Jag är fri.

WOHO, jag känner mig som en ny människa. Lättad, befriad och snuskigt jävla lycklig.
Jag har jobbat klart och tjänat en massa jävla cash, så nu är jag ledig och kan göra precis vad jag vill. Inga fler tidiga mornar, inga fler jävla försenade pendeltåg, inga äckliga pärmar och framförallt inga måsten och krav. Det är typ sjukt (!) vad skönt det känns. (Om det känns såhär bra nu kan jag knappt vänta tills cashen sitter på kontot, YEAH.)

Efter sista jobbet i fredags åkte jag nöjd, glad och lättad in till stan för att möta upp Avin för en fika och pratstund. Efter lite idé och förslagsbollande fram och tillbaka beslöt vi för oss att inta donken eftersom det var det billigaste alternativet. Vi pratade länge och mycket och det var fett mysigt.
Efter några timmar kramades vi hejdå och jag åkte ut till Linus. Vi åt hembakad pizza och åkte därefter hem till Lina där resten av ganget befann sig. Vi snackade skit, mös, spelade kort och drack lite alkohol. FETT mysigt. Runt ett var jag och Linus tvugna att åka hem eftersom han skulle upp och jobba några ynka timmar senare.

Jag vaknade till vid 5 på lördagsmorgonen av att Linus började göra sig redo för att bege sig mot jobbet. Vi pussades hejdå och jag somnade om och vaknade inte förrän han kom hem, fem timmar senare.
Dagen segade vi bort och på kvällen kom Carro och Niklas och Lina och Tobbe för att grilla och umgås. Jag och Carro var utan tvekan lätt duktigast i köket och fixade nästan allt. Som pricken över i:et gjorde vi till och med en urgod somrig efterrätt. Vi spelade kubb och vi tjejer utklassade pojkarna, med hjälp av Linas otroliga insatser (Heh.. hon var i alla fall jävligt söt.) men pojkarna tog ganska snabbt revansch.
Kvällen avslutades ute i spöregnet, dock under markisen med kortspel. FETT mysig kväll även den.

Imorse vaknade vi klockan sju (yay, jag vaknar sju en söndagsmorgon på sommarlovet.) för att Linus började jobba kockan 8. Efter 20 minuters otålig och trött väntan kunde jag äntligen kliva på buss-fan och åka hem till Stockholm.

Nu ska jag ut och övningsköra med bror min och jag väntar mig en katastrof. Wish me luck, I SO need it.

PUSS!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback