I was made for loving you baby, you was made for loving me.

Ja, nu var det ett bra jävla tag sedan jag bloggade. Jag har helt enkelt haft för mycket att göra och för lite ork att dokumentera allting som har hänt.
Meeeen.. Sedan sist har jag pluggat som en fuckingjevlaidiot och därmed kammat hem 'bäst i klassen' på engelskaprovet,  ett MVG på geografiprovet och ALLA RÄTT (återigen) på naturkunskapsprovet. Jag äger ju faktiskt ganska hårt. Jag har fikat med prinsessorna, tränat och shoppat med Avin, firat 5 månader med min älskling (med bio och en massa mysig massage, sweet) och umgåtts och njutit av honom galet mycket, festat & myst med bönderna, skaffat sommarjobb (5 veckor av mitt liv är förstört. JAG VILL INTE!!!), slösat bort typ alla mina pengar och därmed fått panik över älsklingens halvårspresent och Mickis 18-årspresent, gah och slutligen bestämt mig för att fixa körkort så fort som möjligt. (Heh.. wish me luck.)

För tillfället sitter jag hemma hos Linus och nyser och snörvlar (ja, jag är förkyld IGEN) och väntar på att han ska vakna. Fast egentligen gör det ingenting att han sover, för han är så himla söt.
Vad som väntar under dagen har jag ingen aning om, men jag tror det blir bara blir en massa myspys (och bubbelbad och massage!!!!!) som vanligt.

Just nu ser jag fram emot valborg, då det blir grillning och krök hos Niklas med honom, Carro, Lina och Tobbe, Mickis fölsemiddag (måste fixa present! förslag någon?), kristihimmelfärdsledigt, min och Linus halvårs-dag och allt som hör därtill, sommarlov (trots att jag måste jobba och alltså knappt hinna göra ett dugg annat, GAH!!!) min 18-årsdag (som är galet efterlängtad) och utgång (och supa skallen av mig tjejerna), min feta lön (om jag står ut helvetet) och sommaren överhuvudtaget (med undantag, ja ni vet) med  grönan, sol&bad, landet(!!) och en massa tidlöshet. Bangar inte.

ENJOY förfan.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback