"Vi måste åka nu om vi ska hinna ha se..orka gå upp imorgon."

Runt åtta i lördagskväll kunde jag, efter en seg och långtråkig (jag hade inget att läsa och ingen musik att lyssna på, woho) bussresa, kliva av för att möta upp min boyfriend. Som vanligt jobbade han över så jag fick stå ute och frysa i en kvart-tjugo minuter, för att sedan hämtas upp av hans farbror. Hemma möttes vi av Linus' glada (och lätt alkoholpåverkade) föräldrar och en massa andra (dem också glada och lätt alkoholpåverkade) människor. Vi käkade och drack (löftet som jag lade kvällen innan om att aldrig mer dricka x-cider gick i kras och jag fick i så pass många att jag sedan mådde illa) och umgicks. Det var riktigt trevligt och underhållande, trots att jag var sjukt trött sedan gårdagen.

Jag vaknade trött som fan på söndagsmorgonen men kunde inte förmå mig att ligga kvar så det var bara att kliva upp. Jag och Linus såsade framför tv:n som två säckpotatisar hela dagen samt kvällen. Myspys.

Gårdagen inleddes med ett Våra bästa år-avsnitt till min lycka och Linus' förfäran (fast han börjar hänga med även han, utan gnäll) och sedan mös vi och åt frukost.
Därefter var det tänkt att Linus skulle fixa sin Volvo och byta däck och grejer, men istället tvingade jag med honom ut för att åka fyrhjuling. Både han och jag asgarvade när jag skulle svänga och köra jätte-jätte-fort samtidigt. Jävligt roligt, tro mig. När jag tröttnat på att köra placerade vi oss på altanen och spelade kort. Linus' blev jättesur varje gång han förlorade (dem flesta gångerna) men jätteglad när han vann.  Han är söt, min man.
Sedan var det dags för mat och sedan lite tv-tittande.
Klockan var väl runt halv tio-tio när Niklas och Carro äntligen var klara för att åka hit, så jag och Linus bestämde oss för att åka upp med fyrhjulingen och möta dem (jag fick köra, yeah). Jag som var stressad och inte trodde att vi skulle hinna fick tji, för vi fick vänta en halvtimme på dem små liven. Linus och jag fördrev tiden med att prata, disskutera moln, röka och prata mopeder och bilar. Till slut anlände dem och så även Tobbe och Lina.
På tillbakavägen skjutsade jag en asgarvades Linus och en skrikandes stundom tjutandes Carro på fyrhjulingen. Carro var livrädd när jag körde fort och Linus finner fortfarande mina svängar väldigt roliga. Skrattade och tjöt gjorde även jag och Lina påpekade att vi hördes lång väg ner på vägen. Så jäkla roligt.
Vi hämtade sedan en massa filtar och jackor och placerade oss ute på altanen för att röka vattenpipa, dricka öl och vin och umgås. Det planerades en massa vad vi ska göra i framtiden och det pratades minnen och det var jättemysigt.
Runt halv tre åkte alla små bönder hem och jag och Linus gosade ner oss i sängen för att titta på ett My Name is Earl-avsnitt, men somnade efter halva.

Och nu säger jag god morgon och ska försöka släpa upp min trötta pojkvän för att äta frukost.
So long fuckers.


Vecka 30 - älskling&landet nonstop och girls night out.

Hej kompis.

Fredagen såsades bort, jag packade inför veckan på landet och vid sex mötte jag upp Linus i Norrtälje. Vi mös och njöt av varandras sällskap hela kvällen.

På lördagen jobbade Linus så jag var lämnad ensam. Jag tog tillfället i akt att städa undan lite i Linus väldigt (!) stökiga rum och sedan hängde jag på altanen med en tidning och även en stund framför datorn. Runt sex åkte jag med mamma Eva in till Flygis, dels för att hälsa på Linda (som sporadiskt arbetar i en närbelägen glasskiosk) och dels för att hämta älsklingen. Jag hängde med Linda en stund och fick gratis glass (såklart) och sedan åkte jag och Linus hem.

Jag började söndagen med att ligga ute på altanen i gassande sol för att försöka fixa mig en liten bränna och trott eller ej, jag lyckades. Efter någon timme lyckades jag släpa upp Linus för frukost och sedan åkte vi ner till malmen och solade och badade. Helt underbart. Kvällen var som vilken annan kväll, vi mös och tittade på tv.

På måndagen var både solen och värmen borta och även en del av mitt goda humör såklart, så vi låg mest framför tv:n. På eftermiddagen tog vi en tur in till Norrtälje och sedan en sväng till Linus' moster samt familj.

Hela tisdagen slöades bort och vi gick knappt utanför dörren, bortsett från en kort men mysig kvällspromenad. På onsdagen tvingade jag med mig Linus ut på en fyrhjulingsåktur och jag fick köra (!) och det var grymt roligt. Jag ägde.

Jag vaknade tidigt på torsdagen och fick till och med upp Linus tidigare än vanligt. Runt tolv anlände mina föräldrar till landet för att äta lunch med Linus' föräldrar.
Sedan åkte vi med mor och far in till Norrtälje där vi strosade runt medan Linus hade körlektion.  Därefter bar det av hem till Stockholm och jag och Linus käkade middag i Vällingehus, tog en promenad och mös.

Igår vaknade vi båda sent och var inte ready to go förrän vid halv sex. Vi sällskapade på tunnelbanan och i Abrahamsberg pussade jag älsklingen hejdå och gick av för att möta Avin. Vi stressade hem till henne för att lämna mina stuff och sedan tillbaka till Brommaplan. Där blev det en snabbvisit in på Donken och Ica.
Vid åtta anlände vi hem till Carro (en halvtimme för sent) för att föra med Carro, Kalle, Sofie, Amanda och Gabbi. Jag och avin fick skrattanfall på toaletten, jag gjorde illa mina tår, jag höll på att kissa i en städskrubb och inte nog med det så var Avin och jag tvugna att kissa på vägen in till stan. Det fick bli en buske precis vid pendeltågsstationen i Spånga. Jag undrar verkligen hur många som såg oss. Herregud.
Kvällen spenderades i alla fall på Le Home och vi dansade och drack och skrattade. Avin höll på att bli utslängd av en vakt som trodde att hon var för full, jag, Carro, Avin och Sofie blev liknade vid Powerpuff pinglorna. (Vi vet fortfarande inte om vi ska ta det som en komplimang eller förolämpning.). vi tjejer intog bästa platsen på dansgolvet där vi dansade oss svettiga och på vägen hem hamnade jag i bråk med en man som tjafsade med Avin. Han hotade med att anmäla mig för  dåligt beetende. Hmm. Och Carro lyckades få två kexchoklad för tio kronor i en sådan där Selecta automat, till hennes totala lycka.
Vid tre kom Avin och jag hem till henne och efter många om och men somnade vi. Jag vaknade dock tretusen ggr och mådde som ett arsle. Yäss.

Vid elva imorse vaknade vi och käkade frukost och sedan drog jag hem.
Nu har jag precis färgat håret och packat för att alldeles strax åka till Norrtälje och möta upp Linus. Och jag hoppas verkligen att dagarna som kommer bjuder på fint väder, för jag pallar inget mer regn. Fyfan.

PUSS!


Ååh, så roligt jag har det.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Tvåbarnsmamman Denise Richards är i oförskämt bra form." ur tidningen GLAMOUR.

 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En tom coca-cola pet-flaska.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Allsång på skansen.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
21.42. (Klockan var 21.41, äger jag inte eller vad? ^^)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Linus och Martins röster.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick en kort men välbehövd promenad med Linus för typ en timme och fyrtiofem minuter sedan.

7. Vad gjorde du innan du började svara på den här undersökningen?
Tittade på tv med Linus och hans mamma.

8. Vad har du på dig?
En lila top och svarta mjukisbyxor.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja, jag drömde (som jag typ gör varenda natt nu för tiden. Fett skumt.) Jag drömde om en knarkare och att jag försvarade Linus.

10. När skrattade du senast?
För en dryg timme sedan när Linus kittlade mig.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter typ.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nope.


13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Meningslös men ett bra tidsfördriv.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Hmm, det måste varit "Skicka vidare" i söndags. (Jag somnade inte.)

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Alltför mycket onödigt stuff.


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Ehm, jag kommer faktiskt inte på något sådant.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag har tametusan ingen aning.

18. Tycker du om att dansa?
Jag är som en gudinna på dansgolvet.

19-20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
William, Teo eller Timmy. Och Ofelia är det självklara flicknamnet.


21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Not for ever, men kanske för ett tag.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Äre najs här eller?


23. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Finns bara en, the one and only, Carro.

Jag är så jävla bra.

Jag bara måste inleda detta inlägg med att säga att; JAG ÄGER PÅ ATT KÖRA BIL! Så släng dig i väggen, älskling, och Niklas & Tobbe också för den delen. Jag är fett duktig och soon har jag mitt körkort. Känn på den du (ni)!

Efter att jag hade övningskört och ägt alla på det i söndags, duschade jag och slappade mest runt bara. Vid halv nio gick jag upp till centrum för att hyra film och möta Linus. På vägen hem köpte vi middag på donken och sedan mös vi framför tv:n tills vi somnade.

Jag inledde måndagsmorgonen med att titta på filmen vi hyrde kvällen innan, eftersom jag som vanligt somnade. Så jag passade på medan Linus sov. Till slut vaknade älskling till liv och morgonen och almost hela förmiddagen slöades bort. Runt tre blev det stressigt(!!), men vi lyckades nästan komma i tid för att möta Carro.
Med ett par systemetkassar rikare (men fattigare..) släpade vi oss i hettan bort till Ängby där vi hämtades upp av mamma Eva.
Hemma på landet åt lagade vi middag och sent på kvällen åkte vi till Malmen och satt och pratade och mös.

På tisdagsmorgonen jobbade älsklingen och jag vaknade innan han kom hem och fick alltså några timmar till övers att göra ingenting på. Jag fördrev tiden med att sitta vid datorn och spela på mitt mobilspel. (Jag slog förövrigt nytt rekord.) När han kom hem åt vi frukost framför Våra bästa år (Jag tvingar stackarn att titta på det, fastän han tycker det är fett patetiskt..) Sedan stressade jag iväg och duschade och sminkade mig och sedan packade vi väskorna för att åka ut på sjön med Niklas och Carro.
Båtresan var guppig (!) och stundtals läskig. Jag tror nästan jag blev sjösjuk. Till slut bestämde vi vart vi skulle lägga till, men så fort båten var förankrad (heter det så?) och på plats och vi redo att stiga i land började det åska &blixtraoch spöregna. YÄSS. Det var bara att vända tillbaka. Och inte helt otippat sken nästan solen på tillbakavägen.
Niklas och Carro åkte hem för att duscha och jag och Linus mös och åkte ner till Ica en snabbis. Sedan kom C och N tillbaka för att grilla och mysa med oss. Och blir du förvånad om jag säger att det var uppehåll ändå tills vi satte igång grillen? Nej, för precis så var det. Vädergudarna var SÅ INTE på vår sida den dagen.
Vi ägnade kvällen åt att äta, prata, dricka lite alkohol och spela lite sällskapsspel. Jättemys.
När dem någon gång mitt i natten lämnade oss tittade jag och Linus på ett My name is Earl-avsnitt och somnade sedan i varandras armar.

Igår åkte jag hem hit till Stockholm och mötte Avin inne i stan. Vi traskade runt en stund men i brist på ork gav vi snabbt upp och åkte hem. Jag så gott som vände i dörren, men hann äta och packa om väskan, för att sedan åka hem till Avin. Halv tio mötte vi upp Leyla och Carro för att hänga med dem.
Det var både roligt och mysigt, men främst av allt helt vrickat. Alla vi fyra lider av samma dåliga humor och mer behöver jag nog inte säga.
Kvällen avslutades hemma hos Avin där jag och hon åt mackor och kollade på någon tråkig jävla film. Det enda roliga var att någon snubbes livvakt såg på pricken ut som Dr Phil. Fett fult.

Imorse åt vi frukost framför tv:n som visade Mitt stora feta grekiska bröllop. Det var fett längesedan jag såg den och jag skrattade typ hela tiden. Galet skön film.
Vid halv fem kom jag hem och har läst Cosmo, tittat på tv, ätit middag och suttit här. Alltså ingenting meningsfullt.

Igår var det förresten min och Linus 8 månaders-dag. Fasen vad tiden går fort. I love you more than ever, darling.
Och idag firar Carro och Kalle 16 månader. Congrats eller vad man säger.

PUSS!

Jag är fri.

WOHO, jag känner mig som en ny människa. Lättad, befriad och snuskigt jävla lycklig.
Jag har jobbat klart och tjänat en massa jävla cash, så nu är jag ledig och kan göra precis vad jag vill. Inga fler tidiga mornar, inga fler jävla försenade pendeltåg, inga äckliga pärmar och framförallt inga måsten och krav. Det är typ sjukt (!) vad skönt det känns. (Om det känns såhär bra nu kan jag knappt vänta tills cashen sitter på kontot, YEAH.)

Efter sista jobbet i fredags åkte jag nöjd, glad och lättad in till stan för att möta upp Avin för en fika och pratstund. Efter lite idé och förslagsbollande fram och tillbaka beslöt vi för oss att inta donken eftersom det var det billigaste alternativet. Vi pratade länge och mycket och det var fett mysigt.
Efter några timmar kramades vi hejdå och jag åkte ut till Linus. Vi åt hembakad pizza och åkte därefter hem till Lina där resten av ganget befann sig. Vi snackade skit, mös, spelade kort och drack lite alkohol. FETT mysigt. Runt ett var jag och Linus tvugna att åka hem eftersom han skulle upp och jobba några ynka timmar senare.

Jag vaknade till vid 5 på lördagsmorgonen av att Linus började göra sig redo för att bege sig mot jobbet. Vi pussades hejdå och jag somnade om och vaknade inte förrän han kom hem, fem timmar senare.
Dagen segade vi bort och på kvällen kom Carro och Niklas och Lina och Tobbe för att grilla och umgås. Jag och Carro var utan tvekan lätt duktigast i köket och fixade nästan allt. Som pricken över i:et gjorde vi till och med en urgod somrig efterrätt. Vi spelade kubb och vi tjejer utklassade pojkarna, med hjälp av Linas otroliga insatser (Heh.. hon var i alla fall jävligt söt.) men pojkarna tog ganska snabbt revansch.
Kvällen avslutades ute i spöregnet, dock under markisen med kortspel. FETT mysig kväll även den.

Imorse vaknade vi klockan sju (yay, jag vaknar sju en söndagsmorgon på sommarlovet.) för att Linus började jobba kockan 8. Efter 20 minuters otålig och trött väntan kunde jag äntligen kliva på buss-fan och åka hem till Stockholm.

Nu ska jag ut och övningsköra med bror min och jag väntar mig en katastrof. Wish me luck, I SO need it.

PUSS!

Life is sweet sometimes.

Hejsan dagboken.
Nu var det över en vecka sedan jag bloggade, men sanningen är den att jag har haft saker att göra varenda sekund. Vettiga saker eller inte, spelar ingen roll, jag har i alla fall inte haft tid att dela med mig av mitt händelserika liv. Heh..

På torsdagen jobbade jag som vanligt och det var precis lika jävla drygt som vanligt. Dagen blev dock bättre när jag efter jobbet åkte in till stan och träffade Linus. Vi käkade på Donken och satte oss sedan vid värsta mysiga platsen med en massa fontäner och pratade och mös och smaskade i oss en varsin supergod glass. A few hours later åkte vi hemåt åt varsitt håll och jag antar att jag satt här, som jag brukar göra och gick sedan och lade mig.

Fredagen var dagen jag länge väntat på, så det var med glada steg jag begav mig mot jobbet. Jag hade min nya snygga, svarta klänning, mina röda och gyllene (!) skor och mina stora, snygga, gröna solglajjor. Jag var FETT happy när jag glatt lyssnade på musik och väntade på pendeln. Genomled dagen och åkte sedan hem för att hämta Carros fölsepresent. Mötte Avin i centrum och några minuter senare anlände födelsedagsbarnet herself. Vi käkade middag och gav Carro hennes lyxiga och exklusiva present. Ett egendesignat halsband a la Jessi&Avin. Vackrare kunde det inte ha blivit. Efter att ha skrattat och pratat bort dryga fyra timmar blev Carro hämtad av pojkvännen och jag och Avin satte igång att leta toalett till den panikkissnödiga Avin. Det var svårare än vi trodde. Efter några om och men fick hon i alla fall lätta på trycket (FETT fult uttryck) och vi placerade oss vid t-banan för att invänta min boyfriend. Vi kramade sedan Avin hejdå och inhandlade snacks inför kvällen, som vi spenderade i sängen med en massa filmer.

På lördagen vaknade jag så tidigt som halv åtta för att säga adjö till mina föräldrar som var på väg att sticka på semester en vecka. Jag och Linus skulle alltså vara ensamma ända tills onsdag då han började jobba. Dagen segades bort och på kvällen mös vi framför tv:n.

Söndagen såg ungefär likdan ut och det mesta vi rörde på oss var att traska upp till Hemköp för att handla. Men jag bangar inte, för det finns ingenting som går upp emot att mysa-mysa-mysa med älsklingen hela-hela tiden.

I måndags vågade (orkade) vi oss i alla fall ta oss längre än till Hemköp och åkte till Kista för att kolla runt. Jag hittade den snyggaste (!) BH:n ever men den fanns självklart inte i min storlek. Det sög. Vi letade kläder till Linus men den kräsna snyggingen hittade ingenting som föll honom i smaken. Sedan hann vi inte med så mycket för jag fick en sådan fruktansvärd jävla migrän och mådde som ett arsle. Vi hann dock köpa pizza och en liten liten coca-cola för 91 jävla spänn (!!) Rena jävla rånet. Och inte nog med det så var bögcalzone-jäveln FETT liten och smakade tuttifrutti (!?) Ja, det är helt sant. Pizza-fan smakade tuttifrutti. Helt sjukt och jävligt äckligt. Det tillsammans med min migrän gjorde att jag fick i mig ytterst lite föda.
Vi påbörjade sedan en helvetisk hemresa för min del då jag var tiondelssekund trodde jag skulle spy för att det gjorde så ont i skallen. Till slut kunde vi äntligen kliva av och vi gick med sakta steg i på Hemköp för att handla en massa nödvändigheter. Jag så gott som däckade när jag kom hem och Linus tog så sött hand om mig. Jag sov i omgångar men vaknade av aatt jag drömde mardrömmar. Yäss.
Någon gång mitt i natten fick jag i alla fall ro och kunde somna helt utmattad i Linus famn.

I tisdags kväll åkte vi ut till Linus och inhandlade en god (!) calzone och resten av kvällen mös vi och svullade framför tv:n. Inga konstigheter.
Klockan trre på onsdagen satte jag mig på bussen hem från Norrtälje då Linus började jobba. Hemresan gick mot förmodan fort och var ganska trevlig då Linda höll mig sällskap i telefonen hela vägen.
I stan mötte jag upp my longtime friend Hermon och vi inhandlade en varsin superb (kan man säga så om dricka?) iced cappuccino och jag tror jag gjort henne addicted. Yeah. Vi pratade och kollade runt i några timmar och åkte sedan hem för att käka middag. Därefter möttes vi igen för att ta en promend och prata ännu me. Vi hamnade till slut på en bänk där vi pratade bort ännu fler timmar. Det var väldigt mysigt och roligt eftersom vi inte umgåtts like this for ages.
När jag kom hem ringde jag Linus och gick och lade mig på en gång.

Idag var jag tillbaka på jobbet igen och det SÖG åsneballe, men dagen gick fort. Thanks for that. Jag missade dock pendeltågs-helvetet med typ 3 sekunder och jag blev råförbannad. Fitt-SL.
Efter en timme kom jag till slut hem och slängde i mig mat och stäade hela fucking lägenheten. Yeah. Det har aldrig hänt så länge jag levt, tror jag. Who's the best daugther in the world? JAG JAG JAG! YÄSS, jag äger.
Nu kom precis Carro och vi ska mysa och titta på film. Lite vardagsmysigt sådär.

Jag måste bara tillägga att vissa människor går mig extremt mycket på nerverna. Jag tänker inte nämna några namn, men SNÄLLA, it's enough. Ge upp. Gå vidare. Mind your own business.
Du är patetisk.

PUSS & kärlek.






Ett fyrfaldigt leve för Carro.

Hallå hallå.
Kom just hem efter en otroligt trött och seg dag på jobbet. Timmarna känns eviga och jag blir bara tröttare och tröttare för varje sekund som går. Jag har absolut N-O-L-L ork kvar, varken fysiskt eller psykist (och detta beror inte bara på jobbet.. men skiten gör ju inte saken bättre.) och emellanåt vill jag helst av allt lägga mig ner och dö.
Fan vad positiv jag låter idag, woho.
För att få timmarna att gå har jag suttit och läst en massa fjortis-brudars bloggar (och jag förstår inte hur jävla lustigt det kan vara att fota "dagens outfit" och ladda upp för att flasha den för folk. Och jag förstår än mindre hur folk kan vara intresserade. Herregud.) samt min käraste Carros blogg och jag fann något som lättade upp min alltför gråa, trötta och tråkiga dag.

"Med Jessi kan man prata om allt .. om saker man inte berättar för någon, bara henne.
Och hon dömer aldrig. Bara lyssnar, förstår och kommer med råd.
Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är världens bästa vän :)"

Och så hittade jag även ett inlägg med namnet "Dagens love!" där en bild av mig fanns samt texten..
"dagens kärlek är min sweetnose Jessi. .. och varför jag tycker om henne?
jo! .. för att hon är helt galen, världens bästa och tycker om mig för den jag är.

:)

om jag inte hade dig i mitt liv så skulle mina dagar vara lite gråare..
LOVE!"


Att läsa det där var just vad jag behövde precis just då.

Carro är inte bara världens bästa utan hon fyller även år idag. Hela TJUGO år. GRATTIS DARLING!


Suck my dick.

Nu börjar jag äntligen se ljuset där framme. Min tredje arbetsvecka har börjat och trots att jag mår som ett as, som måste gå upp sex varenda jävla morgon och släpa mig till jobbet, börjar bördan ändå att lätta. Om än ytterst lite, men det är alltid något.

Förra veckan hann jag i alla fall med att både träffa Jojjo (som jag tidigare nämnt) och älsklingen och Carro. På onsdagen  mötte jag Linus inne i stan och jag hade kunnat stå i en evighet och bara krama honom. Vi traskade runt och sedan åt vi en mysig middag i kungshallen. Efter många pussar, kramar och även lite tårar (ni får tycka jag är patetisk som gråter bara för att jag ska vara utan min pojkvän i någon dag/dagar, men jag saknar honom något så fruktansvärt efter bara några timmar. ) lyckades vi slita oss ifrån varandra och jag åkte hem och gick nästan och lade mig på en gång.

På torsdag efter jobbet träffade jag Carro och fikade och pratade bort en massa timmar och det var precis lika mysigt som vanligt.

Jag vaknade lycklig (eller åtminstone så lycklig som man kan vara när man måste gå upp sex) på fredagsmorgonen och tog glatt med mig väskorna till jobbet. Arbetsdagen tycktes dock aldrig vilja ta slut och jag var otålig och hispig och ville helst bara att klockan skulle bli fyra så att jag snart kunde få träffa Linus igen. Efter en massa otålig väntan kunde jag äntligen (!) åka till stan och möta hans mamma.
Jag var lycklig som aldrig förr när jag äntligen bara fick koppla av och njuta av älsklingens sällskap.
Vi mös hela helgen och tiden gick alldeles för fort. På söndagen innan jag skulle åka hem blev det en del tårar till, men det var bara att bita ihop. När jag kom hem åt jag middag och pratade med Linus i telefon innan jag somnade.

Det blir bara tråkigare och tråkigare på jobbet och idag mådde jag som ett arsle från början till slut. Jag var trött och hade sjukt ont i huvudet och nacken. Fuck.
Kvart öven fyra begav jag mig ändå in mot stan för att träffa Avin. Vi fixade Carros fölsepresent (vi är FETT bra och snuskigt nöjda med vårat fynd) och shoppade och fikade. Hur supermysigt som helst.
Nu har jag precis ätit en sen middag och jag mår illa. Today it's my lucky day.

PUSS!