Don't come around tonight.

Igår träffades Carro och jag i Vällingby för att lunchfika och det var helt vansinnigt underbart. Innan vi slog oss ner i Vällingehus gick vi en runda i centrumet för att leta hårfärg till mig och partykläder till henne. Efter att ha kollat på hårfärg över-fucking-allt, bestämde jag mig för att prata med min frisör på tisdag, då jag ska dit och klippa mig. Någon lösning måste det ju finnas.
Efter vår lilla promenad i Vällingby, köpte vi en varsin chiabatta och juice och satte oss ner för att prata och umgås. Det var precis lika underbart som alltid och vi hade ett väldigt försenat julklappsbyte. Men bättre sent än aldrig. Efter två timmar var jag tvungen att springa hem och vi kramades hejdå. Min älskade och allra bästaste Carro.

Jag stressade hem och bytte om till träningskläder och slängde i Linus' grejer i en väska och sprang hemifrån fem minuter senare. Hoppade på tuben i sista sekund och mötte älsklingen vid Stora Mossen. Vi skulle nämligen åka och gymma. Vi var jävligt duktiga och efter nästan två svettiga timmar gick vi stolta och nöjda därifrån. Stressade hem och packade ihop alla våra tusentals saker och åkte sedan ut till landet. Jag somnade och när vi nästan var framme vaknade jag av att Linus skriker "FAAN!!!" och tvärbromsar så det bara tjöt i däcken. Jag vaknade och kastade mig upp tittade mig omkring för att ta reda på vadfan det var frågan om. Trodde seriöst att vi hade krockat och att vi skulle dö, eller något. Det visade sig att vi hade varit EN CENTIMETER från att köra på ett kattskrälle. Herregud. Det var det hemskaste sättet att vakna på alltså. Fyyfan.

Kvällen blev inte som planerad utan vi däckade tidigt  i soffan och vaknde vid fem-tiden. Då väckte jag älskling för att borsta gaddarna och gå och lägga oss i sängen istället. Innan vi pussades godnatt tittade vi på ett 2½ Men-avsnitt. HELT FUCKING UNDERBART. Under kvällen såg vi ett NYTT Prison Break-avsnitt också. Som vi hade längtat.


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback