It doesn't mean I'm lost.


Sunday night: vid nio-tiden åkte vi ner till Largen, träffade Tobbe och Lina och sedan badade vi. Myspys. Kom hem en timme senare, och då slog L och jag oss ner ute på altanen med lite chips och cider och öl. Där satt vi sedan i flera timmar och lyssnade (och sjöng!) på Winnerbäck, Håkan Hellström, Gyllene Tider och Tomas Ledin (sommar!), spelade kort, pratade och skrattade. Det var helt förbannat mysigt. Vid två kände vi att det började bli kallt, så vi gick in och lade oss i den varma sängen och somnade gott.


    


Monday: var inne en sväng i Norrtälje, var på Systemet och så handlade vi käk. På kvällen grillade vi, åkte ner till Largen och tog ett kvällsdopp och sedan satte vi oss återigen ute på altanen. Drack Malibu-drinkar, åt ost och kex, lyssnade på musik och spelade kort. Lovely! Sommarkvällarna ute på landet är det absolut bästa som finns. Ett par timmar senare gick vi in, tittade på första avsnittet av Heroes och sedan hoppade vi i säng.






 


Tuesday:
vi gick upp vid tio och lagade amerikanska pannkakor till frukost, som vi sedan avnjöt ute på den soliga altanen. Underbart sätt att starta dagen på! Sedan lade vi oss på en filt i gräset och solade i ett par timmar, så nu är jag officiellt brun som en liten idiot. Dessvärre är mina tuttar och min rumpa alldeles kritvita (jämfört med resten av kroppen), så jag ser ganska lustig ut. Menmen, brun (såinihelvete) är jag i alla fall och det tackar jag för. Strax efter 15 stressade vi in till stan, L släppte av mig utanför dagis och drog vidare och träffade en polare. Jag å min sida gick den korta vägen fram till dagis, där jag hämtade upp grabbarna. Och jag blev på så bra humör! Mina sötnosar. Vi släpade oss hem i värmen, tittade på Saltkråkan (den är väääldigt poppis just nu!), åt middag, ritade och läste böcker. Sedan kom pappa Gustaf hem och jag vinkade hejdå. L hämtade upp mig och vi åkte hem till landet. Kastade mig i soffan framför Allsång på Skansen och sedan åt vi tacos till middag. Kvällen spenderade vi återigen ute på altanen med en varsin Malibu-drink, lantchips (vi har haft fredagsmys i flera dagar!) och musik.



Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback