Maybe you're gonna be with me at the end.

Friday update: tog mig själv i kragen och avlägsnade alla eventuella störningsmoment och satte mig ner och pluggade i ett par timmar. Första delen av boken är avklarad, ska bara se till så att allt verkligen sitter. Känns sjukt bra.
Drog ut och övningskörde också. Gick bra. Kom hem, tog min pocket och gick ut på balkongen. Sedan kom pappa hem med kinamat, så nu mår jag som jag förtjänar. Uäck. Nu ska jag packa ihop våra prylar och när Linus kommer hem blir det landet. 

You never hear her.

Thursday: startade dagen med ett sista besök hos sjuk-Ewa. Vi ska ta paus över sommaren och sedan se hur vi ska gå vidare i höst. Till att börja med ska jag i alla fall söka läkarhjälp återigen, för en större utredning. Vi får se vart det leder. Gick hem, gjorde mig iordning och åkte till Odenplan för att träffa Linda en stund innan jobbet. Skiljdes åt en timme senare och jag promenerade bort till dagis. På vägen råkade jag ut för en obehaglig sak. När jag var ca 10 min ifrån dagis mötte jag en man i 40-45 års-åldern, som stannade och frågade efter "ett litet mysigt café här i närheten". Jag svarade att jag inte visste, tänkte inte mer på det (mer än att han tittade mycket märkligt på mig och verkade lite creepy) och gick vidare. När jag sedan stannade vid ett övergångsställe trettio meter längre fram dök han plötsligt upp bakom mig, ställde sig nära och betedde sig väldigt obehagligt. Sade något i stil med "vad mycket bilar det är här då", och sedan fäste han blicken på mig och frågade "jag får inte bjuda på en kaffe då?". Det låter säkerligen inte så farligt, men han var extremt obehaglig. Jag kan inte sätta fingret på vad det var som var creepy, men sättet han betedde sig och sättet han tittade på mig var.. usch, jag vet inte. Obehagligt i alla fall. Och sedan att han var ungefär 20-25 år äldre än jag, gjorde saken bara ännu värre. Och jag kan inte låta bli att undra, trodde han verkligen att jag skulle säga ja?
Hämtade i alla fall upp Olof och vi vinkade hejdå till dagispersonalen och vandrade hemåt. Vi varvade med att gå och springa (han ville det) och sedan pratade han om allt han såg på vägen. Väl hemma läste vi bok efter bok, byggde tågbana, lade pärlplattor och åt middag. Vi hade det riktigt mysigt. Sedan kom mormor och vi pratade en stund, innan jag sade hejdå och drog mig hemåt. Linus hämtade upp mig vid Odenplan och när vi kom hem käkade vi middag. Sedan spenderade vi större delen av kvällen framför Spotify. Lyssnade på massa sommarlåtar och nostalgilåtar och det var sjukt mysigt. Avslutade kvällen framför ett Friends-avsnitt.

Friday: vaknade för ett par timmar sedan, åt en stadig frukost tillsammans med Linus och sedan drog han till jobbet. Jag däremot, satte mig ute på balkongen och målade naglarna och solade en stund. Underbart sätt att starta dagen.
Nu tänkte jag ta tag i mitt liv och plugga körkortsteori tills ögonen blöder. Och nästa vecka jag och pappa gå till bilskolan och boka in ett par körlektioner. NU JÄVLAR!

'Cause I don't shine if you don't shine.


JAG VET INTE VEM JAG ÄR, MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN.

My head's gonna expload.

Och alla (jävla) ord har oombedda lagt sig tillrätta i min minnesbank, frätt sig fast som en vanprydande tatuering. Jag vet att de kommer följa mig resten av livet.

För jag hatar fortfarande att det var samma bokstäver som jag själv skriver, att jag för all framtid är tvungen att att använda mig av samma alfabet.

Och ibland kan jag inte låta bli att undra om allting skulle vara som det är, om inte det hade hänt.

I need no hesitation.

Wednesday update: hoppade av den försenade bussen kl. 15.55 och stressade upp till dagis. Det är uppförsbacke hela vägen dit och idag var det dessutom motvind, så roligare saker har jag ju varit med om. Hämtade Olof (Peder är inte hemma) och vi promenerade bort till lekparken. Olof nickade till flera gånger på vägen och jag frågade om vi inte skulle ta och gå hem istället, men nej, han skulle prompt gå till lekparken. Väl där piggnade han till och vi åkte rutschkana och gungade och sedan gick vi hem. Läste en bok, åt middag och sedan byggde vi en tågbana och lekte med hans trädjur. Och sedan kom mamma Sara hem och Olof blev ledsen när jag vinkade hejdå. Prick kl. 19 rusade jag nerför trapporna, för att hinna med bussen, men precis när jag skulle öppna porten åkte buss-helvetet förbi mitt framför näsan på mig. Så det blev en promenad bort till Odenplan istället, där jag haffade tuben hem.

Kom hem för en liten stund sedan, har sjuk huvudvärk och är trött och sliten. När Linus kommer hem ska jag slänga i mig middag och sedan krascha framför TV:n. Känner mig förövrigt fortfarande väldigt låg, nästan ledsen. En massa saker som snurrar, men som jag inte kan få ihop till ord.



Yster.

Ur Carro's blogg, om måndagen:

"På vägen mötte vi en turist på cykel som undrade var han var på kartan och om det fanns något roligt att se på Djurgården. Jessi mumlade nåt om Skansen och jag försökte förklara så gott jag kunde. "Small animals and old house" kanske inte låter så jätte-exotiskt men han cyklade ändå bort mot Skansen-hållet."

Haha, förmodligen är det ingen annan än jag (och hon) som ser det komiska i det här, men det bryr jag mig inte om. Saken är den, att när vi är tillsammans, så är det ofta turister kommer fram och frågar oss om något och då drar Carro alltid till med sin snygga engelska. Det är lika roligt varje gång. Efter sin välformulerade förklaring "small animals and old house", avslutade hon med "It's nice!" Haha.

And also:
"Har inte träffat Jessi på hur länge som helst så det var jättemysigt. Den kvinnan kan skratta om man säger så. Endorfiner på hög nivå långt efteråt."




Maybe you will save me.


Ibland känner jag mig ensammast i hela världen.

I know I'll be there at the end of the day.

Wednesday: känner mig lite låg. Dessutom brände jag ju sönder mig igår, så jag har ont överallt. Värst är det på bröstet och i ansiktet, men ryggen svider rätt rejält den med. Linus kved och pustade och stånkade som en elefant imorse, för att han hade så ont. "Jag ska aldrig sola igen!". Stackars älskling.

Nu ska jag äta lite frukost och försöka rycka upp mig lite. Och i eftermiddag ska jag hämta grabbarna på dagis.

You're not here with me.

Tuesday: vilken fantastiskt mysig dag det har varit idag! Direkt efter frukosten lade vi oss ute på altanen och solade. I timme efter timme. Vid tre-tiden gick jag in och rörde ihop en lätt sallad till lunch och sedan pressade vi i någon timme till. När vi kom in insåg vi att vi hade legat ute i solen i FEM TIMMAR. Linus är nu så röd som jag aldrig tidigare skådat honom och hela min kropp svider. Men färg har jag fått, om än lite rödlätt på vissa ställen.
Efter en svalkande dusch fräschade vi till oss och åkte ner till ICA. Käkade middag för någon timme sedan och nu kom vi precis in från en promenad. Ska snart sätta igång gårdagens LOVEFiLM-film, då vi somnade igår.

Slapp jobba idag förresten, då P var sjuk, så det blir imorgon och på torsdag istället. På torsdag innan jobbet ska jag nog träffa Linda också, vilket ska bli himla mysigt. Hoppas på fint väder i alla fall. Och så måste jag ju plugga till det där förbannade körkortet också..

Let the sunshine in.

Sunny monday: startade dagen ute på balkongen, pillade på naglarna och solade. Var helt vansinnesvarmt, men brun blev jag! Dock brände jag mig på bröstet, men jag överlever. Sprang över till mormor en snabbis och hjälpte henne med lite saker och sedan släpade jag mig hem i värmen och gjorde mig i ordning. Vid ett-tiden satte jag mig på den stekheta bussen bort till Spånga, där Carro väntade på perrongen. Vi beslutade oss för att åka ut till Djurgården och fika och promenera, så det gjorde vi. Slog oss ner i solen (fyfan vad varmt det var!) på ett mysigt litet ställe där ute och käkade en varsin smörgås till lunch och pratade. Nästan två timmar senare höll vi på att smälta bort, så vi promenerade bort mot Grönan, där vi köpte en varsin mjukglass, som vi avnjöt nere vid vattnet. Satt och tittade på alla båtar och solade och pratade och njöt av det fantastiska vädret. En lång stund senare hoppade vi på en proppfull och varm buss som tog oss tillbaka till city. Sprang och köpte en varsin dricka att svalka oss med och sedan tog vi tuben hem till Vällingby. Promenerade runt någon timme och Carro impulsköpte en massa saker som vanligt. Vid halv sju kramades vi hejdå och jag haltade (invigde mina gladiatorsandaler idag, så ni kan ju gissa hur ont i fötterna jag har nu..) hemåt. Känner mig helt färdig nu av all sol och värme och mina armar (som jag lyckats bränna) svider och plågar mig. Ska börja packa ihop lite prylar nu, så att vi kan sticka ut till landet direkt när Linus kommer hem. Jag längtar efter honom.



I övrigt så har dagen varit helt underbart mysig. Vädret har ju varit helt fantastiskt, klarblå himmel, strålande sol och runt 30 grader. Det gör gott för själen. Och det var skönt och välbehövligt att träffa Carro (vi har ju som sagt inte sett på jävligt länge..), så allting känns mycket bättre nu. Carro sade att det skulle bli lika fint väder imorgon, så då ska det solas. Och på eftermiddagen ska jag hämta mina pojkar på dagis. Mamma Sara berättade i förra veckan att när hon på morgonen hade berättat på Olof att det var jag som skulle hämta dem på dagis idag, så hade han sträckt upp armarna i luften och skrikit: "JAAAA!!". Haha, mina sötnosar. Vi ska nog hitta på något mysigt.

Och idag är det endast 19 dagar kvar till 20 års-dagen! HELT SJUKT.

Ibland älskar jag mitt liv.

You think you have more fun than I have.

Saturday: vågade mig hem till Vällingby på förmiddagen, så vid ett-tiden mötte jag upp Carro. Sedan spenderade vi ett par timmar letandes kläder och jag köpte smink och ett par spetshipsters i en somrig färg och Carro fyndade en söt blus och köpte äntligen sina efterlängtade tygskor. Vi åt glass på Donken, pratade och satt på en bänk i solen. Himla mysigt! Sprang in i min barndomskompis Sarah också och jag insåg hur sjukt det är det där med tid. Vid fem skiljdes vi åt och jag knatade hem och pratade och skrattade med mamma. När Linus kom hem åkte vi ut till landet, åt en mysig middag ute på altanen, tittade på Robinson och gick en uppfriskande kvällspromenad.

Sunday: kom hem vid halv elva och en timme senare gick mamma och jag upp till centrum. Hon skulle agera smakråd, då jag hade spanat in en tunika, som jag efter många om och men köpte. Kom hem någon timme senare och åkte då direkt och passade grabbarna. Kom precis hem. Nu ska mamma och jag sy om tunikan jag köpte, får hoppas att det blir bra.

Imorgon ska jag (troligtvis) träffa Carro, vilket blir första gången på en sisådär månad, då vi av förklarliga skäl inte träffats. Vi får se vad vi hittar på. Och på tisdag är Linus ledig, så vi ska försöka hitta på något mysigt. Lite drygt är bara att jag jobbar på eftermiddagen. Dessutom måste jag verkligen övningsköra och plugga teori i veckan, ååångest.


OCH FINT VÄDER VILL JAG HA!

I need to hear some sound.


Thursday update:
när Linus äntligen kom hem, slängde vi ihop en nyttig middag. Och sedan blev det jordgubbar till efterrätt, ute på den kvällssoliga altanen. Vi tog en mysig promenad, men hamnade istället sittandes i gräset. Pratandes. Om livet, om oss, om hur vi har förändrats med tidens gång, om vänner vi har eller skulla vilja ha, om minnen, om sommaren, om landet.. Det var helt sjukt mysigt. Och solen sken såsom den bara gör på sommarkvällar och det var så harmoniskt och lyckligt. Nästan två timmar senare gick vi tillbaka och satte och återigen ute på altanen och spelade kort. Vi hittade en halvt uppäten chipspåse som vi glatt smaskade i oss under tiden. Vi avslutade dagen mysandes uppe i soffan.

    

Friday: sitter ensam hemma på landet, sjukt drygt. Men mina föräldrar är ju fortfarande inte helt friska, så jag tog det säkra före det osäkra, och stannade här. Det kan det definitivt vara värt.
Linus borde vara hemma om en sisådär sex timmar, så vad jag ska göra fram tills dess är oklart. Kommer förmodligen hinna dö av tristess innan han kommer, menmen.

 
Har ni någonsin sett något sötare?

Will you be the light who guides me home?

Update: jag plockade undan och dammade lite inne på rummet, men längre än så kom jag inte. Får fortsätta imorgon eller något. Tog istället en lång och skön dusch och fräschade till mig. Nu sitter jag framför TV:n och väntar på att Linus ska komma hem. Då blir det middag och vad resten av kvällen har att erbjuda, får vi se.
Imorgon är det i alla fall fredag och det är alltid underbart. Carro och jag tänkte träffas, men eftersom mina föräldrar åkt på någon envis magsjuka, så får vi se om jag vågar mig hem. I övrigt hoppas jag att helgen bjuder på fint väder och mysigt umgänge.

Looking forward to: min 20 års-dag; midsommar på landet; fira Linus and me turning 20; tältsemester på Gräsö; COLDPLAY på Stadion.. Och att sitta på en solig uteservering; bada och sola; ta soliga kvällspromenader; ljumna sommarnätter; åka båt och picknicka; grillkvällar och berusade nätter.. JAG VILL HA SOMMAR NU.


En ljummen, berusad och underbar kväll förra sommaren.

You filled me up again.

Tuesday and wednesday: gled förbi någorlunda obemärkt. Jag jobbade i tisdags och Linus var med i lekparken en stund, till pojkarnas stora glädje. Annars har Linus och jag har njutit av varandras sällskap, vi har gått kvällspromenader, spelat kubb, spelat spel, skrattat, pratat, gosat med katterna och ätit en massa junkfood.. Utöver det har jag fixat snygga manikyrnaglar och igår kväll satte vi oss på en filt och åt pizza och pratade. Helt sjukt mysigt.

  

Thursday: Linus' fem dagar långa ledighet är nu över (från och med nu jobbar han i princip varenda dag fram till juli typ..), så jag sitter ensam hemma på landet. Startade dagen med att äta jordgubbar med mjölk (yummie!) till frukost i soffan. Och sedan dess har jag gosat med kissarna (som är där jag (och Linus) är hela tiden.. är vi ute är dem ute, sitter i i soffan ligger dem i mitt eller Linus knä, ligger vi i sängen ligger dem brevid och sover..) och bloggat i kapp de senaste dagarna. Börjar bli sjukt rastlös, så nu tänkte jag ta tag i evighetsprojektet: städa Linus' och mitt rum. Det ser som vanligt ut som ett jefla krigsfält.. Yay.

Två och ett halvt år av en evighet.


Två och ett halvt år(s): kärlek (och ett helt år som förlovade) firade Linus och jag i måndags. Vi hade sedan länge beslutat att bara spendera dagen hemma, så det gjorde vi. Med undantag att vi åkte in till Norrtälje och handlade lite. På eftermiddagen åt vi en mysig middag och efterrätt och sedan myste vi med lite sällskapsspel. Efter lite TV-tittande smög Linus in på vårat rum och tände lite ljus och sedan bytte vi presenter. Och jag fick ju som sagt BILJETTER TILL COLDPLAY(!!). Är fortfarande så satans lycklig. Bästa möjliga sittplatser och allt. I augusti smäller det. Åh! Kan knappt vänta. Vi avslutade vår underbart mysiga dag, snaskandes chips och dip framför en film.

   






Tänk att det är två och ett halvt år sedan det blev du och jag. Och att det redan har gått ett helt år sedan vi satte på oss våra ringar och lovade varandra 'föralltid'. Du är min allra bästa vän, min trygghet, och min varje dags lycka.
"Men det bästa av allt: du är min verklighet."

I feel all right.

Friday night: efter att ha slängt i mig en makalöst efterlängtad middag, bytte jag om till mjukisbyxor och gick sedan och mötte upp Carro och Wira. Vi promenerade och pratade massor som vanligt och det var så himla mysigt och efterlängtat. Många timmar senare skiljdes vi åt och Linus hämtade upp mig på vägen hem. Hämtade våra väskor, sade hejdå till mina föräldrar och åkte sedan ut till landet. Vi tittade på TV och somnade rejält övertrötta i soffan.

Saturday: vi vaknade lite för sent, men hängde inte läpp för det. Käkade frukost och vid lunchtid åkte vi in till Täby, för att uträtta ett par mindre ärenden. Köpte allt det vi skulle och jag hittade dessutom en klänning, som jag inte kunde låta bli att köpa. När vi kom hem åt vi grillat till middag och strax efter åtta kom Niklas, Carro, Tobbe och Lina hit, för att spendera kvällen med oss. Vi slappade mest i soffan; tittade på Eurovision, åt chips och spelade Buzz. Myspys.
Vid två-tiden hade gänget sedan länge åkt hem och Linus och jag åkte och hämtade hem Linus' föräldrar, som varit på kalas. Det hann bli ljust innan vi till slut kom hem och somnade..

Sunday: vaknade vid tio, åt frukost och slappade i soffan. Kl. 14 åkte vi ner till Lundbyvallen för att cheera fram Fredriks fotbollslag till seger. Det gick sådär. Vi hade sällskap av Niklas, Carro, Tobbe och Lina (och även Annie en stund) och det blev en mysig en och en halv timme ute i solen. På kvällen åt vi en mysig middag tillsammans med familjen och resten av kvällen myste vi i soffan.


And that was when I ruled the world.

Linus och jag firade ju som bekant två och ett halvt år i måndags (mer om dagen senare) och i present fick jag...


... Biljetter till COLDPLAY!!!!!!!


JAG ÄR SÅ LÖJLIGT LYCKLIG.

Och det känns som om det vore igår.


TVÅ OCH ETT HALVT ÅR IDAG, ÄLSKLING.
OCH ETT ÅR SOM FÖRLOVADE.
DU ÄR MITT ALLT.

Sometimes I feel alive.

Thursday: åkte in till Odenplan och efter en fruktansvärd uppförbacke (jag höll på att svimma), hämtade jag killarna på dagis. Det var två små sötglin som glatt sprang mig till mötes. Promenerade hemåt och allt var frid och fröjd och jag fick höra allt som dagis. Väl hemma i trapphuset var jag tvungen att släpa upp vagnen sex trappor, då jag vägrar att åka hiss. Vanliga hissar är nog så fruktansvärda, men den här är värre. Stor som en garderob och mamma Sara berättade att den brukar fastna. Min största skräck typ. HUA! Sedan spenderade vi eftermiddagen med att jagas och kittlas och race:a med bilar och läsa sagor och bygga med lego. Efter middagen (och massa spring och kill och bus och skratt - var helt svettig och andfådd när pappa Gustaf kom hem) sade jag hejdå (Olof ville inte att jag skulle gå hem) och haffade bussen hem. Vilken underbar första dag på jobbet! Var snuskigt trött när jag kom hem, så det blev en dusch, lite middag och sedan låg Linus och jag stilla framför TV:n tills vi somnade.

Friday: har varit en underbart mysig dag och än är den inte slut! Startade morgonen med ett besök hos sjuk-Ewa och det sägs ju att man ska skratta när livet känns hårt, så det gjorde vi. Kom hem, tog en dusch och styrde upp mig själv lite och vid ett mötte jag upp Hermon och Maja, för en picknick. Lade oss i solen på ett par filtar, käkade godis och jordgubbar, läste tidningen och spelade kort. Och pratade om då-tiden och nu-tiden och framtiden. Och tidens gång. Vi tre (och Linda och Sarah) umgicks mycket under högstadiet, men knappt alls de senaste tre åren. I alla fall inte Maja och jag. Hermon och jag har ju tagit upp vår kontakt och träffas så ofta vi kan, men Maja och jag har inte umgåtts sedan i nian. Så det var hur mysigt som helst. Ett par-tre-timmar senare sade Maja hejdå och Hermon och jag packade ihop alla prylar och gick upp till Vällingby, för att avnjuta en varsin glass i solen. Kom precis hem.

 
För ett par år sedan.
1.) Maja och jag. 2.) Hermon och jag (Sarah och Linda).


Nu ska jag byta om (det blåser iskallt ute!) och sedan gå Carro till mötes. Det blir nog en hederlig långpromenad. Och en massa prat om livet (nej, man kan inte prata för mycket om livet på en och samma dag), det har jag sett fram emot. Det finns nog ingen jag hellre pratar om livet med, än med Carro.


För ett par veckor sedan. My beloved Carro och jag.

You make me higher than high.

Wednesday night: åkte ut till landet när Linus kom hem, tittade på filmen 'Eagle Eye' och gosade med kissarna, innan vi hoppade i säng.

Thursday status: kom hem till mina föräldrar imorse och har inte fått något vettigt gjort sedan dess. Förutom bloggat ikapp lite. Och sorterat bland alla bilder. Alltid något! Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning, äta lite lunch och vid tre-snåret ska jag åka och hämta grabbarna på dagis. Får se när jag slutar, men om tid finns ska jag möta upp Carro för en promenad, annars blir det imorgon. Herregud, vad skrevt det känns att jag ska jobba.

Lönehelg försök o svälj, stoltheten ur en ölbutelj.

Happy music:


Känns lite som om den här kommer bli årets sommarplåga..?

Och det känns som första gången.

Såhär såg jag ut i fredags:




Det snurrar i min skalle.


Älsk's och min fölsispresent till Lina.


Saturday night: när Linus kom hem slängde han sig in i duschen, medan jag sprang runt och plockade ihop allt vi skulle ha med oss, samt slog in Lina's fölsispresent. Strax efter 18, kom vi hem till Tobbe och för första gången på flera år var vi först. Det har aldrig hänt förr, utan vi brukar alltid vara sena eller komma sist. Men inte i fredags! (Carro: "Jag tänkte det, men jag sade inget!" Haha.) Vi drack stark välkomstbål och lyssnade på musik, och när alla var på plats blev det presentöppning och kilovis med mat.











Nästan hela gänget samlat.


Vi körde fem(fylle)kamp (ovan) och efteråt smög jag, Carro och Annie ut och satte oss på trappan, för lite tjejsnack. Det visade sig bli en-två timmars prat. Supermysigt var det i alla fall. Det blev en underbar kväll; Lina var helt urflippad, det sjöngs singstar, dansades, röktes, skrattades, dracks, skålades och pratades. Vid fyra-tiden trillade Linus och jag innanför dörren och däckade dirr.


  












Extramaterial (från Lina's kamera):










I don't need anything or anyone.

Status update: mötte upp mamma Sara inne i stan och sedan åkte vi gemensamt och hämtade killarna på dagis. Blev visad var allt ligger och allt sådant där, så att jag ska hitta själv sedan. Efter hämtningen promenerade vi hem och jag och killarna busade och lekte och vid halv sju fick jag lov att gå hem. Kom hem för en stund sedan och måste nu packa ihop lite prylar, för när Linus kommer hem blir det landet.

Tomorrow:
ska jobba min första riktiga dag. D.v.s. hämta och vara med killarna själv, tills mamma eller pappa kommer hem. Tror att det kommer att gå super.

Now: packa var det ja!

Let's have some fun, this beat is sick.

Status: vaknade för ett par timmar sedan och har hunnit med att äta frukost. I eftermiddag ska jag hem till familjen F, där jag från och med nu ska arbeta som barnflicka till Olof, 3 och Peder, 1,5. Från början var det tänkt att jag skulle ha det här jobbet som ett extrajobb i höst, då jag studerar.. Men familjen behöver hjälp omedelbart och eftersom jag inte har något annat jobb just nu, så ska jag köra igång direkt. Kommer bli great.
Ikväll ska Linus och jag hem till landet och förhoppningsvis mysa framför en LOVEFiLM-film. Och imorgon eftermiddag/kväll ska jag äntligen träffa Carro! Var alldeles för längesedan vi promenerade och pratade-pratade, så det ser jag verkligen fram emot. 

Något sjukt: idag är det exakt en månad kvar till min 20 års-dag! Vadfan är det? JAG BÖRJAR BLI GAMMAL! Snart närmare till trettio än till tio. Är det ett skämt, eller?


I lördags.
Fr.v. Annie, Linus, jag och Carro.

I wanna take a ride on your disco stick.

Status: har haft en jättemysig helg och jag lovar en utförlig uppdatering när jag har tid. Nu ska Linus och jag åka in till Norrtälje och uträtta ett par ärenden och ikväll ska jag träna och vi ska mysa-mysa-mysa. Imorgon ska jag in till NN-kontoret och skriva kontrakt, på onsdag ska jag åka hem till familjen i upplärningssyfte.. Sedan hoppas jag på att börja jobba i slutet av veckan eller i början på nästa. Och på måndag firar Linus och jag två och ett halvt år!


I lördags, då vi firade Lina's 20 års-dag. Fem(fylle)kamp!

I wanna stay this way.

Friday: kl. 13 mötte jag upp Jojjo och vi spenderade ett par mysiga timmar tillsammans; shoppade, fikade och pratade. Så himla mysigt. När jag kom hem åt jag en sen lunch och sedan började jag på ett litet (läs: stort) projekt, vilket tog mig drygt fyra timmar. Men bra blev det! Var klar vid åtta, packade väskan och sedan åkte Linus och jag hem till landet. L kollade på slutet av hockeymatchen (han tvingade mig lyssna på radion hela vägen hem..) och jag satt en stund framför datorn. Efter lite gos med kattungarna (dem har blivit nästan-stora!) tog vi en dusch och sedan somnade vi framför ett Friends-avsnitt i sängen.

Saturday: vaknade vid sju-tiden av att Leo och Ollie sprang runt och busade i vår säng. Somnade om, men vaknade kort därefter av att Leo kom upp och lade sig på mitt bröst och att Ollie klättrade på mitt ben. Sötnosarna. Efter en massa bökande (gick inte att ligga bekvämt!) somnade jag om och vaknade en timme senare, när Linus alarm ringde. Gick ner och gjorde frukost och sedan däckade jag igen när Linus stuckit till jobbet. Vaknade för en timme sedan.
Nu har jag precis fixat naglarna, och tänkte styra upp lite här inne. Det ser ut som ett krigsfält och det är varken ett skämt eller en överdrift.
Vid sex-tiden i eftermiddag ska vi vara snygga och glada och befinna oss hemma hos Tobbe. Lina fyllde ju 20 år i veckan, så ikväll ska det firas.

Think I'm addicted to your light.

Thursday: vaknade kl. 06.00 imorse och kände mig ofattbart pigg, så det tog en stund att somna om. Vaknade sedan i omgångar när Linus sprang runt och gjorde sig i ordning. Han drog hemifrån vid nio och sedan ringde NN-Therese och berättade att "kundbesöket" igår hade gått bra. YAY! Ska in till kontoret och träffa min handledare så fort som möjligt och sedan köra igång.

I övrigt har jag åkt på en förkylning igen, vilket är FETT drygt. Men jag misstänkte att jag höll på att bli sjuk, så hängig som jag var igår. Ska snart ta en dusch och försöka piggna till lite. Under dagen måste jag upp till Vällingby och uträtta ett par ärenden, pilla på en sak tills imorgon.. Och så hörde Jojjo av sig igår och ville träffas, så vi bestämde en date idag. Mysigt.



Tequila-drinkar!

And my love is real, but you can't control it baby.

Wednesday: gick upp vid elva-tiden och väckte Linus en stund senare. Myste bort ett par timmar och strax efter lunchtid  packade vi en väska med lite pick-nick och travade upp till skogen. Slog oss ner på ett berg och grillade korv och marshmallows, pratade och myste. Underbart mysigt. Ett par timmar senare drev kylan (och åskan!) oss hem igen och vi slog oss ner i soffan, Linus spelandes TV-spel och jag med laptopen i knäet. Men sedan fick jag nog av att bara sitta stilla, så jag övertalade Linus att följa med mig ut på en springrunda i skogen. Det var så himla skönt, bortsett från att jag tog i alldeles för mycket och fick ett astma-anfall. Greps av panik och trodde att jag skulle dö, så det tog en stund för Linus att lugna ner mig. FY. Väl hemma igen blev det en dusch, lite TV-tittande, gos med kissarna och sedan avslutade vi dagen och kvällen tittandes på en film i sängen.

Thursday: kom hem till mina föräldrar i förmiddags, gjorde en massa saker som behövde göras och sedan gjorde jag mig i ordning och haffade tuben till Vasastan. Hade ett "kundbesök" inbokat kl. 18.30 (kul!), så kom precis hem därifrån. Nu mår jag inge vidare, har känt mig hängig hela dagen, så ska äta lite mat och sedan bosätta mig i sängen. Skönt!

What have I done to fall so hard for you?

NIOHUNDRA (900!) DAGAR IDAG, ÄLSKLING.


78 miljoner sekunder,
1 miljon minuter,
22 000 timmar,
128 veckor.




 I'LL SPEND MY FINAL DAY WITH YOU.



When you go down, when you go down, down.

Monday: gjorde absolut ingenting vettigt på hela dagen. Förutom fixade naglarna typ, men om det räknas som något vettigt kan ju diskuteras. När Linus kom hem tog vi en uppfriskande kvällspromenad och sedan blev det middag och mys framför TV:n.

Tuesday: gick upp vid halv elva, ägnade en halvtimme åt att försöka få igång Internet, på mina gamla stationära dator. Roligare sätt att starta dagen på finns ju. En timme senare väckte jag Linus och vi låg kvar och drog oss en stund, innan vi gick upp och åt frukost. Kl. 14 hade jag tid hos ungdomsmottagninen och jag fick äntligen nya p-piller. Jag har ju hållit på att krångla fram och tillbaka och har i stort sett provat allt som går att prova. Minipiller, olika sorters p-piller och Nuva-ring. Men inget har "fungerat" bra för mig. Så nu fick jag några p-piller som förhoppningsvis kommer att fungera bra, och om inte, så är det sista alternativet att sätta in en spiral. Uäh, vill inte. Så håller alla tummar att den här sorten är så bra som han påstod. Efter besöket åkte Linus och jag ut till landet och käkade en god wok-middag på vägen ut.

YAY: har fått tillbaka både min mobil och laptop, som båda varit inne för reparation. Drygt är bara att dem har bytt ut hårddisken på datorn och satt in en mindre än vad jag ska ha. Så det blir till att skicka iväg den igen. Menmen. Sådant är livet.

På repeat:
http://open.spotify.com/track/0bVVTWIBqdjHBvYgJVtwXE

Now: ska jag krypa ner under täcket i soffan och njuta av min drömprins till pojkvän!

There's something in the way you laugh and it makes me feel like a child.

Om två veckor firar vi två och ett halvt år tillsammans.
I övermorgon har det gått 900 dagar sedan vi blev ett par.
För bara några sekunder sedan, kände jag samma intensiva kärlek som jag gjorde då.

Älskling,
jag älskade dig redan innan jag visste att du fanns.

You spin my head right round, right round.

WEEKEND UPDATE.

Valborg:
startade dagen med ett besök hos sjuk-Ewa, kom hem och käkade frukost med Linus och sedan packade vi väskorna och satte oss i bilen. Drog upp till Vällingby, köpte en fölsispresent till mamma och lite diverse inne på Apoteket, innan vi åkte ut till landet. Handlade käk på vägen ut och väl hemma, blev jag beordrad att klippa Linus' hår, så sagt och gjort. Sedan kastade jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning och strax efter sju kom vi hem till Tobbe. Vi grillade och käkade ute på den iskalla(!) balkongen och sedan förflyttade vi oss in till köket, där vi myste hela kvällen och natten. Spelade kort och spel, drack och pratade. Myspys.

Friday: vaknade vid halv ett, käkade toast till frukost och slöade i soffan mest hela dagen. Åkte in till Norrtälje på eftermiddagen och köpte snabbmat till middag och sedan tittade vi på film i soffan.

Saturday: vaknade sent och åt en nyttig frukost ute på den soliga altanen. Busade lite med kissarna och sedan fräschade vi till oss. Ett par bortslösade timmar, en kubbmatch och en middag senare, satte Linus och jag oss ute på altanen med en varsin tequila-drink och pratade. Helt sjukt mysigt. Vi avslutade kvällen uppe i soffan tillsammans med Ollie och Leo, framför en värdelös krigsfilm. Behöver jag ens säga att jag somnade lika snabbt (om inte snabbare!) som kattungarna?

Sunday: åkte in till stan imorse, sade hejdå till Linus som drog till jobbet och trippade upp till mina föräldrar. Tog en dusch och vid ett sprang jag iväg och mötte upp Carro. Vi tog en shoppingrunda i Vällingby, jag köpte en tee och hon en söt sommarjacka. Sedan promenerade vi hem till henne och satte oss först i hennes rosa rum och sedan ute i trädgården och snackade skit. Mys! Vid fyra hämtade Linus upp mig och vi åkte hem och fölsisfikade för mamma. Klämde i oss en massa tårta, så sedan mådde vi som vi förtjänade. Resterande kvällstimmar spenderade vi framför TV:n.

(Bilder kommer när jag får tillbaka min laptop..)