Where are we going?

Fucking friday: Linus drog till jobbet vid nio imorse och jag sov vidare till halv tolv. Vaknade med fittmigrän. Gör fortfarande fruktansvärt ont, fastän jag tryckt i mig två tabletter och smörjt med smärtstillande salva. Helvetesjävlapissanus.
Tänkte sätta på SATC-filmen nu och vila och försöka bli kvitt mina smärtor. Lycka till ffs. Klockan 17 har jag en synundersökning inbokad, så ska tvinga med mig mamma som sällskap. Ska bli jävligt intressant att se vad dem säger.
Halloween i helgen och Carro försöker övertala mig och Linus att följa med till Karlbergs slott ikväll, där det är halloweenparty. Men eftersom Linus jobbar imorgon, så måste vi nog tyvärr banga. Hade varit så roligt att festa med C, var år och dagar sedan, men men, sådant är livet.

Happy news: JAG HAR FÅTT JOBB(!!!!!). Det här händer verkligen. Om jag vill så är jobbet mitt. Ska jobba min första dag på söndag och sedan komma med besked. HURRAY! Och det är inte vilket jobb som helst, utan ett jobb som jag alltid har drömt om. Det här är för bra för att vara sant. Really.
More details på söndag, när jag vet mer. Tihi.

You've got the love I need to see me through.

Carro om vår underbara dag på stan igår.



Så mycket Du&Jag.
"Your love is real."


Usch, vad jag älskar dig.

But the morning means goodbye.

My lovely thursday: Vaknade halv åtta imorse av att något pucko stod och borrade i huset. Väggarna vibrerade. Blev lagom glad. Linus gick upp en halvtimme senare och jag sov vidare. Pussade honom hejdå vid nio och somnade om dirr. En timme senare ringde alarmet och jag gick upp och gjorde frukost. Gjorde mig iordning, ringde och pratade med F och travade upp till Vällingby vid halv ett. Lämnade tillbaka ett par t-shirtar på H&M och haffade bussen till Spånga.
Där mötte jag bästaste Carro och vi tog pendeln in till city.
Dagen blev helt underbar, precis som jag förutspådde. Vi lunchade (asgott!) på Kofi, promenerade på stan i regnet, köpte nödvändigheter (hittade dock inga vinterpjux!), blev överlyckliga av allt julpynt, fikade och åt sött, pratade om allt och inget och skrattade hela tiden. Hon gjorde mig lycklig.
Fem timmar senare gav våra fötter vika och vi hoppade på tuben hem. Och det luktade ANUS i tunnelbanevagnen. Fyfaan. Vi bytte plats tusen gånger, innan vi gav upp. Lyssnade på musik och fnittrade av trötthet hela vägen hem. I Vällingby tog vi en sväng på Stadium, innan vi kramades hejdå. Jag höll på att frysa ihjäl på vägen hem. Vinterjackan hade suttit fint om man säger så.  Kom hem för en timme sedan, snackade lite med Linda och nu sitter jag och pratar med Carro över MSN. Jag får aldrig nog.

Tonight:
-
maila bilder till Lina √
- svara på Jojjo's SMS √
- käka middag √
- smörja in mig med min smärtstillande muskelkräm
- mysa med älsk

But I know what you are.

SMS mottaget från Jojjo, för ett par timmar sedan:
"Sötnöt :) hur e läget? Vad har du för planer i veckan? Måste träffas snart! Miss u pussar! <3"


Och jag saknar dig.
(L)

Maybe we can do it all.

Vi gick på höstpromenad.

Lovely wednesday: Vid fyra-tiden gav vi oss ut i kylan på en promenad. Helt underbart att dra kyliga andetag, hålla varandra i handen, prata om allt och inget, gå tysta för att allt redan är underförstått, sparka i de blöta löven, kramas för att hålla varandra varma, sitta i en bussholk och hångla, skratta åt varandra och saker runt omkring.. Jag blev nästan nykär.
Vi värmde oss uppe på ett café i Vällingby, surplade te och kaffe och åt sött, pratade om förhållanden och fördelar och nackdelar med det, om våra vänner, minnen, frisyrer och hårfärger, människor runt omkring oss, julen.. Satt och pratade i två timmar och det kändes like old times. Vansinnesmys!


Och vi hittade ett rött träd.


Efter promenaden värmde vi oss med en fika.






Två timmar senare promenerade vi hemåt och Linus dokumenterade varje steg jag tog. Så jag passade såklart på att spexa lite.




Jag var ju skönt snygg.

När vi kom hem käkade vi massor med våfflor till middag och myste sedan ner oss i sängen framför Bonde Söker Fru.
Helt underbar dag!

Before bedtime: SATC och A&H. Serier är det bästa som finns.

You're the voice inside my head.


CHÄRLEK.
Maj - 06.

Wednesday: Dagen började med att Linus vaknade före mig! Det har typ aldrig hänt förut. Han pussade på mig tills jag vaknade och.. Det var ett helt underbart sätt att vakna på. Sedan låg kvar och myste längelänge, innan L serverade mig frukost på sängen. Sedan dess har vi bara legat i sängen och pratat och kramats och skrattat. Vansinnesmys!
När älsk har duschat färdigt är det min tur och sedan ska vi ta en lång höstpromenad. Efter det blir det antingen en fika (like old times!) eller middag i Vällingby. Och filmmys ikväll. Lovely!

Tomorrow: Carro och jag ska in till stan och shoppa! Och förhoppningsvis fika. Och prata-prata-prata förstås. Älskade. Längtar som fan.

You'd better lie low.

My sweet rainy tuesday: När Linus kom hem från frisören tvingade han att mig att fixa hans hår, "jag vet inte hur man gör nu när det är så kort!". Och det ska jag veta? Snyggt blev det till slut i alla fall. Flera klädbyten senare travade vi upp till tuben och åkte in till stan. Strosade runt och tittade på lite allt möjligt, pratade och njöt av varandra. Käkade thailunch i Kungshallen och sedan gav vi oss ut på jakt efter en vinterjacka till mig. Det var lättare sagt än gjort, men till slut hittade jag två alternativ. Samma märke, men olika modeller. Jag provade och provade och velade fram och tillbaka i över en timme, innan jag bestämde mig. Blev tvåtusenfemhundra kronor (och ändå tvingade jag farsan att betala hälften..) fattigare. Inte okay. Men snygg är den i alla fall, så jag är nöjd.
Sprang runt på stan i ytterligare någon timme, innan vi hoppade på tuben strax innan sju. Då hade vi gått på stan i fem (!) timmar. Jag tror aldrig mina fötter har varit så ledsna som då. Kom hem, käkade husmanskost till middag och jag pratade en kortis med Carro i telefon.
Since then har vi spelat Yatzy, snaskat lösgodis, jag grät en skvätt framför Rosa Bandet-galan och myst.
Är helt sjukt trött och mina ben värker efter den långa dagen. Har fått något jävla utslag kring ögonen också, måste vara allergisk mot sminket or something. Mystiskt som fan, eftersom jag använt samma sorts smink sedan flera år tillbaka. Hmms.

Interesting: Linus och jag bondade för 1 år, 11 månader och 11 dagar sedan. D.v.s. för 711 dagar sedan. Wöhö!
Och grattis till oss eller något.


MITT LIV.

(EDIT: Linus, när han såg bilden:
"Jag älskar allt med dig. Så mycket att jag hoppar utav glädje!"
Så jäävla söt!)

I've got nothing else to say.

Early tuesday:  Linus och jag gick upp redan vid halv tio, vilket definitivt hör till ovanligheterna. Var skönt att inte sova bort hela dagen, men jag var snuskigt trött eftersom jag inte kunde somna i natt.
Vi käkade frukost, jag tog en 8 minuter lång dusch (heja!) och sedan har vi fixat oss iordning. L är och klipper barret right now, så jag har ingenting att göra. Får snällt sitta och vänta på att han ska komma hem. Sedan åker vi så fort det bara går in till stan och letar vintermundering till mig. Wöhö!

Come around to another time, when you don't have to run.

Goosebumps: Sitter och lyssnar på nostalgimusik och pratar med Carro över MSN och hon påminde mig om en massa låtar.. Tänk vad många man har glömt bort! Låtar som man lyssnade på för jämnan för flera år sedan, men som man nu helt glömt bort att de existerar. Sådant suger.



Den här kom i alla fall Carro ihåg och det är en av de finaste låtarna som någonsin har gjorts.
Var min
favoritlåt hösten 2006 och det är fortfarande en av mina favvolåtar all times.
ÖRONORGASM big time.

"Sweet is the sight
Of her room
Window open by candle light
How would you know
Cold winter on the shore
Chills the dress she wore
It's on the floor
It feels so warm
Today"


It's you and me and all of the people.

Monday: L och jag segade bort halva dagen, men vi hade väldigt roligt medan vi gjorde oss iordning. Lyssnade på musik och jag dansade och flängde runt och Linus skrattade och sa "Du är så jävla underbar!" hundra gånger. Till slut kom vi iväg vid halv fyra i alla fall. Gjorde ett par ärenden i Vällingby och åkte sedan ut till Lidingö, där jag skulle till korttidshemmet Tryffeln. Mer än så säger jag inte än, för då går allt åt helvete. Så. Förhoppningsvis är allt klart imorgon. Efter visiten åkte vi till Barkarby, där Linus skulle kolla på massa ointressanta teknikpylar. Helt värdelöst. Dock köpte jag Sex and the City the movie, och det gjorde mig lycklig. Fastän jag redan sett den två gånger, så är det ett måste att ha den hemma.
Åkte hem, käkade middag och sedan hamnade jag här. Linus spelar TV-spel, vilket är för mig helt ostimulerande och onödigt och värdelöst och tråkigt, men men. Det är tur att jag slipper.

Tomorrow: Älsk och jag ska in till stan och shoppa. Måste hitta en vinterjacka till mig, vilket kommer bli fullständigt impossible. Kan inte någon tala om för mig var det finns snygga vinterjackor till sjysst pris, så att jag slipper leta arslet av mig imorgon? Usch. Ska kolla efter nya stövlar också. Inte heller någon lätt match. Men, det ska bli mysigt i alla fall, för det var serri ÅR sedan Linus och jag gick på stan tillsammans. Myspys.

Yster ffs: Säg en dag och jag är din!

Don't easily smile like a hundred lies.

To sum my week: En underbar kväll med bönderna; L och jag - 23 mån och 700 days; en prata-igenom-saker-dag med älsk; en mys-tjej-film-kväll med bästaste Carro; två dagars umgänge med Hermon (shopping, fika, promenad); högskoleprovet; en kväll hos Gomes pratandes med hans mamma; en snabbvisit hemma på landet; en mysig höstfika med underbara Carro P, många myskvällar hemma med Linus och en massa saker att ta ställning till.


Underbar.

Wishing you were anywhere else but right here.

Early monday: Vaknade för en liten stund sedan, kunde inte somna om. Fastän jag känner mig helt slut. Drömde sådär sjukt i natt igen. What's wrong with my head? L ligger fortfarande och sover här brevid mig, så måste väl väcka honom snart. Inga planer idag, förutom att åka ut till Lidingö och besöka Tryffeln. Mer om det senare. Annars ska älsk och jag bara höstmysa. Kanske gå på bio ikväll.

I made up my mind: Det räcker nu. Jag tänker inte bry mig, inte bli arg och irriterad. Inte ödsla energi på någon som dig, för det är det verkligen inte värt. Varsågod. Gör vadfan du vill, säg, skriv, tyck, tänk VADFAN DU VILL. Du kommer ändå inte komma någon vart med det. Kommer aldrig göra någon skillnad. Du kan inte ändra någonting med ditt patetiska beteende. Så. You're free to do what ever you want. Jag tycker faktiskt bara synd om dig.


I'm forever yours.

Happy-happy-happy: Linus och jag har suttit i flera timmar och fixat och donat med min blogg och.. DEN HAR BLIVIT SÅ JÄVLA-JÄVLA SNYGG! Mycket-mycket-mycket bättre än den förra designen. Och headern är underbar. Passar mig perfekt. Det gör mig förbannat lycklig. Iiiih!
Älskling: Tacktacktack! Baah. :D

Now: Ska krypa ner under täcket och titta på någon serie och mysa. Imorgon är vi lediga och ska bara njuta av varandra. Hell yäss. Tror jag ska tvinga med mig L ut på en höstpromenad. Jag menar, man måste ju passa på att sparka i löven innan snön kommer. Eller något.


WOHO!

I'm singing that melody.


Pressa-pressa-pressa.
-1.56 och framåt är det bästa.
HELT UNDERBAR.

I hear your voice when no one is around.

Still sunday: Det blev en mycket mysig dag trots allt. När jag hade städat klart, hamnade jag som bekant här och vid ett-tiden SMS:ade Carro P och jag hoppade in i duschen. Vi möttes upp vid 14.30 i centrum och styrde fötterna till Vällingby's enda "riktiga" café. Tog en varsin varm dryck att värma oss med i höstrusket och pratade bort ett par timmar. Mycket mysigt, as usual. Ett par timmar senare stängde stället och vi slängde oss ut i mörkret och kylan. Vi kramades hejdå en kort stund därefter och hon började traska hemåt. Jag å min sida travade bort mot Apoteket, där Linus hämtade upp mig ett par minuter senare.
Åkte hem, tryckte i oss massa tonfisksallad och en varsin munk till efterätt. Nu mår vi som vi förtjänar. Ikväll blir det mys framför TV:n. Surpla te, tända ljus och ligga hud mot hud. Ja, tack!

Så att säga: Perfekt söndag. Höstfika med en tjejkompis och mys med pojkvännen. Me fucking like. Alot.


Carro och jag, sommaren 2007, på Grönan.
Det finns inga nytagna pics på oss över huvud taget och det suger.

I feel you in every single heartbeat.

Sunday ffs: Jag började min dag med att göra en SJUK sak. Sjuk i den bemärkelsen om man tänker på hur mycket klockan var. Alltså.
Alarmet ringde vid nio och Linus hoppade in i duschen, medan jag gick upp och gjorde frukost till honom och letade upp hans kläder. Jag måste vara jordens snällaste flickvän. Ibland. En timme senare åkte han iväg och jag (nu över till det sjuka..) BÖRJADE ATT STÄDA. Klockan tio en söndagsmorgon, när jag hade kunnat gå och lägga mig igen eller göra något annat som jag brukar göra. Men jag fick något sjukt infall och började sortera smutstvätt, "storstäda" på databordet, torka och damma och fixa och dona. Plockade ner och kastade en del av mina torkade blommor. De har luktat suspekt i flera månader nu, så det var på tiden att jag gjorde mig av med dem. Har tänt doftljus och ställt där de hängde, för att försöka få bort lukten. Såå.. vårt rum ser pånyttfött ut. Inga kläder på golvet, inte en hög med papper och böcker på databordet, inte en byrå dränkt i skit.. Det ser så rent och fint ut nu. Me like.
Nöjd som få slängde jag ihop lite frukost och sedan hamnade jag här. Ska snart ta en dusch och fräscha till mig lite. Måste upp till Vällingby och byta t-shitarna jag köpte i förrgår. Är inte alltför taggad på att ge mig ut i regnvädret, men men. Det är ju trots allt höst och jag älskar tillochmed dagar som denna då. När man är inomhus, vill säga. Mys!

Something: Det känns som om jag har massor att säga, men samtidigt ingenting alls. Mitt huvud sprängs snart av alla tankar, men ändå känner jag mig helt tom. Jag känner allt och inget. På samma gång. Sjukt påfrestande och frustrerande. Fyfan.
Vet ingenting längre. Vad jag ska tänka eller tycka, eller hur jag ska reagera, hur jag ska agera, vad jag ska göra eller säga eller inte säga. Om jag ska ignorera det eller ta tag i problemet eller.. Fast två saker vet jag, och det är 1: att jag inte kan fortsätta såhär och 2: att jag hatar-hatar-HATAR dig mer för varje dag och mer än någon eller någonting någonsin.


Ibland är jag snygg.

Words are unnecessary..


.. 'Cause no words are enough for us.

I'm the one you dream about at night.

Såhär glad var jag en höstdag för ett par veckor sedan..







Aren't I'm fabulous?

Build your nest upon my shoulder.

Friday update: Fastnade framför datorn som vanligt i förmiddags - jag är sämst. Vid två ringde Hermon och ville ha sällskap upp till Vällingby. Absolut sade jag och hoppade in i duschen. En timme senare (rekord!) var jag färdig och vi möttes upp utanför my place. Vi letade efter jackor och skor till H och jag köpte nödvändigheterna jag behövde. Smärtstillande kräm för mina muskler och lite saker inför provet imorgon. Inne på H&M spontanköpte jag även två topar, "att ha till mjukisbyxor", men jag funderar på om jag inte ska byta storlek på dem.
Någon timme senare drog vi därifrån och tog en mysig höstpromenad. Till slut hamnade vi på en bänk pratandes om skolan, förhållanden, kärlek, vänner, ja sådant som är väsentligt att prata om med sina tjejkompisar. Det var kallt, men mycket trevligt.

Now: Kom precis hem och ska strax ut och övningsköra med brorsan. Ska bli jävligt roligt, eftersom det var ett tag sedan vi var ute. Han blir ju alltid så stolt över mig. "Det här går ju strålande, bara bättre och bättre!" YÄSS.

Stop crying your heart out.

My sweet thursday: Under dagen prickade jag av en del på min att-göra-lista. Jag pluggade en del till högskoleprovet, gjorde ett gammalt prov. Var kanske inte alltför noggrann och seriös, men ska plugga lite till idag; jag bokade den där förbaskade synundersökningen, som jag har försökt att undvika så länge det bara går, men jag kände att det var dags nu.. Det var en del av vad jag åstadkom under gårdagen och jag känner mig faktiskt stolt över mig själv.
Vid tre-tiden tog jag en lång, varm, avkopplande dusch och sedan gjorde jag mig i ordning. Två timmar senare hoppade jag i mina flera år gamla UGG:s och började traska bort mot Carro.



På vägen dit sparkade jag i höstlöven.


Efter en halvtimmes uppfriskande promenad var jag framme och ingen (förutom jag) var gladare för det än mina fötter. My precious har blivit för små! Jag slängde mig därför i soffan och Carro serverade mig ett glas vatten. Snackade skit och lyssnade på musik, innan Carro slängde ihop lite middag. Vi tände ljus och hade det supermys.



Vi slöade i soffan och hade det myspys.


Efter middagen poppade vi popcorn och kröp sedan ner under en filt i soffan och tittade på film. Åh! Precis vad jag behövde. Många timmar, mycket skratt och massa prat senare kom Linus och hämtade upp mig. Åkte hem, käkade lite och låg och myste i sängen hela kvällen.



Vi hade myskväll!

Friday: Vaknade för en knapp timme sedan. Har hittills åstadkommit: käka frulle och prata igenom lite saker med Linda över MSN. Yay.
Mina muskelsmärtor blir värre och värre för varje dag. Kan knappt lyfta högerarm längre. Helt sanslöst. Orkar inte. Måste boka en läkartid och kolla upp om det är det jag tror eller om det är något annat skit. Inget förvånar mig längre. Så.
Blir snart tokig av att må såhär, både fysiskt och psykiskt. Känns som om allt håller på att rasa samman. Har ont i magen hela tiden av oro, känner mig rastlös, kan inte bli av med tankarna. Varför?? Vad gör man när ingenting hjälper?

What still has to be done:
- Rensa bland och slänga en del av mina torkade blommor.
- Måla naglarna.
- Plugga ännu mer inför pissprovet.
- Springa upp till Vällingby och handla lite nödvändigheter. √
- Kanske ta en promenad med någon? √
- Övningsköra (!!!)


Ingen har funnits där för mig som du.
(L)



 


You will always be the one.

Me love: Ska krypa ner under täcket med älsk nu och somna tätt ihop. Det är den bästa stunden på hela dygnet. Tryggheten, lyckokänslan, KÄRLEKEN.
Finns ingen som gör mig så lugn och trygg som Linus. Han har gett mig varje-dag-trygghet-kärlek-glädje i två år nu. De bästa två åren i mitt liv. For real.
Utan honom hade jag inte varit den jag är idag.

Jag gör vadsomhelst för Dig, älskling.

Is it real or is it only gossip?

Thursday morning: Linus klev upp vid halv åtta och jag gick upp och gjorde frukost till honom, så att han skulle hinna. Gick och lade mig igen, pussade L hejdå en timme senare och sedan har jag ömsom sovit och ömsom vaknat. Sovit jätteoroligt och drömt en massa konstiga saker och inte kunnat slappna av för att tankarna är där igen. Gav upp vid halv tolv och gick upp och fixade frukost till mig själv.
Since then har jag legat här framför laptopen och TV:n. Lagom stimulerande. Funderar på att ta en höstpromenad i min ensamhet lite senare idag. Försöka rensa skallen. I eftermiddag ska jag promenera hem till Carro. Kanske ska käka middag tillsammans, annars blir det bara lite mys.

What to do today?
- Plugga lite inför högskoleprovet. √ (FYFAAN)
- Rensa bland och slänga en del av mina torkade blommor.
- Boka en synundersökning. √
- Kolla upp lite saker inför vår 2 års-dag.
- Eventuellt ta en promenad. √
- Måla naglarna.
- Kolla upp priser på olika gymkort. √
- Umgås-mysa-prata med Carro. √


If I would tell how I think you fell from the sky.



I thought that the world had losts it's way,

then I fell in love with you,
and you took that away.

I love the way you make it sound.

  
Vi som höll ihop alla de där åren i högstadiet.
Hermon, jag (till vänster på bilden), Sarah och Linda.
Fotot är taget vintern 2004, d.v.s för fyra (!) år sedan.
SNYGGA VA?

Wednesday and I was happy: Vaknade 10.52 imorse, fastän alarmet var ställt på 09.45. Linus har lärt sig att stänga av skiten i sömnen. Fantastiskt bra. Det är jävligt tur att vi inte har några viktiga tider att passa.. Vi låg och drog oss och klev upp vid halv tolv. Mormor var på besök, så det blev lite mysprat med henne, medan vi slängde ihop frukosten.
Efter frukost, laptophängande och mys drog Linus till en polare och jag stressade runt som en dåre. Kutade upp till Vällingby vid två och mötte upp Hermon vid tuben. Jättemys att se henne. Vi tog en sväng inne på Gina och pratade på som tusan. Till slut drev kylan oss till Donken, där vi slog oss ner med lite att äta. Satt och pratade i flera timmar och sådant gör mig verkligen glad. Skrattade åt alla minnen vi har tillsammans, åt hur vi klädde oss och såg ut och betedde oss. Saker vi har gjort och saker som man helst vill glömma. Vi hade sjukt trevligt och mysigt. Hon gav mig ett par endorfiner som jag kan leva på ett tag.
Innan vi masade oss hemåt blev det lite mer fönstershopping. Slog följe hem (vi bor 2 min ifrån varandra, tvärs över vägen), och skiljdes åt mitt emellan henne och mig. Bestämde att vi skulle ses igen snart. Lite mys hemma, nu när båda är arbetslösa. Låter bra.

Wednesday night:
Linus kom hem för ett litet tag sedan, med bra nyheter. Än så länge är de bra i alla fall, men jag tänker inte hoppas på för mycket, för då går allt åt helvete. Så brukar det vara. Men men.. vi får se vad som händer.
Om en timme ska jag sitta bänkad framför Bonde Söker Fru (Hermon skrattade åt mig när jag berättade att det var ett av de två TV-program jag följer, heh) tillsammans med älsk. Jag har fått honom att tycka om det, fastän han inte vill erkänna att han gör det. Löl på honom.
Vad vi hittar på sedan får vi se, kanske tittar på någon film och dricker te. Vore mysigt. Vi hade planer på att gå ut och springa ikväll, men det får nog bli en annan gång. Ska sova tidigt ikväll i alla fall. Vi måste bli bättre på att komma i säng vettig tid. Bah.

Idag har varit en bra dag.

Why?

FÖR VARJE DAG HATAR JAG DIG MER OCH MER.

Jag orkar inte mer.




Life is meaningful.

Today: Linus och jag har legat i sängen nästan hela dagen och pratat igenom saker. Åkte in till stan strax innan åtta, käkade på Donken och kom hem för en timme sedan. Blir till att mysa hela kvällen, as usual. 
Mycket känns helt åt helvete, orkar inte med mig själv och mina tankar. Eller känslor eller någonting över huvud taget egentligen. Varför måste allt vara såhär?

Tomorrow: Ska träffa Hermon, vilket ska bli mycket mysigt. Träffades senast i somras och innan dess var det nog förra sommaren. Men det ska det bli ändring på nu! Får se vad vi hittar på. Shoppa, fika, mysa, umgås. Yäss.
På kvällen blir det mys med älsk. Kanske ska hitta på något speciellt?


Aj löv jo.

Thursday:
Förhoppningsvis blir det middag med min Carro. På grund av en del omständigheter har vi inte träffats på ett tag, men nu blir det andra bullar. Det är en deal. Saknar henne.
Och på kvällen blir det.. Gissa vad? MYS MED ÄLSKLING!

Diverse: Under veckan måste jag plugga lite till högskoleprovet också, vilket jag inte ens har börjat med. Jag är sämst, jag vet. Måste (måste verkligen!) skicka in en sak till jobbet också, vilket jag borde ha gjort för lä(äää)ngesedan. Jag är verkligen sämst, heh.
Under veckan ska det övningsköras också. Det är ett måste.

You are the life to my soul.


Fuck you.

Jag hatar dig för allt du säger och har sagt. Jag hatar dig för allt du gör och har gjort. För allt du skriver och har skrivit, för allt du tar och har tagit ifrån mig, för allt du tvingar och har tvingat mig att utstå, för allt du förstör och redan har förstört, för allt du får mig att känna. För att du får mig att må dåligt.
JAG HATAR DIG FÖR ATT DU FINNS.

Det finns inte en levande själ jag hatar mer än dig.

There is no one else, who can take your place.

 
Typiskt mig.

Saturday: Min och älsk's 23 månaders-dag och 700 dagars-dag. Vaknade vid halv ett, käkade frulle och började sedan att fixa oss i ordning. Drog in till Norrtälje vid fyra, handlade lite och åkte sedan iväg till ett mysigt litet ställe, där vi bestämt oss för att ha en höstpicnic dagen till ära. Köpte med oss lite att äta och dricka och sedan slog vi oss ner vid en bänk i kylan. Supermysigt, men snuskigt kallt. En kort stund senare gav vi upp och satte oss i bilen och åkte ner till vattnet, där vi satt en stund. Underbara höst.





  


MIN vackraste Linus.
ÄLSKADE!

När vi kom hem blev det lite TV-tittande i väntan på middagen. När vi käkat färdigt gjorde vi oss snygga inför kvällen och drog sedan hem till Tobbe, där han, Lina, Niklas och Carro redan befann sig. Vi tjejer gick ut och tog en cigg och sedan var det dags att plocka fram Twister. Hysteriskt jäkla spel. Det var fett roligt fastän jag sög och fick ont överallt.
Under kvällens gång hann vi med flera sällskapsspel (Qube, Pratmakarna och Intim), skitsnack, skratt, vilda sexdiskussioner, bekännelser, vilket var mycket mysigt. Var så längesedan vi sex umgicks, bara vi, så det var kul. Ih!


Linus knäppte ett par bilder på väg hem till Tobbe igår kväll.
Och jag var drop dead gorgeous.

   
Carro utmanade grabbarna och vi andra som tittade på fick oss många goda skratt. Ovan ser vi varför.

 
Sedan var det min tur att spöa skiten ur Carro och Niklas, men jag lyckades trassla in mig själv i en massa konstiga positioner och förlorade därför ganska fort. Fantastiskt sexiga var vi i alla fall.

 

     
Ytterligare bildbevis på att snygghetsgraden var mycket hög..


.. Och Lina kammade helt klart hem förstaplatsen.

Framåt småtimmarna spårade det lite..

  


 
Sedan blev Niklas lite trumpen när ingen ville vara med på bild, körandes 69:an med honom.. Men han blev snart gladare när han hittade mina örhängen.

Linus och jag tackade för oss många timmar senare och trillade innanför dörren vid fem. Våldtog tänderna med tandborsten, myste lite och däckade strax innan sex.

Slutsatsen: blir som den brukar bli efter en sådan här kväll. Den var underbar. Fastän jag var trött som aldrig förr och inte mådde helt okay. Repris inom kort är ett måste. Såklart.
Och min och älsk's dag blev mycket mycket mysig, med picnicen och allt. Snart firar vi två år, älskling. Längtar.

You're all I'm asking for.


Friday night:
Klockan var 18.45 när vi hoppade in i bilen och åkte in till Norrtälje. Fem minuter sent trippade vi in på restaurangen och blev placerade vid en bord för två. Två minuter senare insåg vi att vi fått det sämsta bordet på hela stället, då det satt ett gäng 50+are brevid oss, som och gapade och skrek. Värre än tonåringar. Pinsamt. Vi frågade om vi kunde få byta bord, men det gick naturligtvis inte. Vi förbannade oss en stund, men försökte göra det bästa av situationen. Beställde lite gott att dricka och till middag blev det oxfilé och friterad färskpotatis. Gudomligt gott! Vi satt och åt och pratade och myste och det var helt perfekt. Ih! Vi blev så fruktansvärt mätta att vi blev tvunga att skippa efterrätten, men det gjorde inte så mycket. Två-tre timmar senare betalade Linus notan (han bjöd mig såklart!) och vi blev hämtade av mamma Eva. När vi kom hem var jag så trött att jag somnade nästan dirr. Hann väl med ett A&H-avsnitt innan bara. Linus väckte mig vid halv fyra, och då blev det mys i sängen innan vi pussades god natt och jag somnade i hans armar. Ett perfekt avslut på en underbar kväll.

   



Tack för att du bara är MIN.

You should know by now.

Last weekend in one minute:

Friday: Var uppe med tuppen och besiktade bilen. Tog en mysig fika på stan efteråt och sedan blev det lite shopping. Handlade middag, som vi lagade när vi kom hem. Myspys! Spenderade kvällen framför Idol och lite annat.

Saturday: Dagen till ära var min laptop plötsligt "trasig" och jag blev hysterisk. Vi fixade back ups och när det var färdigt, fungerade såklart datorn precis som den ska. WTF? Vi spenderade dagen med att spela spel och höstmysa. Efter middagen övningskörde jag och resten av kvällen myste vi i soffan.


The week:
Jag har inget minne alls av vad vi gjorde i söndags eller måndags. Antagligen ingenting speciellt eftersom jag inte kommer ihåg det. På tisdagen jobbade vi i alla fall på förmiddagen och efter det åkte vi in till stan. På kvällen gick vi på bio och myste resten av kvällen hemma hos mina föräldrar.
Vi segade bort hela onsdagen (det vi är bäst på!), men på kvällen tog vi en promenad upp till Vällingby och köpte snask och hyrde en film.
På torsdagen mådde jag förjävligt och vi som egentligen skulle ha jobbat fick skjuta fram dem planerna. Låg och halvsov halva dagen, men till slut blev jag så trött på att alltid må dåligt, så jag tvingade upp mig och sedan åkte vi till jobbet vid fyra. Kom hem därifrån vid elva, tittade på ett par A&H-avsnitt innan vi somnade.
I fredags jobbade vi återigen på förmiddagen och stressade hem runt fem-snåret. Kom hem, tiggde skjuts och gjorde oss i ordning..

  
En kväll roade jag mig med att rita en Humle&Dumle-gubbe på älsk.
HAHA!


Och Linus busade med mitt hår.
TADA! Så snygg jag blev, inte sant?

100 veckor, älskling.

You keep me high: Det är den 18 oktober idag, vilket innebär två helt underbara saker. För det första: älsk och jag firar 23 månader idag... För det andra: .. vilket även innebär att vi idag har varit tillsammans i exakt 700 (sjuhundra!) dagar. Woho!
Två flugor i en smäll, liksom. För att fira denna underbara dag, så var vi ute och åt finmiddag igår. Vansinnesmys! Alltid roligt att ta tillfället i akt och fira lite extra.


Du & Jag.
Sedan 23 månader eller 700 dagar eller 100 veckor.
Du är allt.

When will I breathe you in again?

One-minute-before-bedtime: Det finns så mycket att säga, men ändå inte. Tänkte blogga ikapp häromdagen, men jag har verkligen ingen lust eller ork för att göra det. Känner mig så jäkla orkeslös. Hade helvetesmigrän igår kväll, samma sak idag. Dessutom har jag mått konstant sepeilla hela dagen och det gör mig vansinnig. Morsan tyckte att det var nog nu, att jag inte kan må såhär längre, utan att jag ska gå till läkaren och göra en ordentlig kontroll. Och försöka få en remiss någonstans för mina smärtor. Får se vad som händer.
I övrigt har veckan bestått av kärlek, svek, lögner, glädje, mys, jobb.. Det mesta alltså. Mer om det någon annan gång när jag samlat kraft nog för att ta tag i mitt liv och den här bloggen.

Now: L och jag ska krypa ner i sängen och titta på ett par A&H-avsnitt, innan vi släcker och säger godnatt. Det kommer ju inte helt oväntat en dag imorgon också, och då är det jobb som gäller. Då måste man ju vara fit for fight. Mys är i alla fall att Linus och jag jobbar tillsammans för tillfället. Blir ju faktiskt så mycket roligare och lättare då. Precis som allt annat med älskling.



700 dagar på lördag.
Och hel är jag bara med dig vid min sida.

You are the light that's leading me.


You are the strength
That keeps me walking
You are the hope
That keeps me trusting
You are the life
To my soul
You are my purpose
You're everything

Not anymore.


Jag förstår mig inte på dig.

En vanlig måndagseftermiddag.

SMS mottaget från Linda:
"Palla att jag jobbar med värsta snygga killen som gjorde slut med sin flickvän för två veckor sedan ^^"

SMS till Linda:
" Go for it!"

SMS från Linda:
"Haha, kanske ska träffa honom mer än en gång först ;)"

SMS till Linda:
"Äh, sådant är överskattat ;)"

SMS från Linda:
"Du är ju knäpp! <3"

SMS till Linda:
"<3"

SMS från Linda:
"Jag älskar dig  <3"

SMS till Linda:
"Och jag älskar dig."

SMS från Linda:
"Fast jag älskar dig mest ;)"

SMS till Linda:
"Dream on baby!"

SMS från Linda:
"Kaxaru eller?"

SMS till Linda:
"Alltid. Jag vet ju att jag kan slå ner dig utan att blinka."


Fler svar kom inte och det måste ju faktiskt innebära att hon blev ägd. Haha.

99 veckors kärlek.

You and me: Jag älskar att räkna våra dagar, för det är ju inga vanliga dagar, utan dagar med dig. Idag kan vi räkna våra dagar till sexhundranittiofem (695!) och varenda en har varit den bästa.


I love you.
More than anything in the world.

When I close my eyes, she stares at me.

Wednesday: Vaknade relativt tidigt, i alla fall för att vara oss. Gjorde oss i ordning och kom iväg vid två-tiden. Åkte förbi Shell och Statoil, men hittade inte det vi skulle. Till slut åkte vi till OK, där vi kirrade lampor till bilen. Fick även med oss en tjejtidning och en varsin Banana skids ut. Åkte ut till landet och väl framme städade vi ur bilen. När vi var klara satte jag mig på studsmattan och andades in en kyliga luften och kisade mot solen. Fick vårkänslor! Och sedan satt jag där och tänkte på landet och allt underbart som jag upplevt här ute och det pirrade lite i magen.
Vid halv sju åkte vi ner till Bergshamra, köpte lantchips (min största last!) och en varsin salladspizza. Sprang in i söta Amanda. Kom hem, käkade i soffan och sedan snaskade vi chips framför Bonde söker fru. Herre min gud, vad jag har längtat efter det där underbara programmet. Oh!
Blev på pisshumör av okänd anledning och satt mest och var grinig. Vi kröp ner i sängen vid halv två, myste och tittade på ett SATC-avsnitt, innan vi somnade.


Innan vi städade ur bilen.
Stammisar?

Thursday: Gick upp redan vid åtta och det kändes nästan som när man gick i plugget. Vi åkte ner till macken, för att byta däck på bilen. Kom hem en timme senare. Då sprang jag upp till sängen och Linus gjorde frukost som han sedan serverade mig på sängen. Sötnos. Drack varm choklad och käkade ostmackor under täcket framför SATC. Slockade till slut och vaknade igen vid halv tolv. Haha, vi är helt misslyckade. Därefter tvingade Linus med mig ut i regnet och kylan, för att göra något skit. Sedan hoppade vi in i duschen och gjorde oss i ordning så fort vi kunde. Vad klockan var när vi slängde oss in i bilen och åkte in till stan, har jag ingen aning om, men det kändes som om vi hade varit ganska effektiva. Linus släppte av mig i Vällingby, han för att åka till en polare och jag för att möta upp Carro P. Var mysigt att se henne, då det var så länge sedan sist. Vi slog oss ner inne på Subways, där jag slängde i mig lite lunch. Sedan fastnade vi. Pratade om allt och ingenting och skrattade som vanligt. Jag fick ont i halsen för att vi pratade så mycket. Underbart. Många timmar senare drog vi till H&M och sedan skiljdes vi åt vid tuben.
Jag styrde sedan fötterna bort till Åhléns, där jag fördrev lite tid. Till slut kom Linus och hämtade upp mig och vi åkte hem till landet igen.


Söta Carro.

Ironiskt: Förutom att Carro P och jag bestämt att träffas igår, så ville C äta middag. Igår. L hörde av sig i förrgår kväll och ville träffas. Igår. M SMS:ade mig igår imorse och ville käka lunch. Igår.
Vadfan är oddsen att alla är available just precis igår? Annars är det så jäkla mycket jobb och skola och allt vad det är och så himla svårt att hitta passande dagar och tider, för att kunna träffas. Så jäkla ironiskt.

But i'll wait for the day you will see.

What made my day:
SMS mottaget från Carro, 2008-10-09, 21.26:
"Hallåå tiger lou konsert snart!"

Jag höll på smälla av. Tänkte direkt att DEN MÅSTE JAG GÅ PÅ! Måste-måste-måste. Några av mina absoluta favorit-låtar all times och alla kategorier någonsin, är TigerLou-låtar. Det är nästan bara dem låtarna som får mig att känna så sjukt mycket känslor på samma gång. Jag ryser i hela kroppen och är nära tårarna. Varje gång. Det är sjukt.
SÅ, DEN 23 NOVEMBER SKA JAG SE DEM LIVE!!!!!! Jag dör. Oh, vad det gör mig lycklig!!!



GOOSEBUMPS ALL OVER ME.

Why can't everything go my way?

One-minute-before-bedtime: Är på pissigt jävla humör, irriterad på allt och alla; på att du gör som du gör (fastän jag inte kan komma underfund med om jag har rätt eller ens vill vara besviken på dig), på att alla fuckar upp mitt liv på något jävla sätt, på att jag måste göra en massa saker som jag aldrig orkar göra, på att ingenting går som jag vill, utan allt är bara uppknullat och jävligt hela fucking tiden. Och jag blir så fruktansvärt förbannad på mig själv som alltid är så irriterad och arg och ledsen och konstig och aldrig kan njuta av här-och-nu. Jag hatar det här.
Nu: Linus försöker muntra upp mig så gott han kan, och fastän det säkert inte märks så uppskattar jag det tusenfalt. Han tyckte att vi skulle borsta tänderna nu, krypa ner under täcket, ligga hud-mot-hud, titta på någon serie och sedan somna i varandras armar. "Det var så längesedan vi gjorde det och jag älskar det!" Det om något kanske kan pigga upp mig.
För det finns ju faktiskt ingenting bättre än att somna med hans armar omkring mig, hans andetag i mitt hår och i min nacke. Och somna till de finaste orden som finns, ekandes i huvudet. Jag älskar dig mest i hela världen. Du är mitt allt.

I think our lives have just begun.


JA MÅ DEN LEVA, JAG MÅ DEN LEVA.. ETT FYRFALDIGT LEVE FÖR BLOGGEN..
HURRA HURRA HURRA HURRA!!

Det är ingen vanlig dag idag för: fallingawaywithyou.blogg.se fyller härmed officiellt två år idag! WUPPIE!
För att friska upp minnet lite bjuder jag på denna blogg's allra
första inlägg. Skrivet av blott 17-åriga mig, en hösteftermiddag för två år sedan. Jag minns det lika tydligt som om det vore igår.
Och frågan jag ställer mig är hur såg mitt liv egentligen ut för två år sedan?

-
Största skillnaden mot nu är såklart att Linus och jag endast var bästa vänner. Det var dock under den tiden då vi började inse att vi var kära i varandra och ville vara mer än vänner.
- A var fortfarande en av mina absolut bästa vänner. Vi har ingen kontakt alls idag.
- Jag gick i tvåan på gymnasiet och hade över ett år kvar till studenten.
- Jag satsade järnet i skolan och levde för helgerna. Nu är jag (i princip) arbetslös.
- Jag tränade flera dagar i veckan och var betydligt mer fit än jag är idag.

Sedan kan jag faktiskt inte komma på några fler skillnader mot hur mitt liv ser ut idag. Det är sjukt att så lite (mycket) har förändrats på så lång tid. Jag har mognat, samlat på mig fler erfarenheter, träffat massor av nya underbara människor, sagt upp kontakten med personer som inte får (fick) mig att må bra, lärt mig av mina misstag, lärt mig saker jag inte hade en aning om förut, förstått vad jag verkligen uppskattar och värdesätter. Jag är en helt annan människa än för två år sedan. Men samtidigt inte. Det är både underbart och läskigt. På samma gång.
Och jag är så tacksam för att jag började skriva i den här bloggen. För tack vare den kan jag se tillbaka och minnas saker jag annars inte hade kommit ihåg. Hela mitt liv, från okt - 06 fram tills nu, finns dokumenterat här. Det är helt fantastiskt. Och jag tackar Carro för att jag tog den här chansen. För om inte hon hade skaffat sig sin blogg, några dagar tidigare, hade jag nog heller aldrig gjort det. Och det hade jag ångrat idag.

Dessutom: kan det ju vara passande att tala om hur det kommer sig att jag valde att kalla min blogg för fallingawaywithyou.blogg.se. Namnet är egentligen ett namn på en av de bästa låtarna som någonsin har gjorts. Och som jag pressade för just två år sedan.
Muse - Falling away with you. Jag älskar den fortfarande.

Och slutligen: så tänkte jag slänga in en bild från den tiden. Bjuder på den enda jag har på den här datorn..

.. Tagen den 3 november 2006 kl. 01.44, hemma hos Tobbe.


HURRA!!


(Går)Dagens.

MickeR   2008-okt-09 15.06 
Men hallå
Så snygg men varför måste du hela tiden förvränga munnen, haru komplex för den eller vad ???
Skärp dig nu
IP: 138.106.14.201

HAHA, skönaste kommentaren jag fått.
Och som svar: Nej, jag har inte komplex för den. It's just the way I do it.

I always see your smile, when I close my eyes.

Wednesday morning: Vaknade för en halvtimme sedan, fastän vi hade satt alarmet på nio. Vi är helt pinsamt sämst. Serverade precis Linus frukost på sängen och han låg ner och åt. Fastän vi sovit nästan tio timmar. Herregud. Den mannen altså. Tänkte hoppa in i duschen nu så att vi inte slösar bort hela dagen. Vilket vore typiskt oss.

Tomorrow: Ska äntligenäntligen träffa sötaste Carro P. Det var år och dagar sedan känns det som. Så det är minst sagt på tiden om man säger så. Ska bli supermysigt!
Om jag hinner blir det även middag med min bästaste Carro på kvällen. Också mycket efterlängtat.


Snart 700 dagar tillsammans.
Fyllda med 700 ton äkta kärlek.

And you're spinning around in my head.


Jag älskar att jag större delen av mitt liv bor ute på landet.
Det här är mitt hem. Det är här jag hör hemma.

Yesterday: Vaknade ganska tidigt, käkade god engelsk frukost och myste framför TV:n. På eftermiddagen tog vi en mysig höstpromenad och jag fotade ungefär allt jag såg. Mys. Som fan. När vi kom hem hoppade vi in i duschen och det var precis lika förbannat mysigt det. Drog på oss mjukisbyxorna och åkte sedan in till Flygis för att handla käk.
Kom hem, jag hade ont i kroppen och Linus ställde sig i köket och lagade wok. Jag dukade uppe vid vår soffa och sedan tryckte vi oss den helt utsökta maten. Yummie!
Vi spenderade kvällen framför TV:n. Inga konstigheter what so ever.

  

Today: Vaknade vid tio och släpade mig upp. Satte mig framför datorn och en stund senare kom älsk upp och gjorde mig sällskap. Käkade engelsk frukost imorse också och sedan låg vi framför TV:n. Åkte in till stan någon timme senare, drog på ett möte med mig chef: snacka om policy och sådant shit, inga nyheter. Kom hem och käkade middag och sedan åkte vi bort till Kista och hämtade ut våra biobiljetter. Därefter hade vi en timme att fördriva och jag förälskade mig i allt jag såg. Hittade världens underbaraste smyckesbutik, hittade även söt väska (som jag funderar på att köpa imorgon) och provade en massa stövlar. Linus fick släpa ut mig ur alla butiker.  Kände mig så sugen på att shoppa allt jag såg, men Linus insåg att det inte var någon toppenidé.
Vid sju slog vi oss ner i biosalongen och kollade på världens sjukaste skräckfilm - Mirrors. Usch. Visst, den var ju läskig och ja.. bra, men jag har inte nerver för sådant där. Hamnade inte helt otippat i en dispyt med två fjortisbrudar som satt och snackade högt med varandra och i mobiltelefon någon meter ifrån oss. Varför är alla ungdomar så fruktansvärt respektlösa? Jag fattar det fan inte. Jag blev i alla fall vansinnig.
Kom hem för en timme sedan, har käkat mackor och jag har pratat med mormor i telefon. Har vansinnigt ont i huvudet och axlarna. Ska nog ta en värktablett och lägga mig och vila.

Tomorrow: Måste hem till landet. Fixa med bilen som ska besiktas på fredag. Jävligt roligt. Jag låter nog Linus sköta det där, så hittar jag på något annat. Ja, det blir bra.

Du gör mig fullständigt vansinnig.

I'm knocked down by your eyes.


Jag älskar oss.

Saturday night: .. Strax efter åtta anlände vi hem till Tobbe, där han och
Lina satt bänkade framför Stjärnor på Is. Vi slog oss ner, snackade, tittade på programmet och käkade lite godis. När det var slut sprang vi ut och rökte och slog oss sedan ner i köket för att spela kort. Vi hade sjukt roligt och jag och Lina kom på delad första plats. Tobbe och Linus tjatade ständigt om sin öl och Lina och jag skakade på huvudet. "Karlar!"

   


Sexigt?

Alkoholhalten ökade kraftigt för pojkarnas del under kvällens gång och Linus satt och fnittrade mest hela tiden.
Efter många rökpauser, skitsnack och skratt tog vi fram favvospelet och herregud vad vi skrattade. Lina och jag utklassade grabbarna stort; Tobbe och jag (som var världens dreamteam förra helgen) förlorade big time; Tobbe blev lite grinig och trodde att Lina fuskade (haha, det var sjukt roligt och Linus skrattade så att han höll på att dö!);  vi tryckte i oss en chipspåse och två påsar popcorn; sjöng med i låtarna; snackade skit och skrattade så att vi höll på att kissa på oss.
Tobbe var så kalaspackad att han inte såg någon skillnad på mig och Lina och gav mig, helt ovetandes om att det var jag, ett tjuvnyp. Han blev så chockad när han insåg att det var jag - "jag trodde verkligen att var Lina!" - och vi skrattade så att vi fick ont i käkarna och i magen. Vi smed planer angående någons kommande födelsedag; rökte; Lina och jag dansade bugg på en grusväg, ute i skogen, mitt i natten (varför inte liksom?); tog massa foton, jag spelade in några filmer..

    


Jag gillar att vi posar exakt likadant.

 

Klockan hade nog hunnit passera tre när Lina slängde ihop lite fyllekäk till grabbarna. Det slutade med att Lina hade ut ena tallriken på golvet och blev aningen deprimerad, Linus kladdade som ett litet barn och Tobbe satt mest och vinglade i soffan och försökte fotohämnas på mig. Lina var tvungen att gå ut och ta en lugnande cigg och beordrade mig att följa med. Det blev en mysig pratstund ute i mörkret. När vi kom in en bra stund senare, hittade jag min pojkvän inne på toaletten och Lina sin halvsovandes i fotöljen. Jag tog hand om L och när vi kom ut från toaletten hade Tobbe gått och lagt sig och Lina hade fixat fyllekäk till sig själv, som hon också hade haft ner på golvet. Haha!
Tittade på klockan och insåg att den var halv fem och jag SMS:ade mamma Eva och bad henne komma och hämta oss. Lade Linus i soffan, medan jag packade ihop sakerna vi haft med oss och Lina skickade med mig en film. En kvart senare kramade jag Lina hejdå, önskade dem en bra resa och stöttade L till bilen. Kom hem, Linus mådde fortfarande dåligt och låste in sig på toaletten, medan jag tvättade bort sminket och bäddade i sängen. Vi kom i säng kring halv sex, L sjukt sliten och jag trött.

    

Konstaterande: Det var en helt underbar kväll. Och det var längesedan jag skrattade så mycket. Oh!

Woho! :D

I'll make it up somehow.

Saturday: Vi vaknade inte till liv förrän vid halv ett, skönt trötta. Käkade frukost i sängen och chit-chatade med brorsan. Vi bestämde att vi ska övningsköra en del nu i veckan. L och jag segade i sängen mest hela dagen, men gav oss till slut iväg vid halv fem. Åkte upp till Vällingby, där Linus uträttade ett par ärenden medan jag väntade i bilen. Hade ingen lust att springa runt oduschad och osminkad. Kalla mig ytlig, men sådan är jag!
Åkte sedan vidare ut till landet. Stannade på vägen och köpte Donken-mat. Denna veckan har varit vansinnig. Vi har ätit snabbmat varje dag utom en. Uäck. Vi stannade även vid Långsjön och föreviga den vackra
utsikten. Hösten är verkligen skrämmande vacker ibland.
När vi kom hem stressade vi in i duschen och sedan började vi fixa oss snygga inför kvällen..

You have to know it's good.

Vansinnig och hejdlöst rolig kväll igår.
More details och pics kommer.

 

 
Dessa fyra bilder får tala för sig själv under tiden.
SÅ bra.

When I look into your eyes, I feel butterflies.


Linus & Jessi, igår.
Vi är sjukt schnygga. Lätt hetaste paret i stan.
Fukk yäh.

You complete me.
(L)

When the autumn comes.

På vägen hem till landet i går eftermiddag, stannade älsk och jag vid Långsjön, för att föreviga naturens fantastiska ögonblicksskönhet.


Från ena sidan.



Och från den andra.

Hösten när den är som allra bäst.

You keep me high.



You get me high: Känslan av att vakna brevid dig, vända mig om och inse att jag har saknat dig under natten, gör mig ännu säkrare på att det är med dig jag vill dela livets alla ögonblick. Och känslan du fyller mig med när du tittar mig i ögonen är så mycket mer än kärlek.
Varje dag med dig är den lyckligaste dagen i mitt liv. Sexhundraåttiosju (687!) dagar, älskling.

I don't think there's no solution.

Yesterday: Låg hemma mest hela dagen och mådde sådär. Smärta på ungefär kroppens alla muskelfästen och förkyld. Jättekul. Lovar. Linus gjorde mig i alla fall sällskap i soffan och det var naturligtvis mysigt.


Tagen hemma hos Carro nu ikväll.
Jag ser ut som ett jävla sepe, men Linus är söt, så den fick hamna här ändå.

Today: Vaknade ganska tidigt, sjukt trött. Hörde av mig till chefen och sade att jag inte kunde jobba på söndag såsom vi hade bestämt. Både skönt och trist. Behöver ju pengarna, men mår man som jag gör så är det ju såhär det är. Life's a bitch. Har segat hela dagen i soffan. Har fortfarande ont överallt. Migrän också. Självklart.
Vid sex-tiden åkte vi in till stan, käkade på Donken och stressade sedan vidare hem till Vällingby. Kirrade ett ärende och åkte sedan hem till Carro, där hon, Kalle och Amanda satt och snackade skit. Vi anslöt oss och jag roade mig med att fylla i "Bibeln om mina vänner" (eller något sådant) som C fått av Amanda. Ganska underhållande faktiskt. Under tiden anslöt sig även Gabbi och hennes pojkvän Dennis. Vi läste och svarade på frågor ur ett spel som C fick av G och D. Lärorikt och kul! Två timmar senare var det dags för mig och L att åka hemåt och de andra att dra ut och göra stan osäker. Tanken var ju att vi också skulle med, men ja. Jag mår ju inte bra, så då fick det bli såhär. (Förlåt Carro!). På måndag, älskling?
Kom hem för en liten stund sedan, har pratat med morsan och farsan och kollat på världens häftigaste naturfenomen. Det blixtrar så in i helvete på himlen. Mamma berättade att det har hållt på så i flera timmar. Sjukt ballt.
Huvudet och nacken gör för övrigt pissont. Hora.


Jag älskar dig.
Glöm aldrig det.

Tomorrow: Ska åka hem till vischan igen. Hoppas på att jag mår bättre imorgon, för vi ska nämligen hem till Tobbe och umgås med honom och Lina imorgon kväll. Mysigt!

"You are running through my mind and it makes me crazy."

'Cause our time is short.

Yesterday: Vi kom iväg in till marknaden kring fyra-snåret. Det blåste och regnade och var svinkallt, men det var mysigt ändå. Själva grejen liksom. Vi köpte godisremmar, kanderade mandlar och en varsin korv. Ungefär det man måste köpa när man går på marknad. Någon timme senare gav vi upp och sprang in på Apoteket. Sedan började jag känna mig mer och mer krasslig, febrig och trött. Så vi åkte hem till värmen. Kröp ner under täcket och älsk eldade. Störtmys! Men fruktansvärt påfrestande och frustrerande att ständigt vara sjuk. Mådde inte okay någonstans.
Kollade på TV hela kvällen och bara myste. Som vi alltid brukar göra. Bästa stunden på dygnet.

Now: Mår lika piss som igår. Halsen fungerar inte som den ska, näsan rinner och jag känner mig febrig. WTF?! Jag har verkligen ingen ork eller tålamod för det här igen. Helvete.
Ska käka frukost nu i alla fall och sedan trycka i min en värktablett. Måste. Bli. Frisk. Till. Imorgon. Wäh.

Random: Min mobil har knullat ur. Helt jävla kass. Alt går åt helvete. Why me??

Mest av allt i allting och i en evig evighet.

Vill du veta en sak?


Jag minns inte livet innan dig.
Om det beror på att ingenting kan kallas ett liv utan dig eller om mitt liv inte var något värt innan jag hade dig, spelar ingen roll. Jag vill inte minnas.
För aldrig vill jag leva utan dig. Vill inte veta hur det är, hur det känns. För jag vet att det inte skulle fungera. Jag fungerar inte. Varken mitt huvud, min kropp eller mitt hjärta fungerar utan vår kärlek. Jag vet det.

Du är Han med det stora H:et.
(Hur jävla naivt eller konstigt eller orimligt det än låter, så är jag säker, helt jävla bombsäker på att det är så.
Jag vill aldrigaldrigaldrig ha någon annan än Dig Linus.)

I'm yours.

Wednesday: Vaknade precis, sovit sju timmar, men är ändå löjligt trött. Kvällen igår var hemsk. Mådde sämre än någonsin. Orkar inte gå in på några detaljer, men ångesten-paniken-rädslan tog överhand. Fruktansvärt.
Mår bättre idag, men inte helt bra. Har blivit förkyld också. Helt hopplöst.
Ska väcka L snart och äta frukost. Senare idag ska vi åka in till Norrtälje och gå på höstmarknad. SÅ JÄKLA MYSIGT! Det ser jag verkligen fram emot.


Tagen av myself i januari i år.

Goosebumps:
Igår när jag höll på att bryta ihop, tog Linus med mig ut i den friska kvällsluften. För att lugna. Det var mörkt och kallt och vi promenerade en bit ner på vägen, hand i hand. Pratade om hösten för två år sedan. Mindes, saknade, älskade. Det var två år sedan vi stod vid lyktan och han höll om mig för att jag inte skulle frysa och jag sade att han doftade kärlek. Han doftade kärlek igår också.
"För älskar låter så vagt i jämförelse med det jag känner för dig."

My forever favourite:


Det här är den bästa låten jag någonsin har hört i hela mitt liv. Linus spelade denna för mig för snart två år sedan. Det var första gången jag hörde den. Den blev till slut en av våra första och mest känsloladdade låtar. Vi lyssnade på den hela tiden då vi var tillsammans. Stod alltid på i bakgrunden. Och när vi var åtskiljda lyssnade jag på den på repeat. Hela tiden fanns den i mina öron och i mitt huvud. Ständigt närvarande.
Där finns den än.
JAG ÄLSKAR DEN.

Och jag börjar nästan alltid gråta när jag hör den, bara för att den fyller mig med så mycket starka känslor.
(L)