Kärlek, längtan och lycka - min underbara helg.

Den här helgen har varit en av dem bästa och mysigaste på länge. Och jag blir nykär för varenda helg jag och min älskling spenderar tillsammans. Livet är ljvligt.

I lördags vaknade jag och satte mig sedvanligt vid datorn för att fördriva tid medan Linus sov. Några timmar senare vaknade han och vi åt frukost framför tv:n. Vi duschade och mös lite medan regnet smattrade på rutorna och sedan började vi baka i brist på annat att göra. Och så lagade vi mat. Fett duktiga vi är.
Och sedan låg vi och mös framför tv:n hela kvällen. Fastän jag sov största delen av kvällen så var det lika mysigt som alltid.

Och för en timme sedan kom jag hem, efter en helt galen hemresa. Jag är förvånad att jag överlevde.
Under hela bussresan hem väntade jag bara på att någon lustig gubbe i glasögon skulle hoppa fram och skrika att jag var med i dolda kameran. För det första så var chauffören något utlöver det vanliga. Han såg ut om, körde som och betedde sig som en beteende/utvecklingsstörd nervös maffiaboss på rymmen. Han körde fort, åt och pratade i telefon och körde dessutom helt fel väg ett tag. Jag var nära på att få ett nervsammanbrott.
Och inte nog med det så kryllade bussen av lesbiska medelålderskärringar som sprang runt (!?) konstant. Och sedan var det extremt varmt också. Ja, jävlar.
Och sedan fick jag vänta på fruängentåget i fucking 9 minuter, yäss. Och ytterligare 6 minuter i t-centralen. YÄSSYÄSS. Jag älskar att tiderna och alla byten aldrig kan stämma. Och på tåget hem hade jag en kärring framför mig som satt och stirrade som om hon hade sett ett spöke. Jag var extremt nära på att slänga ur mig "Slutar du inte stirra, slår jag dig på käften, idiotkärring." Gah.
Efter två timmar lyckades jag äntligen komma hem och slänga i mig mat och jag har feta ångensten för de sista skoluppgifterna som jag aldrig orkar ta tag i. Men nu är det typ 10 (!?) skoldagar kvar och det är galet. YEAH.

För övrigt är mitt liv fullkomligt ljuvligt. Linus & the four, you make me wanna live in an eternity.
Jag är hög av kärlek.

Puss och kärlek!


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback