For you I've waited all these years.

För första natten på ungefär två veckor (och hela sommaren med undantag några nätter här och där) har jag sovit ensam i min säng, utan älsklingen. Och herregud vad konstigt och tomt och kallt och ensamt det kändes och fan vad jag låg och vred på mig och fan vad jag saknade honom och fan vad vi ska flytta ihop så fort som möjligt.

Imorse när jag vaknade var jag oseriöst trött och jag lyckades reta gallfebern på mamma som inte lyckades få upp mig i tid. Jag har en lång dag framför mig (fyfan, vad jag längtar till studenten) men det är sådär mysigt höstigt ute. Då ska man i och för sig inte gå i skolan, utan ligga under täcket med sin älskling och dricka te eller sitta på ett mysigt café med nära vänner och filosofera om livet.

Nya höstkläder behöver jag också, men tiden och orken räcker inte till.  Att ställa mig i ett litet provrum med speglar i alla vinklar och hörn känns inte heller särskilt lockade nu. Livet är jäkligt hårt ibland.

Efter skolan ska jag i alla fall äntligen (!) träffa min bästaste och käraste Carro och kanske just sitta på ett mysigt café och filosofera om livet. Det bangar jag tametusan inte på.


You're the one for me.

Både jag och älsklingen vakande sent på söndagsmorgonen och det första som slog mig var att; skolan börjar imorgon. (Och herregud vad jag bangar och helst av allt vill ha ett sommarlov till, direkt på momangen.) Det sög hursomhelst.
Ett par timmar såsades bort på att käka frukost, glo på tv och spela tv-spel. Och hör och häpna. Jag som suger på allt vad både tv-spel och datorspel heter, gjorde ett mål. I ett fotbollsspel. Mot Linus. Helt utav mina egna talanger.(Man får väl få vara lite självgod ibland.) Jag blev helt överlycklig och skuttade upp i soffan och tjöt. Och jag skrattade i minst en kvart efteråt. Och varnade Linus för att göra ett mål till. "Gör du ett mål nu, så dödar jag dig."
Jag är i alla fall fortfarande fett (!) stolt och nöjd.

Sent på eftermiddagen släpade vi oss upp till bussen för att bege oss hem till mig. På vägen haffade vi film (Se upp för dårarna. Fett rolig och bra film.) och choklad. Hemma åt vi, utsvultna, en helt utsökt middag, kyckling och potatissallad (visst, det låter kanske inte som någon gourmet-måltid, men jag kan svära på att mat aldrig har smakat godare än då.) Resten av kvällen låg vi nerbäddade under täcket och myste och pratade och filosoferade om allt möjligt. Mitt i natten, efter att jag hade gnällt om att skolan börjar konstant i typ en timme, fick älsklingen äntligen tyst på mig och vi kunde slocka som två stockar i varandras armar.

När mobilalarmet började tjuta ut sin extremt underbara signal imorse hade jag kunnat göra vadsomhelst för att få ligga kvar minst ett par dagar till. Och när man är så trött som jag var imorse, kan jag tala om att det är nästintill omöjligt att sparka liv i min morgontrötta Linus. "Vakna nu! Annars kommer jag att somna själv!" Så det var efter många om och men som vi lyckades släpa oss ur sängen imorse.
Två timmar senare var man på plats igen. I Bromma gymnasiums underbara miljö. Med alla underbara människor. (Hör min totala ironi.) Stället (som ska vara nyrenoverat) ser nästan exakt ut som innan och alla var lika dryga som alltid. Yäss. Jag uthärdade dem två timmarna vi tvingades vara där och haffade sedan tunnelbanan hem i sällskap av Linus och Gomes.
Resten av eftermiddagen har Linus och jag myst och tittat på tv och han ligger fortfarande fastklistrad. Fastän vi MÅSTE sova. 

                          
   

              

Bilder på mig och älsklingen, tagna yesterday.
"För du är liksom mitt liv. Mitt allt. Min mening. Mitt öde. Min framtid. Min andra halva. Min livsglädje. Mitt hopp. Min styrka. Min trygghet. Mitt hjärta.
Om du skulle lämna mig skulle du ta ifrån mig, mig själv. Det skulle inte finnas någonting kvar."


284 dagar, älskling.
Låt dem aldrig ta slut.

Min karls födelsedagsfirande.

God morgon kära dagbok.
Jag har äntligen fått en hel natts sömn, utan avbrott och mardrömmar. Helt underbart. Och jag känner mig (nästan) utvilad.

I fredags firade vi som sagt att min älskling har fyllt myndig, med dunder och brak.
Kvällen började med att jag och Linus haffade mamma Evas bil och körde upp för att hämta Avin och Jojjo, samt Jonte och Annie vid bussen. Avin slängde sig på sminket och Jojjo slängde sig på partyhattarna (som jag lovat henne) så fort vi klev igenom dörren. Burkar och flaskor öppnades, drinkar blandades och partyhattar sattes på. Snart anlände resten av ganget, Tobbe, Lina, Carro, Niklas och Amanda. Det blev presentutdelning och champagne-skålning (ja, eller alla fick halsa ur flaskan för vi hittade inga champagneglas.) Och nu var firandet igång.


Det blev korvgrillning och Jonte var grillmästaren
, Avin fick den briljanta idéen (enligt henne själv) att prova Idominsalva som ögonskugga (!?), jag och Tobbe försökte använda partyhattarna som sugrör/glas, men det slutade med att all hans dricka befann sig innanför tröjan och min i mitt ansikte. Jag och Carro gifte oss med allt vad det innebär (heh) och Tobbe var vår exemplariske präst. Jag, Avin, Jojjo och Carro shottade (Även Tobbe deltog i en omgång) och mitt glas kunde studsa. Det var asballt.
Linus ostadiga bord ramlade självklart ihop och majoriteten av hushållets glas gick i kras, Tobbe och jag shakade loss till våran låt (Petter och Mange Schmidts - Giftig), Avin däckade (eller henns förklaring till illamåendet var att hon hade ätit för mycket korv. Hah.) men kom tillbaka senare under kvällen. Fredrik satt och försökte övertala mig om en sak gällande mitt och Linus förhållande, eller snarare en sak gällande hela tiden vi har kännt varandra. Mitt övertalande gick inte hem och Avin höll med Fredrik. Tack för den. Även Carro S (som jag ringde till för att få henne att bevisa att jag har rätt) gick över till Fredriks sida. Sedan pratade hon massor med Tobbe i telefon och jag vill inte ens veta vad hon sa. Heh.

  


Under kvällens gång anlände även Micke och Matte
, Bryngel och hans två ragg (?) och Martin och hans flickvän Linda samt Ante.
Jag och Matte började (såklart) direkt att dansa våran extremt snygga dans och vi fotoposade järnet. "Nej, den där blev inte bra! Matte, vi måste ta en till!" Heh.
Även jag och Niklas dansade järnet och fotoposade när Matte fick foto-hysteri. När Avin vaknat till liv igen (när jag släpat upp henne snarare) var hon på G igen och hon och Fredrik fann varandra. (Dem till och med sov med varandra. Haha!) Jojjo och Micke (och Jojjo och Matte (!?)) fann också varandra och hade det mysigt. 
Carro fick en liten snefylla och mådde inte så bra och Linus gick mest runt och var glad och drack öl i sina roliga glas och ölhattar och allt han fick i present. Sötnos. 

  


 Framåt småtimmarna skjutsade jag och Linus hem Bryngel och hans ragg på fyrhjulingen och Bryngel satt och skrek hela (!) vägen. Herregud. Efter åkturen mådde jag som ett as och satt ihop-krupen på en stol. (Jag var fett full och åkturen gjorde karusellen i mitt huvud ännu värre.) Till slut fick Linus upp mig till sängen där han bäddade ner mig. Jojjo kom upp en stund och pratade och sedan är det sista jag minns att Linus kom in med våra försvunna sängkläder. Sedan däckade jag. Dagen efter fick jag veta att Linus hade försökt väcka mig för att jag skulle borsta tänderna, eller åtminstone ta av mig alla kläder (jag hade klänning, mjukisbyxor och två tjocktröjor. Ja, det var varmt.) men det hade varit omöjligt att få liv i mig. Shit.
Jag vaknade mitt i natten eller snarare tidigt på morgonen och mådde förjävligt och spydde. Yäss. Linus stackaren fick ta hand om mig, fastän han var äckligt trött och bara sovit någon timme.

Vid halv tolv morgonen därpå hade både jag och älsklingen fått lite sömn, och jag väcktes av mobilen som terroriserades av Avin och Jojjo som försökte väcka mig. Jag släpade upp Linus och skjutsade upp mina tjejer till bussen. Hemma möttes vi av en däckad Matte i soffan, en död och bakis Fredrik och en relativt pigg Jonte, Micke och Annie.
Bakis och hungriga som vi var skickade vi ner Micke och Linus för att köpa pizza och chips för att fylla våra tomma bakis-magar. Jag lyckades bara få i mig halva pizzan och sedan mådde jag illa igen. Fredrik var dock klenast av alla och fick bara ner några tuggor. Hah.
Jag och Linus var tvugna att storstäda men sedan såsades resten av dagen bort. Linus och pojkarna spelade tv-spel och jag låg i sängen med datorn. Carro och Niklas kom på ett snabbt besök för att hämta Carros kvarglömde mobil och sjal.
Runt sju någongång, blev jag och Linus ensamma så vi duschade (jag tror aldrig det har varit så skönt att duscha som då) och lagade mat och röjde undan det sista. 
Sedan gosade vi ner och i soffan med chips och dip. Fett skönt.
Vid två var vi båda snuskigt trötta och jag somnade tryggt i älsklingens armar.

Fredagen var hursomhelst galet rolig och Linus var nöjd med sitt firande. 
Min snygga, sexiga, 18-åriga man.
YOU'RE THE ONE FOR ME.

We'll be rocking 'til the sun goes down.

God morgon alla läsare. Heh.
Jag har precis gått upp ur sängen efter en sömnlös morgon. Jag har drömt två mardrömmar inom loppet av några timmar och blivit väckt av att mobilen ringde tidigt imorse. Jag har alltså somnat, vaknat, legat och vridit mig, somnat, vaknat.. Ja, ni fattar. HELA morgonen. Jag har sovit ordentligt i ynka fyra timmar och gårdagens huvudvärk är fortfarande ett bittert faktum. Yäss.
Dessutom kan jag knappt andas ur näsan, jag är hes och halsen ömmar. Hmm, jag anar en förkylning (igen..).

Men, om några timmar är det tänkt att jag och Linus drar upp till buss 644 för att hämta upp min bästaste Avin och bästaste Jojjo. Och ytterligare någon timme senare ska resten av folket anlände för att fira att min karl har fyllt myndig. Hell yeah.

Och något helt jävla sjukt och roligt och galet och fantastiskt och underbart är att; Den 10:e juni, klockan 13.00 springer jag ut som en av Brommas studenter! GAH!


Tidsfördriv en solig torsdagsmorgon.

Ta fram din mobil.

Hur många bilder har du i mappen kameraalbum?
Etthundrasextionio pics för att vara exakt.

Vem ringde du senast?
Mormor, igårkväll.

Vem ringde dig senast?
Mamma för ungefär en halvtimme sedan.

Vad står det i ditt 5e mottagna sms?
"Ja men det är ju det jag säger, hon kan inte säga nej :) vi ska festa! :P Puss." Skickat av min bästaste Avin.

Vem skickade ditt 12e mottagna sms?
Älsklingen min.

Vad står det i ditt 6e mottagna sms?
"Oj, hej gumman. :D Haha okej. Ja, men det ska nog gå. Måste bara prata med mamma för jag har varit borta rätt mkt de här dagarna. Fast hon kan nog inte säga att jag inte får. :) Saknar dig. Puss." Also from bästaste Avin.

Har du några utkast?
Två stycken, med små kärleksförklaringar älsklingen och mig sinsemellan.

Vad är ditt rekord i snake?
Ingen aning. Har inte snake på min mobil.

Vad har du för kontakter som börjar på J?
Jakob, Jens, Jimmy, Jimmy hem, Jimmy jobb, Jocke, Johan, Johan S, Johnny, Johnny hem, Johnny mob,  Jojjo, Jojjo hem, Jonte, Jonte hem, Jontem, Juuhan och J&P hem.

N?
Niclas E, Niklas, Nummeruppl. Nyckeldirekt och Nyheter (TT).

M?
Maja, Maja hem, Marie mob, Marie&Glenn, Maritha mob, Maritha&Stene, Matte, Micke, Mickis, Mickis hem, Mobil info, Mor mob, Mormor mob och slutligen det interna skämt-numret; Moster Baba.

Vem ringde du senast på snabbuppringning 2?
Använder mig inte av snabbuppringen.

Vad står det på dina påminnelser?
Någon som är så cool som jag behöver inte påminnelser.

Har du dolt nummer?
Om jag väljer att ställa in det, ja. Annars inte.

Häng mä på party.

När jag satte mig här, var min tanke att jag skulle blogga ikapp den senaste veckan, men det sa bara poff (!) och så var all den lusten som bortblåst. Men jag lovar att mitt blogg-ikapp kommer inom snar framtid.

I övrigt, är jag extremt förvånad över att skolångesten inte har infunnit sig än. Jag som brukar ha ångest redan efter halva juni typ. Och nu är det inte ens en liten sketen vecka kvar tills helvetet börjar igen. Mitt sista (!?) år på gymnasiet. Jag tar studenten om ungefär nio månader och det är ju då "the real life" ska börja. Hah, det känns som ett skämt. Helt jävla sjukt. Och helt jävla underbart. STUDENTEN, HERE I COME!

Men innan dess (innan skolan och alla måsten börjar) ska jag njuta helt löjligt mycket och göra precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Umgås med alla nära och kära, festa och supa mig redlös och allmänt bara leva livet. Man måste ju passa på.

Fyfan, vad snuskigt nöjd jag är.


Inget bang någonstans.

Hejsan dagboken.
Dagarna går löjligt fort och jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort. Sorgligt, jag vet.
Jag har iallafall myst med min Linus sjukt mycket och vi har gått mysiga promenader, spelat spel, tittat på film hela nätterna och sist men inte minst, åkt till Eckerö i sällskap av Linus' släkt och familj, för att fira att hans morfar fyllt 75 år. Vi åt god mat och hade det trevligt. Och så köpte naturligtvis jag och Linus löjligt mycket sprit - det vi maximalt kunde bära. Yeah.
Jag har haft myskväll med Avin då vi tittade på film, pratade och mös. Vi har även gått en shoppingrunda på stan då jag fyndade en söt top och en fölsedagspresent till min (snart) 18-åriga man. Jag är FETT nöjd med mina inköp.
Och däremellan har jag varit krasslig med halsont och sådant där roligt.

Idag har jag även gått en shoppingrunda och myst med min kära vän Johanna. Det blev mycket skratt och mycket prat. Jag köpte en fett cool rosa kalender så jag blev jävligt nöjd. Efter dryga fem timmar var det med mycket trötta fötter vi satte oss på tunnelbanan hem. Hemma i Vällingby kramades vi hejdå och jag gick hem för att börja kluttra i min nyinköpta coola kalender. Yeah.
In just a moment ska jag traska iväg och möta Linus som är på ingång.

För övrigt är jag fett nöjd med tillvaron. (Med undantag att piss-skolan börjar om en och en halv vecka. What?! Jag har liksom inte ens hunnit ha sommarlov. Fuck.) Men förövrigt är allting som det ska vara.
Jag är kär och lycklig tillsammans med Linus och jag har fått sova med honom nästan samtliga nätter detta lov. (LYCKA!) Mina vänner är helt fucking underbara och jag ägnar tiden åt att göra saker som är roliga. Det vankas party med nästan alla (!) vännerna och jag är taggad till tusen. (Fan,  jag kom precis på ett undantag till; vädret. MEN jag tänker inte klaga. För positivitet gör livet bättre.)

Jag VET att du inte skulle banga på att vara mig.

"Melker tycker om mig, jag vet att han gör det!"

Som tidigare nämnt, blev det en väldigt välbehövd fika med Carro på fredagen. Efter en del omständigheter visade det sig att jag behövde henne mer än någonsin dem timmarna och hon pratade hjälpte och förstod mig, såsom bara hon kan. Utan henne hade jag gått under. TACK älskling.
Efter våra timmar utav prat begav jag mig hemåt, satt vid datorn, tittade lite på tv och somnade tidigt.

Jag vaknade tidigt på lördagsmorgonen och några timmar senare påbörjade jag min resa in till Norrtälje. Jag hängde med Linda ett bra jävla tag innan min (som vanligt) försenade pojkvän kom. Vi åkte hem, käkade och fixade oss inför kvällen som skulle spenderas hos Lina. Kvällen bjöd på alkohol, trevligt sällskap, mycket prat och många skratt. Vi spelade kubb och chillade. Kvällen slutade dock mindre roligt, men mer om det tänker jag inte nämna.

Jag och Linus slöade bort hela söndagen och jag mådde mest som ett as, men på kvällen drog vi till Malmen med Niklas och Carro för att bada. Mys.

I måndags jobbade Linus men jag hänkade med hans mamma in till Norrtälje för att uträtta några ärenden och sedan hängde jag med Linda i glasskiosken tills Linus slutade. Jag och Linus gick sedan ner till den lilla staden Norrtälje för att käka en sen lunch och umgås innan han hade körlektion. Runt halv fem pussade och önskade jag älsklingen lycka till för att återigen bege mig upp till Linda för att umgås med henne under tiden. Som saved by the bell, sprang jag och Linus på Tobbe och Lina och därmed fick jag skjuts och slapp gå.
Efter en timmes umgänge, solning och snack med Linda åkte jag och Linus hem för att hämta badkläder för att sedan åka till Malmen och bada med Tobbe och Lina. Det var fett (!) skönt i vattnet (när man väl kom i) och vi busade och lekte i vattnet bra länge. Riktigt mysroligt.

Igår jobbade Linus hela (!) (jävla) dagen och jag fördrev tiden här hemma. Vid fem åkte jag och mamma Eva in till Flygis för att handla saker inför kvällen picknick. Två timmar senare mötte vi (jag och Linus) Tobbe och Lina och lastade den lilla roddbåten full med picknick-material och diverse andra saker. Vi slog läger på ett mysigt berg och slängde på oss badkläderna för att hinna bada innan solen gick ner. Jag bangade dock badet efter många om och men att försöka ta mig i och badade endast fötterna. Sedan var det dags för grillning, vilket visade sig mer komplicerat än vi förutspått. Tobbe och Linas grill sög (kanske inte så konstigt med tanke på att dem langade på den största (!) flintasteken jag någonsin skådat). Linus hittade ett husdjur (en kräfta som han döpte till Melker, men som senare under kvällen blev odöpt av Carro till Greger.) Till slut fick vi i alla fall i oss mat och sedan kom även Carro och Niklas för att göra oss sällskap. Vi åt frukt, mös, tittade på solnedgången och när mörket föll tände vi en mysig brasa. Runt elva beslutade vi att det var dags att ro hemåt. Hemvägen var extremt fridfull och vacker. Solen lämnade ett vagt rosa-oranget sken bakom trädtopparna, vattnet var helt stilla och himlen var stjärnklar. Fett vackert.
När jag och Linus kom hem bänkade vi oss framför en film, men båda somnade direkt.

För tillfället är Linus på jobbet (som vanligt) och jag sitter här och försöker fördriva tid. Jag har lovat att städa undan lite härinne (det behövs!) men min bok lockar desto mer. Gah.

100 dagar kvar tills min och Linus 1-årsdag också. Fett coolt, om jag får säga det själv.
PUSS.

Grönan 2007.

I onsdags kom jag hem från landet för att träffa och umgås med min Avin. Jag mötte upp henne i centrum för att inhandla frukt inför kvällen (en ansiktsmask var även inköpt tidigare under dagen). Här hemma lade vi ansiktsmask, målade naglarna, pratade, åt frukt och kollade på film. Efter två skräckfilmer orkade vi inte mer och somnade någon gång runt tre.

Vi var tidigt uppe och hoppade på torsdagsmorgonen och lämnade my place redan vid halv tolv. Vi begav oss hem till Avin för att lämna lite stuff och sedan mötte vi Leyla för att bege oss till stan och möta Carro för att finally, dra till Grönan.
Efter att i regn (vi blev very depressed) stått och väntat på färjan i vad som kändes som typ tre år kunde vi äntligen fixa åkband och åka järnet. Jag trodde att jag skulle dö i Berg&Dalbanan och skadade nästan ryggen och nacken, Pop expressen var den mest åkta attraktionen, vi höll på att svimma av skräck i Spökhuset och Carro (som var den enda förnuftiga) bangade sista halvan och gick ut genom nödutången. Vi andra skakade när vi kom ut därifrån. Fy tusan. Carro och Avin vågade sig på Extreme, men jag och Leyla bangadde fett hårt och Avin (och jag) fann Blåtåget (nästan) roligast efter att ha asgarvat oss igenom hela skiten.
Dagen var hursomhelst jäkligt rolig, bortsett från att vi alla fick ryck på alla fjortisar. Det kryllade av dem och dem var värre än någonsin. Ett gäng stod till exempel och skrek "FJORTIS-MAKT, EMO-SLAKT!!" Alltså, vad är felet? Seriöst. Och en brud flashade tuttarna (ja, med flit) i Pop expressen. Så jävla sorgligt. Men bortsett från det var det alltså en fett lyckad dag.
Vid tio var jag helt död i både kropp och huvud (inte så konstigt efter åtta(!) timmar) och kramade dem andra hejdå (dem stannade kvar ett tag) för att haffa skjuts med min bror.
Runt kvart i elva kom jag hem, pratade med Linus och somnade sedan som en stock.

Idag har jag inte gjort något speciellt, förutom gått en runda i centrum med min mor och köpt dem snyggaste skorna ever. Svarta pumps med träklack, jag är fett nöjd.
Nu alldeles alldeles strax ska jag dra och fika med Carro. Mys mys.

PUSS!