And that's alright.

My day startade 05.25, då mitt fruktansvärda mobillarm väckte halva huset. Inklusive mig, vilket är föga förvånande då jag nog aldrig har varit så trött som jag var imorse. En dryg timme senare gick älsk och jag ner till bilen för att dra till jobbet. Ångesten jag kände då var något av det värsta på länge. Herre min Gud. Genomled dagen och lyckades på något jäkligt konstigt sätt slå mitt rekord idag igen. Det ligger nu på 5,1 ton (fem komma en ton alltså..). Känn på den ni!
Kvart i fyra stämplade jag ut och sprang ner till bilen där Linus väntade. Världens bästa älskling. Väl hemma käkades det pannkakor i sängen och pratades om dagen. Som jag har längtat efter honom.
Eftermiddagen har spenderats mestadels i sängen, jag sov en stund, vi har käkat choklad, kollat runt på nätet (Linus försöker tvinga mig att besluta vilken färg på IPhone han ska ha och det är ett jäkla tjat om den där förbannade telefonen.. men han är söt), vi har spelat kort ute på balkongen och nu ligger vi här. Jag är döddöddöd. I hela kroppen.
Tänkte snart hoppa in i duschen och sedan ligga nära-nära-nära älsk hela kvällen. Det finns nog ingenting bättre.

 
Denna gör mig på äckligt bra humör.


Och..
imorgon är det fredag! Det gör mig lyckliglyckliglycklig! Herrejissanes vad jag behöver HELG! Långhelg också, kan det möjligtvis bli bättre? Nej, det kan det inte. Yäss. Imorgon åker Linus och jag ut till landet och det ska bli underbart (!) så in i helvete. Det är dock ledsamt att Linus jobbar hela helgen, men vi har kvällarna tillsammans, så jag ska inte klaga. Och sen på måndag har vi hela dagen till vårt förfogande.
GE MIG HELG NUNUNU!

    

Summerpics that makes me happy.
(L)

I know this is where I want to be.

Right now ligger jag helt jäkla död i sängen och jag är så omänskligt trött, men jag vågar inte blunda för då somnar jag. Garanterat. Precis som föregående två dagar har jag spenderat dagen på jobbet. Slog mitt tidigare rekord - fyra (4!) ton (TON!). Jag är fan bäst. Kvart i fyra kom min underbara och älskade Linus och hämtade mig. Vad skulle jag göra utan honom?
Vi har precis käkat en smaskig dinner och nu tänkte jag göra honom sällskap och glo på TV. Känns som om jag kommer att somna dirr. Haha, det här är inte okay. Inte någonstans. GE MIG HELG!


"Du är min halva. Och jag är din halva. Bara din halva."

To do:
överleva två arbetsdagar (och två veckor till..); söka jobb; fundera och väga för - och nackdelar med att börja högskolan i höst; organisera här i vårat rum (vi hittar aldrig det vi letar efter..); måla naglarna (de ser inte okay ut längre - det blir helgens projekt); maila jobbet (som jag fortfarande inte kommit för mig att göra..); övningsköra; hämta ut ett recept; ringa och boka tid på ungdomsmottagningen och börja spåna på en fölsispresent till älsk.

'Cause now you're gone.

What's happened lately? I lördags hade jag en hel dag bara för mig själv, då jag uträttade saker som blivit liggande och pysslade om mig själv (välbehövt!), på kvällen åkte älsk och jag ut till landet - vi tog ett kvällsdopp i solen (lovely!) och på kvällen käkade vi god mat och myste i soffan; söndagen spenderades tillsammans med min favorit ex-classmate Carro - det blev en tre timmars lång fika i solen och det var mycket mysigt; igår var jag tillbaka på jobbet och det var olidigt, när jag slutat mötte jag upp bästaste Carro i Vällingby - vi shoppade (jag köpte två klänningar, hon ett par linnen och födelsedagspresenter till pojkvännen), sedan köpte vi en varsin glass, slog oss ner på en bänk, myste, pratade och tog massvis med foton - hur jäkla mysigt som helst; idag har jag spenderat åtta fruktansvärda timmar på jobbet och för en liten stund sedan kom Linus och jag in från en vannsinnigt efterlängtad och mysig promenad.


Du & Jag.

I övrigt
går mitt liv just nu endast ut på att överleva dagarna på jobbet. Jag hatarhatarhatar det och skulle helt klart göra anything för att slippa gå dit. Gosh, positivt tänkande Jessi! Bara tre arbetsdagar kvar och sedan är jag ledig lördag, söndas OCH måndag. Linus är också ledig på måndag, så jag längtar. En hel dag tillsammans.. shit vad jag behöver det just nu.

My forever favourites.


Myself & mannen jag älskar allraallra mest.


Myself & kvinnan jag älskar allraallra mest.


My foreverforever favourite darlings!

Samtliga pics är tagna nu ikväll.
Och FYFAN vad snygga vi är!

Lovely summer.

Makes me happy: Jag är nu nyduschad, mitt hår luktar svagt av kokosnöt (sommar!), min hud är solbrun(BRUN), jag har min allra somrigaste klänning på mig (en blommig, jättesöt!), mina naglar (och tånaglar) är ljuvligt rosa, mitt hår är sommarblont, Linus är på väg hem från jobbet och ikväll förväntar jag mig ett kvälls(naken)dopp med honom.

Nu är jag redo att bege mig ut i sommaren.

Du bara sitter där och tittar på.

Good fucking morning. Kom precis hem. Linus släppte av mig hemma hos mina föräldrar och drog sedan vidare till jobbet. När jag kom hem tryckte jag i mig mitt penicillin och käkade sedan ett wienerbröd till frukost. Heh.
Ligger i sängen och lyssnar på nostalgimusik och det gör mig både glad och ledsen. Jag fylls av mängder med känslor och jag vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta. Det vet jag nästan aldrig nu för tiden. Det känns som om jag har ramlat tillbaka till det förflutna och ibland vill jag bara slita ut alla mina tankar och känslor och bara leva här och nu. Men det går inte. Hur mycket jag än vill och försöker. Life sucks.
Det är så snuskigt varmt ute, så att jag inte ens vill gå ut och "njuta" av skiten. Fyfan. Lagom är alltid bäst, och nu är det ta mig fan FÖR varmt.
Idag tänkte jag istället ta tag i lite saker som förblivit ogjorda: fundera och besluta mig huruvida jag skall ta min högskoleplats på ekonomiprogrammet eller inte; sortera och fixa bland en massa foton; blogga ikapp lite; söka jobb; maila jobbet angående min garantilön i början på månaden; få tag på Carro P angående vår date i helgen och slutligen rensa upp bland alla mina tankar.
När allt detta är klart hoppas jag på att klockan hunnit bli tillräckligt mycket för att Linus ska ha slutat jobbet. Då bär det återigen ut till landet för en sista natt där ute på typ evigheter. FAN, vad jag inte vill börja jobba.

You say it best when you say nothing at all.


Snart två års kärlek.
"Och med dig spelar ingenting annat roll, för när jag är tillsammans med dig,
finns bara Du och Jag,
och allting annat blir suddigt."

(Älskling, du har gett mig de 614 bästa dagarna hittills i mitt liv.
Jag älskar dig så mycket!)

You can hold my hand if you want to.

Le tuesday spenderades tillsammans med Niklas och Carro ute på sjön. När jag har tid tänkte jag slänga ihop ett mer utförligt inlägg om dagen och givetvis publicera en massa bilder. Det kommer antagligen samtidigt som Gräsö-inlägget (som är påbörjat, men långt ifrån färdigt).


Yesterday

åkte älsk och jag in till stan, för att mamma och jag beslutat att jag behövde gå till läkaren. Mamma och Linus följde med som sällskap och stöd. Läkaren var något av det underligaste jag träffat på och morsan och jag bara tittade på varandra. Vi var stumma. Han konstaterade dock att jag har en bihåleinflammation och en infektion i hals och mun. När han kände på mina halskörtlar (heter det då?) så utbrast han: "OJ!" Ni kan ju förstå hur ont jag har haft (har). Han skrev ut antibiotika, nya astmamediciner, någon nässpray och nya migräntabletter. Jag känner mig som en jäkla narkoman.
Efteråt promenerade vi hem till my parents och fikade, innan Linus och jag begav oss hem till landet igen. På vägen käkade vi på Donken - Chicken Mc Nuggets - my fucking favourite. När vi kom  hem mådde jag som ett as och jag sov en stund i soffan. Efter lite käk släpade vi oss ut på en underbar kvällspromenad. Solen höll på att gå ner, det var alldeles vindstilla och tyst och jag blev lyckliglyckliglycklig. Sommaren på landet går inte att mätas med något annat (förutom våren, hösten och vintern ute på landet förstås. Alla årstider är det bästa jag vet. Det blir så mycket mer tydligt här ute. Tack och lov som fan att jag i princip bor mestadels av tiden här!). När vi kom tillbaka slog vi oss ner ute på altanen och spelade kort och pratade. Mys som fan. Sedan kröp vi ner i soffan och tittade på filmen "Fear". Och den var förvånansvärt bra. Ett par SATC-avsnitt senare somnade vi båda två. Vaknade igen vid kvart över tre och en kvart senare ringde Tobbe. Vi hade nämligen lovat att hämta honom och Niklas inne i Norrtälje. En halvtimme senare hittade vi dem på Flygfyrens parkering, åkandes och knuffandes på en kundvagn, haha. På vägen hem stannade vi vid Statoil och vid halv fem släppte vi av dem hemma hos sig. Linus och jag åkte hem, borstade tänderna gick och lade oss. Innan vi sade god natt hann vi även med ett Vänner-avsnitt.

Right now: Har precis kommit in efter att ha legat ute och stekt i solen. Jag pressar brännan nu som fan, eftersom jag börjar jobba nästa vecka. Och jobbar tre veckor framåt. Så nu gäller det. Jag är förbannat brun och jag är nöjd som fan. Även om jag inte skulle tacka nej till att bli ännu brunare. Men men.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan försöka hitta på något att göra. Imorgon ska älsk och jag till Grönan. Jag längtar som fan. Det ska bli oförskämt mysigt.

(Jag håller på att bli tokig på den här jävla hemsidan. Den fungerar aldrig som den ska. Vadfan är grejen med att "yesterday" ligger ett snäpp upp, när jag inte publicerat det så? Och varför går det inte att ändra? Jävla pisshelvete.)

I keep you on my mind both day and night.

Le weekend har spenderats i lugn och ro här hemma på vischan. I lördags satt älsk och jag hemma framför TV:n, då vi båda är förkylda som två as. Vi myste framför en massa serier och vilade upp oss.
Yesterday åkte vi in till stan på eftermiddagen för att hälsa på hemma hos mina föräldrar. Två timmar, en varsin glass, skratt och prat senare sade vi hejdå till mamma och pappa och åkte hem igen. Kvällen såg ut som vilken annan kväll som helst. Inga konstigheter what so ever.

Right now: Vi har precis kommit hem från Solna, där jag har klippt och färgat barret. Och hör och häpna, jag är (nästan) helt nöjd. Vilket inte har hänt så länge jag kan minnas. Jag hatar att gå till frisören och gör det allt som oftast motvilligt, när det verkligenverkligen är akut. Men den här gången blev det faktiskt bra. Bättre än jag vågat hoppas på.
Barret är nu kortare, fräschare och ljusare. Däremot tycker jag att det kunde ha blivit lite ljusare, men what to do. Det får jag fixa nästa gång.

I övrigt mår jag som ett AS. Jag har i princip tappat rösten helt och hållet. De ljud jag får fram är rossliga små pip. Oerhört läckert. Halsen värker dessutom något förbannat, så jag kan knappt svälja. Fyfan. Jag ska ligga under täcket hela kvällen och inte flytta på mig vad som än händer och sker. Så det så.
Imorgon planeras det att dra ut med båten tillsammans med Niklas och Carro och ev. Tobbe. Om vädret tillåter förstås. Jag hoppas på det bästa.
(Någon gång inom den närmaste framtiden kan ni förvänta er ett detaljerat och bildrikt inlägg om veckan at Gräsö. Så jag har inte glömt bort det, I promise.)

One-minute-Gräsö.

One-minute-Gräsö: Solsolsol (jag är brunbrunbrun!); god mat; nya, gamla, goda, äckliga & färgglada drinkar; sex-bajs-kiss-prat konstant; stön i tälten; mysiga små hak vid hamnen; trubadurer; bra musik & sång; sjuka & roliga smeknamn; nattliga promenader till campingen; skratt & umgänge; astrevlig bartender (som vi blev lite bundis med); korvgrillning; fotboll; kortspel i tältet; kamerahysteri; fantastiskt vackra solnedgångar; iskalla nätter; mys i sovsäcken & ren jävla semester.


Ett mer detaljerat inlägg med en sjuhelvetes massa bilder kommer!


When you know you've found the love of your life.

Kärleksbubbel: Idag går älsk och jag över till tjugotal. Vi firar nämligen 20(!) månader tillsammans idag. Det känns så märkligt och ofattbart, samtidigt som det ger mig pirr i magen. Om bara fyra ynka månader har vi varit ett par i TVÅ ÅR. Vad är det liksom? Vadfan är grejen med att tiden går så oseriöst fort? Jag fattar inte.
Jag har så svårt att greppa faktumet att det nu i natt är 20 månader sedan Linus och jag hade sex för första gången, att det är över ett år sedan vi firade vår halvårs-dag (en av de lyckligaste kvällarna i mitt liv!), att vi redan har varit förlovade i två månader, att det här är vår andra sommar tillsammans, men det som är svårast att förstå är att vi fortfarande blir kärare och kärare i varandra. Klyschigt, jag vet, men så är det. Och jag älskar det.
Jag älskar att leva tillsammans med Linus, att leva i ett sådant här starkt och hållbart förhållande. Jag älskar att dela allt med honom, att somna hud-mot-hud-nära varje natt och andas varandras andetag. Jag älskar att alltid-alltid-alltid känna mig trygg och älskad, att älska någon. Jag älskar att han älskar mig och jag älskar att älska honom.
Jag älskar honom mer än någonting annat. Någonsin
.


Pic tagen igår, sista kvällen ute på Gräsö.

SMS mottaget från Carro 2008-07-18 17.12: Grattis till 20 månader babe! KYSS <3

I can't forget the day I shot that bad bitch down.

Right fucking now: Har precis kommit hem från en veckas (fyra nätters) tältsemester ute på Gräsö. Jag har spränghuvudvärk, är oseriöst trött och sliten och är i stort behov av en lång och uppiggande dusch. Ikväll ska älsk och jag bara ta det lugnt och vila framför TV:n. Precis vad vi behöver.
En vecka kvar av semestern och jag börjar få ångest. Bah, vad tiden går fort. Men men, vädret har varit fantastiskt och jag har blivit förbannat brun. Solbränd så in i helvete. Har nog aldrig tidigare varit såhär brun. Jag är så oförskämt nöjd. Linus: "Fan, vad brun du är! Du är inte lik dig själv när du är sådär brun!" Hell yäss.
Ett inlägg om veckan på Gräsö kommer när jag orkar och har tid. En sjuhelvetes massa bilder väntar också på att publiceras. I sinom tid, baby, i sinom tid.
Dags att hoppa in i duschen!


You're the voice I hear inside my head.

Yesterday spenderades mestadels hemma i soffan, då både älsk och jag var trötta och sega. Efter middagen åkte vi in till Flygis för att handla nödvändiga prylar och sedan hem igen. Vi myste i soffan och vid tolv-tiden åkte vi iväg för att hämta Linus' parents. Det var asmysigt att sätta sig i bilen och åka iväg i mörkret. På vägen pratade vi om det sjuka faktumet att jag trivs så in i helvetes bra ute på landet. Detta trots att jag är uppvuxen i stan och att hela min familj (och släkt) är så mycket stadsmänniskor som det bara går att bli. Jag är nog det svarta fåret i min family, heh.
När vi kom hem kollade på 2 ½ Men och Vänner.

Right now: Har precis packat bilen full med tält, sovsäckar, kläder och gud vet vad. Imorgon bär det nämligen av upp till Gräsö tillsammans med Tobbe, Lina, Niklas och Carro. Jag ska för första gången sova i tält och det ska bli minst sagt intressant. Jag känner att det kan bli en jävligt rolig och mysig vecka. Kameran är nedpackad så allt ska dokumenteras.
När vi kommer hem blir det alltså en utförlig dokumentering och en in i helvetes massa bilder. Hoppas bara att jag överlever.

Wish you were here.

I onsdags kväll begav älsk och jag oss ut på en lång och uppfriskande joggingtur i skogen. Vi kände oss fantastiskt duktiga. Och det var nice som fan. Vi har varit förbannat duktiga vad gäller vår nyttiga och hälsosamma kost, ändå fram till i natt. Vi har käkat soppor och sallader och det har känts jäkligt bra. I natt sprack det dock när vi krökade och dessutom tryckte i oss Donken-käk in the middle of the night. Men äsch. Vi tar igen det en annan gång.
Efter joggingturen tog vi en lång och skön dusch innan vi kröp ner under täcket i soffan och myste tills vi gick och lade oss.

I torsdags åkte vi efter frukosten upp till Malmen för att sola och bada. Jag lyckades jobba tillbaka lite av min bränna, men jag är långt ifrån pleased. Jag vill vara brun, jättebrun vill jag vara. Det var hur som helst mysigt och vi lekte och myste i vattnet. Me love summer. Oh, I do. Flera timmar senare åkte vi hem, slängde ihop en tonfisksallad och satte oss ute i det gröna och käkade. På kvällen hade jag migrän så det blev ingen joggingtur för vår del. Istället åkte vi i sista sekund in till Flygis och köpte lite frukt. På kvällen gjorde vi det vanliga: myste i soffan framför en massa serier.

Yesterday åkte vi in till stan för att uträtta ett par viktiga ärenden. Efter en snabb sväng hemma för att hämta lite kläder åkte vi tillbaka till landet. Linus släppte av mig hemma och drog sedan iväg till Lina. Jag ringde Carro och usch vad jag saknar henne. Vi uppdaterade varandra och pratade och skrattade och bådas batteri tog slut. Mys som fan.
En stund senare kom Niklas förbi och gjorde mig sällskap. Vi åkte hem till hans polare för att hämta öl och sedan tillbaka hem igen. Någon halvtimme senare kom Linus i sällskap av Tobbe och Lina hem och jag och Niklas sprang och gömde oss. Men precis när de andra kom upp ringde hans mobil och vi blev avslöjade. Haha, det sög.
Därefter slog vi oss ner ute på altanen och drack öl, vin, romgroggar och tequila. Jag tog det jävligt lugnt för att minimera risken att få migrän. Jag har ju gjort research angående utlösningsfaktorer för migrän och alkohol är en stor. Värst är vin, cider och öl. Och det enda jag brukar dricka är just cider och vin, så jag är ganska körd. Men nu har jag i alla fall fått det svart på vitt, att det är alkoholen som framkallat migränen många gånger. Tipset är att dricka sprit, då det ska fungera bättre, så jag får väl köra på det.
Runt tolv-tiden åkte grabbarna in till Donken för att köpa käk, medan Lina och jag stannade kvar hemma. Vi pratade och det var bra och mysroligt. När grabbarna kom hem tryckte vi oss käk och fyfan vad gott det var efter flera dagar med soppa och sallad. Jisses.
Resten av natten drack vi, pratade, skrattade och lyssnade på musik. Lina pressade återigen Disney-låtar. Vid fyra-tiden cyklade (!) Tobbe och Lina hem (Niklas hade åkt ett par timmar tidigare) och Linus och jag städade lite och hoppade sedan i säng. Vi somnade dock inte förrän vid sex.

(Jag tog för ovanlighetens inga bilder under kvällen, utan Lina agerade kvällens fotograf, så bilder kommer förhoppningsvis.. I sinom tid.)


600 dagar, älskling.


Pic tagen för en vecka sedan.

Makes me happy: För exakt 600 dagar sedan blev två människor en. För exakt 14 400 timmar eller 864 000 minuter eller 51 840 000 sekunder sedan blev Linus och jag tillsammans. Idag har vi levt 600 dagar av våra liv tillsammans.
I drygt nio månader har vi bott tillsammans, sovit varenda natt ihop, gjort allting tillsammans. Vi har varit förlovade i 53 dagar och jag har aldrig någonsin under mina nitton levnadsår mått såhär bra. 

 

Och jag är sådär förälskad som man bara blir en gång i livet,
sådär kär som man aldrig någonsin kan bli igen,
för jag älskar Dig såsom man bara älskar sitt livs kärlek.


Pics tagna för en liten stund sedan.

Älsk sätter ord på mina känslor dagen till ära:
"Älskling, du är mitt livs enda riktiga kärlek. Och vår kärlek kan inte jämföras med vanlig kärlek här i världen. För jag vet, att om 50 år kommer vi fortfarande älska varandra lika mycket som idag. Om inte mer. För du och jag är för evigt älskling. Jag älskar Dig. Bara Dig."

Och jag känner precis likadant, älskling.
Och det är på Riktigt.
På Riktigt med stort R.




Nobody said it would be so hard.

Le monday spenderas hemma på landet, då jag mådde som ett as. Jävla fittförkylning. Vi myste i soffan, tittade på TV, SATC och Vänner. Efter en lång och snuskigt mysig kvällspromenad, då vi pratade om när vi träffades (nostalgi!), slog vi  oss ner i soffan och dipade chips. Så mys. Många timmar, mycket mys, ett par Vänner-avsnitt och massa chips senare gick vi ner och borstade gaddarna och hoppade i säng.

Yesterday åkte vi, efter en frukost, en dusch och uppfräschning, in till Täby Centrum. Jag fyndade ett par förbaskat tuffa och snygga och annorlunda skor på rean och ett nytt rosa nagellack. Ett par timmar senare drog vi därifrån och åkte till älsk's jobb, för att köpa en ny mobiltelefon till mig. Det var kärlek vid första ögonkastet. Den är snuskigt snygg, men jag ogillar menyerna skarpt. Färgen doesn't pleases me at all. Och man kan inte byta. Men sådant är väl livet. Därefter drog vi hem till my parents för att hämta lite saker vi glömt och sedan stressade vi hem för att kolla på Allsång på Skansen. Så jäkla mysigt. Middagen käkades i soffan och resten av kvällen försökte älsk lista ut ett sätt att fixa menyerna på min nya mobil.  Utan framgång då. Vid halv tre kröp vi ner i sängen och myste och tittade på ett Vänner-avsnitt. Vi slocknade och vaknade vid 05.30. Vi somnade om som två stockar.


Snuskigt snygg va?

Right now: Vi vaknade till liv för en halvtimme sedan, efter åtta timmars välbehövlig sömn. Förkylningen sitter fortfarande i, men det känns som om jag är på bättringsvägen. Tackar för det.
Vad som händer today har jag inte en aning om, men ikväll ska älsk och jag ta en lång joggingtur, för igår startade vårt nya liv. Vårt nya, hälsosamma och friska liv. Nu är det att ta i med hårdhandskarna som gäller. Vi ska bli snygga, smala. starka, friska och pigga. Jag är taggad till tusen. Håll tummarna för oss.
Nu ska vi äta frukost!

Du är min, bara min.

Veckan som gått: umgänge och shopping med Carro P, årets första dopp, sett Sex and The City-filmen (typ den bästa film jag sett!), bästaste Carro har fyllt tjugoett, shopping i Kista med älsk, köpt en ny bikini (så snygg!) och ett par nya mjukisbrallor, tre dagars jobb (men har fått betalt för fem), jobbat på och fått tillbaka lite av min solbränna, nyförälskelse, bölat till två filmer inom loppet av två dagar, fått typ alla mina långa naglar sabbade, blivit förkyld, funderat över och analyserat mitt liv, börjat längta efter HÖSTEN och insett att jag börjar bli vuxen (?).

Everybody dance now.

Halv sex imorse ringde mitt alarm och jag var så förbannat trött. Var på jobbet prick 06.45, hade morgonmöte och satte sedan igång att jobba. Det har SÅ INTE varit min dag idag. Allt har gått åt fanders; jag har fått ett stort jävla köttsår på benet (jag höll på att börja gråta!), fyra av mina långa och schygga naglar har antingen spruckit eller gått av helt, jag är förkyld som ett AS, mina fötter är på väg att kapitulera.. Ja, you name it.
Men.. JAG HAR SEMESTER NU! Hallelujah. Tack och lov. Som jag har längtat efter dessa tre veckor. SEMESTER, baby, SEMESTER! Kom att tänka på det idag, att jag har semster, inte sommarlov, utan fukking semester. Hur sjukt är inte det? Never more sommarlov liksom. Typ.


De har pressat den här på jobbet idag. Och den må vara gammal, men SATAN vad bra den är.


How am I supposed to breath with no air?

Yesterday jobbade jag fram till 20.00 och när jag slutat var Linus snäll och kom och hämtade mig. Det blev ingen sväng förbi Carro, då de skulle dra ut innan jag skulle hinna dit. Fukk. Hela kvällen låg älsk och jag nerbäddade i sängen och tittade på SATC och Vänner. Kunde det bli bättre? Inte en chans.

Myself ute på landet i förra veckan. Jag vet att du inte skulle banga.

Today:
Vaknade av alarmet vid halv sex, yippie. Fyfan vad trött jag var efter drygt fem timmars sömn. Hej & hå. Älsk skjutsade mig till jobbet och jag kom hem för en timme sedan. Jag har ont i hela kroppen. Värst är fötterna (de har aldrig varit så ledsa som nu!) och händerna. Men även benen, armarna och ryggen har fått sig en smäll. Usch. Bara en dag kvar innan semester (positivt tänkade!). Det ska bli oförskämt nice. Hoppas fan på bra väder, annars överväger jag att ta livet av mig. Faktiskt. Jag behöver jobba tillbaka brännan som jag åtstadkom för ett par veckor sedan. Det har ju knappt varit något solväder, så jag börjar blekna. Om man säger så. I hate it. Så fint väder är välkommet. Jag lovar.

Min älskling och jag ute på promenad i våras.

Vill ha solsolsol, tillbaka min snygga bränna, snygga naglar igen (jobbet tar död på dem..), kortare hår, evig SEMESTER, en sista-minuten, bättre fysisk hälsa, grillkvällar på landet, krogenrundor i stan, kvälls-och nakenbad, långpromenader, obegränsat med tid, obegränsat med cash, nya klackskor, nya klänningar, egen apartment med älsk, körkort och HÖST.

How can I make you feel this way?

Right now: Ligger hemma, börjar inte jobba förrän vid tolv. Ska försöka fixa så att jag bara jobbar halvdag, för Carro fyller ju 21 bast idag. Grattis! Ska försöka hinna förbi en sväng och gratta.
Det är vansinnigt varmt här inne och jag känner att jag snart kommer att avlida om jag inte gör något åt saken. Är förbannat trött efter att ha haft jour i tre dagar nu. Det innebär att jag skall vara tillgänglig för arbete som antingen startar 06.45 eller 09.00. Idag är ett undantag, De ska kunna ringa mig minst en timme innan och säga åt mig att dra till jobbet. Oberservera då att jag måste vara vaken och beredd på att de ska ringa redan vid 05.45. I onsdags och igår blev jag ledig, men får betalt ändå. Bangar inte. Det är inte så illa att ligga hemma eller gör vadfan man vill och få betalt för det. Hell yäss.
Jobbar hela helgen, men jag ska väl inte klaga. Får jävligt bra betalt med tanke på OB:n. Och efter helgen väntar långledigt för mig och älsk. Tre veckor att spendera precis hur vi vill, var vi vill, med vilka vi vill. Fett nice.

En parentes: Om sex ynka dagar har älsk och jag varit ett par i 600 jäkla dagar. Jag var bara tvungen att nämna det, för jag tycker att det är så sjukt. Sexhundra dagar liksom. Hej & hå.


KÄRLEK!

Luften bor i mina steg.

Our sunday började vid tio-tiden, då älsk och jag klev upp för att en timme senare rulla in till stan, då Linus skulle jobba. Han lämpade av mig hemma och jag var så trött att jag knappt kunde stå på benen. Efter lite fördriven tid framför laptopen satte jag igång ett Sex And The City-avsnitt. Jag somnade efter halva och vaknade inte förrän flera timmar senare, vid fyra-tiden, då Linus ringde. När vi lagt på somnade jag igen och vaknade en halvtimme senare. Helt vansinnigt. Jag hoppade in i duschen och när Linus kom hem åkte vi hem till landet. Vi myste och tittade på TV hela kvällen.

My monday började på samma vis som morgonen innan, då älsk skulle in och jobba. Jag kom hem vid tolv-tiden och två timmar senare befann jag mig inne på stan. Jag mötte upp Carro P, för att shoppa och umgås. Jag hittade en färgglad och somrig hoodtröja och två t-shirtar till älsk (han hade bett mig leta efter kläder till honom..) och Carro kirrade prylar inför hennes resa. Hon drog ju till Bulgarien igår, den jävlen. Jag hatar henne lite just nu. Efter att ha plöjt en massa butiker slog vi oss ner på ett café och snackade skit. Det var jäkligt mysigt. Ett par timmar senare kutade vi runt i sista sekund innan alla butiker stängde. Runt sju-tiden satte vi oss på tuben mot Vällingby där vi skiljdes åt en timme senare.
Väl hemma tog jag det lugnt och sedan kom älsk hem och vi åkte ut till landet. Vi käkade pizza, myste plöjde Vänner och SATC-avsnitt, drack te och pratade. Förbannat bra.

Le tuesday var både älsk och jag lediga så vi spenderade dagen ute på landet. Vi städade, gick en promenad, och bara var. På kvällskvisten kom Linus' familj hem, efter en veckas resa. Vi snackade lite med dem, kollade på Allsång på Skansen och sedan packade vi ihop alla våra saker och började rulla in till city. Detta p.g.a. att jag hade jouren på jobbet på onsdagen och var tvungen att vara tillgänglig för jobb fram tills 09.00. När vi kom hem till mina föräldrar glodde vi på ett Vänner-avsnitt och sedan blev det bums i säng.


Myself & Carro P.
Denna bild är tagen på champagnefrukosten på vår studentdag, den 10:e juni 2008.
Ta mig tillbaka!


Once you know there was never an honest word.


Le saturday
började vid tolv-tiden, då älsk och jag kände att det var dags att kliva ur sängen och försöka käka något. Vi slog oss ner i soffan på nedervåningen med ett paket havrekuddar som vi tryckte i oss. Världens bästa återställnings-käk. En kort stund senare somnade vi i en varsin soffa. Några timmar senare vaknade vi och jag mådde fortfarande illa efter migräntabletterna. Vi båda var trötta som aldrig förr. Vi lyckades efter många om och men släpa oss ut för att ge kaninerna käk och för att vattna växthuset. Framåt eftermiddagen åkte vi in till Norrtälje och tjackade mängdes med pommes frites, som jag varit sugen på hela dagen. Sedan handlade vi lite käk inför kvällen. När vi kom hem vilade jag en stund i soffan, innan vi tog en dusch och började fräscha till oss lite.
Runt sex-tiden anlände Niklas till our place och en stund senare även Tobbe och Segel. Jag var så trött att jag höll på att somna vid köksbordet. Vi grillade och käkade god mat, snackade, drack (jag och älsk höll oss däremot nyktra), rökte pipa och hade det trevligt.
Framåt två-tiden var Niklas och Segel lite salongsberusade och fett pepp på att dra ut på krogen. Efter en del diskussioner fram och tillbaka beslutade dem sig för att dra ut i Norrtälje. Linus och jag skjutsade därför in dem och Niklas satt och sjöng (läs: skrek)  i mitt öra hela vägen in. Och jävlades och mobbades, haha. Väl inne i Norrtälje kramade vi grabbarna hejdå och vi kramade Segel lite extra hårt eftersom han drog till USA idag. Han skall vara borta någon månad, den lilla skiten. Sedan åkte vi hem i nattdimman och efter lite uppröjning myste vi ner oss i sängen med datorn för att plöja ett Vänner-avsnitt, men vi somnade typ dirr.
Kvart i fem på morgonen vaknade vi av att Linus mobil ringde och att det bankade på dörren. Det var Niklas och Segel som skulle hämta något. Det enda jag minns av deras besök var att Niklas sade: "Jag ska fan gå upp och väcka Jessi!" Varpå Linus hade sagt typ nej och då hade Niklas frågat om jag var full. Haha. Sedan somnade jag och vaknade igen någon gång på söndagförmiddag..


My company for the evening: Tobbe, Segel, Linus och Niklas.
Fett heta, eller vad säger du?