Kommerintepånågonvettigrubikffs.

Update: har suttit fastklistrad vid min pocket hela dagen (med undantag då jag skrev föregående inlägg och pratade med älsk under hela hans lunch). Påbörjade den som sagt imorse och jag läste precis klart den. En 300sidors-roman på drygt fem timmar.. Ganska bra jobbat. Men den var helt fantastisk! Har inte kunnat lägga den ifrån mig, varit helt fast från första till sista sidan. Alvtegen's böcker är helt.. helt störtbra! Sjukt-sjukt bra. Får se vilken jag ger mig in på nästa gång, förmodligen SKAM. Oh!


Läs-läs-läs-läs!

Jag är typ en riktig torrboll..

And you'll never guess what's happened to me.

Thursday: efter att ha varit hos sjuk-Ewa på morgonen, tultade jag hem och drällde omkring ett par timmar. Strax efter två gick jag upp till centrum och mötte upp Jojjo, vilket var sjukt efterlängtat från min sida. Vi tog ett par butiksrundor och jag hittade en ursnygg klänning på Gina, som jag givetvis köpte. Vi hann även med en fika och massa prat, innan vi skiljdes åt två timmar senare. På vägen hem passade jag på att ta promenad i det fina vädret och jag lyckades samla på mig ett par endorfiner. När jag kom hem var jag på så bra humör att jag spenderade en stund framför spegeln, provandes en massa snygga vår - och sommarkläder. Har sjukt mycket snyggt inför våren och jag längtar vansinnigt mycket.
Till slut kom huvudvärken smygandes tillbaka och jag kraschlandade i sängen. Kvällen spenderade Linus och jag framför TV:n, vilket förstås var myspys som vanligt.

Friday: tror inte ens att jag behöver nämna att jag hade huvudvärk när jag vaknade, för det hör inte direkt till ovanligheterna, men det hade jag i alla fall. Älsklingen och jag låg och drog oss och myste länge innan vi gick ner och käkade frukost nere i köket, vilket definitivt hör till ovanligheterna. Kan knappt minnas senast vi åt där nere, istället för uppe i soffan. Mysigt var det hursom. Förmiddagen spenderades mysandes i soffan och det var sjukt mysigt att ha Linus hemma för en gångs skull. Ha en hel dag att mysa istället för bara ett par kvällstimmar här och där. På eftermiddagen (efter att jag legat och vilat och halvsovit i hans famn hela dagen) tyckte Linus att vi behövde komma ut och få frisk luft, så vi åkte och handlade. På kvällen bakade vi (Linus, jag tittade mest på) cupcakes och käkade en god tacomiddag. Vi avslutade kvällen mysandes i soffan framför Let's Dance och ett par avsnitt BB.

Saturday: gick upp och sade hejdå till karln som åkte till jobbet vid nio. Sedan dess har jag suttit och läst min nyligen påbörjade pocket (påbörjade den imorse och har redan läst mer än halva - Karin Alvtegen's SKULD) och har fastnat totalt. Jag älskar att läsa. 

What else: jag längtar helt sjukt mycket efter vår och sommar (vågar nog påstå att jag aldrig har längtat så mycket som nu); ska på en arbetsintervju på tisdag; L och jag väntar ivrigt på ett erbjudande om en lägenhetsvisning; jag är sjukt glad över att jag har Dig; jag är besviken på Dig; jag undrar om det någonsin kommer att bli bra och kärleken till min alldeles egna karl har nog aldrig varit så stark som nu.


 

Beslutsångest.






JAG HAR BESLUTSÅNGEST!!
VILKA ÄR SNYGGAST?

I picked the ripest one.

Thursday: var hos Ewa imorse. Inga nålar idag, utan endast TENS och massage. Vi (snarare Ewa) kom fram till att vi måste börja behandla min bröstrygg också. "Det här tycker jag inte alls om!" Hoppas som fan på resultat.
Mår fortfarande ganska uselt, den ensidiga huvudvärken vägrar att ge upp. 

Later: ska trotsa värken och möta Jojjo för en fika i eftermiddag. Efterlängtat och mysigt.

Happy: hittade ett par andra SJUKTJÄTTESUPER SNYGGA gladiatorsandaler, när jag slösurfade runt på en massa shoppingsiter. Om jag inte köper dem kommer jag att dö olycklig känner jag. Oh!

Unhappy: jag har inte fått min lön (!!!???). Vad fan är det frågan om? Får inte tag på min före detta chef heller. Såklart. Börjar bli (jävligt) irriterad på det här.

I don't like you at all.

Update: min mage är klart osams med mig efter alla tabletter jag tryckt i mig de senaste dygnen. L och jag har ätit middag och tittat på Semester svenskar och Efterlyst. Och gosat såklart. Han får mig alltid att må bättre.

Hey: om du stör dig på mig, på vad jag säger och tycker och tänker, så kan du säga det till mig direkt istället. Jag bits inte, jag lovar.

Next: nu ska karln och jag krypa ner under täcket och plöja serier, innan vi måste sova. Har saknat honom massor idag, så det är helt underbart att ligga hud-mot-hud och dela kroppsvärme och andetag. Min älskling.

C:
jag saknar dig också! Och jag håller tummarna.

I think I could understand.

Status: fitt-blogg.se har krånglat och jag har inte kunnat logga in sedan i helgen. Jättekul!
Har legat hemma och mått uselt i flera dagar nu och samma sak idag. Dock börjar värken lätta litelite och det är ju alltid något. Dagen har spenderats framför laptopen och dagens enda roliga var att jag lyckades hitta ett par snuskigt snygga gladiator sandaler til sjysst pris, som förhoppningsvis kommer sitta på mina fötter i vår.
Väntar just nu på att Linus ska komma hem, så att jag kan få trycka i mig lite middag. Är otrevligt hungrig. Måste även käka något innan jag tar en Ipren och alla kosttillskott jag käkar. Min mage hatar mig.

Nu kom han.. MAAAAT!!!!!

Some day I will surrender.

Observe: detta inlägg är antagligen helt ointressant för någon annan att läsa, men jag behövde rensa huvudet och det är ju det jag har den här bloggen till, så..

My hell: mina dysfunktionella muskler styr (läs: förstör) mitt liv och jag vill bara lägga mig ner och erkänna mig besegrad nu. Jag orkar inte kämpa mot den här smärtan längre.
I slutet på förra veckan var jag hos min sjukgymnast och fick akupunktur, åtta nålar i huvudet och en i vardera hand. Och sedan dess har jag haft konstant migränhuvudvärk. Dygnet runt i en vecka. Jag har gjort allt jag möjligtvis kan göra. Kyla, värme, värktabletter (både vanliga Ipren och min starka migränmedicin), vilat, rört på mig, sovit, masserat, stretchat.. Ingenting har hjälpt (hjälper). Det känns som om mitt huvud när som helst ska explodera. Det dunkar och "bränner" och känns för litet och jag är matt och trött och irriterad hela tiden. Jag har legat och gråtit för att smärtan är för stark. Och jag känner mig mer och mer deprimerad. Jag orkar inte ta en dusch, jag orkar inte göra mat, ta en promenad, prata med någon.. Jag har verkligen ingen kraft kvar att ta av. Och jag får panik. För det känns som om det är kört. Jag kan inte göra mycket mer nu.

I sex-sju år har det varit såhär nu. Ständig värk. Oavsett. Och jag har ätit mängder med tabletter, jag har tränat, gått hos sjukgymnaster, varit hos läkare.. Ingen förbättring.
I somras och höstas var det värre än någonsin och mina migränattacker kom med allt kortare mellanrum. Var hos läkaren förra våren och fick Citodon utskrivet, mot värken. Det tog nog ett halvår innan jag vågade ta en tablett, men när jag väl tog den kände jag mig lättad. Den fungerade! Ingen medicin hade dittills hjälpt och nu hade jag äntligen fått något som hjälpte mig. Självklart förstod jag att det inte var någon långsiktig lösning, men dem hjälpte mig att överleva vardagen. I höstas bokade jag in ett nytt läkarbesök, efter ett halvårs pillerknaprande och outhärdlig smärta, kände jag att det var nog. Jag behövde riktig hjälp. En gång för alla. Det första läkaren (som för övrigt inte hade en aning om vad hon pratade om) sade var att jag absolut inte får fortsätta med mina Citodon, då dem är beroendeframkallande. Jag höll på att få panik (och nej, jag var inte beroende) när dem tog ifrån mig det enda som fått mig att kunna utstå det här helvetet. Istället skrev hon ut några andra migräntabletter (som inte fungerar alls) och remitterade mig till en sjukgymnast (som jag nu går regelbundet hos). När jag började hos sjukgymnast-Ewa i början på januari i år, tändes ett nytt litet hopp i mitt huvud. Kanske kunde det vara vändningen. Kanske skulle jag kunna få leva ett normalt liv. Och under tiden som har gått har jag faktiskt mått bättre. Inte bra, men bättre. Och för mig är det helt sjukt stort. Att ha en helt smärtfri dag eller tillochmed en hel helg. För alla andra är inte det någon stor grej, säkert inte ens något man reflekterar över, men för mig är det helt sensationellt.

Så nu när jag har mått bättre, så blir det ett så stort bakslag när värken kommer tillbaka. Det känns som om jag faller tillbaka ner i det där svarta jävla hålet, där jag befunnit mig så länge, men nu äntligen börjat kravla mig upp ifrån.
Det känns som om allt kämpande varit helt förgäves och att jag är dömd att må såhär. Att det verkligen aldrig kommer att bli bättre. Och vad ska jag göra då? Jag kan inte leva ett normalt liv med den här värken. Det är inte möjligt. Och var är det då för jävla liv jag kommer att tvingas leva? Där jag aldrig kan bestämma över min egen kropp, där jag aldrig kan göra vad jag vill när jag vill hur jag vill. Jag vill inte leva så. Jag vill inte att någon (i det här fallet Linus) ska behöva leva med någon som inte kan göra allt (allt det där självklara) som alla andra kan. Jag vill inte att någon ska behöva lida för att mina muskler inte fungerar som dem ska. Jag vill inte känna skuld gentemot någon annan.

Och jag är så jävla-jävla trött på alla som klagar över att dem inte kan göra si och så på grund av smärta i någon obetydlig kroppsdel. Testa att leva med konstant huvudvärk, så får ni se vad det innebär att inte kunna göra vad man vill när man vill. För då kanske det inte spelar lika stor roll att man inte kan spela fotboll eller gå till jobbet eller ha sex eller sjunga eller vadfan det kan tänkas handla om, när man vill.
För här handlar det om att kunna leva.


As long as we're together.

Friday: lyckades halka upp till bussen och åka in till Norrtälje. Sprang in i Tobbe, gjorde ett ärende på Apoteket och Åhléns, innan jag tog nästa buss hem. Trängdes med varenda skolelev i hela Norrtäljes kommun typ. Kom hem tjugo i fyra, helt slut och halvt ihjälfrusen. Vilade en stund framför TV:n och sedan tog jag en dusch och började göra mig i ordning. Hann tillochmed slänga ihop en utsökt kycklingwok innan Linus kom hem. Vi slängde i oss maten och fixade oss och sedan kom Niklas och Carro och hämtade upp oss. Kom hem till Lina strax innan nio, där vi spenderade kvällen. Spelade spel, drack, rökte, pratade och skrattade och fastän både Linus och jag var dödströtta, så blev det en mysig kväll. Tackade för oss vid två och trillade innanför dörren vid halv tre, då Linus skulle upp och jobba dagen efter.


Mina sjukt snygga tights som jag hade på mig  i fredags.
Den enda bilden som hann tas innan min kamera dog.

Saturday: vi var lagom pigga när vi vaknade efter endast fem timmars sömn på lördagsmorgonen. Linus åkte till jobbet och jag gick och lade mig och sov vidare. Vaknade vid tolv och hade sjukt ont i huvudet. Slöade i soffan hela dagen, mådde ganska uselt. När Linus kom hem på kvällen käkade vi middag och tittade på Melodifestivalen. Mys!

Sunday: vaknade sent med världens otrevligaste huvudvärk. Åt frukost i sängen och sedan fastnade jag framför en film. Linus ringde nyss och vi pratade bort hela hans rast. Satte precis igång en tvätt och nu ska jag duscha!

Fuck: vad är det för jävla pissväder? Det har snöat hela dagen och mamma Eva och jag kom fram till att det känns som jul. Eller åtminstone december. Jag vill ha vår. Tack.

When I had you.

Last night: käkade en god middag och en varsin skål glass till efterrätt. Det gjorde mig på lite bättre humör. Kollade på ett par Friends-avsnitt innan vi gick och lade oss vid ett.

Friday: gick upp och gjorde frukost till karln vid halv åtta, pussade honom hejdå och sedan gick jag och lade mig igen. Drömde mardrömmar och sov oroligt, så gick upp för en halvtimme sedan. Huvudvärken vägrar ge med sig och jag är otrevligt trött. Woho! Men solen skiner och det är underbart. Tänkte försöka ta mig in till Norrtälje på egen hand idag. Aldrig hänt förr. Vi får se hur det går.

Happy me: sitter och lyssnar på 
favoritlåten och det gör mig på fruktansvärt bra humör.

You like me better from the outside.

Thursday: är på helt sjukt jävla dåligt humör. Har städat hela dagen och jag har helt vansinnigt ont i skallen. När jag var hos sjukgymnasten sist fick jag tio (okay, åtta, två var i händerna) nålar inkörda i skallen, men det gör helt jävla pissont ändå. Orkar fan inte. Och nu har vi "flyttat hem igen". Jimmy kommer nämligen hem i natt. Mår sjukt dåligt psykiskt av att bo hemma. Jag lovar att ingen är mer less på det än jag. Är i alla fall ute på landet nu och det är ju mysigt, MEN det är snö här. What the fuck?! Våren har börjat smyga sig på inne i stan och så går man runt och är happy för det, och så åker man ut hit och hoppas få lite landet-vårfeelings, men så är det fucking snö ute. Oh, vad jag älskar att leva ibland.

Tomorrow: karln min jobbar och jag ska nog stanna här ute. Orkar inte vara hemma hos mina föräldrar. På kvällen ska vi nog hem till Lina och mysa.

Also: VARFÖR KAN INTE ALLT BARA LÖSA SIG OCH BLI HELT SJUKT BRA?

Why do I want you now that I can't have you.


Äntligen har jag funnit dig!
Refrängen är orgasmerande.

I'll spend my final day with you.


Take me away to a secret place.

Last night: vi drack te och tittade på "Smala Sussie", troligtvis den sjukaste och konstigaste filmen jag sett i hela mitt liv. Men vi fick oss ett par goda skratt i alla fall.

Today: vaknade vid elva och hittade Linus sittandes i soffan. Han drog till jobbet en halvtimme senare, vilket sög. Har inte fått något vettigt gjort sedan dess, men det gör mig inte så mycket.

Status: solen skiner och det gör mig lyckliglyckliglycklig. Dessutom känns det som om saker börjar te sig nu, att saker och ting kommer att ordna upp sig. Eventually. Men jag känner mig mer hoppfull än jag gjort den senaste tiden. Utav ett par av mig kända anledningar och några okända. Tänker fokusera på det positiva nu och se fram emot saker istället för att älta och oroa mig över saker jag inte kan styra och jag ska stänga av allt som ligger och skaver och försöka ha det så bra och roligt som möjligt.
Och våren är på ingång!

Also: Linus och jag "firar" 27 månader idag. What the fuck happened? Tre års vänskap, 27 månader tillsammans och 9 månaders förlovning. DET är sjukt.

Edit: kom nyss på att jag ju ska till sjukgymnasten idag. Glömde totalt bort det, då jag alltid brukar gå dit på torsdagar. Ahapp, då får jag väl göra mig iordning och kasta mig ut till bussen om ett tag.

You're up and you're down.

Monday: jag var hemma och slöade hela dagen. Linda ringde, så vi pratade en stund också. Mys! När Linus kom hem myste vi i soffan, men det slutade med att vi brottades och kittlades och jag dansade och jävlades och vi skrattade så att vi grät. Linus: "Dig går det ju inte att ha i möblerade rum!" Det var hur mysigt och roligt som helst. He makes me happy.
Vi avslutade kvällen med en varsin stor kopp te, framför Friends. Helt freaking underbart.

Tuesday: idag har varit en bra dag. Vaknade vid halv tolv och låg och drog oss ett tag, innan jag hoppade in i duschen och Linus pulade i köket. Gjorde oss i ordning och sedan promenerade vi (i solen!!) bort för att hämta bilen (som varit inlämnad för glasbyte) och sedan åkte vi iväg till Stinsen. Vårt nya stammisställe, typ. Jag hittade en supersöt jeansjacka till våren/sommaren och ett par snygga glansiga tights. Blev SÅ nöjd.
När vi kom hem gick vi till Sundybergs Centrum och köpte hem kinamat (my favourite!) och vi åt så att vi fick ont i magen.

I övrigt: har suttit och letat lägenheter en stund nu och det börjar te sig. En etta på 39 kvadratmeter i Vällingby, kök och sovalkov. Inte helt fel kanske? Inte skyhög hyra heller. Linus och jag ska fundera lite, så får vi se om vi går och titta på den eller inte.

Ska checka lite referenser och sedan ska jag sätta igång och söka jobb igen. I förr går anmälde jag mig till högskoleprovet också. Hoppas på bättre resultat den här gången, så att jag får lite fler valmöjligheter. Mina betyg räcker ju ganska långt redan, men ett toppresultat på högskoleprovet skulle ju inte sitta helt fel ändå. I höst ska jag börja plugga!

Nu vill jag har sommar!

Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division.


Jag har älskat denna i många år och jag börjar nästan gråta för att den är så vacker.



"Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig"

You wanna know how I do it?


Linus var snygg!

Saturday: älsklingen och jag vaknade till liv vid elva, men låg kvar en stund och gosade. Släpade oss upp och åt kycklingsallad till frukost och sedan duschade vi och gjorde oss redo att bege oss in till city. Jag blev helt sjukt lycklig och harmonisk när vi promenerade bort till pendeln, DET VAR VÅR UTE! Klarblå himmel och solsken och vårluft och jag blir sällan så lycklig som jag blir när våren kommer. Eufori! Sprang iväg och gjorde ett snabbt ärende när vi kom in till centralen och sedan, fyllda med vårendorfiner, slog vi oss ner på John Chris, med en varsin latte (utsökt chai-latte för min del) och en kärleksmums att dela på. Där spenderade vi sedan ett par timmar pratandes och mysandes. Fylldes med nostalgiska känslor när vi pratade om att det var tre år sedan vi satt där första gången och att vi bara var 16 år då. Helt sjukt. Innan vi åkte hem, sprang vi förbi SOAK-varuhuset och haffade en varsin (äcklig) smoothie. Det sög.
Haffade pendeln hem, handlade middag på vägen och när vi kom hem slängde jag ihop en kyckligsallad (så jäkla gott!), medan Linus diskade och plockade undan. Efter maten var det dags för ett litet presentbyte (det var ju faktiskt både alla hjärtans dag OCH vår s.k. tre års-dag). Jag fick en parfym (DKNY - Be delicious) och ett sött kort, och Linus fick ett par sepesnygga Frank Dandy-kalsonger, samt ett kort. Jättemys!


Men det var inte jag!

Därefter fräschade jag till mig så gott det gick och Linus travade ner till pendeln, för att möta upp Niklas och Carro, som skulle spendera kvällen med oss. Vi kollade på Melodifestivalen, snackade skit, rökte, drack, käkade chips, lyssnade på dålig musik och spelade kort. Myspys. Vid ett var grabbarna (lite lagom) onyktra och ville därmed dra till någon pub och dricka öl och sprit. Carro och jag fick snällt lyda, men alla ställen som inte hunnit stänga, hade 23års-gräns, så vi gav upp och stod ute i kylan och frös i en fucking halvtimme, innan Niklas och Carros haffade näst sista pendeln hem.
När vi kom hem lade vi oss i soffan och däckade dirr. Vaknade vid halv sex, lagom pigga, och förflyttade oss till sängen och sov vidare.


Grabbtalking i soffan.


Vi spelade kort..


..Och det var väldigt roligt.


Som sagt.


Niklas fick inte gå in med skorna..


..Så han gjorde något annat istället(?).

Sunday: vaknade sent och var omänskligt trötta. Käkade (återigen) kycklingsallad till frukost och sedan skedade vi i soffan och somnade. Vaknade vid fyra, slöade, tittade på TV och samlade kraft för att orka gå och handla. Käkade middag vid åtta och sedan låg vi i soffan hela kvällen. Tittade på Beck och käkade lite snask. Somnade framför Friends vid halv två-tiden. Mysdag!

You are my head and my heart and my mind and my wing.

Our lovestory: igår var det (alla hjärtans dag) exakt tre år sedan Linus och jag träffades (umgicks) för första gången. Exakt 1097 dagar sedan vi möttes i backen på väg upp till vår skola och han frågade om jag ville ta en fika. Vi satt på ett café hela kvällen och pratade. Och på ett sätt sade det klick redan då.
I nio månader var vi bästaste vänner. Vi umgicks så fort tillfälle gavs. Delade hemligheter och drömmar och erfarenheter och pratade om allt med varandra. Det fanns ingen jag litade på mer, ingen som gjorde mig så glad, ingen som förstod så bra, ingen som jag klickade så bra med. Under hösten 2006 (i efterhand har vi kommit fram till att det var tidigare ändå) insåg vi att vi var kära i varandra och i november samma år blev vi tillsammans.


Igår, tre år senare.

Idag har vi ett par i två år och tre månader, vi har bott ihop i över ett år och varit förlovade i nio månader och tänk att allt började med en alla hjärtans dag-fika för tre år sedan. Och tänk att jag aldrig någonsin hade kunnat föreställa mig att jag skulle kunna känna såhär starkt för en annan människa. Det finns inte ord nog för att beskriva hur mycket jag älskar Linus. Men det var väl ingen nyhet direkt :)


Jag köpte lovecakes (cupcakes) dagen till ära.


You've been the only thing that's right in all I've done.

Could it be forever?

Friday: drog in till stan med Carro och promenerade runt ett par timmar. Drack världens godaste smoothie, köpte en ny kofta och myste. Innan vi åkte hem gick Carro på bolaget åt mig, så fick släpa hem två tunga kassar. Lastade av allt hemma och sprang ner och handlade middag. Var helt slut nät jag kom hem och slängde mig i soffan. Gjorde en utsökt kycklingsallad som jag överraskade Linus med när han kom hem från jobbet. Vi spenderade kvällen i soffan, men somnade tidigt.

Nu: är heeelt slut. Så jag återkommer när jag känner mig mer mänsklig.

You're the right kind of wrong.

Status: vaknade vid halv nio när Linus stack till jobbet och har sedan dess inte fått något vettigt gjort. Måste diska, dammsuga och röja upp bland våra kläder, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte göra utav det. I och för sig är det bara jag och Linus som ser hur det ser ut här inne, så det är lite skitsamma.

Today: ska strax ta en dusch och göra mig snygg och sedan möta upp Carro för att åka vidare in till stan. Ska satsa på att hitta lite fräcka vårkläder tänkte jag. Skulle sitta fint. Efter vår date ska jag stressa hem och fixa en mysig fredagsmiddag att överraska Linus med ikväll. Efter en vecka med nästan bara diet-shakes, ska det bli helt underbart att få trycka i sig lite riktig mat.

What else: imorgon är det ju som bekant Alla hjärtans dag. Inte världens grej enligt mig, men eftersom det då är exakt på dagen TRE ÅR sedan Linus och jag "startade vår relation", så ska det firas lite ändå. Vi tänkte nog åka in till John Chris - cafét där vi fikade första gången, imorgon för tre år sedan - och mysa litegrann. Tänkte kolla efter någon liten present till honom idag också. Lite "bara för att". Det blir asbra.


A och jag, sommaren 2006.
En gång i tiden var jag ganska snygg..

It takes a thought to make a word.


Jag på A's balkong, sommaren 2006.

Thursday: gick upp strax innan åtta imorse och jag höll på att avlida av trötthet. Inte okay. Gjorde mig i ordning, hällde i mig en choklad-shake och stressade ner till bussen, som jag catchade i sista sekund. Hoppade på tuben i Brommaplan och jag såg elever från Bromma och jag insåg att jag saknar att gå i skolan. Kl. 10 träffade jag Ewa och jag fick akupunktur för första gången. Tre nålar mitt på hjässan och en i vänster tinning. Kändes lite märkligt, men får hoppas att det ger resultat. I övrigt sade hon att min nacke börjar bli bättre och att jag börjar lära mig att slappna av, så det var skönt att höra. Framsteg!
Travade hem till mina föräldrar och greps av ångest när jag klev innanför dörren. Kommer inte klara av att bo hemma nu, efter (då: två) en vecka med egen lägenhet. Hemska tanke. Spenderade ett par timmar framför min gamla stenåldersdator (som knappt fungerar) och jag tittade igenom en massa gamla bilder och skapade ett album - "Favourites of 2004-2008" -  på Facebook. Hann publicera 60 bilder, men har mängder kvar. Får ladda upp resten nästa gång jag är hemma. Blir nog ett par album till, kul!
Vid halv tre-tiden kom Carro och hämtade mig med bilen och vi åkte hem hit till Sumpan. Fick oss ett litet äventyr när vi skulle hitta parkering, haha. Sedan spenderade vi över fyra timmar pratandes i soffan. Hur jäkla mysigt som helst! Vi förstår aldrig hur tiden kan gå så vansinnigt fort när vi träffas, men det kanske inte är så konstigt, för vi har alltid så mycket att prata om. Myspys var det hursom. Vid halv åtta följde jag henne till bilen och hon skjutsade mig halvvägs tillbaka innan vi skiljdes åt. Linus kom hem strax därefter och det blev en shake-middag för oss båda. Vi är sjuukt duktiga! Nu har vi precis duschat och ska väl mysa framför någon serie eller något mysigt, innan vi hoppar i säng.

Fuck me: jag är så omänskligt sötsugen att jag snart kastar mig ut genom fönstret. Vet inte om jag klarar att stå emot mycket längre. Åh, jag skulle döda för en bit choklad.

Det har varit en bra-bra-bra dag idag!


Jag på mitt landställe, sommaren 2006.



I'll remember where the love was found.

Update: har lugnat ner mig lite nu och fixade naglarna för en stund sedan. Dem blev oförskämt snygga och jag tänker inte låtsas om att en har gått av. Så det så. Sitter i soffan och lyssnar på Jason Mraz och jag får ont i magen och goosebumps och tårade ögon och.. Herregud. Finns inga låtar (besides Tiger Lou's) som får mig att känna så mycket känslor. Bah.



Yay-yay-yay: imorgon efter att jag varit hos sjukgymnast-Ewa och hälsat på hemma, så kommer Carro hit och gör mig sällskap. Ska bli jättemys!


You keep me high minded.
You keep me high.

Give into me.

Wednesday: kom precis upp från tvättstugan, där jag spenderat större delen av förmiddagen. Sjukt drygt. Men nu är alla våra kläder och handdukar nytvättade och fräscha, skönt. Pratade med Linus en stund i luren där nere, vilket gjorde mig glad.
Nu ska jag handtvätta allt som ska handtvättas; diska; dammsuga och plocka undan. Sedan ska jag belöna mig själv med att fixa naglarna framför ett par Sex and the City-avsnitt. Det kommer jag att vara värd.

Something good: Linus lovade att köpa med sig sushi hem ikväll och jag längtar. Både efter honom och maten, haha.

Not so good: den här 'very-low-calorie-dieten' tar död på mig. Är sjukt hungrig och jag kämpar för att inte falla för frestelsen att smyga iväg till kylskåpet och tjyva en chokladbit. Jag måste säga att det är otrevligt lockande, men jag har bestämt mig för att klara det här och då tänker jag bannemig göra det också.

Min högra tumnagel jävlas med mig. Den håller på att spricka och jag blir förbannad bara jag tänker på det. Vet inte hur länge jag sparat ut naglarna och dem är sjukt långa och snygga nu, så jag blir minst sagt depressed om skiten går av. Måste lösas snarast.

Edit: Nu är jag på sjukt dåligt jävla humör. Tror ni inte att jag bröt nagelhelvetet during cleaning?! Argh! Det förstörde min dag.

You make it worth it.

Monday night: mådde inte helt okay, men Linus pysslade om mig och det gjorde förstås att det kändes lite bättre. Vi tittade på Walk the Line (för säkert tionde gången), men jag somnade såklart. Låg och pratade och myste innan vi somnade. Allt var alltså precis som vanligt.

Tuesday: Linus och jag spenderade hela dagen ute på stan. Jättemys. Älsk hittade ett par snuskigt snygga jeans och ett par minst lika snygga kalsonger, så både han och jag blev sjukt nöjda. Själv hittade jag bara två nya nagellack, men det gjorde mig ganska satisfied ändå. När vi kände att det var nog med butiker, drog vi till vårat favoritcafé Bönor & Bakat, där vi alltid (för 2-3 år sedan) fikade. Åt en varsin (världens godaste!) macka och drack latte och te. Precis som förr. Och det var helt superjättemys. Kändes nästan like old times. Någon timme senare haffade vi tuben hem och vi båda var övertrötta så vi larvade oss och gjorde roliga miner och ljud och skrattade hela vägen. Väl hemma ställde sig L i köket och diskade och jag tvättade upp lite tvätt för hand. Sedan kollade jag på två Top Model-avsnitt och innan vi avslutade kvällen med Friends, satt vi och kollade på gamla (fylle)bilder och filmer och skrattade oss till tårar. Ja, herregud.
Det var en helt underbar dag.

Wednesday morning: vaknade för ett par timmar sedan och har sedan dess suttit här i soffan. Tänkte hälla i mig en Forest Fruit-shake (very low calorie diet - sjukt äckligt, men skam den som ger sig!) och sedan ta en dusch, innan jag trippar ner till tvättstugen och kollar om jag kan sno åt mig en tid idag. Under dagen tänkte jag även dammsuga och fixa naglarna. Men vi får väl se.

It's not too late.

Sunday night: åt lite snask framför filmen "Forrest Gump", sjukt söt film. Somnade sent efter lite myspys i sängen.

Monday: vaknade efter åtta timmars sömn (har inte sovit så många timmar i sträck på månader) så var faktiskt ganska utvilad när jag vaknade imorse. Blev på strålande humör när Linus drog upp persiennen och såg att solen sken. Vårkänslorna började pirra i magen. Han stack till jobbet vid halv tolv och jag slöade i soffan med laptopen i knäet. Sedan gjorde jag mig i ordning samtidigt som jag lyssnade på nostalgimusik.
Ligger nu i soffan och känner mig helt utslagen. Har känt mig mer och mer hängig, mår illa, har huvudvärk och fryser. Åh, vad roligt att jag håller på att bli sjuk.

Saknar Linus löjligt mycket.

Over and out.

I won't do them all with you.

Saturday: vaknade sent och jag smög upp och dukade fram frukost, innan jag väckte Linus. Vi låg i soffan och slötittade på TV mest hela dagen, skönt. Och eftersom helgens planer gick käpprätt åt helvete, spenderade vi även hela kvällen i soffan. Tog dock en promenad upp till Sundbybergs centrum på eftermiddagen och köpte hem kinamat. 
Efter Melodifestivalen dukade vi fram snask och tittade på filmen "Changeling", men jag somnade efter halva. Kom i säng vid tre och vi låg och pratade om konstiga ord och vi skrattade så att vi grät. Somnade en timme senare.


Snask!

Sunday: vaknade återigen sent och Linus serverade mig frukost i soffan. Sedan tittade vi klart på filmen och jag grät (no shit?) som en idiot. Gjorde oss i ordning och åkte till Stinsen en sväng. Fyndade ett par vita tygskor till våren, sjyssta som fan. Innan vi åkte hem, handlade vi och hämta lite saker hos mina föräldrar. Och nu har vi precis ätit middag och degat ner oss i soffan som vanligt. Vi är riktiga soffpotatisar, min karl och jag. Sambofällan?


INLÄGG 1000!!!

I hope you feel the way I do.

Rysande vacker:



You are my everything
My head and my heart my mind my wing
I could give all again
I'm never sure
of anything
with you

The jokes the laughs the teardrops too
The games the fun the travels too
Yes I won't do them all with you
All good things now come from you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you


You are my everything
My head and my heart my mind my wing
The past the present tomorrow too
I'll spend my final day
with you


I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you


I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do


What have I done to fall so hard for you?

I hope it's gonna make you notice.

Friday update: rörde ihop en omelett till lunch, som jag avnjöt i soffan framför x antal Sex and the City-avsnitt. Sedan slöade jag mest i soffan, pratade kärlek med Linda över MSN länge (mys!), diskade lite och vid två tog jag en lång och skön dusch. Gjorde mig i ordning samtidigt som jag lyssnade på FETbra musik på högsta volym. Helt freaking underbart. Vid halv fyra kände jag mig färdig nog för att tulta bort till Willys i slasket. Pratade med Linus, som ringde, hela vägen dit och under hela tiden jag handlade. Kontot krympte med 229 spänn och jag fick med mig en sjukt tung matkasse hem i duggregnet.
Har inte gjort något vettigt sedan dess. Är sjukt trött, så har vilat i soffan och umgåtts med min laptop. Ska alldeles strax börja med middagen, så att den är färdig när Linus kommer hem. Vi ska ha fredagsmys ikväll. Let's Dance, god mat & dricka, grönsaker & dip och choklad. Sounds great to me.

Fett drygt att Linus inte slutar förrän om en timme..
Och att Carro inte kunde träffas i helgen.


SÅ-JÄVLA-JÄVLA-AS-SKIT-BRA.

You know that I could use somebody.


Mys i soffan igår kväll.

Thursday: kl.10.00 befann jag mig hos sjukgymnast-Ewa och jag fick ultraljud (mekaniska svängningar som omvandlas till värme i de djupare delarna av musklerna - ger avslappning och en tids smärtlindring); TENS (transkutan elektrisk nervstimulering); massage och värmebehandling. Precis som vanligt. Vi kom också överens om att jag ska få akupunktur inom en snar framtid, då Ewa inte tror att mina problem kan lösas med enbart manuell behandling (d.v.s. ovanstånde). Spännande!
När jag kom hem rörde jag ihop havregrynsgröt och sedan väckte jag älsklingen, så att vi kunde äta frukost tillsammans. Ett par timmar senare hade vi duschat och packat och vi åkte hem till min bror, där vi nu tillfälligt bor. Lastade in all packning och åkte vidare till Willys och handlade upp femhundra spänn. Åkte hem en sväng och slöade framför TV:n och sedan slängde vi oss ut i snöovädret och åkte hem till mina föräldrar, för att äta tårta och fira farsan som fyllde år. När vi kom hem en dryg timme senare slängde jag ihop middag, röjde upp lite i lägenheten och sedan satte vi oss tillrätta i soffan, drack te (och kaffe) och snaskade chokladcookies framför TV:n. Sjukt mysigt! Vi avslutade kvällen pratandes i mörkret i sängen.

Friday: gick upp vid åtta och gjorde frukost till Linus som stod i duschen. Vid halv nio drog han till jobbet och jag käkade frukost framför Nyhetsmorgon, mysigt. Har även hunnit diska och samla ihop all smutstvätt. Och klockan är inte ens elva! Ibland förvånar jag mig själv.
Linus kommer inte hem förrän om drygt tio (10!) timmar, så jag har en hel del tid att fördriva. Tänkte städa lite och äta lunch innan jag gör mig i ordning och promenerar bort till Willys och handlar. Sedan får vi se vad jag hittar på!


Frukost framför Nyhetsmorgon.

Break this empty shell forever more.

Update: huvud - och muskelvärken har blivit värre och värre under dagen, så har försökt vila så mycket som möjligt. Gav till slut upp och tog en halv (är tabletträdd) Maxalt Rapitab (min nya migränmedicin), men tycker inte att den gör så stor nytta. Får väl ta mod till mig och ta en hel nästa gång. Gjorde mig en kopp chocoffee och satte mig tillrätta i sängen och läste ut min pocket, som var sjukt bra, och sedan pratade jag med mamma om viktiga och oviktiga saker.
Under dagen har jag även pratat med Linus, Carro och Linda. Myspys.

Later: när Linus kommer hem från jobbet ska vi åka förbi brorsan en sväng, så att jag får krama på honom lite innan han åker. Och tala om för honom att han ska vara försiktig och inte göra si och så och ta det lugnt och ja, allt sådant där. Sedan blir det till att mysa hela kvällen. Förhoppningsvis framför en film eller två.

Also: saknar. Saknar-saknar-saknar hela tiden. Alltid någon eller något. And it's killing me.


Helt i min smak.

Now dance fucker dance.

Tuesday: jag smög upp innan Linus och gick ner och gjorde havregrynsgröt (varje morgon!) till frukost, som jag sedan serverade honom i soffan framför TV:n. Myste, käkade omelett till lunch och satt och pratade i köket i flera timmar. Efter middagen och Top Model blev det ett spinningpass och styrketräning. Vi avslutade dagen och kvällen med en dusch, en varsin kopp te och ett par Friends-avsnitt.

Wednesday: har helt sjukt ont i heeela kroppen! Kunde knappt gå upp för trappan i morse utan att benen gav vika. Men fan vad duktig jag känner mig. Skönt att komma igång. Funderar på om jag ska ut och powerwalka i eftermiddag eller om jag ska låta kroppen vila idag. Vi får se!

I övrigt så flyttar Linus och jag in i min brors lägenhet imorgon för två veckor framöver. Jimmy drar nämligen till Afrika på semester i natt (inte alls avundsjuk..), så vi har fått lov att vakta hans place under tiden. Bangar inte. Ska bli skönt att ha en hel lägenhet för oss själva. Är dock lite orolig över brorsan, men får hålla tummarna att allt går bra.

Oh yäss: hundrasexkommatre (Bandit Rock) är den bästa radiokanalen någonsin. Och att jag inte har förstått det förrän nu är pinsamt.

Lalaalaa.


Helt jäkla underbar.
Jag älskar tillochmed videon.

I know we'll make it anywhere.



I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done


And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it anywhere
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear


Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do


Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Light up, light up
As if you have a choice
Even even
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

I'm well aware of how it aches.

Monday update: tog en iskall och uppfriskande dusch när jag kom hem efter spinningen och sedan spenderade jag ett par timmar framför laptopen. Gjorde upp en plan för mig själv och mitt liv (får se om jag publicerar något av den här) och det kändes bra att få ner allting på papper. Satte mig tillrätta i sängen och plöjde ett par kapitel i min pocket (SÅ bra!) och sedan åt jag middag, helt ensam sittandes i köket, hur skönt som helst.
Har ont i varenda muskel i hela kroppen, och rumpan ska vi inte ens tala om. Den gör så ont! Kan varken sitta eller stå bekvämt, herregud. Bävar inför imorgon, jag lär inte kunna stiga ur sängen.


Jag behöver VÅR.

"Jag vill alltid dela själ med dig."

"din röst är som fågelsång i mina döva öron
                 ditt skratt ekar på mina trumhinnor

              det dånar aldrig bort, ekar i en oändlighet
din blick ser rakt igenom min blottade kropp
dina varma händer mot min rädda kropp
de lugnar. ger trygghet.
dina andetag blandas med mina, vi andas tillsammans,
med varandra, genom varandra.

vi läker sår, vi helar varandra.
mitt blod, är ditt blod, vårt blod.
tillsammans är vi en, en kropp, en själ,
en kärlek."


And I've been waiting so long for things to change.

Sunday night: när middagsgästerna avlägsnat sig, tog Linus och jag en promenad bort till Spånga och hyrde en skräckfilm. En timme var vi ute och gick och det var så skönt och mysigt. När vi kom hem tittade vi på TV och sedan satte vi på skräckfilmen "The Orphanage", som var hemskt läskig, lite konstig och väldigt gripande. Och fastän den var på  spanska så var det en av de bättre skräckfilmerna jag sett. Efter filmen gjorde vi stryketräningsövningar med hantlar och lite sådant (sjukt duktiga!) och sedan myste vi sängen framför ett par Friends-avsnitt, innan vi släckte och sade god natt.

Monday: gick upp vid tio och gjorde mig i ordning på rekordtid och sedan kutade jag upp till Vällingby, för att köra ett spinningpass med Carro. Fyfaan, säger jag bara. Jag har kört spinning en gång tidigare och efter det sade jag "never more" och nu minns jag varför. Det är den värsta träningsformen jag vet, men fastän det var helt sjukt jobbigt (trodde jag skulle tuppa av ett tag) så kändes det sjukt bra efteråt. Känner mig helt vansinnigt duktig. Ska köpa kort på onsdag och sedan komma i gång for real. Nu jävlar kör vi! Efter passet tog vi en kort promenad och pratade, innan vi skiljdes åt och begav oss hemåt åt olika håll.

I övrigt är jag på sjukt dåligt humör, och det mesta känns helt hopplöst. Ser inget ljus någonstans och.. jag vet inte. Har sjukt mycket som snurrar i huvudet, men ingenting vettigt att säga. Ska försöka fokusera på allt positivt och faktiskt berömma mig själv för att jag tränade i förmiddags. Känns sjukt bra. Och jag är sjukt bra.


-

"Utvald.
Bara hans. Bara hennes.
Hans kropp i hänryckning över hennes. För henne.
De två, sammanlänkade.
Tillsammans.
Vad som helst för en sekund av denna närhet.
Vad som helst."

My meaningless weekend.

Saturday: slöade hemma hela dagen, då huvudvärken var ett bittert faktum. Lagade wok till middag (den gick hem hos päronen!); fixade naglarna; läste min underbara pocket (snart slut, crap) och slötittade på TV. Strax innan sex kom Linus hem från jobbet och vi käkade middag och sedan tog vi en iskall promenad i snön, mys. Fastnade framför "Så som i himmelen" när vi kom hem. Har sett den förut, men det är helt underbar. Både Linus och jag somnade framför TV:n vid elva. Löl.

Sunday: vaknade för en timme sedan och känner mig öm i kroppen. Börjar antagligen bli sjuk. Släktmiddag ikväll och sedan promenad med Linus när han kommer hem från jobbet. Annars inga planer what so ever.

Crap: åååh, vad jag saknar mina älskade barn. Om jag inte får jobba något, så ska jag åka förbi jobbet i veckan och krama lite på dem.