Looks.

Autumn looks:





Två outfits från de senaste dagarna..


Wednesday and I'm gonna kill myself.

Good night: fyfaan, vad jag hatar mina muskler. Har så fruktansvärt ont i nacken och huvudet att jag bara vill skjuta mig själv. Jag blir fullständigt vansinnig snart. Argh! Och i-n-g-e-n-t-i-n-g hjälper. Jätteroligt, verkligen. Jag undrar vadfan jag har gjort för att förtjäna det här..

Dagen har i alla fall spenderats mestadels hemma. Var uppe i Vällingby en sväng nu på eftermiddagen också. Köpte ett par nya tights och hämtade lagboken - 3000 sidor och väger 3 kg. Kommer bli kul att släpa med sig den till skolan varje gång..

Nu väntar jag på att Linus ska komma hem så att jag får käka middag någon gång, är helt sjukt hungrig. Sedan blir det Idol och myspys.


And I thought maybe if I kissed the way you do, you'd feel it too.

Autumn feelings: känner hur det årliga höstpirret i magen börjar komma smygandes. Som jag sagt hundratals gånger förut, så finns det ingen annan årstid som gör mig så lycklig som hösten. Och igår var första höstdagen FOR REAL. Temperaturen vandrade mellan 5-10 plusgrader och luften var alldeles klar och frisk och det kändes som om jag kunde andas för första gången på ett år. Det var helt underbart att kliva ut i mörket och kylan igår kväll efter jobbet och jag kände hur jag log hela vägen bort till Tekniska. När Linus och jag kom ut till landet var det nollgradigt och vi höll på att frysa ihjäl på den korta vägen från bilen till huset. Men.. det var så himla-himla underbart. Uppfriskande, uppiggande.

Och Linus och jag hade förövrigt en underbar dag tillsammans igår. Vi låg under täcket och bara gosade i flera timmar, pratade, kikade på TV och pussades. Och på kvällen åt vi middag framför Idol, tog en dusch tillsammans och tittade sedan på film innan vi gick och lade oss. Det är dem där dagarna som ger livet det lilla extra.

Imorse gick vi upp vid nio-tiden, Linus satte sig och pluggade (han har blivit SJUKT seriös) och jag gjorde i ordning frukost. Sedan tittade jag på filmen från igår (eftersom jag somnade), 'I love you, man'. Såg precis klart den (fick pausa och åka in till stan mitt i eftersom L är i skolan) och det var helt underbar. Typiskt min humor. Och så fin.

Idag är jag heelt ledig, varken skola eller jobb och det är sjukt skönt. Tänkte passa på att fixa naglarna (...), beställa hem lite kurslitteratur, hämta ut lagboken, kika efter en halsduk (känner att jag behöver en till) och förmodligen införskaffa ett par tights eller strumpbyxor. L och jag pratade också om att komma till skott och köpa ett varsit träningskort idag och eventuellt också köra ett gympass, men det beror på när han kommer hem. Annars blir det så snart som möjligt.

Nu blir det lunch!


Autumn tuesday.

God morgon-god morgon: hade som sagt hela kvällen för mig själv igår, men slösade bort mestadels av tiden här. Linus kom hem full och glad vid tolv-tiden och sedan fnissade han och pratade om vartannat tills vi somnade vid två. Imorse möttes jag av en trött och grinig pojkvän som tvingade sig iväg till skolan. Men en timme senare var han hemma igen, HAHA! Han ligger och sover nu, helt förstörd. Han mår alltså som han förtjänar.

Kl. 16 ska jag hämta grabbarna på dagis, känns lite tungt med den här muskelvärken som jag vaknade med imorse. Men-men, jag är van så det ska väl inte vara några problem egentligen. Ikväll ska vi ut till landet (mitt i veckan - fett mys) och vi kanske tillochmed hinner mysa framför en film eller något (om inte L måste plugga asset av sig vill säga) för han börjar inte förran 13 imorgon och jag är ledig :D

To do: ringa och boka in en tid för att utreda 'det där'; köpa träningskort; fixa inbetalningen innan fredag; fixa naglarna (sliten påbörjad fransk manikyr - inte snyggt!); städa och organisera här inne.


So now I'm taking back my words and I'm preparing for the breakdown.

Taa-daa: I'm back! Fasen vad mycket tid man (hmms, läs: jag) spenderar framför den här jäkla burken. Men-men. Det blev inga målade naglar ikväll, fastnade här istället (...), men en uppfriskande dusch hann jag med innan Idol. Är helt sjukt trött och börjar få ont i skallen.

Btw: såg att läsarna har gått upp som bara attans idag, men.. INGA KOMMENTARER! Vadfan är det för stil? ;) Men, kul i alla fall!

Nu ska jag fortsätta glo på TV och vänta på L kommer hem och myser innan det är dags att sova.


Kan inte låta bli att bjuda på den här (tagen från Lina) bilden från L's fölsiskräftskiva i augusti.
Den är ju så härlig!


Can't you see the grass is greener where it rains.

Hallå-hallå: Carro och jag gick en långpromenad i höstluften igår eftermiddag och pratade-pratade-pratade. Alltid lika mysigt och bra. På kvällen åt Linus och jag middag tillsammans och sedan tog vi en kvällspromenad och pratade igenom saker och ting. Vi bestämde oss igår, att vi ska göra det här tillsammans nu. (Luddigt och osammanhängade och obegripligt för dem som inte vet vad jag pratar om, men mer info kommer antagligen snart - vill inte säga för mycket här i bloggen om en sådan här stor sak än) Men det känns jättejättejättebra och spännande och jag kan knappt vänta, men samtidigt känns det (såklart) läskigt. Men jag tror att det kommer bli bra, så länge vi har varandra så känner jag mig trygg. (Och nä, jag är INTE gravid, om någon skulle tolka det så :)) När vi kom in igen myste vi framför Ensam mamma söker och sedan satte han sig och pluggade och jag somnade.

Måndag idag. Var i skolan en timme på förmiddagen, introduktion till juridiken. 2/3 kuggar tentan. Känns lite sådäär, om jag ska vara ärlig. Men det är bara att plugga järnet om man ska ha någon chans. Beställde iallafall hem lagboken nyss, så det blir nog bra. När jag slutat promenerade jag bort till KTH och mötte Linus och sedan åkte vi hem tillsammans. Rörde ihop wok - Linus favorit - som vi kastade i oss.

Nu är Linus ute med grabbarna, dem har "grabbkväll". Så jag tänkte passa på att måla naglarna, ta en lång dusch och vara allmänt kvinnlig. Sedan ska jag bänka mig framför 'Idol' och 'Svenska Hollywood fruar'. Baaara slappa.


You're the only one who knows exactly what I mean.

Status: är helt vansinnigt trött.. Ovanligt? Inte alls.. Men det blev en bra dag igår. Spontanfika med Carro (inte bilden) och sedan kom Avin och hon och jag satt kvar (Carro hade tid hos frisören) och fikade ett par timmar till. Skitmys! Och Linus och jag hade världens mysigaste kväll ute på landet. Lagade middag tillsammans, tände ljus och pratade. Kramades länge under täcket i både soffan och sängen innan vi somnade tätt-tätt ihop i mörkret.

Tidigt i förmiddags var vi (och Jimmy) och kollade på förhandsvisningen som jag pratade om igår. Stora beslut ska fattas nu i veckan, men jag tror att det kommer bli bra. Nu ska jag trycka i mig en värktablett och lägga mig på spikmattan ett tag. Imorgon börjar andra momentet i kursen - Juridik, spännande! - så då måste jag vara utvilad och alert.

Update two minutes later: det blir ingen spikmatta, för Carro messade precis: "Jag saknar dig! Promenad eller nått? :)". Sötnos! Klart man inte bangar!



Carro och jag på min 20 års-dag.

And we sing, sing without a reason to never fall in love.

TJOOHOO: blev en myspys kväll igår på landet, vi åt middag framför Idol, kramades under täcket och somnade framför Friends. Det blev en kort, men mysig kväll alltså.. Vi somnar ju i princip så fort vi sätter oss i soffan, inte okay. Men-men.

Är hemma hos mina föräldrar nu och jag känner att jag verkligen kvävs i mitt flickrum snart. Vill inte bo kvar här längre. Imorgon ska Jimmy och jag (L jobbar då med) gå på en förhandsvisning av en lägenhet i alla fall, så det går ju framåt, sakta men säkert..

Nu ska jag hoppa in i duschen, för sedan väntar en mysig höstfika med Avin. Får se var vi hamnar, men jag hoppas på en kylig uteservering i solen. Hoppas bara att min huvudvärk (...) ger med sig, för jag står inte ut längre.


Back in the days.. Jag och Avin, tre och ett halvt år sedan, på Carro's 19 års-dag.


-

SMS mottaget från Linus igår:
"Du bär min luft i ditt bröst."


All I want, all I need is to make you breathe.

God morgon: vaknade för en liten stund sedan, mår sådär. Hade en mysig förmiddag igår i alla fall. Mötte upp Jojjo för en lång lunch som blev mycket trevlig. Var ett tag sedan vi träffades (våra scheman synkar aldrig) så vi tog igen en massa prat-tid :) Dock blev mitt paraply stulet. Japp, glömde det och tre minuter (max) senare när jag gick tillbaka för att hämta det var det borta. Hur sjukt? 

Sitter och lyssnar på Takida, så bra. Minns nyårsafton -06 när jag, Linda och Avin satt längst bak i bussen på väg ut till landet och lyssnade och sjöng med till Burning Inside.. Happy days! L och jag ska ut till landet ikväll, men han jobbar hela helgen, så vi åker in imorgon igen. Ska passa på att ta en fika med Avin, mys.

Payday idag, men har lovat mig själv att snåla på utgifterna den här månaden. Det enda som ska införskaffas är ett par nya stövlar, annars får jag lov att lägga band på mig.. Spara-spara-spara.

För ett par dagar sedan när jag satt och pluggade gjorde (världens bästa) Carro en Spotifylista till mig, full med nostalgi-låtar och låtar som är hon och jag. Den gör mig fortfarande på bra humör..

Tjyvlyssna
här, vettja!






-

Jag är på tidernas sämsta humör och hatar allt och alla. Jag är trött på bo hemma; jag hatar att ha ont i huvudet och nacken hela-hela tiden; jag hatar att 'den där skiten' aldrig går över och att jag inte ens vet vad det beror på och det gör mig helt skiträdd; jag hatar att jag är trött hela tiden; jag hatar att jag aldrig kan slappna av; jag hatar att jag fortfarande går runt och tänker på det varje dag; jag hatar att jag hindrar mig själv från att vara den jag vill vara; jag hatar att jag aldrig tar mig i kragen och gör någonting åt allt som jag kan påverka själv; jag hatar-hatar-hatar mitt liv.

Jag orkar snart inte mer.


Don’t you wanna just curve away, when it's such, it's such a perfect day.

Hallå-hallå: dem senaste dagarna har jag fullkomligt grävt ner mig i plugg. Men.. idag är det över!! Hallelujah moment. Två redovisningar och två inlämnade arbeteten idag, känns hur bra som helst. Nu väntar fyra dagars ledighet (förutom att jag jobbar ett par timmar imorgon, men-men). Imorgon ska jag äntligen luncha med min kära vän Jojjo och det är ungefär så jag har tänkt spendera dessa dagar - med vännerna. Känner att det är precis det jag behöver.

Är helt sjukt trött, har huvudvärk och känner mig allmänt ur form.. Men som sagt, är så glad och lättad att första momentet i den här kursen är avklarat. Ikväll ska Linus (som skulle varit hemma för en halvtimme sedan..?) och jag äta mintchoklad och mysa framför Idol. Längtar :)

BTW: min läkare ringde igår och ändrade min tid så att jag fick komma redan igår (istället för imorgon), så jag fick provsvar (blodprov) och svar från min magnetröntgen. Mitt blodvärde hade gått upp (men låg dock fortfarande lite för lågt) och röntgen visade att allt stod rätt till i min nacke (HMMS?). Så nästa steg är nu besöket hos neurologen i början av oktober och om inte han/hon kan hjälpa mig, skulle jag kontakta min läkare igen och sedan gå vidare "tills vi kommer till klarhet med det här". Är ganska skeptisk om jag ska vara ärlig. Vill verkligen inte vara negativ, men jag kan inte låta bli att befara att jag aldrig kommer att bli bra, knappt ens bättre..

-

I hate everything about you.




And when she breaks down and makes a sound, you never hear her.

God morgon: Hemma i Sthlm igen, efter en bra helg ute på landet. Helgen började redan i torsdags för mig egentligen, men min och Linus' gemensamma började i fredags förmiddag. Efter att ha fixat barret -klippt och slingat - packade vi ihop väskorna och åkte ut till vischan. Stannade i Kista på vägen ut och Linus hittade en snygg höstkofta och två t-shirtar, och jag en "jacka". Hem, pudrade näsan och sedan stressade vi hem till Jonte och Annie. Där blev det middag, sällskapsspel, vin och cider och massa prat. Mysig kväll!




Lördagen spenderade Linus och jag hemma i soffan och inne i Norrtälje. Efter att ha slängt ihop en taco-middag och fixat oss snygga fick vi skjuts hem till Tobbe, där hans fölsisfirande var i full gång. Efter många om och men, blev natten lyckad. Det dansades, pratades, dracks, skreks och sjöngs. Linus och jag kom hem vid halv sex och däckade en halvtimme senare.






Fler bilder kommer!!


'Cause you say you see straight through me.

God morgon-god morgon: vaknade för en stund sedan och vilket underbart väder! Solsken och höstluft och jag är såld. Så är det. Jättemysig dag och kväll igår, men mer om det senare. För nu ska jag hoppa lite på karln så att han vaknar till liv någon gång. Annars lär han ju sova tills i eftermiddag..

What else? I helgen ska Linus och jag verkligen bara umgås och njuta av varandra, för vi har knappt setts någonting alls under veckan som varit. Han har pluggat ca. 12 timmar om dagen, så han har varit ganska slut i huvudet på kvällarna (och hela tiden typ).. Så det har inte blivit så jättemycket mys direkt. Men i helgen ska vi som sagt ta det lugnt och ägna tid åt varandra, som jag har längtat!
I övrigt så fyllde vår allas Tobbe 21 år nu i veckan, så ikväll blir det till att fira. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, men jag har köpt landet sötaste klänning så jag är nöjd i alla fall..

Kom förresten på en sak igår..
Häromdagen hade jag ett bråk med mina föräldrar, det kanske tredje stora bråket någonsin i hela mitt liv. Och det konstiga är att alla dessa bråk har inträffat de senaste par tre åren och INTE när jag var yngre. Är inte det konstigt? Hursom så har det ordnat upp sig, men det är i sådanan stunder som jag verkligen längtar efter min och Linus lägenhet. Få rå om oss själva och inte behöva ta hänsyn till någon annan. Tur är också att vi har landet att fly till om helgerna, för usch vad jag älskar att vara här ute.


Vill ha C här.

I came here with a load and it feels so much lighter now I met you.

Yesterday: inga föreläsningar på hela dagen, men jag var ändå på plats i skolan kl. 10. Fram till strax innan två-tiden satt vi och knåpade på vårt grupparbete, så nu är vi snart klara. Skönt! Efteråt begav Anna och jag oss ut till Solna Centrum, där vi mötte upp tre andra tjejer från klassen (ytterligare ett "grupparbete") och gick på studiebesök hos en kvinnojour. Himla-himla intressant och lärorikt. Jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba på ett sådant ställe. Sedan var det dags att bege sig mot jobbet.. Jag gav killarna middag och sedan tittade vi på film och lekte med bilar. Dock har jag aldrig varit så trött i hela mitt liv. Vid sju mötte jag upp Linus vid Odenplan och sedan åkte vi hem tillsammans, mysigt. Åt middag och tittade på Idol och myste tills vi slocknade vid tolv.

Friday: sitter i köket och äter müsli och fil till frukost, smaskigt. Var hos min gynekolog imorse, men vi kom inte fram till någonting utan skulle höras antingen senare idag eller på måndag.

Nu ska jag måla naglarna och sätta mig och korra vårt arbete, samt slänga ihop en innehållsförteckning. När mamma kommer hem ska hon klippa och färga mitt hår och när Linus kommer hem ska vi åka och kolla efter kläder till honom. Umgås lite, bara han och jag. Ikväll ska vi hem till Jonte och Annie och äta middag, så det är fullt schema idag. Men-men, inte mig emot. Det är ju trots allt bara roliga saker som skall göras.




Förresten så är det min och Linus' dag idag. Idag har vi varit tillsammans i 34 månader, känn på den ni! Bara två månader kvar till 3 års-dagen. Himla-himla underbart. Och ännu underbarare är ju att jag fortfarande är pinsamt kär i honom. Min finaste pusselbit. ♥



It's panic all the way.

Good morning: vaknade för en timme sedan, har ätit havregrynsgröt till frukost och sedan slappat här. Ska strax ta tag i mig själv och plugga lite innan jag sticker iväg till jobbet. Är inte alltför taggad på att jobba idag, då Peder varit magsjuk i helgen.. Hoppas fan att det inte fortfarande smittar. Hua, min värsta mardröm typ.

Känner mig fortfarande förkyld och har huvudvärk, så är på ganska uselt humör. Klagoblogg idag känner jag. Men-men, vad ska man annars ha en blogg tilll egentligen?

(Jag vill verkligen-verkligen-verkligen inte. Vad som helst, men inte det. Och jag är så trött på att det alltid är jag som behöver lida, att det alltid är jag som måste knipa igen och hålla käften, att det alltid-alltid-alltid är jag som måste "anpassa" mig. För mig finns det ingenting värre än att behöva utsättas för det där och jag tror inte att någon förstår hur fruktansvärt det är för mig. Det är ångest och panik för mig, så allvarligt är det. Och jag orkar inte, inte ännu en gång. Jag slutade orka för längesedan, men nu är det verkligen stopp. För jag frågar mig själv om det verkligen är värt det?)


There's a cold war coming, on the radio I heard.

Monday: skola 9-15 - seminarie och grupparbetsträff. Varit löjligt trött hela dagen och huvudvärken vägrar att släppa. Efter att ha tryckt i mig ett par kakor (sötsug!) när jag kom hem lade jag mig på spikmattan och slocknade en stund, underbart skönt och avslappnande. Dock bör väl tilläggas (för intresseklubbens anteckningar menar jag) att jag fortfarande har ont. Har hunnit med att plugga en del nu också på kvällen, så det går framåt.

Linus och jag ska hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner under täcket och mysa. Vi ses ju knappt längre under veckorna (förutom någon timme kvällstid, men det räknas knappt) så man får ta vara på den lilla tid som ges.



Du är allt.

Du är allt jag någonsin önskat
Du är allt jag någonsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr

Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag


För du är allt jag någonsin önskat
Du är allt jag någonsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge


Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


It takes no time to fall in love.

Saturday:
världens mysigaste fika med Carro. Vi pratade om det mesta som går att prata om medan vi drack té och åt sött. Kvällen spenderade Linus och jag ute på landet, lika myspys som vanligt.

Sunday: återigen en mysig fika, denna gång tillsammans med min andra Carro. Vi hann med lite shopping också, dock endast fönstershopping för min del, då jag lovat mig själv att inte köpa något mer på ett tag. C däremot hittade en massa fina höstkläder. Under eftermiddagen har jag skivit klart min del till grupparbetet och har nu precis skickat iväg det till mina gruppkamrater för lite feedback.
Ska lägga mig på spikmattan ett tag nu (har migrän) innan Ensam mamma söker börjar. Sedan har Linus och jag en LOVEFiLM-film att se ikväll också.

God natt!


It takes some cold to know the sun.

Dagens humör:



Nu ska jag i alla fall springa och möta min älskade Carro i regnet och det makes me happy. Känns verkligen som höst idag btw. Men det gör mig absolut ingenting (inte ens regnet stör mig, förutom att det förstör min och C's promenadplan) för det finns ingenting mysigare än att gå runt i stickade koftor och halsdukar och känna doften av höst. Ih!


The panic has started.

Status: lördag idag. Är precis fixad och klar och väntar nu på att Carro ska komma förbi. Vi ska fika och prata och umgås som vanligt, lovely! Mår dock fortfarande sådär, men jag tänker inte hänga läpp för det.

Nu plingade det till i mobilen, "gå ut om 5 min :)". Så nu får jag lägga ner det här och hoppa i kläder.

Ha en bra lördag allihopa!

And I know a place where we can get away.

Thursday night: L och jag tog en kort, kylig och mysig promenad och när vi kom in igen lade jag mig på spikmattan och somnade(!!!). Det handlade bara om 5-10 min men ändå! Sova med tusentals spikar i ryggen? Jag är sjuk i huvudet. Sedan gjorde Linus té till oss som vi surplade i oss framför Idol. Plöjde dessutom flera Two and a half men-avsnitt innan vi somnade.

Friday(!):
föreläsning om grupper och grupprocesser 10-12, väldigt intressant och många AHA-upplevelser. Snabb träff med vår projektgrupp och sedan åkte jag hem. Åt lunch, låg på spikmattan och laddade upp kräftskive-bilder på FB och sedan kom Linus hem. Kvällen spenderade vi hemma på landet, drickandes té, tittandes på TV och mysandes.


Jag igår morse.


(Fitt-blogg.se krånglar, därför ser inlägget ut såhär. Argh!)


I see a storm bubbling up from the sea and it's coming closer.

Hello-hello thursday: begav mig som sagt ut till Farsta tidigt imorse. En timme på tuben, roligare har jag haft det. Anna klev på i Slussen och resten av gruppen mötte vi upp i Farsta centrum. En timmes intervju med två barnpsykologer senare hade vi samlat in allt material vi behövde och tackade för oss. (Kanske ska tillägga vad det är vi håller på att kartlägga - vi ska skriva en rapport där vi redovisar/beskriver/kartlägger en utredning av ADHD, dvs. hur får man som barn diagnosen ADHD?). Satte oss på ett café och kollade igenom materialet och pratade lite om hur vi ska gå vidare och sedan sade jag hejdå och åkte hem till Vällingby igen.
Mötte upp mamma och knatade upp till vårdcentralen - tog nya blodprover (det är fanimig ett under att jag har något blod kvar efter alla prover) och bokade in en ny läkartid (måste träffa min läkare innan besöket hos neurologen i början av okt). Innan vi gick hem gjorde vi ett ärende på banken och jag köpte tre par söta trosor och en halsduk på Gina.

Sedan jag kom hem har jag ätit lunch, legat en stund på min nyinköpta spikmatta (testa!) och den senaste timmen har jag suttit i telefon med Com Hem's kundsupport. Tvillingkortet i min digitalbox fungerar nämligen lite när det vill, så nu skulle killen registrera om det och inom en timme skulle det fungera som vanligt. Vi får väl se.

I övrigt så mår jag ungefär likadant som igår, dvs. inge vidare. Huvudvärken jag har haft de senaste dagarna får mer än gärna försvinna. Usch-usch.



Bjuder på en suddig höstoutfit - min nya skinnjacka och halsduk. Love it!


If it's not forever, if it's just tonight.

Tuesday update: fick tag på UM efter en halvtimmes envist ringande, fick tid om 10 dagar. Det är faktiskt inte okay. Men-men. Sedan tog jag mig själv i kragen och fastän jag mår som ett skämt så rensade ut en massa papper och annat som legat och skräpat allt för länge. Linus har klagat så gott som dagligen på att vi VERKLIGEN MÅSTE STÄDA, så vi får väl se om han blir glad när han kommer hem. Nu finns det i alla fall tomma ytor, vilket det inte gjorde förut.



Kom alldeles nyss ut ur duschen, håller på att måla naglarna samtidigt som jag lyssnar på Kings of Leon. Mysigt-mysigt. Linus är på väg hem och då tänkte jag dra med honom ut på en promenad. Känner att jag behöver frisk luft och sedan skulle nog inte mina muskler tacka nej till att få röra lite på sig.
Imorgon kl. 08.40 ska jag möta upp min arbetsgrupp (intervju, skolarbete som sagt) på Farsta Centrums t-banestation. Jag är inte förberedd över huvud taget och jag känner att jag har noll-koll på allt. Har verkligen inte kommit in i det här med att studera, usch. Får skärpa till mig. Really. Dock bör nämnas (lite ego-pepp!) så började jag faktiskt med en individuell examinationsuppgift igår - Grupper och grupprocesser. Så helt värdelös är jag faktiskt inte.

Today's music: Kings of Leon. Och lite Winnerbäck.



I'll follow you until you love me.

Status: INTE BRA. Mår fortfarande som ett as - har huvudvärk, fryser och svettas, känner mig svimfärdig så fort jag reser mig upp, hostar.. Vill inte mer.
Linus och jag hade det mys igårkväll i alla fall. Tittade på Idol och gosade tills vi somnade. Ibland vet jag inte vad jag skulle ta mig till utan honom. Nu ska i alla fall sätta mig och ringa ungdomsmottagningen (hade en inbokad tid hos dem igår, men den avbokade dem pga. sjukdom - yay) och försöka fixa en ny tid så fort som möjligt. Men vi vet väl alla hur lätt det är..

Imorgon kl. 09.00 ska jag befinna mig ute i Farsta. Jag har aldrig varit där! så vi får väl se hur det går. Jag och min grupp (skolarbete) ska göra en intervju där, mer än så vet jag faktiskt inte. Efter det ska jag upp till vårdcentralen och ta nya blodprover, samt boka in en läkartid. Hoppas bara jag mår bättre så att jag inte faller ihop någonstans på vägen..



Förra hösten.


Words are not for this.


Stockholms skärgård. Tagen från flygplanet på väg hem från Turkiet.


BTW:
alla bilder (okay, inte alla 1060 men ni fattar) från Turkiet finns nu uppe på FB. Kika vettja!


YOU ARE MY DRUG.


Det är efter dagar som denna, som jag vet att du aldrig kommer att lämna mig.

Det är fortfarande svårt för mig att förstå att du alltid finns här, att du alltid tar hand om mig, alltid gör allt för att jag ska må bra. Det spelar ingen roll hur många år det har gått sedan vi blev tillsammans eller hur många sekunder vi spenderar tillsammans, jag kommer ändå aldrig förstå varför du är min.

Du är den bästa människan jag har träffat.


Monday 20.11.

Monday update: ingen förbättring what so ever. Linus kom hem strax innan fyra och vid halv sex lyckades jag stappla mig ner till bilen och en halvtimme senare gick vi på en av de två lägenhetsvisningarna. Efteråt blev det en sväng på Coop (snask och Actimel "stärker kroppens försvar") och när vi kom hem åt vi hemgjord pizza.

Ligger nerbäddad i sängen och fryser, tittar på TV och väntar på att Linus ska plugga klart. Jag behöver närhet!! Vill ligga nära-näära under täcket och känna tryggheten och värmen, kunna slappna av.. Fan, vad jag behöver det.

You are strong but you’re needy.

Status:
hemma med tidernas drygaste förkylning. Har knappt sovit alls i natt - vaknat minst en gång i timmen och inte kunnat andas genom näsan (och dem som känner mig väl vet hur fruktansvärt jag tycker att det är att vara täppt). Är alltså inte bara genomförkyld, utan helt vansinnigt trött också. Fy.
Om jag orkar så ska L och jag på två lägenhetsvisningar i eftermiddag och det känns ju sådär när jag mår (och ser ut som om jag har blivit överkörd av något stort och tungt) som jag gör. Men-men, om jag så ska krypa dit så ska jag gå.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sedan vila lite.

(Bilderna är tagna utav mig ute på landet i förra hösten.)


Fuck me.

Saturday night update:
vi ställde oss och bakade muffins ändå, så sedan tände vi ljus, drack té och åt nybakade chokladmuffins framför filmen 'Forrest Gump' - vet inte hur mågna ggr jag sett den, men det är så fin. Hann med ett par Friends-avsnitt också innan vi gick och lade oss.

Sunday: mår inte alls bra, inte-inte-inte alls faktiskt. Näsan rinner och halsen gråter, känner mig helt utslagen. Jag har legat i soffan oavbrutet hela dagen, med undantag då jag gått på toa eller ätit.

Sitter och laddar upp en massa Turkiet-bilder på Facebook, medan Linus pluggar. Om en timme börjar Ensam mamma söker - ett av mina favoritprogram! - så då ska jag krypa ner under täcket och mysa. Förhoppningsvis gör Linus mig sällskap (och fixar té till mig) :)


(Bilder: Turkiet. Vackert par va?)


Still it's such a beautiful night, oh love don't let me go.

Friday update:
när Linus kom hem åkte vi och kollade efter en ny skinnjacka till mig. Mamma hade tipsat om en butik och tur var väl det, för med mig därifrån hade jag en fett snygg skinnjacka i bikermodell. Åkte hem till landet därefter, åt middag och vid nio åkte vi hem till Tobbe och umgicks med ganget. Vi spelade lite spel och pratade, men varken Linus eller jag mådde något vidare (och var därmed säkert ett uselt sällskap), så vi var hemma redan vid halv ett. Hällde i oss en varsin kopp té och somnade kort därefter.

Saturday: mår sämre idag än igår och jag är livrädd för att jag har fått svininfluensan. Linus och jag har legat i soffan hela dagen, han har spelat TV-spel och jag har tittat på SATC, mysigt. Åt precis middag ute på den höstkyliga altanen och nu ska jag återigen bosätta mig i soffan under täcket. Förövrigt är jag sjukt sugen på muffins (?), men det känns ju lite överkurs att ställa sig och baka nu..


Båda bilderna är tagna i Turkiet. Insåg att det är skam att fler inte har kommit upp här än..


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Bästa låtarna just nu:


 

 








Music is my drug ♥


Där stod ju du som alltid skulle va min.

Woohoo: fredag idag, och jag lovar att ingen är gladare för det än jag. Den här veckan har varit tuff; föreläsningar, grupparbeten, jobb, sömnbrist, förkylning, stress, oro.. Allt på en gång. Men idag är det som sagt fredag och jag är dessutom ledig, så livet känns lite lättare. I eftermiddag ska jag släpa med karln och leta efter en ny skinnjacka till mig och sedan bär det av ut till landet! Både Linus och jag är förkylda så helgen ska dock till största del spenderas under täcket, men det är mysigt det med.

Veckans ljusglimt var i alla fall tisdagen. Förmiddagen spenderade jag med min 
Carro (länkar så att det är lättare att hålla i sär vem som är vem) inne i stan. Pratade ikapp den senaste månaden, kollade i butiker (jag köpte en väska!) och drack en varsin chailatte. Himla mys! Och extra mysigt eftersom vi inte har träffats på evigheter och eftersom jag har saknat henne. Sedan jobbade jag 16-19 och vid åtta-tiden (efter att ha stressat hem och bytt kläder) gick jag och mötte min andra älskade Carro. Vi promenerade och pratade-pratade-pratade och till slut hamnade vi på en bänk där vi satt i mörkret och pratade ännu mer. Tror inte ens att jag behöver tala om hur bra det var, det förstår nog alla ändå, inte minst Carro. Kom hem vid tio, åt lite och sedan kom Linus hem och vi låg och pratade en stund innan vi kastade oss i säng. Det var som sagt en underbar-underbar dag.

 

Kom för övrigt precis hem från Vällingby, var uppe på banken och uträttade ett par ärenden, samt utökade mitt sminkförråd. Ska strax slänga i mig en sen lunch och sedan packa inför helgen. Känns så märkligt att bara åka ut till landet på helgerna, det senaste året har vi ju i princip bott fifti-fifti inne i stan och på landet. Men nu är det som sagt precis som förr - när vi gick i skolan - stan på vardagarna och landet på helgerna. I och för sig så uppskattar jag landet så mycket mer när vi är där ute mer sällan, så det är väl bra.




Every door I ever tried was locked.

Thursday: då jag inte hade några föreläsningar på hela dagen tog jag en lång sovmorgon, vaknade inte förrän vid elva. Underbart skönt med en stressfri morgon och förmiddag. Kl. 16 hämtade jag Olof och Peder från dagis och sedan åt vi middag och busade tills klockan slog 19 och mamma Sara kom hem från jobbet.
Kvällen spenderade L och jag framför filmen 'Fun with Dick and Jane' som gick på TV, men vi somnade både två innan den slutade.

Friday: föreläsning 9-15, lagom drygt. Jag har verkligen glömt bort hur det är att sitta i ett klassrum hela dagen och anteckna och lyssna och allt vad det innebär att vara student. Det är märkligt hur snabbt man vänjer sig av med någonting som man ändå har gjort i princip hela livet. Slutade hursom strax innan tre, väl framme i Vällingby sprang jag till biblioteket och försökte låna ett par böcker, utan framgång - alla var utlånade - och sedan tog jag en runda på Gina (hittade två tröjor och ett par tights som fick följa med mig hem). Efter att ha spenderat lite tid med morsan och farsan i köket, samt ätit middag, mådde jag inge vidare, så jag tog en dusch och lade mig sedan under täcket läsandes en tidning. Ett par timmar senare kom Linus hem och då blev det puss - och kramkalas (vi hade inte setts på hela dagen och kvällen), samt lite filmtittande.

Weekend: på lördagen - efter att ha tagit en lång sovmorgon, ätit världens mysigaste frukost, sprungit runt i Vällingby, köpt ett halsband och armband, hällt i oss en varsin kaffe respektive chailatte, träffat Niklas och Carro en snabbis vid Ledinge - kom vi hem till landet. Åt middag - och hade det riktigt trevligt - med L's föräldrar, tittade på filmen 'Mammut' och låg vakna länge i sängen och gosade innan vi släckte och sade godnatt.
På söndagen tillät vi oss själva att göra precis ingenting (för att jag hade migrän och muskelvärk, usch), så vi myste i soffan, tittade på TV, gosade med kattungarna (som egentligen börjar bli stora), provkörde(åkte) vår nya bil, satt på altanen ett slag (L tyckte att vi behövde frisk luft), åt indisk middag, tog en lång kvällsdusch tillsammans, samt tittade på film.

Monday: tillbaka i skolan, föreläsning 9-12 och sedan kom L och hämtade upp mig. Åkte upp till Universitet där jag skulle hämta ut ett "låskort", samt fixa universitetskort. En timme senare (oseriös lång kö i biblioteket) kom vi därifrån och åkte vidare till Tekniska, där jag skulle köpa SL-kort. Ytterligare en timme senare (100 pers före) åkte vi äntligen hem. Kl. 18.00 var på en lägenhetsvisning (mer info kommer så småningom) och vi avslutade kvällen mysandes i sängen.


(Ber om ursäkt för detta tråkiga text-text-text-inlägg, lovar att bättra mig.)