This is what sweet dreams are made of.

Dagarna går och om drygt 48 timmar har ett till år gått. Ett bra år enligt mitt tyckte.

Måndagen tillbringades som sagt tillsammans med Avin. Dagen ägnades åt att promenera, dricka te, titta på film och frossa i godis och lite annat smått och gått. Hur mysigt som helst.

Även tisdagen spenderades med min kära Avin. Vi promenerade runt i stan och kollade på mellandags-REAN och det var så sjukt mycket människor överallt. Det gick knappt att röra sig i vissa affärer. Usch. Med hem hade jag i alla fall en ursnygg top, svart med grått sidenband i midjan och i Avins kassar fanns ett sött linne och en kofta. Sweet.
Vi åt även middag och hade det mys. Kvällen spenderades bara hemma i lugn och ro.

I onsdags eftermiddag åkte jag in till stan för att möta min Linus. Vi gick runt och kollade lite och han shoppade loss. Det blev två tjocktröjor och två t-shirtar (ursnygga!) Därefter mötte vi Avin en snabbis tills hon skulle på bio och jag och Linus skulle gå och äta middag. Pizza på Pizza Hut blev det denna gång och det var väldigt gott och mysigt. Trots att kyparen var lite.. hmm.. feminin och oerhört seg var det en lyckad middag.
Mätta och glada och trötta förstås åkte vi ut till honom. Kvällen ägnades åt mys och film-tittande.

Hela torsdagsförmiddagen sov vi bort. Under dagen lyckades vi dock både promenera och åka ner till ICA. Starkt jobbat. Och så hann vi mysa och titta på ännu mer film såklart. Hur mysigt som helst.

Idag vaknade vi sent och kom inte ur sängen förrän vid två. Då blev det våfflor till frukost, en varm dusch och packning. Sedan bar det av mot bussen som vi missade (och vi som alltid lyckas hinna med den trots att vi alltid kommer för sent) Så det var bara att vänta på nästa.
Inne i stan fixade vi lite saker och åkte sedan ut hit till Vällingby för att fixa ännu fler. Sedan följde älsklingen min mig en bit på vägen och sedan sade vi hejdå. Och nu sitter jag här och har precis ätit.
Ikväll ska jag inte göra någonting alls.
Imorgon måste jag åka och leta efter något att ha på mig på nyår och sedan kanske jag och Avin ska ha myskväll. Vi får se vad som händer.
Och sen är det nyårsafton!

PUSS!

God Jul.

Och vips så var julen slut eller åtminstone julafton. Herre jäklar vad fort dagarna går.Och veckorna. Det är sanslöst. 
Veckan som gått har bestått av en massa julstök och umgänge med mina älskade vänner. 

Måndagen började med skola som vanligt, men avslutades desto bättre
. Efter skolan åkte jag och mötte Carro vid Fridhemsplan i sällskap med Linus och Gomes, som också skulle till stan och kolla runt. I stan skiljdes vi åt och jag och Carro gick åt ett håll och pojkarna åt ett annat.Carro var på jakt efter julklappar, kanske inte helt otippat en vecka innan jul sådär.
Vi sprang runt i en massa olika affärer och till slut fyndade hon några klappar i alla fall. Efter många timmars prat, skratt och värk i fötterna satte vi oss på tunnelbanan hem. 

Tisdagen började också med skola
och jag fick tillbaka mitt rättskunskapsprov, som jag förväntade mig få IG på, men hör och häpna. Jag lyckades dra hem ett VG. Min morgon började alltså rätt bra.
Dagen gick fort och vid 13 när vi slutat för dagen åkte jag och Avin in till stan för att fika. Något fika blev det dock inte utan vi hamnade på stamhaket Donken. Där blev vi ”utskällda” av någon störd kille som tyckte vi kollade snett på hans kompis som tydligen slog tjejer. Okej? Ja, konstiga människor finns det gott om. Någon timme senare kom Linus och Gomes och gjorde oss sällskap och vi stannade ett tag till, tills det var dags för Avin att röra sig hemåt och vi tre andra bort till Kista där Linda väntade.
I Kista mötte vi som sagt upp Linda och begav oss bort till centrumet, där Linus dagen till ära skulle klippa sig. Jag tror han blev nöjd, det blev i alla fall jag eftersom det inte blev så kort. Snygging.
Efteråt kollade vi runt lite smått, men vi tröttnade ganska fort och Linus gick till tunnelbanan och vi andra till bussen. På vägen hoppade både Gomes och Linda av och lämnade mig ensam. Men Avin gjorde mig sällskap i telefonen hela vägen hem. Mys. 

Och så var det redan onsdag. Äntligen, terminens sista skoldag. Yay!
Morgonen flöt på, trots att Avin den lilla skiten inte var där. På lunchen gick jag upp till centrum för att luncha med Mickis i Vällingehus. Alltid lika mysigt och gott.
Vid 13.30 skiljdes vi åt för att gå på dagens sista lektioner. Min hade dock utgått så jag hämtade bara ett papper, mötte Linus lite snabbt och gick sedan hem för att vila. Jag hade en hemsk huvudvärk så jag somnade i någon timme och fick sedan stressa upp och återigen möta Mickis.
Det var dags för julshopping igen. En massa skratt och många affärer därefter mötte vi upp Linus och Gomes som återigen var på stan. Vi vilade fötterna med en varsin milkshake och hade det trevligt. Dagen till ära pryddes våra huvuden av tomteluvor och oj vad söta vi var. Är det jul så är det.
Runt 19 bar det hemåt.  

På torsdag var det julavslutning och vi slutade redan runt halv 11
. Jullov here we come!
Efteråt åkte jag och Avin hem till henne för att hämta lite kläder som jag haft hos henne. Vi nästan vände i dörren och åkte tillbaka till Vällingby och hem till mig. Här hemma åt vi lunch och bara mös.
Jag packade mina saker och vi åkte in till stan där vi mötte Linus och Gomes. Gomes hann dock inte stanna utan åkte för att utföra några ärenden. Avin lämnade också Linus och mig ganska fort, för att åka och fika på annat håll.
Så jag och Linus satte igång med veckans tredje julshopping, för min del, och denna gång var det han som skulle hitta klappar till sin mamma och pappa. Och lilla Avin förstås.
Efter många om och men och typ tusen affärer hittade han det han sökte och blev nöjd. Därefter var det tänkt att vi skulle gå och äta middag, men eftersom Gomes ville äta med oss var vi tvungna att vänta. Så vi satt ute och frös och tittade på alla människor som åkte skridskor i Kungsan. Mysigt men kallt. Efter en timme kanske kom äntligen Gomes och vi placerade oss i Kungshallen. Och jävlar vad gott det var, men usch vad mätta vi blev. Vi hade kunnat rulla därifrån.
Runt 19.30 – 20.00 masade vi oss därifrån. Vi sade hejdå till Gomes som skulle åt ett annat håll än vi och vi började vår resa hem till Linus. Väl hemma tog vi det lugnt, kollade på film och mös. Runt 03.00 somnade vi båda. 

På fredagen vaknade vi sent och låg länge kvar och drog oss i sängen
. Myyyys.
När vi väl kom ur sängen åt vi frukost och segade framför tv:n. När vi slöat och myst lite till gick vi ut och tog en mysig promenad i skogen.
Innan det var dags för middag åkte vi och köpte godis och chips och en massa saker att frossa i. Mums. När vi kom hem åt vi middag och mös lite till. Därefter var det dags för det jag tjatat länge om att få göra, åka fyrhjuling. Så vi klädde på oss en massa kläder.
Haha, jag var så snygg. Men termobyxor, färgglad jacka, röd mössa och hans lillebrors kängor och militärmönstrade vantar. Vilken syn.
Åkturen var i alla fall rolig trots att jag hälften av tiden fruktade för mitt liv. Okejdå, det kanske inte var så hemskt men skrek gjorde jag. Och frös. Men det var roligt hur som helst. När vi kom hem igen var vi frusna så vi tog en lång varm dusch. Varma och rena satte vi igång med att baka chokladbollar. Vi har blivit värsta bagarnördarna. Men gott är det. Vi satte oss sedan framför tv:n och frossade och mös framför en film. Båda somnade dock i soffan och vaknade runt 03.00 då vi gick upp och lade oss och somnade på direkten. 

Och så var det redan dan före dopparedagen
. Jag vaknade tidigt som vanligt, runt 09.00 men jag somnade om och vaknade någon timme senare. Den följande timmen låg jag och stirrade och väntade på att sömntutan Linus skulle vakna till liv. Vi 12 lyckades jag få honom att öppna ögonen, men vi låg kvar ett tag till. Och jag fick mig julklapp också. Det var ett par guldpärlörhängen, precis vad jag önskat mig. Och så fick jag ett gulligt kort därtill, som han skrivit i. Jag blev jätteglad och nöjd.
Tack älskling, det var den finaste presenten jag fått.
Vi masade oss upp ur sängen och gick ner och började göra frukost och Linus fick sin julklapp från mig. Och han blev också glad. Efter frukosten sminkade jag mig och sedan mös vi resten av tiden tills jag var tvungen att åka hem. Han gjorde mig sällskap till Tekniska där vi skiljdes åt. När jag kom fram till Vällingby mötte jag upp Linda och gick sedan hem till mig. Vi kollade på film, pratade och mös. Satt sedan här och kollade även lite på uppesittarkvällen med mamma. Därefter sade vi god natt och jag gick och lade mig. 

Och så var dagen vi alla väntat på här, julafton. Jag vaknade och fick det sedvanliga paketet i julstrumpan. Underkläder fanns där i år. Alltid lika roligt att få det. Jag åt frukost, julgröt vad annars? Och fixade mig.
Vid 12 åkte familjen och jag till farmor där vi på förmiddagen firar med pappas sida. Maten var god och stämningen likaså. Vi kollade på Kalle Anka, men var tvungna att åka mitt i. Hemma bytte vi julklappar och sedan gick vi till mormor för att äta lite till. Och fira med mammas sida. Mysigt som vanligt. När vi kom hem på kvällen kollade vi på tv och pratade. Och åt en massa choklad.
Julafton var som den alltid brukar vara och jag är nöjd med alla klappar.
God Jul på er! 

Och så är vi framme tills idag, juldagen
. Idag ska jag träffa Avin och byta julklappar och hitta på något roligt att göra. Vad det blir har jag ingen aning om. 

PUSS!

LYCKA.

Idag är det precis en vecka kvar till julafton och jag kan inte vara lyckligare! Det enda som är lite..hmm.. läskigt är att tiden går så himla fort. Jag tycker inte det var så längesen man satt där med familjen och öppnade julklappar. Läskigt tycker jag. 

Veckan som gått har varit urmysig.
Måndagen började med skola as usual och tyvärr handlade hela min dag om studier då jag hela eftermiddagen och kvällen var tvungen att plugga inför ett prov jag hade på tisdagen.  

På tisdagen började jag tidigt och hade prov första lektionen
. Rättskunskapsprov var det närmare bestämt och jag kan ju säga att jag blir överlycklig om jag får ett G. Att välja rättskunskap som individuellt val är utan tvekan ett av mitt livs största misstag.Skolan slutade klockan 13 och jag gick hemåt. På vägen hem sprang jag in på Pressbyrån och inhandlade en efterlängtad Cosmopolitan och choklad. Därefter gick jag hem, lade mig i sängen och läste och frossade. Riktigt skönt. Runt 15 gick jag och mötte Linda för att promenera hem hit. Vi hann dock bara in, innan vi beslutade oss för att ta en långpromenad. Det slutade med att vi gick i två timmar och pratade om allt som går att prata om. Vissa saker går det bara att prata med henne om. Det var två urmysiga timmar tillsammans med min Linda. Efter vår promenad gick jag hem och pluggade lite smått, satt framför datorn och segade framför tv:n.

På onsdagen hade jag sovmorgon, veckans längsta så jag började 9.45.
Skoldagen gick fort och efter mötte jag Linus för att åka in till stan. Han skulle visa mig sina kära vinterskor som han hittat dagen innan. Det var ett par svarta snygga och efter mitt omdöme köpte han dom såklart. Vi strosade runt i Gallerian och tittade på allt möjligt. Mobiltelefoner var det mest prioriterade eftersom Linus hyser en slags förkärlek till dem. Dagen till ära, fick även vi se ett Luciatåg tåga omkring därinne. Lite smått gulligt sådär. Efter rundturen gick vi och köpte godis inför hemvägen. En stor godispåse och kexchoklad blev det, mums. När vi kom fram till Vällingby gick vi till Vällingehus för att äta middag. Sushi fick det bli. Okej, jag erkänner. Jag är inget sushi-freak. Jag tycker dock att första tuggan är riktigt god, men ju fler man tar desto slemmigare blir det. Det gick dock att äta och när vi sedan var mätta och glada började vi gå mot mig. Vi var dock tvungna att stanna och titta på de otroligt söta tomtenissarna och isprinsessorna på skridskobanan. De åkte runt och gjorde små piruetter till stämningsfull julmusik. Det kunde inte bli mysigare, det enda som fattades var snön. När vi väl kom hem, halvt stelfrusna och trötta slängde vi oss framför tv:n med vårt inhandlade godis och frossade och mös. Precis hur mysigt som helst. När Linus ett par timmar senare åkte hem, pluggade jag lite och somnade i soffan.

Min torsdag var helt klart veckans mest sega och meningslösa dag
. Jag klev upp klockan sex och var trött som en idiot. Gjorde mina dagliga morgonrutiner och hann även bli uppläxad av mamma när jag fortfarande stod och bytte om när det var 5 minuter kvar tills jag började. Inte nog med en stressig morgon, så regnade det. Jag blev dyngblöt på vägen till skolan. En riktig vakna-på-fel-sida-morgon alltså. När jag kom fram till skolan mötte jag Avin i cafeét där jag tände alla ljus och hjälpte till då Avan var tvungen att göra annat. En halvtimme senare drog jag och Avin oss bort till tunnelbanan för att åka till Brommaplan och äta frukost. Det ska tilläggas att både hon och jag sjukanmält oss hela dagen för att gå på en massa läkarbesök.
I Brommaplan hamnade vi såklart på Donken. Med en varsin kopp te och en toast lyckades vi prata bort ca 1½ timme tills det var dags för oss att åka till Abrahamsberg och Avins läkarbesök. Läkarbesöket tog ca ynka 20 minuter, men innefattade både det ena och det andra. Läkaren ställde bl.a. många oförklarliga frågor och jag och Avin lyckades skämma ut oss totalt genom att börja asgarva. Så typiskt oss. Hon fick även ta blodprov och sedan gick vi därifrån.Vi satte oss på tunnelbanan mot Gullmarsplan för att fördriva ytterligare tid tills 13.30 då jag hade tid på Ungdomsmottagningen. Tunnelbaneresan bestod av en massa skratt och prat om gamla minnen. Mys. I Gullmarsplan bytte vi till tvärbanan mot Alvik, men eftersom vi var tvungna att köpa godis så missade vi den och fick vänta i 10 minuter på nästa. Även detta är sjukt typiskt oss och vi skrattade så vi kiknade. Väl framme i Alvik gick vi och åt lunch. Det blev alltså ett för dagen andra besök på Donken. Inte så vidare värst hälsosamt, men man lever bara en gång. Runt 13 åkte vi ut mot Vällingby för mitt besök på Ungdomsmottagningen. Besöket tog max en kvart och sedan fick jag gå.Vi mötte därefter Linus som var ute och rökte. Efter att ha sällskapat med honom gick jag och Avin och degade i skolan och han till lektion. Någon halvtimme senare var det dags för mitt franskaprov. Provet gick åt helvete då det till största delen bestod av saker man inte kunnat plugga på. Gubbjävel.Jag gick med arga steg därifrån men blev genast gladare när jag hämtade upp Avin, Linus och Gomes som så snällt väntat på mig. Vi fyra åkte in till stan för att kolla runt efter lite julklappar. Gomes lämnade oss dock tidigt och Linus en stund därefter. Men Avin och jag fortsatte vårt klappletande och vi fyndade båda två. Nöjda och glada men sjukt trötta åkte vi hem vid 19.00. 
 
Och så var vi framme på fredagen. Veckans härligaste dag.Jag steg upp klockan 7 och gjorde mig i ordning. Runt 9 kom Linus hit för han var tidigt. Jag fixade klart mig och vid halv 10 började vi gå mot skolan. Vi mötte upp Avin vid tunnelbanan och hon och jag stegade in på vad vi trodde vår vanliga engelsklektion. Vi möttes av förvånade blickar och läraren meddelade oss att det var omprov och att engelskan för oss andra hade utgått. Jippi. Det innebar alltså att vi började klockan 12.30. Därför gick vi hem till mig och kollade på tv och mös. Åt lunch och hade det trevligt. Jag packade mina saker inför helgen och vid 12.15 gick vi tillbaka till skolan för att ha 55 minuters matte. Helt meningslöst. När vi slutat gick vi återigen hem till mig, denna gång för att hämta mina saker. Vi började åka in mot stan, dit Avin skulle för att julshoppa med Tanya. Jag klev av i Abrahamsberg där jag mötte Linus. Han och jag tog bussen hem till Avin där vi spenderade resten av eftermiddagen mysandes framför tv:n. Vid 18, när hungern tog över, åkte till till Brommaplan och Donken. Åt en snabb middag och sedan började vi åka hemåt. Han till sig och jag tillbaka till Abrahamsberg för att möta Avin och Tanya. Vi tog bussen upp till Avin för att börja fixa oss i ordning inför kvällen. Jag var dock tvungen att vila p.g.a. en hemsk huvudvärk. Runt 20.30 var vi dock redo att ge oss av. Vi åkte ut till Hässelby där vi mötte upp Mickis. Det var även där vi skulle föra. Vi mötte även Leyla och Carro, våra kära classmates så vi blev helt lyckliga. Kvällen var rolig, trots att vi aldrig drog vidare. Men mina tjejer gjorde min kväll super!Jag och Avin kom hem till henne runt 02.00, Vi åt mackor, fyllepratade och skrattade. Sjukt mysigt. När vi gick och lade oss pratade jag en stund med min käre Linus i telefon också. När vi sagt god natt, både han och jag och Avin och jag somnade vi på direkten.

På lördagen vaknade vi sent, trötta och sega. Och hungriga.
Men kylskåpet gapade tomt, så vi fick nyvakna gå ner till ICA och handla frukost. När vi kom hem, fixade vi i ordning allt och satte oss framför tv:n med juice och mackor. Segkollade på Beauty and the Geek och pratade om gårdagen. Jag duschade och fixade mig därefter och vid 16.15 kramade jag Avin hejdå för att äntligen åka ut till Linus. En och en halvtimme senare hämtade han och hans mamma mig vid bussen för att åka hemåt. När vi kom hem mös vi lite, lyssnade på musik och pratade. Vi åt en god middag och satte sedan igång med projekt baka pepparkakor. LYCKA!Så vi satte julmusiken på högsta volym och satte igång.Jag måste verkligen säga att vi har talang för pepparkaksbak. Dem blev jättefina (de som inte blev svarta, haha) och de smakade till och med gott. Vi dekorerade dem med glasyr och jag blev särskilt nöjd med mina astuffa flygplan. Martin, Linus lillebror gjorde ascoola bilen. Gammel SAAB 900 i . Så ball. När köksbordet var överfullt med pepparkakor, satte vi i gång med nästa bakverk. Kladdkaka. Mums. Vi misslyckades dock lite med konsistensen, men det blev god i alla fall. Efter att ha storstädat köket satte vi oss framför tv:n med julmust och kladdkakan för att titta på film. Jag somnade dock och såg bara början och slutet. Som vanligt alltså.Vi 03.00 gick vi upp och lade oss, men somnade inte förrän vid 04.30. Vi vaknade sjukt trötta vid 09.00 och var vakna en stund, men somnade sedan om och vaknade runt 11.30. Efter att ha tjatat ihjäl Linus gick vi upp och åt frukost. Risgrynsgröt och mackor. Under gårdagens pepparkaksbak fick jag min första julkänsla och den förstärktes utav risgrynsgrötsfrukosten. Därefter duschade vi och fixade oss och vid 14.30 åkte vi upp till bussen. Där släppte de av mig och fortsatte till ett par vänner där de skulle äta julbord. Trött som jag var somnade jag på bussen hem, men hade i alla fall tur resten av resan då allt klaffade perfekt.Vid 16.30 kom jag hem och åt och sedan dess har jag suttit här och påbörjat ett arbete som ska vara inne på tisdag.  

Så var ytterligare en vecka över och nu är det endast 3 skoldagar kvar! YAAAY! Nu är det bäst jag fortsätter med arbetet så jag kan göra något roligare imorgon.  

PUSS!

Den gångna veckan.

Veckan som gått har gått väldigt fort, men inte mig emot. Snart har halva december gått och det är på dagen endast två veckor kvar till julafton.
Det har varit en helt vanlig vecka med en massa skola och pluggande. Men det har inte gjort så mycket eftersom Linus den sötnosen har hållt mig sällskap varje dag, vilket har varit supermysigt. Dock har jag inte fått så mycket pluggande gjort utan tv:n och Linus har stört min koncentration. Det är sådant man får ta.
Fredagen skiljde sig dock från de övriga fyra dagarna då jag efter skolan mötte upp Carro i Fridhemsplan för att bege oss mot Friskis och Svettis. Träningspasset gick väl sisådär. Varken jag eller Carro hängde med i alla övningar och rörelser och man kände sig ganska dålig när 55+ arna tycktes ha bättre kondition. Men roligt och skönt var det i alla fall. Vi kom dock fram till att passet inte gjorde någon större nytta då vi direkt efteråt placerade oss på Donken med lite att äta. Men är man hungrig så är man.
Efter att ha suttit bort någon timme och pratat om allt som finns att prata om, mötte vi Åsa och de två höll mig sällskap i väntan på att Linda skulle komma. En kvart senare klev Linda av tunnelbanan och vi sade hejdå till Carro och Åsa som skulle åka hemåt. jag och Linda placerade oss en kort stund på ett cafe och åkte därefter hem. Det var egentligen planerat att hon och jag skulle titta på film tillsammans hela kvällen, men eftersom både hon och jag var trötta och jag var i ett stort behov av att plugga så skiljdes vi åt. Min fredagskväll spenderades framför datorn med mina rättskunskapsböcker. Roligare har man ju haft det.

På lördagen klev jag upp tidigt, klockan åtta närmare bestämt då jag skulle bli upphämtad av moster och morbror vid halv elva för en shoppingrunda på stan. Jag inhandlade tre julklappar och jag är nöjd. Vi åt en god och trevlig middag och därefter åkte vi hem. Min min del blev det nästan att vända i dörren. Vid 17 begav jag mig in mot stan för att möta Linus. Efter att ha fått vänta på både tunnelbanan och bussen i en halvtimme satte vi oss till slut på bussen ut mot honom.
På vägen hem hämtade vi upp Tobbe och NIklas som skulle göra oss sällskap under kvällen. Vi åt och bara slappade. Vid 21 satte vi på The grudge 2 och jag lyckades hålla mig vaken ändå till slutet. Jag missar ALLA slut. Därefter sov jag i i någon timme medan pojkarna kollade på Jackass.
När jag väl vaknade till hade de bestämt sig för att röka vattenpipa. Såv i placerade oss ute på altanen med dynor och täcken. Erkänn att det är ballt att kunna röka vattenpipa utomhus i december, utan att frysa ihjäl. Mysigt hade vi det i alla fall.
Att jag lyckades hålla mig vaken är för mig ett under, för jag har aldrig varit så trött ihela mitt liv, men vi lyckades titta på raketuppskjutningen också. Totalt meningslöst tycker jag, men ändå. Därefter somnade jag i soffan, igen. En timme senare då klockan hunit bli 3 väckte Linus mig. Vi sa god natt till Tobbe och Niklas och gick upp och lade oss. Gissa om det var skönt att somna i en varm säng med mysgt sällskap?
Imorse vaknade jag vid halv 11 och låg och väntade på att Linus skulle vakna vilket han gjorde en ca ½ timme. Vi kom dock inte upp ur sängen förrän vid 14. Vi åt en mysig frukost och duschade. Sedan mös vi och lyssnade på musik och stressade sedan iväg till bussen som vi alltid lyckas hinna med med nöd och näppe.
Vid tekniska högskolan sa vi hejdå och åkte hemåt åt varsitt håll. Det har varit en sjukt mysig helg i alla fall. Bättre kan det inte bli.
Resten av kvällen har jag pluggat och tagit det lugnt.
Och nu ska jag sova. PUSS!

Söndagkväll.

God kväll och hej igen.
Den här söndagen har varit mysig. Jag och Avin har gått runt på stan och shoppat lite smått. Hon fann en tröja, strumpbyxor och "Knee Highs" och jag ett par "Knee highs" bara. Nöjd blev jag över detta lilla inköp i alla fall. När shoppingrundan led mot sitt slut mötte vi Linus för att åka hemåt. I Abrahamsberg tog vi farväl av Avin som skulle hem till sig och jag och Linus fortsatte hem till mig. Här hemma har vi bara tagit det lugnt och kollat på tv och pratade. Myyyys! Han åkte härifrån för en liten stund sedan, han ska till Gomes. Och jag avslutade (eller min mobil dog snarare) nyss ett samtal med min käre Linus som naturligtvis missade bussen. Haha, smidig eller vad.

Och imorgon måste jag gå upp kl. 8 för att gå till skolan en kvart. Känns ganska meningslöst. Men sen ska jag träffa Mickis och sedan Linus. Så det blir mys.

God natt.

Helgen.

God morgon.
Det är första advent idag och dagarna går så fort. Helgen är snart över, men är ledig imorgon. Har bara utvecklingssamtal på morgonen och är sedan ledig resten av dagen, himla skönt.
Helgen har varit bra.
I fredags efter skolan mötte jag Mickis och åkte in till stan för att shoppa. Det blev en klänning, en kofta och två sidenband för min del och en kofta och sidenband till Mickis. Åt tacos som vanligt gjorde vi också och hade det urmysigt. Runt 20.00 började vi åka ut mot Abrahamsberg för att träffa Avin. Vi fixade oss iordning på typ 5 minuter och stressade sedan ut mot Vällingby. I Brommaplan hoppade Linus på också. I Vällingby fixade vi lite saker, köpte läsk och så. Mötte därefter Carro, Åsa, Kotten och hans kompis för att bege oss till festen. Vi stannade dock aldrig kvar där utav ett antal anledningar utan bestämde oss för att dra till en annan fest. Det dock oss dock över en timme att komma upp till centrum, en väg som vanligtvis tar max en kvart. Men roligt hade vi. Sprang runt på ett fält, Avin fyllepratade med sin mamma (som inte fattade någonting), jag och Linus ramlade (jag har ett stort äckligt skrapsår på knät!) Mickis och jag porrade oss, Avin pussade på stolpar och pratade med postlådor och Carro och Åsa sprang runt och var allmänt glada.
När vi väl kom till centrum tappade vi bort Avin och Linus och Carro sprang runt i hela centrum för att leta efter en väktare och be om förbandslåda till mitt stackars knä. Haha. Och Mickis försvann hon också, men det visade sig att hon hade mött upp några andra vid kyrkan.
När alla var på plats igen hade någon bestämt att vi skulle gå tillbaka till festen igen. Där hände det några tråkiga incidenter så vi åkte hem runt 01.30.
Trots att några idioter förstörde kvällen och trots att vissa inte mådde så bra så var kvällen hur rolig som helst.

I lördags vaknade vi sega och trötta. Låg kvar bra länge och drog oss i sängen. Runt 17.00 var vi i alla fall redo att åka in till stan. Jag och Avin skulle på bio och Linus skulle åka hem. Innan hann vi dock med ett besök på donken och sedan följde vi Linus till tunnelbanan och sa hejdå. Jag och Avin såg Djävulen bär Prada och den var faktiskt bra.
Kom hem runt 22.00 och jag har nog aldrig varit så trött som jag var då. Och ont i hela kroppen hade jag. (Det har jag fortfarande) Runt 00.00 somnade jag sött.

Idag ska jag åka och kolla på kläder med Avin och sedan kanske träffa Linus. Men nu har jag bråttom, jag måste fixa klart mig.

Trevlig första advent! Puss.