You're so fine.

Gårdagen var precis hur mysig som helst. Efter sammanlagt 14 (!) timmars sömn (fan, vad jag behövde det!) vaknade både älsk och jag - samtidigt - vilket aldrig har hänt förr. Vi gosade ner oss i soffan framför TV:n ett slag innan älsk gick ner och gjorde frukost. During breakfast tittade vi på Friends och fan vad bra det är. Efter en varsin dusch och lite fix åkte vi sedan in till Norrtälje för att handla och gick bland annat därifrån med en del påskchoklad. Yummie!

Väl hemma käkade vi en utsökt påskmiddag tillsammans med familjen och jag blev så mätt att jag knappt kunde röra mig. Men, det var det värt. Därefter spenderade vi ett par timmar nere i soffan med mamma Eva, pratandes, skrattandes och tittandes på TV. Vid tolv-tiden bestämde sig älsk och jag oss för att ta ett bad, så sagt och gjort. Vi fyllde badkaret med vatten och bubblor och tände ljus i hela badrummet. Det var helt underbart och så jävla mysigt att ligga och prata och kramas i det varma vattnet.

När vi väl klivit ur badet gjorde vi ett par mackor och sedan kröp vi ner i i soffan och kollade på ett par Friends-avsnitt tills vi somnade. När jag vaknade, efter ungefär tre timmars sömn i soffan, tittade jag ut och insåg att det var ljust ute. Vadfan?! Jag väckte Linus och meddelade detta, men han fattade typ ingenting. Klockan var halv sju på morgonen när vi väl kom i säng.

Nu måste jag väcka älsklingen min, för om drygt två timmar ska vi bege oss in till stan för att fira påsk hos min mormor. Dock tycker jag att det känns mer som jul än påsk, när man tittar ut. Snö och flera minusgrader. FYFAN.

GLAD PÅSK!

Crap
Crap from: Jennifer

Tack!

Crap from: kristin

svar:tack , desamma :D

2008-03-23 @ 20:14:42
URL: http://fkj.blogg.se

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback