I'm almost done.

Jag vaknade döstrött imorse, fördrev lite tid framför datorn och kröp sedan ner i sängen igen för att väcka Linus. Morgonen har alltid varit vår bästa tid på dygnet. Väl uppe gjorde Linus frukost och jag bänkade mig framför Våra bästa år. Precis som alltid. Sedan spelade vi lite Guitar Hero och jag måste erkänna att det är förbaskat roligt - när man väl kommit i i det. Jag tycker att jag äger, fastän Linus slår mig tusen gånger om. Men, who cares?
Eftersom det var helt sjukt underbart vårväder idag, tog vi oss sedan ut på en lång och snuskigt mysig promenad. Hand i hand i solen. Det var nästan varmt och jag hade inte ens strumpor i mina vårskor. Och jag frös inte. Underbart.  En lång promenad senare och en jevla massa lyckokänslor satte jag mig ute på altanen, i solfånget, lyssnade på hög musik och pratade med Linda i luren. Linus gjorde mig också sällskap och vi drack varm choklad och myspratade. EUFORI, for real.

Frusna och snuskigt lyckliga tog vi en dusch tillsammans och sedan dess har vi spelat Guitar Hero och ätit glass. Har pratat en snabbis med Linda igen också. Hon ska nämligen göra mig och älsk sällskap ikväll och det ska bli jävligt mys. Hon är på väg och min mobil har mottagit en massa hata-döda-SL-sms, från henne, då hon satt fast mellan Råckta och Blackeberg i typ en halvtimme. Sådant är livet.

I love me.
Myself, i somras, på landet: Bara för att jag har hittat en massa vill-ha-glajjor, för att
Linda har tagit bilden och för att jag längtar vansinnigt mycket till sommaren.
Nostalgi, eufori, längtan. Finns det något bättre?

Bakom mina solglasögon..

Snuskigt snygga guldbågar.  Dem skall vara stora.

..Kan jag va mig själv.

Rosa makes me happy.  Snyggt retro.
Allting blir så vackert, genom..
genom mina solglasögon, är ljuset alltid gult.
Allting känns så riktigt bakom.

Bikiniorgasm.

Förbaskat söt.  Söta glassfärger.

Designen & färgen: perfekt mot solbränd hud.  Dösnygg.

My favourite.  Läckert mönster & läckra färger.


I just can't find my stalker.

Jag vaknade med en rejäl huvudvärk yesterday och ville helst aldrig kliva ur sängen. Lagom till att Niklas och Carro skulle bege sig hemåt masade jag mig upp och sprang ner och kramade dem hejdå. Linus gjorde frukost till mig och sedan myste vi soffan i flera timmar. Helt underbart. En sväng ner till ICA för att handla käk hann vi också med, innan vi avslutade kvällen i soffan framför en Beck-film, snaskandes på chilikryddade tacochips och guacamole. Yummie! Vi plöjde igenom ett par 2½ Men-avsnitt också innan vi dödströtta hoppade i säng.

Denna dag inledde jag med att titta igenom lite bilder på datorn, eftersom Internet inte fungerade. Försökte hitta snygga bilder på mig och älsk också, som vi ska framkalla och rama in. Jag fyndade inget. Därefter väckte jag älsk och vi låg och myste en lå(ååå)ng stund innan vi masade oss upp.
Linus igår kväll, i sängen: "Jag trivs med att handla med dig!".
Linus inatt, i sömnen: "Jag har 1400 stycken!" 
Linus imorse, during väckning: "Jag vill ha min nuttbil!"

Det ska tilläggas att han inte var medveten om något av dessa uttalanden. LOL.

När vi väl kommit ur säng gick Linus ner och började med frukosten medan jag gav mig ut på en solig vårpromenad med Linda som sällskap i luren. Det var ren jävla lycka att gå där på den ödsliga vägen, med solen i ansiktet och med en av sina bästa vänner pratandes i örat. Eufori! Det enda som sög var att det blåste iskallt, men vadfan gör väl det när vårsolen tittar fram? Och Linda gjorde mig lycklig, som alltid. En perfekt start på dagen.






 


Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.

What happened yesterday? Efter att ha bloggat och hängt på Internet väckte jag älsk vid halv elva. Hoppade in i duschen medan Linus gjorde frulle. Vi skrattade gott during breakfast. Därefter sprang jag upp och fixade mig i ordning och fastän vi skyndade oss allt vad vi förmådde, lyckades vi inte komma iväg i tid. Halv två var vi framme i Täby centrum, där vi mötte upp Niklas och Carro. Vi promenerade runt i lite butiker och inhandlade lite nödvändigheter. Det sög att jag inte hittade några lockande kläder över huvud taget. Några timmar senare slog vi oss ner och käkade en utsökt tacolunch och pratade och mös.

Carro & Jessi: söta som få.

Runt fyra-tiden hoppade vi in i bilen
och for hem till Carro, där hon och Niklas skulle hämta lite stuff inför kvällen och morgondagen. On our way home stannade vi och handlade middag inför kvällen och annat som behövdes. Någon timme senare var vi framme och vi började laga mat. Alla med en varsin syssla. Vi kom fram till att Niklas fick den sysslan som passade hans intelligens bäst: hälla upp pommes på en plåt och röra om i såsen. Haha!
Middagen blev alldeles utsökt och vi åt oss proppmätta. Carro och jag tvingade grabbarna att plocka undan och fixa med disken, så vi blandade en varsin drink och gick upp och sjöng Singstar.

Grönt är skönt.  Moi with a yellow drink.

Under kvällen sjöng Carro och jag oss fullständigt hesa på Singstar (hon ägde mig!), vi blandade en massa färgglada drinkar, spelade The Guitar Hero (jag sög!), grabbarna lekte med en radiostyrd helikopter varpå Niklas lyckades trassla in den i mitt hår (det var hysteriskt roligt!), spelade Poker (jag ägde alla!), pratade och skrattade. Vid två-tiden hade Carro somnat i soffan och jag mådde piss. Jag fattar inte hur fan jag lyckas? Jag mår aldrig dåligt på fyllan (inte så dåligt så att jag spyr åtminstonde) oavsett hur mycket jag dricker, men dem två gånger vi fyra har krökat hemma har jag spytt båda gångerna. Igår hade jag inte ens druckit särskilt mycket utan var bara lite salongsberusad, men ändå mådde jag piss. I don't get it? Inte ens när jag dricker mig redlös och däckar spyr jag. Inte ens dagen efter. Det är helt sjukt. Det ligger någon förbannelse över mig när the four of us krökar.

Carro säger: SKÅL! Niklas: fullt fokuserad.

Kvällen avslutades med att Linus bäddade
ner mig i soffan och Carro satt och höll mig sällskap. Vi pratade om plugget och kärlek (mys!), medan grabbarna gick lös på Guitar Hero. Vid fyra-snåret kom vi i säng och det var sjukt mysigt att krypa ner under täcket med en varm och mysig älskling. Då är livet som bäst.

Niklas, när minnet sviker, before bedtime: "Vart fick vi godiset ifrån???" "Vi köpte det när vi handlade ju.." "Ja, så var det ja!" LOL.

Älsk när han mår som en kung.

Charm.


Tuesday, darling.

It's the same thing every fucking break! I natt har jag inte fått mer än 6-7 timmars sömn, vilket enligt min mening är för lite. Jag är trött och seg som fan, hade kunnat ligga kvar och sovit tills nu, men det går inte. Kan inte somna om eller ligga still. Det kryper i mig! It makes me fucking crazy.
Mitt mobilalarm ringde nyss, vilket innebär att jag måste skaka liv i älsk och sedan ta en dusch. Tänkte tvinga Linus fixa frukost under tiden, så att vi kommer iväg idag.

"Du är brödet man vill lägga korven i."

If I get you in the loop.

During the day har älsk och jag åstadkommit this: en sväng till Norrtälje. Köpte nästan ingenting av det jag hade planerat, utan bara lite nödvändigheter från Apoteket och ett par jättesöta örhängen. Vi promenerade runt i lite butiker och sedan tog vi en paus och satte oss ner på en litet och mysigt café och diskuterade vad vi skall försöka hinna med i veckan. På vägen hem lyssnade på vi musik på högsta volym och gjorde sjyssta moves, vilket resulterade i att vi till slut satt och asgarvade. När vi kom hem passade jag på att plugga lite, medan Linus spelade datorspel. Jag kände mig fantastiskt produktiv och nöjd över att jag inte skjuter upp allt plugg till sista sekund. Ikväll ska vi (förmodligen/om jag får som jag vill) ha ett Beck-marathon. Älska deckare!

Tomorrow ska älsk och jag åka in till Täby och spana på kläder och annat roligt. Eventuellt får vi sällskap av
Niklas och Carro också, vilket vore ytterst mysigt. Var ett bra tag sedan vi umgicks utan att festa, så det vore najs. Det känns som om jag behöver en helt ny garderobsuppsättning, med en massa våriga klänningar och topar och jeans och skor och väskor och smycken. Dock känns det också som om jag behöver cash. Alot. För fönstershopping är liksom inte min grej.


Fyndade även denna på skivan i Linus' morsas bil.
Nostalgi! Lika bra nu som då.
En parentes: Det skönaste i hela videon är bananbilen. Dock är det nog endast Avin som förstår varför.

My fucking idol.


Jag har letat frenetiskt efter denna sedan i lördags och nu äntligen fanns den uppe.
Fyfan, vad jag har kärat ner mig i honom. Så bra!
Något av det bästa: "Du är det roliga i hasch."
Han är min idol.

Gotta be everything more.

Trots en sjuhelvetes halsont och tråkigt väder, blev gårdagen mysig. Linus och jag käkade frulle framför TV:n (jag kan inte minnas när vi åt i köket senast), tog en mysig långpromenad i blåsten, tog en sväng till ICA och resten av kvällen låg vi ihopslingrade i soffan och tittade på Beck och 2½ Men. Vi kom inte i säng förrän vid fyra, efter några nattmackor och massor av mys. Bangar inte.


Hittade denna på en gammal skiva som låg och skrotade i Linus morsas bil.
Älsk och jag lyssnade på den på repeat när den precis släppts och det var min absoluta favoritlåt ett tag, men nu hade jag nästan glömt bort dess existens.
Den speglar mitt humör idag, alldeles utmärkt.

Jag vaknade för en dryg halvtimme sedan och kunde inte förmå mig att ligga kvar, så jag har hängt på Facebook, kollat runt på dem bloggar jag läser och bloggat själv. Vädret är helt underbart idag och jag får rejäla vårkänslor. Det pirrar i hela kroppen. LYCKA! Och halsen känns bättre och jag har en helt ledig vecka framför mig och livet leker. Nu tänkte jag springa ner och fixa frukost till oss, för att betala tillbaka alla mornar som älsk stått för frukosten. Under dagen ska vi även ta en sväng till Norrtälje. Måste göra ett ärende på apoteket och köpa Nailcreme till mina naglar. Måste fan ringa och beställa en tid för påfyllning snart också.

Wanting it.

Väskbegär.
Om den inte hade kostat 10 000 spänn, hade jag aldrig bangat.

Wanting it.

Skobegär.
Fyfaan, vad jag vill ha dem här skorna. Jag älskar den röda klacken.

Det är så lätt att stanna kvar.

Det blev en lugn och mysig dag igår. Efter ett par tillbringade timmar bloggandes och hängandes framför datorn väckte jag älsk. Han var söt som vanligt och gjorde frukost till oss, en helt utsökt sådan actually. Han hade till och med fixat en massa vitaminer till mig, eftersom jag ständigt är förkyld. Frukosten förtärdes framför TV:n som visade en massa pissprogram, som alltid. Linus ville glo på poker, så jag duschade istället. När jag sedan skulle föna håret upplevde jag mitt livs första riktiga nära döden upplevelse och jag har aldrig blivit så freaking scared som då. Jag har alltid tyckt att det är något mystiskt med fönen, den har glappat och stängts av lite av sig själv då och då, men jag har inte tänkt så mycket mer på den saken. Men igår, när jag i min godan ro stod och pratade med älsk och fönade håret samtidigt, började det ryka och spraka och komma LÅGOR från eluttaget. Jag skrek som en stucken gris, varpå Linus rusade ner och stängde av strömmen. Jag var i chock och det tog ett bra tag innan jag verkligen insåg hur nära jag var på att få en elstöt. Fyyfan, är allt jag har att säga.

 
En av dem finaste låtarna just nu.
(Och varför måste alla homosexuella män vara så snygga?)

Efter den hemska upplevelsen tog älsk och jag en lugnande promenad i det helt fantastiskt underbara vårvädret. Vi fotade en massa och utforskade en liten skogsdunge, med hoppet om att komma så nära sjön som möjligt. Vi lyckades riktigt bra och det blev en massa snygga bilder. Yeah! Efter promenaden åkte vi och handlade inför middagen och tankade. Dem följande timmarna spenderades i köket, där vi lagade en asgod middag, som sedan förtärdes tillsammans med Linus' morsa, lillebror och lillebrors polare. Jag åt mig så fruktansvärt mätt och jag knappt kunde förflytta mig till övervåningen, men det var det värt. Kvällen bestod av Melodifestivalen, den nyaste Prison Break-avsnittet (SÅ JÄVLA BRA!) och en massa gamla 2½ Men-avsnitt. Mysigt!

462 dagar, älskling.


You make me high.
Herregud, vad jag älskar dig!

Hell yeah.

Imorse var jag vaken och uppe redan vid halv elva. Det är första gången på flera månader jag är uppe så tidigt en helg. Sedan jag vaknade har jag kollat runt på lite bloggar och bloggat själv. Jag såg att det var strålande väder ute också, så idag ska jag nog ragga med mig älsk ut på en mysig och lång vårpromenad. Helt underbart.
Nu ska jag väcka Linus för jag är hungrig och rastlös.



Ledsen tjejer, men den är faktiskt bra.

I would do whatever to get on your case.

Yesterday började som vanligt. Klev upp vid halv sju, gjorde mig snygg inför dagen, käkade frulle med älsk och sedan begav vi oss iväg. Så fort vi klev genom dörren blev jag så fruktansvärt lycklig. Det var VÅR! Riktig och underbar VÅR! Dessutom hade jag min favoritklänning, mina favoritörhängen och min favoritjacka på mig, så jag kunde inte vara annat än fucking happy och tillfreds med livet. På vägen lyssnade vi på denna på repeat och såklart på den här också. Underbart!
My first lesson var matte och Avin och jag gjorde det vi brukar göra: ingenting. We like it that way. Efter lektionen drog vi oss bort till cafeterian för att kirra te och sedan mötte vi upp Leyla. Nästa lektion började (för oss) inte förrän drygt en timme senare, så vi fördrev tiden med att fota, röka, njuta av våren, prata och skratta. Bangar inte.


We're fucking hot!
En av årets första vårbilder, tagen igår. Det var den bästa bild som fanns på oss.


Den muntliga eximinationen som
avslutade dagen och veckan var fett dryg. Vi lyckades dock prata på, fastän ingen av oss var riktigt insatta i ämnet. Hell yeah. Slutade kvart i tolv, en halvtimme senare än vi ska och jag skulle dessutom befinna mig i Vällingby at that moment. Fick ringa och meddela Carro om att jag skulle bli sen och sedan stressa runt som en dåre i skolan för att hinna göra allt som behövde göras innan vi gick på lov.
Runt tolv promenerade jag, Avin och Leyla ner till tuben och på vägen till Vällingby roade vi oss med att ta kort (eller ja, Leyla gjorde) och sedan satt Leyla och gissade vilka låtar jag nynnade på. Hon själv SÖG på att nynna på Alla som inte dansar. Vi skrattade så att vi grät.
During the day fick jag även veta resultatet på svenskprovet och jag kammade hem ett MVG. Yäss! This week har jag också fått tillbaka två stora läxförhör/mindre prov, där jag lyckades få alla rätt på båda. Är jag inte helt jäkla bäst? En underbar början på lovet.


   
To observe: Leylas (och min) sköna (och heta) min på bild one, Leylas blick på bild two & hur lycklig vår mattelärare ser ut över att få posa med Leyla (sista bilden.) LOL.



I Vällingby kramade jag tjejerna hejdå
och mötte upp Carro. Äntligen! Det var underbart att se henne. Vi styrde direkt fötterna bort till Vällingehus, där vi slog oss ner med en varsin utsökt Ceasarsallad. Testa! Där satt vi sedan i tre timmar och pratade om livet och sådant där mysigt. Hon gjorde mig såå lycklig. Som alltid. Det finns ingen som är som hon. Och jag älskar att hon är min absolut bästa vän. Alltid.
Tre helt jävla underbara timmar senare kramades vi hejdå och jag promenerade hem. En stund senare kom älsk och vi packade och åkte hem hit. Så skönt att slippa vara hemma hos mina föräldrar. Jag står inte ut. They drive me fucking crazy. Och dem förstörde min underbara dag med sitt jävla tjat och gnäll.

När vi kom hem till landet hade jag fittigt ont i huvudet, som fucking alltid. Är så jävla trött på att ha ont i huvudet VARJE DAG. Och i nacken och ryggen. Ständigt och hela tiden. Är så jävla påfrestande både fysiskt och psykiskt. Linus var i alla fall söt och tog hand om mig: pussade på mig och sa dem rätta sakerna. What would I do without you, baby?
En stund senare käkade vi en helt sjukt utsökt middag och jag, älsk och mamma Eva hade väldigt trevligt during dinner. Skrattade åt en massa konstiga historier och roliga minnen. Mätta och belåtna gick vi upp till vår myssoffa, för att titta på Let's dance. Vi hade egentligen planer på att gå ut ikväll, men vi har inga pengar. Det sög.
Runt tio-tiden somnade jag i soffan och vaknade inte förrän fyra timmar senare, vid 02.00. Hittade en sovande älsk bredvid mig. Vi förflyttade oss då till sängen istället och vi låg och myste och pratade en lång stund innan vi sade god natt.

(Detta är för övrigt mitt 400:e inlägg i denna blogg. Inte illa pinkat, va?)


Jag älskar att Jag älskar Dig & Jag älskar att Du älskar Mig.

Precis just nu: älsk är på skratthumör.
Han sitter och dansar i sängen, gör roliga rörelser och miner, sjunger och skrattar åt sig själv. Allt för att störa min kocentration. Jag försöker nämligen läsa igenom ett par artiklar inför morgondagens muntliga eximination. Det går såklart inget bra. "Vill du ha ett tuggummi?! Här, ta ett! Dem är jättegoda, jag lovar!" Älsk skrattade så han kiknade efter att ha kläckt ur sig det där. Han är rolig han. Mitt pluggande har alltså resulterat i en jävla massa skratt istället.
Ingen kan få mig att skratta som Linus. MIN älskade älskade Linus.

(Haha, han slog precis huvudet i ett skåp: "Vadfan, jävla fittskåp!" "Gick det bra, älskling?" "Jaa, men mitt huvud dör ju snart.." HAHA!)

Det är helt fantastiskt att vi, efter exakt 460 dagar tillsammans, bara blir kärare och kärare för var dag som går.
Om inte det är kärlek, finns det ingen kärlek.


Vi två i ett nötskal.
Bilden är tagen i höstas, då älsk och jag var ute på en mysig höstpromenad.
Just den här är tagen in action, gungandes på en gunghäst.
Du&Jag - tills universum slutar att existera.

You could have overcome all this.

Dryg och trist dag idag igen. Like fucking always. Jag är stolt över mig själv som var närvarande på dagens samtliga lektioner. Hurra på mig! My beloved Avin och jag fördrev förmiddagen med att driva med Leyla.
"Vad har vi nu? Religion eller historia?" "Din mamma!"
Vi är fett tråkiga, jag vet, men vi skrattade så att vi grät. Jag och Avin, alltså..
Sedan älsk och jag kom hem, för en sisådär två och en halv timmar sedan, har jag legat och läst "Snabba Cash" och Linus har suttit här, skrivandes på en inlämning. Till middag blev det våfflor med jordgubbssylt och grädde - our favourite! Jävligt gott, men ack så onyttigt.


 
Jag bara älskar den här fantastiskt underbara låten. Rösten, rytmen, texten, allt.
Så förbannat jävla bra.

"I believe your love, I breathe your love
Like the air in the morning
I sleep your love, I salute your love
And I can't get away."


Dagens bästa: Endast EN(!) skoldag kvar innan sportlov. Ingen behöver lov mer än jag. Och imorgon väntar en lunchdate med bästaste Carro. Som jag längtar!

This is for you.

Dagen har i stort sett varit lika meningslös som gårdagen. Jag skolkade första lektionen, hade svenskaprov som gick oväntat bra, fick tre uppgifter att göra i matten för att få ett G på det senaste momentet. That's it, ungefär.
Efter skolan tillbringade jag 10 iskalla och blåsiga minuter utanför skolans entré i väntan på att Linus skulle komma och plocka upp mig. "Det tar tio minuter att åka!" Jag sade åt honom att åka tjugo minuter innan jag slutade, men fick ändå vänta tio minuter efter. Hmm, hur är det möjligt? Söt är han i alla fall som hämtar mig. Every single day.
På vägen kom vi fram till att vi var extremt godissugna, så vi stannade i Vällingby och sprang in på Coop där vi köpte smågodis för 35 spänn. Lika mycket glädje som ångest. När vi kom hem slängde jag mig på sängen och läste boken "Svindlande höjder" - en extremt dryg och trist bok - men som måste läsas. Älsk och jag har även hunnit med att äta middag i sängen, kollat på högskolekurser och så har jag läst lite ur "Snabba cash" - jag är fast.
Nu om en liten stund börjar Top Model och sedan Women's Murder Club (älska onsdagar!), så nu ska jag joina älsk i sängen och snaska på godis. Love it!

Under dagen kom Carro och jag
att diskutera framtiden, efter gymnasiet. Vad ska vi göra då? Hon var inne på att plugga vidare direkt - "Så att man har det gjort, liksom." Jag har länge velat fram och tillbaka huruvida jag ska plugga vidare direkt eller inte och har den senaste tiden faktiskt varit inne på att först jobba ett år och tjäna lite cash. Men efter vår diskussion är jag jävligt tveksam. Det vore jävligt sjysst att få en massa cash och leva lite som man vill ett tag, men samtidigt är det skönt att ha studentlivet överstökat. Jag kommer lätt i på dem flesta kurserna/utbildningarna med dem betygen jag har, men frågan är bara vadfan jag ska läsa. Morsan och farsan tjatar på mig också. Tror inte att jag kommer plugga vidare efter att ha fått mersmak på jobb - lön.
Varför måste allting vara så jävla komplcerat?

During math:
Avin:
"Varför måste alla killar se så jävla gay ut? Det är inte ens snyggt!
Jessi: "Nä.. man skulle lika gärna kunna bli lesbisk. Snart ser man ändå inte skillnad på det manliga och det kvinnliga könet." Vi kom på att det var en bra lösning.

Dagens bästa: Min fruktansvärt snygga och coola och annorlunda och färgglada och våriga och perfekta klänning som jag haft på mig idag. I den och skinnjackan är jag lätt snyggast i hela fucking universe!


I like the way you move.

Egentligen finns det ingenting vettigt att säga om denna dag. Den har spenderats i skolan tillsammans med Carro och Leyla och vädret har varit fett underbart idag igen. Efter skolan åkte älsk och jag hem och har pluggat sedan dess. För tillfället ligger Linus och läser  och jag bloggar. Like always.
Daten med Linda blev inställd p.g.a. av att hon går och dras med en sjuhelvetes magont, så hon fick stanna hemma i sängen istället. Det sög.
Saknar henne så att jag dör.
Idag är det (enligt bästaste Carro) ingen vanlig dag heller, för det är hennes och Kalles 23 månaders-dag. Grattis snyggingar! Om en månad har dem varit tillsammans i 2 år. Herregud. Minns fortfarande första gången jag träffade Kalle, inte ens en månad efter att dem blivit ett par.

 
Dagens video får bli denna.
Bara för att Leyla och Carro tycker den är så vansinnigt rolig. Och för att låten fastnar på huvudet.

Dagens bästa: Min och älsk's lå(åå)nga sovmorgon, det underbara vårvädret och min dagen till ära våriga och snygga outfit.

You can't be like me.

Latest pics on my mobile:

  
På bild syns: Endast myself. Tagna: Under eftermiddagen den 22:a januari. Plats: I skolan.
Jag väntade på Linus och roade mig med att posa och göra fula miner framför kameran. Heh.


  
På bild syns: Jojjo och myself. Tagna: Runt 20.00 den 1:a februari. Plats: På tuben.
Jag, älsk och Jojjo var på väg in till stan för att fira Carro's 18-årsdag. Jag var bitter över att jag glömt digitalkameran hemma, så jag passade på att knäppa ett par bilder med mobilen istället.


   
På bild syns: Älsk och myself. Tagna: Today runt halv fyra-tiden. Plats: Utanför my place.
Älsk och jag var på väg hem från skolan och jag var helt lyrisk över vårvädret, så jag fick för mig att jag ville föreviga just denna stund.

Just nu.

Leyla: "Jag som tycker jag har många läsare när jag har 30 st/dag!"

Sedan visade hon mig sin statistik och det visade sig att hon hela tiden har kollat på antal sidvisningar. Haha. Hur söt får man bli? Jag tycker dock att hon förtjänar fler läsare än hon har så
check her out!


457 dagar av en evig evighet.

Detta har varit en helt vanlig måndag. Vaknade upp bredvid älsk vid åtta-tiden, slängde mig i duschen, packade och sedan gav vi oss iväg. Frukosten förtärdes i bilen och jag hann även med att sminka mig. Jag lyckades med nöd och näppe ta mig igenom hela dagen fram till fyra, då älsk äntligen kom och hämtade mig. När vi kom hem käkade vi middag (egentligen var det meningen att vi skulle äta ute idag, men jag hade så ont i skallen, så vi bangade det) och snackade med min bror. Sedan promenerade vi upp till Vällingby, där jag köpte ett par strumpbyxor och letade efter nya örhängen. Dem senaste timmarna har spenderats pluggandes i sängen. Vi har också hunnit med att kolla efter lite jobb på Internet. Vuxenpoäng? Catschiiing!

Dagens bästa: Att det är min och älsk's 15 månaders-dag (det känns så jäkla bra!), älsk's blogginlägg (sötnos!), att Linda och jag bokade in en date imorgon och att det är fucking vår. Det enda som fattas är lite sol.


Älskling intar älsklings blogg... igen!

Så, nu har jag intagit din blogg igen!
Kan ju inte låta bli, kanske borde skaffa en egen. Men... nej. Orkar inte.
Du ligger ju ändå bara och slöar där borta så du märker ju ingenting.


Ville bara säga att jag älskar Dig hur mycket som helst, min älskling!
Och att du är finast i hela världen! Och snyggast!
Även om du är gnällig när jag legat i sängen och läst hela dagen medan du varit i skolan till sent på eftermiddagen. Du är söt du!

Idag är det våran 15-månadersdag. Grattis älskling!
Det är rätt lång tid, 15 månader, men jag älskar dig bara mer och mer hela tiden.
Och det är ju inte så många månader ändå, med tanke på hur många det ska bli!

Och glöm aldrig att Jag älskar Dig. Mest av allt i allting. I en evig evighet!

Boken är jävligt bra... Bara så du vet. Du kanske borde läsa den?


//Älsklingens älskling

"Du är min värld, mitt oändliga universum."

Gårdagen blev inte alls som planerad. Det var tänkt att Linus och jag skulle åkt in till Stockholm på eftermiddagen för att vara med och fira min pappa, men eftersom jag mådde som ett as (like fucking always) tyckte alla involverade att det var bäst att vi stannade hemma. Sagt och gjort. Under dagen hann med med ett besök på Apoteket (thank god for that!), en liten promenad för att få lite frisk luft och en massa mys i soffan och sängen. Det var helt underbart. På kvällen myste vi framför Melodifestivalen (som är ett lika stort fiasko varje år) med en massa fräscha och utsökta frukter. Vårt nya kvällssnask. Vi pillade lite på min blogg också, eftersom älsk tycker det är så vansinnigt roligt. Vid tolv somnade jag i soffan medan älsk tittade på film.

Det här är den första låten som älsk och jag förknippar med oss. Den första låten som blev "vi".
Vi hittade låten av en slump kvällen innan vi blev tillsammans och vi lyssnade på den på repeat i flera veckor i sträck efter det.
Helt bäst: "Kiss me beneath the milky twilight."


Vaknade vid två i förmiddags och myste i sängen en lång stund innan jag förflyttade mig till soffan och älsk gick ner för att göra frukost. During breakfast tittade vi på Drömkåken och vi skrattade så att vi grät. Den där filmen är så jäkla klockren! "Din jävla klimakteriekossa!" Helt underbar. När filmen var slut tvingade Linus ut mig för att tvätta bilen. Yay.. Snygg och ren som fan blev den i alla fall. Och vädret var helt fantastiskt! Det kändes precis som en sen sommarkväll. Det till och med doftade sommar! Det pirrade i hela kroppen och jag blev så helvetes jävla lycklig. Såhär mycket har jag aldrig längtat efter sommaren. När solen började gå ner tog älsk och jag en riktig långpromenad och pratade om sommaren, om huset vi skall flytta in i och inreda i sommar, framtiden och en massa sådant där underbart. På vägen hem försökte jag övertala älsk om att åka moppe eller röka vattenpipa, "för att få ännu mer sommarfeelings", men han nappade inte på något av det. När vi kom in igen käkade vi middag och sedan dess har jag pluggat. 

För övrigt: Jag är helt sjukt lycklig över att det är vår (fan i helvete om det kommer snö igen!) och jag har överskottsenergi i massor och jag vill att det ska bli sommar på riktigt! Vill bada, åka moppe, sola, sitta ute hela nätterna, kröka, grilla, åka bort, gå långa kvällspromenader, åka båt och jag vill känna mig fri. Vill känna att jag verkligen lever.

Dagens bästa: Idag har älsk och jag varit tillsammans i 456 dagar. Hell yäss! Och tomorrow har vi varit ett par i 15 månader. Allting är bättre än någonsin. Lalaalaa..

Pink passion.

Looking..           ..good!
Färgglada skor är det bästa jag vet!

Livet springer och jag hinner inte med.

Någonting som är helt vansinnigt jävla sjukt, är att jag tar fucking STUDENTEN om precis och exakt 115(!) dagar. Hallå? Det är fan ingenting! Avin och jag satt och spanade i min kalender igår och insåg att på sportlovets sista dag (den 2:e mars) är det endast HUNDRA (100!!!) days till utspringet. Alltså, jag vet fan inte vad jag ska säga.
Det känns så jäkla underbart och bra och roligt och det pirrar i magen när jag tänker på det och herregud vad jag längtar, men samtidigt känns det scary som fan. Om 115 dagar är jag ARBETSLÖS. Jag är inte längre student, utan fucking arbetslös. Jag gillar inte det ordet, at all. Stressen börjar smyga sig på, måste jag säga. Jag måste kirra jobb och jag måste bestämma mig för vilken linje/inriktning jag ska plugga vidare på högskolan. Bråttom?! Det kan man lugnt säga.

Should I stay or should I go?

Jag vaknade trött som ett jevla as och förkyld (igen!) imorse och tackade Gudarna för att det var fredag. Linus, as I wrote yesterday, var ledig idag, men han var söt och skjutsade mig till plugget. Avin och jag roade oss på matten och skrattade hysteriskt åt att vår spanska, manliga (men ack så feminina) och medelålders lärare luktade brun-utan-sol. Det stärkte våra misstankar om att han är homosexuell. Fett roligt. På samhällskunskapen lyssnade vi på en redovisning, fick en föreläsning om hur man skriver slutrapporten till projektarbetet och fick tillbaka läxförhöret, där jag pretty otippat kammade hem alla fucking rätt. Yay på mig! Sedan var det slut på den dagen och denna skolvecka, vilket innebär att det är sportlov om en vecka. Yäss!

Avin, jag, Leyla och Carro gick och käkade lunch och sällskapade alla fyra till Vällingby. Leyla om min nagelförstärkning: "Men jag trodde att en sådan där förstärkning förstärkte naglarna för evigt typ." Haha. Avin och jag sade hejdå till dem andra och promenerade hem till my place, för att kolla på Våra bästa år - hon är den enda som förstår hur bra det är! - och umgås. Det var fantastiskt mysigt. Vi pratade, skrattade och jag målade hennes naglar och mina tånaglar i mitt ceriserosa favoritnagellack (som prydde både mina händer och fötter hela sommaren!). Vi blev ursnygga! Två timmar senare var hon tvungen att stressa iväg och Linus, som kommit hem från en polare en liten stund tidigare, och jag slängde i oss ett par mackor och åkte sedan hem till landet.

Nu ligger vi i soffan, har precis käkat middag, Linus läser och jag sitter här. Ikväll med det mys as always med en massa filmer och choklad sedan igår. Inga konstigheter.
För övrigt saknar jag Carro, Mickis, Linda och Jojjo som en jävla tok. I'm loosing my mind, biatch!¨


Har nynnat på denna hela dagen.

Good news!

Two and a half men

Var bara tvungen att sno älsklings blogg en minut när jag såg att den ungefär tre månader långa
manusförfattarstrejken är över! Hände tydligen i onsdags redan, så man känner sig lagom efter. Aja, jävligt glad är jag iallafall över att det kommer börja komma nya avsnitt igen.

Two and a half men har lovat 5-9 nya avsnitt som ska börja sändas redan den 17e mars, underbart! Älskling och jag har ju sett alla släppta avsnitt två gånger nu. Så något nytt vore ju inte helt fel.
Prison Break har visserligen inte stannat av helt under strejken, men nu finns bara två avsnitt kvar att visa innan paus. De som ser det på svensk tv har dock mycket kvar antar jag.
My name is Earl kommer med 9 nya avsnitt som börjar sändas 17e april. Så nu kanske man kan börja titta på Earl igen utan oro att man ska vara utan nya avsnitt sen =)

För alla andra meningslösa serier som man bara ser på tv i brist på annat att göra och som stannat av på grund av strejken, gäller ungefär april/maj för nya avsnitt. Men de ser man ändå på svensk tv(som inte har någon som helst koll utan sänder avsnitt både baklänges och slumpvis), så det lider man nog inte av. Lite undantag är Heroes(som jag vill börja se, men inte älskling inte), som inte kommer med nya avsnitt förrän i höst. Och 24(som inte vi, men så många andra, följer), som har flyttat fram säsongstarten till Januari nästa år. Gör inte mig något, men folk verkar vara sjukt besvikna.

Fullständig lista på serier och hur det ser ut just nu, finns här.

Prison BreakMy name is Earl


Nu ska jag inte sno älsklingens blogg längre. Var ju bara tvungen att skriva det någonstans.
//Älsklingens älskling

Just because we're meant to be.

You're the lifelong love of my heart!
Jag älskar att våra huvuden formar ett hjärta.

Och än idag pirrar det i magen när vi tittar varandra i ögonen.

Alla hjärtans-dag fakta: Idag är det precis, exakt, på dagen, TVÅ år sedan älsk och jag umgicks for the very first time. Det känns som om det var igår, men det är 730 dagar sedan. Vilket skämt!
För precis
ett år sedan hade vi känt varandra i exakt 365 dagar och varit tillsammans i 90 utav dem. Inte heller det känns så längesedan. Och just idag är det vår andra alla hjärtans-dag tillsammans och vi har på dagen varit ett par i 453 dagar. Oh my god. Det är så sjukt.
För att fira allt detta har vi ätit en utsökt middag och bytt alla hjärtans-dag presenter. Fett mys!


Kärlekspresenter!  You and me.
Dagen till ära knäppte vi dessa bilder. Den första visar presenterna vi gav till varandra: En "Du&Jag-bok" (Älsk och jag skrattade så att vi grät när vi läste vad vi fyllt i om varandra) - till älsk, en stor fotoram som vi skall fylla med foton på oss två - till mig,  Aladdin chokladhjärtan - till mig, en Merci-chokladask - till älsk, två kort - det första till mig & det andra till Linus och en skitsöt nallebjörn som vi döpte till Love - av älsk till mig. Helt underbart.
Den andra bilden är också tagen today. Jag ser ut som ett skämt, men Linus är söt som alltid.

For ever and ever.

I never asked why.

Strax efter att jag publicerade gårdagens inlägg däckade jag i sängen, älsk likaså. Klockan var då inte mer än sju någonting, herregud. Vaknade till liv halv tio och insåg att jag missat första halvan av Top Model. Jag var arg och bitter en lång stund efter. Vid tio började den nya serien Women's murderclub, som vi slötittade och fan vad bra det var! Ska lätt bli mitt nya onsdagsnöje (tätt efter Top Model, såklart). Innan vi kom i säng hängde jag på nätet och Linus läste lite ur Snabba Cash. Efter lite mys, en massa vatten och migränmedicin (för min del) somnade vi runt ett.

Imorse vaknade jag helt förstörd, efter att ha drömt en massa obehagliga mardrömmar. I fucking hate it. Det sjuka är att alla nästan handlar om samma sak. My mind is freaking me out! Morgonen inleddes med personlig försäljning - sjukt oseriöst, följdes av naturkunskap - drygt som fan, och avslutades med långfilm på historian och religionen. Vi såg någon kinesisk krigsfilm, "Hero". Det var riktigt konstig, men innehöll en del vackra scener, ur en estetisk synvinkel då. När vi slutat mötte jag upp älsklingen för att åka hem. Fick ett sött sms från bästaste
Carro dagen till ära också. Hoppade av i Vällingby för fixa lite stuff och på vägen hem tog jag en sväng förbi mormor för att säga hej.

When I came home, pratade jag lite med mamma och sedan åkte Linus för att köpa hem middag till oss. Med sig hem hade han den godaste jävla avocadosalladen jag någonsin har ätit! Herregud. Vi åt tills vi stupade i sängen. Ikväll vankas mys (som alltid) och imorgon är det äntligen fredag och ingen är lyckligare för det än jag. Linus det aset är ledig, men inte jag. Inte ens det kan förstöra mitt glada humör. Efter skolan väntar mys och umgänge med Avin, alltid lika underbart och efterlängtat. Helgen innebär också att det bara är en vecka(!) kvar till sportlovet och jäävlar vad jag behöver det.
I övrigt har vädret var lika underbart idag som det var igår, så jag passade på att ha min skinnjacka på mig. Fucking lycka.


My forever favourite song. Lycka-lycka-lycka.

I long for you.

Fastän älsk och jag faktiskt kom i säng i vettig tid igår kväll, var jag trött som ett as när jag vaknade imorse. Stressade som FAN och kom i väg tio minuter för sent. Det första Linus sa när vi klev ut igenom dörren var:
"Titta, älskling! Det är vår! Solen skiner, fåglarna kvittar och gräset börjar bli grönt."
That made my day.
Skoldagen flöt på; redovisningen gick mot förmodan jävligt bra(!) så vi fick en massa beröm och smicker efteråt, Avin och jag satt ute i solen under håltimmen och gjorde klart en planering och pratade och skrattade. Vädret var fucking underbart. Vi pratade bland annat om att imorgon är det exakt två år sedan hon och jag umgicks med Linus för första gången. Vi blev lite nostalgiska.

Innan sista lektionen började satt vi utanför klassrummet och snackade minnen. Och fyfaan, vad vi skrattade! Vi har så jäkla många sjuka och roliga minnen tillsammans. Dem går inte ens att räkna. Herregud. Finns så mycket jag skulle göra vad som helst för att få uppleva en gång till, bara tillsammans med henne. Exakt såsom det var då.
Matten sög, men jag och Avin var så trötta att vi satt och skrattade åt allt. Haha..
Innan lektionens slut fick vi tillbaka matteproven och fan vad lycklig jag blev över att se ett stort jävla "IG" på skiten. Fuck it. Det är mitt andra IG, någonsin, under hela min skoltid. Så det sög. Men som mamma sa när jag berättade det: "Man kan ju inte vara bra på allt. Och du har ju faktiskt VG och MVG i allt annat." So true.

Älsk och jag har nu precis käkat pannkakor till middag och jag har ingenting som behöver göras. Typ. Det är underbart. Och ikväll är det Top Model-premiär! Fyfan, vad jag har längtat!
Linus: "Top Model-countdown: 2 timmar och tjugo minuter kvar.." HELL YEAH!


HELT JÄVLA UNDERBART!
Det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag längtar efter sommar.
(Bilden är tagen utav mig, i augusti i somras, på landet.)
UNDERBART!

Kärlek.

Det var längesedan jag skrattade så mycket som igår. Linus och jag hade brottnings - och kittlingsmatch och det var fett roligt. Både Linus och jag skrattade så att vi tjöt. Dessutom är jag helt övertygad om att det var jag som vann. Yäss! After that, var vi helt andfådda och trötta så vi kröp ner i sängen och myste istället.

Det bästa som finns är att leva med dig, älskling.


Klockrent.

HAHA! Linus kom på den supersmarta idén (enligt honom själv) att jag kan börja blogga via mobilen. Han satt precis och försökte skriva ett inlägg, men hans mobil är knullad så varje gång han tryckte (vet dock inte vart) stängdes telefonen av. Nu visade det sig att det fungerade ändå, så nu har jag precis suttit och raderat sex likadana inlägg (han publicerade sju totalt); "Nice med mobilblogg!".

Han är så jävla söt. Ett gott skratt fick vi oss i alla fall.
(Såg precis att han skrivit ett till inlägg, där han ursäktade sig.. haha!)

Ne men nej

Det var faktiskt inte meningen att det skulle bli så många.. Men det funkar iaf. Haha..

Mobilblogg!

Nice med mobilblogg!

Bow-chicka-wow-wow-chicka-wow-wow.

Söndagen var en typiskt söndag. Älsklingen och jag vaknade någon gång efter ett, myste i sängen och förflyttade oss sedan till TV:n. Käkade frukost, pillade på min blogg, bloggade, glodde på TV och 2½ Men samt pluggade. På kvällen såg vi typ den sötaste filmen som någonsin producerats - Alvin and The Chipmunks. DEN VAR SÅ JÄVLA BRA! Jag älskade just konceptet med sjungande och dansande jordekorrar, sångerna och handlingen (i och för sig en ganska typisk handling, men whatever). Jag blev helt jävla kär i dem där söta sakerna. Gah! Så jäkla tuffa och roliga och söta. Herregud. Jag skulle inte banga på att ha en här hemma. LOVED IT!



KOLLA DANSERNA, LYSSNA PÅ RÖSTERNA!
Slutet är det absolut bästa: "Bow-chicka-wow-wow-chicka-wow-wow!"
I'm dying..

Yesterday var precis lika vanlig den. Stressade upp för att åka in till skolan, sminkade mig i bilen och sprang till lektionen. Fick tillbaka resultatet på Änglaprojektet, vilket var ett MVG. Hell yeah. Jag är så jävla bra. Slutade vid halv fyra,  så älsk och jag stressade hem till moi och sedan hem till landet för att jag hade glömt mina stövlar. Inte en chans att jag kunde leva utan dem i en hel vecka. På kvällen pluggade jag både samällskunskap och psykologi och Linus pillade (och busade) på min blogg. (He loves it!) Linus serverade mig middag på sängen, hell yäss, och sedan myste vi framför TV:n ett slag innan jag fick för mig att fixa lite älsk-hemlisar. Vi kom i säng alldeles för sent, så i natt har jag sovit i drygt fyra timmar. Jag har mått bättre, om man säger så.

Imorse var jag uppe redan vid halv sju. Duschade och väckte Linus och fyrtiofem minuter senare var vi på väg. Frukosten förtärdes i bilen och det var dem fittigaste och längsta köerna någonsin. Fyfan. Kom till skolan femtio minuter för sent, yäss. Avin och jag bangade den första lektionen och pluggade istället. Slutade halv tre och nu sitter jag här och Linus tittar på TV. Ska försöka få tag på Avin nu, för jag måste öva på redovisningen inför morgondagen. Fyfaan.


Ett skepp kommer lastat... med kärlek!


Du&jag!
Du är med mig nu
, älskling!
Och jag har aldrig mått så bra,
för du är med mig nu!

Idag firar vi hela 450 dagar, min prinsessa,
och jag kan inte trivas mer än vad jag gör med dig.
Och jag har älskat varje liten dag,
för du har gjort den betydlig.
För med dig är ju inte dagarna som vilka dagar som helst,
utan de är dagar vi räknar.

Bara för att veta hur många dagar som hittils varit de bästa i sitt liv!

Jag kan inte vara utan dig älskling,
jag saknar dig varje sekund då du är mer än en meter bort.
Och jag hoppas du vet, att de här fyrahundrafemtiodagarna är bara en liten bråkdel av alla dagar vi kommer leva tillsammans. En liten, liten del.

Jag vill fortsätta räkna betydliga dagar med dig,
och låta dom bli hela mitt liv tillsammans med dig,
min prinsessa!

Jag älskar dig, Jessi!




Ett litet, litet inlägg från din älskling!

I must make amends.


Den här har jag älskat sedan den första gången jag hörde den och det är flera år sedan.
Jag älskar texten (för att det är så skönt annorlunda) och jag älskar hennes röst.
Love it, love it, love it!
(Videon är helt jävla konstig och skev, men det var den bästa som fanns.)

I like it sexy.

image357        image358
Jag älskar mönstret. Och jag älskar att dem matchar.

I'm a freak and I don't really give a damn.

What happened yesterday? Nothing extraordinary, actually. Jag vaknade (som alltid) innan älsk, så jag satt en stund vid datorn och sedan gick jag ner för att fixa frukost till oss. Jag kände mig otroligt snäll. Väckte Linus och åt frukost framför TV:n. Därefter blev det stressigt som fan, eftersom vi had to go to apoteket innan dem stängde. Vi hann med fem (5!) minuters marginal. Det kallar jag skillat. Vi proemenerade runt ett slag i Norrtälje, men tröttnade ganska snabbt med tanke på att affärernas utbud suger. Bajs.

Åkte hem och när vi svängde in på vår väg, den sista vägen innan man kommer fram till huset, såg vi två jättesmå barn på en fyrhjuling alldeles intill vägen. Älsk och jag: VADFAN var det där? Vände bilen och åkte tillbaka. Inte en chans att jag kunde lämna två små barn vid vägen, helt ensamma. Gick fram och frågade hur gamla dem var, vad dem hette och var deras föräldrar var. Dem var fyra (4!!) och två&ett halvt (2½!!!) år. Deras pappa var tydligen uppe i skogen och gick (!?). Och hade sagt att dem fick åka i för väg. Hmms. Jag stod och väntade och pratade med dem i almost tjugo minuter och dem var så jäkla söta. Efter ett tag kom en kvinna springade och började skrika på dem. Deras pappa var tydligen och letade efter dem i skogen och det visade sig att dem hade åkt i väg utan lov. Herregud. Hur jävla svårt kan det vara att hålla koll på sina barn?! Jag var fett upprörd. Dem hade lätt kunnat åkt ut på vägen och blivit påkörda. Idiotiska föräldrar.

På kvällen..


LOL.


SÅ JÄVLA BRA. SÅ JÄVLA ROLIGT.
I FUCKING LOVE IT.

She's kind of weak.

Last night: Efter en helt utsökt middag placerade älsk och jag oss i soffan framför TV:n och mös. Vi hade helt missat att det var Melodifestivalen, så det sög. Vi käkade frukt och glass framför Grabben i graven bredvid och sedan kom vi på att vi skulle designa min blogg. Finally! Vi satt i flera timmar och testade en massa olika snygga saker innan vi blev nöjda. Vi ändrade det sista för en liten stund sedan. Sååå, nu har jag lätt Sveriges snyggaste blogg och jag är så jäkla lycklig. It fits me perfectly.


Pressa pressa pressa!

You're my heartbeats.

Något sjukt: På måndag har älsk och jag varit ett par i 450(!) dagar. Känn på den! Och på torsdag (alla hjärtans-dag till ära) har vi känt varandra i exakt TVÅ ÅR. Eller ja, då är det två år sedan vi umgicks for the first time. Den artonde har vi delat 15 månader tillsammans också. I remember the day we got to together so cleary! Allt är så sjukt. Och fucking underbart.

Mest av allt i allting..
I en evig evighet.

Spider-pig.

Yesterday: Sent på torsdagskvällen messade Avin mig och frågade om jag kom ihåg att vi skulle på studiebesök på fredagen. Of course I did'nt. Så det var tur som FAN att hon hade koll på läget. Så igår morse skjutsade Linus mig till Abrahamsberg, det är liksom på vägen, där jag mötte upp Avin vid kvart över åtta. Tog tuben in till centralen och sedan vidare ut till Östermalmstorg, där Armémuséet tydligen ligger. Vi som saknar lokalsinne irrade runt ett tag innan vi till slut frågade en man om vägbeskrivning. När vi kom fram möttes vi av vår mentor och tre (3!) classmates. Herregud. Vi skulle varit typ tjugofem (25!) där. Vår "guide" trodde att vi skämtade när vi sa att vi antagligen inte kommer att bli fler.
Under dem följande timmarna droppade det in några fler och vi spelade rollspel. Min tanke var typ: Okaaay, har jag kommit fel??. Runt tolv var vi äntligen färdiga och jag var fett nöjd över att veckan var avklarad. Avin och jag åkte till skolan för att hämta lite grejer och på vägen började vi (av någon anledning..) att Blondinbella. Haha.
Vi hade livliga diskussioner och fan vad vi skrattade. I backen på väg upp till plugget kom vi på oss själva med att nästan springa medan vi pratade och diskuterade. Vi var så inne i det vi pratade om att vi inte ens märkte hur fort vi gick. Vi fick oss ett gott jävla skratt i alla fall. Därefter åkte jag till Vällingby där jag fixade en hemlis till älsk. Förälskade mig i ett  par skor, en väska och ett skärp lyckades jag också med innan jag promenerade hem. Hann slänga i mig ett par mackor och starta datorn innan Linus kom hem och beordrade mig att packa ihop mina saker. På vägen hem till landet köpte vi El maco Chicken (YUMMIE!) och lyssnade på våra favoritlåtar. Jag var på fett bra humör. Somnade dock när vi kom hem och Linus pluggade. Kvällen spenderades i soffan framför filmen "We own the night". SÅ JÄVLA BRA. Innan vi kom i säng duschade vi och tittade på 2½ Men.


Bäst!
Egentligen avskyr jag Simpsons, men det här är faktiskt JÄVLIGT roligt.

So true.

"Hinder är bara avsatser som man tar sats ifrån."


Underbar music.

Ye-yeah, and it goes, thats my cool and i can't take it off
I-I-I'm far too cool, le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that
an-and it goes, that's my cool and i can't take it off
I-I-I-I'm, far too cool, le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that


Sötnos.

Linus om en passionsfrukt: Kan man äta den här? Den är så skrynklig.

HAHA! Han är söt, min karl.

Don't stop the music.

Bästa låtarna just nu: Vincent - Miss blue, Britney Spears - Piece of me & Gimme gimme, Maskinen - Alla som inte dansar, Rihanna - Don't stop the music, Robyn - With every heartbeat, Amy Winehouse - Rehab, Alicia Keys - No one, Yves Larock - Rise up, Ida Corr vs. Fedde le Grand - Let me think about it, Lillasyster - Umbrella, David Guetta feat Cozi - Baby when the light, Mange Schmidt - Jag talar ut, Säkert - Vi kommer att dö samtidigt, Petter feat Säkert - Logiskt, Hello Goodbye - Here in your arms, Don't be a stranger - Perfect problem och Adam Tensta - My Cool.

All time favourites: Takida - Burning inside, Blue October - Calling you (älsk&min låt!), Amazing & Hate me, Six Pence None The Richer - Kiss me, Tiger Lou - Horatio, You can't say no to me & Like you said, The White Stripes - Seven Nation Army, The primitives - Crash, Lost Prophets - Last train home & Wake up, Regina Spector - Samson, Lifehouse - Everything & Hanging by a moment, Frida - Dunka mig, Patrik Isaksson - Hos dig är jag underbar och Three Days Grace - Pain.

Music..

Kiss me here baby and go rest.

Älsklingen och jag vaknade riktigt tidigt på torsdagsmorgonen efter ett par ynka timmars sömn. Jag hade bestämt mig för att vara hemma från skolan, med tanke på att jag faktiskt inte mådde bra. Det tog dock emot som fan, eftersom min närvaro ligger på under 70%. Fyyfan. Plugget suger. Linus skjutsade hem mig innan han begav sig till skolan. Spenderade dagen framför TV:n och datorn. Inga konstigheter. Fick en del plugg gjort också.

Vid halv fem kom älsk hem och vi myste i sängen, där vi också käkade middag. Vi pluggade i flera timmar, han på något skevt teknikämne och jag skrev projektarbete, då preliminärmanuset skulle vara inlämnat today. Vi kom i säng runt halv ett efter ett 2½ Men-avsnitt, som vi sett typ tre-fyra gånger.



"They tried to make me go to rehab, I said 'no, no, no."
Amy Winehouse, everybody!


Fucking begär.

image346
Den här helt sanslöst söta(!) klänningen makes me fucking depressed. Insåg precis hur jäkla mycket jag behöver sommar och ljusa nätter och frihet och tidlöshet. Och den här klänningen, förstås.

Dresses.

image344        image345
Fett snygga. Mer kan jag inte säga.

Gåshud.



We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

It hurts with every heartbeat


(Detta är en av mina favoritlåtar just nu och den går på repeat här hemma. Slutet är det bästa och jag får gåshud varje gång. HELT UNDERBAR.)

Väskbegär.

image342       image343
Min mamma är en väskoholic. Det känns som om jag kommer att bli likadan. Heh.

Mental orgasm.



You and me together
Through the days and nights

I don't worry cause everything's gonna be allright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be allright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

Yster & Sweetnose.

Carro, aug 03
AFTER ALL, YOU'RE MY WONDERWALL.

 



 

Carro & jag, nyårsafton 07/08
Den första bilden är tagen den allra första gången Carro och jag träffades för en fika, sommaren 2003. Det är förstås den första bilden jag tog på henne. (Bild två är tagen samma dag.)
Den sista bilden är för tillfället den senaste bilden tagen på oss två, nyårsafton 07/08.

JAG ÄLSKAR DIG, BÄSTASTE CARRO.
Min bästa vän.
Sweetnose & Yster. För alltid.

Begär.

image307
Helt underbara.

My head on the door was a dream.

Igår var vi lediga från skolan, så älsk och jag vaknade vid ett. Jag bänkade mig vid TV:n medan Linus låg kvar och drog sig en stund och sedan gick han ner och gjorde frukost till oss. Jag mådde riktigt dåligt igår; hade ont i bihålorna, snorig, ont i halsen, feberfrossa, så Linus beordrade mig att ligga stilla under täcket hela dagen. Vi tittade på 2½ Men, drack te, åt glass (till min lycka!) och kramades.

Efter ett tips från bästaste Carro, bad jag älsklingen att ladda ner filmen "This is England", som vi avnjöt igår. Den var helt sjukt bra. Genialisk. Budskap, humor, tårar - den hade verkligen allt. Det var Linus och jag rörande överens om. Däremot är jag trött på att jag alltid sitter och bölar efter varenda jävla film vi ser. Tre av dem senaste filmerna vi tittat på; I am Legend, Försoning och This is England, har fått mig att storböla. Herregud. I'm so fucking sentimental.

Vi käkade därefter middag, i soffan (jag förflyttade mig mellan soffan - toaletten - vårat rum, under hela dagen, medan jag glodde på TV och Linus skrev på ett skolarbete. Runt elva-tiden gick jag ner och slängde ihop ett par mackor, medan Linus satte på dagens andra film - Juno. Den var pretty weird, men ändå bra. Och jag grät inte!



LOVELY!

SMS-mottagare sökes.

SMS mottaget från 076-2214027 2008-02-07 10.51:
"De är inte du heller. :) du är biff <3"

HAHA. Synd som fan att det inte var menat till mig. Sött var det hur som helst, vem som nu än skulle få det.

Måste ha.

Innan jag dör skall jag ha dessa älsklingar i min ägo. Otherwise I'll die miserable.


image302  image303
image306       image305

Den dösnygga topen, jeansen (jag vill alltså inte ha topen på bild två), dem helt underbara skorna och dem läckra örhängena skulle göra mig till världens lyckligaste människa.
GE MIG HELA OUTFITEN NU!

Just the way I like it.

Yesterday firade Bromma Gymnasium 70 års-jubileum, vilket gjorde att vi nästan fick en ledig dag. Vi var där i två timmar; tittade på en kort film, käkade tårta och tittade på uppträdanden i aulan. Sedan fick vi gå hem. Älsk och jag åkte hem och käkade ännu mer tårta och några mackor till lunch innan vi åkte hem till landet. Jag somnade på vägen - seriöst?! Klockan var max ett och jag somnar. Är som ett litet barn vadfan. Vaknade till liv vid Brottby, där vi åkte den roliga vägen. Massa roliga gupp och sådant.

När vi kom hem mådde jag av någon anledning fett dåligt, mådde illa och hade ont i huvudet. Älsk bäddade ned mig i soffan där vi glodde på Oprah. Sedan somnade jag - igen. Håller säkert på att bli sjuk eller något. Vaknade efter ett par timmar och då käkade vi middag tillsammans med mamma Eva. Efter massa mat och prat gick älsklingen och jag upp till vår soffa med en varsin semla och tittade på TV. Jag bloggade och kollade på kläder på nätet och jag blev kär i minst hundra olika saker. Herregud. Det är bara cashen som fattas. Fukk.

Vi kollade på det senaste Prison Break-avsnittet och shit vad spännande det är. Vi orkar FAN inte vänta en hel vecka på nästa avsnitt, men what to do. Det suger hursomhelst. Efter det blev det lite massage och mys i sängen, helt underbart! Vi avslutade kvällen med te, mackor och 2½ Men innan vi somnade i soffan.



Jag är helt sanslöst förälskad i den här reklamen.
Ungen är så JÄVLA SÖT och så JÄVLA TUFF och jag blir så JÄVLA LYCKLIG av den.
U-u-u-u-u-u-nderba-a-a-a-r.

Look what you've done to my soul.

Vi åkte in till skolan i måndags, så att vi skulle vara där innan tio. Det lyckades vi såklart inte med, det gör vi tametusan aldrig. Linus kom för sent och det visade sig att jag inte hade någon lektion, vilket tydligen alla andra kommit ihåg utom jag. Avin skickade ett SMS för att påminna mig, men det såg jag naturligtvis för sent.
Så jag satt och fördrev tiden med att glo igenom alla mina foton på mobilen -almost 700 stycken, spela på mitt mobilspel, bläddra igenom min kalender och pilla på mina naglar. En timme senare slutade Linus (för dagen!) så han följde med mig till matsalen där jag käkade lunch.

Efter lunchen åkte han hem och jag gick till idrotten. Jag gick som vanligt ner till gymmet, där jag spenderade hela timmen med att läsa boken Snabba cash - helt underbar. När lektionen var slut kom Avin, som varit hos tandläkaren, och hon kunde knappt prata. Hon lät fett rolig.
Sedan var det naturkunskap och vi tittade på en film om miljögifter. Folk är så löjliga. Vi slapp den sistalektionen och vi blev så jävla lyckliga. Vi promenade bort till Abrahamsberg, där vi kramades hejdå. Linus kom och hämtade mig en stund senare och vi åkte till Vällingby där jag handlade några nödvändigheter.

På kvällen pluggade vi, myste i sängen framför TV:n och kom i säng alldeles för sent.

I hear a sound and hit the ground.

När vi vaknade på söndagen var älsklingen rätt rejält bakis och jag var trött, men helt okay. Vi segade i sängen långt in på eftermiddagen, innan vi vi förflyttade oss till köket för att käka frukost. Vi pratade och jag fyllde i hans minnesluckor sedan kvällen innan och vi skrattade gott. Sedan gick vi ut i snöstormen på en liten promenad - vi kände att vi behövde frisk luft. Snön var fett mysig, men fan vad jag vill ha vår.
När vi kom in igen packade vi ihop våra saker och åkte hem till landet. På vägen köpte vi en massa tilltugg på Donken - El Maco Chicken is my favourite all time! - som vi smaskade i oss i bilen.

Hemma slängde vi oss i soffan och myste under täcket. Vi tittade på en massa 2½ Men förstås, men också på den där nya filmen "Försoning". Jag somnade efter halva så det sög. Någon gång efter ett kom vi i säng, där vi låg och pratade ett tag innan vi sade godnatt.

På söndagen vaknade vi till snöstorm och efter en del TV-tittande och sista halvan av filmen (som var fett bra och sjukt sorglig i slutet - jag grät som fan) och mys i soffan bestämde vi oss för att bege oss ut och åka pulka Vi knöt fast pulkan efter fyrhjulingen och jag satt i och Linus körde - livsfarligt, men FETT roligt. Efter några åk frös jag som fan om rumpan så vi letade upp en backe istället. Snön höll på att smälta så det gick inget bra, så det slutade med att vi låg i en hög och skrattade.
På kvällen myste vi soffan, drack te, tittade på 2½ Men - inga konstigheter.

Give me.

image300      image301
NU DÖR JAG!
Detta är FAN dem snyggaste jävla väskorna jag har sett!

Give me.

image298      image299
Älska-älska-älska.
Färgerna och designen är helt fantastisk.
Jag tänker endast klä mig i dessa färger i vår.

Give me.

image297

image295      image296
MÅSTE HA!

Begär.

image293       image294
Dem här var ju helt SJUKT snygga.
Halsbandet är helt jävla underbart, herregud och armbandet är äckligt snyggt.
SO TO DIE FOR!

Begär.

image291
JAG ÄR KÄR.

Begär.

image288
JAG VILL HA MINST ETT I VARJE FÄRG!

Begär.

    

Jag älskar dem två första (den underbara ringen och det fantastiskt snygga halsbandet) för att färgen är så underbar och så vårig. Pärlhalsbandet - vad ska jag säga? Rope-armbanden -JAG TROR JAG DÖR! Måste-måste-måste-måste-måste-HA. Och elefanthalsbandet är bara för coolt.




Begär.

    
GE MIG DEM!


This is a private show.

Just nu: Barnsligt lycklig över att vi endast går i skolan i två timmar imorgon - och är lediga på onsdag, omänskligt chokladsugen, trött på det fittiga vädret - ge mig vår(!), rastlös och KÄR.




Do you know what you've started?
I just came here to party
But now we're rockin on the dancefloor, acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest and now we're face to face


Friday 1/2 | Carro's krogdebut.

När älsk och jag vaknade i fredags morse mådde jag som ett as. Var helt säker på att jag hade minst 40 graders feber och skulle dö. Vi segade i soffan hela dagen och jag försökte hålla mig pigg på alvedon. Runt fem-tiden kom vi äntligen iväg och åkte hem till Stockholm, för att fira Carro som fyllde myndig. Hemma hos mig slängde vi oss middag, tog en varsin dusch och fixade oss snygga på en dryg timme. Tio minuter för sent sprang vi upp till Vällingby där vi tog ut pengar och mötte Jojjo. Väl framme i Fridhemsplan mötte vi upp Segel och Tim och en liten stund senare kom födelsedagsbarnet, Niklas och Tobbe.

Kvällens första mål var Nivå, där förkröket skulle äga rum. På plats befann sig redan Lina (bl.a.) och vi bänkade oss vid ett stort bord. Jojjo och jag köpte en massa olika drinkar och världens godaste shottar och skrattade och pratade. Vi sjöng för Carro, Jojjo och jag sprang på två gamla klasskamrater som vi inte sett på flera år och hade det allmänt trevligt. Någon timme senare var vi tvugna att dra därifrån p.g.a. några tråkiga omständigheter och jag hade fått i mig så pass mycket på så pass kort tid, att jag knappt kunde resa mig upp. Heh.

Vi vinglade bort till tuben, där vi mötte upp bästaste Carro, Amanda och Sofie, som också skulle joina oss under kvällen.  Åkte in till stan för att inta kvällens riktiga mål, Berzelii Bar. Det första vi gjorde när vi kom in var att rusa in på toaletten och sedan till baren för att hinna handla innan happy hour tog slut. Vi pratade och skrattade och jag och Jojjo sjöng Lambo för Carro, men hon bangade bordet. Någon timme och mycket alkohol senare dansade vi och skreksjöng med i låtarna. Fett roligt.

Alkoholintaget ökade för var minut som gick, så kvällen kunde ha slutat bättre. Vid halv två var min pojkvän rätt rejält förfriskad och mådde som ett as. Vid två-tiden lyckades jag äntligen få med mig honom hem och vi kom i säng vid halv fyra. Sammanfattningsvis var kvällen mycket rolig, fastän den inte blev som någon hade tänkt sig.
(För övrigt sög det att alla hade glömt sina digitalkameror, så Carros födelsedag blev inte förevigad. Fett synd.)


Over the rainbow so high.

Det enda som fick mig att kliva ur sängen klockan halv sju imorse var vetskapen om att jag är "ledig" imorgon. Linus, min älskade, skjutsade mig till skolan och allt var som vanligt. Halv tre slutade jag för dagen, så då åkte älsk och jag till nagelstylisten för att äntligen få mina naglar fixade. En timme senare gick jag därifrån med stans fräschaste naglar. Fan vad nöjd jag är. Har suttit och pillat och tittat och njutit av dem sedan dess. Hell fucking yeah!

Vi åkte hem och packade för att sedan åka hem hit till landet. Vi stannade i Vällingby på vägen för att handla lite smågrejer och vi gjorde även ett besök på Donken, där vi inhandlade en varsin El Nacho (Yummie!). Somnade som vanligt på vägen hem och vaknade lagom till att vi var hemma.

Since then har vi käkat middag, jag har pratat med Linda i telefon i nästan en timme, har skrivit min tredje månadsrapport till projektarbetet och myst med älsklingen framför TV:n.
Imorgon ska vi sova-sova-sova och sedan ska vi kröka-dansa-kröka-dansa. Men nu ska vi dricka te (ÄLSKA!) och titta på 2½ Men.

This is life. And I love it.



ÄLSKA!
Högt högt högt och överallt och hela tiden.