And noone can ever take you away from me.

Efter frukosten fastnade vi framför Friends (som vanligt nu för tiden) och sedan somnade jag. Heh. Vid fem kom vi i alla fall iväg in till apoteket, där dem jävlarna snuvade mig på migräntabletter. Dem hade inte den förpackningen jag skall ha. WHAT!? Horor.
Vi kom hem för en liten stund sedan och nu är älsk och duschar. När han är färdig är det min tur och sedan ska vi laga wok till middag. Yummie.

I helgen måste vi få en del saker gjorda: jag måste börja skriva på ett arbete som skall in nästa vecka, kolla högskolor och utbildningar (om drygt två veckor ska ansökningarna in..hjälp!), älsk måste skriva CV och sådant shit, jag måste kirra fölsispresent till mormor och sedan är det säkert ett par hundra saker till som måste bli gjorda, men som jag inte kommer på nu. Livet suger.

(FittafittafittaFITTA.
DödödödödödödöDÖ.)

Friday, darling.

Jag vaknade till liv för två timmar sedan och fram tills nu har jag hängt här, kollat på TV och väckt och myst med älsklingen. Solen skiner och jag hoppashoppas på VÅR snart, igen. Det är precis vad jag behöver.
Efter frukosten tänkte jag tvinga med mig älsk in till apoteket för att hämta ut och handla lite mediciner. Jag är typ en missbrukare. Mot min egen vilja. Yäss..
Ångesten inför skolan har börjat och jag fattar fan inte vart lovet tog vägen. Fyfan. Allt utom skola, snälla.

(Du är en sjuksjuk människa.)

Fett sjukt.

Tittade just i min kalender och såg att det idag endast är 75(!!!) dagar kvar till STUDENTEN! Herregud. Det blir bara mer och mer verkligt för varje dag. Idag gick Jojjo och jag och kollade efter studentklänningar. VAAAH?! Det är liksom sjukt som satan. Pirret i magen växer sig starkare och starkare hela tiden. (Om jag känner så nu, hurfan ska det bli när det är typ en vecka kvar?! LOL.)

En vit.. ..sommardröm.
Denna vill jag ha på studenten.
(FAAN, vad jag vill ha den!)

Thursday, sucker.

Gårdagen spenderades hemma med älsk. Vi tittade på säkert 10-15 Friends-avsnitt och myste i soffan tills vi gick och lade oss. Fett mys.

Imorse vaknade vi redan vid halv elva, då min mobil ringde. Låg och drog oss en stund och kom upp en halvtimme för sent. Stressade och kom iväg vid halv ett. Vi skjutsade Linus' brorsa och hans kompis till Täby centrum och sedan fortsatte vi in till stan. Väl där sprang vi runt och letade kläder och med oss hem hade jag en "skjortklänning" och en "tröjklänning". Dock ångrar jag att jag inte köpte en annan assnygg klänning som jag hittade. Fett synd. Linus storshoppade och kom hem med inte mindre än en FETT snygg hoodtröja (bah, den är så snygg så att jag dör!), ett par FETT snygga jeans och ett par jävligt snygga sneakers. Han är så jävla snygg i sina nya kläder. GAH.

Runt halv sex-tiden släppte älsk av mig i Vällingby där jag mötte upp älskade Jojjo, för en middag och lite umgänge. Till vår förtvivlan hade Vällingehus stängt, så det fick bli Donken istället. Det var gott och det var mysigt. Där stötte jag även på min kusin Mathias som jag snackade med en stund. Därefter promenerade Jojjo och jag runt i lite affärer och kollade naturligtvis in det nyöppnade modehuset. Där sprang vi på en gammal högstadiekompis till oss, Maja, som vi hejade på. Inne på Gina Tricot sprang vi på bästaste Carro också, så hon joinade oss ett tag.

Vid åtta kramade jag Jojjo hejdå och Linus hämtade upp mig. Vi tog en snabbis hem till mig, för att hämta ett recept och sedan åkte vi hem hit. Nu har vi precis käkat mackor och jag är trött som satan. Imorgon blir det sova-sova-sova. Yäss!

Världens bästa. Vi är FETT heta.
10 april -07: Bästaste Jojjo och myself.
I love us.

You better believe it.

Yesterday började med att Carro och Niklas ringde och väckte oss vid elva-tiden och en timme senare kom dem hit. På den timmen hann jag duscha, sminka mig och äta frukost. Det måste vara världsrekord.
Efter lite ombyte och prat hoppade vi in i bilen för att åka in till Norrtälje, dels för att Niklas ville sladda med bilen och dels för att köpa en pulka. Heh. Mycket sladd och många timmar senare kom vi hem med en dubbelpulka, till grabbarnas förtjusning. Hemma lagade vi äcklig pyttipanna till lunch och sedan pälsade vi på oss en massa kläder och gav oss ut i snön.

Det var sjukt roligt, sjukt farligt och läskigt och det gick sjukt fort att åka pulka efter fyrhjulingen. Carro såg vansinnigt rolig ut, jag gjorde feta vurpan och gjorde illa nacken, Niklas var en naturbegåvning och Linus fick inte åka förrän pulkan var totalt förstörd och helt sönder. Fast roligt hade vi. Efter några timmar var vi frusna och trötta, så jag och Carro gick in och gjorde varm choklad medan pojkarna drog iväg med fyrhjulingen. En dryg halvtimme senare kom dem gåendes tillbaka, då fyrhjulingen hade dött uppe i skogen. Vilka annars lyckas med något sådant, om inte dem?

När älsk och Niklas värmt sig med mängder av varm choklad gav dem sig ut i skogen för att på något sätt få hem fyrhjulingen, medan Carro och jag stannade hemma. Någon timme senare hade dem fått hem den och vi åkte in till Flygis för att handla middag. Tacos stod på menyn och fan vad gott det var. Vi skrattade hejdlöst åt Niklas (och Linus) sjuka kommentarer och påhitt during dinner. Mätta och belåtna placerade vi oss i köket och spelade Uno, vilken Niklas tyckte sög. Därefter satt vi och pratade en stund innan vi myste ner oss i soffan och kollade på film. Både jag och Carro somnade, som vanligt. Vid två-tiden åkte C och N hem och Linus och jag somnade nästan på en gång.
My day was wonderful.

Sötnosar!
Maj -07, Lina's 18-års firande: Älsk, Niklas och Carro. Söta som alltid.

Just for you.

Dra åt helvete.

Detta är inte okay.

Today är jag besviken och bitter, för vaihelvete ska vädret föreställa?! Det är serri snöstorm ute och det har snöat konstant nästan hela dagen. Man kan ju bara gissa hurfan det ser ut ute. I natt var det till råga på allt 16 minusgrader(!). Är detta ett skämt? Hoppas fan på det, för det här är INTE okay.
Jag har blivit snuvad på våren, på solsken, värmande plusgrader, vårfeelings, vårkläder och främst av allt på, GLÄDJEN. Jag var så snuskigt lycklig över att det var vår för ett par veckor sedan. Det bubblande i hela mig av extas och jag hoppades så jävla innerligt att det var slut på vinter och snö och fittiga minusgrader. Ett tag fick jag till och med sommarfeelings och jag hade gjort vad som helst för att få sommar och allt som hör därtill. BAH.
Hata-hata-hata att det inte är vår eller sommar. Jävla piss, säger jag bara.
 
Hela förmiddagen låg jag under täcket i vår soffa och ömkade mig över vädret, samtidigt som vi har kollade på Friends och en massa annat på TV. Runt fyra-tiden begav vi oss ut i snöovädret för att halka in till Norrtälje och handla. När vi kom hem påbörjade vi projektet att städa vårat rum, innan middagen.
Nu har vi både hunnit äta middag och städa, damma, torka överallt, vi har vikt kläder, tvättat flera maskiner, bytt sängkläder, flyttat runt saker och vädrat ur. Det är nu beboeligt här inne och vi är fett nöjda. Vi båda är rörande överens om att detta inte är vårat rum. Det känns i var fall inte så. Fast snyggt och rent är det och det var målet. Yäss.

Jag känner mig smutsig, svettig och äcklig, så nu tänkte jag ragga med mig älsk ner till duschen för att ta en efterlängtad, varm och lång dusch tillsammans. Tänkte göra en ansiktsmask, noppa ögonbrynen och raka benen också, fast det får vi se om jag orkar. Klockan nio är det Wallander - en som vi inte har sett(!) - så då blir det mys i soffan. Bangar inte.

Är jag inte snyggast i världen?
Hösten/vintern -06, hos Avin: Myself in a fucking nutshell.


You complete me.

     
   
DU&JAG - 491 DAGARS ODÖDLIG KÄRLEK.

Älsk & myself, valborg -07.
What am I going to say, when you make me feel this way?

When you kiss my nose the feeling shows.

Runt halv tre-tiden igår eftermiddag åkte älsk och jag in till "den stora staden", för att som tidigare nämnts, fira påsk tillsammans med hela min tjocka släkt hos mormor. På vägen stannade vi och köpte påskiga tulpaner till grandma och vid fyra var vi där. Då var det bara att springa runt och krama och hälsa på alla och efter en del kaos och trängsel kunde alla slå sig ner för att käka fett god mat. Mormors mat är något utöver det vanliga. Det är så snuskigt gott att man kan äta och äta, i all oändlighet. YUMMIE! Älsk och jag (och alla andra) åt oss nästan spyfärdiga och när vi sedan tryckt i oss efterrätten kunde ingen av oss gå. Men fan vad det var värt det.

Efter många timmars prat och skratt; min kusin och hans fru försökte övertala mig om att det är helt och fullständigt ofarligt att flyga (yeah right..), mitt kusinbarn var lika busigt som vanligt, min brorsa vek kycklingar av servetterna (LOL), min mosters man (I call him morbror), min moster och mamma satt och berättade fyllehistorier från deras ungdom.. promenerade vi hemåt. Efter ett snabbt klädombyte hemma traskade jag, Linus och pappa bort till min moster och morbror för att spela lite biljard och airhockey. Airhockey var fett roligt och jag ägde älsklingen. Dessutom vann jag två gånger över Linus när vi spelade biljard, och det ska faktiskt tilläggas att det var första gången någonsin som jag spelade biljard. Yäss! (Att han hade ner åttan, spelar ingen roll.. en vinst är en vinst!)

Vid nio-tiden var vi hemma igen och Linus och jag myste ner oss i sängen och tittade på TV. Det var hur mysigt som helst att bara vara vi två och kunna slappna av, efter en dag omgivna av massor av människor. Sent omsider satte vi oss och spelade kort i sängen och snaskade påskgodis. MYS! Runt två kom vi trötta i säng, efter en lång, men rolig dag.
 

You give me feelings that I adore.

You're so fine.

Gårdagen var precis hur mysig som helst. Efter sammanlagt 14 (!) timmars sömn (fan, vad jag behövde det!) vaknade både älsk och jag - samtidigt - vilket aldrig har hänt förr. Vi gosade ner oss i soffan framför TV:n ett slag innan älsk gick ner och gjorde frukost. During breakfast tittade vi på Friends och fan vad bra det är. Efter en varsin dusch och lite fix åkte vi sedan in till Norrtälje för att handla och gick bland annat därifrån med en del påskchoklad. Yummie!

Väl hemma käkade vi en utsökt påskmiddag tillsammans med familjen och jag blev så mätt att jag knappt kunde röra mig. Men, det var det värt. Därefter spenderade vi ett par timmar nere i soffan med mamma Eva, pratandes, skrattandes och tittandes på TV. Vid tolv-tiden bestämde sig älsk och jag oss för att ta ett bad, så sagt och gjort. Vi fyllde badkaret med vatten och bubblor och tände ljus i hela badrummet. Det var helt underbart och så jävla mysigt att ligga och prata och kramas i det varma vattnet.

När vi väl klivit ur badet gjorde vi ett par mackor och sedan kröp vi ner i i soffan och kollade på ett par Friends-avsnitt tills vi somnade. När jag vaknade, efter ungefär tre timmars sömn i soffan, tittade jag ut och insåg att det var ljust ute. Vadfan?! Jag väckte Linus och meddelade detta, men han fattade typ ingenting. Klockan var halv sju på morgonen när vi väl kom i säng.

Nu måste jag väcka älsklingen min, för om drygt två timmar ska vi bege oss in till stan för att fira påsk hos min mormor. Dock tycker jag att det känns mer som jul än påsk, när man tittar ut. Snö och flera minusgrader. FYFAN.

GLAD PÅSK!

Your touch makes it hard to breathe.

Yesterday var hemsk. Skoldagen var lång och avslutades med matteprovet, vilket sög. När älsk och jag kom hem käkade vi middag och sedan satte jag mig för att skriva och redigera det sista på projektarbetet. Det var lättare sagt än gjort. Det tog sju (7!!) timmar att fixa det sista. Och jag hann inte ens klart med allt. Det var diskussioner och slutsatser som skulle skrivas, framsida som skulle göras, fotnoter att sättas in, bilder och källor att fixa. Fyyfaan, säger jag bara. Jag satt oavbrutet framför datorn från 18 till 01. Aldrig har jag varit så slut i hela mitt liv.

Jag fick fem timmars sömn i natt, vilket är alldeles för lite för mig. Imorse fick jag dock tillbaka mitt personlig försäljningsprov och hör och häpna, jag fick ALLA RÄTT, full pott, MVG. Hell yäss! Läraren sa att han var riktigt imponerad, och det måste jag säga att jag faktiskt också är. Jag är bäst helt enkelt. Efter dagens alla lektioner bänkade jag mig vid en dator och fixade klart varenda liten detalj i projektarbetet och det blev så jävla bra. Är fett nöjd över resultatet och att det nu är inlämnat och klart. Hoppashoppashoppas FAN, att jag får MVG. För det tycker jag att jag förtjänar. Faktiskt. Innan jag kom ifrån skolan stötte jag ihop med min historie -och religionslärare och han sa att han hade rättat mitt prov om Kina's historia. Jag frågade efter mitt resultat varpå han svarade: "Vad tror du?" Jag hade fått MVG. Vilket var en självklarhet enligt min lärare. Hah.

Kärlek.
Påskdagen 2007 (den 8 april -07): Linda, myself och Avin.
Alla tre lika störda, lika bäst.

När Linus och jag kom hem
, bänkade han sig med min brorsa som spelade Guitar Hero. Ibland kan man nästan tro att dem är lika gamla, trots att det skiljer åtta år mellan dem. Det innebär att jag antingen har en omogen bror eller en mogen pojkvän. Hmms.
Några timmar senare begav sig älsk och jag ut till landet och på vägen stannade vi vid Donken för att käka. Yummie! Nu sitter jag här och har precis mailat in ett ämnesval i historia och Linus spelar Guitar Hero, som fucking alltid. Jag börjar tröttna måste jag erkänna.

För övrigt har jag påsklov nu och ingen är lyckligare för det än jag. Jag behöver det verkligen. Mer än någon annan.
Ikväll ska Linus och jag bara umgås, utan att ha en massa annat att göra eller tänka på, och det ska verkligen bli underbart. Vi har varit med varandra och sovit med varandra varenda dag den här veckan (och några månader tillbaka), men det känns inte som om jag träffat honom på veckor, för att jag har haft så mycket annat att göra.
Och imorgon skall jag sova tills jag vaknar och sedan ska vi bara mysa-mysa-mysa hela dagen. Bara vi två. Hell yäss, vad underbart.

Myself med min typiska fotopose. Kram!
Dessa är också tagna den 8 april -07. It's myself and Avin.
Jävligt snygga, eller vad säger du?

Don't leave your love behind.

Älskling och jag kom precis hem från skolan, så nu sitter jag här och han pressar Gutiar Hero. Ibland fattar jag inte att han inte tröttnar. Min mage skriker förtvivlat efter mat, då jag inte käkat något sedan frukost.
Ikväll måste projektarbetet skrivas och redigeras färdigt, för imorgon är det final deadline. Det känns sjukt, men fett skönt. So far är jag pretty nöjd med vad jag har åstadkommit, så jag får hoppas att min mentor tycker att det är lika bra som jag.

Matteprovet idag gick som förväntat, det gick alltså inte alls. Det finns inte en chans att jag klarar G och jag är så jävla bitter. Igår var jag hysterisk för att jag inte förstod ett dugg. Fakk. Det är hur som helst skönt att det är överstökat, en sak av hundra att pricka av på "att göra-listan".

För övrigt är det en lycklig dag idag: imorgon är det sista dagen innan påsklovet och det är snuskigt skönt, mina naglar är chockrosa och jävligt snygga, ikväll är det Top Model och Women's Murderclub och jag har en hel del saker att se fram emot.

Men.. VADFAN är det för väder?!

Grattis till Carro och Kalle, som firar två år tillsammans idag!

Det finns ingenting jag kan säga..

Älskaälskaälska!

..förutom att du är mitt allt.

There's something that I can't quite explain.

SMS mottaget från Linus 2008-03-18 10.15:
"Haha, du är bara för söt. Saknar dig!"

Senare:
SMS skickat av myself till Linus:
"Vet du vad det är för dag idag?"
SMS mottaget från Linus:
"Ja, våran kärleksdag :)"
SMS skickat av myself till Linus:
"Vad innebär kärleksdag då?"
SMS mottaget från Linus:
"Det bästa i världen. :) 16 månader sen jag upplevde det bästa som hänt mig! :)"


Jag älskar verkligen dig.

På riktigt.

Cause' you're just you.

SMS mottaget från Jojjo 2008-03-18 10.10:
"Hej gumman :) läget med dig? Vi måste hitta på nåt snart! Fika eller shoppa eller ut, har du någon idé? Puss puss!"

Jag villvillvill träffa henne nununu.
(L)

Your love has always been enough for me.

För tillfället är jag precis hemkommen från skolan. Vi slapp sista lektionen och slutade därmed två timmar tidigare. Inget bang. I Vällingby sprang jag på morsan, så vi gick runt ett tag och glodde och nu har jag alltså just kommit home. Ikväll ska det pluggas matte, skrivas projektarbete och fixas naglar. Min nagelförstärkning är nu helt fruktansvärd, mina naglar är alldeles för långa (tipen är över en cm -naturligt!) och jag kan knappt röra saker utan att det gör ont. Fyfaan. Istället för fransk manikyr, tänkte jag vara lite vårig och måla dem i någon stark färg. Probably pink. My favourite.

Today "firar" Linus och jag 16 månader tillsammans, vilket innebär att vi har varit ett par i exakt 486 dagar. Gosh. Vem kunde tro det för ett par år sedan? Inte jag iallafall.
Ikväll väntar mys som vanligt och man kan ju alltid hoppas att älsk har någon surprise eller något att överraska mig med när han kommer hem. Ett par rosor, en chokladask, en bil, en resa (långt härifrån) eller en miljon kronor. Vilket jävla önsketänkande. His love is more than enough.

Ur min blogg, för ETT ÅR sedan: "Förresten! Jag måste ju självklart nämna att igår firade jag och älsklingen 4 månder. Sweet." Haha, fyra månader. Fett sött.

(Såg förresten, när jag bläddrade igenom arkivet för mars -07, att det var VÅR ute då. Vadfan är det för väder nu?! Fyfaan.)

Hold me til the sun goes down.

Imorse vaknade jag dödstrött efter dryga fem timmars sömn och jag hade gjort vad som helst för att få ligga kvar med älsk en stund till. En stressig timme senare begav vi oss in till Stockholm och skolan och det kändes annorlunda att kliva in genom pluggets  dörrar, med tanke på att det var över en vecka sedan sist. Det sög.
Det roligaste under hela dagen var Leylas huvuddykning på idrotten. Hon skulle hoppa trampolin och göra en volt, men landade på huvuvdet. Hon klarade sig undan utan skador och det såg helt vansinnigt roligt ut. Jag skrattade så att jag grät i säkert tio minuter efteråt. Fyyfan, vad roligt det var.
På naturkunskapen fick vi tillbaka provet och jag fick två jävla poäng från MVG. Fakk. Det sög apballe. Första gången på jävligt länge som jag får lägre än MVG på något. Heh, I'm the best.

Leyla about ovanstånde, citerat ur hennes blogg: "Så jag tog sats, sprang, tog händerna på plinten och landar på huvudet. Haha, snacka om att jag fick ont i nacken, och Jessica kunde inte sluta garva. Fast Jessica är en ond människa som tycker om skadeglädje :)" LOL.

Hela kvällen har jag ägnat åt att plugga matte och tro det eller ej, det gick faktiskt bra! Långt över mina förväntningar. Det var t.o.m. roligt(!), när jag väl förstod. Och jag förstod det mesta vi gick igenom, actually. Jag är mäkta proud of myself. Dessutom har jag pluggat personlig försäljning och jag känner mig fett duktig.
Nyss finslipade jag på mitt personliga brev och CV och har precis skickat iväg dem, så nu hoppas jag på jobb. Som fan. Cash skulle inte sitta helt fel, om jag säger så. Especially lagom till alla stundande studentskivor, vår studentbal, studenten - all alkohol och alla kläder och skor som behöver införskaffas. Jag förstår inte hurfan jag ska ha råd.

I övrigt: Imorgon firar älsk och jag 16 underbara månader tillsammans. Fett mys. Igår kväll innan vi sade god natt låg vi och pratade om den första, den allra första, gången vi såg varandra. Dec -05/Jan -06, i en av skolans datasalar. Då hade vi pratat med varandra över MSN, men visste inte riktigt vem den andre var. Ju mer vi pratade om det och ju mer jag tänkte på det, desto overkligare kändes det, att det var han, han som stod i den där dörren och nyfiket skådade mig för två år sedan, låg bredvid mig, i vår säng. Jag somnade lycklig med den bilden och tanken i huvudet.
Dessutom firar Carro och Kalle TVÅ ÅR på onsdag. Det är overkligt om något.

Kärlek är det bästa jag vet.

So true.


Det är ren jävla medicin.
  

The love of my fucking life.

Snuskigt snygg modell.   Snuskigt vackert tyg.
Jag tror aldrig jag velat ha något så mycket som jag vill ha denna.
TITTA MODELLEN, TITTA TYGET!
Det går ju inte annat än att älska den. Herregud, jag MÅSTE ha den.

It takes just a minute to like it.

Right now ligger jag i sängen och har paus från pluggandet. Älsk och jag var nyss ute på en solig, vårig och mysig promenad och jag fick sådana jävla sommarfeelings. Hela jag, varenda millimeter, varenda cell av mig vill ha sommar. Nununununu. NU. Jag vill ha en repris av förra sommaren samtidigt som jag vill göra massa andra saker. I really need summer. Actually.

Nu måste jag fortsätta plugga personlig försäljning. Hur jävla roligt låter det? Det suger. Dessutom har jag massa annat som måste pluggas eller skrivas och jag orkar verkligen inte. Personlig försäljningsprov på tisdag, matteprov på onsdag och inlämning av fucking projektarbetet(!) på torsdag. Hell yäss, vilken rolig vecka. Det enda glädjande är att vi bara går fyra dagar och att det sedan är påsklov. TACK GUD FÖR DET!


Glädjen sprids i hela min kropp! Och Linus älskar dansen med mickarna.
Haha, fett nice.

I keep bleeding love.


Gårdagen var mysig som alltid. Älsk och jag var en snabbis in till Norrtälje för att uträtta några ärenden. Resten av dagen spenderade vi hemma: myste i soffan, tittade på Friends och Melodifestivalen. Sent på kvällen pratade jag med Avin på MSN och vi var nostalgiska och pratade och skrattade åt en massa sjuka minnen. Det är inte några! Vi skrattade så att vi grät. Helt underbart. Efter det låste älsk och jag in oss på vårat rum, tog fram vår massageolja och gick lös på varandra. Fett nice. Precis vad jag behövde.

Sedan hämtade vi en massa glass, bäddade ner oss under täcket i soffan och kollade på flera Friends-avsnitt. Så jävla bra. Det går knappt att sluta titta. Runt fyra-tiden kröp vi ner i sängen och somnade lyckliga.

Just the way I like it.

What happened yesterday? Jag tillbringade hela förmiddagen hemma, bloggade, städade och glodde på TV. Vid fyra kom älsk för att hämta en sak, så då passade jag på att åka med. Vi stressade till skolan, som nästan stängde mitt framför näsan på oss. Vi hann alltså med nöp och näppe att hämta mina böcker. Stressad, trött och sjuk pussade jag älsk hejdå och satte mig på tuben in till stan, där jag mötte upp Avin och Tanya. Carro och Leyla var fett försenade och jag kom fram till att Leyla är den långsammaste personen jag känner. Haha.

När alla fem var samlade promenerade vi bort till Pizza Hut, för att umgås, äta fett god mat och fira Avin i efterskott. L, C och myself kirrade så att Avin fick glittergrejer i pizzan, vi hade presentutdelning, åt, pratade och skrattade. Det var fett mysigt. Någon timme senare stressade vi därifrån och åkte till Abrahamsberg, där jag skulle hämtas upp av Linus och tjejerna skulle hem till Avin och föra. Jag var bitter och ledsen över att jag är sjuk, så att jag inte kunde följa med. Jag kramade sötnosarna hejdå och sedan åkte Linus och jag hem och hämtade våra grejer och fortsatte sedan ut till vischan.
Kvällen spenderades i sängen och soffan och jag var helt vansinnigt trött. Vid ett-tiden somnade jag i soffan framför ett Friends-avsnitt.

Love..  ..you.

    
   

I will love you til the day I die.

Jag är ledsen, bitter och arg över att jag ALLTID är sjuk och jag hatar Gud för att det alltid kommer så olägligt. Just nu är mina tjejer ute och super och dansar och har a very pleasant time, medan jag sitter här, hostar och mår allmänt uselt. WHY!? Gah. Vill vara där med dem nu.

Fast en kväll hemma med pojkvännen är inte helt fy skam det heller, så nu ska jag försöka vara positiv och faktiskt vara tacksam över att jag har honom. För det är jag. Big time. He's my everything.

Tjejer, tänk på mig ikväll!


I love peach.

Framifrån..  ..och bakifrån.
FAN vad jag vill ha den här. Och FAN att den kostar över 2000 spänn.
Fanihelvete.

Your smile is heavenly.

Sedan senast har jag faktiskt åstadkommit en del: duschat, sminkat mig, fönat, lockat och fixat håret mer än jag gjort på evigheter, röjt upp här inne, käkat lunch med morsan som kom hem för en stund sedan och tittat på TV och bloggat. Fantastiskt för att vara jag. Right now väntar jag på att älsk ska masa sig hem, så att jag får lite sällskap och något att göra. Rastlösheten har blivit ett faktum. Jag skulle i och för sig kunna städa upp ännu mer här inne, men det känns alldeles för jobbigt och ambitiöst.

Insåg precis att jag behöver gå och fixa mina naglar igen. Har väntat alldeles för länge med att fylla på nagelförstärkningen, men jag har varken haft ork, tid eller råd. Fakk. Dem ser verkligen förjävliga ut.

Världens sötaste student.
Carro's mösspåtagning, våren -07: snart är jag där!
Tusen blandade känslor på en och samma gång.

Your words make me whole again.

Jag har varit uppe och skuttat sedan tio imorse och ändå har jag inte fått ett endaste dugg gjort. Förutom att käka frulle och glo på TV, men det tycker inte jag räknas. Älsk och mamma lämnade mig för någon timme sedan, så jag sitter helt solo i en öde lägenhet. Ensamhet är (ibland) underbart. Jag har spelat denna på repeat, hela morgonen, och den blir bara bättre och bättre för varje gång. Jag skulle verkligen inte kunna leva utan musik. Herregud. Och när jag tänker tillbaka på min tidiga ungdom, då jag nästan aldrig lyssnade på musik, börjar jag nästan tro att det är något fel på mig. Istället plöjde jag bok efter bok, vilket i och för sig är jävla underbart det med. Men ett liv utan musik, är fan inte ett liv.

Today är det fredag och ingen är lyckligare än jag för det. Det är endast fyra ynka skoldagar kvar till lov och sedan är det inte långt kvar till STUDENTEN(!). Enligt mina uträkningar är det idag blott 88(!) dagar kvar, och det är nästan ingenting. Om ett par veckor skall jag gå på årets första studentskiva och jag är så jävla taggad. Temat passar mig som handen i handsken. Jag väntar med spänning och glädje på min studentmössa, som jag innerligt hoppas kommer snart. Med den i handen kommer allt bli så mycket verkligare. Jag tar verkligen studenten snart. Just nu kan jag knappt förstå det. Gah.

Tonight blir det mysig middag med crewet, A, L & C, och det ska bli nice. Efteråt kanske älsk och jag ska gå på bio, om vi orkar vill säga. Vi båda är ju sjuka. Nu tänkte jag ta tag i några s.k. personal issues, sedan måste jag duscha och röja upp här inne. Det ser katastrofalt ut.

Summertime.
Grönan, sommaren 2007: the four of us. F.v: Leyla, Carro, myself & Avin.
Vi alla ser aningen skeva ut och det sög att Leyla och Avin knappt kom med.
Men, jag gillar den ändå!

Nyss.

Avin har ny mobil och vill ha mitt nr:

Jessi säger:

då får du inte mitt! kanske jag slipper dina erotiska sms om nätterna! vet du hur trött jag är på dem?!?!

A säger:

äääh jag vet att du gillar dem

I dream wet dreams about you, baby.
Every night..


I would love to make you cry.

Update: During the evening har jag pluggat, målat tånaglarna - så nu är dem ceriserosa och snuskigt snygga(!), finslipat mitt personliga brev och CV - känns förjävla bra. På måndag skall jag skriva ut mina betyg och sedan börja söka jobb, slagit besöksrekord på bloggen(!) och hittat en massa saker jag vill ha.

"Hur många tjejer har inte blivit förvånade när den enögde ormen dyker upp i ändtarmen, av en, som han kallar det: "olyckshändelse". Varför gör han så?" - det roligaste och skönaste jag hört på länge. Jag kan inte sluta skratta. Citat finnes i en av bloggvärldens skönaste, ärligaste och mest underhållande bloggar.
SÅ BRA!

"Konstigaste kommentaren ni fått av någon under the act?
D: Du kan kalla mig Gandalf!"
HAHA, jag dör.
Det var det sjukaste och bästa jag någonsin hört! HAHA!
(Bloggen är SÅ värd att läsa. Love it.)

Let me have you.


"Och som starkast är den mellan oss."


You should never come this far.

Minne, nostalgi, kärlek.
Mitt landställe, sommaren 2006: jag älskar denna.
FAN vad underbart med sommar, FAN vad snygg jag är, FAN vad snygga vi är. FAN vad nostalgi.
Gah, jag dör.

I've got murder in my heart.

Älsk och jag kom hem från skolan för någon timme sedan och since then har jag (som understående inlägg skvallrar om) hängt på nätet och läst dagens tidning. Jag är så jävla förbannad. FYFAN.
Det var riktigt jävla jobbigt att ta sig till plugget i förmiddags. För det första åker jag aldrig tunnelbana längre, bara i vissa sällsynta fall, så det sög bara det. Och att sedan ta mig upp för den där jävla helvetes-backen tog serri död på mig. När jag är frisk är det jobbigt och nu när jag är sjuk.. ja herregud. Jag kunde kanppt prata när jag äntligen kom upp. Mina stackars sönderhostade lungor. Jag lider med er.

Provet gick.. ja, jag vet fan inte. Jag har faktiskt ingen aning huruvida det gick bra eller dåligt. Det känns lite oroväckande när jag är van vid att det brukar kännas bra efteråt. I alla fall inom det ämnet. Så, det är med spänning jag väntar på resultatet. Vår naturkunskaplärare hade tydligen bett Avin att hälsa att det gick bra för mig på provet i föra veckan. Hon hade inte rättat, men tittat igenom det.en vad innebär bra? Att jag klarade det? VG? MVG? Jag hoppas innerligt på det sistnämnda.

Daten med Carro blev inställd, för asset var tvungen att jobba över och jag mår inte hundra. Jag börjar serri bli orolig, hon jobbar fan jämt. Och jag är bitter, för jag hade sett fram emot att träffa henne. Såklart. Nu kommer inte vi hinna ses förrän i nästa vecka någon gång, då jag förhoppningsvis blivit frisk, när hon INTE jobbar och när jag blir fri från allt skolarbete. Fakk. Vill inte vänta.

(Finally, säger vi bara. F-i-n-a-l-l-y.
It's feels way to damn good.)


"Bring me everyone
I need to hurt someone
I´ll give you love, then I turn you down
My work here, it´s done."

And I would kill you in a minute.

En tanke som precis slog mig, efter att ha kollat runt på nätet och läst dagens tidning: det finns så jävla många patetiska människor. Människor som ser sig som förmer än andra, som inte inser att dem själva har tydliga och allvarliga problem, som tjänar pengar på vidriga saker, som påstår skeva saker om verkligheten, som trycker ner andra, som lurar i svaga människor saker som inte är sanna, som lurar, ljuger och döljer, som beter sig som riktiga jävla svin.

Dem finns överallt. Precis över fucking allt. Och jag blir så jävla förbannad när jag ser det. Jag förstår inte riktigt hur man kan tänka såsom ovanstående kategorier människor gör. Var gick allt snett, liksom? Vem är det som har tutat i dem allt bullshit? Varför har inte alla människor den självklara moralen inpräntat i skallen? WHY!?

Ofrivilligt har jag ett flertal utav dessa människor omrking mig dagligen, som på något sett nästlat sig in i mitt liv. Både med mening och inte. Det är sorligt och det är sjukt. Och det gör mig riktigt jävla jätteförbannad. Samtidigt kan jag inte låta bli att skratta åt er. För ni är sorgliga. Svaga och patetiska stackars människor. Det är faktiskt synd om er.

Fuck you.
Jag föraktar er, era jävla idioter.



Just take your time now.

Jag vaknade till liv vid halv nio och lyckades få upp älsk efter många om och men. Låg och drog mig medan han duschade och sedan käkade vi en gemensam frulle. Han åkte iväg för en dryg halvtimme sedan och jag kom precis ut ur duschen. Om en timme tänkte bege mig upp till tunnelbanan och åka till skolan. Har inte åkt tub till skolan på månader, så det ska bli annorlunda. Kommer knappt ihåg hur det känns. Efter provet ska jag träffa Carro och det är underbart. Det kommer dock bara bli en kortis eftersom jag fortfarande inte mår bra och för att hon skulle iväg. Det sög, men alltid bättre än ingenting alls.

Imorgon är det fredag och det innebär EN vecka kvar till lov. WHAT?! I och för sig har jag inte varit i skolan alls den här veckan, så det blev kort mellan loven för min del. Bangar inte. Mamma tyckte att jag skulle stanna hemma imorgon också. för att verkligen bli frisk, så varför inte? Det är underbart att drälla omrking här hemma, särskilt på förmiddagarna då jag är helt solo.
Imorgon eftermiddag/kväll ska jag äta middag med den nyblivna 19-åringen och Carro och Leyla, så det ska bli väldigt mysigt. Dem ska ut imorgon, men eftersom jag fortfarande är sjuk och dessutom inte får dricka alkohol, får jag stanna hemma. Det SÖG.

Såg precis att klockan är tio minuter för mycket, så nu måste jag slänga på lite smink, så att jag inte ser för taskig ut och sedan hoppa i mjukisar och dra till plugget. O-r-k-a-r i-n-t-e.


Feeling of belonging to your dreams.

Avin angående inlägget om hennes 19 års-dag:

A säger:

åååh va fiiint :D :D

A säger:

naaaaw

A säger:

(L)
A säger:

haha fyfan våra minnen är ju bara för underbara

A säger:

:D

Och det har hon jävligt rätt i!

Stay for a while.

Summary of my day: vaknade tidigt och fördrev större delen av förmiddagen här eller framför TV:n, tog en uppfriskande dusch (gjorde hårinpackning & rakade benen - blev en ny människa), knåpade ihop inlägget about Avin turning 19, pluggade Kina's historia, skrev ett nytt personligt brev samt ett nytt CV (finally!), plugade lite till, spånade över klädsel till årets första studentskiva och sedan somnade jag -vid sex - och vaknade inte förrän nu.

Nu måste jag plugga och sedan klockan 9 börjar Top Model och den här gången ska jag bannemig INTE missa första halvan. Och så är det Women's murderclub också. Jag älskar onsdagar.
I örvigt är jag jäkligt nöjd och tilfreds med mig själv, för jag lyckades dra asset ur vagnen och faktiskt göra några utav dem där sakerna jag alltid skjuter fram annars. Det är en otrolig lättnad och det känns så jäkla bra.

SÅ JÄVLA UNDERBART!
Fyndade denna bland alla A&J-bilder: mitt landställe, sommaren 2006.
Observera:
mina snuskigt snygga badkläder - min morbror's trettio år gamla badbyxor och min icke-badvänliga BH. Herregud.

For eternity.

MIN snyggaste, underbaraste och bästa Avin fyller 19 år today. GRATTIS ÄLSKLING!
Ibland känns det som om vi har känt varandra hela livet och ibland som om jag lärde känna dig igår. Det har varit (snart) tre fantastiska år som du&jag har delat. Och ingen har jag delat så mycket med som med dig.

Ångest, glädje, lycka, sorg.
Myskvällar, dagar på stan, fylla, telefonsamtal, sommarnätter. Och det gör mig bubblande lycklig av att tänka på alla minnen jag har tillsammans med dig. Bara dig. Minnen som ingen någonsin kan ta ifrån mig. Från oss.
Och jag har precis suttit och kollat igenom alla tusentals underbara bilder på oss två och jag har gråtit och skrattat om vartannat. (Jag skulle kunna skriva en hel bok om dig&mig och tapetsera ett helt 10- våningshus med alla bilder!)

TacktackTACK(!) för att du är du.
Och ett stort fyrfaldigt jävla leve för dig! HURRA HURRA HURRA! (L)


En av dem första bilderna tagna på oss, hösten -05.

   
     
    
    
   

A favourite of mine. Tagen i somras, då vi firade älsk som fyllde 18.
I REALLY DO LOVE YOU.

Good morning.

So far this morning har jag hunnit vakna, äta frulle, pussa älsk hejdå, trycka i mig min andra penicillin-tablett och satt mig här. Om fem minuter tänkte jag placera mig framför TV:n och sdan hade jag tänkt knåpa ihop en sak med tanke på att min bästaste Avin fyller 19 jävla år today. Resten av dagen måste jag plugga, för jag tänkte faktiskt pallra mig iväg till skolan imorgon och åtminstone göra provet. Fyfaan, vad ambitiös jag är.


Maybe we can make it happen, baby?

Jag vill så jävla mycket hela tiden. Saker som aldrig blir av.
Jag hatar mig själv för det. Att jag aldrig tar mig i kragen och gör något åt det. Förverkligar det jag drömmer om. Åstadkommer det jag vill och kan. Istället sitter jag bara och tittar på när livet rusar förbi, utan att jag tar tag i det och gör allting jag vill. Och måste.

För jag vill så gärna dra tillbaka tiden och göra saker ogjorda.
Och jag vill leva här och nu, ta en dag i taget och känna att jag verkligen lever.
Jag vill dansa och supa en hel natt med alla dem som jag älskar, känna frihet och kravlöshet. Åka utomlands en vecka med Linus, åka utomlands med tjejerna och insupa livets underbara. Skratta, gråta, leva.

Och jag vill skaffa ett jobb, en utbildning, egen bostad, körkort. Få bättre struktur på mitt liv, få en hållbar ekonomi, ta hand om mig själv. Men hela tiden är det så jävla mycket annat som måste göras innan. Det är dem sakerna jag aldrig orkar ta tag i. Så då sitter jag här istället och hatar mig själv. Och hatar allt det jag gjorde och allt som aldrig blivit gjort.


Do you remember me?

Summary of my day: varit på läkarbesök (och fått recept på antibiotika och nya migräntabletter samt ett intyg över att jag lättare drabbas av sjukdomar än dem flesta andra (yaay..)), kirrat fölsispresent till min bästaste Avin och gjort en avancerad och snuskigt snygg inslagning, agerat smakråd och sällskap till brorsan, ställt mig i bostadskö, pluggat Kina's historia (fyfaan!), fått ångest över min ekonomi och slutligen insett att jag är en otillfredställd människa.


Smile like you mean it.

Min helg har varit riktigt ovärd. I fredagskväll när älsk och jag kom hem, hade jag så ont i halsen att jag nästan ville gråta. Hela kvällen låg jag nerbäddad i soffan med så mycket kläder och tyger jag möjligtvis fick på mig. Linus var som vanligt världens bästa och tog hand om mig, så egentligen gick det ingen nöd på mig.

På lördagen vaknade jag tidigt och mådde avsevärt sämre. Det var med nöd och näppe jag tog mig igenom dagen levande. Framåt kvällen skrek min mage efter mat, så vi haffade bilen in till Donken där vi köpte massor av mat, som vi sedan förtärde i bilen. Aldrig har Chicken McNuggets smakat så gott! Med lite föda i kroppen mådde jag lite bättre och kvällen spenderades i soffan framför Melodifestivalen och en massa gamla Friends-avsnitt. Bangar inte.

Mitt tillstånd var i stort sett oförändrat på söndagen och jag låg i soffan och sängen större delen av dagen. Under kvällen dipade vi chips och det var snuskigt gott, då vi inte ätit något sådant onyttigt på månader, tittade på Wallander (sjukt bra!) och tog ett uppfriskande och helade bad. Det var jävligt underbart! Vi kom inte i säng förrän sent på natten efter en jäkla massa mys och flera gamla Friends-avsnitt.

Yesterday var älsk ledig och eftersom jag är sjuk stannade jag hemma från skolan. During the day kollade på inte mindre än tio Friends-avsnitt och vi skrattade så att vi grät. Vi måste ju ha något substitut att titta på medan vi väntar på nya 2½ Men-avsnitt. Dock har vi förälskat oss minst lika djupt i Friends. Så snuskigt bra. Runt sex-tiden bestämde vi oss för att åka in till stan och på vägen stannade vi och älsk köpte glass till oss, för att vi är sjuka. (Jag har smittat stackars älskling.) Resten av kvällen spenderades här framför datorn och liggandes i sängen. Jag och Carro var nostalgiska och skrattade helt hejdlöst åt en massa gamla minnen. Det var underbart.

Vaknade imorse av min alarmerande mobil och väckte älsk som skulle till skolan. Det första han sade till mig när han vaknade var: "Jag älskar dig." Hur söt får man bli? Vid åtta-tiden åkte han iväg och jag gick och lade mig igen. Vaknade av att min brorsa ringde vid elva och ville ragga med mig som smakråd senare i eftermiddag. Snäll som jag är sa jag självklart ja. I eftermiddag måste jag även dra arslet ur vagnen och plugga, eftersom jag har prov på torsdag.

Just nu: Om tio minuter ska mamma och jag promenera upp till Vällingby, jag för att gå till läkaren och hon för att agera stöd och sällskap. Linus kom precis hem så när jag är färdig ska han komma upp och möta mig och då ska jag kirra fölsispresent till Avin, som fyller 19 jävla år imorgon.

Bara Yster.

Ett par år sedan, Carro går fram till programledaren Peter Siepen:
Carro: Min pappa gillar dig jättemycket!
Siepen: Jaha.. men inte du då?
Carro: Eh.. jo.

Det ska tilläggas att hon dessutom posade med honom (så mötet finns förevigat!) och att hennes pappa egentligen hatade honom.
HAHA! Carro, what's wrong with you?
 

Siepen: i egen hög person.

MSN was the shiet.

Två av mina vansinnigt heta MSN-namn från 2004 som Carro precis meddelade mig om.
Obeservera att jag endast var 15 år gammal.

"Jessi - skitdålig julkalender!"
and "Jessi - sketfina pepparkakor!".

HAHA. Jag skrattade så att jag grät när Carro visade mig dessa.

Hur skulle jag inte kunna älska henne?

Utdrag från Carros blogg, skrivet 2008-mar-10 @ 21:29:

"Haha föressten! Jag och Sofie såg Gynning idag! När vi var i Gallerian inne på Guldfynd så säger Sofie att Caroline Gynning står några meter bort. Jag vänder mig om och där står den brunhåriga bruttan. Kunde ju inte bara gå vidare så jag tog mot till mig och gick fram :D Haha .. Sofie tyckte jag var såå pinsam. Jag sa att jag tyckte om hennes program. "Men gu vad gölli du är" sa hon på sin breda skånska. Haha .. men hennes extensions såg förtaskiga ut .. Och hon såg lite trashig ut. Men lite rolig är hon."

SÅ JÄVLA TYPISKT CARRO!

Carro's idol.

Konversation angående detta över MSN:

Jessi säger:

HAHAHAHAHAHA ofta du gick fram till gynning!! HAHAHAHAHAHA

Jessi säger:

sjukhuvve

Carro säger:

haha jaa jag gjorde det

Carro säger:

haha

Carro säger:

var såå nära på att ta en bild

Jessi säger:

hahahaha

Jessi säger:

ofta

Carro säger:

haha jaa

Carro säger:

jag är ingen bangare

Jessi säger:

haha alltså varför??

Jessi säger:

haha

Carro säger:

haha kul grej

Lite senare:

Jessi säger:

din mening är knullad

Jessi säger:

haha

Jessi säger:

i bloggen
Carro säger:
så skönt för den då

I JUST LOVE HER.



Nostalgi är något av det bästa jag vet.

"carro129" 2005-09-01 20:45: 
"haha jessica .. vet du vaaad.

jag har hittat ett annons på blocket på två afganska bergsgetter. haha..
kostar 1 kr för båda. men ja vill bara ha ena.
om vi delar på hela summan så kan vi ta en varsin? ^^ "

Citat kläckt av min bästaste Carro, då blott 17 år gammal. Kolla datumet! Det är drygt 2½ år sedan! Det roligaste och sjukaste jag någonsin hört tror jag. LOL.



Mickis 2005-05-14 11:27:

"Du är en på miljonen, som en stjärna på himmelen eller som en fisk i atlanten. Som ett chips i en chipsaffär eller som en godisbit i en godisfabrik. Du är oslagbar!"

Dikt skriven för snart tre (3!) år sedan, av Mickis till myself. Jag älskar just delen "..som ett chips i en chipsaffär." Haha, så jävla sött!

Och för det och allt annat älskar jag dig.

För ett par timmar sedan..

Myself: Jag är kär i dig!
Älsk: Jasså, det säger du..
Myself: Yäss!
Älsk: Varför är du det då?
Myself: För att du är..eh.. ful!
Älsk: Haha, jaha.. men jag är kär i dig också.
Myself: Varför det?
Älsk: För att du är.. ful!

Sedan skrattade vi så att vi grät.
Det är jävligt tur att vi har samma skeva och konstiga humor..

I don't deserve all the love that your giving to me.



Vaihelvete.

Mitt tillstånd är oförändrat och jag ligger halvdöd i soffan. Vågar nästan påstå att jag aldrig mått såhär uselt. Mina bihålor värker så att jag knappt står ut. Fyfaan, vad jag hatar det här.
Inte nog med det så finns det inte ett jävla skit att glo på TV och det är fittigt vårväder och sol ute som jag inte får gå ut och njuta av. Life is a fucking bitch. 

"I TOOK A CHANCE ON LOVING YOU."

If you were a book I would read you every night.

Vaknade vid nio och mådde förjävligt. Hostade, kunde knappt svälja och täppt så att jag inte kunde andas. Jag beslutade snabbt att det inte var någon idé att ligga kvar så jag stapplade mig upp till datorn. Min kropp känns så jävla svag  och öm att jag knappt orkar stå upp. Fyfaan. En stund senare bäddade jag upp sängen med en massa kuddar så att jag åtminstone kunde halvligga, och sedan sjönk jag in i Snabba cash. Dock somnade jag during reading och vaknade inte förrän vid tolv. Just nu ligger jag nedbäddad i soffan med halsduk, massor av kläder och täcke och väntar på frukost. Linus är en ängel.

Today is a fucking meaningless day.

Sometimes I believe in faith.

So far har min fredag varit helt underbar och tillfredsställande. Solen skiner och jag har två lediga dagar framför mig. Det kan inte bli bättre. Vaknade trött, men på pretty good mood, bredvid älsk och tog en varm och skön dusch. Dock hade jag helt fruktansvärt ont i halsen (och har fortfarande) att jag knappt kunde prata. Halv nio var jag på plats i skolan och trippade med snabba steg upp till mattelektionen. Jag hade min sedan igår nya outfit och jag kände jäkligt snygg. Jag visade mattekompletteringen och jag fixade ett G. HURRA! Fyfan, vad bra det kändes. Än finns det hopp om att få det i slutbetyg och det känns fantastiskt bra.

Efter ytterligare en lektion slutade jag för dagen och innan jag begav mig hemåt stannade jag och pratade med min mentor angående preliminärmanuset till projektarbetet. Herregud, vad han öste ut smicker över mig. Han älskade min struktur och allt. Han kläckte dessutom ur sig - lyssna noga nu - att mitt arbete var det mest lovande på FLERA ÅR. Det innebär alltså att mitt projektarbete so far är ett av dem bästa bland hundratals elever. WHAT?! Det är helt sjukt. Sög i mig vartenda litet smickrande ord och det var längesedan jag blev så jävla glad och nöjd.

EUFORI!

Glad och nöjd kastade jag mig ut i solskenet, stoppade hörlurarna i öronen och promenerade bort för att möta Linus för att lämna lite böcker i bilen. Han började när jag slutade. Lol. Sedan promenerade jag ner till tuben med musik pumpandes i öronen och solen i ansiktet. Behöver jag ens säga att det var förbaskat underbart och harmoniskt?
Lyssnade på massa nostalgimusik, både glad och rofylld. Jag mådde för jäkla bra. Framme i Vällingby strosade jag runt i Vällingby och köpte ett chockrosa nagellack till tånaglarna (just nu, fingrarna kommer sen) och en massa mini-överraskningar till älsk. Kände mig sjukt snäll. Var hemma vid ett och slängde mig i sängen för att glo på Våra bästa år och sedan dess har jag pratat en hel del med morsan. Om både det ena och det andra. Och så har jag pillat på en sak till Linus.

Just nu väntar jag på att älsk ska komma hem, han är tydligen på väg. Min hals gör ondare och ondare för varje minut, men jag tänker inte låta det förstöra mitt goda humör. Om jag orkar ska vi bege oss in till stan och kolla runt, men vet inte om min hals klarar av det. Det sög. Det sög också att jag inte får träffa min Linda ikväll, som det var tänkt. Men sådant är väl livet, right?

IF YOU WERE A RIVER I WOULD SWIM YOU.

He had a t-shirt on that said we're all gonna die alone.

Måste.. ..ha!
Fyfaan vad sjyssta dessa var. Särskilt den lila.
Skulle passa perfekt till skinnjackan och mina nya örhängen.

Don't act like you care.

Yesterday spenderades i skolan som vanligt, hade religionsprov och skolkade sista lektionen. Var på pisshumör hela dagen. När älsk och jag kom hem pluggade jag järnet i flera timmar och jag har aldrig varit så trött i hela mitt sketna liv som igår kväll. Hela min kropp skakade och darrade så fort jag gjorde minsta lilla muskelansträngning. Jag trodde jag skulle ramla ihop. Migrän hade jag också. Ovanligt. Somnade någon gång innan tolv, efter lite mysprat i älsklings varma och trygga famn.

Today har varit en lite lyckligare dag. Lyckades gå på dagens samtliga lektioner och det är nu för tiden en bragd för mig. Fick tillbaka gårdagens religionsprov som jag kirrade MVG på. Ibland älskar jag mig själv. Efter plugget åkte min boyfriend och jag till Vällingby där jag köpte en snuskigt söt lila kofta, ett vitt romantiskt linne och ett par läckra örhängen. Var år sedan jag köpte kläder sist så det var ren jävla lycka. Resten av kvällen har spenderats i sängen. Första gången på veckor jag ligger still i flera timmar och bara tar det lugnt. Somnade runt fem-sex gjorde jag också och det var förbannat skönt och hälsosamt för min stackars sönderstressade kropp. Linus har varit boring och suttit vid datorn och pluggat, så han gjorde mig inte sällskap förrän vid nio.

Imorgon är det finally fredag och helgen är efterlängtad som aldrig förr. Efter plugget imorgon ska älsk och jag dessutom kasta oss ut på stan på jakt efter nya kläder till both of us. Det kan bli intressant. Ska fokusera på att hitta ett par nya mjukisbyxor, en hood-tröja och någon sjysst top/t-shirt. Hoppas fan att Gud är på min sida. Och vädret. Jag kräver sol och minst 5-10 plusgrader.


Underbart minne.
Med anledningen att bästaste Avin fyller nitton nästa vecka slänger jag in denna.
Tagen i maj -06, alltså för snart två år sedan. Jag var sexton och Avin var sjutton och vi ser jättesmå ut. Fyfaan, vad tiden går fort. Helvete alltså.
Jag tycker bilden är jävligt snygg med vattnet i bakgrunden och jag bara älskar den.
"Med dig är allt så himla roligt."


'Cause you're everything.

I huvudet på Gynning började för tjugo minuter sedan och här sitter jag. Vadfan? Dags att stänga av Linus' TV-spel och krypa ner i sängen med världens finaste älsk och glo på TV. Vi har några timmar att fördriva helt hur vi vill nu fram till läggdags, för ingen av oss "behöver" (läs: orkar) plugga mer, och den tiden ska ta varas på. Tro mig.

Jag älskar att vi har känt varandra i över två år, att vi har varit tillsammans i 472 dagar, att vi inte har sovit utan varandra på månader, att allting är precis lika bra som det var i början (om inte bättre!), att vi båda känner att vi vill leva tillsammans hela livet. Jag älskar att jag har hittat mannen i mitt liv, mitt livs kärlek, min själsfrände.
Jag älskar att leva såhär.
Tillsammans med Linus.

You're my dream coming true.

If it makes you happy.


Denna får mig på bättre humör, vilken dag som helst.
Så bra att jag dör.

"If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad."




This one is even better.
Den gör mig glad och lycklig och nöjd.


"I've got a crummy job
It don't pay near enough
To buy the things it takes
To win me some of your love
Every time I turn around
I'm looking up, you're looking down
Maybe something's wrong with you
That makes you act the way you do
Maybe i am crazy too"

And it can't be that bad.

Insåg just att det var ett bra jävla tag sedan jag drog arslet ur vagnen och bloggade. Men.. jag har inte haft en ledig stund över, över huvud taget, dem senaste dagarna. Därför tänkte jag slänga ihop en kort, ostimulerande, trist och ohyggligt ful sammanfattning av dem senast gånga dagarna. Detaljerad information kommer därför inte att dokumenteras. (Fyyfaan, vad tråkig jag känner mig idag..)

Saturday: Älsk och jag vaknade till liv runt ett-tiden och förflyttade oss, efter en del mys i sängen, till soffan där vi slötittade på TV. Vid 14 kom en nyvaken och trött Linda upp och gjorde oss sällskap. Vi käkade toast till frukost och hade det jäkligt mysigt during breakfast. Resten av dagen spenderades i soffan, pratandes, skrattandes, tittandes på TV, spelandes Gutiar Hero och jag hann även med att plugga litegrann. Många timmar senare, framåt sex, stressade vi upp till bussen. där vi lämpade av Linda. Kvällen spenderades i soffan - jag hade en sjuhelvetes migrän. Så ont har jag aldrig tidigare haft i hela mitt liv. Inte ens mina starkaste migräntabletter hjälpte. FYFAN. Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö.

Sunday: Vaknade upp med migrän och mådde precis lika uselt som när jag somnade. Hela förmiddagen låg jag och ömkade mig i sängen och resten av dagen i soffan. En del plugg hanns även med och naturligtvis en massa mys med Linus.

Yesterday: Linus och jag hade bestämt oss för att stanna hemma, dels p.g.a. att jag fortfarande hade ont i huvudet och dels för att vi inte orkade dra till plugget. Under förmiddagen käkade vi frulle framför TV:n, spelade Gutiar Hero och myste. Vid fyra åkte vi hem till mina föräldrar och jag pluggade som en jävla idiot hela kvällen. Ibland förstår jag inte hur jag överlever?

Today: Vaknade på pisshumör och allt gick åt helvete. Inte ens det underbara vårvädret gjorde mig glad. Genomled dagen och tack vare ett glädjande besked överlevde jag: Jag fick MVG på samhällsinlämningen. Vad annars?
Sedan älsk och jag kom hem, vid fyra, har jag pluggat oavbrutet: religion, naturkunskap, matte och psykologi. Herregud. Är så trött att jag skulle kunna somna stående. Det där jävla plugget tar seriously livet av mig. Långsamt och plågsamt. Ibland hatar jag att jag inte nöjer mig med lägre betyg än MVG. Fuck.

Just nu är jag så sjukt jävla trött att jag knappt vet vad jag heter. Då är det illa. Har bestämt mig för att inte plugga något mer ikväll - fyra (4!) timmar oavbrutet är ta mig tusan nog. Mer än nog. Klockan nio börjar I huvudet på Gynning som jag hade tänkt tvinga Linus att titta på med mig. Han ska få kompension för hans otroliga tålamod med mig (har varit grining, på fittigt humör och stressad hela dagen, vilket naturligtvis har gått ut över honom) också. Stackars älskling. Ibland förstår jag inte vad jag hade gjort utan dig?

Idag har älsk och jag för övrigt varit tillsammans i hela 472 dagar och det är inget annat än sjukt (och underbart, förstås.) Noone makes me happier. Today är det även inte mindre än 98(!) sketna dagar kvar till STUDENTEN! Hell yäss! Finns inga ord som jag förklara hur mycket jag längtar. Eller hur förbannat underbart det ska bli. Äntligen, säger jag bara. Äntligen.

It feels like yesterday.
'Cause it makes me happy.
(Första bilden tagen på oss som ett par, någon gång i slutet av 2006/början av 2007.)

I've never seen you look so good.

Efter en massa Guitar Hero-spelande och en middag åkte älsk och jag upp till Ledinge för att hämta min Linda, som kom med bussen från Stockholm. Det var helt underbart att se henne. På vägen hem sjöng vi med i låtarna och diskuterade den fantastiskt vackra och stjärnklara himlen. Väl hemma igen kastade vi oss på Guitar Hero och jag ägde Linda. Fastän hon var helt övertygad om att hon skulle slå mig. Efter lite mys och prat i soffan hoppade vi in i bilen och åkte in till Flygis för att köpa godis. Jag hittade världens sötaste choklad som jag köpte till älsklingen.
Väl tillbaka poppade vi mängder med popcorn och jag roade mig med att jävlas med Martin. Det var jävligt roligt.
Under kvällen hann vi med att se inte mindre än två filmer: Nina Frisk - den var helt okay, men saknade mening, och Under ytan - jävligt bra och helt i min smak. Vi snaskade popcorn, godis, pratade och myste. Jag kom fram till att jag möjligtvis inte kunde må bättre än jag gjorde igår, liggandes i soffan mellan två av dem människorna som betyder allra mest: min pojkvän och en av mina absolut bästa vänner (och den vän jag känt längst.) Trivdes som fisken i vattnet. Efter ett eller två 2½Men-avsnitt slocknade vi i soffan och vaknade igen vid fyra. Linda och jag gick ut i den kyliga natten och tog en cigg och vid halv fem var vi i säng.

    
Ankor.
Linda om ovanstående bild: "Den här sammanfattar oss jävligt bra!"
Linda: min rockbrud. Typiskt henne.

  
  

Under dygnet som Linda spenderade (som för övrigt var helt underbart) med oss insåg hon hur bra Linus och jag passar ihop.
Hon kläckte ur sig följande:
- "Ni är ju som klippta och skurna för varandra!"
och "Man brukar ju säga att "lika barn leka bäst" och jag tror det Linus brukar säga om dig stämmer in jävligt bra på honom också!"
Haha, oh yes. We're meant to be together. We know it.

Myself: för jävla snygg.
Linda: "Den här var fan bäst! Haha!"

Rumpshaker.

Idag är en lycklig dag. Jag har nämligen hittat denna! Efter drygt fyra (4!!!) års febrilt letande. Linda, Sarah (en gammal högstadiekompis, då en av mina närmaste vänner) och myself hade denna som "intern-låt" under högstadietiden. Vi sjöng på den jämt och ständigt. Överallt. Och vi tyckte att den var så jefla rolig. Av någon anledning "tappade vi bort" den och Linda och jag (ingen av oss har regelbunden kontakt med Sarah idag, tyvärr..) har sedan dess sörjt och letat överallt. Utan resultat. Men igår berättade Linda att hon var den på spåren, så för en stund sedan gick jag in och sökte på nätet och PANG(!) där fanns den! Bara så där! LYCKA!!!
En parentes: Den är dock inte alls lika bra idag, som den var då, men den väcker lyckokänslor och underbara minnen, så den är helt underbar ändå. Gah!


Tokbra och tokfult: "All i wanna do is a zooma zoom and a boom boom, just shake your but!"