löste sig iallafall. Vi gick och satte oss på Mc Donalds, hon åt och jag drack te. Satt och pratade i flera timmar, välbehövt eftersom vi inte setts på FAR TOO LONG. Men nu efter att ha träffat henne känns livet lite lättare. You are amazing darling.
Och jag har suttit och lyckligt tittat ut genom fönstret för det har SNÖAT. Om någon har missat det ;) haha.

Och imorgon ska jag åka ut till Linus och landet. Snö OCH land, kan det bli mysigare!?! Jag är lycklig.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!
Det var väl roligt, HURRA!
Pussis.