You're an island and my ship is running ground.

Vid tre-tiden i eftermiddags promenerade jag, efter många om och men, upp till Vällingby i ruskvädret, där jag mötte upp Mickis. Vi hoppade på tunnelbanan och pratade och pratade hela vägen in till stan. Helt underbart att ta igen lite förlorad tid. Vid centralen hoppade vi av och gav oss ut på jakt efter 18 års-present till hennes pojkvän Martin. Hon (han) hade några önskningar och vi plöjde oss igenom NK, Gallerian och några affärer nere på Norrmalmstorg. Det regnade mer för varje gång vi kastade oss ut från någon affär och jag gnällde oavbrutet. Mickis: "Haha, det var ett jävla gnällande på dig idag!" Ja, jag hatar regn. Under hela tiden pratade och skrattade vi och jag mådde så bra av hennes sällskap.

Inne på PUB hittade vi dagens första passande present och fick hjälp av tre manliga expediter. Övriga kommentarer är överflödiga, men vi skrattade gott när vi gick därifrån en stund senare. Inne på Gina hittade jag en klänning som jag köpte, en likadan som jag köpte förra veckan, fast en rosa. Inne på SOAK hittade vi en liten sexig butik som sålde en massa underbart doftande massageoljor och diverse sexprylar. Mickis shoppade loss lite och jag vet vart älsk och jag ska gå  nästa gång vi är inne i stan. Några affärer senare hade Mickis köpt två presenter till och jag lyckades övertala henne om att det var nog. Innan vi begav oss hemåt köpte vi smink och gick en liten runda och bara pratade. Vi kom bl.a. fram till att vi är exakt likadana i ett förhållande och som flickvänner. Det var lite läskigt. Men skönt att ha någon som förstår precis. Älskade Mickis.

Sexiga och väldoftande massageoljor.

Tre underbara timmar senare hade jag fruktansvärt ont i fötterna och vi kramades hejdå. På vägen hem gjorde älsk mig sällskap i luren och jag höll nästan på att somna. Söt som han är kom han och mötte mig en bit på hemvägen också. Hemma käkade vi en efterlängtad middag och så har jag pluggat en massa naturkunskap. Dessutom har vi noga gått igenom högskolor och kurser och program och jag har fått lite nya idéer. Imorgon väntar ett möte med SYV:en och jag ska överrösa henne med frågor, för om fem dagar är det dags. Då skall ansökningarna vara inne och jag är faktiskt lite pirrig. Detta beslut kan vara livsavgörande. Gah.

Nu är jag så trött att jag håller på att falla ihop. Dessutom har jag fått ont i halsen igen - jävla fittväder! Ikväll ska vi komma i säng tidigt, annars kommer jag att dö av sömnbrist. Och så ska jag faktiskt upp tidigt imorgon. Fyfan.


Carro | 2 år säger:

Jag kommer snart!

Carro | 2 år säger:

Saknar dig.

KOM HEM NU!


Crap
Crap from: Emelie

Godmorgon, hoppas du får en bra dag :)


Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback