Maybe then you'll see a different side of me.

Yesterday bestämde sig älsk och jag för att stanna hemma; han för att han mådde dåligt och jag för att jag hade lust. Heh. Runt halv tio-tiden på morgonen åkte med med Linus farsa in till stan och lämpades av i Vällingby. Vi bytte bil och vi fick den stora skåpbilen, då vi under dagen lovat min bror att åka och hämta hans soffa. När vi kom hem slöade vi i sängen  tills vi några timmar senare började göra oss i ordning. Vid ettsnåret promenerade vi upp till Vällingby för att uträtta några ärenden. Med oss hem hade vi en eventuell studentbalsklänning till mig och ett par solglasögon till älsk. Därefter var det dags att bege oss av ut till Vallentuna. Det blev en ganska lång resa, men vi hade det mys och satt och njöt av Rix FM - den bästa radiokanalen i världshistorien. Väl framme lyckades vi efter många om och men släpa in soffan i bilen och sedan åkte vi till Sumpan och brorsans nya lägenhet. Fett fräsch! Det luktade hotellrum då det är alldeles nybyggt och var så jävla nice. Linus och jag blev förbaskat avundsjuka.
Någon timme senare kom vi hem, packade och rullade ut till vischan igen. På vägen pluggade jag och middagen bestod av Donkenkäk i bilen. Under kvällen pluggade vi, drack te och avnjöt ett par Vänner-avsnitt i soffan.

Föralltid.

Today vaknade jag med huvudvärk och mådde illa som satan. Efter ett snabbt överläggande med mig själv beslutade jag mig för att endast närvara på den första lektionen, då vi hade prov. Tio i sju åkte därför och jag älsk in mot stan och jag lyckades mot förmodan att komma i tid. En timme senare hade jag skrivit fyra sidor om personlig försäljning och promenerade till bilen där älsk väntade. Vi åkte hem, glodde på TV, käkade mackor och myste i vår nya enorma säng. Vid halv två stack Linus iväg på jobbintervju och jag lyssnade på musik och pluggade. Någon timme efter älsk's hemkomst promenerade vi upp till Vällingby, där vi gick loss på en varsin gigantisk mjukglass. Det var underbart. Vi lyckades även kirra fölsispresent till mamma som fyller år i övermorgon och slutligen lyckades vi ragga upp
bästaste Carro inne på Gina. Vi frågade om hon hade lust att besöka bolaget å våra vägnar och självklart kunde hon det. Vi skjutsade hem henne, då hon var tvungen att hämta sitt pass och sedan skickade vi iväg henne med en lista. Världens underbaraste Carro. Vi tackade och kramades hejdå och lastade in påsarna i bilen och åkte hemåt. Sedan dess har vi käkat middag, fixat och donat inne i vårat nya och fina rum och pluggat. Jag är nu så trött att jag håller på att stupa.

I övrigt: Imorgon är det mösspåtagning som gäller och det ska bli fett roligt. Det är helt ofattbart och det börjar kännas på riktigt nu. Snart händer det. Snart tar jag STUDENTEN. Igår ringde Linda och meddelade mig när och var hennes utspring och mottagning ska äga rum och i eftermiddags messade Mickis och meddelade mig ungefär samma sak. BAH! Snartsnartsnart. Sjuktsjuktsjukt.
Valborg ska firas på vischan hos Tobbe. Det blir grillning, alkohol och trevligt sällskap, så det bör bli en lyckad kväll. Ja, tack.
Vår omstyling av rummet är nu färdig och resultatet är underbart! Det är så jäkla fint här inne så att jag vet inte vad. Vi har fått en enorm säng, nya hyllor, ny TV-bänk, ny byrå och en massa saker. Älsk och jag gick loss på Lagerhaus igår och köpte mängder med färgglada och underbart doftande ljus. Lycka.

Valborgsmiddag 2007.
Ett år sedan - valborg 2007.
   

You should take me away.

Nästan en vecka har gått sedan jag bloggade sist. Det var i torsdags eftermiddag och jag och älsk satt hemma och glodde. Linus mådde dåligt och hade fruktansvärda magsmärtor. Efter en del rådfrågning med morsan beslutade vi oss för att åka in till St: Görans akut. Väl framme hade hans magsmärtor förvärrats tusenfalt och han såg mer död än levande ut. De tog prover och efter almost tre timmar kunde läkarna konstatera att han hade åkt på en blindtarmsinflammation. Det var bara att lägga in honom och sedan senare under natten operera. Till vår förtvivlan fick jag inte stanna under natten utan var tvungen att lämna honom helt ensam och åka hem. För att för första gången sedan december sova en natt ensam. Det var nog den värsta natten hittills i mitt liv, då jag var sjukt orolig, inte kunde få tag på honom och i stort sett inte visste om han levde eller inte. Jag är en ganska orolig människa, jag vet. Inte förrän vid fyra kunde jag få lite ro och kröp ner i den tomma och kalla sängen, för att en stund senare somna. Efter tre timmars sömn vaknade jag av att Linus messade och berättade att allt hade gått bra.

Runt ett-tiden dagen efter åkte jag och mamma in till sjukhuset, för att hälsa på och för att under dagen förhoppningsvis få ta med oss honom hem. Det var underbart att se honom igen, då det var första gången på evigheter som vi hade varit ifrån varandra så länge. Han såg lite blek och krasslig ut, men var på bättringsvägen. Vi fördrev några timmar inne på hans rum med att prata, läsa tidningen och titta på TV. Några timmar senare fick vi beskedet om att han kunde få åka hem. Linus morsa kom och hämtade oss och sedan åkte vi förbi mina föräldrar en sväng för att hämta alla våra kläder. Därefter bar det ut till landet. Under kvällen låg vi mest stilla i soffan, då det ungefär var det enda Linus klarade av. Stackars älskling. Jag hade fruktansvärd migrän och vi kom i säng innan tolv. På en fredag. Vi brukar inte ens gå och lägga oss så tidigt på vardagar. Förstå hur vi mådde.
Lördagen spenderades också mestadels inomhus, vilandes i soffan eller sängen. Det var faktiskt mysigt. På kvällen stapplade Linus och jag ut på en väldigt kort, men
fett mysig promenad. Vi tog bilder och plockade vitsippor. Kvällen spenderades i soffan. Inga konstigheter.
Söndagen minns jag knappt, men jag antar att vi såsade runt hemma. En promenad hanns med också, om jag inte minns helt fel.

Sweetest there is.

VÅR!
Jag älskar dig.

"I din famn är jag så värdefull, så vacker, så trygg, så lycklig, så älskad."

525 dagars odödlig kärlek.

"Jag tänker aldrig släppa dig.
 Jag tänker hålla i dig resten av mitt liv..
såhär hårt.."
Och så tryckte du min hand
"..fast hårdare."

Aprilkärlek.

Gos på studsmattan.
This one är tagen förra helgen, här ute på älskade vischan. Vi hoppade studsmatta och njöt av våren. Vi båda drar till med en fett snygg pose. Hell yäss.

Sweet.
Älsk och jag på promenad i Vällingby i
onsdags. Det var helt underbart och vi föreviga denna för oss lyckliga stund.

PUSS!
Också från vår myspromenad i onsdags kväll. PUSS!

Hand i hand genom livet.
Hand i hand. Aldrig kommer jag att släppa dig, älskling.

Sweetest there is.
Hur söta som helst. Especially Linus.

PUSS igen.
Pic from today, då vi för någon timme sedan tog en kort promenad och plockade vitsippor.


You brought my life back, darling.

Ofattbart: Om drygt tre veckor firar älsk och jag ett och ett halvt år tillsammans. Jag är medveten om att jag har nämnt det säkert hundra gånger förut, men jag kan inte släppa hur sjukt det egentligen är. Faktiskt.
Vi har snart känt varandra i två och ett halvt år och det finns ingenting som kan få mig att förstå det sjuka faktumet. För mig är det helt ofattbart att det var med Linus som jag satt och fikade med nästan varje dag efter skolan; pratade om livet, om allt. Vi delade varandras hemligheter, pinsamheter och drömmar. Vi var en av varandras bästa vänner. Hur jävla sjukt låter inte det? Bah.

Och hur galet är det inte att det snart har gått 547(!) dagar sedan vi blev tillsammans. Att det är mer än så många dagar sedan som vi insåg att vi var kära i varandra. Jag kan inte tro att det är sant. Det känns som om allt det där var i ett helt annat liv. Helt otroligt. Och helt underbart.

Tönt & tönt.
Första bilden som togs på oss någonsin: bästa vänner sommaren 2006.

Endless love.
Nästan två år senare, april 2008: jag vill leva mitt liv med dig.

Den artonde april tjugohundraåtta.

Helt bäst.
Det här är jag och min allra bästa vän Carro. Fett heta, eller vad säger du?

Hell yäh.
Carro är sweet like hell och jag kan som vanligt inte se normal ut på kort.

Sunshine.
Solen var med oss the whole time. Vi uppskattade det.

Den sjuttonde april tjugohundraåtta.

Badstrand.
Såhär mysigt och vårigt var det nere vid Kanaan.

Fett vackert.
Vi tog tillfället i akt och fångade solnedgången på bild.

Vårmys!
Linus pussades och jag gjorde fula miner.

Såhär ser jag ut.
Linus föreviga myself. Såhär snygg var jag!

Gah, vad mysigt.
My favourite. Sommarkänsla så in i Norden.

I'm gonna need a better reason.

Imorse när alarmet ringde ville jag helst bara dö. Tänkte tanken att skolka första, men eftersom jag har en sådan jävla självdiciplin gick jag upp ändå. Hoppade i min nya klänning och åkte till skolan någon gång innan åtta. Dagen avslutades med ett historieprov och under dagen fick jag tillbaka naturkunskapsprovet. Med det smickrande omdömet MVG. Yay. Linus har mått dåligt idag så jag blev både snuvad på våra planer om att åka till stan efter skolan och dessutom på skjutsen hem. Istället åkte jag och Carro till Vällingby där vi skiljdes åt. Det var helt sjukt varmt ute och jag höll på att smälta. Underbart! När jag kom hem agerade jag sjuksyster till min sjuke boyfriend och sedan har jag mest hängt här. Jag är så jävla pepp på en promenad eller en solig fika eller whatever, bara det är utomhus, men jag har ingen lust att bege mig ut själv. Och Linus orkar inte. Dessutom har jag inte samvete nog att ragga date med någon annan och sedan lämna honom ensam. Bah. Ont i skallen har jag också. Life sucks sometimes.

Ser fram emot: min och
Carro's date tomorrow, en eventuell shoppingrunda på stan med älsk imorgon eftermiddag, mösspåtagningen (sjukt kul!) & valborg (what happens then?) och valborgsledigheten, min & älsk's ett och ett halvt års-dag och STUDENTEN.

Så söt!
Bilden är tagen i fredags, när älskade Yster och jag hade en mysig träff på en solig bänk.
Kärlek!

Vi skulle aldrig bli som dem.

Jag ber om ursäkt för de senaste dagarnas dåliga uppdatering. För er som har saknat mig kommer här därför en kortfattad summering av de senaste dagarna.

Monday: Kort efter att jag hade publicerat mitt senaste inlägg drog jag till plugget i solskenet. Genomled två lektioner och åkte därefter till Vällingby med älsk. Vi kirrade en fölsispresent till brorsan och drog sedan hem och käkade middag. Efter middagen blev det ett litet tårtkalas med familjen och det delades ut presenter. Han blev fett glad över våra. Yäss. Kvällen spenderades hemma och jag pluggade en del.

Tuesday: Dagen spenderades som vanligt i skolans lokaler. Under eftermiddagen och kvällen pluggade jag järnet och sedan somnade jag, klockan halv nio, framför TV:n. Linus gjorde mig sällskap och väckte mig igen vid tolv-tiden. Vi kröp i säng en kort stund därefter.

Yesterday: Skoldagen bestod av det skriftliga nationella provet i svenska B, då jag på två timmar knåpade ihop en debattartikel om vittnesplikt. Jag blev faktiskt ganska nöjd med min prestation, så nu är det bara att hålla tummarna på att det ger ett bra resultat. Efter provet fördrev jag en timme i korridoren, i väntan på att Linus skulle skriva klart skiten. Han hade skrivit om samma sak som jag, men tagit en timme extra på sig. Nerd. När vi kom hem bytte jag om till min knallrosa klänning och sedan satte jag på mig mina stora solglajjor och promenerade upp till Vällingby med älskling. Det var sjukt varmt och vårigt. Vi blev sommarlyckliga. Jag lyckades efter en del omständigheter kirra en klänning och lite hårprodukter. På vägen hem gick vi en liten omväg i solen, bara för att vädret var så underbart. Därefter hjälpte vi morsan att förflytta lite möbler från min bror's lägenhet, hit, då han håller på att flytta och då jag ska få några av hans möbler. Makeover'n här inne är i full gång. Wonderful. Sedan käkade vi middag och pluggade. Runt sjusnåret gav vi oss ut på en lång och mysig promenad i kvällssolen. Vi tog en massa foton och det var fantastiskt mysigt. Väl hemma igen pluggade jag och sedan myste vi framför Top Model.

Lovely!
Våren gör mig euforiskt lycklig!
(En parentes: De senaste dagarna har jag tagit mängder med foton och när jag får tid och ork ska jag ladda över alla till datorn. Så det kommer, det kommer...)

Sweetnose & Yster.

SMS skickat till Carro yesterday:
"Love you, love you, love you!"

SMS mottaget från Carro:
"I love you! Forever and ever and ever! <3"

Min älskade.

Citat ur hennes blogg yesterday:
"Nu ska jag gå och packa upp dagens fynd. Och så saknar jag Jessi som ett as."

I'm gonna make you pay for it.

Imorse vaknade jag efter inte mindre än fyra-fem timmars sömn och skakade liv i Linus. Medan han duschade och fixade sig låg jag kvar och drog mig. Vid åtta begav vi oss inåt stan och på vägen till skolan släppte älsk av mig at home. Egentligen har jag redan börjat plugget, men jag förmådde mig inte att släpa mig iväg för att ha idrott. Fyfan. Nästa lektion måste jag gå på, så om en kvart tänkte jag promenera upp till tuben. Har fett ont i skallen, men vädret är fantastiskt och det tänker jag vara lycklig över. Oavsett. Ikväll måste jag,. gissa vad? Plugga.
O-r-k-a-r i-n-t-e. Om tiden och orken räcker till skall älsk och jag ta en kvällspromenad. Mys.

I'm trying to let you hear me as I am.

My weekend har varit fantastisk, underbar, solig, vårig och lycklig.
Fredagen var en av de underbaraste dagarna på länge. Redan vid elva slutade jag plugget och åkte i sällskap med Carro och Leyla till Vällingby. Där sade vi hejdå och jag promenerade hemåt i solen. Väl hemma tvingade jag morsan att färga mitt hår, så nu är det ljusare och snyggare. Me like. Runt två-tiden promenerade jag upp till Vällingby där älskade Carro väntade. Vi pjöjde oss igenom KFem, men fyndade ingenting. Jag var ute efter en väska, men det är helt jevla omöjligt att hitta en både snygg och vettig. Bah. Inne på Lagerhaus köpte vi dock en varsin överraskning till våra pojkvänner, då älsk och jag firade 17 månader igår och Carro och Kalle firar 25 idag. (Slängde precis iväg ett SMS och grattade.) Vi blev fett nöjda. Någon dryg timme senare gav vi upp och promenerade bortåt Grimsta, där vi slog oss ner på en bänk i solfånget med en varsin isglass. Där satt vi sedan i två timmar och solade, pratade, skrattade och tog en massa våriga foton. Helt freaking underbart. Det är sådana stunder som gör livet värt att leva. Älskade, bästaste, underbaraste Carro. Insåg precis att de dagar jag mår som allraallra bäst, är de dagar då har spenderat tid tillsammans med just henne. För hon är som ingen annan jag vet.
Vid fem började vi gå tillbaka till Vällingby, där vi kramades hejdå och hämtades upp av respektive boyfriend.


Älsk och jag
åkte hem och packade ihop lite saker och åkte sedan hem till vischan. Vi båda var på förbannat bra humör och sjöng och skrattade hela vägen hem. Våren är ren jävla lyckomedicin. Hemma lagade vi en utsökt middag för två, för att fira våra 17 månader tillsammans. Den avnjöts framför Talang 2008. Vid tio somnade jag i soffan och vaknade inte förrän flera timmar senare. Vid fyra kröp vi i säng, men somnade inte förrän två timmar senare, till soluppgång och fågelkvitter. Lovely!

På lördagen vaknade vi till strålande sol, runt tolv-tiden. Vi låg och drog oss ett tag innan vi förmådde oss att stiga upp. Breakfast avnjöts framför ett par Vänner-avsnitt och därefter tog vi en mysig dusch. Någon timme senare slängde vi oss ut i den underbara solen och hoppade studsmatta, for the very first time this year. Det gav oss rejäla sommarfeelings må jag säga. Roligt som fan hade vi i alla fall. Trötta gav vi upp någon timme senare och placerade oss i köket, där vi de följande timmarna ägnade oss åt bakning och matlagning. Fett mys. Efter den superba middagen slog vi oss ner framför Körslaget. Sedan fastnade vi framför någon film; Helens små underverk, som faktiskt var ganska bra. Vid tolv poppade vi popcorn, som vi sedan snaskade i oss framför massvis med underbara Vänner-avsnitt. Som vanligt slocknade vi båda två i soffan ett par avsnitt senare. Dödströtta hoppade vi i säng vid tre och somnade nästan på en gång.

Yesterday vaknade vi tidigt, redan vid elva, och det är actually jävligt tidigt för att vara oss. Istället för att ligga och såsa bort halva förmiddagen, tänkte vi ta vara på det underbara vårvädret. Efter frukosten kastade vi oss ut på studsmattan igen, i bara en varsin tröja. Helt fucking underbart. Vi tog en massa foton in action som vi skrattade gott åt. Det var oerhört varmt och jag lovar att det kändes som sommar. Helt sjukt. Vi låg och lapade sol en stund innan vi satte igång grillen för att grilla korv. En sväng in till Flygfyren följde härnäst och när vi kom hem pluggade vi. Det SÖG. Såinihelvete. Jag har ingen kraft kvar. Ingen lust eller vilja. Just nu vill jag bara slippa allt vad skola heter och njuta av livet. Vara ledig och inte känna ständig press och stress. Mitt välmående går utför för varje dag som går. Ge mig mitt liv tillbaka.
Efter en grillmiddag myste vi ner oss i soffan och fick det sista plugget gjort. Finally. Under kvällen hann vi även kolla på Parlamentet och Pretty Woman. Sjukt mysigt. Inte förrän vid två-tiden hoppade vi säng och somnade.

(Pics från helgen kommer inom en snar framtid..)

"Och det kommer aldrig att finnas någon annan än du."

Dagens bästa: Idag firar älsk och jag 17 månader tillsammans, vilket även innebär att vi har delat 517 underbara dagar. Om en månad firar vi ett-och-ett-halvt år tillsammans och det känns förbaskat sjukt. Vår halvårs-dag var banne mig inte snart ett år sedan. Det är inte möjligt.
Hursomhelst så är jag kärkärkär och vårkänslorna spirar i mig. Helt underbart.

My dream coming true.

My heavy heart sinks deep down under you.

Runt sex-tiden igår eftermiddag lyckades älsk, efter en stunds övertalning, få med mig ut på en promenad. Vi beslutade oss för att promenera bort mot Grimstafälten och runt skogarna där. Det var jättejättemysigt att gå hand i hand i kvällssolen och den värmde faktiskt lite. Lovely! Vi pratade om lägenheter och eventuellt flyttning i höst och det känns alltid så förbannat bra i hjärtat när vi pratar om vår gemensamma framtid. Väl nere på fälten bestämde vi oss för att gå ner mot Kanaanbadet och det var helt oseriöst fint nere vid vattnet. Vi gick ut på bryggan och tog foton och promenerade längs med vattnet. Vi fick sprudlande vårkänslor båda två. En bit längre bort hittade vi en bänk, precis belägen vid vattnet, där vi slog oss ner. Solen sken i våra ansikten och vattnet glittrade. Linus: "Du är så jävla vacker i vårsolen! Jag får massor med vårkänslor!" Vi satt där och pratade; om minnen och om framtiden. Vi beslutade oss för att kalla bänken; vår kärleksbänk. Det var en av de lyckligaste stunderna på länge. En halvtimme senare började vi promenera hemåt och jag gick och sjöng på någon låt jag varken kan melodin eller texten på, men det gick bra ändå. Linus skrattade och sa att jag var knäpp. Tillbaka på fälten igen sprang vi och jagades och pussades och skrattade, som nyförälskade. För efter exakt 17 månader tillsammans är vi fortfarande nykära.
Runt åttasnåret var vi hemma igen och vi gjorde oss en varsin kopp te och slängde oss sedan, trötta men lyckliga, i sängen där vi tittade på 'Spårlöst'. Vi käkade mackor framför 'Efterlyst' och sedan satte vi på en film; Den man älskar. Vi snaskade naturgodis och myste. Jag somnade dock flera gånger och såg sammanlagt ungefär halva filmen. Linus tyckte i alla fall att den var bra. Vid tolv låg vi nerbäddade i sängen och somnade en stund därefter.

(Bilder kommer..)

Under natten drömde jag någon mardröm och slängde mig upp och desperat frågade vartfan dörren var. Linus vaknade och tände och sade att han skulle titta efter. Haha, ingen av oss hade en aning om vadfan vi höll på med. Till slut insåg jag bara att det var en dröm och sprang på toa innan jag lade mig för att somna om. Klockan var då ungefär 03.00 och jag insåg att TV:n stod på i vardagsrummet. Detta var ytterst märkligt, då Linus och jag gick och lade oss sist och då var TV:n avstängd. Jag berättade för Linus och vi började försöka hitta förklaringar till detta mysterium. Vi skrämde verkligen upp varandra och till slut vågade ingen av oss att gå och titta efter. En halvtimme senare tog vi mod till oss och kikade in i vardagsrummet, där det visade sig vara pappa som inte kunnat sova och som gått upp och tittat på TV. Vi var lite skakis när vi en stund senare somnade igen. LOL.


På repeat i en veckas tid och i mitt huvud spelas den om och om igen.
(Den riktiga musikvideon är much better than this, men den enda som fungerade i bloggen var kombinerad med någon annan låt.)

Just jealous 'cause I said it.

Sweet: Imorgon ska jag luncha med min bästaste Carro. Jag längtar. Kan knappt vänta på att få höra allt om Åre och sedan bara prata-prata-prata. Om allt. Som bara vi kan. Jag hoppas på fint väder också, så att vi kanske kan slå oss ner på någon mysig uteservering.
You're my wonderwall.


Föralltid vi.
Summer of '06: sweetnose & yster.
Sommarkväll, onyktert, kärlek, underbart.

You'll probably never get it.

Yesterday blev fett mysig. Efter att jag hade pluggat färdigt gav älsk och jag oss ut på en långpromenad. Vi promenerade runt nälsta och vinsta och det var helt underbart väder. Lite kyligt, men fett vårigt. Pratade och skrattade och sprang ner för backar och njöt av vädret och varandra. När vi en timme senare kom hem värmde vi oss med en kopp te, medan vi tittade på gamla foton från min barndom. Vi skrattade gott åt hur roliga jag och min bror såg ut. Vid nio satte vi på TV:n för att avnjuta Top Model - så bra! Vi käkade makrillsmackor och det var fett gott. Resten av kvällen satt Linus här och pluggade och jag slötittade på Sex and The City. Vid tolv låg vi ner bäddade i sängen och sade god natt en kort stund därefter.

I'm yours.
Älsk & myself i vintras: you're the closest to heaven that I'll ever be.

Halv sju imorse var jag uppe och hoppade, för att för en gångs skull hinna i tid till min första lektion. Kvart i åtta lämnade vi lägenheten, helt enligt tidsschemat. Väl framme vid bilen inser vi att vi inte kommer att kunna åka, då två jävla idioter hade parkerat in oss. Den ena hade kört in i oss och nuddade alltså vår bil, trots att det var en meter ledig plats bakom. Den andra stod två centimeter framför, där det dessutom var parkeringsförbud. Linus och jag blev asförbannade och höll på att både sparka och köra sönder deras bilar. Vi beslutade oss för att vänta och se om hororna dök upp, så att jag kunde skälla ut dem. En timme satt vi i den iskalla bilen och väntade. Helt jävla förgäves. Dessutom missade jag såklart min lektion, vilket innebar ännu högre frånvaro. FUCK IT. Vid nio gick vi med arga steg upp till tuben och åkte till skolan. Jag höll på att frysa ihjäl då jag bara hade en kort (men fett snygg) klänning på mig. Fyfan.
Skoldagen började med en oseriös projektarbetsredovisning. Tvåorna sket själva fan i våra arbeten och gick därifrån efter två minuter. Under dagen fick jag tillbaka svenskaprovet; ett dåligt och hemskt VG. (HORA!) Min lärare sa att jag dock fortfarande låg på MVG. (TACK!) Dessutom fick jag veta att; JAG KLARADE MATTEPROVET! Herregud, vad glad jag blev. Och chockad. Såinihelvete. Det känns för jävla bra.
Vid tvåsnåret slutade jag för dagen och en halvtimme senare promenerade älsk och jag ner till tuben i solen. Helt fantastiskt! Love it! Nu är vi ensamma hemma igen och ikväll tänker varken jag eller Linus plugga. Vilodag it is.


Videon suger apballe, men låten är bra som satan.
Finns en reklamversion av låten också och den är mycket bättre, men den här var det bästa jag kunde hitta.

'Cause you asked for it.

Äntligen. Snart är religion & kulturarbetet färdigt och det känns hoppfullt. Det är ganska ihopkraffsat, men jag hoppas att min lärare tycker att det är bra. Bra som i MVG. Hoppashoppashoppas. Bara några saker kvar att skriva och sedan tänker inte jag plugga mer ikväll. Någon måtta får det vara.
Jag hade hoppats på att få färga håret idag, men morsan hinner inte. Färgen är i alla fall inköpt, så det borde inte dröja alltför länge innan mitt hår blir ljusare. Hell yäss! Snart tänkte jag släpa med mig Linus ut på en promenad och sedan vet jag inte riktigt vad vi hittar på.

Coming up: älsk's & min 17 månaders-dag, storebrors 27 års-dag, Jojjo's studentskiva, mösspåtagning (2 veckor kvar idag!), valborg (har däremot ingen aning om vad vi skall hitta på då, men en repris av förra året skulle inte sitta helt fel), mamma's 50 års-dag, studentbalen (23 dagar to go!), älsk's & min ett och ett halvt års-dag (!), STUDENTEN (om 55 dagar smäller det!) & min 19 års-dag.

HELT UNDERBART.

Summertime.
Mitt landställe, sommar '06:
Fucking lovely!

Tjugofyra timmar samma sak.

Den här skoldagen har varit fett ovärd och ostimulerande. Från klockan tio till halv tolv i förmiddags satt jag och fördrev tid i väntan på svenskprovet. Provet gick för örvigt åt helvete. Höll på att trilla av stolen när jag såg det. Trots att jag kunde varenda litet ord i på de anteckningar som min lärare kopierat upp till mig, så var det sju frågor jag inte hade en aning om svaret på. Dessutom chansade jag på några. Horahorahora. Efter provet fördrev jag ytterligare en timme, lunchen, i väntan på psykologin. Ingen av tjejerna var där, så jag satt helt solo och glodde. Jävligt trevligt. Psykologin var faktiskt förbannat intressant, så jag är fett glad över att jag gick på den. Vi pratade om psykiska sjukdomar/störningar och inriktade oss på psykoser och neuroser. FYFAN VAD INTRESSANT! Helt ärligt. Lärde mig massor av saker och vill bara vet mer och mer. Shiet. Lektionen var dock bara en halvtimme lång, då vi sedan skulle infinna oss i aulan och öva på studentsånger. Herregud, vilket påfund. Detta innebar att jag hade två alternativ; antingen sitta och glo ytterligare en timme i väntan på matten, eller åka med älsk hem. Inte helt otippat blev det, det sistnämna.
Så nu sitter vi här, har precis käkat en (enligt mig) äcklig middag och ska strax sätta igång att plugga. Som alltid. Hittade ett brev från plugget när jag kom hem också; en varning för indraget studiebidrag. LOL. Tur som fan att jag har läkarintyg. Så det måste jag komma ihåg att ta med mig imorgon.


'Cause you need me.

Jag säger bara: hora! Sitter i skolan fastän vi tydligen inte börjar förrän om en och en halv timme. Tji fick jag för att jag inte gick på gårdagens sista lektion. Jävla anus.

Last night spenderades, efter flera timmars pluggande, i sängen med älskling. Det var mysigt och varmt. Runt halv ett dök vi i säng och låg och pratade en stund innan vi somnade. I natt har jag fått sju timmars sömn, vilket inte har hänt på evigheter. Det känns helt underbart och jag känner mig faktiskt lite piggare. Fett nice.
Halv tolv är det svenskprov som gäller och jag måste faktiskt erkänna att jag är lite nervös. Måste kirra ett MVG. Måste säkra mitt MVG i svenska B. Måstemåstemåste. Hoppas verkligen att turen är på min sida idag.
Vid fyra slutar jag för dagen och då hoppas jag på att älsk kommer och hämtar mig, så att jag slipper tuben. Ikväll måste religion & kultur arbetet skrivas färdigt så att jag kan lämna in det imorgonbitti. Sedan har älsk och jag lägenheten helt för oss själva och det ska bli skönt och mysigt. Hoppas på att vi hinner med en promenad ikväll. Självklart med fint väder.

Done: Avbokade tandläkarbesöket imorse. Fett skönt. Avskyr att gå till tandläkaren. Jag skakar som en rädd hund varje gång. Bah.


Fett bra.
Studentenstudentenstudenten!
"Åka, åka, åka på lastbilsflak...!"

Jag känner hur du andas.

Right now: Nu har jag kollat igenom svenskan igen och nu kan jag (nästan) allt om skrivspråkets historia. Känn på den ni! Dessutom kan jag snart lägga till religion&kulturarbetet på done-listan. Har kommit halvvägs och fan vad skönt det känns. Jag är trött som vanligt och har halsbränna, så nu tänkte jag avlägsna mig från datorn och göra pojkvännen sällskap i sängen. Det känns som om det är precis vad jag behöver.
Tomorrow går jag en lång dag, så ikväll är det tidig läggdags som gäller. Annars kommer jag att dö av sömnbrist inom en snar framtid. Jag lovar. Imorgon kväll kommer vi att ha lägenheten helt för oss själva och det ska bli mys. Vi får se vad vi hittar på för mysigt.

God natt!

Snyggast i världen.
Fyndade lite bilder från i höstas, denna tagen i slutet av augusti.
Jag är fett snygg, jag vet.
(En parentes: Saknar min väska (den på bilden) så att jag dör! Aset har gått sönder..)

You made room for me, but it's too soon to see.

Inte lång tid efter att jag publicerade mitt senaste inlägg kom Linus hem. Vi käkade en helt förbaskat god middag och pratade om dagen som gått. Därefter placerade jag mig återigen i sängen och Linus vid datorn för att plugga. Done: högskoleansökningarna, psykologianalysen och plugget inför svenskprovet. Jag har i alla fall kommit en bit på vägen. Och jag är förjävla nöjd. Innan bedtime måste jag dock kolla igenom svenskan en gång till, då jag känner mig lite osäker på vissa delar. Men det skall inte vara något problem.

I förmiddags:
SMS till Linda:
Du är söt!
Svar från Linda:
Du är sötare!
Svar från mig:
Du är sötast!
Svar från Linda:
Du är sötare än sötast!
Svar från mig:
Du är! Du är! Du är!
Svar från Linda:
Jag sa det först! Så du är!!


Nyss:
Mobilen ringde, displayen visade
Linda och jag svarade. Linda: "TRODDE DU ATT DU SKULLE VINNA ÖVER MIG ELLER!?"

Såinihelvete mycket kärlek.

It's in my heart.

Med tanke på att jag sovit ringa fem timmar i natt, var det en självklarhet att skolka min första lektion. Aldrig förr i mitt snart 19-åriga liv, har jag varit så trött och irriterad som när jag vaknade imorse. Fyihelvete. Klockan nio slängde jag mig in i duschen och en timme senare hade jag lyckats sminka mig och slängt på mig mjukisbyxorna och en ful, men ack så mysig hoodtröja. Därefter promenerade jag upp till tuben, vilket i princip aldrig händer nu för tiden, så det kändes minst sagt annorlunda. Jag genomled två lektioner och sedan beslutade jag mig för att åka hemåt. Egentligen har jag inte slutat än och jag måste faktiskt erkänna att jag har lite ångest över allt mitt skolkande. Men sådant är livet. För en stund sedan slängde jag i mig några mackor framför TV:n och nu måste jag verkligen plugga. Imorgon är det prov och inlämning som gäller, vilket innebär att jag har fullt upp ikväll.
Jag har ingen aning om när älsk kommer hem, men innan dess skall jag kunna pricka av några saker på min checklista. Igår pratade vi om att ta en promenad idag, men det får vi se om jag hinner. RELEASE ME.


Mental orgasm!
De åtta första sekunderna är det bästa och FAN vad bra det är.


I hate you to.

Yesterday började vid halv åtta-tiden och jag slängde mig in i duschen det första jag gjorde. Någon timme senare hade vi hunnit packa allt och jag hade även hunnit öva lite på det nationella talet. Halv nio tog vi med oss vår take away-frukost och sedan rullade vi inåt stan. Lyssnade på Rix Morronzoo hela vägen in, som alltid. Och som alltid är de lika bra och lika underhållande. Hell yäss. Klockan tio började min lektion vilket innebar att mitt tal skulle hållas. Jag är inte nöjd med min prestation, då jag är övertygad om att jag hade kunnat göra det bättre. Fast samtidigt hade det kunnat gå mycket sämre också. Huvudsaken är att det är gjort och det känns förjävla skönt.
Under idrottslektion fördrev jag och tjejerna tiden med att göra en massa tråkiga test i någon tidning och så lekte vi arga leken. Jag SÖG. Kanske inte helt otippat ändå.
Halv tre slutade jag för dagen och då var det meningen att min käre pojkvän skulle hämta upp mig. Som vanligt kunde han inte passa tider, så jag fick vänta en halvtimme. Det sög såinihelvete. När vi äntligen kom hem käkade vi en utsökt middag, vilket var fett efterlängtat för min del, då jag inte hade fått i mig någon föda alls sedan frukost.
Mätta och belåtna placerade jag mig i sängen och Linus framför datorn, båda två för att plugga. Ett par timmar senare gav vi upp och försökte istället slänga iväg högskoleansökningarna. Inte fan gick det, då deras hemsida kraschade ungefär var tjugonde minut. Jag fick mig ett smärre nervsammanbrott. Horor.

Efter jävligt många om och men gav vi upp och kollade på TV istället. Halv elva satte sig älsk här för återigen försöka få iväg dem, men lyckades inte förrän tre (3!) timmar senare. Då var klockan halv två och jag hade både hunnit somna och vakna. Vi var helt oseriöst förbannade när vi till slut kom i säng vid kvart i två. Fyfan.

When am I supposed to breath?

What to do this week? Slänga iväg högskoleansökningarna, plugga till svenskprovet, skriva en psykologianalys, skriva ett religion&kultur arbete, fixa projektarbetsredovisningen, röja upp och sortera bland en massa papper här inne, luncha med Carro (äntligen!), besöka bostadskontoret och kolla upp lite lägenheter, avboka ett tandläkarbesök, eventuellt färga håret, SOVA, VILA och däremellan LEVA lite också.

HURFAN SKA JAG ÖVERLEVA?


You betray your heart when looking my way.

Vi vaknade relativt tidigt på lördagsmorgonen. Vi låg och drog oss och och myste någon timme innan vi masade oss upp till soffan och TV:n, där vi en stund senare käkade frulle. Fett mysigt. Därefter satte jag igång det lilla projektet att skriva mitt nationella tal i svenska B och det tog längre tid än jag förutspått. Men bra blev det. Till slut. Vid tre-tiden tog jag en dusch och fixade mig lite, och sedan skjutsade vi familjen som skulle bort på middag. Älsk och jag tog en sväng in till Flygfyren där vi handlade käk inför kvällen, då vi skulle vara ensamma hemma. Fucking lovely. Väl hemma tog vi en kort och iskall promenad och med oss hem hade vi en liten bukett med tussilagos. (Så vår!) Efter att ha värmt upp oss en stund i soffan satte vi igång med maten. Kvällen till ära hade vi bestämt oss för att laga en tre rätters-middag. Förrätt: Toast Skagen. Varmrätt: Fläskfilé, pommes med fetaostsås. Efterrätt: Varma frukter dragerade med vit choklad serverat med vaniljglass. Vi dukade upp framför TV:n med tända ljus och satan vad gott det var! Vi åt oss fullständigt proppmätta, men fan vad det var värt det. Jessi: "Jag är så mätt att jag inte vet vad jag heter!".

Proppmätta myste vi sedan framför 'Körslaget' och det är faktiskt underhållande. Vad alla andra än påstår. Det var helt sjukt mysigt och älsk och jag kom fram till att vi möjligtvis inte kunde ha det bättre. Vid elvasnåret slängde vi oss ut i den mörka och kyliga kvällen och åkte och hämtade hem familjen igen. Jag mådde dock som ett as och mådde utav okänd anledning fett illa. Hemma igen finslipade och övade jag på talet och sedan myste vi framför en massa Vänner-avsnitt, tills vi båda somnade i soffan. Som alltid.
Vid fyra vaknade vi och efter ett toalettbesök och tandborstning hoppade vi i säng. Jag somnade lycklig som ett litet barn i Linus famn.

Söndagen var en dåligdålig dag. Var på uselt humör från att jag vaknade till att jag gick och lade mig. Fyfan. Jag pluggade en massa och allt gick åt helvete. På kvällen tog älsk och jag i alla fall en gemensam dusch och sedan gick vi en lång och uppfriskande promenad. Vi kollade även en del på högskoleansökningarna och nu om en liten stund skall vi skicka in skiten. Gah. Efter några Vänner-avsnitt kom vi i säng vid ett. Dock somnade jag inte förrän någon timme senare.

Take me back.
Sommaren 2006, myself på Carro's 19 års-dag: GE MIG, GE MIG, GE MIG!

I'll be yours.

Right now: Linus och jag sitter och spånar över högskoleansökningarna och FAN vad svårt det är att bestämma sig. VI ändrar oss fram och tillbaka och upp och ner, så nu har vi egentligen ingen aning om någonting. Fakk.
Vi har ikväll och imorgon på oss att bestämma oss - good fucking luck.
Nu ska vi äta efterrätt och sedan jag vi ut och promenera. Fett mys!

The way it turned out is still a mystery.

Yesterday spenderade jag två-tre timmar i skolan och det bästa av allt var att jag fick min finfina och perfekta studentmössa. BAH! Den är så fin och perfekt och det känns helt galet och overkligt. Om mindre än två månader smäller det (!) och jag kan inte tro att det är sant.
När jag promenerade ner till tunnelbanan en stund senare var jag på strålande humör. I Vällingby sprang jag in och kollade på en snygg väska, innan jag traskade hemåt. Väl hemma träffade jag mormor som var och hälsade på och så hängde jag vid datorn. Några timmar senare skulle mormor promenera hemåt och jag följde med som sällskap, så att hon skulle slippa gå själv. Vi pratade om våren, studenten och blommor. Jag älskar verkligen henne. Och hon är som en andra mamma för mig, då jag som liten var hos henne varje dag. Jag gick varken på dagis eller hos dagmamma, utan mormor tog hand om mig när mina föräldrar arbetade. I stort sett är jag alltså uppvuxen hos henne. Sötaste mormor.

När jag kom hem igen lade jag mig i sängen och glodde på TV. Tänkte igenom en massa saker också, som jag precis hade fått reda på. Det var jobbigt. Några timmar senare kom Linus hem och ytterligare några timmar senare pratade vi igenom en massa saker. Vid sex-tiden kändes allt bra igen och vi försonades. Därefter packade vi ihop lite grejer och hoppade in i bilen för att åka hem till landet. På vägen handlade vi Donkenkäk och fyfan vad gott det var. Chicken Mc Nuggets (eller som bästaste Mickis säger; Chicken Mc Niggets) is my all time favourite. Det var fett mysigt att sitta och äta i bilen, lyssna på musik och prata. Vid nio var vi hemma och jag var så mätt att jag mådde illa. Vi tittade på slutet av 'Talang 2008' och skrattade så att vi grät emellanåt. Sedan kollade på 'Berg flyttar in', och jag älskar det programmet. Så jävla bra! Under kvällen hann vi med massa mys och flera Vänner-avsnitt också. Helt freaking underbart! Vid fyra somnade jag trött, men lycklig i älsklingens famn.



Rysningar och gåshud.

It's time to make a move.

En liten stund efter senast publicerat inlägg slutade Linus och vi kunde äntligen åka hemåt. Jag var så hungig att jag höll på att dö. Fyfan. Väl hemnma slängde vi i oss mat och sedan pratade vi lite om högskolar och sådant. Vi båda har ju nästan bestämt oss nu, i sista sekund. Imorgon hoppas vi kunna skicka in ansökningarna och sedan är det bara att vänta och se vad som händer.

Vid fyra-tiden lade vi oss i sängen framför TV:n, men somnade båda två. Inte förrän vid sex vaknade vi till liv igen och uppmäckte då till vår förvåning att TV:n var avstängd. Och ingen av oss hade stängt av den och inte heller hade vi märkt att någon annan befunnit sig i rummet. Hmm. Mystiskt. Sedan en timme tillbaka har jag nu läst igenom häftet inför svenska nationella, men jag vet fortfarande inte vadfan jag ska hålla mitt tal om. Nu har jag bara helgen på mig att skriva skiten och det stressar mig. Gah.

Om 20 minuter börjar "Spårlöst" som jag allt för världen inte tänker missa. Efter det skall jag bannemig plugga matte, för jag måste verkligen fixa kursen. MåstemåsteMÅSTE. Stressmoment två. Oh yäss, vad jag älskar att leva ibland..

Edit: Idag är det exakt, precis på dagen TVÅ MÅNADER kvar till STUDENTEN! Jag fattar det inte. Inte alls. Det är bara sjutksjuktSJUKT. Såinihelvete. Och imorgon ska vi hämta ut våra studentmössor. Herregud. Det är det blir verkligt. Sitter och tittar på bilderna från förra årets studentutspring på Bromma och jag känner tusen känslor på en och samma gång. Om två månader är det jag som står där med mössa och är lyckliglyckliglycklig, Jag får ont-i-magen-ångest, är pirrig och tårögd och har gåshud över hela kroppen. HERREGUD, vad sjukt det här är.

Skriveri i mössorna.
Tagen från Bromma's hemsida, från förra årets utspring.
OM TVÅ MÅNADER ÄR DET MIN TUR!

If you stay and don't let go.

Klockan 23.59 igår kväll låg älsk och jag i sängen och var fett nöjda över oss själva, då vi för en gångs skull lyckats komma i säng innan tolv. Detta trots att tidsmarginalen inte var så stor. Whatever. Vaknade helt död imorse och bad en stilla bön om att klockan inte alls var halv sju. Efter några försök lyckades jag i alla fall ta mig upp och hoppa in i duschen. Jag var på bättre humör än igår och jag tog på mig min nya och jätterosa klänning, som även matchar mina naglar. Fett snyggt. Kvart över fucking åtta satte jag mig på personlig försäljnings lektionen och var för en gångs skull (nästan) i tid. Timmen drygades bort och vi fick gå tidigare. Då stresspluggade jag i sista sekund, innan jag slog mig ner för att skriva naturkunskapsprovet. Hoppashoppas att det blir ett MVG.

Right now: Kom precis från mötet med SYV:en och jag känner mig faktiskt lite klokare. Jag har ändrat riktning helt och hållet och har (nästan) bestämt mig för att strunta i juridiken och istället satsa på civilekonom. Shit, vad jag är osäker, men jag tror att det blir så. Ska i alla fall söka in på juridik och se om jag kommer in, men det känns tryggare att söka till ekonom. Varför vet jag inte. BAH! Ikväll ska jag börja med ansökningarna, så vi får se vart det bär.
Sitter i datasalen nu och väntar på att Linus ska sluta. Jag är hungrig som satan, då jag inte fått i mig någon föda sedan frukost. Är trött och vill bara hemhemhem. Ikväll måste jag även sätta mig ner och påbörja talet inför nationella muntliga i svenska B. Vill inte, vill inte, VILL INTE.

Solen tittar i alla fall fram titt som tätt och det tackar jag hemskt mycket för.


Fett bra, actually.

You're an island and my ship is running ground.

Vid tre-tiden i eftermiddags promenerade jag, efter många om och men, upp till Vällingby i ruskvädret, där jag mötte upp Mickis. Vi hoppade på tunnelbanan och pratade och pratade hela vägen in till stan. Helt underbart att ta igen lite förlorad tid. Vid centralen hoppade vi av och gav oss ut på jakt efter 18 års-present till hennes pojkvän Martin. Hon (han) hade några önskningar och vi plöjde oss igenom NK, Gallerian och några affärer nere på Norrmalmstorg. Det regnade mer för varje gång vi kastade oss ut från någon affär och jag gnällde oavbrutet. Mickis: "Haha, det var ett jävla gnällande på dig idag!" Ja, jag hatar regn. Under hela tiden pratade och skrattade vi och jag mådde så bra av hennes sällskap.

Inne på PUB hittade vi dagens första passande present och fick hjälp av tre manliga expediter. Övriga kommentarer är överflödiga, men vi skrattade gott när vi gick därifrån en stund senare. Inne på Gina hittade jag en klänning som jag köpte, en likadan som jag köpte förra veckan, fast en rosa. Inne på SOAK hittade vi en liten sexig butik som sålde en massa underbart doftande massageoljor och diverse sexprylar. Mickis shoppade loss lite och jag vet vart älsk och jag ska gå  nästa gång vi är inne i stan. Några affärer senare hade Mickis köpt två presenter till och jag lyckades övertala henne om att det var nog. Innan vi begav oss hemåt köpte vi smink och gick en liten runda och bara pratade. Vi kom bl.a. fram till att vi är exakt likadana i ett förhållande och som flickvänner. Det var lite läskigt. Men skönt att ha någon som förstår precis. Älskade Mickis.

Sexiga och väldoftande massageoljor.

Tre underbara timmar senare hade jag fruktansvärt ont i fötterna och vi kramades hejdå. På vägen hem gjorde älsk mig sällskap i luren och jag höll nästan på att somna. Söt som han är kom han och mötte mig en bit på hemvägen också. Hemma käkade vi en efterlängtad middag och så har jag pluggat en massa naturkunskap. Dessutom har vi noga gått igenom högskolor och kurser och program och jag har fått lite nya idéer. Imorgon väntar ett möte med SYV:en och jag ska överrösa henne med frågor, för om fem dagar är det dags. Då skall ansökningarna vara inne och jag är faktiskt lite pirrig. Detta beslut kan vara livsavgörande. Gah.

Nu är jag så trött att jag håller på att falla ihop. Dessutom har jag fått ont i halsen igen - jävla fittväder! Ikväll ska vi komma i säng tidigt, annars kommer jag att dö av sömnbrist. Och så ska jag faktiskt upp tidigt imorgon. Fyfan.


Carro | 2 år säger:

Jag kommer snart!

Carro | 2 år säger:

Saknar dig.

KOM HEM NU!


And you'd give anything to get what's fair.

Sedan sist har jag faktiskt dragit arslet ur vagnen och pluggat, fastän jag är trött som satan. Och fastän jag har ont i huvudet och helst bara vill ligga i sängen och vila. Hur som helst så känner jag mig exemplariskt duktig. Insåg när jag skulle sminka mig att jag glömt hälften av mitt smink på landet, vilket är en smärre katastrof för min del. Nu fick jag ta lite av mammas skit, men det är inte alls samma sak. Och ful blev jag också. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra - skita i att jag ser ut som ett SKÄMT och använda det jag har plus mammas eller tvinga älsk att åka till landet ikväll igen. Jag blir så trött. Om vi åker till landet får jag mindre tid till att plugga och dessutom måste vi antingen åka AStidigt imorgon bitti eller så får jag skolka min första (och därmed öka min frånvaro ytterligare några sketna procent). Life sucks today.

Make-up.

Vädret fortsätter att suga apballe och jag är bitter som få. Jag har i alla fall en av mina nya klänningar på mig och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att den är söt eller cool. Den ligger någonstans mittemellan. Inte heller vet jag om den är för liten, för stor eller lagom. Den glider ner (är utan axelband), men samtidigt sitter den astajt om tuttarna. Herregud, har jag inget bättre att fundera över?

Försöker pigga upp humöret med underbar musik; har lyssnat på
denna på repeat hela veckan och Linus gick och nynnade på den hela kvällen igår - SÅ BRA! Och sedan ser jag naturligtvis fram emot daten med Mickis today; ska gå upp och möta henne i Vällingby om 20 minuter. Det ska bli underbart.

Love is gonna get you down.

FAN, vad jag är pepp-pepp-pepp på att börja fixa här inne nu. Jag har hittat en massa snygga tavlor och växter och ljus och jag vill ha allihop. Helst nu på en gång. Det kommer att bli så jävla snyggt här inne, så snyggt som det aldrig varit förr. Bah. I can't wait. Det här har jag längtat efter i flera års tid, ända sedan jag flyttade in i det här rummet. Och det är väl 4 år sedan eller något. This makes me so happy.

Jag vägrar att titta ut genom fönstret för tillfället. Vägrar se fittsnön. Jävla helvete. Jag vill ha VÅRVÅRVÅR och sedan SOMMARSOMMARSOMMAR. Det vill jag mer än någonting annat. Shit, jag blir tokig. GE MIG!
Mamma: "Det ska bli vår imorgon igen!" Oh, vad jag hoppas att hon har rätt.

You make.. ..me happy!
Sommar 2005: Myself och Mickis. Snygga och rosa brudar i webcam. LOL.

You think you're special.

Jag är en dålig människa. Jag kom aldrig så långt som till skolan, utan nu sitter jag hemma i Vällingby, i vårat stökiga rum. Helt ensam och lyssnar på musik. En stund innan vi var tvugna att bege oss in till stan mådde jag så pass dåligt att jag höll på att ramla ihop. Ihållande huvud - och nackvärk i flera dagar och dålig sömn sätter sina spår. Därav beslutade jag mig för att ta en ledig dag idag, för att pigga på mig lite. Om det gör någon verkan får vi väl se, men det är i alla fall skönt att få ta det lugnt.

Tänkte strax försöka få tag på Mickis och höra om vi kan träffas tidigare än planerat, för ställa in vår date tänker jag baske mig inte göra, hur dåligt jag än mår. Innan jag träffar henne måste jag dock vila (så att jag orkar gå på stan) och plugga. Rummet skulle behöva städas också, men det är jag faktiskt för "sjuk" för.

Apropå rummet,
så är jag (vi) fett taggad(e) på att få göra om här inne. Om några veckor är det dags, då vi i samband med min brors flytt (nej, han bor inte hemma) ska göra om här inne. Det ska möbleras om och bytas ut möbler. Sättas upp en massa nya tavlor och fotografier, blommor och ljus. Men det bästa av allt är att vi ska få en ny säng, en STOR säng. Åtminstonde större än den vi sover i nu. Att sova två i en 90cm bred säng är en utmaning utan dess like. Sängen vi ska få är över en meter och det ska bli helt underbart. Gah.
Tänkte sätta mig och kolla på lite inredningsstuff nu, som kan verka lockande och passande. Jag längtar som fan. Linus och jag har en massa idéer och det kommer att bli så jäkla bra. Det känner jag på mig.

  

Fett snyggt och dessutom genomförbart här inne, då våra väggar är gröna.
Inspiration; jag är fett taggad på att få sätta igång.

Fan-i-helvete.

VAD-I-HELVETE! Är det här ett jävla skämt?! Det snöar ute. I april. Det kan för fan inte vara sant! Denna gång var jag ta mig fan säker på att våren hade kommit för att stanna och det gjorde mig glad och lycklig och förväntansfull. Och nu bara; pang poff(!) och så var det vinter igen. Det är som ett jävla slag i ansiktet. Fitta! Jag är så besviken och arg och ledsen så att det finns inte. HOOOORA!
VILLHAVILLHAVILLHA!
Edit: Nu måste jag packa ihop våra grejer och fixa till mig lite, för om en dryg halvtimme måste vi dra till skolan.
Det är en fittig jävla dag idag.

I can make you feel alive.

Sedan sist har älsk och jag myst i sängen och lyssnat på musik - helt underbart och det får mig att må så bra! Vi har precis startat en maskin tvätt, gjort en take away frukost till imorgon bitti och snaskat lite brownies. Nu måste jag hjälpa älsk att hänga upp den blöta tvätten och sedan ska vi titta på film. Därefter är det sängen som gäller.

Lovely.
GE MIG SOMMAR!

I've been looking at my life from higher ground.

Edit: Tog en varm och skön dusch, så nu känner jag mig i princip som en ny människa. Vi har precis käkat en primitiv middag och till efterrätt mumsade vi oss lillebror Martins nybakade brownies. Yummie. Än har jag inte lyckats övertala Linus till att lägga ner pluggandet och göra mig sällskap, utan han sitter fortfarande som fastklistad framför den andra datorn. Jag roar mig med att blogga, kolla in andras bloggar (vilket ibland kan vara ytterst underhållande) och kika på kläder över nätet. Dock fyndar jag ingenting snyggt, vilket sög.
Nu har jag precis mailat en av mina lärare och funderar på om jag ska plugga lite matte. Det har ju inte blivit så mycket av den saken de senaste dagarna och jag behöver verkligen plugga. Gah, livet suger.


I believed that love was overrated
'Til the moment I found you.

Cause' I've seen the dark side to.

Strax efter senast publicerat inlägg väckte jag älsk och vi myste i soffan en timme, innan han gick ner och gjorde frulle. Han är världens snällaste. Jag satt vid datorn och fördrev tid och sedan käkade vi framför TV:n. Därefter satte vi igång att plugga, vilket jag har gjort fram tills nu. Linus sitter fortfarande och skriver på något arbete, vilket innebär att jag inte har ett dugg att göra. Det suger.

Nu: Ta en dusch, tvinga älsk att sluta plugga och sedan ta en promenad. Jag måste få frisk luft innan jag dör.


Älskling & jag.
No words are enough.


And every glance is killing me.

Idag är en ledig dag och det känns helt förbaskat underbart. Hoppade upp ur sängen för en dryg timme sedan och tänkte snart väcka min älskling. Kvällen igår var jäkligt mysig. Efter någon timmes pluggande gjorde Linus mig sällskap i sängen. Vi myste, pussades och pratade.
Efter 507 dagar är jag fortfarande nykär. Honestly.
Sedan tittade vi på American Beauty (i skolsyfte, men även för nöjets skull) och efter att har sett den två gånger, kan jag konstatera att; det är en av dem bästa filmerna jag har sett. Helt klart. Den är helt vrickad, men rolig och tänkvärd som fan. During the film käkade vi en massa frukt och kände oss nyttiga. Hell yäss. Vi hann med några Vänner-avsnitt också, innan vi hoppade i säng.

Today ska jag plugga en massa naturkunskap, för jag har bestämt mig för att kamma hem ett MVG, vilket inte borde vara helt omöjligt. Egentligen borde jag plugga svenska också, men Carro messade mig nyss och vi kom (nästan) fram till att vi ska skita i provet imorgon, båda två. Umgänge med Linus är också en självklarthet, men vi får se vad vi hittar på. Landet må vara fantastiskt underbart, men det finns ingenting att göra.

För övrigt: Längtar till imorgon eftermiddag, då jag skall träffa
Mickis. Är fett opepp på att Carro inte kommer hem förrän om en vecka. Och jag saknar Linda så att jag dör.

And you'll never understand what you do to me.

Myself and Mickis.
På onsdag, älskling!

I think I'm moving but I go nowhere.

Jag kom inte i säng innan tolv igår, såklart, och inte heller blev det något mattepluggande. Istället myste älsk och jag i soffan framför Vänner, innan vi gick och lade oss vid halv två-tiden.

Vaknade trött som aldrig förr imorse, men 07.20 då alarmet ringde, stapplade jag mig envist upp och tog en dusch. Därefter väckte jag Linus och någon timme senare var vi på väg till skolan. Vädret sög och jag var fett bitter, men jag hade en av mina nya klänningar på mig och sådant gör mig lycklig. Under skoldagen har jag och tjejerna pratat en massa om STUDENTEN och vi börjar inse att det snart är dags. Vi satt och pratade kläder och musik till flaket och jag längtar som fan. Helt galet.
Efter skolan kom Linus (som varit ledig idag) och hämtade mig och vi åkte hem till mina föräldrar. Slängde i oss ett par mackor och hämtade lite kläder. Innan vi åkte hem hit till landet stannade vi i Vällingby där jag köpte lite smink och ett par strumpbyxor.
Nu har vi precis kommit hem och jag är trött som satan. Ikväll måste jag plugga naturkunskap - pluggandet tar aldrig slut. Herregud. När det är klart ska jag och älsk mysa hela kvällen, för imorgon är vi lediga. Och det tackar jag för.

I övrigt: Min bästaste Carro åkte upp till Åre i natt och det suger. För det första saknar jag henne redan. Som fan. Och för det andra hade jag inte bangat på att vara där med henne (och dem andra.) En hel vecka ska hon vara borta och jag känner mig lämnad och ensam. Vi hade i alla fall SMS-kontakt imorse och det är ju alltid något.


And I love you to moon and back.

Sedan sist: har jag pluggat ännu mer svensk språkhistoria (och det är så jävla tråkigt som det bara kan bli!), sökt ännu fler jobb och registrerat mitt CV på alla tänkbara platser, bloggat och älsk och jag gick en kylig promenad i mörkret.

Det var så förbaskat härligt att gå hand i hand i mörket och kylan. Det duggregnade och luktade koskit och eld och det var så jäkla mysigt. Vi pratade om framtiden och Linus får mig alltid att se så positivt på den. Jag kan vara fett opepp på något och bara se till det negativa, men han lyckas alltid ändra det. Det spelar ingen roll vad det gäller, han gör mig alltid förväntansfull och får mig att inse att allting ordnar sig. Han brukar alltid säga "det kommer att bli bra, älskling, jag lovar" och den positiva inställningen och förmågan att alltid få mig att må bättre, beundrar jag honom för.

Right now: funderar på om jag inte skulle ta och plugga lite matte innan läggdags (duktig!). Älsk och jag måste se en film i skolsyfte också. Och jag som tänkte komma i säng innan tolv ikväll. Jag kommer aldrig att lyckas.

(För övrigt sade Linus' morsa något som chockade och gjorde mig fett otaggad, innan vi gav oss ut på vår promenad. Det ska tydligen komma SNÖ i natt. Är det ett skämt?! Jag vettefan vad jag tar mig till om det är vitt ute imorgon när vi vaknar. FYFAN! Oavsett väder tänker jag i alla fall ha en av mina nya, våriga och fantastiskt snygga klänningar. Tillsammans med skinnjackan. Så det så.)


ÄLSKA!
Linus 18 års-dag, 20 augusti 2007: Om jag inte minns helt fel, borde bilden vara tagen då.
Och jag tyckte att den var söt, bortsett från att vi ser lite skeva ut.
Älskar-älskar-älskar-ey!

This makes my day.

Crap from: Amanda

Wow, jag älskar din design på bloggen!

2008-mar-06 @ 22:59
URL:
http://bjorkegren.blogg.se/

Crap from: Veronica

Snygg blogg du har! :)

2008-mar-16 @ 17:52
URL: http://veroniiica.blogg.se/

Crap from: Marit

SNYGG HEADER. verkligen !

2008-mar-18 @ 15:47
URL: http://tiram.blogg.se/

Crap from: Camilla

Oj, vilken söt blogg du har då! Kärleken är underbar, tack! =)

2008-mar-24 @ 12:58
URL: http://xccc.blogg.se/


Crap from: Petra

Riktigt snygg blogg.

2008-apr-06 @ 18:42
URL: http://limaverde.blogg.se/
 


You're the one who turned it all around.

Countdown:
24 dagar - mösspåtagning (vartfan är våra mössor?!)
33 dagar - studentbal(!). BAH!
42 dagar - älsk och min ett-och-ett-halvt års-dag.
65 dagar - STUDENTEN!!!!! (Klockan 13.00 den 10 juni, springer jag ut som en av Brommas studenter. WAH!?)
68 dagar - min 19 års-dag.

JAG HINNER INTE MED!
(..Och fan vad sjukt allting är.)

You start to wonder why you're here not there.

Jag inledde gårdagen med att sitta här och knåpa ihop föregående nostalgi-inlägg. Det tog närmare två timmar, så när jag sedan väckte Linus var klockan 14. Det sög att ha missat halva dagen, särskilt när det var så underbart väder ute. Vi käkade frukost framför TV:n och sedan tog jag en lång och skön dusch.
Under dagen bytte vi till sommardäck på bilen, åkte en sväng in till Flygis för att handla och under kvällen pluggade jag matte. Hur jävla duktig är inte jag som pluggar matte en lördagskväll? Jag har gett mig fan på att klara matte C-kursen, så fram tills nationella provet är det stenhårt pluggande som gäller.

När både Linus och jag hade pluggat klart var klockan närmare tolv, så då snaskade vi nachochips med guacamole framför ett par Vänner-avsnitt. Det var sjukt mysigt. Någon gång efter det somnade jag och vaknade inte förrän Linus väckte mig vid tre. Efter tandborstning kom vi i säng, där vi låg och mös och pratade. Vi pratade om universum och sådana existensiella frågor. Vad är universum? Tar det någonsin slut? Vi höll på att bli knäppa och vid halv fem gav vi upp. Linus: "Man blir helt dum i huvudet av att tänka på sådant där!". Jag håller med.

Vi vaknade tidigt redan vid tolv imorse och efter en del mys släpade vi oss ur sängen. Linus gick ner och gjorde frukost medan jag hängde framför datorn. Frukosten förtärdes i soffan, som vanligt, och där har hela dagen spenderats. Med undantag att jag gick ner och tog en dusch för någon timme sedan, har vi knappt rört oss ur fläcken. Jag har pluggat svensk språkhistoria (yay!) och Linus (och jag) har sökt jobb över nätet. Nu hoppas vi på napp.


JAG DÖR NÄR JAG LYSSNAR PÅ DENNA.
Så snuskigt jävla bra.

This ain't nothing but a summer jam.

Jag har precis suttit och läst igenom en massa av mina gamla blogginlägg, från våren och sommaren -07, och FAN vad nostalgisk jag blir. Bah.  JAG VILL TILLBAKA! Jag vill uppleva samma saker, känna samma känslor, dela denna vår och sommar med samma människor. Shiet, det vill jag verkligen. Mer än någonting annat.

Andas in vårluften på grusvägarna och i skogarna, njuta av tystnaden och fågelkvitter, gå ljumna kvällspromenader på ödsliga vägar, hand i hand med Linus. Spendera hela min sommar här ute på älskade landet. Kröka och röka vattenpipa, åka moppe och bada, spela kubb och njuta av friheten och glädjen under långa ljusa varma sommarnätter. Precis som förra sommaren. Vingla runt i Stockholms natt, sitta på mysiga caféer i solfånget och prata om livet, springa runt på stan och leta sommarkläder, gå promenader i kvällssolen med en glass i handen och känna att man verkligen lever. Precis som förra sommaren.
DET VILL JAG MER ÄN NÅGONTING ANNAT.

April 2007:
      
På bilderna syns myself, Linda, Avin och Jojjo.

Maj 2007:
    
    
Den översta raden är bilder från valborg och den undre är från Lina's 18 års-firande.
På bilderna syns myself, Lina, Niklas, Carro, Tobbe, Linus, Segel, Jonte och Ante.

Juni 2007:
     
      
    
Den översta raden är från skolavslutningen i tvåan, mellersta är från min 18 års-dag och de två första bilderna på sista raden är lite random, och de resterande tre är från midsommar.
På bilderna syns myself, Leyla, Avin, Carro S, Linus, Becca, Segel, Tobbe, Cassi, Niklas och Carro L.

Juli 2007:
    
De tre första bilderna är tagna hemma hos Lina en vanlig sommarkväll och de andra är tagna inne i Stockholm.
På bilderna syns myself, Carro L, Linus, Lina, Leyla, Avin och Carro P.

Augusti 2007:
     
     
    
    
    
    
De tre första är tagna en vanlig sommarkväll då vi krökade hemma hos Lina. Bild 4-10 är från när vi rodde över Largen och picknickade på en liten ö. Resterande är tagna då vi firade Linus som fyllde 18 år.
På bilderna syns myself, Segel, Lina, Linus, Niklas, Carro L, Tobbe, Jonte, Amanda, Jojjo, Avin, Matte, Micke och Annie.

Random 2007:
    
Alla är tagna någon gång mellan juni-augusti förra året.
På bilderna syns myself, Linda och Linus (samt min & älsk's kärleksklippa och Malmen.)

Våren och sommaren 2007 spenderade jag med dessa underbara människor och jag vill spendera årets vår och sommar precis likadant. Skratta, gråta, festa, leva och skapa minnen. Det vill jag verkligen.

All I ever needed.

Strax efter mitt senast publicerade inlägg kom Linus hem och var på strålande humör. En stund senare tog vi bilen upp till Vällingby och vi vet att vi är lata och att vi suger. Vi styrde fötterna bort till Kfem där vi strosade omkring och letade efter skjortor till Linus och klänningar till mig. Inne på Gina hittade jag två assnygga klänningar som jag köpte. Sådant gör mig lycklig. Vi gav upp efter det och slog oss ner i Vällingehus där vi beställde in och käkade sushi. Det är samma sak varje gång; dem första bitarna är snuskigt goda, men ju mer jag äter desto mindre tycker jag om det. Vad är det frågan om? Vi satt kvar ett tag och pratade och det var fett mysigt.

Därefter bar det hemåt mina föräldrar för att packa inför helgen. Och här sitter vi nu, ute på älskade landet. Linda ringde precis och det var underbart att prata med henne. Som alltid. Hon har lyckats färga håret lila och jag tycker lite synd om henne. Det är bara hon som kan lyckas med något sådant. Och det finns ingenting med henne som förvånar mig längre. Sötaste Linda.

Back in the days. 
Vintern -04: Här är Linda och myself, tillsammans med två gamla högstadiekompisar, då två av våra närmaste; Hermon och Sarah.
Vi syns längst upp till höger. Och visst fan var vi snygga redan då?

Bästbästbäst.
Nyår 06/07: Vi är onyktra, ostadiga, men framförallt jävligt snygga.

Du gör hela mig lycklig.

Det blev inget mer pluggande för min del, utan det får jag ta tag i senare. Nu har jag åtminstonde lyckats göra mig iordning och tänkte strax promenera upp till Vällingby i solen och möta älsk. Vi tänkte kolla runt, han skall förmodligen klippa sig och sedan har jag lovat honom en sushimiddag.

SMS mottaget från Linus 2008-04-04 12.53:
Du gör mig lyckligast :)

Och jag älskar dig mer än livet självt.


It's not necassary.

Nu har jag pluggat, i stort sett, oavbrutet sedan senast publicerat inlägg. Ett par sidor är färdigräknade och det känns bra. Älsk borde vara hemma om lite mindre än en timme och innan dess måste jag kolla igenom svenskan, sminka mig, byta om och fixa håret. Där emellan tänkte jag sörja min klänning också. Mamma har tvättat den i maskin, trots att jag sneast igår sa åt henne att inte göra det. Jag hoppas fan inte att den krympt så mycket på längden, för då vet jag inte vad jag tar mig till. Det är min absoluta favoritklänning och den kan jag inte leva utan. Så är det bara. Fan-i-helvete.


     

     

Utan-dessa-i-min-ägo-dör-jag-olycklig-klänningar.

Fairytales don't always have a happy ending.

Runt halv sex igår eftermiddag kom älsk äntligen hem. Vi pratade och myste framför TV:n innan vi käkade våfflor till middag. Onyttigt, men yummie! Resten av kvällen tittade vi på TV. Jag grät en skvätt framför programmet Spårlöst; det var så jävla fint när kvinnan träffade sin pappa for the very first time och så jävla sorgligt när de sedan var tvugna att skiljas åt. Jag vet att jag är FETT sentimental. Vi käkade lite chips och Gott&Blandat framför Efterlyst och sedan satt jag och kollade efter jobb ett tag. Vi kom i säng redan vid halv 12, tidigt och duktigt.

Idag är jag ledig, eller ja.. jag hade en timmes lektion imorse, men jag tyckte att det var fett ovärt att åka dit för den. Istället låg jag kvar och myste med Linus och sov ett par timmar extra. Runt halv elva gick jag upp till Vällingby för att möta mamma och göra ett ärende på Apoteket. Denna gång fick vi faktiskt med oss migränmedecin hem, dock inte den jag brukar ha. Med oss hem hade vi också två par skor, fett snygga.

 
Underbar-underbar-underbar.

Nyss pussade jag min FETT snygga(!) pojkvän hejdå, för han skulle till skolan ett par timmar. Jag kunde knappt slita mig ifrån honom, för han var så snuskigt jävla good looking. Jisses! Han hade min favorit t-shirt (som han fick av mig i julklapp!) på sig, sin nya hoodtröja, nya jeans och nya sneakers. Gosh, vad snygg han var! Han lovade mig att jag skulle få slita av honom kläderna ikväll, för jag menar.. hur skulle jag kunna låta bli?

Nu tänkte jag vara duktig och slå mig ner i sängen och plugga fucking matte. Det är ingenting jag ser fram emot, men det är något som måste göras. Sedan måste jag ta itu med svenskan också, och ett par hundra saker till. Jag har lovat mig själv att plugga oavbrutet tills älsk kommer hem igen (om drygt 3 timmar), och det löftet tänker jag bannemig hålla. På med hög-hög-hög musik och sedan är det bara att tuta och köra.

Come crashing in, into my little world.

Så trött som jag var imorse har jag nog aldrig varit. När min alarmerande mobil ringde halv sju imorse, bestämde jag mig efter en snabb överläggning med myself, att jag skulle banga min första lektion. Sagt och gjort. När mobilen ringde igen vid åtta var jag minst lika död, men släpade mig motvilligt upp. Linus gjorde mig sällskap vid frukosten och vid halv tio skjutsade han mig till skolan.

Till min förtjusning fick vi sluta flera timmar tidigare, därav anledningen till att jag redan är hemma. Innan jag åkte hemåt, gick jag och Carro till SYV:en för att boka tid. Vi fastade ett tag och fick svar på några av våra frågor, men jag skall ändå dit i nästa vecka. Carro och jag sällskapade till Vällingby och vid Blackeberg klev en man på och slog sig ned bredvid mig. Han såg läskig ut, luktade illa och gjorde oss allmänt obekväma och diskret som jag försökte vara utropade jag "Nämen, där är ju hon!" och pekade bortåt i vagnen. Meningen var att Carro skulle haka på, så att vi lite diskret kunde byta plats. Naturligtvis tittade hon förundrat på mig och började sedan se sig omkring samtidigt som hon frågade mig vemfan jag menade. "Lisa!" utropade jag och Carro tittade alltmer förundrat på mig och runt om i vagnen. "Vemfan pratar du om?" När jag till slut tittade menande på henne och frågade "om vi inte skulle gå bort och hälsa på Lisa" fattade hon vinken och följde asgarvandes med mig. Vi skrattade så att vi grät åt att jag hade gjort bort mig och att hon var så förbaskat korkad som inte fattade någonting. Herregud.

I Vällingby kramades vi hejdå och nu är jag som sagt hemma. Hemma möttes jag av en massa främmande män som kom med en ny kyl. Vår har tydligen gått sönder. Jag hjälpte mamma att fixa lite i köket och sedan slog jag mig ner här. Inte alltför otippat. Jag känner att jag verkligen behöver sätta igång och plugga, men jag har fan ingen lust eller ork. Fyfan.
(Det ska förövrigt bli jävligt intressant att se när Linus orkar masa sig hemåt. Hmms.)



Här är en lång version av reklamlåten som jag publicerade igår. Jag tror dock att det är Depeche Mode som har gjort originalet, men jag tyckte denna var bättre. Den är däremot inte ens i närheten av så bra som reklamversionen är.

Just us.

Crap from: Carro

jag älskar dig. Underbara, finaste Jessi.

2008-apr-02 @ 23:27
URL:
http://beautifulmind.blogg.se/

Citerat ur hennes blogg yesterday:
"Har skrivit lite Jag-har-aldrig-frågor som jag ska ta med upp till Åre. Haha .. jag och Jessi har fördrivit tiden med frågorna på MSN. Jag kan säga såhär .. Om vi verkligen hade spelat det här så skulle Jessi vara bra mycket mer än salongsberusad. :P"

Forever.

It's all I ever wanted.


Detta är min favoritreklam just nu, eftersom jag är helt jävla förälskad i låten.
Den är helt underbar och jag älskar att det är olika människor och röster som sjunger. Det gör den så jävla bra och jag går runt och nynnar på den hela tiden.
Gah. SÅ BRA ATT JAG DÖR!

You make me sick.

Älsk och jag vaknade till liv vid två-tiden i förmiddags, efter drygt 14 timmars sömn. Fan vad vi behövde det. Vi myste i sängen, käkade frulle och glodde på TV. Runt sex åkte han iväg för att fixa det sista på sitt projektarbete och morsan och jag började rensa i vårat rum. Vi valde att ta itu med garderoden först eftersom det är den som tar längst tid och kräver mest arbete. Vi fyllde 12(!) stora kassar med kläder som skulle slängas. Herregud. Vi skrattade gott åt hur fula vissa av mina gamla kläder såg ut, såsom små toppar med fula tryck, konstiga byxor och klänningar, långa pissfula jeanskappor, blommiga kjolar och osmickrande jackor. Jag förstår inte hurfan jag kunde gå ut i sådana där kläder. Vad tänkte jag på?

Två timmar senare var allt rensat, alla kläder vikta och allt gammalt kastat. Vi blev fett nöjda, men satan vad jobbigt det var. Jag tog en dusch och sedan fördrev jag lite tid här samt pluggade lite.
Mickis och jag bestämde en date nästa vecka och det gör mig lycklig. Det var jättelängesedan vi träffades, bara vi två, så det ska bli jävligt roligt och mysigt att träffa henne. Jag längtar.

Har precis kollat på Top Model och nu väntar jag på att Linus ska komma hem. Han meddelade mig nyss att han var på väg. Jag har saknat honom. Carro och jag fördriver tid genom att snacka skit över MSN och hon är världens bästa. Det har hon alltid varit och för det och mycket annat älskar jag henne.

En parentes: Älsk och jag bangade studentskivan igår eftersom vissa människor står oss upp i halsen. Fyfan, säger jag bara. Istället myste vi i sängen och somnade redan vid 23-tiden.

And I feel like I can fly when I stand next to you.

Idag har jag och älsk, apropå ingenting, varit tillsammans i 500(!) dagar, exakt. FEMHUNDRA! Det är 12 000 timmar eller 720 000 minuter eller 43 200 000 sekunder (över 43 miljoner sekunder, alltså!). Hur sjukt är inte det?

För 135 dagar sedan firade vi
ett år tillsammans och om 47 dagar har vi varit ett par i ett-och-ett-halvt år. Gosh, det är knappt att jag tror det är sant.
Det sjukaste är att vi fortfarande är sådär bubblande, glittrande kära i varandra. Efter så många dagar. Vi tröttnar aldrig på varandra. Vi sover tillsammans sju nätter i veckan, umgås så fort vi kan, gör allting tillsammans. Och vårat förhållande blir bara bättre och bättre. Faktiskt. Igår berättade jag för Linus att jag nog aldrig har varit så kär i honom som jag är nu, och han höll med. För det är verkligen så. Det är en otroligt underbar känsla.


Mitt allt.
Vår 1 års-dag, den 18 november 2007: Du är mitt livs kärlek.

"Allt i mitt liv handlar om dig älskling,
för det är dig jag älskar.
och det är dig jag vill ägna hela mitt liv åt."


Sunny tuesday.

Just nu har jag precis kommit hem från skolan efter en 15 minuter lång lektion. Jag missade min första i morse, p.g.a. vansinnigt långa köer. Det tog oss en timme att komma till skolan. Med bil. Från Vällingby till Stora Mossen. Vilket jävla skämt. Fett ovärt. När vi slutat höll jag Carro sällskap tills hon skulle ha sitt utvecklingssamtal och sedan promenerade jag ner till tuben. Vädret är helt underbart. I väntan på tunnelbanan satt jag i solfånget och lyssnade på nostalgi-musik. Det ägde.

Innan jag gick hem sprang jag in på Glitter för att kirra ett par örhängen tills ikväll. Jag ska nämligen på studentskiva och temat är 80-tal. Detta ska bli (jävligt) intressant.
Snart tänkte jag slå mig ner framför TV:n och kanske få i mig någon föda. När Linus har slutat ska jag åka och möta honom, för att sedan åka in en snabbis till stan.

I don't get it. Skäms du inte?

Kärlek!
En underbar vårbild, tagen våren -06 (tror jag):
Älskade Mickis och myself.
Saknarsaknarsaknar dig!

Tell me that you're here to stay.

Det SÖG att vara tillbaka i skolan yesterday, men jag var duktig och gick på dagens samtliga lektioner. Det kändes förjävla bra. Innan dagens slut hade jag utvecklingssamtal. Vi pratade om det faktum att jag ska söka in till högskolan redan nu om några veckor och att jag förmodligen ska söka till juristlinjen. Han blev förvånad, men sade att jag var en av de få treor som verkligen skulle passa i och klara av ett sådant yrke. Jotack, jag vet. Han önskade mig lycka till och nu hoppas jag bara att jag kommer in. Mina poäng BÖR räcka, men det är pissvårt att komma in på juridik i Stockholm, då det finns så få platser. I värsta fall får jag väl flytta till någon liten skitstad någonstans i Sverige. (Fyfan.) Vi hann också med att prata om mitt projektarbete och det bästa besked han kunde ge mig var "vi har gett MVG till dem som gjort ett sämre arbete än dig." Hell yäss.

Efter skolan uträttade jag ett par ärenden och sedan åkte älsk och jag hem. Käkade lite mat och tittade på TV. Vid sex-tiden åkte vi upp till Vällingby där han släppte av mig. Han skulle åka iväg och jobba med sitt projektarbete och jag skulle spendera underbar tid med Carro. Vi käkade en varsin utsökt sallad och pratade om livet i flera timmar. Behöver jag ens säga att det var underbart? Runt halv nio var jag hemma igen. Jag pratade med morsan, kollade på högskolor, arbeten och målade naglarna. Två timmar senare kom en trött Linus hem och vi myste i sängen tills vi gick och lade oss.

VÅR!

Min våriga helg.

Jag har inget minne alls över vad vi gjorde i lördags. Shit. Jag antar att vi var hemma och myste. På kvällen hade jag i alla fall vansinnesmigrän eller som älsk kallar det "dampmigrän". Kvällen spenderades därför liggandes i soffan och i sängen.

I söndags var det VÅR VÅR VÅR. Det var riktig, solig och underbar VÅR. Jag var i extas. Linus och jag gick en vårpromenad i solen och pratade om livet. Vi slog oss ner på en bänk, solade och pratade och fan vad det ägde. Det finns ingenting som gör mig lyckligare än den första vårsolen. På tillbakavägen plockade vi en minibukett tussilagos, som vi placerade i vårt fönster. VÅRTECKEN! Under kvällen pluggade vi och tittade på TV. Vi gick och lade oss tidigt med tanke på att fittskolan började igår.