Att älskas utav dig är det vackraste för mig.

I'm seriously bad at this.
Här kommer i alla fall än ganska kort version av min vecka. Enjoy.

I tisdags var det mys med älsklingen som gällde. Vi kollade på tv och njöt av varanda. I'm so madly in love with you.

I onsdags hade jag en underbar studeidag. Jag började dagen med att vara barnvakt tillsammans med Avin åt bedårande lille Tim. Vi placerade oss på Donken, men han sov hela tiden så jag och Avin satt och snackade skit och väntade på att tiden skulle gå. Därefter åkte vi in till stan för att kolla runt lite. Det blev ett par örhöngen till mig och foxy leggings till Avin. När Carro slutat kom hon in och mötte oss. Vi hamnade till slut på vårat stammisfik nr 2.
En helt underbar studiedag, spenderad med mina två bästa vänner.

I torsdags genomled jag en låååång dag i skolan och jag var redo att gå och dö flera gånger om. Efter mötte jag i alla fall Mickis och det blev middag på Donken. Hennes kompis Matilda gjorde oss sällskap, så det blev presentshopping och massa skitsnack.

I fredags åkte jag och älsklingen ut till honom. På kvällen var vi hos Niklas och hade en liten myskväll med landetmänniskorna. Myspys. Med undantag att jag var säker på att dö, då Linus och Niklas tvingar med mig ut att åka bil. Och Niklas kanske inte är den lugnaste föraren. Herrejävlar vad rädd jag stundtals var. Knäppskallar.
Jag och Linus åkte trötta hem klockan fem på morgonen och somnade till soluppgång.

I lördags kom släkten för att fira hans pappa så det blev tårta till frukost för min och Linus del. Inte illa. När släkten begett sig hem hjälpte vi hans pappa med att ta upp några jävla pinnar från vägkanten och jag både såg ut som och kände mig som en riktig bonde. Sedan hoppade vi massa studdsmatta och bara mös.

Och imorse vaknade jag till RIKTIGT VÅRVÄDER. HALLELUJAH! Jag blev så jävla glad.
Vi åt glass och hoppade studdsmatta, vadå sommarfeelings? Sedan blev det solning och mys på studdsmattan innan hemfärd för min del.

Har försökt plugga, men jag suger så jävla hårt. Jag känner att jag har en låååång vecka framför mig..
Save me.
PUSS!


Måndag idag, men snart fredag igen!

Måndag idag, men snart fredag igen. Det är typ Carros motto och jag är beredd att anamma det för att stå ut.
Men dagarna går fort och det tackar vi för.

I fredags hade vi endast en lektion så vi slutade redan vid 11, wonderful. Vi hängde dock i cafet fram till 13.30 då Avin jobbade. Mickis kom på ett litet besök också. Trevlans. Därefter gick vi upp och kollade lite i centrum - jag har hittat dem sötaste vårskorna någonsin. Jag tror bestämt att jag ska köpa dem imorgon. YEAY. Sedan kom Linus upp och vi sade adjö till Avin som fick längsta predikan av mig (med tanke på hennes senare krogbesök) Både hon och Linus tyckte jag var löjlig, men vad fan gör man inte för sin lilla (!) prinsessa. (Det ska tilläggas att hon klarade sig exemplariskt. Jag tror det var tack vare mina förmaningar. Hih.) Linus och jag gick hem till mig och hämtade min packning och sedan åkte vi hem till honom.
Vi lagade middag, mös och kollade på Let's Dance. (We're the pensionärs. Internt.)

På lördagen vaknade vi till uselt väder och mitt hopp om att få hoppa studdsmatta dagen till ära gick i kras. Jag deppåt frukost och sedan gick vi och lade oss igen och somnade om. Men... lyckan var total när jag vaknade - solen sken (eller försökte i alla fall) och regnet hade upphört. STUDDSMATTA! Så vi hoppade snabbt in i duschen för att hinna före regnet. Sedan blev det operation - sätta-uppstuddsmatta. Det kanske inte är min starkaste sida och jag blev naturligtvis utskrattad av både Linus himself och lillebror och vän, för mina tappra försök till hjälp.
Studdsmattan kom till slut upp och sedan blev det hoppning. Jag suger dock på att hoppa och Linus retade min fina hoppstajl. Och gud så jag skrattade när han immiterade mig. Dumma älskling.

När vi hoppat färdigt gick vi in för att värma oss och kollade lite på tv. Sedan placerad vi oss dem närmaste timmarna i köket. Vi bakade FETA amerikanska chokladmuffins och vi lagade middag. Eller rättare sagt JAG, för en gåns skull. Okey, Linus kokade faktiskt spagetthin men såsen gjorde tamefan jag.. och god blev den. Jag äger.

Resten av kvällen spenderades i tv-soffan och sängen med min finaste bästaste snyggaste perfektaste pojkvän. Hihi.


Söndagen började lite chockartat eller vad man ska säga, när vi vid 9 på morgon får veta att vi måste (eller jag) måste vara färdig att åka halv 12. Herregud, vi brukar inte ens ha vaknat då. Men om jag skulle kunna komma hem, så var jag tvungen att åka så tidigt. Jag fick skjuts av hans mamma ändå till Vällingby, så det var väldigt skönt.

Jag traksade hem och duschade (och blev en ny människa!) och sedan åkte jag till Linda. Vi gjorde typ ingenting förutom snackade skit som vanligt. Lite senare promenerade vi bort till Coop, hon köpte mat och jag choklad. Tog tunnelbanan till centrum och kramades vi hejdå.

Och så var det redan måndag - det går så fasligt fort.
Idag har varit en smärtfri dag, trots att vi hade viktigaste oppositionerna på tidningarna. Det gick snuskigt bra för min del, då jag för en gåns skull var MUNTLIGT aktiv. Och jag var den enda i min grupp. Jag äger, igen.
Sedan var det en föreläsning om rattfylleri i aulan, sista lektionen. Jag lärde mig faktiskt flera saker och hur töntig jag än låter, så var det intressant. Jag tycker sådant är så hemskt.
Efter skolan gick jag hem, beslutsam för att börja plugga till naturprovet nästa vecka. Jag bänkade mig vid datorn (kanske inte det smartaste men ändå) och slog upp böckerna. Efter tio minuter gav jag upp. Ibland suger jag faktiskt.
Nu vet jag inte riktigt när tiden ska räcka till för att plugga, då hela veckan är planerad med roligare saker. I need more time.

Just nu längtar jag till/efter:
- Imorgon då jag får mysa-mysa-mysa med Linus.
- Onsdag STUDIEDAG och massa efterlängtat umgänge med Avin.
- Torsdag med efterlängtad umgänge med Mickis.
- Helgen, as usual.
- PÅSKLOV. BARA 3 veckor kvar.. YEEEEEEAAAAY!
- VÅR VÅR VÅR, give me NOW.
- Mina vårskor som jag ska köpa!
- En stor fet coca cola..

PUSS!
Förresten! Jag måste ju självklart nämna att igår firade jag och älsklingen 4 månder. Sweet. Och idag firar min älskling Carro och hennes Kalle ETT ÅR. Grattis till dem!


Jag älskar Avin idag.

Jessi, je suis vårlycklig säger:
du ska ut imorgon och jag ska kolla på Let's dance som VÄRSTA pensionären
Jessi, je suis vårlycklig säger:
FUCK YOU
Avin - vååår säger:
HAHAHAHA
Avin - vååår säger:
du är fan en pensionär
Avin - vååår säger:
HAHAHA
Jessi, je suis vårlycklig säger:
HÅLL KÄFTEN HORA
Avin - vååår säger:
hahaha
Avin - våår säger:
måste väl få retas lite

Hon suger.

(I och för sig så finns det ingenting som går upp emot att mysa och pussa på Linus i flera dygn i sträck. Och det är precis det jag ska göra när dem står och skakar rumpa på ett svettigt dansgolv med massa dräggiga människor. När jag tänker efter låter det inte så lockande trots allt. Linus och hans säng är SÅ BETYDLIGT MYCKET BÄTTRE.
Jag älskar dig älskling! Och dem andra suger. HAH!)



Je suis vårlycklig!

Och ännu en dag med helt underbart väder har passerat. Jag har gått runt och varit helt spirande lycklig hela dagen. I LOVE SPRING.

Igår var en helt jättemysig dag, spenderad med två utav mina allra bästa vänner, dock en åt gången. Efter skolan gick jag och Avin upp till centrum för att köpa vårens (för mig) andra glass. Vi promenade runt och pratade och hamnade slutligen på en bänk i vårsolen, för att prata ännu mer. Pigga av vårsolen satte vi oss sedan på tunnelbanan, hon för att åka hem till sig och jag för att åka in till stan och träffa Carro. Det blev en liten promenad i Kungsan och sedan placerade vi oss på ett varmt och mysigt café och pratade skit. 
ME LOVE YOU GUYS.

Denna underbara vårdag började med att jag fixade i ordning mig i lugn och ro för att sedan trallandes gå och möta Avin. Första lektionen var historia, men det var eget arbete så jag och Avin satt såklart och snackade skit istället för att plugga. Sedan var det dags för naturkunskap, vilket är ämnet jag ligger allra bäst i, men idag hade jag tappat koncentrationen totalt (vilket alla andra också hade gjort, jag tror det är vårens fel) och jag kunde inte sitta stilla. Istället satt jag och jävlades med Avin vilket resulterade i att vi satt och asgarvade. På lunchen traskade hon och jag upp till centrum, dels för att köpa godis och dels för att ha något att göra och sen är det ju underbart ute i solen också. Fattiga som vi idag var skramlade vi ihop våra sista korvören och det blev till slut en liten godispåse i alla fall.

Därefter väntade mattelektion med vår allas favoritlärare. Igår fick vi nämligen reda på att EN, EN ENDA (observera EN UTAV DRYGT TRETTIO) klarade G på matteprovet. Och det var självklart inte jag, utan min kära Avin. Alla vi andra fick ett stort fett IG. Det första IG:et under hela min livstid, men någon gång måste ju vara den första.
Så idag leddes lektionen av rektor Peter himself och han är utan tvekan en betydligt bättre lärare än vår riktiga. Ut med packet. Så nu väntar omprov om tre veckor, man blir ju glad.
Sista lektionen var franska och vi hade besök av någon fransk kille. Vi tvingades lyssna på hans föreläsning om sport, herrejävlar vad intressant. För det första fattade jag inte ett skit av det han sa och jag var dessutom trött som en idiot, så det var ett helvete att sitta och försöka se intresserad ut. Uäh.

After school pussade jag lite på Linus och sedan begav vi oss hem åt varsitt håll. Här hemma har jag inte gjort n¨gon nytta alls, utan har bara suttit och slösat tid på datorn. Fett meningslöst. Jag är typ.. beroende. Bad bad bad.
Men imorgon är det i alla fall äntligen fredag. Helgen ska nog som vanligt spenderas tillsammans med min fina pojkvän.
Förresten, det är fett synd om mig. Avin och Carro ska ut på krogen imorgon och jag får inte följa med. Jag blir ju typ ledsen. Three months left.. (Det suger)

Jag är trött.
PUSS!


Glatt humör och solsken.

Våren har varit här på riktigt idag och det är crazy så mycket gladare och piggare man blir.  Det har varit klarblå himmel HELA dagen och solen har strålat oavbrutet, det tackar jag för. Jag har till och med haft vårskor, röda. Så vårigt. Jag och Carro kom överens om att man inte kan göra annat än att SHALALA.

After school traskade jag och Linus hem till mig för att hämta Avins present, på vägen tillbaka till centrum mötte vi den nyblivna artonåringen och vi begav oss in till stan. Jag (efter många om och men och affärer) och Linus köpte varsin vårjacka. Han en assnygg (!) svart (den jag berättat tidigare om) och jag en sjukt efterlängtad svart skinnjacka. HAPPINESS. Sedan firade vi Avin lite i efterskott, vi fikade och hon fick öppna sin present. Hon blev jätteglad för parfymen hon ville ha. Linus var tvungen att lämna oss tidigt, så jag och Avin satt kvar själva i någon timme till och snackade skit. 
Jag kom hem för inte så längesedan och jag har inte gjort ett dugg. Jag har inte ens några läxor (!?) Så jag kan alltså ägna kvällen till att göra, precis ingenting.


Tomorrow blir det fika med min Carro, det ska bli urmysigt. Som vanligt.

Jag är så jävla glad idag.
Carro säger:
11 grader och strålande sol ska det bli imorgon
Jessi ?°grooves I like to shake 'em säger:
SÅ JÄVLA UNDERBART



Det gör ju sitt om man säger så.
Och sedan att man har världens underbaraste vänner och pojkvän gör ju inte saken sämre.
SHALALA.
PUSS!


Baby, I'm the worrying kiiiiind...

  
 
Han är så GRYMT BALL!
Grooves I like to shake ' em...




Idag har varit en helt galet stressig dag. Fy och fä.

Dagen började kaosartat, vilket gjorde att jag missade franskan. (Nöjd!) Sedan stressade jag iväg till skolan, för att sedan

Stressa som en tok för att få klart vår tidning (vilket är ett grupparbete, men jag har fått redigera precis typ allt. Gah!)

Stressade sedan iväg och åt en macka, stressade tillbaka, redigerade, blev arg, sprang (bokstavligen) iväg till ungdomsmottagningen,

Sprang tillbaka, redigerade till fyra (slutade halv tre och samtliga i min grupp hade gått hem trots att vi var långt ifrån färdiga.

Jag hatar grupparbeten!) sprang iväg med Linus för att möta mamma, satt och väntade en halvtimme på att få träffa min läkare,

Fick veta att det inte var något fel på mitt öra (har jag gått och fått dålig hörsel på en kvar eller?!) blev arg, promenerade runt

I centrum med Linus, mötte Avin, satt i lång väntekö på Apoteket, följde Avin till tunnelbanan (den jäveln ska ut på krogen ikväll!

GAH!) gick hem till mig och fick äntligen lägga mig i sängen och mysa med älsklingen. (Sjukt efterlängtat!)

 

Det känns som om jag kommer somna ovaggat ikväll. En dag ska jag banga allt mitt stressande, men jag måste nog jobba på det.

Rehab någon?

 

Nu väntar Prison Break och god natt ? samtal med Linus.

PUSS!

(ni får ursäkta den extremt fula centreringen, men allt blev sepe.)


Vårfeelings.

Nu har nedräkningen till påsklovet börjat och enligt mina beräkningar är det blott 18 skoldagar kvar till ledighet. Man kan ju inte annat än le. 

(Mitt blogg-ikapp för helgen kommer här)

I fredags efter skolan var det som tidigare nämnt dags för 18-årspresent-jakt, så jag och Linus begav oss i mot stan.  I brist på idéer, ork och koncentration blev det en tuff uppgift. Jag kan ju säga med att det slutade med att vi kollade på massa annat istället, främst då på jackor till älskling. Han hittade en ursnygg (!) svart som han troligtvis ska köpa. Me like. Till slut bestämde vi oss i alla fall för vad vi skulle köpa i present och vi blev nöjda. (Det blir nog Avin också, hoppas jag) Trötta och med fruktansvärd värk i fötterna placerade vi oss på Donken och intog en efterlängtad middag (i alla fall från min sida) Sedan åkte vi hem till honom och du anar inte hur skönt det var att slänga sig i soffan och bara mysa. Resten av kvällen mös vi framför tv:n, där vi även somnade.

Lördagen började med att vi låg kvar länge och drog oss innan vi någongång vid två masade oss upp och åt frukost. och efter det gick vi och lade oss och mös lite till, tills jag tvingade med Linus ut på en härlig vårpromenad. Efter det blev det en varm dusch och ännu mer mys, tills vi skulle äta middag. Linus och jag tog på oss uppgiften att fixa till en efterätt, så efter middagen satte vi igång med att baka havreflarn (vi äger på bakverk ^^) Lagom till Melodifestivalen blev det nybakade havreflarn, glass och hakad choklad. Yummie!

Sedan blev det melodifestivalen för hela slanten och jag är ju totalt hejnöjd med resultatet. The Ark var överlägset bäst och jag tror dem tom. kan ha en chans i den stora finalen. Yuppie.
De resterande timmar (innan sovdags) tillbringades i sängen med älsklingen. Det blev en massa mysig massage och prat. Lycklig och trött somnade jag i älsklingens famn runt fyra.

Imorse vaknade jag till strålande solsken och vår i luften. LYCKA! Vi åt frukost och fixade oss och sedan var det dags för mig att åka hem igen. Helgerna går alltför fort. I stan mötte jag upp Avin och vi åkte hem till mig för att lämna av min packning. Sedan blev det en lång och pratfylld promenad. "GÖRMYS" eller vad säger du gumman?
Idag är även hennes absolut sista dygn som barn., för imorgon fyller hon 18 och blir därmed vuxen (!?) Det är helt sjukt (!) Jag har självkalrt paxat henne på hennes stora dag och det kommer bli presentutdelning och.. (mer kan jag inte säga för jag vet att hon läser, hihi)

Det var min underbara helg det. Jag är totalt HAPPY! Och våren är på väg. Shalala!

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan ska jag ringa älsklingen.
PUSS och godnatt.


Mitt liv äger.

Hej hopp alla glada!
För glad är jag - helg imorgon! WOHO! Och veckan har gått fort, så man kan inte klaga. Förutom på vädret då kanske..

Igår var det onsdag och lill-lördag (fett onödigt påhitt!) och dagen tillbringades som vanligt i min älskade fucking skola. Det var en massa eget arbete, also as usual, så dagarna går ju tack vare det ganska så fort. Me like. Efter skolan var det som tidigare nämnt meningen att jag skulle plugga matematik med Avin, men det blev ändrade planer. Istället gick jag och Linus hem till mig för att mysa en snabbis. (Köpte godis på vägen hem och kassörskan gav mig en komplimang för mina URLÄCKRA örhängen. Jag säger ju att dem är URSNYGGA(!) En snabbvisit blev det och han var tvungen att lämna mig redan efter en och en halv timme. (det sög). Sedan satte jag mig ner med matteböckerna och verkligen försökte banka in alla formler och skit. Det gick såklart åt helvete och provet idag likaså. Hej IG!
Kastade ihop ett jävla arbete om Celine Dion också, fan vad duktig jag är.
Trött som en idiot kollade jag på top model och somnade efter ett mysigt telefonsamtal med Linus.

Och så var det redan torsdag, wuppie. Dagens höjdpunkt var utan tvekan matteprovet. JAG SUGER VERKLIGEN. Och det är ett under att jag alltid klarat ett G förut, men idag sprack den bubblan. Fuck.
Mitt dåliga humör efter provet kompenserades upp genom att JAG fick gå EN timme tidigare från franskan och slapp därmed sluta 16.15. Jag är typ bäst.
Jag mötte därefter upp Mickis för en snabb liten pratstund och en kort promenad.Hon är så söt. "Chill bill" Min lilla wannabe-turk. Haha. Och eftersom jag vet att du läser det här så vill jag passa på att säga: JAG SAKNAR DIG.
Sedan kom jag hem, men vände typ i dörren eftersom mitt minne svikit mig och jag hade glömt att köpa BUS. Så det var bara att springa upp igen, men det blev en tidning också, som kompensation för min ansträngning.
Hann vara hemma någon timme. för att sedan gå upp ytterligare en gång till centrum, denna gång för att ta en efterlängtad fika med min Jojjo. Det är alltid så roligt att träffa henne, för eftersom vi ses så sällan (alltför sällan!) så har vi alltid en massamassa att prata om. Det blev allt från minnen till framtiden. Urmys tycker jag.
Ikväll blir det bara slapp framför datorn och tv:n, som vilken annan kväll som helst.

Men imorgon är det freeeedag. Då blir det att leta efter 18-årspresent till Avin, tillsammans med älsklingen. Känns som om vi kanske inte är det bästa teamet, när det gäller det här.. men vi får helt enkelt göra vårt bästa. Sedan blir det mys med Linus hela helgen, I can't wait. Jag saknar dig massamassamassa!

Snart ska jag gå och sova, så det blir imorgon fortare.
PUSS och shalalala!









Efter solsken kommer regn (!?)

Och idag var solen och alla glada vårkänslor puts väck och mitt glada humör med det. ""Efter regn kommer solsken", visst det må så vara.. men jag tror "Efter solsken kommer regn" stämmer så mycket bättre. I alla fall i mitt fall, de flesta gångerna. Jag antar att jag helt enkelt måste lita på det där "Efter regn.." skitsnacket, annars kommer jag gå och bli galen.

För att beskriva min dag kortfattat kan jag säga - seg. Inte en enda seriös lektion har jag haft och ändå kom jag inte hem förrän tre. Man börjar ju undra hur man står ut? Eftermiddagen har varit.. hemsk.  Jag har suttit och traglat potenser, polynomer och gud vet vad.. typ konstant. Det är verkligen underbart. Och inte nog med det så har några andra små incidenter fått humöret att sjunka ännu lägre.. typ lägst. Men hey, livet leker ju. För det mesta. Och inte ska man hänga läpp för EFTER REGN KOMMER SOLSKEN. Wuppie..

Imorgon blir det ännu mer traglande av potenser och polynomer, dock tillsammans med bästaste Avin. Hur det kommer att gå är ett mysterium, men bara att få umgås, med bara henne, är ju en vinst i sig.

Shalalala... (jag försöker i alla fall ^^)
PUSS!

Lalalala...

WOHOOO! Lalalalalala.. Fan vilket underbart bra humör jag är på!
"Jag är förälskad och heeelt betaaaaagen.. shalala"

Idag är en sådan där efter-regn-kommer-solskens-dag, för idag skiner solen hos mig (och även stundom utomhus, YEAH!) och fan vad härligt det är. Våren har legat i luften hela dagen och marken börjar torka, sakta men säkert. Och jag har även hört FÅGELKVITTER. Gah, vad underbart det är. Och på vägen hem från skolan kom jag på mig själv nynnandes på någon glad melodi. Lalala...

Inte nog med att vädret börjar visa sig från sin bästa sida så har dagen varit förvånansvärt rolig och hur ofta händer det att första dagen efter lovet är.. rolig? Typ aldrig. Men det har min varit i alla fall. Jag har endast haft en lektion, där jag fick resultatet från mitt fruktade franskprov och jag kammade hem ett VG.. bäst i gruppen var jag också.. Lalala...
Sedan har vi haft eget arbete hela dagen och jag och Leyla har roat oss med att ringa kineser "nja nananjanja, klock klick". Typ galet roligt. Effektiva var vi också och skrev äntligen klart vår ledarsida och därmed lättades en sten från hjärtat.
Nu har jag bara en sak kvar att skriva, men så positiv som jag varit idag ska det nog inte vara något problem. Fan vad jag är bra.. Lalalala...

Fem veckor kvar tills påsklov, men jag är bombsäker på att det kommer gå asfort dit. Veckorna bara susar förbi och fan vad positiv jag ääär... Lalalala....

Fast jag måste faktiskt erkänna att jag bär på ett antal irritationsmoment just nu, men med ett leende på läpparna kommer man långt.. och fan vad långt jag ka gå. WOHO! Livet leeeker.. Lalalala...

Nu ska jag tralla vidare och skriva klart min galet braiga artikel.. Lalala.. Jag är typ bääääst.
PUSS!