I smile because of you, guys.

Jävlar vad fort dagarna går, det är helt galet. Snart är tisdagen slut, vilket innebär en dag närmre skolan.. rädda mig.
Fast jag som alltid (vissa håller nog inte med, men whatever) försöker vara positiv, tänker göra dessa dagar av lovet som är kvar till de bästa någonsin eller i alla fall riktigt bra.
Idag var en bra början då jag och min älskade älskade Carro tog en runda på stan. Jag shoppade loss idag igen (oh where did my money go?) och det blev två toppar (en söt rosa och en snygg svart, yay) och underkläder. Så jag är återigen helnöjd. Helnöjd är jag även med hela dagen tillsammans med en av mina absoluta vänner. Hallelujah!

Efter vår korta lilla shoppingrunda åkte vi till gamla Vällingby där vi kramades hejdå. Jag mötte mor min eftersom jag hade läkartid p.g.a min helvetiska hosta som pågått i 6 veckor (!?). Det visade sig vara min astma så det blev mer astmamedecin och kortisontabletter. (Jag kommer bli tjock!)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka få bort min (dagliga) huvudvärk. Jag börjar nästan tro som Linus, att jag har brist på något. Eller så är min kropp bara jävligt cp.

Jag längtar till imorgon, då det blir mysdag/kväll med två av prinsessorna, Avin och Linda. Kan det blir mycket bättre?
Och så längtar jag tills torsdag när jag äntligen får pussa på min älskling igen.
Fuck, I'm in heaven.. but I'm enjoying it.
PUSS!

You are my endless happiness.

Hej alla glada!
Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men sanningen är att jag inte har haft tid. Jag har dock tänkt tanken flera gånger under veckan, men det har som till synes inte blivit av. Förrän NU.

Veckan har bestått, som vanligt, utav en massa älskling. Jag har även hunnit med en mysfika med Avin och Tanya och en fika med Carro. Bangar inte.
Och det har äntligen äntligen ÄNTLIGEN blivit sportlov. Jag är lycklig.
Lovet inleddes med en heldag (och natt) tillsammans med min Avin. Vi gick runt på stan och shoppade loss, eller jag gjorde snarare.. Jag hittade ett par (efterlängtade!) svarta byxor, en röd (skitsöt!) top och två par örhängen (!?) Det var år och dar sedan jag köpte ett par örhängen, men både jag och Avin har fått något ryck och bara går runt och letar snygga örhängen. Och mina är ursnygga så jag är fett nöjd. Det blev en (efterlängtad!) middag på Pizza Hut och pizza kan inte smaka bättre än efter en heldag på stan. Matta och belåtna (och hysteriskt skrattiga och trötta) satte vi oss på tunnelbanan hem mot Vällingby.  Där inhandlades popcorn och hyrdes film. Resten av kvällen jäste vi i sängen och bara umgicks. Framåt småtimmarna mådde jag dock helt sepedåligt och det visade sig att jag hade feber (!?) så vi somnade ganska tidigt.

Morgonen därpå vaknade jag, mot alla odds relativt pigg (utan feber). Jag och favoriten åt en msyig frukost och sedan gjorde vi oss i ordning. Runt halv ett någon gång gick vi ner till frisören och Avin tog hål i örat (jag säger ju att vi fått örhängeshysteri.. hmm) och därefter satte vi oss på tuben. I Abrahamsberg lämnade hon mig och jag fortsatte ut till Linus och älskade landet. Efter en sisådär två timmar kunde jag kliva in genom dörren med stelfrusna händer och fötter. Och OM det var härligt att slänga sig i en varm famn då. (Jag är helt lycklig och helt tokkär. Bara så du vet.)
Efter en god middag och massa mys åkte vi till Niklas för att ha myskväll med honom, Carro, Lina och Tobbe. Med melodifestivalen, chips, läsk (Tobbes) chokladkaka, sällskapsspel och Twister kan man inte ha tråkigt. Och det hade vi inte heller. Vi körde nästan Twister i typ 4 timmar konstant och jävlar vad ont i kroppen man hade dagen efter, men fan vad roligt det var. (även om jag typ.. sög) Trötta men nöjda sade vi hejdå till dem andra, åkte hem och somnade som två stockar vid tre. 

Hela söndagen bara försvann och vi fick inte så mycket gjort kanske. Efter en totalt bortslappad dag somnade jag i soffan till båda filmerna.  Någon gång efter det gick vi och lade oss och mös tills vi somnade. (JA TACK)

Idag var det dags för mig att åka hem, så vi gick upp tidigt för att vara oss. Vi (eller älsklingen) gjorde omelett till frukost, sedan mös vi till Våra bästa år, duschade och åkte upp till bussen. Där pussades vi hejdå (för att inte ses på tre hela dygn, det längsta vi har varit ifrån varandra helt och hållet.. jag bangar, men sånt är livet.) Nåväl, när jag kom hem åt jag middag och sedan dess har jag inte gjort så mycket.
Kollat efter en ny mobil som jag troligtvis ska få, då min börjar bli rätt sliten och dessutom har en spräckt yttre display efter helgen. Den är rosa och vit och ASSNYGG. Yay.

Imorgon väntar en heldag med min älskade Carro. Det blir stan med fikamys och kanske myskväll sedan.
Och på onsdag blir det massa umgänge med Avin och troligtvis myskväll med henne och Linda.

Ibland är livet bara för hääääääääärligt. Med helt galet söta vänner varav fyra bästa (som är vääärldens bästa) en galet underbar pojkvän och ett allmänt behagligt liv, kan det ju inte bli bättre.
Jag älskar er!

Sportlov sportlov heeela daaaan...
PUSS!


3 månader idag, älskling.

Jag kom just hem från älsklingen och trots att jag redan saknar honom som en tok, så är jag lyckligast i världen. Det har varit den mysigaste helgen på länge. Och idag firar vi 3 MÅNADER! Jag älskar dig.

I fredags efter skolan begav jag och Avin oss till frisören (måndagens tid blev inställd) för att klippa mitt kära hår. Som jag tidigare nämnt är jag sjukt feg när det gäller sådant här och är alltid rädd för att det ska bli för kort. Och det var just det, det blev. Jag har inget hår kvar! Och hon som sa att hon skulle behålla min längd, tji fick jag.
Nåväl, när dem snaggat klart mig gick vi hem till mig för att måla Avins naglar, Linus gjorde oss även sällskap. Någon timme later traskade vi upp till Donken för att äta lite och sedan satte vi oss på tunnelbanan in mot stan. I Abrahamsberg kramade vi Avin hejdå och vi fortsatte till Tekniska för att ta bussen ut till älskade landet.
När vi kom hem åt vi en efterlängtad middag och kollade på Lets dance. Vi skulle även kolla på The guardian, men som vanligt somnade jag. Linus tyckte den var bra i alla fall.

Igår morse vaknade vi faktiskt ganksa normal tid, vilket händer en gång om året ungefär när det gäller oss. Så vi åt fruskost och duschade och sedan åkte vi ner till Ica som vanligt. När vi kom hem lämnades vi ensamma, då de andra var bortbjudna på middag. Så vi bakade kladdkaka och älsklingen lagade middag. Mysigare kunde det inte bra. Även om han klagade lite på att jag inte hjälpte till. Haha.
Resten av kvällen myste vi framför tv:n, kollade på melodifestivalen och på Departed (jag somnade och missade halva filmen, as usual) Innan vi somnade låg vi och pratade om allt och ingeinting.

Idag firar vi som sagt 3 månader och älskligen fick en massage dagen till ära.
Och lite mys hann vi även med, innan det var dags för mig att åka hem igen. Helgerna går alldeles för fort. I hate it.

Men nu är det endast 5 dagar kvar tills lovet. WOOOHOOOOOOO! WUUUUPPPIIIEE! YAAAAAY!
Så jävla efterlängtat!
Men nu måste jag plugga, för det klart man ska ha prov sista veckan. Blää..
PUSS!

Sail away with me, honey.

Jag måste bara börja det här inlägget med ett stort "haha". Lyssnar på en "sommarlåt" som en kär vän skickade till mig alldeles nyss, men herre jävlar. Får det här kallas musik? Byz - Sommaren är här. Nej tack. Haha.

Nåväl, jag har varit hemma från skolan idag också, men var där på ett snabbt besök. Kramade lite på Avin, lämnade papper, hämtade böcker och pussade på Linus. Inte så illa jobbat på en kvart.
När jag kom hem från den lilla visiten kollade jag på tv och slappade framför datorn.
Rastlös som jag är traskade jag lite senare upp till centrum och köpte mig en tidning, bara för att ha något att fördriva tiden med. Linus slutade alldeles lägligt så jag fick pussa på honom lite till innan han åkte hem.
När jag återvänt hem vilade jag och läste min härliga och nyinköpta Cosmo.
När bror min kom hem (eller han bor ju inte här längre, men whatever) så räddade han min kväll. Han hade tagit med sig en film, Pan's labyrint. Tokigt bra och speciell film. Se den!
Sedan har jag inte gjort så mycket met. Förberett lite inför morgondagen då jag ska tillbaka till skolan.
Wuppie? Nooo...
Men det är ju trots allt FREEEEEEEDAG. Friday I'm in love!

PUSS!

Envis förkylning, överdosering av kärlek - en helt vanligt alla hjärtans dag?

Jag sitter fortfarande hemma plågandes med den här förbannade förkylningen och nu, när älsklingen har lämnat mig, är den mitt enda sällskap. Rädda mig.

Mitt välmående går upp och ner som en berg&dalbana - ena sekunden kan jag knappt andas och hostar som en idiot och andra kan jag känna mig.. bra är väl att ta i, men i alla fall helt okey. Jag får väl hoppas att det innebär att jag är på bättringsvägen.
Idag har jag umgåtts med min kära mor. Vi har besökt Vällingby centrum och ätit middag tillsammans.. vilket innebär att jag spenderat mer tid med henne bara under dagen, än jag gjort på flera månader. Skönt var det hursomhelst.
Träffade Avin gjorde jag också en snabbis, för att ge henne en liten Alla hjärtans dag - gift. Och det var sjukt härligt att se henne bli så glad. Sötnos.
När Linus slutat skolan mötte jag honom och vi köpte, dagen till ära, våran glass - Ben and Jerrys. Och resten av kvällen har vi spenderat i min säng.

Idag har jag och älskligen, på tal om ingenting, känt varandra i 365 dagar och varit tillsammans 90 utav dem.
I'm fucking high.


I'm living in a dream.

Dagens tredje inlägg, personligt rekord. Men jag har tid över igen. Massaaa tiiiid...
Nåväl, sedan sist har jag bara myst med älskligen Och jag mådde mycket bättre sekunden han klev in genom dörrarna.
Jag har alltså kommit på den bästa medicinen mot förkylning - en sanslöst fin pojkvän, choklad och massa kärlek. Så nu ska du se att jag snart är back on track igen!
Och jag måste även ge mig själv lite beröm, jag har mot all förmodan gjort det där skolarbetet jag pratade om. Fan vad jag är bra.

Jag blir nog hemma från skolan imorgon också.. vilket är skönt men ångest för mig. Jag har ingenting att göra! Men det är trots allt Alla hjärtans dag imorgon och det är inte helt fel. Vad jag och älsklingen ska göra, vet jag inte, men det blir troligtvis en massa mys. Vi har förövrigt känt varandra i exakt ett år imorgon. Sweet.

Vill också tillägga att favorterna Avin, Carro, Linda och Mickis ÄGER.
You make me smile.
.


Lite tid över.

Och så var jag tillbaka igen.
Jag måste dock erkänna att jag inte varit så produktiv (ÄN!) som jag skrev i det föregående inlägget, utan jag har mest.. existerat. Well, jag har sett ytterligare ett avsnitt av (den-patetiska-men-så-himla-braiga-tv-serien-Våra bästa år) och jag har duschat.
Jag hade som sagt tänkt skänka skolarbetet lite av min tid, men för tillfället har jag varken lust eller ork och har därför lite tid över.
Och därför tänkte jag publicera en oseriös och onödig lista, men hey.. lite rolig är den.

10 favoriter:
Färg:
Grå och mörkblå
Mat: Allt onyttigt man kan tänka sig
Band: Kan inte favorisera något
Film: Dagboken är one of them
Bok: Läser inte
Sport: Hey, jag suger på det
Årstid: Sommar och soooool
Veckodag: Fredag/Lördag
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Kvällar

9 för tillfället:
Humör: Trött och sjuk
Smak: ?
Kläder: Mjukisbyxor, stickad tröja och gosiga tofflor
Bakgrund: -
Nagellack: Svagt svagt rosa
Tid: 14.28
Omgivning: Musik (Three Days Grace - I hate everything about you - me like)
Irritationsobjekt: Förkylning och kyla. Fuck.

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Emma
Screen name: ?
Husdjur: Hund
Piercing: I öronen
Förälskelse: Haha, I had two
Musik: Ingen aning
Bil: Godisbil?
Kyss: -

7 senaste:
Cigarett
: Röker inte
Mat: Frukost?
Dryck: Vatten
Biltur: I söndags
Kyss: Igår
Spelad låt: Se tidigare fråga
TV-program: Våra bästa år

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Hmm..?
Brutit mot lagen: Det har väl alla
Blivit arresterad: Nope
Badat naken: I badkar?
Varit med på TV: Nope
Kysst någon du inte känner: Yes.

5 nej tack:

Kläder: Hmm
Mat: Potatisbullar
Musik: Dansband
Dryck: Rött vin
Personlighetsdrag:

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Umgicks med Mickis + tyckte synd om mig
Du kan höra just nu: Music
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna och pojkvännen
Du gör när du har tråkigt: Sitter här

3 personer:
Du kan berätta allt för: Carro, Avin och Linus
Du tycker om: Alot of persons and things
Du inte gillar: ^^

2 val:

Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att det går fort tills sommarlovet!

ENJOY!


Oseriöst.

Jag har kommit på, såhär på morgonkvisten, att jag måste vara universums mest rastlösa människa.
Jag är liksom oseriöst rastlös och får nästintill panik när jag inte har någonting att göra.
Ett exempel, jag är hemma och är sjuk med feber and shit och klockan är inte ens tolv och jag har redan hunnit kolla på den mest patetiska tv-serien (som jag skäms över att säga, att jag typ.. adore) Våra bästa år, jag har målat naglarna OCH färgat ögonfransarna. Och snart har jag dessutom även bloggat. Hallå? Det är sjukt. Men är man produktiv så är man.
Och när jag ändå är på G, har jag även tänkt göra lite skolarbete och sedan mysa med min oseriöst underbara pojkvän, som ska komma och ta hand om mig lite senare idag.
Men först och främst måste jag faktiskt vila och utrota den här förbannade förkylningen.
Önska mig lycka till.

I'm high, because of you.

Jag tänkte blogga ikapp den gånga veckan idag, men problemet är att jag inte kommer ihåg vad jag har gjort. Och det kan man ju undra om det är positivt (jag har gjort så mycket att jag inte remember) eller negativt (jag har bara ett sjukt dåligt minne). Äh, jag ser det positivt.
Men jag ska ge det ett försök.

Jag har inte en blekaste aning om vad jag gjorde i måndags. Den dagen är som ett stort svart hål, creepy. Jag var i alla fall i skolan, det är något som är säkert.
I tisdags umgicks jag (I think ^^) med min boyfriend. Vi var här hemma och splappade som vanligt.
Onsdagen spenderades på stammisfiket med min bästaste Carro. Vi pratade, som vanligt, oavbrutet i flera timmar (eller det var nog jag som pratade mest den här gången. Carro lyssnade. Tack.)
På torsdagen slutade jag sent och jag är totalt stolt över mig själv som trots förkylning och skolktankar, gick på fransklektionen. Hey, jag äger.
Men det måste dock tilläggas att jag drog en liten vit lögn för min käre gay lärare. P.g.a ett påhittat läkarbesök lyckades jag smita iväg en halvtimme innan lektionens slut.
Detta gjorde dock att jag fick vänta på Linus och kom inte ifrån skolan tidigare ändå. Vi  gick därefter hem till my place och gjorde ungefär ingenting. Jag pluggade även järnet.Yay.
Och så var det äntligen fredag igen. Dagen inleddes med ett stort naturkunskapsprov, som gick helt okey.
Sedan var det redaktionsmöte (vi har fått en uppgift att skapa en egen skoltidning, woho..) Och eftersom vi kanske inte var den allra seriösaste så var vi klara att gå hem efter halva lektionen. Sweet.
Jag och Avin gick hem till mig, hon latade sig och jag packade. Kånkandes på mina tunga och hemska väskor åkte vi in till stan för att hämta ut våra biobiljetter. Ett snabbt besök på Donken blev det också och sedan mötte vi Linus och det var dags för bio.
Vi såg Linas kvällsbok, som förmodan var riktigt rolig. Det var i och för dig en typisk fjortis-film, men de hade verkligen överdrivit allting vilket gjorde den rolig. Det ska även tilläggas att Avin, som innan var väldigt skeptisk och negativt inställd till filmen, skrattade precis lika mycket som vi andra.

After that satte vi oss på Donken och pratade lite innan vi skiljdes åt. Eller sade hejdå till sötnosen Avin, rättare sagt. Hon åkte hem till sig och jag och Linus hem till honom.
Vi mös framför tv:n och kollade på Lets dance. Det var precis lika mysigt som vanligt och vi somnade inte förrän någon gång sent på natten. Eller jag kanske ska säga tidigt på morgonen.

Och i lördags låg vi mest nedbäddade i sängen och latade oss. Vi var dock nere en sväng på Ica och köpte en massa onyttigheter och vi eller älsklingen, lagade en god middag till oss.
När klockan hunnit bli så mycket som halv tio, fixade vi oss och begav oss till Lina. Där festades det med (och nu ska jag ta mig tusan inte glömma någon) älsklingen såklart, Lina & Tobbe, Carro & Niklas, Angie & Robin, Amanda, Micke, Matte, Snorre och senare på kvällen anslöt sig även Jonte, Segel och Ante.
Det dansades och krökades, så det var trevligt.
Och jag bara måste nämna att min älskade Linus är otroligt gullig när han, full ,dansar iklädd en för liten (VÄLDIGT TAJT) jacka. Sötnos då!
När vi kom hem somnade vi som två stockar.

Imorse var vi tvugna att gå upp tidigt (?!) eftersom han skulle jobba. Men det gick ju bra det också, även om jag var väldigt trött. Vi åt våfflor till frukost och sedan hann vi t.o.m mysa lite innan var var tvugna att åka. Vi äger typ.
I centralen skiljdes vi åt och sedan jag kom hem har jag inte gjort ett dugg. Och jag är sjukt rastlös, men jag behöver vila eftersom jag är förkyld och trött, som vanligt.
Jag funderar starkt på att skita i franskan imorgon och ta mig en sovmorgon. För jag har trots allt gått alla den andra lektionerna.. typ.
Imorgon är det hårstajling som gäller eller rättare sagt en klippning. Och feg som jag är kommer det inte ens synas att hret blivit (på sin höjd) 3 cm kortare. Men det är ju faktiskt tanken som räknas.
Därefter är det tänk att jag ska bege mig hem till Mickis och spela Singstar och umgås. Så det lär blir fun.
Och jag hoppas innerligt att den här veckan går fort, för då är det bara en vecka kvar till lovet. Tjoho!

Och förresten. Jag äger, älsklingen äger och vännerna äger. Bara så du vet.
PUSS!


You make me smile.

Jag har tänkt på en sak. Jag börjar alltid mina inlägg med samma sak. Antingen en liten kommentar om någonsing eller typ "helgen som gått, veckan som gått..". Jag är fan dålig. Eller så är det bara min fantasi som sviker mig. Jag tror på det sistnämnda.
Jag hade då tänkt att variera mig och inleda bloggen med någon annan fras, men jag kommer inte på något så nu får stå ut.

I fredags var vi på Cosmonova med skolan och såg en otroligt tråkig film. Jag har alltid tyckt att Comsmonova är ganska ballt, men min uppfattning ändrades radikalt efter detta lilla besök. To bad.
Vi fick i alla fall sluta redan vid tolv och det var ju inte helt fel en fredag sådär. Avin och jag tog en mysig fika i stan och pratade skit. Alltid lika underbart tycker jag. När vi var klara stressade jag hem för att ta vara på mina två enda lediga timmar under hela helgen. Och jag pluggade. Ibland är jag ta mig tusan duktig. Sedan packade jag inför helgen och åkte och mötte Avin i Brommaplan. Vi tog ett snabbt besök på Donken och kastade sedan i oss maten på bussen ut mot Sumpan.  Där mötte vi Carro för våran lilla bowlingkväll. Okeey, jag ägde dem inte. Men jag var bra nära.. typ. Carro utklassade både mig och Avin totalt, men inte så konstigt med hennes teknik och snurrar. Jag vann dock över Avin, med knapp marginal. Nåja, trevligt var det i alla fall. Och Carro hittade ju rägg också. Haha eller det var snarae han som fick upp ögonen för henne. Vi tyckte bara han var äcklig. "Hej-jag-är-fyrtiofem-och-spanar-på-tjejer-i-18årsåldern. Hur äcklig får man bli? Usch. Vi döpte honom dock till bowling-rägg.

När vi avlägsnat oss en timme senare sade jag hejdå till mina kära flickor och mötte Linus. Vi åkte hem till honom och mös framför tv:n hela kvällen. I'm in heaven.

På lördagen gjorde vi ungefär det vi brukar göra - ingenting. Men det är alltid lika mysigt. På kvällen åkte till till Lina och kollade på Melodifestivalen med henne och Tobbe. Jag tyckte det fanns några ganska bra låtar med denna omgång. Tyvärr tyckte jag inte Tommy NIlsson var någon höjdare. Men hey, alla kan inte tycka som jag. Vi kollade på skräckfilm, Texas Chainsaw Massacre och sedan sade jag och Linus god natt och åkte hem. Vi poppade popcorn och kollade lite på tv innan vi gick och lade oss.

I söndags åkte jag bara hem från älsklingen, men tog en fika med Mickis på kvällen. Myspys.

Idag har det varit skola och jag är trött som aldrig förr. Det är sjukt. MEn jag är riktigt stolt över mig själv.
Jag hade starka funderingar på att skolka första lektionen imorse, men jag gjorde det inte! Jag genomled den där jävla franskan. Jag är typ bäst.
Efter skolan pussade jag lite på Linus innan vi begav oss hem åt varsitt håll. När jag kom hem pluggade jag järnet i någon timme och sedan hamnade jag här. Och jag har tappat allt var ork heter.
Jag tror jag behöver sol.. och värme!

Puss & suck.