Jag äger dig.

Hi.
Äntligen börjar det dra sig mot helg. Bara två dagar kvar nu och jag kan knappt bärga mig. Det är bara under helgerna jag lever, typ.
Well, dagen har gått fort som vanligt. Efter skolan gick jag och Avin hem hit och en stund senare anslöt sig även älskligen. Vi gjorde det vi brukar göra, segade framför tv:n. Jag och Linus har lärt oss hela tv-tablån under eftermiddagarna och jag kan citera Avin: "Ni kan ju förfan hela skiten.". Haha. Usch vilka tv-nördar vi är älskling!
Avin övergav oss sedan och jag och Linus åt mat och fortsatte mysa framför tv:n. Ända tills han lämnade mig och åkte hem.
Och älskling! Jag älskar dig!
För älskling
jag vet och jag känner det med varenda
millimeter av min kropp
att det är dig jag vill leva med
Jag vill dela min framtid med dig

Och imorgon ska jag träffa Linda efter skolan. Ska bli riktigt roligt.
Och på fredag blir det bowling med tjejerna! Jag kommer äga er, flickor! Hah!
Och slutligen ska jag nog till älsklingen och stanna där hela helgen.
Min helg kommer äga. Jag vet att ni är avundsjuka.

PUSS & GOD NATT.


Cafémys.

Hejsan!

Fick sluta lite tidigare idag och bara en sådan sak kan få mig lite gladare. Så efter skolan fördrev Avin och jag lite tid genom att traska runt lite i Vällingby. Vi sprang på Hermon och Maja (och Majas pojkvän) också. Så pratade lite med dem. Var trevligt eftersom det var väldigt längesedan jag träffade båda. En stund senare kom Carro också, så vi sade hejdå till dem andra och jag, Avin och Carro tog tunnelbanan in till stan. Avin åkte till sin kurdiska och jag och Carro bänkade oss i St: Eriksplan på vårt stammisfik.
Där satt vi i 3-4 timmar och pratade oavbrutet om typ allting. Det var sjukt mysigt och välbebehövt, då det bara är Carro som förstår vissa saker.
Vad skulle jag göra utan dig? Tack!
Efter fikan åkte vi till Vällingby där vi sade hejdå.
Sedan dess har jag bara segat här hemma.

PUSS!

You've got the love.

Och så var det söndag, igen. Jag tycker det känns som om det är söndag var och varannan dag nu för tiden.

I fredags efter skolan traskade jag och Avin upp till kära Vällingby. Vi skulle inhandla en massa nödvändigheter inför helgen. Först och främst inhandlades min överaskning till Linus. Jag tycker själv att jag är ganska snäll ibland. Nej. men älskling är värd alla överaskningar som går att få. Jag hittade det jag ville ha och sedan begav vi oss ut på jakt efter en massa smarriga saker att ha till film/tjejkvällen som Avin och jag skulle ha. Det blev frukt och vaniljsås till en fruktsallad och lite chips och dip, såklart. Det är standard. När Linus slutat kom han upp och mötte oss och vi hyrde film innan vi gick hem till mig.
Här hemma gjorde vi ungefär ingenting. Vi åt lite och segade framför tv:n.
När klockan hunnit bli så mycket som halv sju, åkte jag och Avin hem till henne för att hämta hennes pckning och Linus åkte hem till Gomes, för att nörda med några kompisar hela natten.
När jag och Avin var tillbaka i Vällingby en timme senare köte vi mat och gick hem och åt. Vi fixade fruktsallad och mös. Och kollade på film gjorde vi såklart också. Vi såg Dagboken (för mig den sjätte gången) och Click. Men Både hon och jag somnade och såg bara tio minuter av början och slutet. Vi är dåliga.
Sedan låg vi och pratade en stund innan vi sade god natt.

Morgonen därpå vaknade jag tidigt och runt halv tio kom Linus hit. Han gick och lade sig och somnade direkt. Inte konstigt med tanke på att han inte sovit en blund på hela natten. Sötnos.
Jag och Avin fixade frukost och duschade. Sedan begav hon sig hemåt och jag fixade mig och packade. När jag fått liv i älsklingen åt han frukost och sedan åkte vi in till stan. Kollade en snabbis i några affärer innan vi åkte hem till honom. Vi åt middag och sedan, trött som han var, somnade han. Jag fördrev tid i tre timmar, med att läsa en tidning och sitta framför datorn.

När älsklingen vaknat till liv igen var det dags för min överaskning.
Det började med en helkroppsmassagde med massageolja. Snäll som han är, fick jag en jag också.
Sedan tappade vi upp ett bad, hällde i litervis med badolja och badkulor och alla möjliga härligt doftade saker. Det var andra delen av min överaskning. Sedan tände vi ljus i hela badrummet.
Det var ungefär det mysigaste och finaste jag varit med om.

Efter vårt mysiga bad, satte vi på en film och tryckte i oss chips och godis. Båda somnade, så det blev inte mycket filmtittande och vi kröp ner i sängen och somnade istället.

Idag har jag inte gjort mycket. Vi vaknade, åt frukost och duschade. Sedan begav jag mig hemåt. Älsklingen gjorde mig sällskap till Tekniska. Tack! Du är världens bästa!
När jag kom till Vällingby mötte jag Mickis för en snabbfika. Myspys.

Det var min helg det. Jag vet att ni är avundsjuka.
Och imorgon ska jag troligtvis ta en kvällsfika med min söta Carro. Trevlans.
PUSS!

Oh happy day.

Tudelu.
Dagen som gått kan sammanfattas like this:
1. Skola och bajs. Alltså ingenting roligt.
2. Pojkvänsmys.
3. Tjejfika.


Så jag är lycklig idag. Har både fått pussa lite på Linus och hunnit ta en efterlängtad mysfika med min käraste Mickis. Me like.
Jag och Mickis tog igen massa prat eftersom vi inte setts på alltför länge. Och så intog vi lite för mycket socker. Like usual. Mysigt var det hur som helst.

Jag kom hem för en liten stund sedan och jag har absolut ingenting att göra. För första gången på typ en evighet har jag ingenting att plugga på, ta igen eller skriva. Så ikväll ska jag alltså bara njuta av att göra just INGENTING.
PUSS!

Förresten, känner att jag måste uppdatera min nedräkning lite. Idag är det 84 dagar kvar tills sommarlov. Jippi!

86 days to go..

Hejsan.
Och så har ytterligare en helg passerat, men istället för att klaga över att den gått så fort, så har jag bestämt mig för att se det som två dagar närmre sommarlovet. För det är det ju faktiskt. Och jag längtar redan helt galet mycket tills dess. Så enligt min kalender och mina beräkningar är det endast (?!) 86 dagar kvar till skolavslutning.

Min helg har ungefär sett ut som vanligt. Alltså lika mysig som vanligt.
När fredagens lektioner var över, beslutade jag och Avin oss för att bege oss upp till centrum för en liten runda. Avin provade en jacka och en tröja, men inget föll henne i smaken och redan efter en affär gav vi upp. Vi gick därför hem till mig och drack te och pratade istället. Någon bortpratad timme senare ringde Carro och jag och Avin traskade upp till centrum. Avin för att åka hem och jag för att fika med Carro. Vi satte oss i Vällingehus och hade det lika mysigt som alltid. Pratade en massa om allt och ingenting. Under fikan fick vi även besök av en knarkar-dude som pratade om en massa saker. Varken jag eller Carro fattade vad han sa. Jag lyckades såklart inte hålla mig för skratt och tårarna rann. Stackars Carro var rädd för att han skulle slå oss. Men hon skrattade hon också. Tänk vad mycket konstiga människor det finns.

Efter fikan sällskapade vi in till stan där jag skulle möta Linus och hon åka ut till sin käre Kalle. Carro hann inte vänta med mig så jag lämnades ensam för att vänta på min, ibland väldigt sega, men otroligt söte pojkvän. När han väl kom åkte vi till tekniska och tog bussen ut till honom.
Vi mättade våra utsvultna magar och sedan kollade vi på film. För att fira gårdagen (torsdagen) och vår 2 månaders dag kollade vi på Dagboken och åt Ben & Jerrys glass. Riktigt mys.
Sedan mös vi ännu mer och gick och lade oss ganska tidigt (01.00 är tidigt i jämförelse med när vi annars går och lägger oss). Vi pratade och mös en massa och somnades därför inte förrän ett par timmar senare.

På lördagen kom vi upp vid vanligt tid, alltså runt 13-14 någon gång. Då åt vi frukost och gick sedan och lade oss igen. Både jag och älsklingen somnade.
När vi väl vaknat till liv igen, tog vi en lång, varm mysig dusch. Sedan lagade vi middag eftersom vi var ensamma hemma. Det blev hamburgare med pommes frites och rött vin till. Men jag kom fram till att jag verkligen inte tycker om rött vin, när jag knappt kunde svälja skiten utan att få upp den igen. Så vinet byttes till cola för min del. Vår lilla middag för två var hursomhelst hur mysig som helst. Efter att ha ätit och suttit och pratat plockade vi undan allting och efter någon timme kom Lina och Tobbe som skulle göra oss sällskap under kvällen. Vi kollade på tv och sedan var det dags för pulkaåkning. Så vi pälsade på oss allt som gick att få på sig, täckbyxor, jacka, vantar, mössa och kängor. Sedan gav vi oss ut på jakt efter en bra pulkabacke. Vi testade en massa små släntar på vägen, men ingen tycktes funka. Tills slut hittade vi ett hyffsat bra pulkaberg och vi åkte för fulla muggar. Det var som att vara barn på nytt igen. Sjukt mysigt och roligt. En snöängel gjorde jag också. Lycka.
När klockan hunnit bli så mycket som 00.30 var vi kalla och trötta så vi började pulsa hemåt. När vi kom hem gjorde vi varm choklad, vilket inte var något lyckat projekt. Först, skulle jag hålla koll på mjölken, men det visade sig inte vara någon bra ide då hela skiten kokades över och hela spisen täcktes av mjölk. Och sedan när vi lyckats hälla upp mjölken i muggar har Lina ut hela sin kopp över bordet. Allt blev verkligen blött och hon förstod inte hur muggen kunde rymma så mycket mjölk. Linus var inte så glad, men Lina och jag tyckte det var väldigt roligt.

När projekt-torka-upp-all-mjölk var klar satte vi igång med att spela sällskapsspel. Det var ett frågespel med de sjukaste frågorna man kan tänka sig. Men roligt var det. Förutom att Tobbe lyckades ta hem segern under samtliga spelomgångar. Ingen förstod hur han lyckades. Till slut lyckades Lina ta revasch å samtligar vägnar och vi avslutade spelet. Då hade klockan hunnit bli 03.00 och det var dags för Lina och Tobbe att pulsa hem i snön. Jag var inte avundsjuk om man säger så.
När dem gått städade jag och Linus undan och fixade oss inför natten. Vi bäddade sedan ner oss i sängen med choklad och tittade på My name is Earl avsnitt. Mysigt. Runt 05.30 sade vi god natt men jag somnade inte förrän 07.00.
Jag har alltså bara sovit drygt fyra timmar i natt. Ja, jag är trött.
För jag vaknade runt 11.00 imorse och lyckades få liv i älskling vid 12. Vi åt frukost och jag fixade mig. Sedan var det dags att åka upp till bussen och åka hem. (Det suger alltid lika hårt.)
När jag kom hem, vid 17.30 (?!) (jag hatar Stockholms kollektivtrafik) åt jag och satte igång att plugga. Vilket jag försökt göra hela kvällen. Om det gått så vidare bra kan jag inte påstå, men jag har i alla fall gett det ett försök.
Nu är jag trött som sagt och jag tror jag snart ska sova. Först ska jag bara läsa lite engelska, pa-nerda, skicka in ett samhällsarbete, ringa älskling...
Ja, sen ska jag i alla fall sova.

Puss och god natt.


Darling.

Hej, idag har varit en bra dag.
Det trots att skoldagen slutade sent och jag var inte alls på humör där ett tag. Trött och seg med huvudvärk. Yay. Men älsklingen lyckades som alltid få mig på bättre humör och efter skolan gick vi hem hit. Vi åt och kollade på tv. Precis som vi brukar.
När han åkt hem pluggade jag järnet och jag tror jag kan nästan allt. Yay på mig.
Och imorgon är det fredag. Äntligen. Efter skolan blir det som tidigare nämnts, en efterlängtad fika med min älskade Carro. Gud, vad jag har saknat dig. Så det blir mys.
Efter bär det ut till älsklingen där helgen ska spenderas, as usual.
Vi firar för övrigt två hela månader idag. Jag älskar dig älskling.

PUSS!


I'm happy.

Här sitter jag nu, med pluggångest, trötta ögon och nymålade naglar. En ganska så ordinary tisdagskväll alltså. (förutom det där med naglarna så är det som vilken annan kväll också. i alla fall under veckorna)
Jag behöver verkligen plugga, men jag har ingen ork och absolut ingen motivation. Det typ.. suger.

Igår var det skola, as usual och skoldagen slutade vid halv tre. Då gick jag och min älskade Linus hem hit och gjorde mest ingenting. Jag pluggade (försökte i alla fall) vi tittade på tv och hade det mysigt som vanligt.

Dagen i dag har ungefär sett likadan ut. Skola och sen mys med älskling. Och en massa försök till att plugga också. (Imorgon ska jag ta mig tusan lyckas!)

Längtar till helgen gör jag också. På fredag blir det en efterlängtad fika med min kära Carro och sen en massa mys med Linus såklart.
Jag är typ hög av lycka.

PUSS!

En helt vanlig helg.

Och så var söndagsångesten här igen. Imorgon är det skola igen och helgen har, som alltid, gått alldeles för fort. Me don't like.
Helgen som gått har i alla fall varit mysig.

Den började med att efter skolan i fredags gick Linus och jag hem hit för att hämta min packning. Vi (han) fastnade dock en stund framför tv:n också.  Efter ett tag kom vi i alla fall iväg och vi åkte direkt ut till honom där vi lagade tacos till middag. Därefter följde en massa mys och tv-tittande. Och så får jag inte glömma, tv-spels spelande. Jag typ.. äger. Linus hade inte en chans mot mig, som är ett självutnämnt proffs på fotbollsspel. Eller ja, det är i alla fall det jag önskar jag var.
Linus spöade mig totalt och jag gjorde inte ett enda mål, om man inte räknar med mitt oerhört snygga självmål. Nåja, att vinna är inte allt och roligt var det.
När vi fått nog av spelandet satte vi på en film, som jag dock somnade till. Så runt 01.00 gick vi och lade oss. Vi somnade dock inte förrän typ 2-3 timmar senare. Vi låg och pratade om allt möjligt. Det sista jag kommer ihåg innan jag somnade var, flygplan med deltaformade vingar. Ja, vi var ganska trötta. Mysigt var det hursomhelst.

I lördags vaknade vi sent som vanligt, åt frukost vid 13.00 och gick och lade oss igen. Inte förrän vid 16.00 kom vi ur sängen och då var det bråttom. Vi skulle på typ en timme hinna ducha, packa och jag skulle festsminka mig. Vi lyckades dock ganska bra, men kom in till stan ganska sent. Vi stressade ut till Abrahamsberg där vi köpte mat och läsk. Stressade sedan vidare förbi Avan för att hämta nyckeln hem till Avin. Där hemma slängde vi i oss maten och stressade ytterligare lite till. Vi lyckades komma ut till vällingby vid 20.30, några timmar för sent. Där mötte vi upp Jojjo och sedan tog vi bussen. Men den enda bussen som gick just då tog oss bara halvvägs så vi tvingades gå. Till slut nådde vi vårt mål och vi mölte Avin som redan var på plats. Resten av kvällen spenderas med att dansa och fira Linda. Kvällen var dock ganska seg och vi åkte hem tidigt.
Resten av kvällen ägnades åt mysprat med Avin opch Linus. Sedan somnade jag i samma säng som både bästa vännen och pojkvännen. Kan det bli mycket bättre?

Imorse kom vi inte upp förrän runt 15.00. Då lämnade Avin oss och jag och älskling fixade oss, packade och gick iväg för att få mat i våra tomma magar. Donken var det självklara och det har nog aldrig varit godare än idag. Efter vår frukost/lunch/middag skiljdes vi åt och tog en varsin tunnelbana hem.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och försöka komma någonvart för en gångs skull. Önska mig lycka till.

Jag saknar dig, älskling!
PUSS!

Just hanging by a moment here with you.

Det snöar! Och det ligger kvar på marken. Man blir ju nästan chockad. Men imorgon lär gräset lysa grönt igen. Pissvinter.

Idag är jag trött. Har gått i skolan från åtta till fyra, vilket inte är någon höjdare. Torsdagar är alltså inte den mysigaste dagen. Efter skolan gick jag och Linus hem hit och åt mackor och drack te, vilket var desto mysigare. Sedan mös vi framför tv:n ända tills han var tvungen att åka hem.
Just nu borde jag förmodligen öva på en redovisning som ska hållas imorgon, men det lockar inte. Det går nog lika dåligt ändå.
Och så är det ju fredag imorgon! Sjukt fort vad veckorna går. Vi har liksom redan gått i skolan en vecka. Känns max som två dagar. Scary.
Well, imorgon ska jag nog till älsklingen och sen festa och fira Linda på lördag. Yay.

PUSS!


Enjoy.

Jag tror jag kommer frysa ihjäl snart. Och det är varken minusgrader eller snö ute. Men usch. Burr.

Gårdagen var mysig, trots skolan. Men dagen var kort och avslutades med veckans idrottslektion. Hör och häpna. Det var längesedan jag skrattade så mycket. Och jag deltog till och med. Det är ett mirakel. Jag vet.
Efter skolan satte jag och Avin igång med projekt hitta-18årspresent-till-Linda. Det var inget lätt projekt, då vi varken hade de bästa förutsättningarna eller ideerna. Efter mycekt om och men och velande hit och dit hittade vi dock en present som fick duga. (Den inte bara dög, den var "såå Linda")
Därefter sade vi hejdå och jag gick hem och skrev på mitt samhällsarbete (dagens andra mirakel ^^) och en stund senare gick jag och mötte Linus. Vi kollade på tv och gjorde mest ingenting. En och en halvtimme senare masade vi oss upp till Vällingby, jag för att fika med Jojjo och han för att åka hem.
Någon fika blev det dock inte för min och Jojjos del, utan det blev middag istället. Vällingehus fick det bli och vi avnjöt en riktigt god kycklig. Efteråt tog vi en snabb shoppingrunda på HM och jag hängde undan en tröja (som jag köpte idag!) och därefter suktade Donken. Det blev en varsin glass (vi är tjocka, jag vet) och efter en massa mysprat skjildes vi åt.
När jag kom hem, fortsatte jag med arbetet och jag lyckades bli nästan-nästan-färdig. Grattis till mig.
Nöjd och glad hoppade jag i säng runt halv 11 och somnade som en stock.

Imorse vaknade jag runt sju och det var längesen jag var så trött. Lyckades dock komma iväög till skolan till slut och dagen passerade fort. (Vi hade dock en lång och lite halvseg lunch, menmen.) Avin och jag skolkade sista lektionen för att göra annan nytta istället: Köpa rengöringsprylar till ansiktet och prova kläder. Och skriva vår engelskaredovisning förstås.
En kvart efter att vi anlänt hem till mig kom födelsedagsbarnet Linda förbi dagen till ära. Hon fick sin present och vi pratade, lyssnade på musik och skrattade. Och mot alla odds, blev jag och Avin dessutom färdiga med redovisningen. Yay.
Sedan begav vi oss upp till centrum, Avin stressade till tunnelbanan och jag och Linda gick och köpte min tröja. Yay igen. Följde därefter henne till tunnelbanan och sade hejdå.
GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN HJÄRTAT: DU ÄGER.

När jag kom hem hade jag och Carro ett mycket givande deppsamtal på msn (som vi inte avslutat än) och både hon och jag fick avreagera oss lite. Tack för att du finns.
Jag har även lyckats bli totalt förvirrad inför mitt historieprov som äger rum på måndag. Heey, jag kommer få IG. Nåväl, man kan ju inte vara bäst på allt.

(Och eftersom varken jag eller Carro är på toppenhumör idag, så har en depplåt introducerats dagen till ära. Kent -Chans. Enjoy.)

PUSS!


I'm crazy about you.

Och första skoldagen har passerat. Att komma tillbaka till helvetet vad ju inte direkt efterlängtat och dagen har varit den tråkigaste på länge. Fort gick den dock, men jag skulle göra vad som helst för att få några dagar extra ledigt.

Lovets sista helg kunde i alla fall inte ha blivit bättre. I fredags träffade jag och Avin som tidigare nämnts, Johan. Även Linus anslöt sig till vårt sällskap. Vi gjorde typ ingenting, gick runt på stan och satt på Donken för att fördriva tid.  Efter ett tag skiljdes vi åt och Johan och Avin åkte hem och jag och Linus begav oss till bion. Vi köpte popcorn och läsk och sedan väntade två timmars biomys. Vi såg The Holiday och jag tycker det var en riktigt underbar film. Och att jag såg den med älsklingen gjorde ju inte saken sämre.
Efteråt åkte vi ut till honom där ännu mer film och mys väntade. Och så har hela helgen sett ut.
Du är det bästa som finns, älskling.

Och sen var lovet alltså slut. Och skolan började.
Efter skolan blev det i alla fall desto trevligare. Jag, Linus och Gomes åkte in till stan för att uträtta några ärenden. Jag var bland annat på jakt efter en 18-års present till  min kära Linda som blir vuxen (?!) nu på onsdag. Letande gick inte som jag tänkt mig, utan vi gav upp redan efter en affär. Men tur att jag har morgondagen på mig i alla fall. Annars vore det ju lite.. hmm.. panik.
Vi vilade fötterna på donken där pojkarna drack en varsin mjölkskak. Vi snackade och skrattade bort någon timme, innan det var dags för dem att gå sin vanliga runda. Jag har fått stå ut med att kolla på allt ifrån mobiltelefoner och datorspel till sladdar och gud vet vad. Ibland är jag glad att jag är tjej. När de fått sitt lystmäte av elektronik sade jag hejdå till älsklingen och Gomes och alla åkte hem åt varsitt håll.
Sedan hamnade jag här, där jag försökt skriva lite på ett arbete som snart ska vara inlämnat. Jag lyckades plita ner typ.. 3 meningar. Jag suger ibland, jag vet.

PUSS!

Hold on tight when we fall into the night.

Och så var det bara tre ynka jävla dagar kvar av årets jullov. Fyfan, vilken ångest jag har.

Igår vaknade jag tidigt och åt frukost framför tv:n, duschade och sminkade mig på mindre än två timmar. Det är bra jobbat för att vara mig. När jag var ready to go, åkte jag bort till Abrahamsberg där Avin hoppade på. I St Eriksplan klev vi av och gick till stammisfiket där vi placerade oss med te, läsk, blåbärspaj och macka. Vi pratade om allt ifrån minnen till framtiden och det var väldigt mysigt. Mycket skratt blev det också.
Några bortpratade timmar senare skiljdes vi åt, hon för att fika en gång till och jag för att åka hemåt.
När jag kom hem gjorde jag ungefär absolut ingenting.

Och detsamma gäller för dagen. Det är första dagen på lovet jag jag gjort ingenting på och det är ganska skönt. Det var dock tänkt att jag skulle ta itu med lite plugg, men jag lyckas skjuta fram det ännu mer.
För i mitt huvud är det fortfarande ungefär två veckor kvar av lovet. Jag hinner helt enkelt inte med.

Imorgon är det fredag i alla fall och jag har längtat. För imorgon ska jag åka ut till älsklingen och stanna hela helgen.
På förmiddagen ska jag, Avin och Linda dock träffa Johan och göra ett försenat klappbyte. Vad vi mer hittar på vet jag inte. 
Och jag och Linus ska även gå på bio imorgon. Mys mys mys!

Hmm, jag känner att jag måste hinna köpa nya kläder och färga håret också innan skolan börjar. Frågan är bara när jag ska hinna. Hmm.

PUSS!


2007

Först kanske man ska säga Gott Nytt År! För nu är år 2006 över. Det var ett bra år, med många fina stunder. Och nu har vi nått fram till 2007, som jag hoppas blir ett minst lika bra år.

I lördags sprang jag och Linus runt på stan i jakt efter nyårkläder till mig. Jag hittade inte det jag ville ha, men det blev en grå klänning till slut i alla fall. När vi skjilts åt åkte jag ut till Abrahamsberg och mötte upp Avin. Vi åkte ut till Vällingby, åt middag i Vällingehus och gick sedan hem till mig. Kvällen bestod av filmtittande, mysprat och skratt.

På söndagsmorgonen (nyåraftonsmorgon ^^) vaknade jag runt 11 och gick upp och gjorde frukost. Sedan väckte jag Avin och vi åt. Avin åkte därefter hem till sig för att göra sig i ordning och packa sina saker och jag fixade mig och vid 12.30 kom Linda. Jag packade jag med och sedan åkte vi och mötte upp Avin. Vi började resan ut till älsklingen och vid 16.00 någongång var vi framme.
Där hemma lagade vi tacos och mös. Lite tv-tittande hann vi också med tills det var dags att göra sig i ordning inför kvällen. En timme senare var alla fyra partyfina som få och vi åkte iväg.
Kvällen spenderades ute på Ljusterö, där Carros pojkvän Kalle med fler fixat fest. Kvällen var väldigt rolig och lyckad. Vi alla drack nog lite för mycket, med är det nyår så är det.
Tack till Linus älskling, Avin, Carro och Linda. Ni gjorde min kväll!

Dagen efter vaknade alla sent och ingen av oss mådde särskilt bra skulle jag tro. Vi åt i alla fall frukost och tittade på tv. Runt 14.00 - 15.00 skjutsade vi Avin och Linda till bussen som skulle hem.
Jag och Linus åkte sedan ner till ICA för att köpa tilltugg till kvällen. As usual.
När vi kom hem mös vi och tog det lugnt. Åt middag och tog en mycket efterlängtad dusch.
Hela kvällen låg vi i soffan och kollade på film. Alltid lika underbart mysigt!

Idag vaknade vi sent som vanligt. Vi mös, åt frukost och mös lite till. Sedan packade jag och vi stressade upp till bussen. Där sade vi hejdå och jag åkte hem.
Det var min början på det nya året.
Hoppas alla får ett lika bra år som jag tänker ha!
PUSS!