I was made for loving you baby, you was made for loving me.

Ja, nu var det ett bra jävla tag sedan jag bloggade. Jag har helt enkelt haft för mycket att göra och för lite ork att dokumentera allting som har hänt.
Meeeen.. Sedan sist har jag pluggat som en fuckingjevlaidiot och därmed kammat hem 'bäst i klassen' på engelskaprovet,  ett MVG på geografiprovet och ALLA RÄTT (återigen) på naturkunskapsprovet. Jag äger ju faktiskt ganska hårt. Jag har fikat med prinsessorna, tränat och shoppat med Avin, firat 5 månader med min älskling (med bio och en massa mysig massage, sweet) och umgåtts och njutit av honom galet mycket, festat & myst med bönderna, skaffat sommarjobb (5 veckor av mitt liv är förstört. JAG VILL INTE!!!), slösat bort typ alla mina pengar och därmed fått panik över älsklingens halvårspresent och Mickis 18-årspresent, gah och slutligen bestämt mig för att fixa körkort så fort som möjligt. (Heh.. wish me luck.)

För tillfället sitter jag hemma hos Linus och nyser och snörvlar (ja, jag är förkyld IGEN) och väntar på att han ska vakna. Fast egentligen gör det ingenting att han sover, för han är så himla söt.
Vad som väntar under dagen har jag ingen aning om, men jag tror det blir bara blir en massa myspys (och bubbelbad och massage!!!!!) som vanligt.

Just nu ser jag fram emot valborg, då det blir grillning och krök hos Niklas med honom, Carro, Lina och Tobbe, Mickis fölsemiddag (måste fixa present! förslag någon?), kristihimmelfärdsledigt, min och Linus halvårs-dag och allt som hör därtill, sommarlov (trots att jag måste jobba och alltså knappt hinna göra ett dugg annat, GAH!!!) min 18-årsdag (som är galet efterlängtad) och utgång (och supa skallen av mig tjejerna), min feta lön (om jag står ut helvetet) och sommaren överhuvudtaget (med undantag, ja ni vet) med  grönan, sol&bad, landet(!!) och en massa tidlöshet. Bangar inte.

ENJOY förfan.

This is for you, this is for me.

Lovet är som nog alla säkert vet.. SLUT. Finito. Gone. Och jag är minst sagt.. oglad.
Tänkte slänga ihop en kort version av den sista halvan av mitt lov härnäst. Enjoy.

Sist var det torsdag och jag väntade på att Linus skulle vakna. Det gjorde han så småningom och vi åt frukost (galet efterlängtad för min del!) och duschade och så. Sedan tog vi moppen ner till Ica och köpte en massamassa onyttigt och en varsin glass som vi avnjöt i vårsolen innan vi åkte hem. Det lagades middag och på kvällen kom Niklas & Carro och Tobbe & Lina för att mysa och kolla på film med oss. Lina & tobbe lämnades oss tidigt och därefter ville Niklas och Linus kolla på den där krigsfilmen 300 ni vet. Carro och jag bangade och hade tjejsnack istället. Efter filmen sade vi hejdå till C & N och gick och lade oss.

Vad vi gjorde i fredags är jag inte riktigt säker på, men jag har ett litet minne av att vi mest mös och kollade på tv. På kvällen åkte vi i alla fall till Tobbe och krökade med folket. Vin och vattenpipa, och Tobbes öl-historier gjorde i alla fall min kväll.
När vi kom hem fyllekäkade vi och sedan gick vi och lade oss. Men Linus bökade omkring och jagade myggor och gud vet vad. Han är söt min man.

Vi sov bort hela lördagen (kanske inte så konstigt med tanke på att vi somnade fem på morgonen). Påkvällen mös vi med massa filmer i alla fall.
Och på söndagen åkte jag hem. Men innan hann vi med att sitta ute i solen och hoppa studdsmatta i det underbart fina vädret.

Och sen började skolan och igår morse, 8.25 klev jag in på min franskalektion. Hallelujah.. jag ville helst gå och dö. Jag genomled dagen i alla fall och efter blev det en fika med Avin på stammisfiket. Sweet.

idag hade vi endast en ynka lektion, jävligt NAJS. har dock spenderat de flesta timmarna till att plugga fucking historia. Jag är ganska körd. Men Linus kom förbi en stund och lättade upp livet lite. Men tiden gick alldeles för fort och snart hade han åkt hem och jag satt här med böckerna igen. IT SUCKS.

Just nu skulle jag inte banga på:
- En sista-minuten till Grekland med Carro. När drar vi?
- En massa ledig tid till att göra vad jag vill.
- Att fylla ARTON.
- Få somna med älskling. (Jag saknar dig massamassa!)

PUSS!


God morning sunshine.

God morgon. Eller morgon och morgon.. snarare förmiddag..
För tillfället sitter jag hemma hos älsklingen och väntar på att han ska vakna, min lilla sömntuta.. medan jag själv varit uppe i snart två timmar.
Känner att magen börjar skrika efter frukost.. hmm

I tisdags träffade jag min kära vän Jojjo och det blev en tur till stan, i hopp om att fynda.. så blev dock inte fallet. Eller mjo, hon köpte en väska och jag ett paket plåster (?) Det blev som vanligt middag på donken och massa prat och skratt. Really NAJS alltså. Efter några timmar satte vi oss på tuben hem och i Vällingby skiljdes vi åt och jag mötte upp Carro för en fika. Prat, prat, prat och skratt i mängder, as usual.
När jag kom hem satte jag igång med att pyssla om mig själv. Jag tog en dusch, smörjde in hela kroppen med BUS och målade om naglarna. Sedan var jag som en ny människa.

Igår blev det ytterligare en dag på stan dock tillsammans med Avin och Amanda (vi var barnvakt samtidigt). Det blev Happt Meal på donken (jag måste seriously sluta äta där..) och timmar i leksaksaffärer, till Amandas lycka. Jag hann dock med att köpa massa smink och hitta (och köpa) världens sötaste linne. YES.
Efter några timmar kramade jag sötnosarna hejdå och jag åkte hem till Linus.
Resten av kvällen mös vi järnet, som jag hade längtat!

Nej, nu vill jag verkligen ha frukost, så nu ska jag väcka Linus.. önska mig lycka till.
PUSS!


Shame on me.

God morgon.

Tack vare mina kära flickor Linda och Jojjo har jag också blivit NÖRD och fixat mig en bilddagbok. Jag tyckte det passade bra nu när jag snart får en sprillans ny mobil - jag ska langa foton så det står härliga till.

Spana gärna in den http://Jessi-ca.bilddagboken.se

Kolla gärna in de två ovanstående nördarna också
http://Galenskaparna.bilddagboken.se
samt http://Jojjjoo.bilddagboken.se

ENJOY vettja!

I belong to you.

The days are passing by och jag njuter äckligt mycket. Life is pretty sweet.

Sedan sist har det varit mysfredag med Linus, då vi bara mös och lagade middag tillsammans. Vi avslutade kvällen i soffan med tre filmer. (Lyckades hålla mig vaken genom två, jag äger typ.)

På lördagen åkte jag hem och på vägen hem tog jag mig igen det sista kapitlet i min bok. Galet bra bok. Jag kom hem och sminkade mig för att sedan gå iväg på påskmiddag hos mormor. Jag åt och åt och det var himmelskt gott.. och jag rullade därifrån. Typ i alla fall. Jag hann hem och sitta framför datorn i någon timme för att sedan gå och möta Avin och Leyla. Tanken var att vi skulle gå en kvällspromenad men vädret misstyckte så det blev en timme på Donken med prat och skratt istället. Inte mig emot.
Trött som en idiot kom jag hem, kollade lite på tv och somnade som en stock efter ett långt telefonsamtal med Linus.

Efter almost tolv timmars välbehövd sömn vaknade jag på söndagen och fixade mig iordning. Runt två kom Linda förbi och efter ytterligare en timme gick vi och mötte upp Avin, för att käka middag/lunch på Donken. Alla tre var galet trötta och sega och vi kom inte därifrån förrän drygt två timmar senare, efter att ha tryckt i mig universums godaste Mc Chicken (jag är frälst) och skällt ut två jämåriga (dock väldigt omogna) killar vid bordet bredvid.
Därefter blev det ett besök i videobutiken och vi gick därifrån med två filmer - Ghost Ship och Förortsungar.
Skyndade oss hem och slängde oss i sängen med popcorn, chips, dip och godis - nyttiga klubben.
Sedan sträckkollade vi på filmerna som både var bra (Förortsungar var snäppet bättre) och mös hela kvällen.
Runt elva lämnade Linda oss och jag och Avin lyckades fördriva tiden tills vi var så pass trötta att sängen lockade. Efter många om och med och utkastning av varenda förbaskade tickande (!!!) klocka sade vi god natt och somnade bums.

Idag vaknade vi utvilade (?) sent och tvingade trötta i oss frukost. Sedan bäddade vi oss återigen ner i sängen och kollade på Våra bästa år. Därefter blev det bråttom och jag lyckades duscha på FEM minuter (!?) och på dryga halvtimmen hade jag gått från halvdöd zombie till jag-ser-så-pass-bra-ut-att-jag-kan-lämna-lägenheten. inte illa för att vara mig. Vi stressade in till stan för att gå på bio. Vi såg "Music and Lyrics" som ingen av oss visste vad det var för film. Men vad gör man inte för att få tiden att gå? Den visade sig vara helt okej dock och det var en del bra musik i den.
Halvdöda åkte vi hem och skiljdes åt i Abrahamsberg. Sedan jag kom hem har jag kollat på mitt absoluta favoritprogram (kalla mig nörd om du vill) Nanny (min humor ut i fingerspetsarna) och ätit middag.
Jag har egentligen en massa plugg som jag borde ta mig igenom snarast, men jag tror jag skjuter fram det lite till och lägger mig och börjar läsa en ny bok, en kärleksroman.

För tillfället saknar jag Linus galet mycket (och det är typ fucking 48 timmar kvar tills jag får pussa på honom igen. FUCK.) Ibland är livet orättvist. (Jävligt orättvist!)

BTW, Carro kom hem nu!

PUSS OCH KRAM!

Those three words are said to much, they're not enough.

Dagen med stort D har äntligen kommit och framför mig finns tio lediga dagar. Jag är lycklig ändå ner till stortån.

Dagen till ära struntade jag i min franska (för det var ju ändå sista dagen och jag var ju så himla trött..) och slutade därmed två. Jag och min kära kära vän Avin traskade upp till centrum där det med skoprovning, klädtittande och prat och skratt. Sedan sade vi hejdå och jag gick hem, pratade lite med mor och far och packade väskan för att på en torsdag få sova med älsklingen. Sicken lyx!
Linus kom en stund senare och vi begav oss in till stan. Jag tvingades med in i en massa tråkigare affär såsom OnOff och dylikt i jakt efter något som jag inte fattade vad det var. Ett snabbt besök på Donken hanns även med och jag fick en helt underbart god CHICKEN BURGER. My favourite. (Linus and Mickis likes it to!) Därefter bar det äntligen ut till landet.

Nu sitter jag här och vi har precis ätit middag med the family. Linus har fått en ny dator som han ska bygga ihop ikväll och det innebär alltså att jag har nothing to do. Ska i och för sig läsa min bok som jag lånade för någon vecka sedan; "Äcklig". Har ungefär samma handlig som "Pojken som kallades Det" Den är alltså riktigt vidrig och hemsk, men samtidigt väldigt bra.
Kom just att tänka på att det är synd att Carro inte är här ute hos sin Kalle, för efter eftersökning har vi kommit fram till att vi är ganska nära varandra när vi myser hos våra boyfriends. "Om både kör gasen i botten tar det bara två och en halv minut!" To bad att vi inte kan gå vilse i skogen tillsammans ikväll.. Miss. You.

Åh, nu börjar det lukta brasa här. Så ska nog sätta mig i soffan och sjunka in i min bok och spana lite på Linus (och förundras över hans kunskaper gällande datorbyggande.. och sen så måste jag nog pussa lite på honom också!)

Förresten, i nästa vecka blir jag med NY MOBIL! My precious little baby! Life is sweet..

Glad Påsk!
(Hmm, om man skulle joina hans lillebror och gå påskkärring..? Kanske inte..)
PUSS på alla!


If you love life - show it!

Jag sitter och pluggar matte, dricker påskmust (I love it!) och har The Ark - The worrying kind på högsta volym. Och jag känner mig bara så himla lycklig. Helt tillfreds med livet. (What a lovely feeling!)
För när jag tänker efter är jag faktiskt jäkligt lyckligt lottad.

Först och främst gör vädret och våren sitt för humöret och jag är barnsligt lycklig över solen och har varit hela veckan. Gah, så underbart. Sedan är det endast blott fyra dagar kvar tills påsklov och jag är ivrig och jag längtar och har redan börjat planera för fullt för att få ut maximalt av mitt lov - det ska bli massa umgänge med Avin (vilket innebär shopping, myskväll och skratt), mys med älsklingen, umgänge med Linda och förmodligen lite festande. Sa jag att jag längtar? (Och sedan är det endast drygt 8 veckor till SOMMARLOV. I just can't wait!)

Och den största anledningen till denna totala tillfredställelse är mina underbara vänner och min galet bästiga pojkvän.
Jag har utan tvekan världens bästa vänner, varav fyra är mina absolut bästa! Mina älskade prinsessor.
Och sedan att jag har en Carro (en av the four) en alldeles egen Carro, gör verkligen livet komplett. För hon är den som tänker precis likadant som mig och som finns närsomhelst, varsomhelst och hursomhelst.

Och slutligen har jag, som sagt, universums bästa pojkvän. Och inte bara den bästa utan även den snyggaste, sötaste, sexigaste, mysigaste, snällaste och underbaraste. Jag vet att ni är avundsjuka, men han är MIN. Hah!
Jag störtälskar dig, Linus.

Jag bara älskar våren, solen, livet. Vänenrna och pojkvännen.
Ååh, jag är så lycklig.

PUSS och kram!