3 månader idag, älskling.

Jag kom just hem från älsklingen och trots att jag redan saknar honom som en tok, så är jag lyckligast i världen. Det har varit den mysigaste helgen på länge. Och idag firar vi 3 MÅNADER! Jag älskar dig.

I fredags efter skolan begav jag och Avin oss till frisören (måndagens tid blev inställd) för att klippa mitt kära hår. Som jag tidigare nämnt är jag sjukt feg när det gäller sådant här och är alltid rädd för att det ska bli för kort. Och det var just det, det blev. Jag har inget hår kvar! Och hon som sa att hon skulle behålla min längd, tji fick jag.
Nåväl, när dem snaggat klart mig gick vi hem till mig för att måla Avins naglar, Linus gjorde oss även sällskap. Någon timme later traskade vi upp till Donken för att äta lite och sedan satte vi oss på tunnelbanan in mot stan. I Abrahamsberg kramade vi Avin hejdå och vi fortsatte till Tekniska för att ta bussen ut till älskade landet.
När vi kom hem åt vi en efterlängtad middag och kollade på Lets dance. Vi skulle även kolla på The guardian, men som vanligt somnade jag. Linus tyckte den var bra i alla fall.

Igår morse vaknade vi faktiskt ganksa normal tid, vilket händer en gång om året ungefär när det gäller oss. Så vi åt fruskost och duschade och sedan åkte vi ner till Ica som vanligt. När vi kom hem lämnades vi ensamma, då de andra var bortbjudna på middag. Så vi bakade kladdkaka och älsklingen lagade middag. Mysigare kunde det inte bra. Även om han klagade lite på att jag inte hjälpte till. Haha.
Resten av kvällen myste vi framför tv:n, kollade på melodifestivalen och på Departed (jag somnade och missade halva filmen, as usual) Innan vi somnade låg vi och pratade om allt och ingeinting.

Idag firar vi som sagt 3 månader och älskligen fick en massage dagen till ära.
Och lite mys hann vi även med, innan det var dags för mig att åka hem igen. Helgerna går alldeles för fort. I hate it.

Men nu är det endast 5 dagar kvar tills lovet. WOOOHOOOOOOO! WUUUUPPPIIIEE! YAAAAAY!
Så jävla efterlängtat!
Men nu måste jag plugga, för det klart man ska ha prov sista veckan. Blää..
PUSS!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback