I wanna hold you.

Thursday: vaknade med världens huvudvärk vid elva, mår inge vidare. Har i alla fall påbörjat min packning nu, börjar förstå att vi åker imorgon nu. När all tvätt är torr ska allt stuvas ner i resväskan och sedan är det bara Linus' packning kvar. Och så alla gemensamma prylar, duschcreme, shampoo etc. Jag hoppas bara att jag lyckas packa under maxvikten 20 kg, känns som om det kommer bli liiite tajt. Men men, vi får se.

Resfebern som börjar komma nu är inte okay.


WHEN LOVE TAKES OVER.

Nyförälskelse är den bästa känslan i hela världen.

Jag har kommit på mig själv med att sakna den känslan. För det finns nog ingenting i hela-hela universum som kan överträffa kärlekspirr, glädjerus och lyckobubbel i magen när man är kär. Nykär, sådär kär så att man blir snurrig och okoncentrerad och när ingenting annat känns viktigt längre. När det gör ont i hela kroppen för att man tycker om någon så himla-himla mycket, när man hela tiden undrar vad den andra gör, när man är alldeles fnittrig och lite nervös när man träffas, när hela världen stannar upp när man tittar varandra i ögonen.
För det är verkligen så det är, så det känns.

Jag minns när jag insåg att jag hade känslor för Linus. Vi hade varit bästa vänner i nio månader då, kände varandra väldigt-väldigt väl, pratade om ALLT med varandra.. Och så helt plötsligt förändrades någonting, det blev lite stelare, lite konstigare, lite nervöst och jag märkte att det var för att jag hade fått känslor för honom. Allting kändes plötsligt helt annorlunda, hela min värld vändes upp och ner på ett ögonblick. I början, under första veckan kanske, fick jag panik över mina nya känslor, tänkte att det var fel, att det inte skulle fungera.. Men sedan visade det ju sig att han kände likadant för mig, såsom jag kände för honom!

Vår nykära-period är utan tvekan en av de bästa perioderna hittills i mitt liv. Allting kändes plötsligt så enkelt, så vackert, så problemfritt (i det stora hela). Det var bara lycka och skratt och pirr i magen och vackra ord och ett enda virrvarr av känslor. Man tog vara på varandra, uppskattade varandra, gav allt och lite till. Saknade och längtade hela tiden.

Känslan man hade i magen och bröstet är en känsla att dö för. Det är den där känslan som jag saknar.


Jag vill känna det där nyförälskelsepirret i magen igen, känna den där villkorslösa lyckan, verkligen ta vara på varenda liten millisekund som man spenderar tillsammans.
Efter tre år tillsammans och som 'sambos' är det inte riktigt så längre. Jag säger absolut inte att jag inte är kär eller att vi har det dåligt på något sätt, absolut inte, but still.. Det är inte samma sak längre. Vardagen tar över, nyförälskelsen svalnar, man vänjer sig, blir en naturlig del av varandras liv..

Självklart finns det en framsida och en baksida med allt, så är det ju och fastän jag kan sakna den där tiden för tre år sedan, så älskar jag att ha det såhär. Att sova tillsammans varje natt, bo tillsammans, dela vardagen och allt som den innehåller, verkligen dela livet med varandra. Efter såhär många år tillsammans växer sig en annan 'slags' kärlek fram, den som gör att man är säker på att man ska leva resten av livet tillsammans. Man blir villig att dö för varandra.
Och den kärleken är precis lika fin, om inte finare, än nykärlek.


Men jag kommer nog alltid, innerst inne, sakna 'oss' som vi var då.
Även om jag kommer att älska 'oss' som vi kommer att bli.

This is our fate.

Wednesday update: det går framåt, sakta men säkert. Hittills har jag hunnit med att måla naglarna och tånaglarna neonrosa (så himla snyggt på sommaren!), skrivit en ny packlista (den andra har försvunnit), varit uppe i Vällingby och köpt följande: solskyddsfaktor, aftersun, värktabletter, nässpray, duschcreme, ansiktslotion, en tidning, samt hämtat ut nya p-piller. Kalaset gick på 650 spänn! Hälften av den summan är i och för sig bara mina p-piller (är inte rabatterade - sååklart!), men ändå! Här snålar vi inte.. Kom nyss hem, är av oklar anledning på sjukt kasst humör. Tänkte iallafall kolla igenom alla kläder vi ska ha med oss nu, se vad som är rent respektive smutsigt.. Måste ladda Ipoden och kameran också. Puh!

SMS mottaget från Linus:
"Saknar dig nuttis!"


I'M YOURS.

I'm yours.

Monday night: åkte hem till landet när L slutade jobbet, åt en sen middag och sedan tittade vi på filmen 'De ofrivilliga' - helt värdelös och jättejättekonstig.


Tuesday:
hela dagen gick åt till att fixa en massa saker inför Turkiet.. Tvätta,  packa, leta upp allt vi skulle ha med oss osv. På kvällen åkte vi ut till Djurgården och mötte upp Carro inne på Skansen. Och sedan var det Allsång för hela slanten! Mysigt och roligt. Kom hem strax efter tio, käkade lite och myste resten av kvällen framför TV:n.

   



Wednesday: har varit vaken i snart två timmar, men funderar på att krypa ner och sova en stund till. Har nämligen huvud - och muskelvärk idag, så jag skulle behöva vila. Under dagen måste jag i alla fall upp till Apoteket och köpa allt som behövs till Turkiet - solkräm, aftersun, resorb, värktabletter, nässpray, samt hämta ut nya p-piller. Känns som om det här kalaset kan bli dyrt. Hua. Om Carro mår bättre (hon är förkyld), så ska vi äta middag ikväll, himla mys. Sedan skulle jag behöva hämta resväskan hos Jimmy, börja packa..  Jag kanske inte hinner sova trots allt?

Future is here.

Turkiet.

Kl. 19.00 på fredag sitter Linus och jag på planet ner till Turkiet, för en veckas solsemester. Som vi har längtat! Det ska bli helt vansinnigt mysigt och roligt och skönt att komma ner till solen och värmen och bara andas ut och ta det lugnt. Glömma verkligheten ett tag, njuta av varandra och omgivningen. Linus och jag har heller aldrig varit utomlands tillsammans förut (fastän vi snart varit tillsammans i tre år), så det gör ju det hela lite extra speciellt.
Dock.. Jag är helt vettskrämd inför flygningen. Jag är ju som bekant sjukligt flygrädd (har förmodligen något att göra med att jag är klaustrofobisk), så jag har redan ont i magen och lite ångest. Klarar knappt av att vara 'instängd' och sedan är jag orolig och rädd för att något ska gå snett, att vi ska störta eller något. Baah. Men jag ska göra mitt allra bästa för att lugna ner mig, har ju ett par dagar på mig. Önska mig lycka till och håll tummarna för att vi överlever :)

Stockholms Universitet.

Om ett par veckor ska jag åka in till Stockholms Universitet och sedan ska jag spendera nästkommande tre och ett halvt år där. Tror inte jag har nämnt det här i bloggen tidigare, men jag kom in på socionomutbildningen som jag sökte, så nu är det dags att sätta sig i skolbänken igen. Det är massor som snurrar i huvudet inför det här och jag känner en miljon känslor på samma gång. På ett sätt ska det bli skönt att komma igång, att skaffa mig en utbildning och bli något. Å andra sidan är jag självklart orolig över att det kanske inte är det här jag vill göra. Som det känns i nuläget är det ju det (annars hade jag ju inte sökt den här utbildningen), men tänk om jag ändrar mig helt när jag väl satt igång. Eller om jag efteråt känner att jag vill hålla på med något helt annat. Man vet ju aldrig liksom.
Fast som sagt, i nuläget känns utbildningen helt rätt och jag hoppas verkligen att det här kommer att gå vägen. Dessutom ska det bli roligt att träffa nya människor, uppleva något nytt, få lite rutiner.. Det blir nog bra :)
(Dock är det största orosmomentet just nu, att Linus och jag måste hitta en lägenhet. Vilket är lättare sagt än gjort. Vi ligger högst i kö på flera, men det är inga lägenheter som faller oss i smaken. Så.. vi vet inte riktigt hur vi ska göra innan vi hittar något, var vi ska bo, om vi ska pendla eller ja.. Det lär ju visa sig. Jag hoppas verkligen att det dyker upp något snart, då skulle ett stort ok lätta från mina axlar.)


It's not what I wanted.

Saturday: L och jag gjorde ingenting förrän på eftermiddagen, då vi började röja upp hemma hos Jimmy. Efter ett par timmar var allt skinande rent och allt på sin plats och vi åkte hem till mina föräldrar och sedan vidare ut till landet. Tittade på film och myste i soffan.

Sunday: lika slapp dag. Kramades i soffan, lagade utsökt middag - baconlindad fläskfilé med färskpotatis, vitlökssmör och smörstekta kantareller, sjuukt gott! - tog en långpromenad i skogen, tittade på nya Wallander-filmen och pratade. Mysig dag!

Monday: är hemma hos mina föräldrar, kom hit imorse då Linus jobbar tre dagar den här veckan. Har huvudvärk och är på uselt humör. Trött, men rastlös. Bra kombo? Nä. Planerna för dagen är i alla fall att måla naglarna, plugga körkortsteori och ta en promenad. Kul..!

Our time is running out.


Friday:
vaknade sent, åt frukost med L och myste i soffan. Vid tre åkte han iväg för att ha grabbeftermiddag/kväll och en timme senare gick jag och mötte Avin. Vi handlade middag och hyrde film, innan vi traskade hemåt. Lagade och åt tacos, pratade, tittade på film och sedan satte vi oss ute och pratade en stund. Följde med och mötte hennes pojkvän (första gången jag träffade honom!) och sedan sade vi hejdå och skiljdes åt.

Kom hem för en knapp timme sedan, sitter och lyssnar på nostalgimusik och tänker i min ensamhet. Får lite ont i magen. Men Linus borde vara hemma snart och då blir det mys.




Mysig dag!

I'm just a little bit caught in the middle.

Tuesday: har inte ens en liten aning om vad jag och L gjorde i tisdags, men vi var i alla fall ute på landet.

Wednesday: åkte in till stan på eftermiddagen, hem till mina föräldrar och fikade och sedan åkte vi till min brors lägenhet, där vi nu bor. Han är borta hela veckan och tyckte att vi skulle bo här under tiden och det bangade vi ju inte på. Så vi efter att ha ätit en enkel middag, satte vi oss på den lilla "uteplatsen", drack lite alkohol, rökte och pratade-pratade-pratade. Det var så skönt och mysigt att bara sitta ner och prata, om viktiga och oviktiga saker, om det förflutna och framtiden, om kärlek och förhållanden, om vänner och ovänner, om allt. Det var så tillfredställande mysigt. Det är vid sådana tillfällen som jag förstår varför vi klickade så in-i-helvetes-bra när vi lärde känna varandra för snart fyra år sedan. Vi tänker så himla lika om så mycket och det är så enkelt att prata med L och han förstår mig och lyssnar och.. Det var bäst helt enkelt. Vi avslutade kvällen inne i soffan framför en film.

    


Thursday: vaknade vid elva och smög upp och dukade fram frukost innan jag väckte L. Sedan lade vi oss i soffan och tittade på TV, kittlades, busade, skrattade och pratade. Till slut kom vi i alla fall iväg in till stan, köpte nya badbyxor till L och sedan slog vi oss ner på John Chris' uteservering och åt pastasallad respektive bulgursallad till middag. Åt lite kladdkaka till efterrätt och satt och pratade en stund. Himla mys! Hann med att prata med Carro i telefon också.



På John Chris.

Kom hem efter ett besök på Bolaget och ICA och jag hann inte mer än komma in, innan jag skulle iväg igen. Kastade mig på bussen vid halv åtta och hämtades upp av Carro i Brommaplan, för att åka ute till Drottningholm och promenera. Tog en två timmars-promenad med Wira och pratade ikapp de senaste veckorna, då vi inte träffats. Välbehövt och efterlängtat. Kom hem för någon timme sedan. Nu ska L och jag antingen sätta oss ute ett tag eller mysa ner oss framför en film.

Sov gott världen!

So I'll love whatever you become.

Monday:



Vi startade dagen på bästa möjliga sätt - med en utsökt och lyxig frukost! Grönsakssmörgåsar med örtsalt, samt yoghurt med jordgubbar, banan och nektarin. Smaskens!



Efter två Prison Break-avsnitt i soffan, tog vi en dusch och gjorde oss i ordning. Dagen till ära var vi matchande färgglada i turkost. Snyggt!


Väl hemma från Norrtälje slängde vi ihop en lätt, fräsch och somrig middag - matjesill såklart! Tillsammans med stekt färskpotatis och gräddfil med gräslök är det en riktigt hit.



På kvällen tog vi en promenad hand-i-hand och pratade om livet. Det var en typisk sommarkväll på landet - solnedgång, mygg, kossor och grusvägar. Jag älskar det.


Dagen och kvällen avslutades nere i soffan med en varsin Passoa-drink, chips, dip och en film. Myspys!

When the music stops.

Saturday night: när vi äntligen kom hem, åt vi middag, tog en lång och skön dusch och tittade på kvällens LOVEFiLM-film 'Gone Baby Gone' (dock insåg vi efter ett par minuter att vi redan sett den, så jag somnade). Sedan kröp vi ner i sängen och sov gott.

Sunday: vaknade till liv efter drygt tio timmars sömn (välbehövt!), åt frukost och lade oss i soffan. Där spenderade vi sedan större delen av dagen. Efter middagen åkte vi dock in till Täby och gick på bio - Baksmällan, sjukt rolig! - vilket var det mysigaste jag gjort på länge. Smaskade i oss popcorn och höll handen i biomörkret. Kom hem vi halv tolv, tog en dusch och tittade på ett Heroes-avsnitt.

Nu kan du få mig så lätt.


Home sweet home. Linus och jag kom hem iförrgår kväll, efter ett par dagars tältsemester uppe på Gräsö. Vistelsen innehöll det mesta, men främst skratt, god mat, drinkar, trubadurer, uteserveringar och sol. Det finns över 400 bilder (och filmer på min kamera - ännu fler på Carro's och Lina's), så självklart kommer det ett utförligare inlägg med massa bilder. I sinom tid..


YOU ARE MY HEROIN.

32 månader igår, men jag kan fortfarande inte förstå vad det var som hände när du blev min.


Du är min pusselbit.

Insane?

Packlista Gräsö 2009.

tält, sovsäckar, luftmadrass
kuddar, filtar
pengar, leg
luftpump
klänningar x 10
tights, strumpbyxor
mjukisbyxor x 2
jeans
shorts x 6
toppar x 7
linne
t-shirts x 10
trosor
BH:ar
kalsonger
strumpor
tjocktröjor x 5
fleecetröjor x 2
kofta
skinnjacka, jeansjacka, L's, regnjacka (x 2)
skor x 6
badkläder
smink, spegel
smycken
shampoo, balsam, duschcreme
ansiktstvätt, lotion
tandborstar, tandkräm
hårvax
hårborste
vaselin
tops
bomull
våtservetter
solkräm, aftersun
deo, parfym
förbandslåda
värktabletter
migräntabletter
nässpray
halstabletter
järntabletter
astmamediciner
p-piller
rakhyvlar, L's rakprylar
handdukar x 4
tallrikar, glas/muggar, bestick
sax
spritkök(?)
myggracket, myggmedel
plattång
bilkontakt
högtalare
kortlek
oljelampa, lampolja
vattendunk/flaskor
ficklampa
batterier
kamera + laddare
mobiltelefoner + laddare
tändstickor, tändare
kylväska + kylklampar
plastpåsar
toapapper
solglajjor x 3
glasögon
paraply
alkohol

Observera: detta är kläder och prylar till två personer (L och mig).

It's all about the wordplay.

Sunday: färgade håret, klippte topparna, köpte en klänning och uträttade ett par ärenden uppe i Vällingby. Umgicks en del med mamma också. Skön dag! När Linus kom hem, packade vi ner alla prylar, åkte och käkade middag och sedan vidare ut till landet. Jag fastnade framför en film på kanal5, medan L satt och laddade ner en massa låtar inför tältningen. Vi avslutade dygnet mysandes i sängen framför Friends.

Monday: NU HAR BÅDE L OCH JAG SEMESTER!! Helt underbart. Som vi har läängtat! Vi har spenderat dagen inne i Norrtälje - Apoteket, Bolaget, Flygfyren - så nu har vi allt vi behöver inför veckan uppe på Gräsö. Väl hemma lagade vi tacos till middag och sedan dess har vi tvättat ett par maskiner, packat lite och försökt planera och organisera. Imorgon drar vi! Sedan väntar ett par dagar med tält, uteserveringar, alkohol, umgänge. Fint väder är välkommet, vi lovar.

Nu ska jag se över vår packningslista (den är INSANE!), sedan ska vi lasta in tält, sovsäckar etc. i bilen, duscha, måla naglarna, packa det sista, tvätta en sista maskin.. Sedan hoppas jag att vi är klara.

Ha en bra vecka, allihopa!

What have I done to fall so hard for you.

 
Saturday:
när Linus kom hem efter jobbet käkade vi en utsökt middag, samt efterrätt (mamma hade gjort egna jordgubbsbakelser) och sedan tog vi en långpromenad. Gick förbi videobutiken och hyrde film och köpte lite lösviktsgodis. Vi spenderade kvällen under täcket, tittandes på film, ätandes godis och gosandes.




Myspys? Yes, indeed.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.


Friday:
när både L och jag vaknat till liv på förmiddagen, åt vi mysfrukost framför en film. Sedan vet jag inte vad vi gjorde, men vi lyckades i alla fall inte komma iväg in till Norrtälje förrän någon gång efter tre. Köpte en hoodtröja och sprang in på Bolaget, innan vi åt glass (polkaglass - my favourite!) och åkte hem. Efter middagen åkte vi hem till Tobbe och Lina. Kvällen (inleddes med ett par omgångar Buzz-spelande) spenderades ute på balkongen drickandes vin, cider och öl och pratandes, lite senare inne i köket spelandes sällskapsspel. Mysigt!

 

 



Saturday: vaknade lagom pigg och glad vid tio imorse, dock kom Ollie upp och lade sig och gosade med mig, så jag överlevde ändå. Dumpades hemma hos mina föräldrar och L drog till jobbet. Strax efter lunch gick jag upp till Vällingby och mötte Jojjo. Det var evigheter sedan vi träffades, så det var minst sagt mysigt. Vi sprang runt och uträttade en massa ärenden, samtidigt som vi pratade och tog i lite förlorad tid. Satte oss till slut på Donken med en varsin paj och pratade i lugn och ro. Vi hann med en liten butiksrunda också, innan vi skiljdes åt.

Nothing is gained if you keep it inside.


Tuesday:
efter jobbet åkte jag hem till Carro i regnet. Vi hade egentligen tänkt att gå på Allsången, men eftersom vädret var som det var, bestämde vi oss för att titta på det hemma istället. (Självklart sprack det upp och var både sol och uppehåll under programmet - vi orkade inte ens bli irriterade). Vi sprang ner till ICA och köpte godis och C handlade hem kebab, och sedan satt vi i soffan och sjöng med i alla allsånger, mys. Vid nio kom Linus och hämtade upp mig och vi käkade junkfood till middag, innan vi åkte hem till landet.



Wednesday: tog bussen (nostalgi!) in till Stockholm på förmiddagen och sedan spenderade vi hela dagen på stan. Vi gick runt-runt, shoppade (L fick med sig en hoodtröja, ett par badshorts och två t-shirtar hem och jag två toppar) och åt utsökt wok i Kungshallarna till middag. Vi hade det så mysigt! Många timmar senare hoppade vi på bussen hem igen och väl hemma käkade vi lite glass och slappade i soffan. Sedan kom Niklas över och vi tittade på filmen The Curious Case of Benjamin Button.

Thursday: in till stan i ÖSREGNET imorse, fruktansvärt. Man såg knappt bilarna framför, sjukt obehagligt. Var fortfarande snuskigt trött när jag kom hem, så jag gick och lade mig. Vaknade strax efter tolv och kastade mig in i duschen och gjorde mig i ordning. Linus kom hem och åt på sin lunch (mys!) och sedan kutade mamma och jag upp till Vällingby, då jag hade en läkartid inbokad. Jag träffade världens underbaraste läkare SOM TOG MIG PÅ ALLVAR. Först och främst skrev han ut järntabletter, då jag som som sagt har anemi (blodbrist) och sedan undersökte han min nacke, samt huvud ORDENTLIGT och sade sedan: "Vi börjar med att röntga din nacke." När han sade dem orden höll jag på att börja grina, det var en sådan oerhörd lättnad att någon äntligen tog mig på fullaste allvar och förstod att jag inte kan ha det såhär och att vi måste göra någonting åt det. Det jag undrar nu är varför ingen har skickat iväg mig på röntgen tidigare? Borde inte det vara bland det första man gör, när någon beskriver en intensiv värk i nacke och huvud? Hursom så kommer jag att bli kallad till röntgen (och till en neurolog) och det känns helt underbart. TACK!
Åkte därefter till jobbet i REGNET (men inte ens det kunde förstöra min dag), och det var precis som det brukar. Vi tittade på film, läste, sjöng sånger och ramsor, lekte med bilar och åt middag. Kom hem därifrån för en stund sedan och nu har jag SEMESTER! Även fast jag i princip har semester hela tiden, så känns det ju fruktansvärt bra att kunna säga att man har det på riktigt. Efter helgen är L också ledig hela sommaren (i stort sett) och det ska bli så skönt. Såsom han jobbar nu, hinner vi ju knappt ses och sedan jobbar han ju väldigt mycket helger också, så det är ofta vi inte kan hitta på något då heller. Men nu jäklar!

Bilder kommer!!

I got gloss on my lips and a man on my hips.


Sunday:
efter att endast ha fått 3-4 sömntimmar, kom jag hem till mina föräldrar vid halv ett. Aldrig varit tröttare. Vilade någon timme, innan jag gjorde mig i ordning, stressade upp till Coop och sedan vidare för att möta upp Carro. Vi lade ut picnic-filten och hade en mysig liten fölsispicnic i hennes ära. Vi drack rosévin (med lite fanta), åt ost & kex, choklad och bigarråer. Och pratade och skrattade oavbrutet. Det var precis hur mysigt som helst! Ett par timmar senare kom våra pojkvänner och hämtade upp oss - ibland är dem bra att ha ;) - och Linus och jag åkte hem till min mormor och åt middag. På kvällen tog vi en långpromenad och tittade på filmen The Last King of Scotland - sett den förut, hemsk men bra. Innan vi somnade fick jag lite massage och så tittade på ett Friends-avsnitt. Myspys.

    








Vi spelade in en liten fjortis-video också (heh):


Och när L och jag var ute och gick på kvällen, användes kameran såklart flitigt..








Fast det är natt och det är ganska kallt, så är det solsken där jag går.


Thursday:
efter ett par svettiga (men mysiga!) timmar på jobbet hämtade Linus upp mig och vi åkte hem till landet. Väl hemma satte vi oss ute på altanen och åt hemköpt sushi till middag, samt lite ost och kex och lite senare glass. Yummie! Innan vi gick in hann vi också med att surpla i oss en varsin Malibu-drink. Livsnjutare? Yes, indeed. Vi avslutade kvällen uppe i vår soffa, tittandes på Heroes (SÅ bra!).

    



 

Friday:
efter att ha avnjutit frukosten ute på altanen (as usual) lade vi oss för att sola. Men redan efter någon timme hopade molnen ihop sig mot oss och vi gav upp och gick in och tog en dusch istället. Begav oss sedan in till Norrtälje, uträttade och handlade en massa innan vi åkte hem igen. Åt grillat och drack rosévin på kvällen, samt åt glass med jordgubbar. Hann också med pyssla ihop Carro's fölsispresent och titta på ett par Friends-avsnitt, innan vi hoppade i säng.

Saturday: upp vid halv tolv, äta frukost ute på trädgården (inte på altanen för en gångs skull, den var redan ockuperad), ner till ICA och vidare hem för att klippa L's barr. Efter att sedan ha duschat och gjort oss i ordning, var kl. strax innan 15 och det var dags att åka och fira L's farföräldrar. Det var så himla fint gjort! Fina lokaler (Norrtäljes Brenneri - ja, dem stavar det med 'e'), välkomstdrink, tre rätters-middag, rundtur, sångkör, bildspel, tårtor, gruppfotografering.. Och hela mitt bord satt och snyftade (L's farföräldrar samt pappa och pappas syskon..) och till och med jag blev nästan rörd till tårar ett par gånger. Vi kom inte därifrån förrän vid halv tio, så det fanns inte en chans att vi skulle kunna åka in och joina Carro's fölsisutgång (krångligt att förklara varför). Istället tittade vi på två Heroes-avsnitt och somnade i soffan.




Lördagens outfit(s).

Dem kommer kliva på dig igen.

Status: L och jag sitter ute på altanen och dricket Malibu-drinkar, lyssnar på musik och njuter av varandra och livet.

Kvällens låt:


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Status: är på strålande humör! Gick upp vid nio, packade väskan inför helgen (Linus tog med sig all packning till jobbet, då vi åker ut till landet direkt efter att vi slutat respektive jobb) och gjorde i ordning en take away-frukost till L. Grillade mig själv ute på balkongen ett tag, men det var så fruktansvärt varmt, så jag gav upp och gick in nu. Får se om jag pressar lite till innan jag hoppar in i duschen. Om ett par timmar ska jag åka och hämta Olof och Peder på dagis och det ska bli så mysigt.

För övrigt så shoppade jag lite igår. Det blev en randig topp (som jag har letat!) och ett par somriga shorts, är fett nöjd actually. Hittade dock inga solglajjor, så jag funderar på om jag inte skulle beställa hem ett par från nätet. Smidigt och bra.

Imorgon är det fredag och jag är fett taggad på att hitta på något mysigt, så vi får väl se vad som dyker upp. På lördag fyller i alla fall Carro 22 år och det ska firas med utgång. Och på lördag under dagen ska Linus och jag på big-time-släktparty (L's släkt), då hans farföräldrar fyllt 90 år båda två. 180 års-kalas ffs. Ska bli roligt att träffa alla släktingar som jag (knappt Linus heller) inte träffat, så det kan nog bli mysigt. Allting blir ju vad man gör det till.

Wonderwall.

Carro och jag tog en promenad tidigare ikväll. Vi slog oss ner på en bänk i den ljumna kvällsluften och vi pratade om livet. Vi konstaterade att världen är liten, väldigt-väldigt liten och att tiden går alldeles för fort. (Vi insåg att vi snart fyller 50, och 75!)
Hon gjorde mig lycklig, precis som hon alltid gör när vi träffas. Hon är den bästa jag träffat i hela mitt liv. Och vi ska alltid sitta ihop, hon och jag.

Vi gick där, sida vid sida, i kvällssolen och skrattade hela vägen hem.
Då är livet sockersött.

It doesn't mean I'm lost.


Sunday night: vid nio-tiden åkte vi ner till Largen, träffade Tobbe och Lina och sedan badade vi. Myspys. Kom hem en timme senare, och då slog L och jag oss ner ute på altanen med lite chips och cider och öl. Där satt vi sedan i flera timmar och lyssnade (och sjöng!) på Winnerbäck, Håkan Hellström, Gyllene Tider och Tomas Ledin (sommar!), spelade kort, pratade och skrattade. Det var helt förbannat mysigt. Vid två kände vi att det började bli kallt, så vi gick in och lade oss i den varma sängen och somnade gott.


    


Monday: var inne en sväng i Norrtälje, var på Systemet och så handlade vi käk. På kvällen grillade vi, åkte ner till Largen och tog ett kvällsdopp och sedan satte vi oss återigen ute på altanen. Drack Malibu-drinkar, åt ost och kex, lyssnade på musik och spelade kort. Lovely! Sommarkvällarna ute på landet är det absolut bästa som finns. Ett par timmar senare gick vi in, tittade på första avsnittet av Heroes och sedan hoppade vi i säng.






 


Tuesday:
vi gick upp vid tio och lagade amerikanska pannkakor till frukost, som vi sedan avnjöt ute på den soliga altanen. Underbart sätt att starta dagen på! Sedan lade vi oss på en filt i gräset och solade i ett par timmar, så nu är jag officiellt brun som en liten idiot. Dessvärre är mina tuttar och min rumpa alldeles kritvita (jämfört med resten av kroppen), så jag ser ganska lustig ut. Menmen, brun (såinihelvete) är jag i alla fall och det tackar jag för. Strax efter 15 stressade vi in till stan, L släppte av mig utanför dagis och drog vidare och träffade en polare. Jag å min sida gick den korta vägen fram till dagis, där jag hämtade upp grabbarna. Och jag blev på så bra humör! Mina sötnosar. Vi släpade oss hem i värmen, tittade på Saltkråkan (den är väääldigt poppis just nu!), åt middag, ritade och läste böcker. Sedan kom pappa Gustaf hem och jag vinkade hejdå. L hämtade upp mig och vi åkte hem till landet. Kastade mig i soffan framför Allsång på Skansen och sedan åt vi tacos till middag. Kvällen spenderade vi återigen ute på altanen med en varsin Malibu-drink, lantchips (vi har haft fredagsmys i flera dagar!) och musik.



Nothing is forever.

Status: har haft ett par underbara dagar ute på landet, tillsammans med Linus. Men mer om det (och en sjuhelvetes massa bilder) senare!
Sitter på balkongen och ska strax måla och smycka naglarna, tänkte jag. Sedan ska jag fräscha till mig och traska upp till Vällingby. Är på jakt efter en top, ett par solglajjor och kanske någon klänning (alltid!). Men vi får väl se hur det går.
Ikväll ska jag träffa Carro och snart är det helg!