I natt är jag din, i natt är du min.

Sunday update: efter att ha sett klart på filmen (Revolutionary Road) och grinat mig igenom slutet, bytte jag om till bikini och lade mig ute på den stekheta altanen. Trettio-trettiofem grader ungefär, fyfan. Jag bet ihop i alla fall och läste lite, åt jordgubbar och lyssnade på sommarmusik (Winnerbäck, Hellström, Gyllene Tider, Ledin) på högsta, så himla härligt. Blev på hejdundrandes bra humör. Brun blev jag också! I love summer. Ett par timmar senare och då jag lyssnat igenom hela min musiklista på Spotify, gav jag upp och gick in. Tvättade L's och mina badkläder för hand, som jag sedan hängde ut på tork.

Nu har jag precis duschat och fräschat upp mig på gott det går. Sitter ute på en filt (i skuggan!), lyssnar på musik och väntar på att Linus ska komma hem. Vad kvällen har att vänta vet jag inte, men det lär bli antingen ett kvällsdopp eller sitta på altanen och dricka och äta gott och lyssna på bra musik. Vad ska man annars göra en sommarsöndagskväll?





You're losing control a bit and it's really distasteful.

Friday update: mötte upp min barndomsvän Hermon vid fyra och sedan promenerade vi och satt en stund på en bänk och pratade. Alltid lika mysigt! Två timmar senare kramades vi hejdå och jag trippade upp till mig. Vid 21 kom Linus hem, vi käkade middag och tog sedan en kvällspromenenad. Hittade en linbana som vi roade oss med ett bra tag. Väl hemma igen tittade vi på filmen Fishy och sedan gick vi och lade oss.

    

Saturday:
upp vid nio, förberedde frukost till L och sedan duschade jag och fräschade till mig så gott det gick när det var så varmt. Strax efter elva mötte jag upp Carro och vi köpte med oss jordgubbar och bigarråer och sedan cyklade (läs: Carro cyklade och jag satt på pakethållaren) ner till stranden, där vi spenderade vår dag. Solade, åt frukt och bär, pratade-pratade-pratade och åt glass. Skitmys! (Dock har jag bränt mig helt fruktansvärt på rumpan (?), så jag kan knappt sitta ner, inte okay) Tre timmar senare hoppade vi på cykeln igen och rullade hemåt. Fick skjuts hela vägen hem, där vi sade hejdå och jag sprang upp till mig. Linus och jag packade ihop våra prylar och åkte sedan hem till landet. Åt grillat ute på altanen och sedan åkte vi ner till Largen för ett kvällsdopp. Hua, vad kallt det var! Men mysigt. När vi kom hem tog vi en kort promenad och sedan åt vi jordgubbar och tittade på filmen Revolutionary Road.


Status: jag somnade förstås igår under filmen, så jag tänkte faktiskt se klart den nu. L drog precis till jobbet, så jag har lite tid att fördriva. När filmen är slut ska jag trotsa min brända kropp och lägga mig ute på altanen och sola lite. Man måste ju passa på!


Underbara, underbara sommar!

Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med.

Wednesday: större delen av dagen spenderades tillsammans med Linus och hans lillebror Martin. På förmiddagen åkte vi in till deras farföräldrar för att gratta deras farmor på 90 års-dagen(!!). Fikade och chit-chatade lite, innan vi tackade och sade hejdå. Åkte ner på stan, hämtade ut ett recept på Apoteket och sedan slog vi oss ner i solen, alla tre, och åt en varsin glass. Hem igen, slappade i solen och sedan åt vi middag ute på altanen. Lite senare på kvällen tog Linus och jag en mysig promenad och vi klättrade upp på en höbal och satt och pratade i den ljumna kvällsluften ett slag, innan vi promenerade vidare. Väl hemma drack vi té i soffan och kom i säng litelite för sent som vanligt.

Thursday: var en mysig dag! Upp och packa och sedan raka vägen in till stan. Vilade en stund framför TV:n, innan jag tog en dusch och styrde upp mig själv. Strax innan 14 travade jag upp till Vällingby och hoppade på T-banan. Vi Brommaplan hoppade Avin på, då vi bestämt träff för en fika. Vi har varken träffats eller pratat (face-to-face) på över ett år, då vi av vissa skäl bröt vår kontakt i april-maj förra året. Tänker inte gå in närmre på varför, men så låg det till i alla fall. Men nu hade vi alla fall bestämt oss för att träffas. Så vi hoppade av vid Odenplan och slog oss ner på ett hett och soligt Waynes och pratade ikapp det senaste året. Det var både mysigt och roligt och en och en halv timme senare följde hon med mig bort till dagis, där jag hämtade upp mina pojkar. Det var ett kärt återseende, då jag på grund av sjukdom, inte har jobbat på två veckor. Vi promenerade bort till lekparken, alla fyra tillsammans, och sedan spenderade vi en timme där lekandes och pratandes. Men det var så varmt att vi höll på att svimma, åtminstonde vi vuxna. Grabbarna lät sig inte stoppas om man säger så..  Strax efter fem var det dags att bege sig hemåt, så vi sade hejdå till Avin och gick upp och åt middag. Hann precis placera pojkarna i soffan framför Saltkråkan, innan pappa Gustaf kom hem och jag sade hejdå och åkte hemåt. Väl hemma bytte jag om och hällde i mig ett stort glas vatten, och sedan gick jag och mötte Carro. Vi tog en mysig långpromenad i kvällssolen och vi pratade om livet och minnen och det var som vanligt helt bäst. Kom hem vid 22, käkade kycklingsallad och sedan fördrev jag tiden här. Linus kom hem strax innan midnatt (han jobbade till 23) och vi pratade, kramades, tog en dusch och sedan däckade vi framför ett Friends-avsnitt vid två-tiden.

Friday: vaknade av att Linus gick upp vid halv nio, höll på att dö av värmeslag (det gick knappast att andas), så jag släpade mig upp och gjorde iordning en take away-frukost till L. Kl. 11 hade jag duschat och var redo att visa mig bland folk, så pappa och jag gick upp till vårdcentralen, då min läkare ringde för ett par dagar sedan och meddelade att jag måste gå upp och lämna ytterligare prover. Det var tredje gången på två veckor. När det var avklarat gick vi och köpte jordgubbar och bigarråer och så köpte han ett par nya mjukisbyxor till mig. Fett nice. Kom hem för någon timme sedan, satte mig då ute på balkongen i bikiniöverdel och shorts och solade en stund, jobbar på grundbrännan inför Turkiet.
Nu har jag precis ätit lunch och tänkte slå mig ner på balkongen ett tag. Antingen med min pocket eller med körkortsboken i handen. Och om ett par timmar ska jag möta upp Hermon och hitta på något mysigt. Det blir nog en promenad :)


Oh, sommar.

You're my reason.


Mitt hjärta, mitt allt.


950 dagar, idag.
De bästa 950 dagarna i mitt liv. ♥

That summer seemed to last forever.


Tuesday:
Linus och jag vaknade till liv på förmiddagen och åt frukost tillsammans ute på altanen. Vi gjorde oss iordning och packade kylväskan och åkte sedan ner till båten. Vi spenderade hela dagen ute på sjön; jag körde båten, vi solade, åt baguette och frukt, spelade kort, läste, pratade, fotade och hade det helt underbart mysigt. (Om man bortser från att vi blev lite osams när vi skulle gå i land (dock blev vi snabbt sams igen) och att Linus råkade ha sönder mitt ena örhänge, men annars så! :D) Många timmar senare packade vi ihop alla prylar och åkte hemåt. Jag var på sjukt bra humör och dansade i båten och Linus sade att man kunde tro att jag var packad. När vi kom hem kastade vi oss i soffan och sjöng med i alla allsångslåtar från Allsång på Skansen. Skitmys! Åt tortellini till middag och sedan kröp vid ner i soffan och tittade på en långfilm. Underbart slut på en underbar dag. ♥





   

    
 






SOMMAR, SOMMAR, SOOMMAAR.

Today:




Is my head still on?

Monday update: efter att ha lunchat med mig själv ute på balkongen gick jag in och pillade med naglarna. Somriga, färgglada och fina blev dem! Vid fyra var jag så rastlös, så jag passade på att traska upp till Vällingby för att uträtta ett par ärenden. Kom hem med en styck nässpray (ja, jag är beroende!), en styck Eezeneo, en styck nageldekorationer och tre styck färgglada spetshotpans. Sjukt nöjd. När jag köpte nageldekorationerna kom jag att tänka på en sak.. Jag har ju alltid, så länge jag kan minnas, varit intresserad av att hålla på att pyssla med naglarna - smycka, måla, fila - så jag kom att tänka på de där hängande smyckena som var poppis en gång i tiden. Man "borrade" ett hål i nageltippen och hängde sedan dit ett hängsmycke. Är det någon annan som minns dem? Eller var det bara jag som hade sådana? Nostalgi is the shit i alla fall. Förslösade någon timme här hemma och sedan kom Jimmy hit och vi drog ut och övningskörde. En sak kan jag konstatera efter idag: jag har inte nerver nog för att köra bil! Usch, jag blir så stressig och hetsig. Nerverna var inte på topp innan Linus och jag krockade, så ni kan ju tänka er hur dem är nu. Nåväl, bra gick det ändå. Köra kan jag ju, men jag måste lugna ner mig. Vi stannade nere vid vattnet och Jimmy bjöd på glass, innan vi åkte hemåt.

Later: när Linus kommer hem ska vi hem till landet. Och sedan väntar två lediga dagar tillsammans med Linus! Ska bli så himla underbart. Hörde att det skulle bli fint väder och det låter inte helt fel. I så fall ska vi nog åka ut med båten en dag. Åh, sommar!

You keep me high.

"Du är mitt allt. För det är som om jag en gång har varit en hel bit, men som någon skurit isär. Och du är den där andra biten, den där biten som jag passar bäst med. För det finns ingen annan bit som passar bättre med mig än vad du gör."



Och dina varma ord är det som håller mig vid liv.

SUMMER.

MY LOVELY SUMMER: om 12 dagar ska Carro's 22 års-dag firas med pompa och ståt; om 21 dagar går Linus (och jag, men jag är ju ledig mest hela tiden ändå) på semester; samma vecka drar vi upp till Gräsö med landet-gang och tältar ett par dagar; om drygt en månad ska Linus och jag fira våra 20 års-dagar ordentligt (40 års-paaarty!); om 39 dagar åker Linus och jag till TURKIET och i augusti är det Coldplay på Stadion.
Dagarna här emellan ska fyllas med vänner, alkohol, skratt, uteserveringar, båtturer, bad, klippor, sommarmusik, promenader, picknickar, kärlek..


Känns som om det här kan bli en ganska bra sommar, va?







Don't stay in touch.

Sunday: när Linus kom hem käkade vi middag och sedan åkte vi och hyrde en film. Satte oss ute en stund och pratade, innan vi gick in. Efter filmen och ett par Friends-avsnitt somnade vi gott.

Status: gick upp vid nio och gjorde i ordning frukost. Kl. 11 gick jag upp och tjafsade med min husläkarmottagning, krånglade med min remiss och tog prover. Sprang in på H&M också och köpte lite smink. Måste upp lite senare igen och ta fler, suck. Sitter för tillfället ute på balkongen i solen, har ätit en laxsmörgås till lunch och försöker få lite färg. Sommar idag!
Senare under dagen ska jag försöka hinna träffa Carro, samt övningsköra. Det blir första gången på någon månad. Hoppas att det går bra!


-


40 DAGAR KVAR TILL TURKIET!!!

Fuck you, fuck you very very much.

Status: är hemma hos mina föräldrar. Är fortfarande stört förkyld, samt har fruktansvärd  migrän. Inte okay. Linus borde vara hemma inom en timme, då blir det middag och sedan vill jag hyra en film. Ligga i sängen och myyysa, det låter som en utmärkt idé.

Sommaren får hemskt gärna komma nu.

Look inside, look inside your tiny mind.



Älskliing!

Midsummer (day): startade dagen med ett akut läkarbesök, då jag fått panikont, samt blivit döv på ena örat. Fick medicin och sedan åkte vi hem och käkade midsommarlunch med mamma och pappa. Slappade framför TV:n ett tag (jag sjuk och Linus dödstrött), innan vi hoppade in i duschen och gjorde oss i ordning. Kl. 16 kom vi hem till mormor, där vi åt, fikade och tittade på gamla fotografier, innan vi sade hejdå en timme senare och kastade oss ut till bilen. Hämtade upp Carro och åkte ut till landet..

Midsummer night: efter att ha bytt om och pudrat näsan hemma, stressade vi iväg hem till Lina, där kvällens midsommarfirande enligt tradition ägde rum. Grillade, körde femkamp, drack och umgicks. Midsommar var därmed precis som den brukar vara, bortsett från att jag mådde piss och att Carro var vid min sida hela kvällen (bäst!). Efter att nästan ha frusit ihjäl, tackade vi för oss och åkte hem vid halv fyra.

    



   
FEMKAMP!

   


    

Saturday: vaknade till liv vid tolv, åt frukost, slappade framför TV:n och datorn och vid fem skjutsade vi upp Carro till bussen. Åt middag och sedan tog vi en dusch innan vi tittade på filmen Taken.

Still we live our lives, as if all this stuff survives.

Update: hälsan är fortfarande körd i botten, men jag kämpar på. Efter att ha duschat och gjort mig i ordning gick jag och mamma upp till Vällingby, båda två för att uträtta ett par ärenden. Vi gjorde det vi skulle och sedan följde hon med mig runt-runt-runt i alla butiker för att hitta ett armband till mig. Men det var helt omöjligt! I och för sig är jag ganska kräsen när det gäller smycken (använder i princip endast de smycken som jag fått av Linus), men ändå. Till slut köpte jag ett tufft armband på H&M's killavdelning. Hell yäss. Var vrålhungrig, så jag köpte med mig ett McDonalds-meal och gick hem.

Nu har jag ägnat den senaste timmen åt att fixa naglarna, blev inte precis som jag tänkt mig, men dem duger. Ikväll måste Linus och jag packa lite inför helgen, för imorgon åker vi hem till landet. Det är ju midsommar imorgon, så på kvällen ska vi hem till Lina (tradition!) och fira. Mycket som snurrar i huvudet inför imorgon, men det blir nog bra.

 Jag vill bli friiiisk!!

When I look into your eyes, I know I'm home.

Kom just på..


.. Linus och jag firar ju 31 månader tillsammans idag!

Hör ni hur sjukt det låter? Trettioen månader. Det känns som en evighet.

JAG ÄLSKAR DIG!

You broke my thunder.

Life's a bitch: mår fortfarande piss. Den här envisa förkylningen vägrar ge med sig, den tycks inte ens bli bättre. Halsen gråter, jag är fortfarande sjukt hes, andas kan jag varken genom näsan eller munnen och så fryser jag som en idiot hela tiden. BAAH. Låt mig bli frisk nu.
Inte nog med det här, så gick min älskade mobiltelefon sönder igår. Bara sådär. Yippiie! Så nu måste jag punga ut med en massa cash (som jag egentligen inte har) och köpa mig en ny. Åh, vad roligt..

Today: ska vila järnet idag också, för någon gång måste ju skiten ge med sig. Dock måste jag ta mig upp till Vällingby, köpa nässpray och posta en LOVEFiLM-film. Tänkte försöka hitta något chict smycke också, men det brukar ju vara lättare sagt än gjort..

Update: fick nyss ett brev från min husläkarmottagning, med resultat från blodproven som jag tog när jag var hos läkaren sist. Proven visade tydligen att jag har blodbrist och att jag måste tillbaka och ta fler blodprov. Jahapp, då var det det också..

Idag är en dålig dag!

You'll be good.

Wednesday: Linus och jag vaknade till liv vid tolv, käkade därefter frukost och sedan blev det en dusch. Åkte in till stan vid två-tiden, sminkade mig och sedan stressade vi upp till Vällingby. Sprang in på Apoteket och Bolaget och sedan åkte vi vidare till Solna, där Linus fixade nytt pass. Väl hemma igen åt vi sallad till middag och på kvällen tog vi en långpromenad i kvällssolen.

Passade på att prova vår "nya" kamera..



    




Avslutade kvällen med två filmer ('Vi hade i alla fall tur med vädret.. Igen' och 'Johnny English') och lite naturgodis, men jag hann bara se den förstnämna, innan jag somnade.

Mysig dag!

Fucked up.

ÅÅNGEST.

Jag vill inte, vill inteinteinte, VILL INTE. Allting kommer tillbaka och jag får ont i magen och jag kan inte slappna av och allting blir för mycket. Runt-runt-runt i huvudet och runt-runt-runt i magen och den här gången känns det värre än någonsin. Kan inte tänka på något annat, inte fokusera på något annat.

Aldrig. Aldrig kommer det bli annorluna.

Å-N-G-E-S-T. En sådan in i helvetes jäävla ångest.

Jag behöver dig. Du som jag kan lita på till hundratio procent. Du som förstår precis hur jag tänker, du som tänker precis samma sak. Du som jag inte behöver oroa mig över, du som jag vet finns där vid min sida. Hela tiden.

Snälla.


I don't feel like coming down.

Sunday: alla tre var lagom pigga när vi vaknade vid halv ett-tiden. Vi slappade i soffan, åt toast till frukost och sedan tittade Carro och jag igenom lördagens bilder, samt bilder från Turkiet (både som hon tog när hon och K var där och på bilder från stället L och jag ska till). Vi hann med ett Sex and the City-avsnitt också (fick skokartongen i fölsispresent av svärföräldrarna, tidigare har jag ju bara haft nedladdade avsnitt) och en massa prat, innan hon fick skjuts upp till bussen vid fyra. Linus och jag spenderade resten av eftermiddagen och kvällen i soffan, lyssnandes på regnet som smattrade utanför och tittandes på TV. Myspys.

Monday: ingen bra dag alls. På förmiddagen begav vi oss in till Norrtälje, med avsikt att Linus skulle fixa nytt pass. Men vi kom inte längre än ner till Bergshamra, då vi "råkade ut" för en bilolycka. Fruktansvärt. Både Linus och jag klarade oss utan skador (förutom att jag har sjuk nackvärk..), likaså idiotkärringen i den andra bilen. Folk kan inte köra bil! Det trista är att bilen blev halvt kvaddad och att det inte är säkert att vi kommer få tillbaka den. Och försäkringspengarna kommer väl inte in på kontot förrän efter sommaren. Vi orkar bara inte. Så det blev inget pass (måste fixas snarast möjligt!) och vi spenderade resten av dagen och kvällen hemma.

Tuesday: är hemma hos mina föräldrar, är fortfarande omänskligt förkyld. Jag har varit helt sjukt hes sedan i lördagskväll, kan knappt prata (seriously! rösten brister och jag låter som en förkyld tonårspojke i målbrottet). Inte okay.

Yay-yay-yay.

Jag fick världens bästa 20 års-present av Linus..



.. EN RESA!!


Den 31 juli åker vi till Turkiet!!








Jag längtar!

My 20's.

Carro har gjort världens bästa video till mig:


Det var ingen vanlig dag, för det var min 20 års-dag..


My 20's: i lördags fyllde jag 20 år! Det är stort, det är nog det största man kan fylla. Startade dagen med att springa upp till Bolaget och jag kände mig fett stor (gammal!) när jag strosade omkring där inne. Fyllde två kassar med cider och öl och trippade nöjd och glad därifrån. Väl hemma igen kom mormor och farmor över och vi skålade i skumpa, åt tårta och fikade, mys. Ett par timmar senare sade alla hejdå och Linus och jag började göra oss i ordning inför kvällens firande. Carro kom och hämtade upp mig (vi skulle ut till landet och jag var tvungen att åka med henne så att hon skulle hitta..) och sedan åkte vi vidare, hämtade upp (min andra) Carro och efter många om och med kom vi hem till landet. Vi fyra åt middag tillsammans och sedan fick vi skjuts hem till Tobbe, där ganget väntade.

Väl där blev jag mottagen med ballonger, presenter, blommor och tårta. Alla sjöng för mig och sedan fortsatte kvällen med mängder av alkohol, dans, musik, skratt, fotograferande och umgänge. Helt underbart!

   



  
    
 







Kvällen slutade vid halv fyra på morgonen, då min hals sedan längde varit obrukbar (jag är fett förkyld) och Carro däckat i mitt knä. Vi trillade innanför dörren vid fyra, men somnade inte förrän en timme senare.

TACK ALLIHOPA, FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!

(Soon: fler bilder på FB, kika där vettja!)



Kvällens mest spelade och uppskattade låt.
Helt underbar.

Helt bäst.

Jag fyllde 20 år igår och kvällen såg ut ungefär såhär..








 

Fler bilder kommer!!

Wuppie!

TJUUUUGO JÄÄÄVLA ÅÅÅÅR IDAG!!!!!!!!

I love you.

It's love: äntligen är min ensamhet över. Linus kom nyss hem med sushi, en film och chips. Vad mer kan man önska sig när man är sjuk? Min pojkvän är den bästa pojkvännen man kan ha.

Nu blir det fredagsmys!

I can't do this all by my own.

Update: har legat under täcket i sängen hela dagen och gjort ALLT som står i min makt för att bli frisk. Ätit värktabletter, hällt i mig massa c-vitamin, ätit Activia (för mycket att kroppens försvar sitter ju i magen..) och klätt mig varmt och bara vilat. Känner mig dock inte ett dugg bättre, men jag ger inte upp! Imorgon ska jag vara frisk, pigg och glad. Så det så.

Fruktansvärt trist väder ute, så man får ju inte dåligt samvete över att bara stanna inne direkt. Tur är väl det! Nu ska jag lägga mig igen och titta på en massa Sex and the City-avsnitt. Det gör mig alltid på bättre humör.


MIN BIBEL.

Fyra år är större än fem år.

Igår på väg hem från dagis, pratade Olof och jag om ålder och sådant där..

Olof: Jag fyller såhär många år! (Höll upp fyra fingrar..)
Jag: Haha, ja precis.
Olof: Då.. då är jag större än David!
Jag: Jasså du, är du det? Hur gammal är David då?
Olof: Fem år!

FETT SÖT.

And it's all that I'm breathing for.

Status: JAG MÅR USELT. Kunde förkylningen komma mer lägligt än såhär? Nä, knappast. Men jag är inte förvånad.. Ska ligga under täcket hela dagen - nonstop - och göra mitt yttersta för att tillfriskna. Imorgon fyller jag 20 år (vilket är det största man kan fylla typ) och då tänker jag fanimig INTE må såhär. Helvete heller.

Thursday: åkte och jobbade på eftermiddagen. Det var precis som det brukar. Kom hem strax innan åtta, tog en dusch och rörde ihop en kycklingwok till middag, som Linus och jag smällde i oss när han kom hem. Sedan kröp vi ner under täcket, kittlades och pratade - myspys - och sedan skedade vi framför TV:n och somnade. Vaknade strax efter ett, kravlade oss upp och borstade tänderna och sedan blev det bums i säng.

Happy update: beställde hem en klänning i måndags och den kom precis.. JAG ÄR KÄR! Den är så himlahimlahimla fin.


Imorgon ska jag gå på systemet!


Why don't you come over here, you got me saying.

Thursday: åkte in från landet imorse, drack en kopp te och åt ett par mackor till frukost och sedan dess har jag legat här. Försöker vila bort den här envisa förkylningen. Mår verkligen inte toppen, men man ska väl inte klaga.
Om tre och en halv timme måste jag vara färdig och tillräckligt pigg för att ta mig till Odenplan och hämtade grabbarna. För tillfället känns det som ett omöjligt mål, men det är bara att bita ihop.

I övermorgon fyller jag år och jag hoppas verkligen att jag mår bättre då, annars vore det ju lite synd.

If you want a good time, she's gonna get you what you want.

Update: släpade mig upp till bussen i regnet, sprang in i Hermon som skulle ta samma buss, så vi sällskapade en bit, mys. Hämtade Wira (som blev jätteglad) och sedan gick vi en promenad. Kom hem hem timme senare, mådde rejält kasst, så jag gjorde mig en kopp te och sedan tittade mamma och jag på en film.

Linus och jag kom hem till landet för ett tag sedan, har precis käkat middag och nu sitter jag här och väntar på att vi ska sätta på en film. Linus stängde nyss in sig på vårat rum, för att "fixa en hemlis", så det dröjer väl ett tag innan han är färdig. Men vi köpte hem Marabou's limited summer edition - mjölkchoklad med jordgubbsbitar (sjukt god actually!) - så jag överlever nog.  Och nu hoppade mina små kissar upp mitt knä också, så nu överlever jag garanterat :)




Åh, vad jag älskar er!

Ett år har gått.

ETT ÅR SEDAN IDAG..


.. Och jag vill dra tillbaka tiden.






















You're always coming back to me.

Lovely: sitter och pratar med Carro över MSN, hon sitter i en taxi på väg hem från Arlanda. Äntligen är hon hemma igen!


Carro säger:

vad är det för jävla väder ni haaar


Välkommen hem, älskling!



Du & Jag.

Different style, different move, damn I like the way you move.

Makes me happy:



She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She's fine as hell, she about the dough
She doing her thing right on the floor
Her money money, she makin'
Look at the way she shakin'
Make you wanna touch her, wanna taste her
Have your lustin' for her, gone crazy face it

She's so much more than you're used to
Know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in your lap till you're ready to pop
She's always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info, I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she's gonna get you what you want

Baby it's a new age, you're like my new craze
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy, spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying
Ayo, I'm tired using technology, why don't you sit down on top of me
Ayo, I'm tired using technology, I need you right in front of me


(En parentes: inläggets rubrik är det bästa i hela låten.
Lyssna bara!)


Let's get together maybe we can start a new phase.

Tuesday: körde cirkelträning och vid tre-tiden åkte jag och hämtade barnen på dagis. Eftermiddagen var precis som vanligt - vi lekte och åt middag. Mådde inge vidare och var därför inte på mitt bästa humör, men med dem där två sötglinen, kan man inte annat än le. Olof kläckte det sötaste citatet i alla fall. Han skulle gå på toaletten (han har precis vant sig av med blöja) och jag sade åt honom att ropa när han var färdig:

Olof: Jag är fäääärdig!
Jag: Jag kommer!
När jag kom dit frågade jag: Vad har du gjort? (Anledningen till att jag frågade var för att när han bara har kissat, så behöver han bara hjälp med att ta pappret, men han torkar sig själv. Men gör han något annat behöver han hjälp med hela rubbet..)
Då svarade han, med ett stolt leende: Jag har kissat, bajsat och pruttat!
Och sedan skrattade han belåtet.

Barn är bra underbara ibland. Strax efter sju kom pappa Gustaf hem och vi bytte ett par ord, innan jag åkte hem. Mådde förjävligt, hade feberfrossa och fruktansvärt ont i halsen. Fyfan. Åt ett par mackor och packade och när Linus kom hem åkte vi hem till landet. Låg under täcket i soffan, drack te och myste framför TV:n.

Wednesday: upp vid halv nio, duschade och stressade in till stan. Kl. 10.30 hade jag ett läkarbesök (hos samma puckade läkare som i december) och jag blev på sjukt dåligt humör. Hon var lika respektlös den här gången, vägrade lyssna på vad jag sade och sade emot mig. HELT DUM I HUVUDET. Tvingade henne i alla fall att skriva en remiss till en neurolog (men väntetiden kan ju vara från ett par månader till något år, SJUKT) och så fick jag lämna ett par blodprov. Läkarvården i det här landet är ett skämt. Kom hem för ett tag sedan, blev på lite bättre humör när jag såg att jag fått tillbaka skatteåterbäringen. Annars mår jag ungefär som igår, förkyld och jävlig. Om ett tag ska jag släpa mig bort till Carro, har nämligen lovat att ta en sväng med Wira idag. Vädret hade jag faktiskt kunnat vara lite bättre..


Säg hej till bitterfittan!

My addiction.

 

 

 

Om det finns någon vänlig själ där ute som har lust att köpa dessa underbara skapelser till mig..
HÖR AV DIG!

I said I'd make it through this world alright, but I don't care to try.

Tuesday: vaknade för ett par timmar sedan, mår fortfarande ganska kasst. Ska snart träna ändå tänkte jag och i eftermiddag ska jag (om inget sjukt händer) åka och hämta mina pojkar på dagis. Alltid lika mysigt.

Thougths: imorgon ska jag till läkaren, för att försöka få en utredning om min huvud - och muskelvärk. Sist jag var där, blev jag ju bara remitterad till en sjukgymnast, och sedan var det ingenting mer med saken. Men nu har jag regelbundet gått hos sjuk-Ewa i ett halvår och det har inte blivit bra. Så, nu är det fanimig dags att reda ut den här skiten, så att jag kan få klarhet i vad det beror på. Samtidigt som det ska bli skönt att kanske få veta vad som är fel och vad man kan göra åt det, så är jag rädd och orolig. Tänk om det är någonting allvarligt och farligt? Tänk om det inte finns någon hjälp att få? Tänk om jag är tvungen att leva med den här värken hela livet? Det är så många tankar som snurrar och jag har lite ont i magen.

You gotta love it:


Den här har fastnat i mitt huvud.

You can call me anytime.

Monday update: förkylningen känns bara värre och värre, min hals är knappt brukbar. Dessutom har jag vansinnigt ont i huvudet och mår illa som en dåre. Fyfan. Körde i alla fall cirkelträning i förmiddags och sedan hjälpte mamma mig att bleka håret (slingor), så nu är håret fräsht och snyggt. Gjorde mig i ordning och sedan började jag ju som sagt att må dåligt, så jag har mest slappat här. Med undantag att jag sprang upp till Apoteket, för ett tag sedan.

Nu väntar jag på att Linus ska komma hem och då ska jag försöka få i mig lite mat. Var sugen på att ta en långpromenad i kväll, men det känns inte som om hälsan tillåter det.

På onsdag kommer Carro hem, längtar!


Jag försökte ta en bra bild på håret, men misslyckades totalt.
Så jag tröttnade och larvade mig istället. Snygg kan jag vara i alla fall. ^^

It might just make your world different.

Saturday: mötte upp Carro i Vällingby på förmiddagen och vi spenderade ett par timmar tillsammans. Provade en massa kläder (och köpte en del) och sedan tog vi en mysig fika. Kom hem strax efter fem, packade väskan och väntade på att Linus skulle komma hem. Åkte ut till landet, åt en makalöst god middag och tittade på film med mamma Eva.




Sunday:
startade dagen med en mysig frukost uppe i soffan, slappade och sedan följde med med och sjösatte båten. Efter middagen åkte vi ut med båten (tillsammans med Linus' pappa och lillebror), för att fiska strömming. Och jag fick flest fisk av alla! Linus och jag låg framme vid fören och njöt av vattnet som kluckade mot båten och den ljumna kvällssolen, sjukt mysigt. När vi kom hem lade vi oss i soffan och tittade på TV. Inga konstigheter.



Monday: kom hem till mina föräldrar för ett tag sedan. Sitter och hostar som en dåre, håller förmodligen på att bli sjuk. Yay! Under dagen ska jag färga håret och träna, samt springa upp till centrum och uträtta ett par ärenden.

Are you serious: på lördag fyller jag TJUGO(!) år. Om 5 dagar tar mitt tonårsliv slut, om 5 dagar får jag gå på systemet, om FEM JÄKLA DAGAR ska jag vara vuxen. Eller? Äh, det är bara sinnessjukt.

Trying your best to sleep on coke and speed.

Thursday night: körde en intensiv cirkelträning och sedan hoppade jag in i duschen. Hann med att måla naglarna också, dock med fel nagellack. När Linus kom hem åt vi middag och sedan myste vi framför TV:n.

Friday: vaknade nyss och har precis slukat två mackor till frukost. Tänkte strax ta mig i kragen och städa här inne. Det ligger kläder överallt, det går knappt att finna en tom yta. Sedan ska jag väl styra upp mig själv också. I eftermiddag har Linnea studentmottagning, så hela familjen ska dit. Tänkte hinna förbi Vällingby innan dess också, måste uträtta ett par mindre ärenden.

"Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din."

Jag vill inte vara den jag är.
Men hur ska jag bli den jag vill vara, hur ska jag förändra mig själv.
Bli en bättre och lyckligare människa.

Det känns inte som om jag är mig själv.
Eller det kanske är det jag är.
Någon jag inte vill vara.

Hur hittar man sig själv?
Sin idealperson?

Like I always do.


Såhär sommarsnygg var jag häromdagen!
Med min nya tunika och mina älskade gladiatorsandaler.

And it's gonna be so different when I'm on the stage tonight.


Från Lina's 20 års-firande, för ett par veckor sedan.
Jonte (och Fredrik) kan det där med Singstar!
(Tyvärr ser man inte så mycket på grund av mörkret, men jag tror att sången talar för sig själv.)

And you are there and you are here.

Update: är fortfarande vaken, trots att jag är snuskigt trött. Ska strax hoppa in i duschen, men jag hittade en del bilder som jag glömt att publicera. Och det har ju varit väldigt snålt med bilder här på sistonde, så några kan jag ju bjuda på.


Min pojkvän och jag kan vara väldigt snygga. Det är ett som är säkert!

I remember the night you came to me.

Thursday: var så äckligt trött att jag somnade i en timme, innan Linus kom hem. Släpade mig ut till bilen och sedan åkte vi hem till landet.

Wednesday: både Linus och jag var lediga, så vi var hemma på landet. Mådde uselt, hade migrän och var fruktansvärt trött. Åkte in en snabbis till Apoteket och hämtade ut nya migräntabletter och när vi kom hem gick jag och lade mig och sov en stund. Vaknade något piggare, åt wok till middag och sedan bäddade vi ner oss i soffan och tittade på filmen 'Twilight' - SÅ HIMLA JÄVLA BRA! Efter en dusch lade vi oss i sängen och tittade på ett Friends-avsnitt, innan vi släckte och sade godnatt.

Thursday: vaknade förvånansvärt pigg, om än lite sent och slängde på mig mjukisbyxor och en hoodtjöja. Käkade frukost och sminkade mig i bilen och sedan fastnade vi är världens bilkö. FYFAN. Kom naturligtvis för sent till jobbet. Men Peder och jag hade det supermysigt som vanligt. Vi tittade på en massa nostalgi-barnprogram, såsom Pippi Långstrump, Fem myror är fler än fyra elefanter och Bella och Theo. Sedan åt vi lunch och därefter sjöng jag P till sömns. JAG ÄLSKAR ATT JOBBA MED BARN. Slöade i soffan och läste min pocket, tills mormor kom strax efter två. Kom nyss hem, mår inge vidare idag heller. Är så jävla trött på att alltid må dåligt..

Let’s get together now and we can feel alright.

Tuesday: vaknade vid sju, efter ytterligare en natt med fattig sömn. Tror inte att jag sov i mer än fem timmar, vilket är alldeles för snålt för att jag ska kunna fungera normalt. Värdelöst väder var (är) det också, så det var inte min bästa morgon. Jobbade i alla fall med Peder 9-14. Vi lekte, läste böcker och åt lunch. Och sedan sjöng jag ett tiotal vaggvisor innan han till slut somnade. Lade mig i soffan och slötittade på TV och slumrade till en stund jag med. Strax innan två kom mormor för att byta av och jag kastade mig ut i spöregnet. Åh, vad underbart det är att vistas ute i ösregn utan paraply! Unnade mig själv en nybakad kanelbulle när jag kom hem, så nu är jag på lite bättre humör. Är dock så trött att jag håller på att ramla ihop. Man kanske skulle ta sig en liten tupplur..?

There's something that I can't quite explain.

Älskling,

jag vill kunna mäta vår kärlek i något annat än 'antal dagar tillsammans'
men det finns ingenting i världen som är stort nog

och hur jag än vrider och vänder på det,
så förstår jag inte hur jag kunde vara värd dig den där natten för två och ett halvt år sedan

för jag vet att jag inte är tillräckligt bra för dig
men jag låtsas inte om det
för när dina andetag viskar varma ord i mina hörselgångar övertygar du mig om att vi ska sitta ihop

som pusselbitar


våra hjärtan bildar ett pussel som bara du och jag kan lägga
och jag tror att jag älskade dig redan innan jag visste att du fanns

du är han jag har väntat på i hela mitt liv
and I'm forever yours

If you ever fall in love.

Monday update: släpade mig upp till tuben i den tropiska hetten (seriously!) och åkte till Odenplan, där Carro genom telefon, tvingade av mig. Med henne som sällskap i luren började jag efter hennes vägbeskrivning, att promenera dit hon var - på väg för att möta mig. En lång och svettig promenad senare hittade jag en 7eleven som jag kilade in på och köpte dricka. Och sedan vägrade jag att gå längre, så vi möttes upp där. Sedan traskade vi vidare ner till Humlegården, där vi slog oss ner på en filt - solade, åt jordgubbar och pratade. Helt sjukt mysigt.
Ett par timmar senare gick vi in till stan, svalkade oss med en varsin glass och så hittade jag en klänning som jag har letat efter, yay! Kom nyss hem. Carro fick en extra hård kram innan vi skiljdes åt, hon och hennes karl åker ju till Turkiet på onsdag. Jag är inte alls avundsjuk, inte alls.. Hrrpf.

 

Now:
måste jag tidsrapportera maj månad, innan jag glömmer det.. Och det vore ju fett synd att göra det och få vänta på lönen. Nä tack. Sedan ska jag ut och övningsköra. Hoppas bara att jag inte somnar..

But all you have to do now is smile.

Monday: är hemma, som i hemma hos mina föräldrar. Är helt vansinnigt trött, efter nattens fattiga sömn. Skulle helst av allt dra täcket över huvudet och sova halva dagen, men det kan jag glömma. För det är strålande väder ute idag också och om ett par timmar ska jag möta upp Carro inne i stan. Vi ska nog sätta oss i en park och mysa i solen. Låter helt underbart.

Later today: om jag inte drar ut och övningskör, så hoppas jag på att få träffa Carro (min andra) ikväll. Det var alldeles för längesedan och jag saknar henne.

I'll keep you locked down.

Friday night: drog ut till landet så fort Linus kom hem. Svängde förbi Tobbe och hejade, innan vi åkte hem och käkade middag. Kl. 23.00. Inte okay. Sedan satte vi på kvällens LOVEFiLM-film, men vi somnade innan vi ens hunnit se halva. Men den var ändå helt värdelös, så det gjorde inte så mycket.

Saturday: vi spenderade förmiddagen liggandes på en filt i solen. Läste klart min pocket (Karin Alvtegen's SVEK - helt sjukt bra!) och jag brände mig på ryggen. Men jag får skylla mig själv antar jag. Och jag är fett glad ändå, för jag har blivit FETT brun. Vid fyra-tiden hoppade vi in i duschen och sedan vettefan vad vi gjorde, men vi lyckades i alla fall fördriva tiden fram tills att det var dags för middag. Efter maten slängde vi oss i soffan och tittade på Robinson-finalen och strax efter 22 åkte vi hem till Tobbe. Rökte vattenpipa, spelade kort och myste lite. Ett par timmar senare sade vi hejdå till alla och åkte hem och sov.

Sunday: upp vid nio, tröttare än någonsin och gjorde mig iordning. Strax innan elva åkte vi ner till kyrkan, för att gå på Martins konfirmation. Det var mysigt och lite roligt, men ganska drygt att sitta över en timme inne i kyrkan. Efter "ceremonin" var det dags för släktkalas. Mängder med mat och tårta. Och sol. Många svettiga timmar senare, hade alla åkt hem och Linus och jag satte oss ute på altanen och läste tidningen och pratade. Bestämde oss till slut för att åka ner till Largen och kanske-kanske bada. Åtminstonde titta på solnedgången och bada fötterna. Satte oss på en sten en liten bit ut i vattnet, myste och plaskade med fossingarna. Sedan peppade vi varandra till att ta en dopp, så till slut hoppade vi i. Årets första dopp(!) i maj. Det har aldrig hänt förut. Men det var HELT SJUKT kallt, så jag förstår ju varför. Men nu kan vi ju i alla fall skryta med att redan ha badat i år. Åkte hem, käkade varma mackor och tittade på filmen 'Yes man'.