Do you know what it feels like.

På midsommarafton (fredagen) hade vi mycket att stå i, så det första vi gjorde efter frukosten var att ta fyrhjlingen till Bryngel för att hämta Linus dricka. Linus körde som en blådåre och jag var livrädd från början till slut. Jag var bombsäker på att vi skulle köra rätt in i ett träd och dö. Kom hem, hämtade pengar och hoppade på nästa färdmedel, moppen, för att snabbt åka ner till Ica och köpa läsk och cigg.
När vi kom hem kunde vi för första gången den dagen pusta ut en stund och vi åt sillunch med Linus familj. Skitmys. Och Linus mamma hade dagen till ära vunnit ett fem-kamps-set som vi "barn" roade oss med. Jag ÄGDE Linus på att kasta ring och han ville hela tiden börja om så att jag inte skulle vinna. Pojkar alltså.
Efter efterrätten hoppade vi in i duschen och gjorde oss fina inför kvällen. Vid sju anlände vi till Lina där kvällen skulle spenderas. Kvällen bjöd på fem-kamp och en jävla massa trubbel. Vår käre vän Segel försvann exempelvis och tack vare det kom jag och Linus inte hem förrän halv åtta morgonen därefter. Jag har haft bättre kvällar, men den var trots allt helt okej.


Dagen efter vaknade vi inte förrän halv fyra på eftermiddagen (mitt rekord!!) och efter en seg frukost somnade jag framför tv:n. Jag vaknade igen vid sex och hoppade in i duschen och åt middag. En snabb tur till Lina (för att lämna tillbaka hennes hjälm) blev det därefter och sedan somnade jag återigen i soffan där jag sov större delen av kvällen. (Det måste ha varit mitt minst vakna dygn någonsin.)

På söndagen mös vi bara en massa innan det var dags för mig att bege mig hemåt. Och jag tror aldrig jag har haft en sådan jävla ångest. Vi skulle inte träffas på flera dygn och jag skulle jobba på måndagen igen. I fucking hate it.

På måndagen var det bara att släpa sig ur sängen vid sex och försöka fixa mig färdig utan att somna någonstans på vägen. Kvart över åtta var jag på plats på jobbet igen. Det sög verkligen. Dagen gick i allafall ganska fort och halv fem var jag äntligen hemma igen. För att vända.
Kvart i fem mötte jag min älskade vän Jojjo i Vällingby för att umgås. Det blev en kort shoppingrunda och middag på Donken. (Ångest!). Därefter följde en lång promenad med flera gungpauser. Vi pratade verkligen om allt som går att prata om. Relationer, minnen, framtiden, problem, kärlek - ja allt du kan tänka dig. Och det var sjukt supermysigt.
Inte förrän 4 timmar därefter kom jag hem, chillade framför datorn och pratade med Linus i telefon innan jag somnade.

Vaknade halv sju imorse och insåg snabbt att jag hade försovit mig en halvtimme. Panik! På något sjukt och jäkligt underligt sätt hann jag göra allt och hade till och med lite tid över. Ibland förvånar jag mig själv.
Kom till Spånga vid tjugo i åtta och inser att jag inte kommer komma därifrån. YÄSS. Tvärstopp mellan Barkarby och Kallhäll. Så det var bara att ringa pappa som fick komma och hämta. (Ganska skönt iochförsig.)
Avklarade veckans andra arbetsdag utan några större omständigheter och nu är det bara tre dagar kvar den här veckan. DubbelYÄSS.

PUSS!


Veckan som gått.

Tjenis penis.
FETT längesen jag bloggade och jag ber om ursäkt för det. Jag har helt enkelt inte haft tid och tidsbristen beror självklart för att jag har börjat jobba. (Herregud, vad hemskt det låter.)
Jag började veckan med att gå upp klockan FEM (FEM!! Det är inte mänskligt!) och har jobbat varenda dag sedan dess. Det är i och för sig jävligt slappt och jag sitter mest och lallar vid datorn, skriver lite siffor och sorterar lite papper. FETT lättförtjänta cash. Bangar inte.
Den första arbetsveckan är äntligen över och det var otroligt skönt att bara jobba fyra dagar och få sluta tidigare igår (dagen före midsommarafton).

Efter jobbet igår skjutsade pappa mig till Kallhälls pendeltågsstation och jag släpade mig in till stan med universums tyngsta väska. Den vägde seriöst TON och jag kunde knappt förflytta mig med den på axeln. Men vad ska man göra när man måste kånka med sig kläder, sprit, skor och en massa andra diverse prylar.
Jag släpade mig runt i stan på jakt efter lite smink och jag blev mer och mer irriterad för varje människa jag mötte. INGEN kunde flytta sig utan mäjade fram och jag försökta hålla mig på benen (för hade någon knuffade till mig hade jag tippat i marken direkt.) Efter ett antal besökta affärer hittade jag det jag sökte och kunde äntligen åka och möta Linus mamma och därmed bli befriad från väsk-helvetet.
Det var dem skönaste köer på väg ut till landet och bilresan som vanligtvis tar max 50 minuter tog en och en halv timme. YÄSS. Jag somnade i bilen efter min hårda arbetsvecka och hemska eftermiddag, det är inte lätt att vara mig ibland.

Jag slängde mig i sängen det första jag gjorde och blev påhoppad av min pussiga och glada pojkvän. SOM JAG HADE LÄNGTAT!! Jag var helt utsvulten så vi käkade middag och mös. Runt nio kom sötnosarna Carro och Niklas hit för att umgås. Vi pratade en massa och sedan spelade våra nördiga pojkvänner tv-spel medan vi extremt bra, snälla och seriösa flickvänner bakade världens godaste (och nej, den smakade inte pannkaka..) och finaste (trots Niklas protest om att rulltårtor inte kan vara fina) rulltårta.
Vi mumsade i oss rulltårtan (som blev väldigt populär) och kollade på Beck. Några timmar senare åkte kramade vi dem hejdå och bäddade ner oss i soffan för att kolla på ytterligare en Beck-film. We're addicted.
Jag somnade såklart efter fem minuter och vaknade inte förrän Linus väckte mig. Jag tror aldrig jag har varit på trött i hela mitt liv som jag var då. Herregud. Jag kunde inte få upp ögonen ordentligt, knappt röra mig och jag ramlade dessutom i trappan när jag skulle gå ner och borsta tänderna. Fyfan.
Efter en massa bök och stök från Linus och irritation från mig för att han inte kunde ligga stilla, kunde jag äntligen somna om.

PUSS och enjoy.


Min 18-årsdag ÄGDE.

Och dagen som jag sedan så länge väntat på, längtat och räknat ner till har passerat.
Igår fyllde jag 18 år och det ÄGDE.

På tolvslaget när den 12:e juni blev den 13:e
tjoade jag glatt för älsklingen och en timme och femtio minuter senare, samma tid som jag föddes för arton år sedan, firade jag och älsklingen på vårat egna sätt. Mer tänker jag inte tala om, men det ägde och var helt fantastiskt underbart.
Jag vaknade morgonen därpå av att både hemtelefonen och mobiltelefonen terroriserades av nära & kära som ville gratulera på min stora dag och insåg snabbt att det inte var någon idé att försöka somna om. De närmaste timmar ägnade jag och Linus oss åt att fixa oss fina dagen till ära och vid tolv kom mormor och moster samt två av mina kusinbarn för att gratta och äta tårta. Jag fick blommor, pengar och världens finaste teckning (av Sophia, mitt 6 år gamla kusinbarn.) Det är en bild av en flicka och en pojke omgiven av massa röda hjärtan och ovanför paret står det "Jessica Linus pussas". Och på baksidan finns en stor rosa pussmun fastklistrad. Helt galet sött.
Jag lekte och busade en massa med barnen och vi kastade bollar, lekte "Gubben i mitten", kittlades och skrattade. Jag var helt slut när dem gick hem.

Därefter fick jag min fölsepresent av Linus som var en parfym (en som jag velat ha jättelänge och önskat mig) och sedan gick vi upp till Vällingby och köpte glass och promenerade runt. Jag köpte även ett cigarettpaket, lagligt, för första gången, men kärringen i kassan legade mig inte ens. Jag blev fett sur.
När vi kom hem mös vi och kollade på film och flera timmar senare började jag fixa mig krogfin inför kvällen. Halv sju mötte vi upp Carro i Vällingby och därefter Avin i Abrahamsberg. Vi fortsatte in till stan där vi sade hejdå till älsklingen som skulle åka hem. (Han har ju inte fyllt 18 än. Det SÖG.) Jag och mina två allra allra bästa vänner gick och åt middag och jag fick presenter. Smycken, kort och parfym WOHO!
Halv nio drog vi till Nivå 22 för att föra innan vi mötte upp Becca som var försenad. Jag hällde i mig en halv liter cider på dryga 10 minuter och när vi stressade därifrån och sprang till tunnelbanan några minuter senare snurrade det i huvudet och jag höll på att spy. Jag rekommenderar INTE att hälla i sig en halv liter alkohol på 10 minuter. Fy.
I centralen mötte vi upp Becca och jag som druckit alldeles för fort var glad som aldrig förr och skrek och tjoade och sprang och skuttade runt som en dåre. Jag tror dem andra skämdes lite.

Vi bestämde oss sedan för att besöka Chaplins och sedan fortsätta till en slutskiva, men det slutade med att vi stannade på Chaplins hela kvällen. Carro och Avin önskade en låt till mig på kareoken, Girls just wanna have fun, som jag, Avin och Becca skreksjöng i mikrofonerna när Carro filmade.. Ja, herregud. Jag och Becca hade seriösa samtal på toaletten som bl.a. handlade om kärlek, vi dansade konstant i typ två timmar, Avin bjöd upp och dansade en extremt töntig kille i glasögon och kostym som stod och drack öl alldeles ensam (Jag höll på att dö av skratt), vi hittade på en dans man var tvungen att dansa när man torkade händer i en sådan där blåsande apparat som finns på alla toaletter och alla var glada och fulla och jag var lycklig som aldrig förr.
Halv ett bestämde vi oss för att dra hem och jag och Carro kramade dem andra hejdå och blev hämtade av min bror. Efter ett snabb telefonsamtal med Linus somnade jag som en stock.

Det här var garanterat en av den bästa dagarna i mitt liv och kvällen var nog den roligaste någonsin.
Tack alla nära och kära som på något sätt uppvaktade mig och gjorde min 18-årsdag till en oförglömlig dag.


       
    


Idag barn, imorgon vuxen. WHAT!?

Dagarna som går blir bara bättre och bättre.
Jag har solat (och fått färg!), badat (två grr), åkt båt, gått mysiga kvällspromenader i kvällssolen, mysrökt vattenpipa, hoppat studsmatta, haft vattenkrig - me love LANDET. Och det bästa är att jag fått göra det med min älskling (som jag förövrigt firar 7 månader med om mindre än en vecka) och har fått sova massamassa tillsammans med honom (6 nätter än sålänge, kan nästan inte bli bättre).

Igår var en sådan där sjukt mysig dag. På förmiddagen låg jag ute och solade och Linus roade sig med andra saker (som jag inte tyckte var något roligt eftersom jag SÖG). Någonstans här fick jag för mig att starta vattenkrig med honom och slängde två glas med iskallt vatten över honom. Bangare som han är tyckte han inte det var särskilt roligt (jag asgarvade) och ville inte ha vattenkrig. (TÖNT) Så jag lade mig för att sola igen, men när jag öppnade ögonen såg jag att han var på väg ut med en stor flaska i handen. Och så började det. Vi fyllde flaska efter flaska (typ en&enhalvliters flaskor) och sprang runt och tjoade och skrattade. Jag förlorade. (Någon dag ska jag ta ut min hämnd.) Sjukt roligt och mysigt var det i alla fall.
Timmarna sprang förbi och vid halv fem tyckte jag det var dags att duscha. Därefter tog vi moppen (SOMMAR!) ner till Ica och köpte glass. När vi kom hem lagade och åt vi middag och åkte sedan och mötte Niklas för att ta ett kvällsdopp i Malmen. Det var tamefan varmare i vattnet än i luften och det var FETT NICE.
Blöta och kalla åkte vi hem och grillade korv och rökte vattenpipa. Vid halv två ville pojkarna titta på film och i väntan på att den skulle sättas igång gick jag och lade mig i sängen. Det slutade med att jag somnade och vaknade arg och trött efter att ha drömt en mardröm. Linus kom in lägligt och kramade om mig och sade att han älskade mig. SÖT. Jag masade mig därefter upp för att titta lite på filmen och möttes av en typ pigg Linus och en halvsovandes Niklas. Tussar då. Efter en kvart höll jag på att ramla ihop och gick in och lade mig igen. Vaknade igen vid halv fem när Linus väckte mig och Niklas precis åkt hem. Vi borstade gaddarna och gick och lade oss. Jag somnade som en stock i Linus trygga famn.

Och något annat som gör att dagarna är fullkomlig underbara är att jag fyller 18 år IMORGON. Inte om månader, veckor eller dagar utan.. timmar! Det är så sjukt och läskigt och underbart och roligt och konstigt och ballt att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen.
JAG. ARTON. ÅR. IMORGON. Liksom VAH!?!?
Herrejävlar säger jag bara.


Årets första dopp och lycka - Like the sweetest day ever.

Lördagen bara sprang förbi och jag och Linus gjorde seriöst NOTHING på hela dagen. På kvällen satt vi ute i kvällssolen och rökte vattenpipa och sedan somnade jag framför tv:n några timmar därefter.

Igår vaknade vi tidigt, åt  frukost och duschade och packade sedan kylväskan med diverse tilltugg och drycker samt en väska med handdukar och badkläder, för att åka ut på sjön. Helt galet mysigt. Vi landsteg på en liten ö och placerade oss på det bästa solnings-berget någonsin. Jag brände sönder mig och vi tog årets första dopp båda två.
När vi många timmar efter kom hem åt vi middag och kollade på Beck. Tog en kort och kylig men mysig kvällspromenad och kollade därefter ännu mer på tv. Någon timme senare somnade vi båda i sängen och vid halv fyra vaknade jag och insåg att både tv:n och datorn stod på, att vi hade kläderna på oss och att ingen av oss hade borstat tänderna och jag hade allt smink kvar. Så det var bara att släpa sig upp. När vi sedan gick och lade oss igen hade jag svårt att somna om, men till slut gick det.
Det var i alla fall den mysigare dagen på länge.

Och det SJUKASTE någonsin är att jag fyller ARTON år i ÖVERMORGON! Gah.

 

Hey, jag har sommarlov. Duråå?

I onsdagskväll kom Linus för att spendera natten tillsammans med mig. Vi gick en mysig kvällspromenad med en varsin glass i handen och hyrde film. Runt halv två när filmen slutat insåg jag att det nog var dags att sova eftersom vi skulle upp relativt tidigt på torsdagsmorgonen. Efter många om och men och bök och stök från Linus somnade jag som en stock.

Mamma väckte mig runt kvart i nio på torsdagsmorgonen och jag var trött som ett arsle, men jag stressade mig igenom morgonen och lyckades till och med få upp Linus i tid. Vid halv elva var vi klara och gick upp till centrum för att möta Avin. Vi köpte blommor för att sedan lämna Linus och åka iväg till Carros UTSPRING! Det var proppat på skolgården och varmt som i en bastu, men vilken stämning. Sist av alla klasser sprang Carros klass ut och hon såg så lycklig ut när hon for ut genom dörrarna. Grattade henne och hängde på henne massa nallar och blommor runt halsen. Sedan åkte vi in till stan för att inte missa hennes flak. Det blev en lång väntan men till slut kunde man skymta ett litet flak med en gul hoppande prick på - Carro. Hon vinkade och tjoade och skrek. Och jag skrek tillbaka.
Jag och Avin bestämde oss sedan för att gå på jakt efter ett par schyssta solglajjor. Det slutade med att vi köpte likadana. Stora och gröna och ASSNYGGA (!)
Åkte därefter till Vällingby och fördrev tid innan Carros mottagning. Vid fyra klev vi i alla fall av bussen vid Carro, men eftersom både mitt och Avins lokalsinne SUGER gick vi vilse. (Hur fan vi nu lyckades med det?!) Till slut hittade vi i alla fall och vi tittade in och grattade Carro en snabbis igen.
Vi släpade oss i värmen till närmaste busshållsplats och andades ut för att bussen snart skulle komma. Trodde vi ja. Den första bussen var proppfull av svettiga människor och hade vi gått på den hade jag eller snarare VI fått andnöd och panik och gud vet vad, så vi bangade och tänkte ta nästa buss som skulle gå några minuter senare. Nästa buss kom, men stannade inte varpå jag blev skitförbannad och skrek att SL är en fitta. Till slut kom det i alla fall en buss som kunde ta oss hem till Vällingby igen. Där satt vi och pratade en stund tills hon lämnade mig och åkte hem och jag gick upp till bussarna för att vänta på Linus. Efter fyrtio minuters väntan i gassande sol kom han, tjugofem minuter för sent vilket gjorde att jag inte var så glad.
Vi gick hem och åt middag och tog en mysig kvälls/äta glasspromenad i kvällssolen. URMYSIGT. Tittade på tv hela kvällen och vid tolv -halv ett var det mer än dags att sova.


Jag väcktes vid sju på fredagen och fixade mig
fin inför mitt livs sista vanliga skolavslutning. Kvart i nio pussade jag älsklingen hejdå (som började senare än mig) och gick för att möta Avin i Vällingby. Men när jag ringer henne tio minuter innan vi börjar har hon inte en åkt hemifrån, yäss. Så för att vara snäll åkte jag till Åkeshov och mötte henne. Vi kom 20 minuter för sent till avslutningen (Det är illa, jag vet.) Vi fick våra betyg och eftersom vi har så beundransvärt bra betyg hade även vår lärare köpt en rosor till oss. (Dem sex med högst eller mest beundransvärda beyg fick en varsin ros.) Jag är så jävla bra.
Sedan var det dags för den riktiga avslutningen med sång och rektorns tal i aulan och efter en halvtimme kunde vi springa därifrån. Jag, Avin och Leyla gick då hem till mig för att lämna lite saker för att sedan åka in till stan. Vi käkade på Max och kollade på alla studentflak. Vi har redan börjat planera vårat. "Sån där musik ska vi ha och den och den ska med..blabla" JA, vi längtar!
Efter några timmar var Leyla tvungen att lämna oss men jag och Avin stannade ett par timmar till. Kvart över fyra mötte vi upp Linus och Fredmer för att åka hem, men det var stopp på tunnelbanan så vi kom bara till Fridhemsplan. Där skulle det finnas ersättningsbussar till Stora mossen men under den kvarten vi stod där såg vi inte en enda. FITT-SL. Kvarten senare kom en gubbe upp och skrek att tunnelbanan gick igen. Då var klockan typ fem och tio i sex skulle jag och Linus befinna oss i stan igen för att gå på bio. Men tack vare fucking jävla FITT-SL som aldrig kan sköta sitt jobb missade vi den. Vi åkte hem och åt glass på en bänk istället och packade sedan och begav oss återigen in mot stan för att åka ut till landet. Halv tio kunde jag slänga mig i sängen och jag var så förbaskat jävla trött och mina fötter gjorde helvetiskt ont. Vi kollade lite på tv och sedan lade jag mig i sängen en stund medan Linus kollade på något skit på tv. Vips som det var vaknade jag av att Linus sa "Nämen älskling.." och sa att jag måste vakna för att borsta tänderna. Jag var slut och typ helt förstörd, men släpade mig ner och fixade mig inför natten. Så fort vi lade oss i sängen somnade jag igen, dock i älsklingens armar.

Just nu är livet bara helt bra (på de flesta plan i alla fall. Undantaget är att jag börjar jobba om en vecka.) Jag har sommarlov, jag fyller 18 år på onsdag (om FYRA dagar!!!), jag är helt lycklig tillsammans med Linus och mina vänner är helt underbara (!). Life is sweet sometimes.

SO ENJOY IT FOR FUCK SAKE!

One week to go.

Jag håller seriöst på att smälla av eller få solsting eller drabbas av uttorkning. Det här går i alla fall inte. Det är verkligen olidligt varmt och hur dåligt det än känns att gnälla så måste jag. Jag smälter bort..

Jag började dagen med att sitta ute en timme i solen och försökte få lite färg på min bleka kropp. Den enda färgen jag lyckades åstakomma var en svag linje på låren. Yay..
Tog en dusch, men var lika svettig efter 5 minuter igen och vid 12 traskade jag upp till H&M och köpte nya nagellack. Någon timme senare kom Carro och jag påbörjade projektet med att fixa student-snygga naglar. Jag tror jag lyckades. När vi båda var nagelsnygga gick vi upp till centrum igen och gjorde några ärenden för att avsluta med en glass i solen.
Nu sitter jag här och håller på att hungra ihjäl, men jag måste vänta på Linus ssom inte ens har åkt hemifrån än (!) I'm so gonna die.

EN VECKA KVAR IDAG! 18 18 18 18 18 ÅÅÅR!

Somriga tisdag.

Ännu en varm (jäkligt varm!) och solig sommardag har passerat och det är som om sommaren är här på riktigt nu. Fast jag vågar inte hoppas för mycket för då regnar det imorgon och det bangar jag fett hårt på.

Idag vaknade jag tidigt, vilket jag alltid gör när jag väl kan sova ut ordentligt. Det suger.Efter alla morgonbestyr satte jag mig ute och solade en stund. (Mitt pigment suger btw.) Runt halv två-två mötte jag Linda i Vällingby och vi åkte till St Erikspla där vi hamnade på St Eriksgymnasiums skolgård i väntan på några av Lindas vänner. Efter en halvtimmes väntande fick Linda veta att de redan slutat. (Men det visade sig senare att så inte var fallet...) Då gick vi hem till Lindas kompis Martin, där även Kulan och Anastacia var. Egentligen skulle vi bara hämta Lindas kvarglömda mobil men det slutade med att vi var med dem hela tiden tills Linda skulle dra. (Hon suger ibland.)
Efter några timmar sade jag hejdå och åkte hem, åt middag och lade mig trött och helt slut i huvudet framför tv:n och pratade med Linus i telefon. (Jag saknar dig älskling!)
Övrig tid har jag suttit här och lyssnat på Gyllene tider, BARA för att det är ett måste när det är sommar.

Imorgon ska jag fixa Carros naglar inför hennes student som äger rum på torsdag. Jag äger FETT på att fixa fransk manikyr. Jag är så bra.
Och sedan kommer älskling hit och vi ska lyxa till det lite genom att sova med varandra på en onsdag. Jag tror jag ska sova tidigt ikväll så att det blir imorgon fortare.

Puss suckers.

First day of summer'07.

Den här dagen har varit bra, väldigt bra.
Jag vaknade upp till strålande sol och det var säkert 20 grader ute, fixade mig och satte för första gången i år på mig shorts (utan leggings, dock med strumpbyxor). Då är det tametusan sommar. Vid elva gick jag upp till centrum och mötte mamma för att få sällskap under mitt läkarbesök. (Jag är typ stamkund..) Jag fick migräntabeltter och sedan gjorde vi ett ärende på banken. Sprang hem en snabbis och bytte om (vägrade dock lämna mina schnygga somriga shorts) och åkte sedan in mot stan. Avin klev på i Aba och vi fortsatte in till stan, fullt fokuserade på att hitta avslutningskläder. Det blev en fyra timmar lång shoppingrunda och vi båda köpte en varsin vit kjol. Mötte även Linus en snabbis och fixade hans armband. Innan vi åkte hem åt vi en helt galet god nudelwok. I love it!

PUSS!


"MY TOYOTA IS FANTASTIC!"

Torsdagen inleddes med den absolut sista historielektion ever med Peter och jag lovar, INGEN var lyckligare än jag. Den jävlen gav mig dock bara VG i betyg när jag egentligen lätt förtjänar MVG. "Det är inte många positiva kommentarer man hört ifrån dig.." OCh sedan när är det min trevlighet och beteende som betygsätts? Tack och lov slipper jag honom nu (förhoppningsvis!) äntligen.
Därefter följde naturkunskap och vi tittade på Al Gores dokumentärfilm om vårt förstörda klimat och miljö. Och jag kom fram till att jag ska bli klimat/miljöaktivist. Jag tänker bannemig inte bidra till att mina barnbarnsbarn (eller vad det nu blir) kommer att dö av en inlandsis eller av ett för hett och obebobart klimat. (Fast när jag kom hem och slängde ur mig nyheten till mamma var jag inte längre så peppad, då hon fick mig att inse att jag bland annat måste avstå från min älskade dator. Oh lord. Men snart så, ska jag på riktigt se till att rädda vår planet..) Lektionen avslutades med att jag fick veta att jag fått ett inte helt otippat MVG. Jag äger.
Och sedan kom lätt dagens höjdpunkt. JAG KOMMER ATT FÅ VG I MATTE B! Vadfan hände?! Läraren började skratta när jag bara tjöt av glädje när hon meddelade mig det EXTREMT otippade och glädjande beskedet.

Lycklig och helt jävla nöjd med mig själv åkte jag in till stan och mötte Carro. Vi gick runt och kollade/letade på/efter  kläder i fyra jävla timmar. (Ja, våra fötter var döda när vi väl åkte hem.) Jag köpte jordens snyggaste lila top, ever. Carro köpte en likadan fast gul och ett par vita shorts.
Kom hem, trött som ett arsle, försökte tvinga i mig mat men gav upp och tog en macka istället och somnade sedan framför tv:n. (Vilket inte hänt, hemma, på typ tre år.) Sedan ringde jag Linus, myspratade en stund och sedan somnade jag däckad (med bultande och ömma fötter.)

På fredagsmorgonen vaknade jag fullkomligt lycklig - sista skoldagen på tre månader och jag skulle åka ut till älsklingen senare under dagen. Jag kunde helt enkelt inte göra annat än studsa upp ur sängen.
Möttes av en tom skola och hade naturkunskap. Vi var typ 7 personer där. Woho. Vi bangade samhällen (men gick dit och luskade ur våra betyg. VG i geografi (jag ska fanimig ha MVG) och MVG i samhällskunskap. Jag äger äger ÄGER. Hah!) Jag och Avin sprang in på Donken på vägen hem till mig för att inhandla lite lunch. Vi stod i kö i TJUGO(!?) minuter. Hallå, snabbmat?! Och när vi kom hem insåg vi att vi hade fått alldeles för lite mat och jag för lite dricka. Vad fan är grejen med att snåla? Vi käkade och mös ner oss i sängen och kollade på Våra bästa år. Myspratade en stund innan hon drog sig hemåt.
Jag packade och segade här i väntan på att få klartecken av Linus att jag kunde åka och bli hämtad. Runt fyra påbörjade jag min resa och efter fyrtiofem minuter av tunnelbaneåkande mötte jag hans mamma och vi åkte hem. Klev in i huset och möttes av dånande musik, jag&älsklingsmusik som Linus satt och lyssnade på, på högsta volym.
Vi lagade mat, en galet god kycklingwok med nudlar.  Jag har fått pippi på nudlar. Och sedan mös vi framför tv:n hela kvällen.

Vi vaknade vid 12 (shit, jag som aldrig sover längre än max halv 11) av att Niklas&Carro ringde, först till Linus (som bangade på att svara) och sedan till mig (som snällt nog släpade mig ur sängen och svarade.) Pratade lite snabbt och sedan tvingade jag upp Linus och åt frukost ute på den soliga altanen. SOMMARKÄNSLA! Några timmar därefter när vi duschat och fixat oss tvingade vi med Linus pappa, bror samt brors kompis ut att åka båt med oss.
Jag var lyrisk när vi åkte ut och solen sken och vattnet glittrade och det var så somrigt att jag nästan inte visste vart jag skulle ta vägen. Vi fiskade strömming eller jag provade bara på lite. Och jag fick en sådan ångest då jag hatar att se djur dö och plågas. Fy. Jag borde nog bli vegetarian.
Vi solade och hade det mysigt. När vi kom hem åt vi en efterlängtad middag, som var något av det godaste jag ätit på länge.
Efter lite mys riggade vi upp vattenpipan och satt och mysrökte i solen. Så småningom gjorde även Tobbe, Niklas och Carro oss sällskap. Pojkarna rökte, men Carro och jag satt mest och frös. Några timmar senare lämnade dem oss och jag och Linus bäddade ner oss i soffan med chips och dip och kollade på film. Jag somnade dock nästan direkt. Runt fyra somnade jag dock jättetrött på älsklingens axel.

Imorse vaknade jag upp till strålande sol, satt vid datorn en stund och väckte sedan Linus. Vi pratade en lång stund innan vi masade oss ner och åt frukost. Resten av dagen har vi bara myst, låg ute i solen en stund och så gjorde vi chokladbollssmet som vi åt med sked.
Efter många jag-vill-inte-åka-hem-tankar och kramar och pussar skiljdes vi åt vid bussen och jag åkte hem. (Det blir tamefan bara värre och värre för varje gång jag tvingas skiljas från älsklingen. Det suger så JÄVLA HÅRT.)
Jimmy (min bror) hämtade mig vid tekniska och vi åkte hem och åt middag. Sedan ringde Linus och vi låg och pratade i almost fyrtio minuter och sedan satte jag mig och skrev det här.

Och jag har typ sommarlov nu. Det är bara avslutningen kvar och den går av stapeln på fredag. Det är helt sjukt. Året har bara försvunnit och det här är mitt sista sommarlov. SISTA!? Nästa gång jag börjar skolan är det mitt sista år på gymnasiet. Och i höst kommer jag att välja och beställa studentmössa och det enda samtalsämnet i min umgängeskrets kommer att vara studenten. För om ett år tar JAG lilla lilla jag STUDENTEN: Fyfan, livet går alldeles för fort.
Och min lilla lilla Carro (okay, hon är faktiskt två år äldre än mig men hon är ändå liten) tar studenten på torsdag. Tänk att MIN Carro är VUXEN. En av mina bästa vänner är VUXEN (okej, det är dem flesta eftersom man blir kallad vuxen vid 18årsålder men hon fyller fan TJUGO i sommar) Hur fan kan jag som bara är barnet ha bästa vnner som är vuxna? Hjälp.
Och något som är ännu sjukare är att jag fyller ARTON år om NIO fucking dagar. Jag måste nog nypa mig i armen för att förstå att det faktiskt är sant. Det är bara att konstatera. Jag är gammal.

Slutligen har jag fått pippi på den där låten från Toyota-reklamen.
"Driving in my motorcar..what do you do? MY TOYOTA IS FANTASTIC! Dipdipedaa.."
Den är löjligt bra och nynn-vänlig. Den fastnar direkt och jag bara MÅSTE ha den.

Jag älskar livet!
PUSS!