And that's alright.

My day startade 05.25, då mitt fruktansvärda mobillarm väckte halva huset. Inklusive mig, vilket är föga förvånande då jag nog aldrig har varit så trött som jag var imorse. En dryg timme senare gick älsk och jag ner till bilen för att dra till jobbet. Ångesten jag kände då var något av det värsta på länge. Herre min Gud. Genomled dagen och lyckades på något jäkligt konstigt sätt slå mitt rekord idag igen. Det ligger nu på 5,1 ton (fem komma en ton alltså..). Känn på den ni!
Kvart i fyra stämplade jag ut och sprang ner till bilen där Linus väntade. Världens bästa älskling. Väl hemma käkades det pannkakor i sängen och pratades om dagen. Som jag har längtat efter honom.
Eftermiddagen har spenderats mestadels i sängen, jag sov en stund, vi har käkat choklad, kollat runt på nätet (Linus försöker tvinga mig att besluta vilken färg på IPhone han ska ha och det är ett jäkla tjat om den där förbannade telefonen.. men han är söt), vi har spelat kort ute på balkongen och nu ligger vi här. Jag är döddöddöd. I hela kroppen.
Tänkte snart hoppa in i duschen och sedan ligga nära-nära-nära älsk hela kvällen. Det finns nog ingenting bättre.

 
Denna gör mig på äckligt bra humör.


Och..
imorgon är det fredag! Det gör mig lyckliglyckliglycklig! Herrejissanes vad jag behöver HELG! Långhelg också, kan det möjligtvis bli bättre? Nej, det kan det inte. Yäss. Imorgon åker Linus och jag ut till landet och det ska bli underbart (!) så in i helvete. Det är dock ledsamt att Linus jobbar hela helgen, men vi har kvällarna tillsammans, så jag ska inte klaga. Och sen på måndag har vi hela dagen till vårt förfogande.
GE MIG HELG NUNUNU!

    

Summerpics that makes me happy.
(L)

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback