Shopping med Jojjo.

Hej hej.
Så har lovets andra dag passerat och jag får mer och mer ångest för varje sekund. Tiden går så fort! Lovet kommer snart vara över och man kommer inte ens ha hunnit med hälften av det man tänkt sig. Ibland vill jag bara stoppa tiden.

Well, idag har jag gått på stan i 6 timmar och jag har nog aldrig haft så ont i fötterna som jag har nu. Jag  och Jojjo möttes vid 12 och tog t-banan in till stan. Vi gick nog in i varenda affär i heeeeela stan! Shoppade saker gjorde vi också. Jag köpte svarta ankelboots och svarta tjocka strumpbyxor. Jojjo köpte en top och ett långt linne/klänning plus massa leggings. Så vi blev nöjda :)
Sedan jag kom hem har jag bara suttit och segat här. Har kollat igenom en massa bilder/filmer från i somras och det ger mig bara ännu mer ångest. Men nej, jag ska inte gnälla.
Imorgon ska det komma snö och jag ser faktiskt fram emot det trots mitt misstycke av höst/vinter. Men hellre snö än regn. Och det är trots allt mysigt med snö. Jag och Avin ska hjälpa Avan med cafeterian imorgon också och sen lite senare ska jag träffa Carro. Äntligen!

Har förresten en enorm längtan efter att få träna. Har inte kunnat träna på 2 veckor p.g.a att både jag och Avin har varit sjuka i omgångar. Ett träningspass nu skulle inte sitta fel om man säer så. Kanske kan träna på söndag i alla fall. Hoppas hoppas hoppas.

Puss och kram!

Äntligen lov.

Och nu har jag inte skrivit på flera dagar igen, men jag har faktiskt inte orkat/haft tid whatever. Jag har i alla fall lovat mig själv att bättra mig, då jag vill kunna titta tillbaka för att minnas allt jag gjort.

Sen senaste tiden har jag dock inte gjort så mycket, har mest bara legat hemma och varit sjuk. Igen. Jag hann knappt återhämta mig från den förra förkylningen tills en ny slog till. Men vissa år är ju värre än andra när det gäller sjukdomar och jag antar det här är ett sådant år.
Jag har dock hunnit träffa Linus litegrann, fikat och pratat. Och igår var Avin här hela dagen och mös med mig. Vi kollade på filmer, prtade, åt en massa godis och onyttiga saker och hade det allmänt mysigt.
Det är sådana stunder, stunder då vi egentligen inte för någonting, som jag inser hur värdefull du är Avin. Jag älskar att bara kunna finnas, tillsammans med dig. Tack.

Idag ska jag träffa Avin och Linus och hitta på något roligt, vilket jag tror alla tre behöver. Det kan dock bli eventuellt ändrade planer, då Avin sitter fast hemma. Men det löser signo det med.

Och nu slog det mig. Gud, vad skönt det är att ha lov. Att bara kunna ta dagen som den kommer. Synd är bara att en vecka går så fruktansvärt fort. Men man får njuta sålänge det går.
Jag har i alla fall smått börjat planera vad jag ska göra under lovet. Imorgon eller på onsdag ska jag träffa jojjo som det var år sedan jag såg sist, känns det som i alla fall. Sen någon dag ska jag hinna med att träffa Carro som det också var alltör längesen jag träffade. Och jag ska åka ut till Linus och sen ska jag festa med alla också. Det känns som om det blir knappt med tid, för måste ju hinna vila också. Men nöjen går före sömn. ;)

Nej nu ska jag titta efter vad jag ska ha på mig idag. Det har ju blivit så himla kallt! Den kan ju eventuellt komma snö redan imorgon (!?!) Vart tog hösten vägen? Det känns som om vi gått från sommar till vinter på ett ögonblick, jag hinner inte med.
Känner ett stort behöv av att inhandla en ny varmare garderob också, när nu tiden räcker till. Och pengarna. Men men.
PUSS!


One day to go!

Ja, jag har varit riktigt dålig på att uppdatera den här veckan. Vet inte riktigt varför, men det kan bero på att det har varit sjukt mycket skolarbete och att jag haft mycket annat att tänka på. Så nu hade jag tänkt berätta hur jag tillbringat veckans hittills gånga dagar.

I måndags var det såklart skola hela dagen fram tills klockan halv 3. Efteråt åkte jag och tönten in till stan och satt hela eftermiddagen och kvällen och fikade och pratade och pratade, och pratade lite till. Så det var jättemysigt. Kom hem runt halv 9 och satte mig och försökte plugga lite, gick halvbra. Fick under dagen även tillbaka mitt kemiprov och det gjorde min dag. Jag lyckades få alla rätt, fattar ni? Full poäng, inte ett enda fel, MVG. Jag kunde inte vara annat än lycklig!

Tisdag morgon, upp klockan 06.00 och fixade mig iordning i ett zombieliknande tillstånd. Började 8.15 med fucking rättskunskap. Dagen flöt på, hade idrott sista lektionen och jag var med, för första gången denna termin. Spelade bandy och var död efteråt, konditionen kunde ju ha varit bättre.
Slutade 13.00, gick hem och tog det lugnt. Pluggade en massa också.

Onsdag och jag blev tvingad att gå upp 06.00 även denna morgon, trots att jag kunde ha sovit till åtminstonde klockan 07.00. Men snäll som man är, gick jag upp, ringde och väckte Linda (som självklart somnar om och blir försenad i alla fall.) Mötte henne klockan 08.00 för att följa med henne till läkaren. Resten av morgonen blev ett långt väntade och åkande upp och ner i hissar (jag är livrädd att den ska fastna varje gång!) Det slutade med att hon fick ta blodprov för att sedan fastställa att det inte var något fel på henne. (Vad var det jag sa? ;)) Träffade mot förmodan även Mickis som även hon hade ett läkarbesök. Det blev lite bus i väntrummet, haha.
Efteråt åkte Linda till skolan och jag och Avin gick ner till skolan och åt lunch. Masade oss även upp till Mc Donalds där pojkarna satt. Återvände en stund senare till skolan i tron om att vi hade naturkunskap (vilket vi iochförsig även hade, men i ett annat klassrum) Så den missade jag och Avin och lyckades få ännu mer frånvaro.
Så när Linus slutade åkte han och jag till Brommaplan och denna gång var det jag som åt tjockismat. Tog sedan en lång promenad bort till Stora Mossen och vår gamla kära skola. Pratade igenom en massa så det kändes bra. Sedan tog vi en paus (rökpaus för hans del) och satte oss på en trappa där jag frös halvtihjäl och lyckades bli sjuk, igen. En knapp timme senare med stelfrusna fötter och händer började vi dra oss mot Abrahamsberg och tunnelbanan. Kom hem och satte mig direkt i köket med historieböckerna. Försökte slå in allting och det gick faktiskt halvbra eller i alla fall bättre än jag trodde.
Somnade tidigt, helt slut och frusen med en massa medeltidsinformation snurrandes i huvudet.

Och även idag tvingades jag gå upp 06.00. (Jag behöver lov!) Eftersom jag återigen lyckats bli sjuk var det med tunga steg jag masade mig iväg till skolan. Dagen gick segt den med och under provet trodde jag att jag skulle dö. Min hals värkte och sved som aldrig förr och huvudet kändes tungt. Bestämde mig därför för att skita i franskan och gå hem efter provet. Så nu sitter jag här och känner att jag måste ta tag i pluggandet. Har engelskaprov imorgon och en geografisk analys att lämna in. Det känns inte riktigt bra.
Men jag försöker, trots regnet och förkylningen, att se fram emot helgen och lovet. Bara en dag kvar!
Om jag mår bättre imorgon ska jag och Mickis in till stan och shoppa. Najs najs. Och sen har jag lovat bror min att hjälpa honom med shopping, får se vad jag orkar.

Måste även tillägga att jag är så fruktansvärt trött på det ständiga regnandet! Det tar ju aldrig slut. Önskar nästan snön kommer snart.
Nej, måste verkligen tragla in engelska texter och glosor nu..
PUSS!


Söndagsfuckingkväll.

Har för tillfället ingenting roligt alls att skriva.
Men det är skola imorgon och jag orkar inte, men bara en vecka kvar till lovet. och jag längtar ihjäl mig!
Ska bli så himla skönt att slippa skolan och allt därtill!
Ska träffa Linus imorgon eller på tisdag. Var längesen han och jag hade våra fika-pratstunder-om-allt-och-ingenting, så det ska bli roligt. :)

Puss!


Weekend.

Hejsan.
Redan lördag, helgerna går alldeles för fort.

Igår var en stressig dag. På morgonen eller runt halv 11 hade jag läkarbesök p.g.a min hals. Var dock ingenting speciellt utan en vanlig förkylning som går över. Mötte Avin och gick och käkade lunch och hade matteprov efteråt. Gick sådär, blev så stressad eftersom man inte fick sitta längre än lektionstiden. Fick även tillbaka grpparbetet i matte, vi fick MVG :)
Slutade halv 2, då mötte jag Mickis och vi åkte in till stan för att kolla runt lite. Jag köpte ett långt grått linne/klänning och ett guldfärgat skärp att ha i midjan. Mickis köpte en likadan linne/klänning. Vid halv 5 stressade jag hem och packade mina saker, fick sedan skjuts till Avin av bror min. Hann bara dit för att fixa mig och byta om, sedan åkte jag in till stan igen. Skulle på middag. Det var trevligt och gott. :) Sedan stressade jag ut till Bromma för att möta upp Avin och vi åkte ut till Vällingby och mötte upp Mickis. Vi i sin tur åkte ut till Hässelby för at fixa dricka inför kvällen. Sedan åkte vi tillbaka till Vällingby och mötte upp några fler. Det slutade med att vi hamnade på en fest i  Hässelby. Stannade dock inte så länge, så sen tog jag, Avin och Mickis en taxi hem.
Kom hem och somnade nästan direkt, var helt slut. Men det var en hyffsat rolig kväll i alla fall. :)

idag har jag inte gjort så mycket, vi vaknade sent så vi åt frukost och segade oss framför tv:n hela förmiddagen. Runt 16 åkte jag hem. har bara tagit det lugnt, men gick en promenad med Hermon en timme också. Mysigt gumman!
Ska bara ta det lugnt ikväll tror jag och imorgon måste jag plugga en massa.
Ha en bra kväll! Pusss!


Min torsdag.

Hejsan.
Jag förstår inte hur det kan vara så fruktansvärt kallt här inne! Mina händer och fötter är stelfrusna, burr. Jag vill ha värme och inte regn. Usch!

Var i skolan på morgonen, de två första lektionerna. Sen jag jag hem. Eller jag gick snarare och mötte Mickis, vi åt lunch. Åt grekiskt och det var gott tills jag ser att hälften av mina köttbitar är RÅA. Så himla äckligt! Sen gick vi runt och kollade på lite kläder och skor, hittade dock inget. Men Mickis köpte smink, som vanligt. ;) Vi tog en sväng ner till min skola och sen gick vi ända till hennes. Hon gick på sin sista lektion och jag tog bussen hem.

Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, försökt plugga matte men det har såklart gått åt helvete. Hoppas hoppas hoppas verkligen att provet imorgon inte är så svårt.!
Fredag imorgon! Har bara två lektioner vilket är skönt. Ska åka in en snabbis till stan och möta Mickis också. Ska kolla efter någon tröja. På kvällen ska jag på middag och sen hem till Aviin. ;)

Nej, nu måste jag plugga matte och Linda kommer väl när som helst också. Hon ska försöka hjälpa mig, får se hur det går. ;)
Pusss.

Helg och höstlovslängtan!

Jag har under kvällen kommit fram till att jag HATAR matte. Inte nog med att det är fruktansvärt tråkigt, det är dessutom helt obegripligt. Det spelar ingen roll hur mycket jag läser och räknar, jag förstår det ändå inte. Jag har suttit hela kvällen och försökt förstå, men jag är lika oförstående som när jag började. Men vad ska man med Sannolikhet och Statistik att göra egentligen? Synd är bara att vi har prov på det. USCH!

Har varit i skolan idag i alla fall, kort dag med prov. Provet gick faktiskt bra, till skillnad från geografiprovet i måndags som jag fick tillbaka resultatet på idag. Blev väldigt missnöjd med resultatet, men det var väntat.
Och imorgon är det torsdag, lång och jobbig dag men får se om jag orkar gå hela. Måste verkligen plugga och sen är Avin sjuk också.
Men torsdag betyder inte bara stånk och stön utan det betyder en dag närmre helgen! Äntligen! Hoppas denna helg blir roligare än förra. Har inte planerat vad jag ska göra, men jag ska i alla fall festa på antigen fredag eller lördag. Skoj!
Och när helgen är över är det endast en vecka och sen är det höstlov. Om jag har längtat! jag och Mickis kanske ska åka på kryssning och sen ska jag och Avin hitta på något roligt, kanske åka till Västerås och hälsa på pojken vår ;) haha. Och sen ska ska umgås en massa med Carro och alla andra. Blir nog ett lyckat höstlov!

PUSS


Myspys.

Hejsan.
Hann inte skriva igår, men jag var hemma från skolan. Gick dock på samhällsprovet som gick skit. Jag som hade pluggat så mycket.. Men provet bestod av rätt eller fel frågor och dyl. och man kunde dessutom få minuspoäng för felsvar. Usch!
Hemma tittade jag på film. Inside Man, riktigt bra! Sen pluggade jag lite smått, hjälpte Mickis med franskan. haha älskling, du suger. Sen gjorde jag inte så mycket mer.
Idag ska jag också vara hemma, känner mig inte riktigt hundra frisk. Måste plugga en massa också och vid halv ett ska jag luncha med Mickis.

Måste fixa iordning mig nu. Puss!


Tråkhelg.

Denna helg har varit tråkig, lång och seg. Eftersom jag är sjuk får jag inte gå ut, så jag har suttit hemma och pluggat hela helgen. Hoppas det syns på provet nu också. Annars känns det som bortkastad tid.
Går nog bara på provet imorgon och går hem sen.
Avin har också gått och blivit sjuk och har hög feber. Så hon ska också ligga hemma och vila. BLI FRISK NU!
Har inte så mycket mer att berätta faktiskt. så nu ska jag sätta Howie Day - She says på repeat och plugga det sista!
Puss o hej.

And when she breaks down and makes a sound
You never hear her!


Fredag den trettonde.

Fredagkväll och jag mår uselt. Förkylningen blir bara värre och värre, inte så konstigt eftersom jag gått till skolan och gjort allt som jag brukar trots att jag inte mår bra. Så planerna för helgen är ju förstörda. Får sitta hemma och vila och plugga istället. Och jag som såg fram emot den här helgen. Så typiskt.

Idag har det i alla fall varit skola som vanligt, kort dag dock. Slutade halv 2 så jag och Avin gick hem till mig och väntade på att Linda skulle duscha och bli klar. Mötte henne och drog till stan för att möta upp Tanya.
Gick runt på stan och sen gick vi och åt middag. Mys.
Kom hem för ett tag sen och nu kom Linda precis, för att hålla mig sällskap.
Pussis.

I'm addicted.

Jag är trött, riktigt trött. Gick upp 6 i morse så det är kanske inte så konstigt.
Prov direkt på morgonen, vilket gick sådär. Det var svårt. Och franskprovet var ännu svårare. Men men.
Lång dag idag som sagt, men var endast på 3 lektioner, för Avin hade läkarbesök så jag följde med henne. Fick sitta och vänta i en timme, gissa om jag blev rastlös och irriterad. Varenda pensionär skulle sitta och berätta hela sin livshistoria för läkaren, suck.
När vi äntligen kom därifrån gick vi och åt på Donken, vi som ska vara nyttiga. Men ibland får man faktiskt fuska, särskilt när man suttit bland en massa gnälliga gamlingar och sjuka barn.
Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade två lektioner till innan vi slutade. Slutade tidigare, men kom inte från skolan förrän 16.15 i alla fall. Satt och väntade på att Linus skulle sluta.
Efter skolan åkte jag, Avin, Linus, Kalle och Gomes in till stan och gjorde absolut ingenting. var på BR och lät pojkarna leka av sig, haha. De hade nästan sönder en massa saker så jag och Avin höll oss undan. Innan vi gick därifrån fick jag och Avin gunga på nån leksak också haha.

Sen placerade vi oss på Donken för andra gången idag och åt glass och där satt vi resten av kvällen. Kalle fick en massa rägg, barn i 5-årsåldern. Haha.
Nu sitter jag hemma, alldeles själv och lyssnar på jättehög musik. Mamma och pappa är på musikalen Mamma Mia så jag är helt för mig själv, vilket jag tycker är enormt skönt. Älskar att vara ensam.

Förkylningen håller dock i sig och jag har dessutom fått ont i örat. Hoppas verkligen inte jag har fått öroninflammation också! Jag har inte tid att vara sjuk.

"But we sing
If we're going nowhere
Yeah we sing
If it's not enough
And we sing
Sing without a reason
To never fall in love"
Lostprophets - Last train. Pure love.


Move on up.

Det är mörkt ute! Klockan är bara tjugo över sju och det är kolsvart ute, det känns verkligen att vintern är på väg. Är en så stor kontrast sedan i somras när man kunde gå ut 22 och det var ändå ljust. usch, jag saknar sommaren.

Nu har jag pluggat det sista eller nästan i alla fall. Mamma ska förhöra mig på rättskunskapen och så måste jag tragla lite franskglosor, sen ger jag upp. Det får gå som det går imorgon. Inte mycket att göra åt.
Vanlig skoldag idag, gick rätt så fort dock. På väg hem från skolan såg vi våra pojkar nere i skolans källare där de byggde på sina flygplan. Haha, så söta. Så vi stod och pratade med dom en stund, sen vi ner till t-banan och mötte Carro. Fick krama på min sjukling lite. Hon såg så sjuk ut, stackarn. Tyckte verkligen synd om henne.  Så hon fick åka hem och bädda ner sig i sängen och bli frisk. Synd att vi inte hann ses sålänge bara, saknar henne ständigt.
Sen gick jag och Avin tillbaka till skolan för att hälsa på flygplansbyggarna, haha. Jag fick åka lite stol i korridoren också, men Linus är inte den bästa föraren om man säger så. Pladderkäft är han dock. Haha.
Sen gick vi upp till deras skåp där vi fastnade en stund. Sedan vinkade jag av Avin, Linus och Kalle vid t-banan.
På vägen hem mötte jag moster och Chrisse och Fia. Så stod o pratade med dem en stund och kramade på de små skitungarna. :)
Resten av eftermiddagen har jag pluggat eller försökt i alla fall. Kan inte koncentrera mig ordentligt, men Carro försöker peppa mig.

Ångest inför imorgon, går från 8.15 till 16.15. Det är olidligt. Men ska kanske träffa Linus efter skolan, det är alltid trevligt.
Och sen är det freeedag! Hoppas jag mår bättre då så att vi kan träna. har börjat på aerobics/gympa. Riktigt roligt! Tycker bättre om den här träningsformen än att stå o pumpa muskler på gymmet.
Och sen kanske jag ska festa med Mickis o c.o. Inget bestämt än, så får se hur det blir med den saken. :)
Sen på lördag ska jag nog ta en tur till stan med min Jojjo. Long time no seen. Sen måste jag plugga en massa också, vilket jag inte ser framemot. Och så blir det träning på söndag också, om hälsan tilllåter.
Helgen är efterlängtad och välbehövd.

Jag sitter under en palm på Bahamas och skalar mina gulgröna bananas.
Oskar - Bahamas. Låten som kan få vem som helst på bättre humör!
Puss&kram.


Höstångest och orientering.

Att det måste vara så himla kallt! Jag sitter inne med en filt omsväpt runt mig och ändå så huttrar jag, är det så det ska va? Nej, jag vill ha tillbaka strålande sol och värme. Jag ser verkligen inte fram emot hösten i år, eller jag ser fram emot den lika lite som vanligt rättare sagt. Jag har aldrig tyckt om hösten för jag förknippar den bara med regn, kyla och rusk.Usch!. Visst, det kan vara mysigt att sitta inne och titta på film och samtidigt höra regnet smattra på fönsterrutorna, men inte varje kväll! ibland räcker gott och väl. Och så alla dessa höstmode-fantaster som är helt lyriska och säger sig älska hösten för att de kan bära höstkläder. Snälla. När ni haft era höstkläder och vinterkläder ett par veckor kommer ni avsky hösten lika mycket som mig. Men visst, jag älskar också att få köpa nya kläder inför nya säsonger, men om jag är lycklig över att behöva klä mig i stickade tröjor istället för flipflops, är en ganska dum fråga.

Nog om det.
Idag har varit en seg och tråkig skoldag som vanligt. Började tidigt och var helt död. På idrotten skulle vi orientera i Åkeshov, jippi! Jag som verkligen äääälskar orientering. Haha, jag lyckas alltid gå vilse. Men jag och Avin åkte dit i alla fall och gav oss ut i skogen med karta och kompass. Efter 3 kontroller var vi helt lost. Haha. Vår koncentration var kanske inte den bästa då vi gick runt och lyssnade på musik och sjöng. Och Avin stackarn trampade i lera och blev så arg. Hon fick även för sig att det fanns ormar och grejer och fick panik. Haha, om jag skrattade! "Jag vill heeeeem!!" Haha, min skogsmulle. Till slut lyckades vi ändå lämna in ett papper med samtliga kontrollstämplar på. Med hjälp av ett par snälla pojkar och ett örhänge kan man komma långt. Haha.

Lill-lördag imorgon, veckorna går så fort. Men snart är det helg igen och det är aldrig fel.
Ska nog träffa Carro en snabbis imorgon också, hon är sjuk stackarn. Ska försöka muntra upp henne lite.
Har för mig att det var något annat jag skulle göra imorgon, men jag kommer inte ihåg vad. Hoppas det inte var något viktigt.

Ja just det! Vad hände med att det skulle vara sista avsnittet av Prison Break igår? Det finns tydligen ytterligare 22 avsnitt eller var det nu var. Ska dom springa runt i skogen de resterande eller vadå? Jag tycker nästan att de drar ut för mycket på det. Det blir liksom inte lika spännande då. Menmen.

"Sweet is the sight
Of her room
Window open by candle light
How would you know
Cold winter on the shore
Chills the dress she wore
It's on the floor
It feels so warm
Today"

Howie Day - She says. Riktigt fin låt. Går på repeat här hemma.
So long!


Måndag.

Så var även denna helg slut, det går alldeles för fort!
Masade mig iväg till skolan imorse trots att jag är sjuk, hade viktiga lektioner så det var bara att bita ihop och le. Jag och Avin gick dock hem tidigare och struntade i historian, är ändå klara med arbetet.
Sedan jag kom har jag bara pluggat, franska. har prov på torsdag i både franska och rättskunskap, känns inte riktigt bra.

Nu har jag paus i pluggandet och väntar på Linda som skulle komma förbi och göra mig sällskap. Hon skulle ha varit här för en timme sedan, undrar vart hon har tagit vägen?

Ikväll smäller det! Det är sista Prison Break, tråkigt tråkigt tråkigt. Men spännande! Dubbelavsnitt och allting. :)
Nu ska jag fortsätta pluggandet och sedan ringa Linda. Puss puss!


Here I come!

Well, så har även jag hakat på den stora trenden med att ha en egen blogg. Very nice, huh?
Jag har länge funderat på att skaffa en egen, men jag har inte riktigt vetat hur man skulle gå till väga. Men nu när till och med lilla Curry (beautifulmind.blogg.se, check her out!) har skaffat en, kände jag att det nog var dags för mig också. ;) Och så fick jag ju hjälp också, tack!

Jag vet inte riktigt vad jag ska fylla mitt första inlägg med, men jag kan ju berätta att jag har gått och blivit sjuk. Har hemskt ont i halsen och kan knappt prata. Väldigt roligt. Idag blir det alltså till att vara hemma och plugga och bli frisk. Det är ju trots allt söndag.
Min helg har iallafall varit bra. Festade i fredags med bl.a min älskling Mickis! Haha, du är underbar hjärtat. Det var en rolig kväll/natt trots att vi och de andra mest gick omkring.
Igår mådde jag inte särskilt bra så runt 2 drog jag hem från Mickis och sov och tog det lugnt.

Nu har jag lyckats skriva någonting iallafall och nu måste jag gå och fixa till mig lite. Ska möta Mickis för att ge tillbaka hennes ögonfransböjare som jag på något vis lyckades sno i fredags, haha.
På återseende, puss.