You won't find somebody else like me.

Vid halv sju-snåret igår kväll kom Linus hem från jobbet och vi hoppade in i bilen. På vägen hem till landet stannade vi i Vällingby där vi köpte en varsin blomma till våra morsor. Efter en snabb sväng hemma för att lämna presenten. begav vi oss ut till vischan. Det blev en Donkenmiddag på vägen och det var jävligt nice. Vi sjöng högt och skrattade hysteriskt på vägen ut. Kom fram till att vi har som allra roligast i bilen. När vi kom hem myste vi lite innan vi pluggade järnet i någon timme. Vid halv elva gav jag upp och lade mig i sängen för att vänta på att Linus skulle bli färdigt med sitt. Jag slocknade på en gång. Så är det alltid. Det spelar ingen roll hur många timmar jag sovit natten innan eller hur mycket klokan är - lägger jag mig ner en kortare stund så somnar jag bums. Det stör mig lite. Vaknade av att Linus väckte mig vid tolv. Då myste vi ner oss i soffan med lite kvarlämnade jordgubbar, körsbär och choklad, samt en utsökt kopp te. Sedan plöjde vi igenom 5-6 Vänner-avsnitt. Det finns ingenting bättre. Vid tre gav vi upp och gick och lade oss.


 
Spelades på radion i bilen på väg hem yesterday. Har inte hört den på år, men den gör mig lycklig.


Vaknade vid tio-tiden och låg kvar och drog oss en halvtimme. Någon timme senare var vi redo att dra in till stan och jag stresspluggade i bilen i sista stund. Var nervös som satan. Väl framme i plugget gick jag med darriga ben upp till lärarrummet och bad en stilla bön innan jag knackade på. Min mentor hade, inte alltför otippat, glömt bort att jag skulle göra provet idag. (Det egentligen provtillfället är imorgon..) Sedan beslutade han sig för att förhöra mig muntligt. "NEJ, FAN I HELVETE!" tänkte jag och log lite stelt. Han är nämligen känd för att göra extremt svåra och otydliga prov och nu när han skulle ställa frågorna muntligt kändes det som om det skulle vara nästintill omöjligt att förstå någonting. Och precis så blev det. Han ställde ett par kryptiska och invecklade frågor och jag fattade ingenting. Observera då att jag hade pluggat som fan. Jag svarade "jag vet inte" på säkert hälften och resten svarade jag i stort sett fel på. Jag lyckades pricka in några fåtal rätt och tio minuter senare gav han upp. Han sade: " Det där var ju inte lika bra som det du brukar göra, men du har visat en god vilja.. så du har det betyg du vill ha." Tackar. Nu har jag även mitt MVG i samhällskunskap c och det känns jävligt nice. Nöjd som få gick jag därifrån och mötte upp Linus.

Now: Kom hem för 45 minuter sedan, efter en timmes powerwalkande och jogging. FY SATAN, vad nöjda vi är över oss själva. Uppfriskade och uppiggande som fan. Detta skall hädanefter bli vår kvällsliga rutin. Hell yäss.

Tomorrow: Work, work.. Har lite lätt ångest, måste jag erkänna. Efteråt väntar i alla fall en efterlängtad middag med bästaste Carro. Något att se fram emot under jobbdagen alltså.



My beloved Carro och myself, maj 2006.
Höll på att trilla av stolen när jag insåg att det är taget för över två år sedan.
Gosh, vad tiden springer iväg..

I don't dare to do it.

Just nu: Har precis tagit en dusch och fixat mig iordning, efter en dag utan smink och i myskläder. Hela dagen har spenderats i sängen, med undantag att farsan och jag åkte och hämtade mina arbetskläder. Som för övrigt är så pass fula och osmickrande att jag inte tänker visa mig bland folk iklädd dem. Jag har plugget som satan, men känner mig inte klokare för det. Blir lite svettig. Jag får pressa lite till ikväll och sedan hoppas på det bästa.
Sitter och lyssnar på musik på fasanfull hög volym och känner att jag är på ganska bra humör. Detta trots att jag håller på att bli förkyld. Linus slutar jobbet om tio minuter och tills dess skall jag vara färdig och alla våra saker ska vara packade. Vi skall nämligen åka ut till vischan ikväll och mysa. På vägen ut hoppas jag på en Donkenmiddag eller något annat gott. Känner mig oseriöst sugen på pommes. Innan vi drar här ifrån måste vi köpa blommor till våra morsor också, för det är ju trots allt deras dag today. Icke att förglömma.


16
JÄVLA DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!

Why can't you understand?

Kl. 18.30 igår kväll klev Linus innanför dörrarna och vi slängde i oss middag. Han berättade om sin dag och jag likaså. Mätta och belåtna segade vi en stund på rummet innan vi slängde oss ut i kvällssolen och powerwalkade. I en och en halvtimme var vi ute och fan vad vi behövde det. Vi kostade på oss en kort paus och slog oss ner på ett berg vid vattnet nere vid Kanaanbadet. Vi skrattade och pratade och tittade på vågorna. Mysigt som fan. Vid nio kom vi dödströta hem och slängde oss i sängen framför Eurovision. Vi lyckades hålla oss vakna genom 12 bidrag och sedan slocknade vi. Jag vaknade igen när det sista landet sjöng och insåg snabbt att jag hade missat Sverige. Jag blev lite småbitter.
Linus vaknade en kort stund därefter och vi tittade klart på skiten och sedan gick vi och lade oss.

Norges bidrag i Eurovision: helt fruktansvärt bra!
GÅSHUD!

Just nu: Linus drog till jobbet för två timmar sedan och jag har inte gjort något vettigt ännu. Jag har ångest gällande nationalekonomin och måste sätta mig ner och plugga järnet. Men jag får ingen ro i kroppen. Om någon/några timme(ar) måste pappa och jag åka iväg och hämta mina jobbkläder. Det ska bli jävligt intressant att se hur de ser ut.
Och resten av dagen måste jag alltså plugga. Fyfan vad roligt när det är fantastiskt väder ute. Positivt tänkande, Jessi! När det här är gjort behöver jag inte plugga något mer på minst flera månader. Med undantag inför körkortet, som jag bestämt mig för att ta i sommar. Men det är ju faktiskt inte samma sak.

But you got it good.

Edit: Efter en dusch, lite bloggande och fixning, promenerade mamma och jag upp till Vällingby vid halv ett-tiden. På vägen upp mötte vi min moster och mormor som var på väg hem, och mormor bestämde sig för att haka på vår jakt efter de ultimata studentkläderna. Vi styrde direkt fötterna till Gina, som nästan alltid är ett stensäkert kort. Jag provade ett par klänningar och bestämde mig till slut för en ganska kort tubklänning. Fett söt. Med mig hem därifrån fick jag även ett par örhängen och en ny bikini. Fyfan vad nöjd jag blev. Särskilt med tanke på att jag inte slösade en enda krona själv. Hell yäss. Gratis är alltid bäst. Därefter var det dags att leta skor och det gick också förvånansvärt smärtfritt. Hittade ett par jättesöta med lagom hög klack. Detta innebär att all min ångest gällande detta nu är borta. När jag kom hem provade jag allting tillsammans, inklusive mössan, och FYFAN vad snuskigt nöjd jag är. Blev fett snygg. Jag lovar. Nu längtar jag mer än någonsin till dagen med stort D. Gah. Endast 16 jävlar dagar kvar. Är taggad till tusen.
De senaste timmarna har jag alltså spenderat hemma med mina föräldrar, vilket jag inte har gjort på över ett och ett halvt år. Jag har käkat lunch och gjort en tårta till mors-dag. Nu sitter jag och pluggar nationalekonomi och jag har gett mig fan på att klara den här skiten. Inget snack om saken.

I don't know what you do, but you do it well.

Strax efter att jag hade publicerat det senaste inlägget ringde Linus och sade åt mig att promenera upp till Vällingby och möta honom. Vi gav oss sedan ut på  jakt att hitta ett par svarta byxor och ett par svarta skor till honom, som han ska ha på jobbet. Min pojkvän har ju gått och blivit kostymnörd. LOL. Mott all förmodan så lyckades vi efter en del om och men, och vi åkte nöjda hem till mina föräldrar. En kort stund senare begav vi oss hem till älskade vischan. Det var vansinnigt köer och jag somnade. När jag vaknade hade vi endast kommit till Täby och det hade tagit oss en timme. Vilket skämt. Vi stannade på ICA och handlade middag inför vår planerade pick-nick. Vi stressade hem och bytte om, packade ner lite tallrikar och haffade en filt och gav oss sedan iväg upp till Malmen. Där spenderade vi ett par helt snuskigt mysiga och underbara timmar. Vi käkade revbensspjäll, kyckling, potatissallad, baguette, jordgubbar, körsbär och choklad och det var oförskämt gott. Vi fotade och gjorde en massa fula miner och skrattade så att vi grät. Sedan myste vi och pratade och det var mysigt och roligt. Vi kom fram till att vi passar varandra skrämmande bra.
Runt nio-tiden drev kylan hem oss och när vi kom hem lade vi oss under täcket i soffan och kollade på Talang och Berg flyttar in. Sedan somnade jag. Vaknade inte förrän vid halv ett, då Linus väckte mig och tyckte att det var dags att gå och lägga sig. En timme senare somnade vi gott, hand i hand.

Just nu: sitter jag hemma och lyssnar på musik på högsta volym och det gör mig på bra humör. Linus är på jobbet och jag borde verkligen plugga. Mitt allra sista prov, på gymnasiet, någonsin, är på måndag, och mitt samhällskunskapsbetyg hänger på detta prov. Det gör mig ju inte än mindre stressad. Verkligen. Någon gång idag skall jag i alla fall ta tag i det. Önska mig lycka till.
Tänkte snart hoppa in i duschen. Jag ska raka benen och kanske göra en hårinpackning. Det vore jävligt nice. När morsan kommer hem tänkte vi traska upp till Vällingby och bege oss ut på jakt efter en studentklänning och skor till mig. Herregud. Det känns inte bra. Kommer aldrig hitta en klänning som både är snygg och som jag trivs i. That's fucking impossible. Håll tummarna!

Något sjukt: Idag är det SJUTTON (17 alltså!) dagar kvar till studenten. Det är nästan bara två veckor! Plugget är i stort sett slut nu. Gymnaiset är över. Min skoltid är över. Det är verkligen slut nu. VAH!? Jag får faktiskt en smärre ångest. Vill jag ens ta studenten nu? ÄR jag verkligen redo? Bah.


Myself på mösspåtagningen: Är det inte sjukt?!

I can feel the earth is moving.

Yesterday var en vansinnigt ovärd dag. Jag hade två lektioner varav den ena var en kvart lång, och sedan hade jag tre timmar håltimme emellan. Jag höll på att dö. Och bitter som fan var jag. Sista lektionen var en blandning av historia och religion och vi glodde på film. Därefter snackade vi betyg och jag har lyckats kirra ett MVG i båda ämnena. Det är helt sjukt. Denna termin har jag fått MVG i nästan samtliga kurser som jag har läst. Projektarbete, religion, historia, naturkunskap, svenska och personlig försäljning. Resten av ämnena vet jag inte än. Det känns förbaskat bra.
Efter plugget åkte älsk och jag hem och packade och sedan åkte vi hem till landet. Vi hoppade och myste på studsmattan och segade framför TV:n. När klockan blivit alldeles för mycket satte vi igång projektet att fixa ett G i matte C till mig. Efter flera timmar stressplugg gav vi upp och hoppades att Gud skulle vara på min sida dagen efter.

Today is a fucking happy day. Imorse genomled jag kanske mitt livs värsta halvtimme. Någonsin. Jag satt och väntade på att få besked om mitt mattebetyg och på att även få visa upp mina kunskaper. Nationella gick lika dåligt som jag hade förväntat mig och jag fick IG. Efter en olidligt lång och hemsk halvtimme fick jag äntligen sätta mig ner och prata med min lärare. Han kollade igenom mina tidigare resultat och även lite på det nationella. Sedan bad han mig lösa ett par uppgifter och jag trodde jag skulle dö. När jag såg den sista uppgiften tänkte jag attt nu är det kört, då jag aldrig räknat något sådant tal tidigare. Han sa "du är såhär nära ett G, så sumpa inte det här nu!". Det gjorde mig ännu mer nervös och stressad. På något sätt lyckades jag, med en del hjälp av läraren, att lösa det sista och abgörande talet och han utbrast "nu har du ett G!" TACK GODE GUD! Jag blev överlycklig och en stor sten lyftes från hjärtat. Under den här mattekursen har jag båda slösat blod och tårar, och fyfan vad skönt det känns att det lönade sig till slut. Det kändes som om alla min problem bara försvann. TACKTACKTACK!

Nöjd som fan begav jag mig sedan bort till samhällskunskapen och gick hade en genomgång och till sist någon slags jävla laboration. Vi skulle para ihop citat med rätt person, och 6 av 9 personer hade jag aldrig hört talas om. Jag tänkte "vadfan!" och gissade på allihop. Min lärare rättade det på en gång och jag hade alla fel. Jag började skratta och han likaså och sedan tog vi i hand och bestämde att vi skulle hålla det där för oss själva. LOL.
Sedan slutade jag för dagen och jag, Leyla och Carro gick och käkade lunch och tog sedan sällskap till Vällingby där vi skiljdes åt.

Right now: Har varit hemma i ett par timmar och har käkat ett par mackor (det blev ingen frukost imorse och endast två knäckebrödsmackor till lunch, så min mage var lagom utsvulten) och glodde på TV. Jag börjar bli rastlös och hoppas att Linus kommer hem snart. Det är typiskt honom att alltid vara sen eller komma på något som han måste göra i sista sekund. Och alltid när vi har saker att göra eller har bråttom. Always. Idag skulle vi kolla på jobbbyxor till honom och åka och hämta mina arbetskläder. Jag börjar tvivla på att vi hinner något utav det.
Jag är otaggad som fan på helgen, då Linus jobbar bägge dagarna och då jag måste plugga arslet av mig inför det absolut sista provet någonsin i gymnasiet, som äger rum på måndag. På tisdag börjar jag att jobba och skall jobba varje dag tills fredag. Vill inte.

Ingen kan älska dig lika mycket som jag.

550 dagar idag och aldrig någonsin har jag älskat såsom nu.

You turned it all around.

Yesterday vaknade jag till liv vid halv sju, men var dödligt trött, så jag bestämde mig för att skolka mina två första lektioner. Runt åtta-tiden åkte älsk och jag in till stan och hem till mina föräldrar. Linus fixade i ordning sig, medan jag panikpluggade psykologi. Halv tolv var jag i plugget och skrev ett läxförhör om varseblivningspsykologi, som mot förmodan kändes helt okej. Fick tillbaka resultatet idag och det blev ett VG+. Observera att jag då panikpluggat en halvtimme tidigt på morgonen, Är jag inte bra, så säg? Dagen slutade redan vid ett och älsk och jag åkte hem någon timme, innan vid begav oss in till Hornstull, där jag skulle till mitt nya jobb för att skriva kontrakt. På vägen in lyssnade vi på denna och det gjorde mig happy. Efter en timme inne på jobbet åkte vi hemåt och denna gång spelade radion en av mina favoritlåtar, nämligen denna underbara reklamlåt. Det gjorde typ min dag. Jag är nu anställd hela sommaren på bemanningsföretaget Svea Support. Det känns snuskigt bra. På vägen hem stannade vi i Vällingby, där vi köpte lite snask. Under eftermiddagen fördrev jag en stund i luren med min brorsa och sedan pluggade vi och myste i sängen.
Under dagen mottog jag även det glädjande, men inte föga förvånande, resultatet på mitt projektarbete. Med motiveringen "du har årets bästa process och en struktur som är skrämmande mogen" slängde min mentor ur sig att jag hade fått ett MVG. Hell yeah! Satan vad nöjd jag blev. Mina betyg äger. Apballe.

Today vaknade jag dödligt trött, som vanligt. Spenderade ett par timmar i plugget och åkte sedan hem med Linus. Kvällen har inte bjudit på några överraskningar, utan jag har pluggat och fixat naglarna. Dessutom har jag suttit och letat upp fotografier från min barndom till det sista arbetet i svenska B. Som jag egentligen inte ens behöver göra, då jag redan har ett stensäkert MVG. Men ambitiös som jag är, så ska jag göra det ändå. Bara för att. Heh.
Nu skall jag göra älsk sällskap i sängen och jag ska försöka övertala honom att titta på Sex and The City med mig. Det borde inte vara omöjligt. Sedan ska vi sova. Tidigt.

De bästa 547 dagarna i mitt liv.

I söndags, på min och älsk's ett och ett halvt års-dag, vaknade vi till liv någon gång på förmiddagen. Efter en del mys i sängen slängde jag ut Linus ur vårt rum, för att fixa och finslipa på min överraskning. Det tog längre tid än jag förutspått och inte förrän vid två-tiden blev jag färdig. Och fytusan vad nöjd jag blev över resultatet. Därefter käkade vi frukost och sedan beordrade älsk mig att gå och ta en dusch, med förklaringen att vi skulle åka iväg någonstans. Jag blev förbannat nyfiken och försökte få honom att ge mig några ledtrådar, men han teg som muren. Efter en varsin dusch, packning (att vi skulle sova borta var den enda ledtråden jag fick!) och lite fixning hoppade vi in i bilen. På vägen stannade vi och uträttade ett par ärenden och till slut hamnade vi inne i stan. Linus present och överraskning var nämligen en natt på vårt hotell. Samma hotell som vi firade vår ett års-dag på. Jag blev vansinnigt lycklig. Denna gång hade vi dessutom ett större och mer romantiskt rum. Jag insåg att jag har världens bästa pojkvän. Efter lite mys  på rummet promenerade vi ner till Odenplan för att käka en snabbmatsmiddag, då vi kvällen innan hade varit ute och ätit finmiddag, för att fira lite i förskott.
En stund senare kom vi hem till rummet igen och vi myste framför TV:N en stund, innan Linus beordrade mig att gå in på toaletten och stanna där tills han sade att jag fick komma ut. Jag gjorde som jag blev tillsagd och spenderade säkert närmare tjugo minuter, ensam inne på toaletten. Oerhört givande, jag lovar.
Till slut gav Linus mig grönt ljus och jag gick ut. Jag möttes av en massa tända ljus, utströdda rosblad i hela rummet och sängen, champagne, jordgubbar och grädde. Det var sagolikt vackert. Vi pussades och kramades en lång stund innan 
 vi myste ner oss i sängen, där vi drack champagne, skålade och åt jordgubbar med grädde. Helt jävla underbart. Sedan bytte vi presenter och Linus blev chockad och vansinnigt glad över min present. Det var en bok som handlar om oss. Dikter, texter och bilder som berättar om de två åren vi känt varandra och de ett och ett halvt åren som vi har varit tillsammans.
Resten av kvällen myste vi i den jäkligt sköna, stora och fluffiga sängen, och njöt av stämningen, kvällen och varandras sällskap. Någon gång vid tre tog tröttheten över och vi kröp ner under täcket och somnade sida vid sida.

Dagen efter vaknade vid av alarmet vid halv nio, och en stund senare åkte vi ner för att avnjuta hotellfrukosten. Helt makalöst god och vi åt oss nästan spyfärdiga. Därefter hade vi två timmar att fördriva tid på rummet, så vi myste i sängen framför TV:n och sedan tog vi en gemensam dusch innan vi började packa ihop alla våra saker.
Ett par timmar senare var vi hemma  på landet igen, där vi spenderade dagen och kvällen i soffan. Fett mys.

(Bilder kommer när jag orkar och har tid..)

Why don't you stay here?

Saturday: Efter en frukost, dusch, bloggande och fixning, promenerade jag upp till Vällingby där jag mötte upp Jojjo. Hon var sliten, bakis och halvt förkyld, så hon lät vansinnigt rolig. Jag skrattade gott. Vi hoppade på tuben och på tunnelbanan skrattade och pratade vi och tog igen lite förlorad tid. Väl inne i stan gick vi och åt, då vi båda var utsvultna. Det fick bli den traditionsenliga Donken, och det var utsökt. Vi pratade bort någon timme under lunchen och sedan gav vi oss bland alla butiker och alla tusentals människor. Jag fyndade ett par nya, STORA och snygga solglajjor och ett par trosor. Det gjorde mig lycklig. Efter ett par timmar på stan gav vi upp och lät oss besegras av tröttheten och åkte hemåt. I Vällingby kramades vi hejdå och jag promenerade hem. Jag fördrev lite tid och och packade. Vid sju-tiden hade älsk äntligen kommit hem från jobbet och vi begav oss ut till Norrtälje. Väl där käkade vi middag på "Ett glas" och det var mysigt och utsökt. Vi åt en helt förbaskat god sorbé till efterrätt och pratade och skrattade i någon timme efter maten. Lovely.
Runt tio- halv elva, var vi hemma igen. Då satte jag mig och började fixa ihop Linus överraskning och inte förrän vid två gav jag upp. Då myste vi soffan framför ett par Vänner-avsnitt innan vi slocknade.


  

Ett och ett halvt år, älskling.

Igår firade jag och älsk ett och ett halvt år tillsammans, och det var utan tvekan den underbaraste kvällen och natten hittills i mitt liv. Aldrig någonsin har jag älskat någon såsom jag älskar Linus.
Bilderna nedan visar en bråkdel av vår fantastiska och minnesvärda dag tillsammans och de gör mig lycklig.


Romantik.

18/11-06 till 18/5-08
547 dagar av odödlig kärlek.


Jag älskar Dig. 

(Ett mer detaljerat inlägg om dagen kommer senare..)

My morals got me on my knees.

Yesterday var en helt underbar dag. Var i plugget ett par timmar och vid tolv-tiden mötte jag upp bästaste Carro i Vällngby. Vi pratade och skrattade och hon hjälpte mig att kirra en överraskning inför Linus' och min ett och ett halvt års-dag. Det blev fett bra. Efter en stunds in och ut springande i några butiker slog vi oss ner inne på K:Fem, där vi käkade en varsin lunch. Jag köpte en pastasallad för 90 jävla spänn. Rena jävla rånet. Dessutom smakade den skit. Till efterrätt blev det dock en utsökt vaniljpanacotta med hallon. Yummie! Det var förbannat underbart att sitta och prata med Carro i ett par timmar, det var precis det jag behövde. Hon är den bästa jag vet.
Ett par timmar senare tog vi en till sväng runt om i Vällingby. Jag provade bl.a. en studentklänning, men det såg förjävligt ut. Jag kommer aldrig kunna hitta en vit klänning. Bah, stress. Därefter mötte vi upp Linus och vi satte igång projektet att hitta en vit skjorta till honom. Carro åkte hem efter ett tag, och efter många om och men hittade älsk en skjorta som föll honom i smaken. Sedan skjutsade han hem mig, och traskade sedan återigen upp till Vällingby, där han skulle kirra en hemlis. Jag gjorde det samma, fast hemma. Jag hann inte klart, inte på långa vägar, men jag kändes skönt att åtminstonde ha börjat.
När älsk kom hem käkade vi en delicious tacomiddag och sedan myste vi i sängen. Hela kvällen. Fett mys.

Right now: Jag vaknade till liv kl. 08.00, då alarmet ringde. Linus masade sig upp medan jag låg kvar och sov en stund till. Runt kvart över nio åkte Linus iväg till jobbet och jag lade mig och vilade en stund, men kunde inte somna om p.g.a. smärtor i ryggen. Sedan dess har jag istället fixat klart en del av hemlisen och tänkte snart fortsätta lite till. Vid ett-tiden skall jag möta Jojjo i Vällingby, så då ska vi antagligen åka in till stan och shoppa lite. Det ska bli vansinnigt mysigt.
image747
image746
image748

Charmigt.
Myself, Linus och Lina. Tagen för några veckor sedan, då vi krökade hemma hos Lina.
Onyktert. Såinihelvete.

Men jag bjuder på den.


I'm a real wild child.


Jag har letat frenetiskt efter denna i flera månaders tid.
Bästa på länge.
BAH.

If you make me happy.

SMS mottaget från Jojjo 2008-05-15 11.14:
Tja snygging :) ja skulle funka för mig :) låter supertrevligt :D om du kan? när då? Puss puss <3

Nu blev jag lycklig.

Just like you knew you would.

LOL: Jag har nu suttit och surfat runt på nätet i någon timme och hamnade av en slump på playahead.se. Det var år och dagar sedan jag var inne där, då det var pretty funny att kolla runt på en massa gamla bilder, inlägg och mess. Jag hittade bl.a. ett gammalt blogginlägg som Linus skrev till mig dagen efter att vi blivit tillsammans. Den 19/11-06. Jag blev helt sjukt nostalgisk. Eventuellt publicerar jag inlägget senare. Dessutom hittade jag en bild på mig och Linda, som jag helt och totalt glömt bort. Jag ser ut som en jäkla fjortis och Linda har brunt/rött hår. Det var tider det.

Hell yäss.
Såhär snygga var vi!

Why won't you release me?

Right now sitter jag i plugget och försöker döda tid. Vi slapp naturkunskapen som egentligen skulle ha pågått nu, så istället har jag håltimme och lunch till 11.50. Fyfan. Dock fick vi tillbaka det sista provet i naturkunskap samt besked om slutbetyg i Naturkunskap A. Det blev ett MVG på båda. Yeah, fucking yeah. Det känns hur bra som helst. I eftermiddag väntar ett religionsprov och jag är faktiskt lite smått nervös. Har inte pluggat så mycket, men jag hoppas på det bästa.
Efter plugget har jag inget plugg att göra, eller jo, det har jag alltid, men ingenting skall vara färdigt tills imorgon. Tack och lov. Det innebär att jag kan få en kväll i lugn och ro tillsammans med älsk. Jag längtar. Dessutom hoppas jag på att vädret skärper till sig, så att vi kan gå en myspromenad. Utan regn.
Imorgon är det fredag och det behöver jag. Som fan. Planerna är att älsk och jag förmodligen skall gå på bio och sedan mysa-mysa-mysa. På lördag jobbar han (första lördagen utan honom på säkert ett år), så då tänkte jag passa på att förhoppningsvis träffa
älskade Jojjo. Det var längesedan och jag saknar henne. Jag hoppas bara att hon kan. Slängde iväg ett SMS för ett tag sedan för att dubbelchecka med henne, men SMS:et har inte levererats ännu. Jag får vänta och se. På lördagkväll skall älsk och jag gå ut och äta, för att smygfira vår ett & ett halvt års-dag lite i förskott. Det var bli förbaskat mysigt.
På söndag är det älsk's & min ETT OCH ETT HALVT ÅRS-DAG. Jag har fortfarande inte dragit arslet ur vagnen och kirrat överraskningen jag smått har börjat planera. Det får ske imorgon eller på lördag. Jag hoppas att våra planer för dagen kan gå vägen. Älsk pratade någonting om måndagen också, huruvida jag var tvungen att gå till skolan eller inte. För han hade tydligen någon överraskning då med. Han är förjäkla söt.


Helt jävla underbar.
Jag älskar hennes röst och stil och jag bara dör.

I don't even know who you are.

Last night när Linus och jag gick till sängs, var jag säker på att jag skulle spy. Aldrig under mina snart 19 levnadsår har jag mått så illa som då. Typ. Var helt säker på att jag var magsjuk. Fyfan. Innan jag stängde ögonen för att försöka sova bad jag en stilla bön om att bevara mig från magsjuka. Till slut somnade jag och imorse när jag vaknade hade illamåendet lättat en aning, men fanns fortfarande kvar. Fett skevt.
Halv nio befann jag mig i alla fall på plats i plugget och jag genomled dagen, faktiskt utan smärre komplikationer. Dagens höjdpunkt var lätt beskedet om vad jag fått på den skriftliga delen på nationella provet i svenska B. Jag hade fått ett MVG, ett stark sådant. Tio poäng, av tio möjliga. Jag höll på att dö av lycka. Fyfan, vad jag är bra.
Dessutom fick jag tillbaka det senaste historieprovet; MVG. Yeah, fucking yeah.
Vid halv tre hade jag så pass ont i huvudet,.så jag bestämde mig för att dra hemåt. Linus hämtade upp mig, efter många om och men (han kan inte passa tider, men han är ganska söt ändå). När vi kom hem käkade vi och slappade en stund innan jag satte igång med pluggandet. Nu kan jag allt om döden. Jäkligt roligt, verkligen. 

I övrigt:  När jag i min godan ro satt och pluggade i sängen för någon timme sedan, såg jag hur min mobil ringde. Displayen visade "Hem" och jag förstod att mamma hade slagit fel nummer. Jag beslutar mig för att svara och skoja med henne, så jag svarar "Jaa?". I andra änden hör jag då: "Oj, förlåt, jag har kommit fel!" Klick. Vi skrattade gott när hon förstod läget. Min mamma är one of a kind. Actually.
Det kommer inte att bli någon styling för mig imorgon bitti, då jag inte har någon möjlighet att sticka tidigare från plugget. Det suger och jag är ledsen. Måste planera in en date med Carro genast. Jag saknar henne.

I feel so alive.

Jag lovar och svär att ingen någonsin har varit tröttare än vad jag var då jag klev ur sängen imorse. Fyfan. Och ändå, ska tilläggas, kom älsk och jag i säng redan vid halv 12 igår kväll. Det har aldrig hänt förut, men inte fan var blev jag piggare för det.
Hela dagen spenderades i skolans sketna lokaler och under dagen fick jag veta att jag hade kirrat ett MVG i personlig försäljning och det gjorde mig lycklig. Halv ett slutade jag för dagen, så då kom Linus och hämtade mig och vi åkte hem en snabbis. Jag slängde i mig ett par mackor och sedan åkte vi in till Hornstull där jag var på en arbetsintervju angående ett sommarjobb. Det gick strålande och nu har jag tre helt säkra veckor då jag skall arbeta, och sedan har jag möjligheten att jobba tre veckor till, om jag så vill. Det känns jättebra. Efter sommaren kommer Linus och jag ha tjänat in hur många tusen som helst. Fan vad roligt vi ska ha. Efter intervjun åkte vi till Vällingby där jag köpte lite nödvändigheter och sedan vi kom hem har jag pluggat och käkat. Jag har nu ingen ork eller kraft kvar. Det känns som om jag håller på att ramla ihop. Här och nu. Livet suger faktiskt. I alla fall just nu. Och för det mesta.
Något som gjorde mig lycklig dock var ett SMS som jag mottog av bästaste Carro i eftermiddags. Hon frågade om jag ville följa med till "The Studio" och bli stylad och fotograferad med henne på torsdag. Till min förtvivlan insåg jag att jag hade prov den tiden, men jag ska göra allt som står i min makt för att lösa det. För jag vill för det första träffa Carro och för det andra skulle det vara asroligt att bli stylad. Bah.
Något annat jag hoppas och ser fram emot är en date med Jojjo på lördag. Måste dubbelchecka med henne så att hon verkligen kunde. Hoppashoppas.

En anekdot: Idag är det precis och exakt på dagen ETT OCH ETT HALVT ÅR sedan älsk och jag kysstes för första gången någonsin. Det känns både sjukt och coolt. Tiden har gått så fasansfullt snabbt.

Congratulations, darling.

Dagen till ära fyller min älskade vän Mickis 19 år.
Hon och jag har snart delat 5 fantastiska år tillsammans. Och tillsammans med henne delar jag några av mitt livs bästa, roligaste och underbaraste minnen. Det finns ingen som är som hon. Absolut ingen. Och det finns ingen som får mig att skratta såsom hon gör. Den tiden vi delar är alltid lättsam, vansinnigt rolig, underbar och bäst.
För evigt kommer hon att vara min hallonbåt och jag hennes jordgubbsmuffin.
Så är det bara.

Älsko.
Detta är my favourite pic på oss två. Den är tagen för nästan exakt tre år sedan, på vårterminen i nian, då tjejerna i vår dåvarande klass var ute och campade. Vi kände dock att det där med camping inte riktigt var vår grej, utan vi fick panik och flydde med sista kvällsfärjan hem till Stockholm samma kväll som vi anlände till ön, tillsammans med två andra likasinnade. Jag kommer alltid att minnas den dagen. Den var underbar.
(Den, av okänd anledning, uppstuckna handen i högra hörnet, gör bilden komplett. Fett coolt.)

You are waisted.

Idag är en dåligdålig dag. Skolan har varit förjävlig och altling har gått emot mig. Jag har varit nära gråten flera gånger. Det här är inte okay. Just nu har jag lugnat ner mig litegrann, men jag är trött och grinig. Måste plugga också, som alltid. Betygen skall vara satta om drygt två veckor och lärarna öser fortfarande ut uppgifter. Jag är snart benägen att ta mitt liv. Jag lovar.

What to do this week? Inlämning av syfte & frågeställningar inför ett historiearbete, anställningsintervju, religionsprov, kirra hemlisar inför söndagen, eventuellt och förhoppningsvis träffa Jojjo och min & älsk's 1½ års-dag.

Edit: Precis när jag skrivit klart ovanstående messade Linus, som stuckit upp till Vällingby med förklaringen att han skulle "fixa en hemlis", och beordrade mig att gå ner till bilen. När jag kom ner på gården såg jag honom stå i solen vid tunneln, med ena handen bakom ryggen. Han log stort och jag gick fram och frågade vad han höll på med. Då sträckte han fram en bukett med rosor och två kort. "Vet du vad 5 rosor betyder? Att jag inte hade råd med 10, men älskar dig ändå". Han förklarade att han ville muntra upp mig och visa uppskattning över att han har mig. Och förstås visa hur mycket han älskar mig. Min dåligadåliga dag har därmed förvandlats till en ganska bra dag.
Tack vare världens underbaraste och finaste pojkvän. Jag älskarälskarälskar Dig.

My life.
Min pojkvän. Min allra bästa vän. Min älskling.
MItt allt & allting jag någonsin har önskat mig.

540 dagar, älskling.

Kärlek: Det är 540 dagar sedan älsk och jag blev ett par. Och om precis en vecka firar vi ett och ett halvt år tillsammans. Vi har flera planer och jag är säker på att det kommer att bli underbart. Jag längtar så att jag spricker.
 
Mot oändligheten.
Ord är överflödiga.

I promise you that won't happen again.

My friday började med det nationella provet i matte C, som inte helt otippat gick åt helvete. Men jag bryr mig faktiskt inte så mycket, om jag ska vara ärlig. Man kan inte vara bra på allt. Sådant är liksom livet.
Efter provet mötte jag Carro som varit sjukt snäll och väntat på mig, och gick och käkade lunch. Vi pratade om kvällens kommande studentbal och vi var rörande överens om att den skulle suga. Därefter kom Linus och hämtade upp oss och vi skjutsade Carro till Vällingby där vi skiljdes åt. Hela eftermiddagen spenderade jag hemma i sängen, då Linus var tvungen att panikplugga. Det SÖG.
Vid halv fyra hoppade jag in i duschen och nästan två timmar senare hade jag min knallrosa "coctailklänning" på mig, Linus var snygg i sin kostym och vi var redo att bege oss av. På vägen mötte vi upp Leyla och Avin och en halvtimme senare slog vi oss ner på Nivå i solen. En stund senare anslöt sig även Carro och vi drack, pratade, skrattade och tog foton. Det var helt underbart varmt och vi alla satt i bara tubklänningar. Lovely! En timme senare mötte vi upp grabbarna som suttit på nedervåningen och begav oss in till Operaterassen där balen skulle äga rum.
Balen sög, i stort sett, från början till slut. Maten smakade för jävligt och det var allmänt trist. Dessutom fick jag migrän och mådde alltså ganska dåligt. Det sög. Det enda som var någorlunda underhållande under kvällen var lärarnas uppträdande, och det faktum att nästan samtliga lärare var mer förfriskade än eleverna. LOL.
Linus och jag drog hem tidigt och hämtades upp av brorsan. Vi skrattade hejdlöst i bilen på väg hem. När vi kom hem hoppade vi i säng, där vi myste och tittade på TV tills vi somnade.


Myspys.
Leyla och myself på Nivå i fredags. Fett underbart.


Igår vaknade jag vid tio-tiden och det var oseriöst varmt. Efter en stunds drygande vid datorn gjorde jag iordning frukosten, och sedan överraskade jag älsk med frukost på sängen. Vi pratade om gårdagen innan vi gjorde oss i ordning och drog upp till Vällingby. Jag hade bara en tubklänning på mig och min nya och FETT snygga väska. Jag var jävligt lycklig. Vi gjorde ett ärende och sedan åkte vi hem till landet. Väl hemma satt vi och snackade en stund ute på altanen och sedan spelade vi en kubbmatch. Älsk mot myself. Det var galet. Sedan satte vi igång med en grillmiddag och det var mysigt och utsökt. Efter maten tog vi en kort kvällspromenad, innan vi myste ner oss i soffan. Innan läggdags hann vi med en gemensam dusch och några Vänner-avsnitt. Bangar inte.


Schnygga Carro.
Carro är snygg och glad.

Today vaknade vi till liv vid halv tolv. Det blev en våffelfrukost ute på altanen i solen och sedan körde vi en till kuggmatch. Jag krossade Linus och det gjorde mig lycklig, haha. Sedan spenderade vi ett par timmar ute, solandes och pratandes. Jag har bränt mig(!), i ansiktet och på armarna. Helt sjukt. Efter att vi duschat och fräschat till oss hoppade vi sedan in i bilen för att åka ner till Ica och handla. På vägen mötte vi upp Niklas för att lämna pengar, som vi var skyldiga. När vi kom hem pluggade vi och åt middag.

Us.
Leyla och the real me.

Right now: Vi har precis pluggat i någon timme och jag orkar inte mer. Fastän jag måste. Bah. Om en kvart börjar Sanningens ögonblick, som inte ska missas för något i världen. Efter det hoppas jag på en promenad och en massa mys i soffan.

I love me.
Myself in a fucking nutshell.

And I am ready to go.

Jag hade tur. Vi fick sluta för dagen redan vid 13.20, vilket gjorde mig lycklig. Under timmen jag spenderade i plugget hade vi besök av en begravningsentreprenör. Fantastiskt uppiggande, jag lovar. Ärligt talat blev jag faktiskt chockad, när jag insåg att min stereotyp av en begravningsentreprenör inte alls stämde. Jag har alltid haft den uppfattningen att en sådan är en gammal, trist och stel gubbe, men han som höll i föreläsningen idag var en ung och positiv man. Den tanken har aldrig slagit mig förut, att även unga människor kan tänka sig att arbeta med något sådant. Även om jag tycker att det är ett ganska annorlunda val av yrke.
Efter föreläsningen promenerade jag ner till tunnelbanan i godan ro och det gjorde mig på bra humör. Det var alldeles lagom varmt och jag mådde så bra av den lilla promenaden i min ensamhet. På tuben såg jag världens sötaste lilla pojke, omkring 5 år gammal. Han satt och uppreapade allt som högtalarna ropar ut, hade skorna på fel fot och frågade sin, vad jag antar var hans, storasyster. Helt bedårande söt. Ibland skulle jag vilja ha barn. Här och nu.

Right now: Sitter hemma och snaskar Djungelvrål - typ det godaste jäkla godiset som finns. My fucking favourite. På vägen hem fick jag ett plötsligt paniksug efter lakrits, därav Djungelvrålen. Jag är på strålande humör, fastän jag måste plugga. Vädret gör mig lycklig. Idag är en jävligt bra dag, känner jag. Jag längtar tills Linus kommer hem. Då tänker jag nämligen ta honom i handen och studsa ut på en promenad i solen. Förbaskat underbart.

But fair ain't what you really need.

Klockan är nu tio och jag har varit vaken och uppe i två timmar. Helt i onödan. Plugget börjar inte förrän vid tolv, vilket jag kom på lite för sent. Det sög. Jag är trött som satan och på lagom bra humör.
Innan jag drar måste jag röja  upp här inne - det är näst intill ett bombnedslag, fixa barret, välja en outfit och få tag på mannen som jag skall bestämma tid för en anställningsintervju med. Vilket just nu känns lättare sagt än gjort.
Förhoppningsvis slutar min dag redan vid halv två (hoppashoppashoppas) och då måste jag kuta omkring i Vällngby och kirra diverse saker. Därefter måste jag plugga lite matte, för annars känns det som om jag har noll, absolut noll, chans att klara provet imorgon. Vilket förstås vore trist. Vad som händer ikväll är oklart, men kanske tvingar jag med pojkvännen ut på en promenad, eller så blir det mys framför TV:n. Bangar inte.


Erkänn att du blir lite rädd.
Sommar -06: Jag är snygg, and I know it.


Vill ha: sol & värme, STUDENTEN, sommar, ljusare hår, långa naglar alternativt något nytt färgglatt nagellack, solbränna(!), nya sommarskor och klänningar, stabilare ekonomi & cash över huvud taget, ett jobb, eget boende tillsammans med Linus, körkort, obegränsat med tid och frihet att göra vad jag vill, när jag vill & hur jag vill.

Mitt eviga tidsfördriv: Du kommer att älska den, jag lovar.
Enjoy!

(Edit: Anställningsintervjun är kirrad och klar. Tisdag kl. 14.30 - jävlar, jag är redan nervös. Bah.)


Maybe I didn't said enough.

Right now sitter jag hemma hos mina föräldrar i Linus' och mitt trivsamma rum. Det doftar från doftljusen och det är underbart. Fram tills klockan tre har jag absolut ingenting att göra. Bortsett från att jag borde plugga matte inför fredagens nationella prov, men det får jag ta tag i senare. Just nu vill jag bara ta det lugnt, kanske pyssla om mig själv eller sätta mig ute i solen. Dock verkar inte solen vara på min sida idag, utan den går i moln hela jäkla tiden. Jag som ville bli lite brun i facet. Fett synd.
Idag eller imorgon måste jag kirra lite saker inför studentbalen på fredag, och jag är fortfarande otaggad till tusen. Men, det är något som bara händer once in a lifetime, så gå ska jag. Oavsett. Desutom måste jag kirra lite saker inför Linus och min 1½ års-dag som är nästa söndag, den artonde. Jag har några idéer, men mina planer är långt ifrån färdiga. Känner att jag börjar bli lite stressad. Bah.


Nostalgirysningar.


It's time to be a big girl now.

Sitter i plugget och dödar tid. Linus slutar om en sisådär 40 minuter och jag längtar. Jag har saknat honom idag. Avslutade precis ett telefonsamtal med Linda och hon var på klagohumör. Jag fick mig några smällar och vi kom fram till att vi båda är dumma i huvudet. Men vi älskar varandra ändå. Faktiskt.
Imorgon är jag "ledig". Jag tänker åtminstone ta ledigt, för jag är inte taggad på att sitta på en buss i sammanlagt 5 timmar till och från Dalarna. Inte tillsammans med min klass och parallellklass. Jag bangar fett hårt på det. Det ska bli underbart med en extra ledig dag denna vecka. Känner att jag behöver den. Däremot ska jag till tandläkaren imorgon, och jag är som bekant jäkligt rädd för sådant. Jag lider av lite tandläkarskräck, det måste jag erkänna. Bah, vill inte. Imorgon kväll ska jag och älsk på fotbollsderby, DIF - Bajen, tillsammans med Niklas och Carro. Fotboll är inte riktigt min grej, men det ska faktiskt bli roligt.
Och på fredag äger Brommas studentbal rum och jag är så jävla otaggad. Har ingen lust att gå, över huvud taget. Jag har ingen bra klänning eller skor att ha på mig, och hela balgrejen känns inte riktigt som min grej. Vi får väl se vad som händer, om jag går eller inte, och huruvida det blir kul eller inte.

I övrigt: idag fyller Lina 19 år (grattis!) och det känns sjukt att det är ett helt år sedan vi firade hennes 18 års-dag. Den kvällen var en av de roligaste i mitt liv. Ett år sedan? Sjukt.
Dessutom saknar jag faktiskt Linda (även om hon säkerligen inte tror på det just nu) och jag ska försöka övertala henne att pricka in date med mig i hennes upptagna liv någon gång snart. Det kan inte vara omöjligt.
Saknade är också Carro, Mickis och Jojjo. Mina älskade favorittjejer.

Idag är det 35 FUCKING DAGAR kvar till STUDENTEN! Det är så sjukt att jag dör.

I know, but I don't care.

My sunday var som alla andra söndagar i mitt liv. Älsk och jag vaknade till liv någon gång på förmiddagen, myste i soffan och sängen hela dagen, pluggade lite, hängde vid datorn, umgicks. På kvällen slängde vi oss ut för att gå en promenad, men hittade en cykel som vi hoppade på. Linus skjutsade och jag satt på pakethållaren. Det var punka på bakhjulet så den svängde hit och dit, vilket vi tyckte var vansinnigt roligt. Vi skrattade så att vi tjöt. En stund senare övergav vi cykeln och tog en kort, men fruktansvärt mysig promenad. Det doftade sommarkväll! Vi pratade om sommaren, om helgen som gått, om vår kommande 1 ½ års-dag (nästa vecka!) och studenten. Lycka.
När vi kom hem bänkade vi oss framför Sanningens ögonblick - det mest underhållande programmet just nu. Därefter följde mängder med Vänner-avsnitt och massor av koppar te. Vid ett-tiden hoppade vi lyckliga och trötta i säng.

Denna dag började vid halv åtta, då jag halvt död släpade mig ur sängen. En timme senare satte älsk och jag oss i bilen och åkte in till plugget. Ångest. Jag överlever knappt en hel dag i det där helvetet. Dagen kändes evighetslång och jag var på pisshumör. När jag väl kunde klvia ut genom dörrarna vid fyrasnåret, slogs jag av hur jäkla mycket vår det är ute nu. Under dessa dagar som vi har spenderat på landet har våren fullständigt exploderat här inne. Det är helt fantastiskt! Det doftade blommor och det gjorde mig lycklig. Jag njöt av den omgivande naturen och solens värme, när jag väntade på att älsk skulle hämta upp mig. När vi kom hem slängde vi i oss mat och sedan promenade vi upp till Vällingby. Linus kirrade en outfit till studentbalen och till studenten. Fett snyggt. Vi kirrade en grej till vår 1½ års-dag också. Men vad tänker jag inte tala om, för det tänker jag hålla hemligt här i bloggen ett tag framöver. Inne på K:fem sprang vi på en gammal vän till mig, Maja. Hon och jag har känt varandra sedan sjuan, men har knappt umgåtts alls sedan vi började gymnasiet på varsitt håll. Fett synd. Det var dock roligt att träffa henne och vi sade som vanligt att vi måste ses. Tyvärr har det aldrig blivit av. HIttills. Det var också första gången Linus och hon träffades, och det skäms jag nästan över. Att de inte blivit presenterade tidigare alltså.
Innan vi gick hemåt kollade vi in ett par skor och väl hemma bytte vi om för att sedan bege oss ut på en långpromenad. Vi kom hem för en dryg timme sedan och då hade vi gått i en och en halv timme. Utan vilo - eller sittpaus. Våra ben och fötter är döda. Jag lovar. Men motion baby, motion.

Det var inte igår..
Summer of '06: Maja & myself. Heta bikinibrudar.

Coming up this week: Tandläkarbesök samt fotbollsderby med Niklas & Carro på onsdag, studentbal på friday och en eventuell myskväll ute på landet i helgen.

Lovely friday.

Underbara lantisar.

Friday:
Vi vaknade till liv någon gång på förmiddagen och avnjöt frukosten framför TV:n. Vid tre-tiden var vi redo att bege oss in till Norrtälje, där vi skulle uträtta ett par ärenden. Inne på H&M köpte jag en BH och nästan ett par örhängen, men jag ångrade mig i sista sekund. Inhandlades gjorde också ett par nya kuddar (dock inte på H&M), då våra är helt förstörda. Sedan uträttade vi några ärenden till, innan vi drog till en korvkiosk och köpte middag. Hamburgare och pommes, som avnjöts i bilen. Det var så gott att vi nästan dog. Mental orgasm? Skoja inte! Vid halv sju var vi hemma igen, så då började vi fixa oss snygga inför ytterligare en kväll tillsammans med lantisarna. Strax innan halv åtta kom Niklas och Carro och hämtade upp oss, och när vi kom hem till
Lina satte krökandet igång och det första Carro utbrast var: "Ikväll ska vi supa Jessi under bordet!". Älsk och jag dansade pardans till låten "Snoppmätar tävling" och jag skrattade så att jag grät. Niklas och Tobbe dansade porrdans, Carro var full och snasksugen, vi skrattade åt minnen, Lina fyllebakade kladdkaka och sockerkaka, Segel var nykter, Tobbe var jättefull, vi fotade och posade en massa.. och det var underbart! Runt halv tre åkte Tobbe, Niklas, Carro och Segel in till Statoil för att köpa mosmeny och chips, medan jag, älsk och Lina stannade kvar hemma. Linus och Lina käkade nudlar och jag tjatade om chips. Halv fyra kom de andra tillbaka och det käkades och skrattades. Sedan var Linus och jag sjukt trötta, så vid fyra skjutsade Segel hem oss och C&N.
På vägen hem utbrast Niklas: "Varför lyser lampan på min dörr?" Någon svarar: "Den känner av att du har druckit,  det är ett sådant där alkolås!" Myself: "VAA? Är det, det?!" Varpå alla skrattade. Jag fick äta upp mitt urdumma uttalande dagen efter då Linus retade sönder mig.
Väl hemma borstade vi tänderna och hoppade trötta i säng.

    
     

Kvällens mest sagda:
"Segel har druckit så jävla många Jäger!" Sagt av Tobbe omkring tusen gånger och även av Niklas framåt småtimmarna. (Parentes: Segel hade inte druckit en enda Jäger, utan Tobbe hade svept alla. Detta var det dock bara jag som lade märke till och detta tyckte jag och Tobbe var förbaskat roligt. Detta misstänks också vara anledningen till att Tobbe var fullast av alla. LOL.)

Carro: Det ser ut som om någon har kapat av Jessis huvud & lagt det på bordet! HAHA!

    
    
    

Slutsats: Kvällen var onykter, rolig och förbannat underbar. Och jag kräver en repris inom kort. Så det så.

  

'Cause your kisses lift me higher.

I onsdags var jag fast besluten om att ta mig till plugget i tid, och jag lyckades. Genomled ett par lektioner fram till klockan halv tre, då tjejerna och jag stegade ut på skolgården med våra studentmössor. Mösspåtagningsceremonin varade i ungefär en kvart och bestod av rektorns tal och tre sånger. Fett ovärt. Vi posade och tog lite foton innan älsk och jag åkte hemåt. Jag slängde i mig lite käk och sedan åkte vi hem till landet. Det var förbaskat långa köer och jag somnade, då jag, som vanligt, hade migrän. Väl hemma vilade jag en stund och sedan började jag och Linus att göra oss i ordning inför kvällens valborgsfirande. Vid åttasnåret anlände vi till Tobbe där ganget väntade vid grillen. Det blev en utsökt grillmiddag och det var mysigt. Dock hade jag fruktansvärd migrän, vilket förstörde min kväll. Det SÖG. Däremot var det fett mysigt och roligt att träffa lantisarna igen. Vid halv två skjutsade Amanda hem mig och älsk och hon var så söt, då hon var livrädd för att köra på grodor. Haha.

    
     
                                                                                  
På torsdagen klev vi ur sängen vid tolv-tiden och ett par timmar senare rullade vi in till stan, för att gå ut och käka middag med min familj, då morsan dagen till ära fyllde 50 bast. Maten var utsökt och det blev en mysrolig middag. Efter maten åkte vi hem och mamma fick vår present och sedan käkade vi tårta. Yummie! Sedan fördrev jag en timme med Linda i luren och var och varannan minut utbrast hon: "Shit, vad jag älskar dig!". Så söt.
Därefter hoppade vi in i bilen för att åka hem till landet igen. På vägen hämtade vi Linus (och hans projektgrupps) gocart. Kvällen spenderades i soffan, vilket var mysigt som alltid.

Tobbe, Lina & Amanda shakar loss.

    
 
Valborg 2008.