And you spin in my head.

Monday update: drog ut på en powerwalk, men kände mig sjukt otaggad. Kämpade mig igenom 45 minuter och svängde förbi Apoteket och köpte värktabletter på väg hem. Linus och jag kom hem nästan samtidigt, så vi drog ut till landet på en gång. Kom hem hit och busade och gosade genast med Ollie och Leo. Mamma Eva: "Haha, Jessi har inte ens tid att äta!". Men det är ju så svårt att slita sig! Efter middagen kröp vi ner i soffan, där vi spenderade resten av kvällen.

Tuesday: vaknade med tandvärk imorse också. Det vägrar ge med sig! Gick ner, gosade med O och L och sedan åt älsklingen och jag frukost nere i köket. Efter en varsin dusch och tillpiffning åkte vi in till Linus farföräldrar och fikade och sedan handlade vi lite på ICA. Väl hemma rörde vi ihop en nyttig middag: quinoa och fisk. Duktigt!

Now: Linus och Niklas sitter i soffan och spelar TV-spel, så jag har passat på att göra nytta. Har kört två maskiner tvätt, tvättat upp två klänningar för hand, skurat badrummet och dammat och plockat upp inne i vårat rum. Bra jobbat, Jessi! Är aningen rastlös, men min darling
Carro håller mig sällskap över MSN, så jag överlever.

Groove, slam, work it back, filter that, baby bump that track.

Sunday: vaknade av att käften gjorde förbannat ont. Jag håller ju som sagt på att få en visdomstand, och smärtan är inte rolig. Fyfaan. Stundtals gör det så ont att jag vill gråta. Kan varken äta eller prata ordentligt. Drygt? Jo. Väckte en lagom bakfull Linus och vi lade oss i soffan framför reprisen av Robinson. Linus mådde som han förtjänade, så han låg mest i soffan och jag busade och gosade med kattungarna, oh! Dem är så sanslöst söta och dem springer runt och brottas och biter och busar med varandra hela tiden. Och sedan blir dem trötta och går och lägger sig skavfötters i sin lilla korg. Mina älsklingar. Vid fem åkte vi ner till ICA och köpte massa snask och sedan åt vi en nyttig middag ute på altanen. Kvällen avslutades framför en film i soffan.

Monday: kom in till stan vid tolv och har inte gjort något särskilt vettigt sedan dess. Har så löjligt ont i munnen, och ont i skallen också för den delen. Ska strax sticka ut på en powerwalk ändå, tänkte jag. Gotta stick to the plan. Måste upp till Apoteket och gå lös på alla deras smärtstillande medel också. Och ikväll ska vi ut till landet och gosa med Oliver och Leo! Saknar dem nästan.

What else: lämnade in min mobiltelefon för reparation för en dryg vecka sedan, så får tillgodohålla mig med min gamla. Iochförsig är det min all time favourite-mobil, men jag känner mig aningen handlingsförlamad ändå. Och inte nog med det så har jag dessutom varit tvungen att lämna in min älskade laptop. Dem kom och hämtade den idag. My precious! Får väl tillbaka dem om någon vecka och då förhoppningsvis lagad, men hur ska jag klara mig utan den? Teknik är livet! LÖL.

I feel it, feel it, feel it.

Saturday: kom hem till mina föräldrar vid 10.00, och drog ut och powerwalkade i en timme. Helt underbart. Kom hem, bytte om och satte mig ute på balkongen och solade och pluggade körkortsteori. Sjukt duktigt faktiskt. Ett par timmar senare tog jag en dusch och gick sedan upp till Vällingby och köpte ett par örhängen och en väska. Och väl hemma igen fixade jag fransk manikyr-naglar. Vilken produktiv dag! Vid halv sex gick jag dessutom upp till Vällingby en gång till, för att posta en LOVE-film och hämta ut migränmedicin. Träffade Hermon en snabbis också. När Linus kom hem åkte vi hem till landet och där möttes vi av..


..Oliver och Leo, våra nya små kattungar.

Så vi busade och gosade med O och L, innan vi åt middag med mamma Eva. Strax efter åtta fick vi skjuts hem till Tobbe, där vi slog oss ner ute på balkongen med honom och Lina. Drack lite, rökte och snackade skit.



 


Efter en stund gick vi ut för att gå en lång och mycket MÖRK promenad med Niklas och Carro och jag fick femhundra myggbett. Ungefär.
Det blev, p.g.a. en del omständigheter,  en jobbig kväll, men den hade sina ljusa stunder ändå. Vi satt ute på balkongen, lyssnade på musik, dansade, spelade spel, grillade korv och pratade och skrattade. Kvällen slutade med att Tobbe (efter 15 timmars konstant krökande) tvärdäckade ute på balkongen och Linus och jag kom hem och däckade vid 05.00.



 



 
 



Kvällens bästa:


Dammsugar-dansen!

You're all over me.


Friday:
vaknade vid halv elva och hade ont i hela kroppen. Hade träningsvärk överallt, tillochmed i muskler jag inte visste fanns. Dessutom håller jag på att få en visdomstand, så ont i käften hade jag också. Inte okay. Stapplade mig ur sängen, Linus fick knuffa upp mig för att jag hade så satans ont överallt. Satte mig i soffan en stund, innan jag gick in för att väcka Linus, men jag somnade själv någon timme. Vid ett slog vi oss ner i köket och käkade frukost och sedan hoppade vi in i duschen och gjorde oss i ordning. Jag vet inte hur, men vi lyckades slösa bort fyra (!) timmar, innan vi kom iväg in till Norrtälje. Köpte ett par örhängen på H&M och nödvändigheter på Apoteket, och käk förstås. Väl hemma började vi med middagen, ungsbakade rotfrukter och grillat, mums! Vid halv åtta satte vi oss ute på altanen och käkade och drack lite cider respektive öl och pratade, skitmys! Förflyttade oss in till soffan och åt glass och tittade på Talang. Vid tio gick vi upp till vår soffa och satte på filmen 'Nyckeln till frihet' och jag lyckades hålla mig vaken igenom HELA filmen. Och då var den ändå över två timmar lång. Heja! Men den var helt vansinnigt bra och jag grinade mest hela tiden. Sedan blev det bums i säng!

Kameran användes flitigt..












You taste just like glitter.


Thursday update:
mötte upp Carro och Wira och vi promenerade i två och en halv timme. Och pratade-pratade-pratade. Så himla mysigt! Gick ner till vattnet en stund och vi båda fick sommarkänslor.
Strax efter åtta kramades vi hejdå och jag mötte Linus, som precis kommit hem från jobbet. Vi packade ihop våra prylar och åkte ut till vischan. Åt en mysig middag med mamma Eva och sedan slängde vi oss i soffan framför en film, och ingen var gladare för det än mina fötter. Aldrig tidigare i mitt snart 20-åriga liv har jag haft så ont i fötterna som då, herregud. Och trött som en dåre var jag också, så jag slocknat ganska snabbt på Linus' axel.











I wish he never looked at me that way.

Thursday update: gjorde upp ett sjukt seriöst träningsschema/dagbok, så nu känner jag mig pepp som aldrig förr. Sedan haffade jag Ipoden och drog ut på en timmes powerwalk. Skönt! När jag kom hem körde jag en massa styrkeövningar, för armar, ben och mage. Och käkade middag och duschade. Resten av kvällen myste Linus och jag i sängen, kittlades och skrattade.

Friday: förutom att jag försov mig BIG TIME imorse, så har den här dagen hittills varit en bra dag. Vaknade med ett ryck kl. 10.49 (skulle vara hos sjuk-Ewa 11.00) och kastade mig upp, slängde på mig kläder och rusade iväg. Kom hem en halvtimme senare, käkade en kiwi, hällde i mig ett stort glas vatten och gav mig sedan ut i solen och poswerwalkade i en timme. Hade solen i ansiktet hela tiden och det var så varmt att jag höll på att smälla av. Men vilket fantastiskt sätt att starta dagen på! Jag mådde (och mår fortfarande) helt oförskämt bra. Mättade magen med en portion havregrynsgröt när jag kom hem och sedan dess har jag gjort saker som behövde göras. Åt precis en omelett till lunch och har gjort mig i ordning, för om någon timme ska jag möta upp Carro och ta en efterlängtad promenad. Ih!

Strike anyone who's ever done us wrong.

Wednesday update: jag pluggade teori i någon timme, men sedan kände jag att jag började bli okoncentrerad så jag bestämde mig för att plugga mer vid ett senare tillfälle. Men det gick förvånansvärt bra faktiskt. Lite kunskap har jag nog lyckats banka in. Mailade lite med min handledare också och hon meddelade att jag hade fått 11 av 12 poäng på testet, som vi gjorde efter utbildningen i måndags. Heja mig! Har dessutom hunnit duscha och födelsedagsfika med familjen. Jimmy fyllde nämligen 28 år igår, så det skulle firas med lite presenter och tårta. Mysigt!

Nu tänkte jag sätta mig ner och göra upp en träningsplan, så att jag lyckas och får ut maximalt av min träning. Ska räkna lite på hur mycket jag "behöver" gå ner och hur jag ska äta och träna på ett sätt som tillfredställer mig. I sommar vill jag känna mig bekväm med min kropp och en sådan sak kommer ju inte gratis, utan det får man fixa själv. Ska planera dag för dag fram tills i sommar och sedan får vi se hur jag sköter mig. Jag lovar i alla fall att göra mitt bästa. Nu jäklar blir det åka av! När det är färdigt ska jag haffa Ipoden (som ligger på laddning) och sticka ut och powerwalka. Duktig dag sade jag?


Varför finns inte Spotify till Ipoden? Bah.

I'm running in your veins.

Monday: karln och jag spenderade mestadels av förmiddagen hemma. Vid fyra-tiden åkte vi in till stan, då jag skulle på en internutbildning på jobbet kl. 17. Satt på en föreläsning i tre timmar (kändes precis som om man gick i skolan) och så avslutade vi med ett litet test. Gick asbra. Haffade bussen till Fridhemsplan, där Linus hämtade upp mig och sedan fortsatte vi ut till landet. Efter att ha slängt i oss lite käk, bäddade vi ner oss i soffan framför filmen 'Rain Man'.

Tuesday:
vaknade vid tio, gick upp och käkade en varsin stor portion havregrynsgröt och sedan kollade vi klart på filmen, eftersom jag, inte fullt så otippat, somnade kvällen innan. Efter en dusch och uppstyrning åkte vi in till Norrtälje, köpte lite nödvändigheter på H&M och Apoteket. Och käk på ICA. När vi kom hem tryckte vi oss ett par knäckemackor med lökkeso (min våta dröm typ) och kollade på TV. Ett par timmar senare rörde vi ihop middag och sedan körde jag ett "pass" på träningscykeln, samt gjorde en massa arm-ben-mag-övningar. Vid halv tio hämtade vi Martin nere på ungdomsgården och vi avslutade kvällen i sängen, tittandes på 'Alvin and the Chipmunks' - underbar film.

Wednesday: upp vid åtta, slängde ihop en take away-frukost till L och packade alla jäkla väskor. Skulle ha käkat brunch med Carro imorse, men på väg in till stan kom jag på att jag hade tid hos sjuk-Ewa kl.10.30, så det sög. Kom precis hem därfrån. Var tydligen extremt stel på höger sida, så hon bokade in en ny tid redan imorgon förmiddag.
Nu tänkte jag ta tag i den där vedervärdiga körkortsteorin, som jag skjutit framför mig de senaste månaderna. Usch, vill inte. Men om jag ska ta det där förbaskade körkortet, så är det dags att sätta igång. Uäh. Om Jimmy har tid, så ska vi även köra lite ikväll också.
Mailade precis med jobbet också, och det gjorde mig lite hoppfull, men vi får väl se hur saker och ting ter sig. Vågar inte hoppas på någonting alls. Men idag är en duktig dag!


He does nothing the boy does nothing.

Sunday update: Carro hörde av sig och sade att hon hade fått förhinder i sista stund, vilket sög. Dock har jag istället suttit och pratat med Yster (Carro) på MSN, om sådant som vi borde ha pratat om för länge sedan. Känns lite bättre nu i alla fall. Nu är det nya tag som gäller. Sitter och lyssnar på Carro's spotifylista (snuskigt bra musik som vanligt), och jag förstår inte hur hon hittar alla låtar. Hon är min musikguru. Eller något.

I övrigt har jag stört ont i skallen och känner mig lite halvrisig. Men det gör jag ju var och varannan dag nu för tiden, så det hör ju inte direkt till ovanligheterna. Sådant är livet antar jag.

Happy music:


I'm sure everything will end up alright.

Friday: rörde ihop äggröra och bacon till frukost, och Linus blev både förvånad och glad. Jag kan om jag vill! Myste i sängen och gjorde oss sedan i ordning. Drog in till Norrtälje och slösade en massa pengar på apoteket och handlade lite käk. På kvällen bläddrade vi i en massa resekataloger (snart!!) och myste framför TV:n, smaskandes på Ben&Jerrys - Bohemian Raspberry, yummie!


Söta Hermon.
Hon och jag har känt varandra i 8 år. Hur gick tiden så snabbt?

Saturday: åkte in till stan på förmiddagen och jag kastade mig in i duschen. Vid halv två mötte jag upp Hermon och vi tog en mysig promenad, som slutade uppe i Vällingby. Jag köpte en "sommarjacka" och sedan slog vi oss ner på Donken, med en varsin Mc Chicken Junior (mental orgasm!) och pratade-pratade-pratade. Om ALLT. I tre timmar gick vi igenom allt från minnen till framtiden till kärlek och pojkvänner och relationer och vänskap och rädslor och ytlighet och filmer och.. Ja, allt. Det var helt sjukt bra. Vid fem skiljdes vi åt och jag mötte Linus som precis kommit hem från jobbet. Vi packade ihop lite prylar och åkte sedan hem till landet. Käkade middag och tog en första sommartur på gamla moppen - nostalgi!! Kändes precis like old times. För förra sommaren när vi åkte moppe överallt och hela tiden och det fick mig att tänka på allt vi gjorde då och allt vi gjort tillsammans och jag började längta efter sommaren helt sjukt mycket.
Vi tittade på Robinson och lite annat skit på TV:n, innan vi tog en dusch och bäddade ner oss nere i soffan och tittade på 'Hitta Nemo'.

Sunday: kom hem till mina föräldrar för två timmar sedan och har sedan dess suttit och läst igenom en "manual" från jobbbet. Ska dit imorgon, och jag vill vara förberedd. Nu tänkte jag ta en dusch och styra upp mig själv lite. Om en timme eller två ska jag möta upp Carro för en av våra vanliga promenader. Det är alltid en höjdpunkt. Flera gånger i veckan (oftast) träffas vi och promenerar och pratar-pratar-pratar. Jag älskar det.


Min älskade promenadkåmpiz och nära vän Carro.

I don't believe that anybody feels the way I do about you now.

I'M YOURS: jag och Linus "firar" 29 månader idag. Och det är ingenting annat än sjukt. För tänk hur mycket vi har varit med om tillsammans, hur mycket vi har gjort, hur mycket som sagts, hur många minnen vi har ihop. Vi har förändrats och förenats och kommit varandra så nära som man kan komma en annan människa. Och det är helt ofattbart hur tiden bara har sprungit iväg, samtidigt som det ibland har känts som om den står alldeles stilla.

Om en månad är det exakt två och ett halvt år sedan den där natten kom, då vi inte längre kunde kväva våra känslor. Och sedan den sekunden har vi aldrig släppt taget om varandra.

Och fastän jag vet att man aldrig kan lita på kärleken, så litar jag på oss.
För du är min och jag är din och det är precis så det ska vara.

AND YOU'RE MINE.


You are the nearest to heaven.

Inatt, precis innan vi skulle släcka lampan för att sova, tittar Linus på mig och säger..
- Jag saknar dig..
- Men jag ligger ju här?
- Ja, men vi ska ju sova..
- Jag kommer ligga här bredvid dig ändå, älskling
- Varje natt?
- Varje natt


I see you everywhere.

Friday: gick upp för en stund sedan, sitter och försöker få tag på ungdomsmottagningen, utan framgång. Less jag blir. Linus ligger fortfarande och sover, så jag tänkte röra ihop lite frukost innan han vaknar. Ibland måste jag vara världens sjysstaste flickvän :)

Inge mer vettigt att säga.
Over and out.

You complete me.

I'M YOURS.


 


880 dagar idag, älskling.

When it was good.

Thursday update: jag slingade håret, men jag ser ingen större skillnad. Håret ser fortfarande gräsligt ut.. Kl. 14.30 fick jag ett SMS från "jobbet", stod något i stil med "glöm inte HLR idag kl. 17.30.." och adress och sådant shit och jag tänkte att jaha, men vad bra att jag har blivit informerad om detta. För det tror jag inte att jag har. Annars har jag totalt glömt bort det (vilket inte skulle förvåna mig nämnvärt, men ändå). Så det vara bara för mig att göra mig i ordning och åka ut till söder. Drygt två timmar senare gick jag därifrån med intyg om att jag kan utföra HLR på barn, hell yeah. Kom hem vid åtta, kollade på TV och sedan kom Linus hem och vi åkte ut hit till landet.

Now: sitter i köket och håller Linus sällskap medan han slänger ihop något ätbart. Det suger att behöva äta middag såhär dags, men det får vi leva med. Mår förövrigt lite sådär, har huvudvärk och mår lite illa. Men det är väl också sådant som man får leva med ibland antar jag.


Let's do it my way.

Wednesday night: åkte som sagt ut till landet igår kväll. Åt en god middag framför TV:n och sedan bäddade vi ner oss i vår gamla soffa, framför filmen 'Zozo'. Mysigt!

Thursday: gick upp vid nio och gjorde Linus sällskap i duschen, mysigt sätt att starta dagen på. Åkte in till stan och kl. 11 var jag hos sjuk-Ewa. Hon masserade igenom hela kroppen, så nu har jag sjuk huvudvärk. Inte okay. Inte ens lite. Tryckte precis i mig en värktablett - vilken inte kommer hjälpa ett dugg, men let's give it a try. Under dagen ska jag slinga upp håret - min utväxt är gräsligt ful, och fixa naglarna. Förhoppningsvis plugga teori också, men vi får se hur mycket jag orkar.

Parentes: känns lite läskigt och pirrigt, samtidigt som det känns spännande och roligt, att högskoleansökningarna inför hösten nu är inne. Ingen återvändo. I höst börjar jag ett högskoleprogram, no matter what. Känns helt sjukt. Så nu är det bara att hålla tummarna att saker och ter ting sig såsom jag vill, annars vore det ju ganska trist.




Nu: frukost!


I melt with you.

Tuesday: det målades inga naglar, utan jag fastnade här som vanligt istället. När Linus kom hem käkade vi middag och tog sedan bilen till videobutiken och hyrde filmen 'Dumpad'. Efter att jag somnat och Linus sett klart filmen väckte han mig och vi skickade in våra högskoleansökningar, känns sjukt bra. Somnade gott vid två.

Wednesday: startade dagen med att käka frukost tillsammans med mamma och mormor som fikade här hemma. Tog sedan en dusch och tittade på filmen samtidigt som jag gjorde mig i ordning. Vid halv två gick jag och mötte Carro och Wira och vi tog en långpromenad i solen. Mys! Någon timme senare gick vi hem till henne, lämnade en trött Wira och fyllde på vätskeförrådet och traskade sedan upp till Vällingby. Jag köpte hårfärg, smink och jordens godaste Lindt-choklad, som Carro och jag smaskade lite på. Sprang även på min andra Carro inne på Åhléns och när jag var på väg hem sprang jag in i Mickis också.
Nu sitter jag här hemma, har ätit av den supergoda chokladen och väntar på att Linus ska komma hem. Men han är sen som vanligt.. När han behagar komma hem ska vi i alla fall ut till vischan.

I'm sleeping to dream about you.


We are two puzzle pieces belonging together.

Du är han jag har väntat på i hela mitt liv.

Now that I can't have you.

Tuesday: åkte in till stan i förmiddags och jag käkade frukost samtidigt som jag pratade med morsan och mormor (som var på besök). Sedan satte jag igång med projektet att rensa bland alla våra (mammas och mina) sommarskor, vilket visade sig vara ett större jobb än väntat. Höll på i över en timme och var helt slut efteråt. Och jag räknade det till att vi har 60-70 (!!!!) par och då slängde jag ändå hälften (och räknade inte med alla nya jag (och mamma) köpt i år). HELT INSANE. En parentes är också att mamma häromdagen konstaterade att hon äger drygt 300 (TREHUNDRA!!!) väskor. Och så har ju jag som sagt galet många klänningar. Om vi är materialister? HEEH.


Bjuder på ett litet urplock, då alla inte fick plats på bild.
SJUKT?


Nu har jag otrevligt ont i huvudet, så mina planer på att plugga körkortsteori idag skjuts fram till imorgon. Ska istället ta en dusch och fixa naglarna.

Also: insåg för ett tag sedan att jag missade min tid hos ungdomsmottagningen imorse, vilket SÖG. Var bombsäker på att jag skulle dit imorgon, men så var tydligen inte fallet. Så får försöka få tag på dem imorgon och boka in en ny tid. Bah.
Och ikväll ska högskoleansökan skickas in. Men jag känner mig relativt färdig med den, så det är lugnt.

En parentes: eftersom jag lovat mig själv att det ska bli fler bilder här på bloggen, har jag de senaste dagarna fotot allt jag sett typ. Woho.

You make me feel.


Sunday:
åkte in till stan på eftermiddagen, svängde förbi Kista och jag hittade två klänningar. Linus tycker att jag är sjuk i huvudet och att jag redan har för många klänningar (skulle tippa på ett 40-tal), men jag blev lycklig över detta inköp. Stressade hem, käkade och gjorde oss i ordning. Strax efter sju fick vi skjuts hem till Markus, där han, Niklas och Segel satt och spelade tv-spel. Vi förade lite och någon timme senare promenerade (jag vinglade på klackar) till pendeln, som vi haffade in till stan. Anlände till Carros studentskiva strax efter 22, där vi spenderade kvällen. Tråkigt nog var det ganska dött (alla hade inte lyckats sälja alla sina biljetter), men vi drack, rökte, pratade och dansade ändå. Alla ville dra vidare, men eftersom ingenting var öppet (söndag och natt till röd dag), så tog Linus och jag en taxi hem vid halv två. Hade vansinnig migrän, så vi däckade som två klubbade sälar.








Monday: vaknade med migrän (och träningsvärk i benen och värk i fötterna) vid tolv och ville dö. Vi låg och drog oss länge innan vi gick upp och åt chips till frukost. Snaskade vidare i sängen, tog en värktablett och sedan somnade jag en stund. När jag vaknade hade migränen blivit lindrigare (men långt ifrån bra) och Linus var nöjd och glad över att ha fixat Spotify. Låg och lyssnade på musik och slappade tills klocken blev 16-17. Då tog vi en varsin dusch och fräschade till oss. Åkte ut till landet och slappade vidare i soffan. Åkte för övrigt förbi Kista på vägen (Linus skulle lämna tillbaka en tröja) och jag var nära på att köpa ytterligare en klänning, men hindrade mig i sista sekund.

You were made for me.




Lovely friday (update):
när Linus äntligen var klar, åkte vi in till Flygfyren och köpte en massa grönsaker och rotfrukter till middagen. Väl  hemma igen åt vi lite påskgodis ur påskägget vi precis fått av mamma Eva och sedan skjutsade L familjen (som skulle på kalas) och jag satte igång med middagen - grillat med ungsbakade rotfrukter. Någon timme senare tände Linus grillen och vid sju slog vi oss ner ute på altanen (första gången i år!) och åt sommarens första BBQ. Sjukt gott och mysigt, men lite kallt när solen gick ner.

   
    

Efter att plockat undan allt och satt igång en diskmaskin, kom Niklas och Carro förbi. Vi körde igång vattenpipan (också första gången i år!) och satte oss på altanen invirade i filtar och rökte och pratade. Efter ett tag gjorde även Segel oss sällskap och vi åt lite jordgubbar, innan vi förflyttade oss in till soffan. Vi åt popcorn och körde Guitar Hero World Tour (?) och vi turades om med att spela på alla instrument. Segel var helt värdelös på trummorna och Carro och jag höll på att skratta ihjäl oss när vi skulle sjunga. När gänget åkt hem kröp Linus och jag ner i sängen och somnade gott.








Saturday: vaknade vid tio-elva och käkade frukost i soffan, innan vi kastade oss ut i det fina vädret. Satt i solfånget i ett par timmar, läste klart min pocket, lyssnade på radio 107,5 och jag brände mig i ansiktet (och fick färg på bröstet och armarna!). Det var ohyggligt varmt! Sedan blev det påsklunch med familjen ute på altanen. Vid fyra åkte Linus och jag in till stan för att äta påskmiddag hemma hos mina föräldrar. Vi åt överdrivet mycket smörgåstårta och sedan mådde alla som dem förtjänade. Fy.
Vid åtta åkte vi tillbaka hem till landet, tittade på 'Robinson 2009' och 'Jag vet vad du gjorde förra lördagen' och myste ihjäl oss i soffan.

Open up your mind and see like me.

Friday update: när jag kom ut till soffan hade Linus dukat upp världens godaste frukost - havregrynsgröt med jordgubbssylt, ägg och juice. Mumsigt. Vi kivades i soffan en stund innan vi gick ner och tog en dusch. Och sedan tvingade Linus mig att klippa hans hår (mot mina protester), så det var lite darrigt och läskigt, men det gick nog bra. Han ser i alla fall inte helt vanställd ut, vilket var min största oro. Pjuh.

Now: har precis gjort mig iordning och väntar ju på att Linus ska göra detsamma. Men om (vilket jag dessvärre gör) jag känner honom rätt, lär det ta ett tag. Bah. Jag vill ut i det fina vädret!


Look into your heart and you'll find love, love, love.

Thursday: strax efter att jag publicerat föregående inlägg hörde Carro av sig och drog med mig ut på en av våra vanliga myspromenader. Så efter en snabb dusch mötte jag upp henne och Wira och det blev en långpromenad. Precis lika mysigt som alltid. Vi hittade ett par gungor som vi vilade oss på ett tag också, så Wira fick snällt sitta bredvid och vänta. Tre timmar senare skiljdes vi åt i kylan och jag gick hem och åt lunch, pratandes med mamma.
Mådde inge vidare - halsont, förkyld och trött i hela kroppen - så jag vilade ett slag i sängen, innan jag fixade manikyr-naglar. Och jag blev sjukt nöjd. Snygga naglar is the shit. Linus kom hem vid halv nio, så då tog vi med lite prylar och åkte ut till landet. Lyssnade på öronbedövande hög musik och sjöng med i alla låtar, underbart. När vi kom hem kröp vi ner i sängen för att titta på någon serie, men vi somnade nästan dirr.

Friday: vaknade för en stund sedan och sitter nu och väntar på frukost och lyssnar på musik. Mysigt sätt att starta dagen på. Linus är ledig nu i ett par dagar, så vi får se vad vi hittar på idag. Om solen spricker upp (och alla envisa moln försvinner) så tänkte jag i alla fall gå ut och lapa lite sol i ett par timmar. Måste börja fixa brännan inför sommaren känner jag.


Tröttnade egentligen på den här för längesedan, men idag tycker jag om den.
Den känns så mycket vår och sommar.

Parentes: det har blivit sjukt lite bilder här i bloggen den senaste tiden och det är ju helt sjukt trist. Så jag lovar en förbättring.

So keep your love locked down.

Wednesday night: vi käkade en god och nyttig middag och sedan slängde jag ihop en jordgubbspaj, som vi avnjöt med lite glass framför TV:n. Vid elva lade vi oss i sängen och tittade på film, men jag somnade som vanligt ganska snabbt. Linus: "Du är ju helt värdelös på att titta på film!"

Today: gick upp vid åtta, gjorde iordning en take away-frukost till Linus och packade ihop lite prylar jag behövde ha med mig in till stan. Kom hem hit för någon timme sedan. Är fortfarande förkyld, men är på bättringsvägen. Dock har jag vansinnig huvudvärk, men det är ju ingenting nytt. Idag tänkte jag ta itu med lite saker som behövs göras: plugga körkortsteori, fixa naglarna, sortera bland alla mina klänningar och träna. Men det sistnämna lär inte bli av med tanke på vädret och min hälsa, men vi får väl se.

Yay-yay-yay: när Linus kommer hem ikväll väntar fyra dagars ledighet tillsammans. Det ska bli helt fantastiskt underbart! Nu har vi ju oftast bara ett par timmar på kvällen tillsammans, men då är han så trött efter jobbet, så då kan vi ju inte hitta på något ändå. Men nu så! Imorgon blir det landet och så skulle jag vilja gå på bio; på lördag ska vi fira påsk hemma hos mina föräldrar och på söndag infinner sig Carro's studentskiva. Och bara det faktum att ha sovmorgon tillsammans..

Happy music:


I'll do it over and over again.

Wednesday: vaknade vid elva och mådde fortfarande lika uselt. Vi åt frukost framför TV:n, slöade och gick sedan ut och lapade sol med en varsin chailatte respektive latte. Underbart med lite tid tillsammans. Nu ska vi ta en dusch och sedan börja med middagen - lax och bulgur med vitlökscréme. Smaskens! Och ikväll blir det film-tittande och mys under täcket i soffan. Om det finns någonting mysigare? Inte en chans.

Status: förutom att min hals tar livet av mig, så känns saker och ting bra. Det börjar ljusna. Om det beror på att vissa saker börjar ordna upp sig; att det är VÅR; att en massa roliga saker händer inom den närmaste framtiden; att sommaren snart är här.. det vet jag inte, men det känns som att det kvittar. Hoppas den här känslan håller i sig.

You're the bubbles in me.


Snart två och ett halvt år har gått.

Jag älskar din nakna mjuka hud tätt intill min.
Och orden som viskas i sängen i mörkret varje kväll är min trygghet.


Jag älskar dig. Mest av allt i allting. I en evig evighet.

Two times and three times.


I'll save your grim and single soul.

Monday: vaknade vid tio, kände mig helt sänkt så Linus var söt och gjorde världens godaste frukost - chailatte och mackor med grönsaker och örtsalt - yummie! Efter frukosten gick han ut för att byta till sommardäck på bilen och jag låg i soffan och vilade. Vid tolv tog jag en uppiggande dusch och strax innan två åkte vi in till stan. Kl. 15 var det ju som bekant dags för en lägenhetsvisning och det var sjukt många där och tittade, känns lite extra roligt att jag har första tjing på den då. Den var fräsch och balkongen var gigantisk, men vi har inte bestämt oss än. Vi är ganska kräsna när det gäller det där. Sista svarsdag är dock idag, så ikväll måste vi har fattat ett beslut. Puh.
Efter visningen åkte vi hem en sväng och sedan vidare till Stinsen. Körde en biltvätt och åt en varsin glass i solen på vägen också. Spanade efter lite snygga kläder, Linus köpte två snygga t-shirts och jag hittade ingenting som vanligt. När vi kom hem lagade jag hemgjord pizza och sedan myste vi i sängen resten av kvällen.

Tuesday: gick upp redan vid nio och kl. 10 gick jag ner till Marie och klippte mig. Tog en halvtimme och kostade 200 spänn och håret känns som pånyttfött, mycket fräschare! Dock funderar jag på om jag ska färga håret mörkt, ljusare eller låta det vara som det är. Sjukt svårt val. När jag kom upp tog jag en dusch och gjorde mig i ordning och strax innan ett mötte jag Carro i Vällingby och vi catchade en tub in till stan. Begav oss ut på jakt efter ett par skor till Carro, vilket visade sig lättare sagt än gjort. Herregud vad den kvinnan är velig och kräsen! Till slut blev det för mycket så vi skrattade bara. Det ska väl tilläggas att hon till slut bestämde sig för ett par svarta tygskor, puh. Jag å min sida letade frenetiskt efter en partyklänning, vilket även det visade sig vara en omöjlighet. Vi sprang in och ut ur stans samtliga butiker (typ), men hittade inte en enda klänning som föll mig i smaken. Någonstans mellan allt springande och letande och velande, hann vi med att käka lunch också. Mys! Efter fem timmars springade åkte vi hemåt och vi var så trötta så vi skrattade hela vägen hem. Skiljdes åt vid bussarna och jag sprang i ett sista försök runt i Vällingby. Fick med mig en rosa klänning och ett hårspänne hem i alla fall, alltid något! Partyklänningen får bli ett senare projekt.

Status: kom hem för någon timme sedan och det känns som om jag har blivit överkörd av en lastbil. Inte det smartaste att springa på stan som en dåre, när man mår som jag mår. Halsen strejkar och huvudet dunkar, fyfan. Ska bli mysigt att åka ut till landet och mysa i soffan med Linus ikväll. Och sedan få en hel ledig dag tillsammans imorgon. Ih!

And you will find infinity.

Sunday update: mötte upp Carro, som var lika vårsnygg som jag i skinnjacka och blommig sjal, för en av våra sedvanliga timlånga promenader. Var ute och traskade i två timmar och det var mysigt som vanligt. Dock lyckades jag smutsa ner mina vita tygskor och trampa i hundskit, heh. Men annars så!
Väl hemma igen packade jag ihop Linus' och mina saker och vid sex åkte vi ut till landet. Blev en varsin glass på vägen ut, har ju så förbaskat ont i halsen. Lade oss i soffan och tittade på TV, men jag somnade redan vid elva.

Monday: mår uselt. Har helt vansinnigt ont i halsen och snorar och hostar och har mig. Kul! Ska äta frukost och hälla i mig litervis med chailatte och sedan hoppas på det bästa. Kl. 15 ska Linus och jag på en lägenhetsvisning, men jag har inte alltför höga förhoppningar. Men det ska bli kul i alla fall. Ikväll blir det nog till att vila, för jag har inga planer på att må såhär någon längre tid.. Uäck.

You: jag förstår mig inte på dig.

Take your time to trust in me.

Friday update again: satt någon timme ute på balkongen och jag frös inte fastän jag bara hade en tröja på mig (i skugga). Helt underbart. Hällde i mig två stora koppar chailatte, lika orgasmerande som vanligt. Gjorde i ordning middag och sedan kom Linus hem och vi slöade framför TV:n hela kvällen.

Saturday: gick upp vid elva, gjorde i ordning mackor och en varsin kaffe respektive chailatte till frukost. Sedan stack Linus iväg till jobbet och jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Vid ett mötte jag upp Hermon i solen och vi tog en varm och mysig promenad. Slog oss ner på en bänk och pratade-pratade. Traskade upp till Vällingby, käkade en Donken-lunch och strosade runt i lite butiker innan vi skiljdes åt.
Kastade mig in i duschen när jag kom hem och gjorde mig snygg inför kvällen. När Linus var klar stressade vi upp till Vällingby, tog ut pengar och köpte cigg innan vi hoppade på bussen mot Sollentuna. En timme och två byten senare kom vi hem till Carro, där resten av ganget väntade. Det käkades taco-middag, dracks, spelades kort, röktes, skrattades (så att jag fick ont i magen), spelades Wii-sports och umgicks. Underbart! Och så fick Lina kåtslag av alla moppepojkar. ;D
Blev tyvärr en ganska tidigt kväll, då Linus och jag fick skjuts (annars vi fått krångla oss hem kommunalt mitt i natten) hem av Markus och Jimmy. Kom hem vid halv två och däckade dirr.

   

Sunday: har varit vaken i någon timme och Linus drog till jobbet för en stund sedan. Jag har sjukt ont i halsen, så jag håller väl antagligen på att bli sjuk. Yay. Tänkte snart fräscha till mig lite och lite senare idag ska jag träffa my beloved Carro. Solen verkar ju ha tagit semester idag, så vi får se vad vi hittar på.

You think you have more fun than me.

Friday update: tog en lång dusch och gjorde mig iordning. Fick bli min lila oversizad tee idag, sjukt beskvämt. Sedan promenerade jag upp till centrum i det sjukt fina och varma(!) vädret. Lovely! Sprang in i Carro inne på H&M, så vi sprang runt och uträttade en massa ärenden tillsammans. Och vi bestämde att vi ska ses på söndag, mys.
Kom nyss hem, har pratat med Linus i telefon och gjort i ordning en stor kopp chailatte. Tänkte nu slå mig ner ute på balkongen med den och min pocket. Ih!


I'm yours.

Friday: kom hem till mina föräldrar tidigt imorse. Efter lunch satte mamma och jag igång med att storstäda. Hon har tvättat alla fönster och dammat och dammsugit överallt och jag har förstås städat och dammat och dammsugit och torkat golvet och sorterat och kastat och röjt runt inne i mitt och Linus' rum. Och det är så fräscht och snyggt och rent här inne nu, så jag är sjukt nöjd. Tror Linus kommer få en chock när han kommer hem ikväll.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig lite vårsnygg och sedan skulle jag behöva uträtta ett par mindre ärenden uppe i Vällingby. Om inte, så tänkte jag ta mig en promenad i det fantastiska vädret, med eller utan sällskap får vi se.

  

Looking forward to:
helgen; nästa vecka; Carros studentskiva nästa helg; valborg; eventuellt en weekend i Göteborg i slutet av april; valborg; min och Linus' två och ett halvt års-dag; min tjugoårs-dag(!); SOMMAREN (och allt som hör därtill) och hösten (eget boende med L, högskolan, struktur, frihet).

Is this the end?

Wednesday: efter daten med Carro skuttade jag hem och slösade bort lite tid här hemma, med vad minns jag inte. På kvällen gav jag mig ut på en lång joggingtur och det var så skönt och uppiggande. Tog en lång dusch när jag kom in igen och jag rakade alla dem kroppsdelar som jag vanligtvis rakar och gjorde balsaminpackning på håret. Kände mig som en helt ny människa efteråt. När Linus kom hem blev det tonfisksallad till middag och sedan gosade vi i sängen resten av kvällen.


Thursday:
startade dagen med en kort (men uppiggande!) powerwalk och ett besök hos sjuk-Ewa. Hon frågade om jag var säker på att jag inte har gått ner i vikt (hon frågade samma sak förra veckan..). "Du har ju alltid varit smal, men nu tycker jag att du är extra smal!". Haha. Hon masserade igenom hela kroppen i alla fall, skönt. När jag kom hem åt jag en salladsbrunch, tog en dusch och gjorde mig i ordning och sedan stressade jag iväg till ungdomsmottagningen. Det finns ju roligare saker än att sitta i en gyn-stol, men jag överlevde. Passade på att boka in en tid hos deras läkare också. Måste prata om huruvida jag ska äta p-piller eller inte, då jag som lider av migrän egentligen inte får göra det. Och då allt annat jag har provat, inte heller har fungerat något bra. Men vi får väl se. Ska dit om två veckor.
Linus (som varit och lunchat med en kompis) och jag kom hem nästan samtidigt och vi slängde ihop lite kläder och åkte sedan upp till Vällingby. L köpte ett par nya jobbskor och sedan åt vi en varsin glass i solen (och alla underbara 15 grader), mys. Kom hem till landet vid halv fem, hängde ute ett tag och sedan gick vi in och lagade middag. Fick bli en varsin "hälsotallrik" - dvs. bulgur, kalkon, sallad, gurka, tomat, avocado, keso och tzatsiki - sjukt gott! Och nyttigt. Efter middagen tog vi en promenad i kvällssolen och det var underbart mysigt. Vi hoppade och skuttade och sjöng och tog roliga bilder och skrattade så att vi tjöt. Gick ner till ån och kastade saker i vattnet och pratade om dofter och barndomsminnen. När vi kom in drack vi varmchoklad och åt lite Anthon Berg-choklad. Avslutade kvällen mysandes i sängen.


   

It feels like the first time.

Status: jag ville ha en solig uteservering, en stor chailatte och trevligt sällskap. Men istället blev det en solig bänk, en smoothie och en Carro. Nästan full score i alla fall. Vi satt i solfånget och pratade ett par timmar, mysigt. Kom nyss hem, helt stelfrusen. När solen går i moln är det inte fullt lika varmt längre. Ska eventuellt ut och köra, annars tänkte jag plugga lite teori. Det ligger som en tung börda på mina axlar, så det skulle vara skönt att vara igång i alla fall. Ikväll blir det antingen en joggingtur eller så följer jag med Carro på ett afro - och corepass. Vi får la se!


Oh, happy days!

Friday: var hemma mest hela dagen, pluggade lite till högskoleprovet och var uppe i Vällingby en sväng och handlade lite nödvändigheter på H&M. Linus kom hem med en varsin avocadosallad, som vi mumsade i oss framför Let's Dance. Myste en stund framför TV:n, innan vi gick och lade oss tidigt.

Saturday: upp vid sex och raka vägen in i duschen. Var mer död än levande. Vid halv åtta kastade L och jag oss ut till bilen, åkte och hämtade upp Carro och sedan vidare till Bromma för att skriva högskoleprovet. Hur det gick är svårt att säga, men antagligen dåligt. Men det är lugnt, hade inte förväntat mig något annat. Slitigt och jobbigt var det och vi var helt slut när vi kom hem igen vid halv fem. Slöade och käkade middag och sedan hoppade vi in i duschen och piffade till oss. Vid kvart i nio haffade vi tuben in till Fridhemsplan, hade sällskap av underbara Maria hela vägen in. Mötte upp Niklas och Carro och sedan satte vi oss på Nivå och drack och pratade och skrattade tills dem stängde. Grabbarna hann med en varsin öl på Studio08 också, men Niklas höll på att somna så vi drog därifrån strax efter ett. Kramade C&N hejdå och Linus och jag haffade en taxi hem. Mysig kväll!

  

Sunday:
vaknade vid halv tolv och låg och myste i sängen fram till klockan 15, då vi tyckte att det var dags att ta en dusch. Packade ihop lite grejer, åkte och köpte en varsin avocadosallad respektive kebabrulle till middag och sedan åkte vi mätta och belåtna ut till landet. Slappade i soffan hela kvällen, sjukt mysigt.

Monday: startade dagen med att åka in till stan - jag hem till mina föräldrar och Linus till jobbet. Kastade mig in i duschen och sedan slängde jag på mig skinnjackan och hoppade i mina nya vita tygskor och trippade iväg till mormor på födelsedagsfika. Kom hem ett par timmar senare, pulade med ditten och datten och sedan slog jag mig helt slut ner i sängen och fixade fransk manikyr-naglar. Blev förbaskat snyggt. Lagom till att dem torkat kom Jimmy förbi och vi knatade upp till Vällingby, eftersom jag lovat att följa med och agera småkråd när han skulle kolla på kläder. Vi sprang runt i ett par timmar, men eftersom utbudet i Vällingby inte är så stort och då Jimmy är ganska kräsen, kom vi hem med endast en tröja, om än väldigt snygg. Väl hemma bytte jag om och haffade Ipoden och drog ut på en joggingtur. Var ute och flåsade i en timme med Coldplay i hörlurarna. Endorfinkick hej&hå. Tog en sval dusch när jag kom in igen och sedan kom Linus hem och vi käkade middag. Spenderade kvällen under täcket framför en massa serier.


Tuesday: upp och in i duschen vid halv elva. Vid halv ett åkte vi bort till Carro, eftersom jag lovat att vara "hundvakt" till Wira. Vi tog en vårpromenad och sprang och hoppade och busade och passade på att ta en massa vårbilder och både Linus och jag fick vårkänslor. Det fick nog Wira också. Solen skrek och det var sjukt varmt - 13 plusgrader(!!) - och pirret i magen samlades på hög. Helt jäkla UNDERBART. Efter att ha gett Wira nytt vatten och lämnat av henne hemma hos sig, åkte vi upp till Vällingby. Strosade runt en stund innan vi drog hem och packade väskan. Åkte ut till landet, men stannade i Stinsen och köpte ett par nya vårskor till mig och käkade en helt utsökt sushi till lunch. Fixade med ditt och datt när vi kom hem och sedan blev det skaldjurs respektive broccolisoppa till middag. Somnade tidigt och lyckliga.

    

    
 

Conclusion: dem senaste dagarna har gjort mig lycklig. Och jag blir sällan så pirrig och glad och pigg som jag blir på våren (och alla andra årstider, heh).

Linus, igår kväll: "Du är mitt vårtecken."