I think that he knows.

Imorse vaknade jag med en extremt konstig tanke surrandes i huvudet: Vad hette den där filmen om barnen och grishuvudet som vi såg i typ sjuan? Fråga mig inte vart jag fick det ifrån, men jag var fast besluten om att komma ihåg vad den hette. Inte förrän många timmar efter fick jag veta det, då Carro visste. Flugornas herre. Javisst ja.
Drömde en ytterst konstig dröm i natt också. Jag tror jag börjar bli sinnessjuk eller något.

Dagen började med redovisningen som faktiskt gick riktigt bra. Det kändes i alla fall så. Fick sluta typ en halvtimme tidigare, vilket gjorde att jag och Avin hade en timme och fyrtiofem minuter att göra ingenting. Det slutade med att vi traskade upp till centrum och uträttade ett hemlis-ärende. Matteprovet började sedan och det var svårt. Jag är riktigt tveksam till att jag får VG. Men man kan alltid hoppas och hålla tummarna (RIKTIGT HÅRT!)
När vi slutat sprang jag hem, slängde i mig en macka och ett äpple och bytte till mina efterlängtade mjukisbyxor och sedan mötte jag Carro.
Vi satte oss, i brist på annat att göra, på donken och pratade om allt och ingenting. Och vips som det var, så hade tre timmar gått och vi sade hejdå.
Nu har jag skrivit eller snarare slängt ihop några få rader om marshallplanen. Herregud, betygen ska vara satta imogon och lärarna ger sig ändå inte. Vad är det för fel?

Nåväl, nu är det bara 2 ynka skoldagar kvar och sedan kan man säga att mitt sommarlov börjar, då vi inte har en enda lektion nästa vecka. YUPPIE!
Och idag är det exakt två veckor till AAAARTOOOON ÅÅÅÅÅÅR! (Jag vet att jag är tjatig, men det ÄR ballt.)


"But after this episode I don't see, you could never tell the next thing life could be."


You are my rock, Carro.

Vaknade trött och inte alls på humör imorse, utan livet kändes mer eller mindre hopplöst. Och fastän jag helst av allt ville dra täcket över huvudet och stanna där för alltid kallade skolan och vid kvart i tio var jag där. Mötte upp Avin och Leyla i cafeterian och gick till svenskan. Där fick jag ett glädjande besked om att jag med mycket stor sannolikhet kommer att få MVG i i svenska c. Och plötsligt hade alla jag-vill-gå-och-dö-känslor gått upp i rök och jag sken upp som en sol.
Därefter var det lunch och jag, Avin och Becca satt och förbannade oss och planerade mord på vår käre historielärare. Och därefter traskade vi bort till Grimsta IP för att delta på tvåans sista idrottslektion.
Dagen blev ännu bättre då jag lättad fick höra att jag till slut klarat G. Det finns en gud. Vi spelade brännboll och det var som en dans på rosor (trots att det är något av det värsta jag vet.) och jag tyckte faktiskt det var ganska roligt. Jag fick ett hysteriskt skrattanfall mitt på planen när Avin ramlade, eller snarare knäade/snurrade runt i någon konstig rörelse. Det såg hursomhelst helt sjukt roligt ut och mina tårar rann. Jag kunde helt enkelt inte sluta skratta och när Becca beordrade mig att sluta blev det bara ännu värre. Herregud.
Och sista lektionen var engelska då vi debatterade huruvida droger ska legaliseras eller inte. Vi var FÖR och, inga namn nämnda, men en viss annan person som var MOT gick mig fasligt på nerverna. Jag var nära på att be henne dra åt helvete.

När jag kom hem pratade jag en lång stund med mamma om allt och ingenting. Sedan satte jag mig och försökte plugga matte inför tentan imorgon och så har jag läst igenom min redovisning om preventivmedel ett x antal ggr.

Och så har jag haft ett långt och givande samtal med Carro över msn. Vi delar allt, hon och jag. Glädje, sorg, problem, minnen, ångest, skratt. Hon känner mig bättre än någon annan.
Dig om någon skulle jag aldrig klara mig utan.
Tack för att du finns, närsomhelst varsomhelst och hursomhelst.



En tjuvad lista från Åsas blogg.

Antal...
... gånger du vart kär:
Två, men verkligen PÅ RIKTIGT en gång. (Just nu i min älskling.)
... tjejer du kysst: Jag stoppar inte min tunga i flickors munnar. Det är mysigare att pussas.
... gånger ditt namn varit med i tidningen: Ett par gånger när man var liten och fyllde år.
... ärr du har på kroppen: Sex vad jag kan komma på nu.
... vad har du gjort idag:  Varit i skolan och myst med min älskling.
... var det kul: Skolan - Nej, mys med älskling - JA.
... brukar du svära mycket: Minst ett par hundra gånger varje dag.
... när stiger du upp på morgonen: Halv åtta på vardagar och helger varierar.
... gillar du att slåss: Jag kramas hellre.
... vad har du på dig: Mjukisbyxor och en myströja.
... vad ska du göra ikväll: Titta på tv och sova.
... vad är du allergisk mot: Nötter, mandel och kiwi. 
... använder du hårspray: Nej, aldrig.
... kan du stå på händer: Inte ens i närheten. Min kroppskontroll är ett skämt.
... salt eller socker: Jag saltar ALLT i överdrivna mängder. Men socker kan vara gott det med.
... gillar du ketchup: Absolut.
... kan du sjunga: Falskt, ja.
... land du vill besöka: Bulgarien, Frankrike och Japan.

JAG ÄR BALL.

"Är jag paap? Nej, du är negronose."

Dem här sista skoldagarna innan skolavslutningen är fullständigt meningslösa. Imorse gick jag upp tjugo över sex för att ha franska två timmar senare. Jag gick dit, var ensam (!) med läraren de första kanske tio minutrarna. Sedan dök tre personer till upp, jag stirrade i väggen den första kvarten, skrev en utvärdering på fem minuter och satt sedan och lekte med min mobil de resterande minutrarna tills jag fick gå, en halvtimme innan lektionens slut. Så jäkla onödigt. Jag hade lika gärna kunnat få sovmorgon. Fuck.
Lektionen efter var en lika meningslösa lektion det. Vi skulle läsa om droger på engelskan och sedan ha en debatt huruvuda man ska legalisera dem eller inte. Jomen visst, vi satte och snackade skit istället.
Och slutligen (för min del) var det samhälle där vi lyssnade på sagor och skulle diskutera moral. Yay.
Skolkade sista och slapp därmed göra ett muntligt fucking prov i historia.  Jag och Linus gick hem hit för att mysa istället och det bangar man ju inte på.
Men nu ligger han och sover så sött i min säng. Tusse då.

Jag måste plugga matte ikväll också, bangar FETT hårt  på det alltså. Fast jag bejöver ju inte oroa mig för jag äger så jävla hårt så jag har redan fixat mitt G. YEAHI'MSOFUCKINGGOOD!
Och vart fan tog solen och värmen vägen? Det VAR typ SOMMAR igår. Men hallå? Gosh, I just love the swedish weather.

10 dagar till sommarlov och 15 dagar till min 18-årsdag!
PUSS & enjoy för fan.

"My face is not made for tentacles."

Gårdagen var hur mysig som helst. För att börja med hade jag endast en lektion och slutade därmed 11.00. Då traskade jag och Avin upp till centrum för att uträtta några ärenden. Vi köpte en utsökt lunch som vi tog med och avnjöt framför tv'n och Våra bästa år. (Ja, hon är nästan lika patetisk som jag.) Någon timme senare kom Linus och jag packade mina saker inför helgen och vid halv tre sällskapade vi alla in till stan. I t-centralen kramade vi Avin hejdå och gick och hämtade ut våra biobiljetter till Pirates of the Caribean 3. WOHO.
Fördrev lite tid i några affärer och sedan bänkade vi oss i den fullsatta biosalongen med massor av popcorn och njöt av det FETT bra filmen. (Har ni inte sett den, gör det snarast!)

Två timmar och 48 min senare stapplade vi  ut ur bion och begav oss hem till landet. Vi åt en god middag och kollade på tv. Redan vid halv ett var vi både äckligt trötta och någon timme senare somnade jag trött och lycklig i älsklingens armar.

Idag har vi fått uppgiften att klippa gräset av hans mamma, men jag tror vi bangar fett på den alltså.
Förövrigt är det blott 17 dagar kvar till min ARTON-ÅRS-DAG idag. Jäkligt ballt, eller vad säger du?

Puss & kärlek!

Torsdag idag, men fredag imorgon!

Igår morse vaknade jag varken utvilad eller pigg efter att ha haft en helvetisk natt. Mer tänker jag inte säga. Jag tog mig igenom alla morgonbestyr och gick med tunga långsamma steg till skolan. Genomled en hel dag och fick till min lycka tillbaka det nationella matteprovet och jag klarade G. Vilken jävla lättnad. Och det sjukaste är att jag har chans att få VG i betyg om jag visar mina kunskaper på ett kompletteringsprov nästa vecka. Jag är typ grym.
Efter skolan åkte jag och Avin iväg till Naturhistoriska riksmuseet för att samla information till vårat Linnéarbete. Vi hamnade mitt i en skolklass och jag såg stenseriös ut när jag gick runt och antecknade.
En halvtimme senare var vi klara och åkte hemåt. Jag åt och slängde mig framför tv:n där jag spenderade större delen av kvällen.

Denna skoldag har bestått av en massa långtråkiga och sega lektioner och raster. Jag får typ myror i benen. Den avslutades mot förmodan ganska bra då jag gjorde det franska muntliga nationella provet och lyckades prata till mig ett VG. Vad hände liksom? Fett nöjd blev jag i alla fall.
På vägen hem mötte jag Hermon så vi sällskapade hem och stod och pratade en lång stund innan vi skiljdes åt. Det var trevligt eftersom vi inte setts på sjukt länge.
Och förvånastvärt pigg som jag är har jag både skrivit klart svenskläxan och historieläxan tills nästa vecka. YEAH på mig.

Just nu sitter jag och väntar på att min kära pojkvän ska dyka upp, men det tycks aldrig hända och mitt tålamod börjar tryta. Ganska ordentligt.

14 dagar kvar till sommarlov!

PUSS!

Fånge i en datasal.

För tillfället sitter jag i skolans datasal och har fått uppgiften att hitta information till en redovisning om preventivmedel. Woho. Min partner Carro är inte här och har alltså lämnat allt roligt arbete till mig. Det suger. Det tog mig drygt fem minuter att hitta all information vi behöver och sedan dess har jag tjatat på Avin, Leyla och Becca att sluta arbeta och följa med mig härifrån. Det har inte varit särskilt lyckat och dem sitter fortfarande och disskuterar sitt ämne, klamydia. Oerhört intressant om jag får säga det själv.


#16621 - BeCcA_89  | för mindre än en minut sedan
har du kul där borta?:P


Dem suger.


Min regniga men mysiga tisdag.

Idag tog jag mig en liten liten sovmorgon och sov tjugo minuter extra. Bättre än ingenting i alla fall.
Började dagen med en extremt tråkig svenska lektion och fortsatte med en mot förmodan väldigt rolig idrottslektion. Vi tjejer tvingade till oss att få leka och hoppa hopprep medan killarna spelade fotboll (som vanligt.) Han tyckte det var en bra idé och ställde upp att veva hopprep åt oss. Vi alla hade roligt och skrattade och tjöt när vi hoppade. Till och med Bosse (läraren) verkade tycka det var roligt och retades och peppade oss. Det var en av de roligaste idrottlektionerna jag varit med på.
Dagen avslutades med engelska och vi fick tillbaka resultatet på nationella. Jag kan säga så mycket som att jag inte blev nöjd.

Dagen slutade kvart i tre och jag traskade raka vägen upp till centrum och mötte Carro. Vi placerade oss på Donken för att köpa något att tugga på och för att snacka skit. Timmarna pratades och skrattades bort och plötsligt hade vi suttit där i tre timmar. Tiden går fort när man har roligt.  Vi kramades då hejdå och jag gick hem, slängde i mig en utsökt tonfiskpasta, en alvedon och lade mig på sängen och tittade på Nanny. YÄSS.

Jag är bara tvungen att publicera en liten otroligt söt dikt jag hittade när jag satt och bläddrade i en tidning häromdagen. Jag vet inte varför, men jag fastnade för den.

"Du säger att du älskar jorden, men ändå slänger du skräp på den.
 Du säger att du älskar vinden, men varför har du då fönstret stängt?
 Du säger att du älskar blommor, men varför plockar du dem då?
 Så vad händer då du säger att du älskar mig?"

                                                                                                Tove, 14 år.
 
Ni måste hålla med om att den var galet söt och ganska tänkvärd.

För övrigt är det exakt TRE VECKOR till jag fyller ARTON idag. Aaah! Man kan inte annat än att vara lycklig.

Puss & kram!

My ordinary monday.

Jag vaknade med ett ryck 06.10 imorse när mamma klampade in och sade att det var dags att gå upp. Helst av allt ville jag ligga kvar, men bet ihop och släpade mig in i duschen. Lyckades bränna mina mackor i brödrosten och få ett nervsammanbrott på min boyfriend som vägrade svara i sin telefon, innan jag begav mig mot skolan.
Där började dagen med ett franskt nationellt läsförståelseprov. Fuck. Jag förstod verkligen ingenting och slängde ihop några tafatta meningar på franska och gick snabbt därifrån. Jag suger.

Mötte därefter upp Avin som snällt satt och väntade på mig i korridoren. Snackade skit och väntade på att engelskan skulle börja. Smet lite tidigare och gick och käkade goda (!) vårrullar till lunch. Riset var dock mystiskt.
Sedan började samhällen och för första gången på flera veckor arbetade jag. Yeah på mig. Lyckades slänga ihop min del i grupparbetet och även börja på det gemensamma. Fyfan vad jag är duktig.
Lunchen var långtråkig, men Avins och mitt skitsnack fick tiden att gå gansla fort ändå. Sista lektionen var historia och jag höll på att skjuta min lärare i huvudet. Herrejävlar, vad jag hatar honom. Jag och Avin smet tidigare i protest och gick upp till centrum och köpte hårspray.

Och sedan hade jag tid på Ungdomsmottagningen, men när vi väl anlände dit får jag veta att doktor-jäveln inte är där och att de inte lyckats få tag i mig. "Din telefon verkar inte fungera." Jamenvisst. Se till att slå rätt nummer så ska du se att den fungerar alldeles utmärkt.
Fick prata med min barnmorska lite snabbt och kom fram till en lösning. (Tyckte hon i alla fall, jag vettefan.)
Jag och Avin gick hem hit, för att mysa och umgås. Vi käkade mackor, tittade på tv och hade det riktigt mysroligt. Jäkligt trivsamt om jag får säga det själv.

Idag är det endast 22 dagar kvar tills jag fyller 18 år. Fatta, ARTON JÄVLA ÅR. JAG? Det är galet. Och jäkligt ballt.

Puss & enjoy life förfan.

Kärlek, längtan och lycka - min underbara helg.

Den här helgen har varit en av dem bästa och mysigaste på länge. Och jag blir nykär för varenda helg jag och min älskling spenderar tillsammans. Livet är ljvligt.

I lördags vaknade jag och satte mig sedvanligt vid datorn för att fördriva tid medan Linus sov. Några timmar senare vaknade han och vi åt frukost framför tv:n. Vi duschade och mös lite medan regnet smattrade på rutorna och sedan började vi baka i brist på annat att göra. Och så lagade vi mat. Fett duktiga vi är.
Och sedan låg vi och mös framför tv:n hela kvällen. Fastän jag sov största delen av kvällen så var det lika mysigt som alltid.

Och för en timme sedan kom jag hem, efter en helt galen hemresa. Jag är förvånad att jag överlevde.
Under hela bussresan hem väntade jag bara på att någon lustig gubbe i glasögon skulle hoppa fram och skrika att jag var med i dolda kameran. För det första så var chauffören något utlöver det vanliga. Han såg ut om, körde som och betedde sig som en beteende/utvecklingsstörd nervös maffiaboss på rymmen. Han körde fort, åt och pratade i telefon och körde dessutom helt fel väg ett tag. Jag var nära på att få ett nervsammanbrott.
Och inte nog med det så kryllade bussen av lesbiska medelålderskärringar som sprang runt (!?) konstant. Och sedan var det extremt varmt också. Ja, jävlar.
Och sedan fick jag vänta på fruängentåget i fucking 9 minuter, yäss. Och ytterligare 6 minuter i t-centralen. YÄSSYÄSS. Jag älskar att tiderna och alla byten aldrig kan stämma. Och på tåget hem hade jag en kärring framför mig som satt och stirrade som om hon hade sett ett spöke. Jag var extremt nära på att slänga ur mig "Slutar du inte stirra, slår jag dig på käften, idiotkärring." Gah.
Efter två timmar lyckades jag äntligen komma hem och slänga i mig mat och jag har feta ångensten för de sista skoluppgifterna som jag aldrig orkar ta tag i. Men nu är det typ 10 (!?) skoldagar kvar och det är galet. YEAH.

För övrigt är mitt liv fullkomligt ljuvligt. Linus & the four, you make me wanna live in an eternity.
Jag är hög av kärlek.

Puss och kärlek!


Ett halvår, älskling.

Igår firade jag och min älskling ett halvår här ute på landet. Och trots att vi inte gjorde något speciellt var det helt klart en helt underbar dag.

Jag vaknade vid nio och kunde som vanligt inte somna om utan tvingade upp mig själv och placerade mig vid datorn. Passade på att pilla det sista på överaskningen till Linus medan han sov och langade iväg ett par utlovade mms på mitt mästerverk. Femtio minuter senare började Våra bästa år, så jag gosade ner mig i soffan och satte på tv:n, men ingen av kanaljävlarna fungerade. Jag satt, utan överdrift, i 10 min och tryckte på alla möjliga knappar men inte ett liv fick jag i tv:n. Arg, insåg jag att det inte var någon idé och gav upp.
De följade 2-3 timmarna satt jag här och gjorde ett x antal försök att få upp Linus. Samtliga misslyckades. (Jag fick inte upp honom förrän ca fyra timmar efter att jag gått upp. Herrejävlar, vad bra jag är på att fördriva tid.)

Vid ett sändes Våra bästa år igen, så denna gång satte vi oss där nere där kanalerna fungerade (!) Woho. Linus fixade frukost till mig medan jag segade framför tv:n. Sötnos.
Duschade efter några timmar och satte oss sedan ute med en varsin glass och spelade Mastermind. Jag sög.
När det blev för kallt bestämde vi oss för att gå in och mysa, men det slutade med att vi brottades och kittlades istället. Hysteriskt roligt. Sedan spelade vi ett tv-spel som går ut på att man ska göra massa rörelser framför en kamera och det var extremt svårt att hålla sig för skratt då man såg ut som en idiot. Och det ska tilläggas att jag även sög på detta spel.

När klockan hunnit bli så mycket som sju skrek våra magar efter mat, så vi "lagade" pizza och hade en liten mysig middag för två ute på altanen. En massa tv & film-tittande följde därefter och vi såg bland annat Davinci koden. Som jag redan har sett. Jag somnade helt otippat (?), men den var så extremt långtråkig när jag redan visste vad som skulle hända.

Runt tolv var den äntligen (!!) slut och timmen som följde härnäst står utan tvekan med på listan över mitt livs bästa och lyckligaste stunder. (Och den står HÖGT på listan.)
Klockan 00.00 låste jag in mig på Linus rum och började min lilla överaskning.  Jag släckte ner och tände en massa ljus överallt och sedan bytte vi halvårs-presenter.
Jag fick det finaste halsbandet jag någonsin har sett. Seriöst, det var så vackert att jag höll på att började gråta, av lycka. Det är diamanter formade som ett hjärta och inuti sitter två små guldhjärtan, som symboliserar Linus och mig (och vår kärlek.) Och berlocken hänger på en tunn virad glittrig guldkedja. Herregud, så vackert det är. Och det är helt klart det finaste jag har fått i hela mitt liv.

Kvällen avslutades i soffan med en varsin kopp te och en "film". Vid halv fyra somnade jag lycklig (!!!!) i älsklingens famn.

 
image6
Det här har varit dem 182 bästa dagarna i mitt liv & aldrig vill jag leva utan dig.
Tack för din kärlek, älskling. Jag älskar dig.
Utan dig finner jag inte livets mening.


Långhelg - ingen är lyckligare än jag.

Denna dag började även den med att jag knappt orkade kliva ur sängen, men tanken på att detta var sista dagen innan långhelgen gjorde saken lite enklare. Duschade, sminkade mig och åt frukost - precis som jag alltid brukar göra. (mitt liv typ schemalagt..hmm) Sedan traskade jag iväg till skolan mycket tidigare än jag behövt, men jag var mot förmodan klar tidigt.  Jag mötte upp Avin och gick till samhällslektionen. Vi besökte datasalen en snabbis, men gick lika fort. Stresspluggade i sista minuten på naturkunskapsprovet, vilket gick som förväntan, dåligt.
Och sedan kunde jag äntligen lämna byggnaden och se fram emot min ledighet. Underbart.

Jag mötte Mickis i Vällingby och gick och lunchade. En kort titt i centrum blev det därefter och sedan mötte vi Linus som skulle hem. Pratade en liten stund tills vi pussades hejdå. Mickis och jag placerade oss på Donken med en varsin glass och snackde skit i yttterligare någon timme. Mysigt som alltid.

Ikväll ska jag endast ta det lugnt och vila upp mig. Är trött på att vara så förbannat trött hela tiden. Och nu när jag ändå har tid ska jag även pyssla om mig själv. Måla naglarna, lägga ansiktsmask, BUS:a och ja- helt enkelt bli en ny människa.

Puss och kärlek!


Trötthet, engelska NP och långhelgslängtan - min tisdag.

Hallå där. (Och jag tycker fortfarande inte om att börja blogg-inlägg med någon töntig hälsningfras. It sounds horrible. Men jag tänkte göra ett undertag idag med brist på andra idéer.)

Jag vaknade halv fem imorse och kände mig helt utvilad (!?) men efter ett snabbt toalettbesök  tog tröttheten över igen och jag somnade om. Mamma kom in och väckte mig nästan tre timmar senare, men denna gång kunde jag knappt få upp ögonen. Herrejävlar vad trött jag var. Efter många försök till att strunta i mammas tjat och somna om, fick hon till slut upp mig. Jag masade mig trött in i duschen där jag seriöst höll på att somna. Stående. Försökte sminka mig någorlunda, men det slutade med att jag gav upp och fick se upp som ett trött skämt. Slängde i mig frukost och hällde i mig en vitamin i hopp om att bli lite piggare. (Och jag kan härmed konstatera att vitamintabletter är ett fullkomligt skämt. Jag är minst lika trött fortfarande.)

Gick trött iväg till skolan där engelska nationella väntade. Woho. Gick upp till Avan, hällde i mig massa vatten och mötte Avin. Sprang på toa för att undvika eventuella olyckor under provet och sedan var det dax. Läsförstålsen var som vanligt svår, i alla fall enligt mig, som har seriösa problem med engelsk läsförståelse. Gah. Efter en och en halvtimme kunde jag äntligen pusta ut (för stunden) och lämna in skiten. Avin och jag gick återigen upp till Avan, slängde i oss en varsin macka och sedan var det tid för hörförståelsen. Och om jag har svårt för läsförståelse är det ingenting emot vad jag har för hörförståelse. Fyfan. Jag blev argare och argare för var minut som gick av det där jävla bandet. Det gick inte att urskilja ett ljud av vad idioterna sa och att dem skulle ha en massa störande bakgrundsljud i bakgrunden vara ju bara pricken över i:et.  Fyfan, säger jag bara.

Vi fick i alla fall, otroligt nog (!) sluta när provdelarna var klara. Så jag pussade älsklingen hejdå, gick med snabba steg upp till Vällingby, gjorde ett snabbt besök på apoteket och köpte BUS och sedan stressade jag hem för att bänka mig framför tv:n och Våra bästa år. Jag är patetisk, jag vet.
Och ungefär sedan sekunden jag klev in genom dörren och satte mig framför tv:n har naturkunskapsböckerna varit mitt underbara sällskap. Och det har dem varit konstant tills jag satte mig här och skrev det här. Dem ligger så snällt och väntar på mig. (Åh, hjälp mig. Jag hatar Evolutionen.)

Veckans höjdpunkt just nu är den långa helgen och min och älsklingen halvårsdag.
När jag gjort naturkunskapsprovet imorgon kan jag med lätta steg kliva ut genom dörrarna (ut i vårvädret och solen, FÅR JAG HOPPAS!) och koppla av i några dagar. Vilket är enormt välbehövligt just nu. (I och för sig var jag hemma från skolan både i fredgas och igår, så lite avkoppling har jag ju fått..)
Efter skolan ska jag träffa min söta Mickis och ge hennes lite försenade födelsedagspresent. Och så blir det antagligen en fika och massa tjejsnack och prat. Alltid lika mysigt.
Och på torsdag är jag LEDIG, WOHOOO (sade jag WOHO?) Ingen är lyckligare än jag. Under dagen ska jag umgås med min Avin och bara ha det mysigt. Och om affärerna nu är öppna (röd fucking dag) så blir det nog en liten tur på stan. På eftermiddagen ska jag åka ut till Linus och bara mysa. Och på fredag är det vår halvårsdag. Myspys!

Relax, Take it easy - Mika. Jag älskar den mannens falsettröst. Gah.

Puss och kärlek!


Fredag, my favourite day of the week.

Äntligen fredag! Men jag vaknade med sepeont i halsen och både somnade och vaknade med en extrem huvudvärk - jag är sjuk igen. Det blev alltså ingen skola för min del idag, men jag måste snart traska dit och hämta lite böcker. Woho..

Om precis en vecka, nästa fredag, har jag och min älskling varit tillsammans i ett halvår. Herrejävlar, vad tiden går fort. Och inte nog med det ,så om 2 dagar är det bara EN MÅNAD (!!?!) kvar tills jag fyller ARTON. Fett coolt men sick.
Nu ska jag sätta på mig min (okejdå, Linus) myströja och bege mig mot the hell.

PUSS!


Hej - jag äger dig.

Nu var det återigen ett tag sedan jag skrev, men sedan sist har jag som tidigare nämnts firat Lina som fyllde 18 år. Det dracks alldeles för mycket för min del (vilken gav mig världens baksmälla dagen efter), men jag hade en riktigt rolig kväll.
I söndags åkte jag hem och bakis som jag var, var det ett helvete att åka buss OCH tunnelbana. Tunnelbanan var nog snäppet värre. Inhandlade lite fyllekäk, traskade hemåt och somnade några timmar därefter.

Måndag, back to school och jag var trött som en idiot hela dagen. Jag skrev en hel del på mitt fucking historiearbete och däckade tidigt i min säng. Utmattad.
Igår hade jag lyckan att få mysa med Linus, dock inte så länge. Han hjälpte mig med matten och sedan gosade vi framför tv:n. Försökte plugga ännu mer matte när han lämnat mig, men det slutade med att jag nästan kastde ut boken genom fönstret.. och mig själv också för den delen.

Och idag har jag också umgåtts med Linus, vilken lyx. Han försökte återigen hjälpa mig med matten såhär i sista minuten och så har jag såklart bara fått njuta av hans närvaro. I'm in heaven.
Nu har han precis gått härifrån och jag ska sätta mig med mattenböckerna framför tv:n och försöka fatta någonting i alla fall. Fyfan.
Imorgon väntar årets helvete - nationella. Jag har tur om jag överlever.

Dem bästa och mest spelade låtarna här hemma är: Regina Spector - Samson, Laura Sweden - Release me, Coldplay - A rush of blood to the head, Vincent - Don't hate on me, MIKA - Happy ending, Love today, My interpretation, Relax, Take it easy (samtliga är MIKA-låtar. Jag är såld på honom.) samt Primitives - Crash (gammal goding).

PUSS & käääärlek!


Live life.

Och som vanligt på lördagsmorgnarna sitter jag uppe, hur pigg som helst (i alla fall nästan) och väntar på att Linus ska slå upp sina blå. Och jag blir lika irriterad varje gång, att jag inte kan ligga kvar utan att få helvetiskt ont i min rygg. Det suger.
Fast det är helg och jag ska inte klaga. Skolveckan var kort (men bestod dock av två prov varav ett nationella, gah) och sommarlovet närmar sig med stormsteg. Enligt mina beräkningar är det nu blott 22 skoldagar kvar (!?!?) DET är sjukt.

Idag hade jag tänkt tvinga Linus att plugga lite matte med mig, inför matte b nationella nästa vecka. Det sorgliga är att hur mycket jag än kommer att pligga, hur mycket hjälp jag än kommer få, så kommer jag få ett stort jävla IG.
Min intelligens (stavas det så?) är riktigt låg när det gäller matte och jag har en sådan sjuk ångest.

Ikväll ska vi till Lina och fira att hon fyller 18 år imorgon. Det blir mängder av alkohol, bad och bönder. Sounds quite good, don't it?
Men söndagsångesten börjar redan infinna sig i mitt sinne. Jag har mängder av plugg att göra och jag kommer tvingas vara flera mil ifrån min älskling. Och nästa vecka kommer bli ett helvete. Jag bara orkar inte.

Ett litet ljus i min för tillfället ångestfyllda tillvaro är att jag och min älskade, söta och fina pojkvän firar ETT HALVÅR om 12 dagar. Och jag är så kär att jag skulle kunna spricka.

PUSS och enjoy förfan.