"Du är min värld, mitt oändliga universum."

Gårdagen blev inte alls som planerad. Det var tänkt att Linus och jag skulle åkt in till Stockholm på eftermiddagen för att vara med och fira min pappa, men eftersom jag mådde som ett as (like fucking always) tyckte alla involverade att det var bäst att vi stannade hemma. Sagt och gjort. Under dagen hann med med ett besök på Apoteket (thank god for that!), en liten promenad för att få lite frisk luft och en massa mys i soffan och sängen. Det var helt underbart. På kvällen myste vi framför Melodifestivalen (som är ett lika stort fiasko varje år) med en massa fräscha och utsökta frukter. Vårt nya kvällssnask. Vi pillade lite på min blogg också, eftersom älsk tycker det är så vansinnigt roligt. Vid tolv somnade jag i soffan medan älsk tittade på film.

Det här är den första låten som älsk och jag förknippar med oss. Den första låten som blev "vi".
Vi hittade låten av en slump kvällen innan vi blev tillsammans och vi lyssnade på den på repeat i flera veckor i sträck efter det.
Helt bäst: "Kiss me beneath the milky twilight."


Vaknade vid två i förmiddags och myste i sängen en lång stund innan jag förflyttade mig till soffan och älsk gick ner för att göra frukost. During breakfast tittade vi på Drömkåken och vi skrattade så att vi grät. Den där filmen är så jäkla klockren! "Din jävla klimakteriekossa!" Helt underbar. När filmen var slut tvingade Linus ut mig för att tvätta bilen. Yay.. Snygg och ren som fan blev den i alla fall. Och vädret var helt fantastiskt! Det kändes precis som en sen sommarkväll. Det till och med doftade sommar! Det pirrade i hela kroppen och jag blev så helvetes jävla lycklig. Såhär mycket har jag aldrig längtat efter sommaren. När solen började gå ner tog älsk och jag en riktig långpromenad och pratade om sommaren, om huset vi skall flytta in i och inreda i sommar, framtiden och en massa sådant där underbart. På vägen hem försökte jag övertala älsk om att åka moppe eller röka vattenpipa, "för att få ännu mer sommarfeelings", men han nappade inte på något av det. När vi kom in igen käkade vi middag och sedan dess har jag pluggat. 

För övrigt: Jag är helt sjukt lycklig över att det är vår (fan i helvete om det kommer snö igen!) och jag har överskottsenergi i massor och jag vill att det ska bli sommar på riktigt! Vill bada, åka moppe, sola, sitta ute hela nätterna, kröka, grilla, åka bort, gå långa kvällspromenader, åka båt och jag vill känna mig fri. Vill känna att jag verkligen lever.

Dagens bästa: Idag har älsk och jag varit tillsammans i 456 dagar. Hell yäss! Och tomorrow har vi varit ett par i 15 månader. Allting är bättre än någonsin. Lalaalaa..

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback