I'll never let you go.

Insåg precis att klockan redan är halv ett och att vi ska upp om dryga åtta timmar. Det förutsatt att jag skolkar min första lektion. Och antagligen blir det så, för jag har FAN ingen lust att gå upp klockan sex.
Det är en lång dag imorgon, slutar dagen vid fyra och då ska älskling och jag åka och gymma. Fyfan, vad duktiga vi är. I'm fucking proud of us. Därefter är det endast en dag kvar av denna skolvecka (TACK & LOV!) och på torsdag ska jag göra min nagelförlängning och vi ska åka till landet, för att dels byta miljö och dels hämta kläder och skor och sådant inför fredagen. För då fyller Carro 18 år och då blir det utgång. Hell yeah.

Time for bed now!
Nightie night!


You're fucking sick.

image275

Sweet is the smile that paints your lips.

Update: Linus kom hem runt halv fyra och pussade på mig och försökte hjälpa mig med matematiken. Det gick åt helvete. Så arg som jag var för någon timme sedan har jag inte varit på länge. JAG HATAR MATTE! Fyyfan.
Ringde tillbaka till nagelstylisten och bokade in en tid på torsdag i alla fall. YÄSS! Jag är fett lycklig just nu. Yässyässyäss! Carro var söt och skickade ett mms föreställande en fotoram på hennes vägg, med en bild på the two of us. Älskade Yster.

Now: Tänkte lägga mig och titta på TV och kanske (men bara kanske) plugga lite hemuppgifter. Får se om mitt humör pallar med det. När Linus har pluggat klart ska vi mysa-mysa-mysa. Det behöver jag.

image273
Det här fotografiet pryder numera Carros vägg.
Hon tyckte den var snygg. Det tyckte inte jag.


Give me more.

På nästan precis tre timmar har jag; duschat, rakat benen, gjort en hårinpackning, noppat ögonbrynen, städat undan i vårat rum, sorterat bland alla kläder, ringt och kollat om dem hade några tider för min nagelförlängning - det hade dem inte. Fukk. Får vänta tills nästa vecka. Samt slagit upp matteböckerna, men jag fattaar ingenting så jag bestämde mig för att vänta tills Linus kommer hem.

Nu ska jag lägga mig i sängen, fastän jag borde studera och vara ambitiös. Jag är fett sur över att dem inte hade några tider som passade, jävla hora. Vill ha mina naglar NU. Helst idag. Funderar på om jag ska kolla på ett annat ställe, om dem har några tider lediga på torsdag, men hon är dyrare. Hmm. Jag hatar det här!

Och hungrig som ett as är jag också, men måste vänta på att Linus kommer hem, så att vi kan käka tillsammans. Han är tydligen på väg nu. Äntligen.

You'll succed at last.

Vaknade för två timmar sedan och har sedan dess väckt älsklingen, käkat frukost och hängt på Internet. Jag bestämde mig för att stanna hemma idag också, för att bli frisk.  Så idag hade jag tänkt ta itu med en massa saker; plugga matte C, har lovat (både mig själv, Linus och mamma) att städa upp i vårat rum, ringa och beställa tid för en nagelförlängning, göra en hårinpackning, raka benen, noppa ögonbrynen, sortera bland mina (våra) kläder, VILA och bli frisk.

image272
Publicerar en bild på bästaste Jojjo och myself, tagen i somras.
JAG SAKNAR DIG!

I ain't going nowhere.


image271
HAHA!

I've been wanting you since I remember.


Låten är helt fucking jävla underbar!
Så fin, så bra, så jag.
(Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på videon, men jag hittade ingen bättre.)

MENTALLY ORGASM!

Do you know what you've started?

Just nu sitter jag hemma och är förkyld. Efter att jag knappt överlevt den första lektionen bestämde jag, efter en snabb överläggning med mig själv, att det var bäst att åka hem och vila. Därav faktumet att jag nu sitter här.
Jag har massor att göra; plugga till matteprovet (lycka till!), skriva projektarbete (...), börja läsa på en bok samt bli frisk. 

Min helg var mycket mysig och såg ut ungefär som alla andra helger. Me like.
På lördagen myste jag och älsklingen i soffan hela dagen där vi tittade på TV, 2½Men., pratade, skrattade, pussades och kramades. U-n-d-e-r-b-a-r-t.  På kvällen tittade vi på det senaste Prison Break-avsnittet - vi sitter som på nålar! Så jävla bra och så jävla spännande. Det suger att det bara kommer ett nytt avsnitt varje vecka. Efter det låste vi oss på vårat rum och myste, gav varandra massage och skämde bort oss själva. Därefter tappade vi upp ett skumbad och det var ljuvligt. Vi kom fram till att våra kroppar måste må jävligt bra utav först träning, sedan massage och slutligen ett varmt och avkopplande bad. Yäss.
Under dagen piffade jag till min snygga(!) manikyr också, men det suger att naglarna håller på att gå av. Så fort jag får pengar ska jag göra en nagelförlängning, så att jag slipper sådant där skit.

Igår vaknade vi sent, käkade toast framför TV:n och sedan gick vi en kylig, men ypperligt mysig promenad i skogen. När vi kom in igen duschade vi och sedan pluggade jag på matten. FYFAAN! Hata-hata-hata.
På kvällen myste vi i soffan och kom inte i säng förrän vid halv ett.

You're gonna have to remove me.

Fredagen blev en mysig dag.
Älsk var snäll och skjutsade mig till skolan, fastän han började nästan tre timmar senare än mig. (Han började när jag slutade.^^) Trots det lyckades jag komma för sent, men det var skönt att bara ha en kort mattelektion. Heh.
Dagen slutade vid elva, så då åkte jag och Avin till Vällingby för att promenera runt samt inhandla lunch. Avin kirrade lite smink och sedan köpte vi med oss kinamat hem.  Hell yäss.

Vi bänkade oss i mitt vardagsrum där vi förtärde en helt utsökt kinabuffé och tittade på Våra bästa år. Vi pratade och skrattade och tog igen lite förlorad tid. Var så jäkla längesedan vi två umgicks med avsikten att just bara umgås för nöjets skull, så det var asmysigt. Vid två stressade vi hemifrån, efter att jag först varit tvungen att springa hem till min moster, där min mor befann sig, för att hämta hemnycklar eftersom Linus hade mina och dessutom sprungit hem för att jag glömt pengar. Fyyfan.

På tunnelbanan pratade vi om otrohet och andra viktiga saker, innan hon klev av vid Abrahamsberg. I Stora Mossen klev älsklingen på och sedan fortsatte vi till Fridhemsplan där vi bestämt att vi skulle avverka ett par svettiga timmar på gymmet. Vi hade väldigt roligt samtidigt som vi körde slut på våra kroppar. Två och en halv timme senare gick vi därifrån och varenda muskel i min kropp skakade av ansträngning. YÄSS!

Vi åkte tillbaka till Stora Mossen där vi hämtade bilen och sedan åkte vi hemåt. Käkade mackor och packade och åkte därefter ut till landet. När vi kom hem hit, kollade vi på Let's Dance, åt middag och sedan somnade jag medan Linus tittade på någon film.


I know you want to be me.

Jag älskar bilderna och jag älskar dem. Bästaste älsklingar.
(Både bilderna är tagna på nyår.)


image268
En av mina absolut favoritbilder på älsk och mig.
Jag älskar att vi ser så lyckliga ut och att vi är fett snygga tillsammans.
HELL YÄSS.



image269
Också en favourite of mine.
Bilden får mig att tänka på alla år Carro och jag har bakom oss och hur mycket vi har förändrats på vägen, men alltid varit bästaste vänner.
Och sedan är vi fett glada och snygga också.


Get in line with the paparazzi.

Laddade precis upp en massa bilder från min mobil och hittade ett par från nyår.

      
Aren't we fucking handsome?

Are you kidding me?

Linus är så jävla söt;
-Den här låten är ju fan bra!
-Haha, ja älskling. Har du inte insett den förrän nu?
-Nää!

Just for you, darling.

I can't believe it.

Jag är fortfarande chockad och förtvivlad. Kunde inte fatta när jag såg det igår kväll på Aftonbladet.se.
Det kan liksom inte vara sant.

image260  image261
Vem har aldrig kärat ner sig i honom?

You're so mine.

Såhär pigg och glad har jag inte känt mig på evigheter. Dem senaste veckorna har jag däckat så fort vi kommit hem från skolan. Fyfan. Men i natt så sov jag hela åtta timmar, vilket både min kropp och mitt psyke behövde. Yäss.
Dagen har varit bra, förutom att jag glömde min mobil imorse, att det är fucking snö ute (jag hade min skinnjacka idag i protest!), att jag har en lå(ååå)ng dag framför mig imorgon (8-16, FYFAAN) och att jag måste skriva någon jävla "Jag är bra-bok" tills imorgon bitti.

Om fyrtio minuter ska jag gå ner och klippa barret och jag är fan lite pirrig. Är livrädd för att det ska bli för kort, men jag måste verkligen klippa igenom skiten. Det har liksom redan börjat strejka. Jag har självklart haft en bra hårdag idag också, vilket inte hänt for ages, men så är det alltid den dagen man ska klippa sig. Så egentligen vill jag inte.
Imorgon har jag tvingat mamma att köpa hårfärg också, så imorgon kväll ska det färgas och jag ska bli ännu snyggare. Hell yäss.

I EN EVIG EVIGHET.

Igår firade älsklingen och jag 14 månader tillsammans. Det innebär att vi idag har varit ett par i 427 dagar. 
Finaste Linus. MIN älskling. Det finns ingen som gör mig lyckligare och det finns ingen jag hellre delar mitt liv med.

image254

"Än mer älskar jag varje sekund, som jag ger av mitt liv till dig,
som du ger till mig,
Varje ögonblick som bevisar hur stark vår kärlek är till varandra."


       
(Alla bilder är tagna utav mig eller älsklingen, under den senaste veckan. Ljus-bilden och den sista, på Linus, är mina favoriter. FAN, vad snygga vi är.)

Don't come around tonight.

Igår träffades Carro och jag i Vällingby för att lunchfika och det var helt vansinnigt underbart. Innan vi slog oss ner i Vällingehus gick vi en runda i centrumet för att leta hårfärg till mig och partykläder till henne. Efter att ha kollat på hårfärg över-fucking-allt, bestämde jag mig för att prata med min frisör på tisdag, då jag ska dit och klippa mig. Någon lösning måste det ju finnas.
Efter vår lilla promenad i Vällingby, köpte vi en varsin chiabatta och juice och satte oss ner för att prata och umgås. Det var precis lika underbart som alltid och vi hade ett väldigt försenat julklappsbyte. Men bättre sent än aldrig. Efter två timmar var jag tvungen att springa hem och vi kramades hejdå. Min älskade och allra bästaste Carro.

Jag stressade hem och bytte om till träningskläder och slängde i Linus' grejer i en väska och sprang hemifrån fem minuter senare. Hoppade på tuben i sista sekund och mötte älsklingen vid Stora Mossen. Vi skulle nämligen åka och gymma. Vi var jävligt duktiga och efter nästan två svettiga timmar gick vi stolta och nöjda därifrån. Stressade hem och packade ihop alla våra tusentals saker och åkte sedan ut till landet. Jag somnade och när vi nästan var framme vaknade jag av att Linus skriker "FAAN!!!" och tvärbromsar så det bara tjöt i däcken. Jag vaknade och kastade mig upp tittade mig omkring för att ta reda på vadfan det var frågan om. Trodde seriöst att vi hade krockat och att vi skulle dö, eller något. Det visade sig att vi hade varit EN CENTIMETER från att köra på ett kattskrälle. Herregud. Det var det hemskaste sättet att vakna på alltså. Fyyfan.

Kvällen blev inte som planerad utan vi däckade tidigt  i soffan och vaknde vid fem-tiden. Då väckte jag älskling för att borsta gaddarna och gå och lägga oss i sängen istället. Innan vi pussades godnatt tittade vi på ett 2½ Men-avsnitt. HELT FUCKING UNDERBART. Under kvällen såg vi ett NYTT Prison Break-avsnitt också. Som vi hade längtat.


Fucking sweet.

image253
Carro (längst t.v. på bilden) skickade precis dem få bilder från nyår som jag är med på.
Detta är en av dem, som ska föreställa Carro, Lina, Carro och myself.
I think it's cute!

Ytlighet är mitt mellannamn.

Imorgon smäller det. Jag ska springa ner och klippa mig och tona håret. Ska försöka fixa tillbaka min gamla ljusbruna hårfärg. Hell yeah. Jag hoppas fan att jag blir nöjd. Gosh, jag är nästan pirrig.
Vill försöka träna också och sola, men jag har fan inga cash till det. Det sög.

And you love it.

- Vartfan är fjärrkontrollen?!
- I din röv!
- Ja(!).. typ..

I like where we are.

Efter gårdagens träning (och ja, jag är FETT otränad) har jag en förjävla osjysst träningsvärk. Mina axlar och min nacke är inte heller så glada över att jag lyfte vikter och shit. Fett synd. Igår på vägen hem lyckades jag klämma benet (eller som jag felformulerade mig idag, när jag skulle berätta för Leyla; "jag klämde dörren i bilen") i bildörren också. Jag har en fet och öm bula på smalbenet som gör oseriöst ont när jag går. Det är fan synd om mig.

Jag var i skolan klockan 08.10 imorse, vilket inte har hänt sedan typ mellanstadiet. Det var INTE okay.
Dagen som gått hittills har i alla fall varit bra; jag fick veta mina betyg i Psykologi A och Filosofi A och jag lyckades kirra ett VG i båda - jag blev överlycklig, den tredje avslutade kursen Religion A fick jag MVG i - fyfan vad bäst jag är och vi fick slutade nästan tre timmar tidigare. Då lunchade jag, Avin, Leyla och Carro och Leyla vat skönast och undrade om vi skulle gå ut med en 26 år gammal, sliskig karl för tusen spänn. Vi kom fram till att det inte var någon bra idé.
Därefter promenerade vi ner till tuben och jag fick sällskap hela vägen till Vällingby av både Carro och Leyla. Bangar inte. Väl framme i Vällingby skulle jag visa Leyla en kille som gick i min högstadieklass, varpå hon vänder sig tvärt om och börjar titta sig omkring;
Jag: Var inte så jävla obvious!
Leyla: Vem med blå keps!?! (skriker hon jävligt högljutt)
Jag: Vafan Leyla..
Leyla: Hahaha..

Just nu borde jag sätta mig och läsa igenom en tidsskrift om Änglar, som vi ska opponera på imorgon bitti. Fast jag orkar fan inte. Måste läsa igenom vår också. Fuck.
Linus slutar inte förrän om en timme - den loosern - men då ska vi åka till Barkarby för att kirra stuff till bilen och kanske kollla runt lite på Outlet:et. Fast jag vet inte om vi orkar. Så vi får se.

Innan veckan är slut ska jag försöka hinna till frisören och klippa av mitt långa barr också. Eller ja, toppa och klippa upp skiten. ORKAR INTE. Fast det behövs verkligen, för mina toppar är inte okay. Det var snart ett år sedan jag klippte mig sist, så man kan ju tänka sig hur det ser ut. Pratade lite med mamma också, om att tona mitt hår, så vi ska fixa hårfärg as soon as possible. Fast jag kan fortfarande inte bestämma mig för färg. Hmm.

Smakprov ur Carros blogg från idag, angående låten 'Let me think about it';


" Den här låten spelades på väg
till nyårsfesten i bilen.
Jessi började sjunga med och ville att jag också skulle göra det..
C- Men .. jag kan inte den här låten.
J- Meh .. du kan ju inga låtar.

Haha. jag säger som Jessi; FETT synd att videon suger."


Me love you longtime.

Och än idag älskar jag dig som aldrig förr.

Linus och jag satt och pratade häromdagen om att FAN vad tiden har gått fort.
Idag har han och jag varit tillsammans i 422 dagar, på fredag i FJORTON månader och om precis en månad, på alla hjärtans-dag har vi känt varandra i TVÅ ÅR. Hallå?!
Jag var en helt annan människa för två år sedan. Linus också. Jag tror fan att vi var helt annorlunda för 14(!) månader sedan också.
FETT SJUUUUKT!

Nu måste vi sova, för vi ska upp tidigt imorgon. Jag börjar redan 08.10. DET ÄR INTE MÄNSKLIGT. Jag älskar verkligen mitt nya schema. FYYFAN.
Nattinatti.

I miss you quite terribly.

Jag fick en överraskning när jag loggade in på MSN;

?๋● mickis skickat 2008-01-14 19:50:

HAHAHHA DU LA UPP BILDEN HAHAHAH !

?๋● mickis skickat 2008-01-14 19:50:

pinsamma unge

?๋● mickis skickat 2008-01-14 19:50:

mamma ba hon verkar va så himla rolig person de är ju kul

?๋● mickis skickat 2008-01-14 19:50:

haha sötnöt

?๋● mickis skickat 2008-01-14 19:50:

vi får se ssjälva nåndag tkr ja mycket att t igen älskling!

HAHA.


Cause our lips can touch.

Jag svär på att det var vår ute när jag vaknade imorse.
Linus och jag tog oss en sovmorgon och åkte in till skolan vid elva. Solen sken såinihelvete, så man såg inte ens ut igenom bilrutorna. För första gången på hur länge som helst somnade jag inte på vägen in och jag är säker på att det var solens förtjänst. Man blir så jävla mycket piggare och gladare av lite solljus. Linus lämpade av mig vid skolan, för han var ledig. Fukk. Stressade upp för att lämna in vårt änglaarbete innan deadline och vidare till gympan, vilken jag kom en halvtimme för sent till. Yäss. 
Vi spelade spökboll och jag lyckades gå därifrån med en stukad fot, ett knullat finger och en jag-var-säker-på-att-den-var-bruten-handled. Fyyfan.  

Efter lite skvaller och umgänge med Leyla hade jag en kort (men för jävlig) naturkunskapslektion. Jag fattade noll. Fick sluta tidigare och jag struntade i den sista lektionen. Medan jag väntade på att Linus skulle komma och hämta mig började jag promenera ner till Abrahamsberg I SOLEN. Det var så jävla underbart och jag fick årets första vårkänslor. I januari. FETT skevt. Det var hur som helst helt sjukt härligt och jag nynnade och var allmänt glad. Dagen till ära hade mina klänningar kommit också, vilket gjorde min redan underbara dag even better.
Efter lite utomhustime kom Linus och vi åkte hem till Vällingby för att hämta mina klänningar. HEELL YEAAAH!
Nu är mitt liv komplett. Har köpt massor av snygga klänningar den senaste tiden och jag är så jävla lycklig.

Så fort vi kom hem slängde jag av mig kläderna och hoppade i mina nya älsklingar och FAN vad snygg jag blev. Linus höll såklart med. YÄSS. När min lyckoeufori lagt sig lite, käkade vi middag och sedan tränade vi. Vi ska bli snyggast i stan. Vi ska börja träna och bli riktigt fräscha och jag funderar på att tona håret. Och kanske solduscha. Eller börja sola igen. (TRALALA. Jag är FETT lycklig!)

"Now there's no place else I could be, but here in your arms."

I'm knocked down by your eyes.

Min fredag började tidigt, redan vid halv sju. Jag var riktigt jävla stolt över mig själv, när jag var i skolan vid halv nio. Var fett nära på att stanna hemma och sova vidare bredvid min varma älskling istället. Jag överlevde den korta dagen och Linus och jag åkte hem och käkade lunch, myste och tittade på TV. Vid halv fem åkte vi stressade till Sundbyberg där vi sent omsider mötte upp bästaste Mickis och Martin. Vi bowlade och käkade fett god middag efteråt. Bangar inte. Det var helt underbart att träffa Mickis, då vi inte hunnit träffas på alltför länge. Sedan var det jävligt roligt att för första gången träffa hennes pojkvän sedan ett par månader tillbaka.

Mätta och glada kramades vi hejdå ett par timmar senare och Linus och jag åkte hem. Kvällen spenderades i TV-soffan, mysandes, pratandes och skrattandes. Helt jävla underbart.
Vi vaknade sent på lördagen och förflyttade oss ett par meter, ut till TV:n. Där låg vi sedan hela dagen och tittade på film, TV och gamla 2½ Men-avsnitt. På kvällen poppade vi popcorn och drack te framför någon sjuk jävla film. Man fattade ingenting och jag somnade. Innan vi gick och lade oss tog vi en mysig och varm dusch, innan vi kröp ner i sängen och tittade på ännu fler gamla 2½ Men-avsnitt. Någon gång vid fyra somnade vi tätt intill varandra.

Jag vaknade med ett ryck klockan två i förmiddags och ruskade liv i Linus. Efter frukosten skyndade vi oss att fixa i ordning oss och sedan åkte vi till Linus moster, för att spana in deras oseriöst sjyssta hus. Många timmar senare var vi på väg hem, efter att ha tagit en sväng in till Norrtälje för att tjacka räkor till kvällen. Sedan hamnade vi här, i soffan, framför TV:n och datorn.
Snart börjar det nya underhållningsprogrammet Singing Bee. Älsk och jag har längtat som fan. Hoppas fan att det är lika bra som vi tror.

"Utan dig är jag som en droppe i ett stort hav."

image252
..Och utan dig är jag som ett hjärta utan dess hjärtslag.

Jordgubbsmuffin & Hallonbåt.

image251
Detta är då jag och bästaste Mickis.
Bilden är tagen idag, bara för ett par timmar sedan, då älsk och jag var och dubbeldejtade med Mickis och hennes pojkvän Martin. Det blev bowling och mysig middag efteråt.
KÄRLEK!

Kääärlek.

SMS mottaget från Mickis 2008-01-11 12.19:
Jessica, jag saknar dig jätte jätte jätte mycket :(

SAKNAR DIG OCKSÅ!
(L)

It's not just me, bitch.

En rolig sak: Under den senaste tiden har jag fått veta att många(!) delar samma åsikt som mig gällande en viss sak. FETT KLOCKRENT.
Senast jag var på krogen med några vänner på landet, kom en bekant fram till mig och berättade att han tyckte precis som mig. Han tyckte till och med att vi skulle bilda pakt. HAHA.
Han är typ den femte som den senaste tiden (den kanske tjugonde totalt) har berättat att dem håller med mig. FYFAN, vad nöjd jag är.

Efter sex år är du samma underbara vän.

ETT STORT JÄVLA GRATTIS TILL LINDA SOM FYLLER NITTON FUCKING ÅR IDAG!

Det är helt sjukt vad fort tiden går. Jag minns henne fortfarande som 13-åring, hur tydligt som helst.
Jag älskar dig och jag älskar våra sex år tillsammans och jag älskar alla år vi har framför oss.
YOU MAKE ME SMILE.

(För mer Linda-kärlek, bläddra ner. ^^)


Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Jag svär på att jag aldrig har varit så trött som jag var igår. Tre timmars sömn är inte riktigt min grej.
Jag satt hemma hela jäkla dagen och skrev klart en massa artiklar och skolarbeten. Jag kände mig fantastiskt duktig. Vid halv fyra kom Linus äntligen hem och det var helt underbart. Bara efter någon timme saknade jag honom helt vansinnigt mycket. Det är sjukt. Vi myste framför TV:n ett slag innan vi käkade middag.
Sedan var vi tvugna att åka hem till landet, för att jag hade varit ett sådant jävla ASS att jag glömt en massa viktiga och livsnödvändiga saker. Somnade i i bilen och vaknade av att Linus satt och sjöng. (Älskling!)

När vi äntligen kom hem mös vi ner oss i soffan och tittade på TV. Och jag skrev klart en filosofisk analys av en film. Hell yeah. Hela kvällen låg vi i soffan och kramades och tittade på TV och hängde på Internet. Vår nya grej är att både mysa, titta på TV och surfa samtidigt. I soffan. Helt nördigt och meningslöst, men fett äg. Vi gjorde massa quiz på Facebook, glodde på en massa snygga kläder (mina klänningar!) och hängde på MSN. 
Vi käkade krispiga finnar (helt utsökt!) och drack te, innan vi bäddade ner oss i sängen för att avnjuta ett par My Name is Earl-avsnitt. Vi hann igenom den första halvan av det första avsnittet innan jag distrherade älsklingen så till den grad att vi pausade och mös en stund istället. Ett litet slag senare tittade vi klart på sista halvan och släckte sedan och somnade vid tre.

En sak som suger är att det inte kommer några nya 2½ Men-avsnitt. Manusförfattarna i USA har tydligen gått ut i någon jävla strejk. Herregud. Inte ens några nya Prison Break-avsnitt kommer. Det har vi väntat på i flera månader nu. Vi har ju snart sett klart samtliga säsonger. FETT SYND.
Älsk och jag har abstinens.

417 dagar och en evig evighet.

image250
"Det bästa i världen finns inom två armars räckvidd."
JAG ÄLSKAR DIG!

Du har inte en aning om att jag tänker på dig precis just nu.

Veckans planer: skriva färdigt alla artiklar till projektet Änglar, ragga till mig en lunch med Carro, eventuellt dubbeldejta med Mickis och Martin,  få mina älskade klänningar(!), försöka pricka in en liten date med Linda för att gratta henne på fölsisdagen, försöka dra arslet ur vagnen och övningsköra samt planera in en efterlängtad resa med älsklingen.


image247

In other words, I love you.

image246
Slänger in en bild på min bästaste Linda.
Den stackaren ringde igår och lät helt förstörd. Hon har precis genomgått en mindre operation och ligger hemma och har ont. Jag tänker på dig!
Dessutom fyller hon nitton(!) (helt sjukt! vartfan tar tiden vägen?!) i övermorgon.
Och hon är snygg och nyklippt i ny frisyr.

JAG ÄLSKAR DIG!

"Det är en omättlig kärlek jag hyser för dig. Inte ens hela universum skulle kunna ge tillräckligt med utrymme för min kärlek till dig. Det är hur jag kan beskriva det som närmast i ord."


Det är helt sjukt (och underbart!) att vi snart delat sex (6!) år tillsammans.

UNTIL THE END OF TIME.

But I rather feel pain than nothing at all.

Om fem minuter borde jag vara på väg till skolan och det var så det var tänkt, när jag klev upp klockan sju imorse, men NEJ. Efter en del fittiga omständigheter tänker inte jag sätta min fot utanför dörren idag. Helvete.
Jag hoppas FAN att vi bara har grupparbete idag, så att jag inte missar något.

FAN vad jag hatar det här. Aldrig kan det bli som man har tänkt sig. HELVETE!
Jag hatar att jag måste sitta inne hela jäkla dagen. Helt fucking ensam. Utan Linus. Dessutom har jag mängder med skoluppgifter jag måste skriva färdigt.
LIVET ÄR ETT JÄVLA ANUS.


I can't get enough.

Yesterday.

image237

  
    

Without you I'm dying.

Igår var den bästa dagen på länge. I alla fall i det stora hela.
Linus och jag vaknade sent och låg kvar och drog oss ett tag innan vi gick upp och lade oss framför TV:n och glodde på en massa skitprogram. En frukost och ett par timmar senare började, till min lycka, en massa Top Model-repriser, som jag tvingade älsklingen att titta på. Skitmys, faktiskt. Hela dagen gick och jag tycker inte att vi hann vakna innan det blev mörkt ute igen. Det känns som om vi inte har sett sol eller dagsljus på flera månader. Vi går och lägger oss sent eller snarare tidigt varje natt, typ precis innan det börjar ljusna, och sedan sover vi bort hela dagen och går upp strax innan det mörknar. Det börjar bli dags att vända tillbaka dygnet, med tanke på att skolan börjar i övermorgon(!). FAN vad jag inte vill.

Klockan blev fem och jag tyckte det var dags att hoppa in i duschen, där jag upplevde mitt livs värsta trauma.
Färdigduschad stod jag och torkade håret med handduken och slängde, helt oanandes av vad som komma skulle, en blick ner i golvet, där jag till min fasa såg något litet, grått MED SVANS på golvet, några ynka meter ifrån mina fötter. Jag blev helt stel och kände paniken komma smygande. Jag bara stirrade på det, för att försöka se vadfan det var för något. EN MUS!
Jag höll på att dö. Jag lovar att jag var några sekunder ifrån en hjärtinfarkt. FYFAN. Jag kunde inte fatta att det låg en MUS några METER ifrån MINA FÖTTER. Genast såg jag det värsta scenariot framför mig; att den skulle börja springa omkring där inne vid mig och mina fötter och kläder (som låg på golvet). Då vet jag inte vad jag hade gjort.
Skakig och panikslagen slängde jag dyngsur på mig mjukisbyxorna och en tröja och packade snabbt ihop kläderna som låg farligt nära den vidriga varelsen, och slängde mig ut genom dörren. Jag rusade upp, med droppande hår och andan i halsgropen, där Linus befann sig. Jag fick inte ur mig ett ord och han undrade vadfan det var med mig. Till slut lyckades jag få honom att förstå vadfan det var frågan om och han gick ner för att titta efter. Efter ett tag kunde Linus och hans farsa konstatera att mushelvetet var död. Jag kände mig ganska dum. Men vadfan, hur skulle jag kunna veta det. Den hade lika gärna kunnat var fullt levande. Herregud.
Jag skakade länge efter det och får rysningar längs hela kroppen bara jag tänker på det.

När jag återhämtat mig satte jag mig framför TV:n och sminkade mig, medan Linus åkte för att hämta hit Niklas och Segel. Det tog evigheter för grabbarna att komma hit, så jag hann både sminka mig krogsnygg och torka och locka håret. Och prova min nya klänning som jag skulle ha kvällen till ära.
Till slut kom dem hit och då satte vi oss ner för att spela poker, förkröka och fördriva tid, medan vi väntade på mat.
Vid kvart i åtta var vi mätta, lagom glada och förfriskade, partysnygga och redo för kvällens bravader. Mamma Eva skjutsade upp oss till vägen där vi skulle ta bussen. Den var sen, som alltid, så vi fördrev tiden och försökte hålla oss varma (det var fittigt kallt!) genom att kasta och försöka ha sönder en flaska. Ingen lyckades innan bussen kom.

Hela vägen in till Norrtälje satt jag som på nålar. Jag var så jävla kissnödig att jag höll på att dö. Kunde knappt prata för att jag var tvungen att koncentrera mig för att inte kissa på mig. Fyfan. Grabbarna gjorde det inte heller lättare, genom att hela tiden få mig att skratta. En lång och hemsk halvtimme senare slängde vi oss av bussen och sprang bort till "På G". Jag rusade in på toaletten och fan vad skönt det var.
Vi bänkade oss i sofforna och ökade alkoholintaget. Ett litet tag senare kom resten av gänget, som skulle gangbanga med oss på krogen; Ante, Martin, Minna och Alex. Fast jag har fan för mig att det var en till. Hmm.
Vi drack och snackade tills det var tid nog att dra vidare till Mobergs. Jag och Minna hade tjejsnack hela vägen dit och det var kallt som fan.
Väl framme träffade vi Amanda, som precis fyllt arton och var på krogen för första gången. Vi pratade, drack och sjöng för henne. Mycket alkohol och några timmar senare intog vi dansgolvet där vi dansade som galna. Fett roligt. 

Vid stängningsdags drog vi därifrån och Linus och jag försökte hinna ikapp Niklas och Segel som hade gått i förväg, för att bråka med några töntar från Stockholm. Killarna var skitsmå och såg jätterädda ut, så jag tyckte nästan synd om dem, när Niklas och Segel knuffade och skrek på dem. Linus tyckte det var fett roligt och nästan skrattade så att han grät, medan jag tjatade och försökte lugna ner dem andra två. Den stackars stockholmaren hade tydligen erbjudit Niklas att bjuda på en korv, för att slippa bråk, vilket vi skämtade om resten av natten. Haha.
Vi handlade chips och korv på Statoil innan mamma Eva kom för att hämta hem oss.
Det tog ett bra jävla tag innan alla kom i säng och jag tror inte vi somnade förrän vid sex.



You're full of sugar and I think I'm the burner to melt it.

       
image228 image229

image236

"Att frukta kärleken är att frukta livet,
och de som fruktar livet
är redan till tre fjärdedelar döda."

I love it.

Idag är en jävligt lycklig dag. Fytusan.
Det är SNÖ(!) ute. Överallt. Vit, knarrande, glittrande SNÖ. Jag är så lycklig. Året kunde ju inte ha börjat bättre.
Idag har jag dessutom köpt en ny digitalkamera. Min gick sönder för ett & ett halvt år sedan, på min 17 års-dag, och sedan dess har jag varit djupt förtvivlad. Men nu ligger det en här brevid mig. En sprillans ny, vacker och FUNGERANDE digitalkamera. Jag är kär och överlycklig. Jag har fotat som en tok sedan vi kom hem.
Jag har även införskaffat en fantastiskt schnygg klänning. Igen. Har köpt två den här veckan. Hell yeah.

Jag blir lycklig bara jag tänker på det.

My fucking årsresumé av år 2007.

Det är den första januari tjugohundraåtta (2008!) idag. Hur jävla sjukt som helst.
Ett nytt år, ett nytt kapitel, ett nytt oskrivet blad, i mitt liv.


År 2007 har faktiskt varit ett av dem bästa åren hittills i mitt liv.
Nyåret mellan 2006 och 2007 firades ute på Ljusterö, tillsammans med Linus, tre av mina bästa vänner; Carro, Linda och Avin, och en massa andra festsugna människor. Årsskiftet blev en riktigt rolig och lyckad kväll. Jag var nykär; Linus och jag hade varit tillsammans i en dryg månad och livet kändes som ett enda stort lyckopiller. Året började så bra som det möjligtvis kunde.

Januari fortsatte lika bra som den hade börjat och jag var lycklig som aldrig förr. Den första snön kom och Linus och jag, tog tillfället i akt, i total eufori, tillsammans med Tobbe och Lina och åkte pulka en hel natt.
Linda fyllde 18 år och inledde dämed alla 18 års-firanden som året bjöd på.
Det enda som fanns i mitt huvud, hela tiden, var Linus. Aldrig hade jag varit så kär.
Även februari fortsatte i lyckans och kärlekens tecken och all lediga tid spenderades med älsklingen. Varenda helg myste vi på landet, och många gånger tillsammans med Carro & Niklas och Tobbe & Lina.
I mars kom årets andra 18års-dag och denna gång var Avin den lyckliga. Hon gick ut på krogen och det sög, för att jag inte fick följa med. Längtan och väntan på min 18års-dag blev ett bittert faktum.
Våren började spira och jag har aldrig uppskattat våren mer än då.

I april var det så jävla mycket vår och jag var så jävla lycklig.
Jag minns hur jag slet i skolan, för att andra året på gymnasiet snart var över. Månaden avslutades med ett lyckat och underbart valborgsfirande ute på landet med ganget.
Maj inleddes med galet festande för att fira att Lina fyllt myndig. En vecka senare var det Mickis tur att bli myndig, men jag var sjuk och missade hennes fölsemiddag. Det SÖG.
Stressen-pressen i skolan blev värre och värre för varje dag som gick och det blev många långa kvällar och nätter med pluggande. Det var tufft, men jag överlevde.
Linus och jag firade ett halvår den artonde och det var en av mitt livs lyckligaste dagar. Vi var kärare än någonsin.
Längtan efter att fylla arton trappades upp för var dag och jag började förväntansfullt räkna ner dagarna.

I juni kom dagen jag hade längtat och räknat ner till; min 18 års-dag. Min födelsedag blev helt underbar och minnesvärd. Dagen spenderades med älsklingen och på kvällen blev det krogdebut med vännerna.
Jag sommarjobbade och det var förjävla drygt. Det var dock FETT lättförtjänta cash, så jag kunde ju inte banga.
Det var riktig jävla sommar och det ägde. Linus och jag dock årets första dopp, åkte båt, picknickade på en klippa och livet var underbart.
Carro tog STUDENTEN(!) och många dagar spenderades solandes, mysandes, fikandes med vännerna.
Midsommar firades på landet med alla lantisar.

Carro fyllde tjugo (20!) i juli och det firades med utgång.
Större delen av juli spenderades ute hos älsklingen med honom och vännerna här ute. Det blev många krökkvällar, grillkvällar och kvällsdopp. Helt fucking underbart.
Augusti inleddes med en hel dag på Grönan tillsammans med Avin, Carro och Leyla. Det var sjukt roligt och jag åkte flera saker som jag aldrig tidigare vågat mig på förut.
Sensommaren kom och vädret var fantasiskt. Vi (jag och älsklingen) tillsammans med Tobbe & Lina och Carro & Niklas rodde över Largen och hade pick-nick på en mysig ö. Kvällen var sjukt fin och det var alldeles stjärnklart och rosa på himlen när vi sent rodde hem.
Augusti och sommaren avslutades med att Linus fyllde arton och det firades med en galen fest med vänner här ute och från Stockholm. Sommaren kunde inte ha avslutats bättre.

Hösten tog fart ordentligt i september och det var faktiskt första gången jag älskat hösten. Den fick (får) mig att tänka på Linus och mig, eftersom det då var ett år sedan vi insåg att vi var kära i varandra. Det är vår årstid.
Skolan drog igång på allvar och det kändes underbart att påbörja det sista året på gymnasiet. Hallelujah.
Det blev många tekvällar med älsklingen, många höstpromenader med vännerna och massor med fikor tillsammans med bästa vännen Carro. Precis så ska en höst vara.
Oktober var ungefär likadan. Leyla fyllde arton och skolan rullade på.
När november kom var alla färggranna höstlöv försvunna och hösten var inte längre så härlig.
Linus och jag firade äntligen ETT ÅR tillsammans och det ÄR den lyckligaste dagen hittills i mitt liv. Vi tog in på hotell och det var helt underbart och fett romantiskt. Lyckligare än så har jag aldrig varit.
Och helt plötsligt var det december och året började leda mot sitt slut.
Tre av mina vänner; Carro, Niklas och Jojjo fyllde arton. Niklas firades med utgång och det var längesen jag hade så roligt som då. Julen var mysig och firades med familj, släkt och pojkvän. 

Och igår var det nyårsafton, år 2007's sista dag och ett nytt kapitel i mitt liv har precis börjat.
Gårdagen firades, efter många om och men, hos Tobbe. På tolvslaget skrek vi GOTT NYTT ÅR(!) och Linus och jag pussades och kramades och han sa att han älskade mig och att det här skulle bli vårt år. Vårat andra år tillsammans. (Eller tredje, om man räknar som vi gör. ^^)

Året som gått har varit fantastiskt och jag kommer se tillbaka på det som ett underbart och minnesvärt år. Jag har lärt känna många underbara människor och gjort så mycket roliga saker. Linus och mitt förhållande har blivit starkare och starkare och vår kärlek har blivit odödlig.
Jag har insett hur viktiga mina vänner är och Carro, bästaste Carro, blir mer och mer viktig för varje minut som går.
Jag älskar året som varit och hoppas innerligt att året som nyss börjat kommer att bli minst lika fantastiskt.

Happy new year, lovers!