Everythin's gotta stop when they have that cigarette.

Något sjukt: I lördagsnatt var jag röksugen. Jag förstår inte varför eller någonting. Jag har aldrig rökt, utan det enda jag gör är feströker ibland. I lördags var jag både nykter och mådde ganska dåligt, så det är minst sagt helt jävla insane. Fattar verkligen ingenting. Jag har absolut inga planer på att börja röka, och har aldrig haft. Kommer aldrig att ha. Så. Ja. Jag vet inte.
Märkligaste på länge i alla fall.


Linda och jag i vintras.
Life's a mystery.

I'll make it right.

Tuesday: Fastän vi hade satt klockan på tio och planerat att komma iväg runt tolv, så kom vi inte upp förrän vid elva och iväg halv två. Vi är sämst. Mådde piss på vägen in till Täby. Väl framme blev det dock en mycket mysig shoppingrunda. Jag köpte massor av snygga underkläder och en höstig tunika och älsk kirrade en hoodtröja och en sepesnygg jacka. Herre min gud så snygg han blev. Vilken jävla tur att han redan är min! Tog en liten sittpaus inne på Donken och jag fick äntligen min efterlängtade chokladmuffin. Yumyum! Strax innan vi skulle åka hemåt höll jag på att ramla ihop. Blodtrycksfall? Ingen aning, men ungefär så kändes det. Bara väntade på att det skulle svartna för ögonen. Fattar inte varför. Mår fan alltid dåligt. Kanske borde gå till läkaren och checka läget?
Kom hem till Bergshamra strax efter sex och sprang in på Ray's och köpte en varsin salladspizza, som vi sedan avnjöt hemma i soffan. Helt makalöst gott. Fast sedan mådde jag illa. Heh.


Landet, igår kväll.
Home sweet home.
(L)

At this very moment: Ligger och vilar i soffan framför Top Model och försöker samtidigt få Linus att gå ner och hämta glass till mig. Sockersuget dödar mig snart. Känner mig fortfarande krasslig. Håller på att bli förkyld och känner mig allmänt matt och trött.
Blir nog till att ligga här hela kvällen. Slötitta på serier och mysa med älsklingen. Låter perfekt. Och är ungefär allt jag orkar just nu.

Glass nu!!!

Everything's ending one minut at a time.


Vi posade medan vi väntade på att Carro skulle komma ut och såhär snygg var jag!
(Älskar min nya kjol!)

Monday: Linus och jag vaknade till liv vid halv tolv, såsade och gick sedan upp och kirrade frukost. Efter många om och men hoppade vi ini duschen och gjorde oss i ordning. Började sortera upp vad vi skulle ha med oss hem till landet och jag blev på pisshumör during packningen. Usch, jag hatar det. Klockan hade sedan länge passerat 15.00 när vi äntligen kom iväg. På vägen åkte vi förbi Carro's jobb och hon kom ut och kramades och pratade lite. Hon var helt vansinnigt söt i sina arbetskläder. Jag skrattade gott. Och det var mysigt! Sedan åkte L och jag upp till Vällingby, där jag gick lös inne på Apoteket och H&M. Med mig därifrån hade jag sedan en av (alla) mina receptbelagda mediciner, en ny deo, en foundation, två par strumpbyxor och ett nagellack. Blev sjukt nöjd.
Innan vi begav oss hemåt åkte vi förbi Barkarby, där Linus skulle kolla på något till bilen, men det visade sig att butiken  hade stängt. Så det sög. Istället bunkrade vi upp med Donken-käk, som vi sedan smällde i oss i bilen. Åkte hem och på vägen åkte vi förbi Niklas för att lämna lite grejer. Blev en liten pratstund innan vi åkte hem. Vi spenderade kvällen i vår soffa, tittandes på de allra nyaste Prison Break-avsnitten. Helt bäst. Satt på nålar hela tiden. Vi är inne på sista säsongen nu och har sett alla avsnitt ur alla säsonger som hittills kommit ut. Sjukt bra. Kom i säng vid två.


Och såhär mysigt var det.


Det var färger och höst överallt!


Sedan kom Carro ut. Titta vad söt hon är!


Jag hade tråkigt i bilen på vägen hem..

Now: Ska dricka upp mitt te och sedan hoppa in i duschen. Sedan bär det av in till Täby. Jag är fast besluten om att hitta ett par snygga stövlar. Och kanske lite andra mysiga höstkläder.

This is our fate.

My lovely weekend.

Friday night: Vid sex-tiden åkte vi ner till Ica för att handla middag: lövbiff, pommes och bea. Yummie. Vi hade vansinnigt mysigt och pratade om utseenden och smaker och killar och tjejer medan vi lagade middag. Vi skrattade gott. Sedan tände vi ljus och tryckte i oss den makalöst goda maten. Blev så mätta att vi knappt kunde ta oss från bordet. Men det var det helt klart värt. Vi fixade oss lite innan vi haffade med oss en chipspåse och åkte hem till Lina, där hon och Tobbe satt och väntade i ett tomt hus. Vi pratade skit, skrattade, rökte och drack. Efter någon timme eller två tog vi fram ett spel och det var vansinnesroligt. Vi skrattade hejdlöst och hade det jävligt mysigt. Och Tobbe och jag var kvällens dreamteam. Fukk yäh. Många timmar, massa skratt, lite tjejsnack och massa mys senare sade Linus och jag hejdå och åkte hem. Gick och lade oss på en gång och däckade dirr.



   

 

Saturday: Vaknade sex på morgonen (efter tre timmars sömn) av att mitt huvud höll på att sprängas i tusen bitar. Kunde konstatera att jag hade migrän. Tryckte i mig en tablett, somnade, vaknade en timme senare, fortfarande lika pissont, tryckte i mig en till tablett och hade precis lycktats somna om när Linus väckte mig en knapp timme senare. Jag var mer död än levande. Och huvudet gjorde fortfarande lika ont. Åkte in till stan och när jag kom hem gick jag raka vägen in till vårat rum, kröp ner under täcket och somnade. Där låg jag sedan HELA DAGEN. Oavbrutet. Om man bortser från att jag gick upp och kissade en eller två gånger. Men annars så låg jag i det mörka och tysta rummet under täcket och sov i omgångar. Hade ingen koll på vad klockan var. Knappt ens var jag själv befann mig. Och huvudet gjorde precis lika ont oavsett hur mycket jag sov, hur jag låg eller hur många tabletter jag tryckte i mig. Mamma och pappa var inne ett par gånger för att kolla så att jag levde. Jag önskar ingen det jag upplever när min migrän är som värst. Smärtan är inte mänsklig. Fy-i-helvete.
Vaknade till ordentligt strax innan sex. Efter åtta timmar liggandes och sovandes i sängen. Hade ett missat samtal från Niklas och ett oläst SMS från Linus. Hade inte hört eller märkt någonting fastän jag hade ljud på. Och fastän jag brukar vakna av sådant. Förstå hur borta jag var. Herregud.
Linus kom hem en halvtimme senare och höll om mig och då kändes det litelite bättre. Han tvingade i mig lite mat och två smärtlindrande tabletter till. Ett par timmar senare började det äntligen kännas bättre och jag kunde i alla fall röra mig. Och föra en konversation. Vi tittade på TV och mitt i natten tog vi en kokhet och tyst dusch. Så sjukt mysigt. Sedan hade vi tänkt gå och lägga oss, tidigt, men någon av mina grannar spelade musik på högsta volym så att det vibrerade i väggarna. Och vi kunde sjunga med i låtarna. Jag blev fullständigt vansinnigt. Ett par timmar senare tystnade det och vi kollade på ett SATC-avsnitt innan vi somnade gott.

Sunday: Vaknade när Linus drog till jobbet vid tio. Segade framför laptopen och Idol-repriserna. Ganska mysigt. Hoppade in i duschen och kollade på Sex and the City medan jag sminkade mig och käkade lunch. Sedan tvingade morsan och farsan med mig upp till Vällingby för att kolla på något jävla jippo. Helt ointressant. Kom hem och fördrev tid. Linus kom hem strax efter halv sju. Vi fixade oss lite och sedan traskade vi upp till Vällingby för att haffa bussen till Kista. Och vi fick lite nostalgirysningar av att åka buss. Oseriöst mysigt. Väl framme mötte vi upp Niklas och Carro och gick och käkade middag. Gott och mysigt som fan. Efter lite velande fram och tillbaka beslutade vi oss sedan till slut för att åka till Sollentuna, eller snarare Helenelund, och slå oss ner på något hak där. Några cigg, en vinglig bussresa och en pendeltågsstation senare var vi framme på "Saxo" och grabbarna köpte in en kanna öl. De fastnade framför någon ointressant fotbollsmatch och Carro och jag satt ute och snackade skit. Mys! Vid elva kutade vi till pendeln och vid Sollentuna station kramade vi C och N hejdå och hoppade av. Blev upphämtade och hemskjutsade av Gomes, vilket var jäkligt uppskattat. När vi kom hem myste vi i sängen och tittade på SATC. Gick och lade oss vid halv tre.


Helgen har varit den mysigaste på länge!
Och den kommer jag att kunna leva länge på.
:D

And I know it when I look into your eyes.

Oh yäss: Helgen har varit supermysig (om man bortser från lördagens elände), men mer om den berättar jag imorgon. Kanske. Om jag orkar. Och tar mig tid. Nu ska älsk och jag hoppa i säng och sova. Ska bli skönt, då vi båda är sepetrötta. Och så ska det bli mysigt förstås. Finns ingenting bättre än att somna med Linus' armar omkring mig varje natt. Trygghet när den är som bäst.
Nu: time for bed!

Natti natti.

You're bringing it down.

När jag satte mig här var planen att (faktiskt) blogga ikapp helgen, men jag orkar verkligen inte nu. Istället ska jag frossa i choklad och antingen läsa min nyinköpta Cosmo eller kolla på lite Sex and The City. Inte helt fel dårå.
Linus slutar om en timme och då får vi se vad som händer. Vi har planer, så vi får hoppas att det blir som vi tänkt oss.
Har fortfarande (efter ett helt dygns migrän igår) ont i skallen. Fukk it.

Imorgon blir det till att träffa min älskade Linda. Det var ett tag sedan och det är inte okay. Vi får se vad vi hittar på, men jag känner att det kommer bli supermysigt oavsett vad som sker. Vi äger apballe. Så är det bara.
Måste uträtta ett par ärenden imorgon. Och jag borde verkligen fixa mina franska manikyrnaglar. Och träna. Och sola. Och sedan är det väl typ tusen andra saker också, men det löser sig. Ingen idé att stressa upp sig.

Och älskling, 681 dagar idag. Vi kilar stadigt. Snart firar vi två år som ett par och ett halvår som förlovade. Bangar inte.
You make me wanna lalalaa. Fortfarande. Älskar det.


Now listen closely to the verse I lay.

Good morning! Vaknade för någon timme sedan. Låg och läste lite ur den av Carro lånade pocketromanen, verkar helt okay. Började idag så har inte hunnit så långt. Sedan väckte jag Linus och vi låg och gosade en stund innan vi tog med oss täcket till soffan. L är nere och gör frukost nu och den kommer att sitta fint. Är vansinneshungrig.
Under dagen är planerna att åka in till Norrtälje, promenera runt (det är så förbannat mysigt där inne såhär års!) och handla käk inför ikväll. Inga andra planer what so ever.

Last night: Precis som jag hoppats på låg L och jag nerbäddade och ihopslingrade under täcket framför TV:n hela kvällen. Vi drack te framför filmen The kite runner, men jag somnade ganska fort. Som fukking alltid. Linus: "Och även om du alltid ska vara för trött för att se på film, eller även om du alltid ska ta upp hela sängen, så skulle det inte vara Du om det inte var så." Det är tur att my boyfriend älskar allt med mig.
Vaknade lagom till att filmen var slut. Då snaskade vi lite chips framför flera SATC-avsnitt. Och Linus somnade först! Kom i säng vid halv fem, men det var omöjligt att somna. Var kissnödig hela tiden. Spelade ingen roll att jag sprang upp och kissade, för efter fem minuter var jag lika jävla nödig ändå. Och inte blev det bättre av att L snarkade som ett sepe. Det är tur att jag älskar allt med honom också..

The weekend: Inga planer so far. Carro och jag hade planer, men jag har inte fått något svar från henne än. Ska prata med henne idag, för lyssna noga nu Carro.. JAG ÄR SÅ TAGGAD SÅ ATT DET INTE FINNS! Det är du och jag i ett fukking nötskal. Så? Vad säger du?
Var ingen bangare nu! :D

Dagens nostalgirysning: Får bli en Jessi&Linushösten2006-låt idag också. Denna gång
Jason Mraz - Wordplay. Den ger mig goosebumps all over me. And I love it.

Edit: Upptäckte att jag aldrig publicerade inlägget. Det är skrivet för drygt tre timmar sedan. Heh.


Jag är på jävligt bra humör idag!!

Lately we're running out of time, aren't we?

Still fucking thursday: Linus och jag har inte gjort något vettigt alls, men det hör ju inte direkt till ovanligheterna. Drog hem till landet vid halv fem, stannade och gjorde ett par ärenden på Apoteket och köpte glass på vägen. Kom hem till ett tomt hus, pratade med mamma i luren och sedan var det dags att slänga ihop middag. Men när jag skulle ställa mig och skära grönsaker började jag må illa. Så-in-i-helvete. Var hundra på att jag skulle spy. Fyfan, inte okay. Så vi gick upp och lade oss i soffan en stund istället.
Har piggnat till nu och har fått i mig en hamburgare. Supergott! Och magen blev gladare. Så det tackar jag för. Ska kolla på Top Model nu och sedan ska väl älsk och jag bara sega i soffan. Vi är ju som bekant förkylda båda två, så det behövs. Ligga under täcket, dricka te och titta på film? Dela kroppsvärme och pussas? Helt klart!



And: När vi kom hem till landet slog det mig hur hösten verkligen har kommit. Det var gult och orange och rött överallt! Och när vi åkte förbi vattnet var det så förbannat vackert att jag nästan dog. Herre min gud. Imorgon ska jag haffa kameran och dra ut och fota allt jag ser. Detta måste förevigas. Wii!

Nostalgi:
Jason Mraz - Clockwatching. Jag dör och återföds och dör och svimmar och dör igen när jag lyssnar på den. Nostalgirysningar BIG TIME. Hösten 2006 spelas upp i mitt huvud och framför mina ögon och jag blir pirrig och lycklig och ledsen och.. 
Det här är verkligen en av de låtarna som verkligen får mig att känna något. 
HELT UNDERBAR.


 

The scent of your skin, your ivory skin.

Wednesday: Försov oss ganska rejält. Hade satt alarmet på 11.00, men skiten ringde inte och jag vaknade därmed två timmar för sent. Yay. Stressade upp, fixade frukost och drygade en stund framför TV:n. Hoppade in i duschen och kutade upp till Vällingby vid tre-tiden. När vi kom hem var vi tvugna att käka middag, klockan fyra, eftersom jag skulle jobba kväll. Myste i sängen och sedan var det dags för mig att hoppa i arbetskläderna. 17.11 stämplade jag in, exakt elva minuter för sent. Hurray! Fast jag orkade inte bry mig särskilt mycket. Inte han som hade ansvar för kvällspasset heller, som tur var. Jobbade på fram till tio och tog sedan rast. En timme innan jag slutade, vilket var planen. För eftersom rasten bara var 30 minuter lång innebar det att jag sedan hade en halvtimme kvar av passet, men en halvtimme är för lite för att hinna göra något på.. Så jag slappade i fikarummet sista timmen. Löl. Snackade med Linus i luren, fixade timrapporten, skrev lite i min kalender och halvsov. På betald arbetstid. Inte helt fel. Klockan 23.00 stämplade jag ut och hämtades upp av älsk.
När vi kom hem insåg jag att mina fötter svullnat upp p.g.a. alla myggbett - jag är ju som bekant allergisk mot myggbett - och det kliade och sved och dunkade något förjävligt. Så jag öste på med kortison för att lindra. Sedan gjorde vi mackor och te. Och myste framför TV:n. Jag hade varit oseriöst sepesugen på chips hela kvällen så jag tryckte i mig massvis med Pringles chips, framför två SATC-avsnitt. Sedan mådde jag illa. Uäck. Somnade någon gång efter tre.


Fall -08.
I förrgår.

Today: Vaknade för en halvtimme sedan. AV ALARMET! Som skulle ringt igår. Det ringde idag istället. Är jag förvånad? Fukk. Kunde inte somna om heller. Har dessutom blivit äckelförkyld igen. Hur lång tid var det sedan sist? Två veckor? Sjukt. L är också sjuk, så det känns kört för min del. Wäh.
Idag ska vi i alla fall åka hem tilll landet. Har knappt varit där ute på två veckor, med undantag från i lördags när vi firade Tobbe. Så det ska bli asmys. Särskilt nu när det är höst. Finns inget bättre än hösten på landet. Oh! Vi dricka te i soffan, gå promenader i skogen och sparka i löven, ligga i sängen en hel dag och titta ut genom fönstret och räkna alla löv som faller till marken, gå ut mitt i natten och titta på alla stjärnor, titta på film hela nätterna.. Precis som vi alltid gör på hösten.

Linus, hösten 2006, dagen efter att vi blivit tillsammans:
"För även om din humor oftast är helt katastrofal, så är den underbar för att det är Du. Och även om du alltid ska vara för trött för att se på film, eller även om du alltid ska ta upp hela sängen, så skulle det inte vara Du om det inte var så.
Det finns någon som tycker att du är värd att leva för, som tar vara på varje ögonblick med dig."


Fall -07.
Jag älskar dig så att det gör ont.

Blev bara så nostalgisk, sådär nostalgisk som jag bara blir på hösten. Tänk att L och jag nu delar vår tredje höst tillsammans. Det är helt ofattbart. Minns hösten -06 som om det vore igår. Våra långa promenader, vår nykära och pirriga tid, allt vi gjorde. Hur det kändes. Bah. Två år sedan? Sjukt.

Now: Frukost! Håller på att svälta ihjäl.

It makes me feel alive.

Today: Dagen började med att älsk och jag kunde sova tills vi vaknade, av oss själva. Klockan var inte mindre än 12.20 när jag vaknade till liv och kollade på klockan. Sprang och kissade och fixade frukost, som sedan avnjöts framför TV:n. Efter lite tv-tittande fick vi nog och jag haffade duschen före älskling. Sminkade mig och hoppade i mjukiskläder medan L belägrade badrummet. Klockan var närmare tre när vi gav oss ut i det underbara höstvädret.



 
Vi hittade ett jättestort och jättefärgglatt träd som vi självklart ville föreviga. Vi passade även på att visa kameran hur heta vi var dagen till ära.

Vi promenerade ner mot Grimstafälten och vi gick genom skogarna och fotade varandra och oss själva och naturens skönhet. Vi hittade en liten skogsstig som vi bestämde oss för att utforska.



  
Vi hittade fula svampar och en massa röda bär som jag trodde var lingon, men Linus sade att han var säker på att det var något annat. Och så bjöd jag på den snyggaste posen jag kunde.

Vi prasslade i löv och tog pusskalas-pauser lite titt som tätt. När vi kom ut ur det lilla skogspartiet låg en stor lekpark ahead of us, så vi styrde såklart fötterna ditåt. Jag gjorde lite konster på ett par stänger och utmanade älsk att göra detsamma, men han bangade. Sedan lade vi oss i en stor korggunga och gungade och tittade på den klarblåa himlen.
Sedan promenerade vi vidare.


Till slut kom vi fram till en liten allé där marken pryddes av tusentals gula och oranga löv och det gjorde oss lyckliga.
Så lyckliga att vi ville stanna och pussas.

 

Sedan fortsatte vi promenera igenom den höstiga lilla allén och det var så fridfullt och mysigt och jag ville bara hoppa på stället.


Linus passade på att busa och sprang och gömde sig bakom ett träd. Men jag hittade honom såklart direkt.

Vi promenerade förbi Hässelby slott och Linus sprang in och tittade, eftersom han aldrig varit där. Han konstaterade att sådana ställen är så häftiga.
Jag å min sida hittade ett helt hav av röd-oranga, prassliga löv som jag skuttade runt i.

 


Jag ville knappt gå därifrån, för det var helt sjukt vackert och underbart och..

   


.. ja, ni ser ju själva. HÖST!

Vi började bli trötta och hade planerat att ta en sväng förbi vår gunga, så vi började gå tillbaka. Snaskade våra favvokarameller, Extra Drops, och pratade om livet och oss själva och om oss och om vårt förflutna och vår framtid och allt runt omkring oss. Det var sjukt bra. Efter en lång promenad kom vi fram till Råcksta Träsk. Där hittade vi en bänk där vi slog oss ner, för att vila fossingarna.


Linus förevigade utsikten och..


.. oss själva.

Men mer hann vi inte, för mina fötterna blev attackerade av miljontals mygg och jag drabbades av smärre panik. Kutade därifrån och blev aningen irriterad. Så vi beslutade oss för att börja röra oss tillbaka mot Vällingby. Vi sprang in på Shell och köpte en varsin glass och sedan slog vi oss ner på Vår bänk. Där brukade vi alltid sitta på den tiden då vi bara var vänner. Jag blev sjukt nostalgisk.
Sprang in på Apoteket, hade en liten dispyt och blev sams igen, innan vi gick ner till mormor. Hon bjöd på läsk och kakor och vi hade det jättemysigt. Älskade lilla mormor. Hon tyckte att vi skulle komma och äta hos henne snart och det tyckte älsk och jag också var en bra idé. Mormor är som en mamma för mig. Och all tid med henne uppskattas tusenfalt.
Vi kom hem vid sju och insåg att vi hade varit ute i nästan fyra timmar. Trots att vi var helt slut och våra fossingar gjorde ont, så hade vår promenad gjort oss gott. Vi var jättelyckliga. Vi tryckte i oss en varsin stor portion köttfärssås och pasta framför TV:n och jag är fortfarande höstpirrig i magen.


Tack för en helt underbar dag, älskling.
Tack för att du för tredje gången delar hösten med mig, tack för att du fortfarande ger mig kärlekspirr och lyckobubbel i magen. Tack för att du lever ditt liv med mig. Och tack för att du älskar mig precis såsom jag älskar dig.


I'm out of my mind.

Sunday: När L kom hem från jobbet bestämde vi oss för att ta en kvälls - och höstpromenad. Prasslade, kastade och sparkade i löv och pratade. Till slut kom vi fram till våran gunga, som vi hittade för nästan exakt ett år sedan. Vi kastade oss på den och sedan gungade vi och lekte som små barn. Sjukt mysigt. Sedan promenerade vi upp och hyrde film och köpte snask. Resten av kvällen spenderade vi i sängen.



  

 

Yesterday: Vaknade av alarmet vid halv tio och var på pisshumör. Gick upp och ringde mig chef enligt överenskommelse, men fick som svar att han skulle ringa upp tio minuter senare. Satt och glodde vid köksbordet och väntade och inte förrän en timme senare ringde han upp. Jag var lagom road. Vi bestämde i alla fall att jag ska jobba imorgon. Bara sex timmar, så det borde jag ju överleva. Och det är extra cash och det är aldrig fel.
Kröp ner i sängen brevid älsk som fortfarande låg och sov. Min tanke var att somna om även jag, men jag fick ingen ro och tyckte det var trist att ligga vaken ensam så jag väckte Linus. Låg och drog oss och gosade innan vi klev upp och gjorde frukost. Frukosten avnjöts framför filmen "Min brors flickvän", som vi hyrde kvällen innan och som jag missade eftersom jag somnade som vanligt. Mysigt. Sedan hoppade vi in i duschen och jag blev på allt sämre humör. Pussade Linus hejdå ett par timmar senare och ytterligare en stund senare kutade jag upp till Vällingby och haffade bussen till Spånga, där Carro hoppade på. Åkte vidare till Kista, där vi spenderade någon timme i affärerna. Pratade och det var precis vad jag behövde. Vid fem haffade vi tuben och drog in till stan och Telefonplan, där vi skulle kolla på en soffa till Carro. Väl framme köpte vi lite snask inne på Pressbyrån och sedan promenarade vi runt lite och pratade och njöt av hösten och hade det helt enkelt jäkligt mysigt. Kollade på soffan, som var asfräsh, och sedan började vi åka hem till Vällingby. Välbehövd prattid på vägen hem. Väl framme stod Linus och väntade och vi kramade C hejdå och gick vidare till Vällingehus för att trycka i oss käk. Sjukt gott. Runt åtta-tiden rusade vi iväg till bion, där vi myste ner oss i mörket och snaskade popcorn framför "Patrik 1,5". Oh! Den var helt fantastisk! Och jag kan härmed konstatera att jag är kär i Gustaf Skarsgård. Han var helt underbar. Och så är han faktiskt jävligt het. Och snygg. Bah.
Kom hem någon gång efter tio, kröp ner i sängen och tittade på TV. Somnade ganska snart och inte förrän 04.15 vaknade vi igen. Borstade gaddarna och däckade igen.

I'm gonna show you tonight.

Friday: Jag tror inte jag gjorde något på hela dagen, men framåt eftermiddagen fixade jag mig och vid halv sex kom Linus hem. Vi bokade ett par biljetter och sedan promenerade vi upp till Vällingby för att käka middag. Med brist på andra alternativ fick det bli Vällingehus och älsk käkade sushi medan jag tryckte i mig kinamat. Sanslöst gott och som vanligt åt jag mig spyfärdig. Usch. Efter middagen gick vi och hyrde film, "The Bucket List" och köpte grönsaker och dip. På vägen hem tog vi en liten kvällspromenad. Skitmys! När vi kom hem fixade vi med lite saker och tog massvis med foton.
Vi blandade dipen och fixade grönsakerna och sedan kröp vi ner i sängen och satte på filmen. Den var suverän! Jag bölade som en idiot på slutet. Innan vi somnade hann vi även med ett SATC-avsnitt.



Älsk's & min fölsispresent till Tobbe.
Grattis som fan snygging!


Saturday: Vi vaknade till liv strax innan elva och Linus drog till jobbet en timme senare. Jag var tvungen att springa upp till centrum, så jag kutade upp i smutsigt hår uppsatt i hästsvans, osminkad och i mjukiskläder - jag var SÅ snygg - och fixade det som skulle fixas. Stressade som en gnu. När jag kom hem kirrade jag det sista på Tobbe's fölsispresent. Hoppade in i duschen ett par timmar senare och fixade mig snygg inför kvällen. Linus kom hem strax efter fem och medan han duschade packade jag ner det vi skulle ha med oss. Slog in presenten och sedan kastade vi oss ut till bilen. Stressade hem, chit-chatade med mamma Eva, pudrade näsan och hämtade alkoholen och sedan begav vi oss hem till Tobbe för att ansluta oss till ganget och födelsedagsfirandet.




    
Fölsisbarnet Tobbe var såklart taggad så in i helvete. Och SNYGG.


Vi käkade tacos, spelade Ölspelet, lekte en sånglek, spelade kort, pratade, skrattade, kollade på videofilmen från T&L, C&N och min&L's tältsemester i somras (sjukt kul!), rökte och tog en massa foton. Tobbe blev vansinnespackad framåt natten och han blandade groggar och försökte tvinga i mig en massa shots, Niklas (och Jonte?) däckade, Carro vinglade, både Annie och Lina var snygga i nyfärgat (brunt!) hår och vi dansade och snackade skit.
Vid halv tre var det dags för mig och Linus att åka hemåt (eftersom Linus jobbar idag..), men det tyckte in Carro och Lina var någon bra idé. Så det slutade med att Carro brottade ner mig på golvet och höll fast mig, medan Lina försökte gömma mig under en massa ballonger. Haha, fyfan vad vi skrattade. Efter många om och men kramade vi alla hejdå och jag och Segel hade ett litet kramkalas och hämtades sedan upp av världens snällaste mamma Eva. Kom hem, våldtog tänderna med tandborsten och däckade strax efter tre.
Lovely night!

    



    

   
Såhär snygga och taggade var vi andra.
Me like.

Today: Vaknade och kände mig helt jävla körd. Kände mig nästan bakis, fastän jag inte drack så mycket igår. Helt sjukt. Hade (har) träningsvärk(?) i benen och armarna också. Åkte in till stan och kom hem vid halv elva. Gick och lade mig direkt och sov i tre timmar. Har varit vaken ett par timmar nu, men känner mig fortfarande helt slut. Pratade med Linus en snabbis i telefon och så har jag kollat på Idol-repriserna. Ska snart hoppa in i duschen, för när L kommer hem ska jag kräva en höstpromenad. Träden har verkligen skiftat färg nu! Och ni vet ju hur lycklig det gör mig. Bah.

Bästa-bästa-bästa.

Nya kamerabatterier + två puckon =



























SUCCÈ!

När vår kamerahysteri hade lagt sig dukade vi upp med fredagsmys och tittade på filmen "The Bucket List". Yay!


YUMMIE!


Vi är SÅ bäst.

She want's to be me.

Igår på Linus jobb..

Linus' kollega David: Jobbar Jessi på Donken?
Linus: Haha, nej. Vadårå?
David: Det var en tjej som var skitlik henne där! Halvblond och likadan i ansiktet! Jag tänkte hälsa, för hon måste ju känna igen mig också liksom, men jag vågade inte, för jag var inte riktigt säker på att det var hon.,.
Linus: Haha, okay. Men nej, det var det nog inte.
David: Är du säker på att hon inte jobbar där?!
Linus: Haha.. Ja! Jag vet nog var hon jobbar. Men hon kanske jobbar där i smyg..
David: Alltså ja.. Du borde gå dit och kolla! Hon var verkligen skitlik!
Linus: Haha, alright!

Haha, så jag har tydligen en look-alike på Donken.. Inte illa! Och så är jag tydligen nästan-blond också. Jag som tycker jag är alldeles för mörkhårig. Haha, så jävla sött!


You swept me away.

Good morning! Vaknade till liv för en halvtimme sedan, helt körd. Känner mig trots nio timmars sömn inte utvilad. Är det normalt? Ska hoppa in i duschen vilken minut som helst och sedan ska jag sätta mig ner och pyssla med naglarna. Äntligen. De kommer bli så jäkla snygga. Wuppie! Linus slutar om ett par timmar och då ska vi gå ut och äta. Fredagsmys. Kom på att det vore mysigt att gå på bio också. Ska se vad han säger. Annars ska jag kräva en promenad i det helt fantastiskt underbara höstvädret. Happiness! Såinihelvete.

Unbelievable fact.


You and me: Linus och jag firar 22 månader idag. Hej & hå! För att vara exakt: sexhundrasjuttioen (671!) dagar tillsammans. Seriöst? Vansinne! Bara två månader till 2 års-dagen. Vem hade kunnat tro det?
Att älska dig är det bästabästabästa jag vet! Tralalala! Du är så underbar att jag bara ler-ler-ler. Shalalalaaaa. Älskling! Du vet väl att jag älskar dig? K-Ä-R-L-E-K. Såinihelvete.

Varje dag med dig är den lyckligaste dagen i mitt liv. Aldrig vill jag leva utan dig min underbara älskling. Du gör mig hel. För du är ju min andra halva. Och du gör mitt liv komplett. Så länge jag har dig, Linus, behöver jag ingenting annat.
Med detta sagt slänger jag in en bild, tagen för en dryg timme sedan. Jag älskar oss!
I en evig evighet.




You can bring me home.

Yäss: För första gången på flera dagar har jag verkligen fixat till mig. Känner mig fruktansvärt snygg. De två senaste dagarna har jag såsat omkring i mjukisbyxor och hoodtröja. Därför kändes det extra roligt att sätta på sig ena favoritklänningen idag. Woho! Sådant kan verkligen göra mig happy. Om mindre än en timme ska brorsan och jag ut på vägarna och köra. Det ska bli helt sjukt roligt! Är så jäkla taggad så det finns inte. Så roligt när det går bra.
Var precis uppe i Vällingby, drog till Apoteket för att kolla om jag hade fler uttag på migränskiten. Morsan hade nämligen för sig att vi bad om fler uttag senast jag var hos läkaren. Jag var skeptisk. Men det visade sig att jag hade tre (3!) uttag kvar, så jag tog ut ett på en gång. Vilken lättnad.
Linus slutar ju som sagt tidigt idag så antagligen är han redan hemma när jag kommer hem efter körningen. Mysigt. Måste fixa klart allt inför helgen ikväll. Känns som att det kan bli mer jobb än förväntat. Wäh.

Have to do tomorrow: Fixa naglarna(!) - de är inte riktigt okay; bestämma kläder och smycken inför lördagen; sola och powerwalka. Ytlig? That's me!

You're already the voice inside my head.

Last night: Linus kom hem vid halv nio och jag hade migrän. Kände mig sjukt sliten. Käkade och tittade på och skrattade åt "Vem kan slå Filip och Fredrik". Linus: "Det är det bästa programmet som gjorts! Efter "Hål i väggen" då!" Efter det däckade vi och vaknade runt två. Borstade tänderna och hoppade bums i säng.

Today: Vaknade för en timme sedan av att hemtelefonen ringde. Blev pissrädd och fick hjärtklappning. Har fortfarande ont i skallen, jippie! Idag tänkte jag springa upp till Vällingby och uträtta ett par ärenden, sedan ska brorsan och jag övningsköra. Kul! Linus slutar redan vid fem, så när han kommit hem måste vi fixa klart lite saker. Om jag orkar och har tid så fixar jag naglarna också.
Nu ska jag fixa frukost, håller på att svälta ihjäl. Därefter blir det nog duschen!


Dagens livsproblem: Jag måste fixa nya migräntabletter. Och jag kan lova att det är krångligare än det låter. Orkar inte boka en läkartid för att sedan gå dit och bara be om ett nytt recept. Men jag tror fan inte att de är så sjyssta att de kan skriva ut ett per telefon. Bah. Kan inte någon hela mig?

Feelings and memories.

Thoughts: Sitter och läser gamla blogg-inlägg, från gamla goa playahead. Sjukt underhållande. Men det känns konstigt och läskigt och nästan lite sorgligt att läsa vad jag tänkte och kände för flera år sedan. Eller att inse hur mycket man har varit med om, upplevt, som man helt har glömt bort. Blir lite sentimental när jag tänker på att vissa av de människorna som jag älskade högre än allt annat, inte längre är en del av mig och mitt liv. Som bara har försvunnit någonstans på vägen. Det är läskigt.Sitter samtidigt och lyssnar på nostalgimusik och hela jag fylls med så jävla mycket känslor att.. Ja, jag vet inte. Får lite ont i magen.


Sommar - 06.

Fast samtidigt är det lite mysigt, för det står ju en del om Linus och på den tiden var vi ju som bekant inte tillsammans. Bara bästaste vänner. När jag tänker på det får jag en speciell känsla i magen och bröstet, för allt var så jävla annorlunda på den tiden. Det är vansinnessvårt att greppa det faktum att vi inte var annat än vänner. Att vi pratade om allt, delade varandras hemligheter, pinsamheter, drömmar.. Utan att vi var tillsammans. För vi gör ju fortfarande allt det där. Fast på ett helt annat sätt. På ett helt annat plan.
Det är inte mer än två år sedan, som vi bara var bästa vänner (även om det var under hösten tvåtusensex som vi insåg att vi var kära i varandra och ville vara mer än vänner, men..) och vi kände varandra utan och innan. Visste det mesta om varandra, om dennes liv. Men vi kände ju varandra på ett helt annat sätt, än vad vi gör nu. När jag tänker på det är det svårt att inse att jag idag, varenda natt, sover brevid samma man som jag för snart tre år sedan umgicks med för första gången, den där mörka och kalla alla hjärtans dag, år tvåtusensex. Det känns overkligt att jag nästan på dagen har varit förlovad i fyra månader, med han som var min allra bäste vän. Jag vet att det är många som aldrig skulle kunna tänka sig att bli tillsammans med sin bäste vän, att många är rädda för att det ska förstöra vänskapen, att man riskerar att förlora både sin pojkvän och bästa vän om man gör slut. Och jag vet att många var skeptiska till mitt och Linus förhållande, tyckte att det var konstigt att det fungerade så bra, att det helt enkelt var lite konstigt. Insåg precis att jag aldrig någonsin reflekterade över det här, när vi blev tillsammans. Självklart kändes det ju lite konstigt att kyssa och ha sex med någon som man var så nära, som man visste så mycket om, men det kändes samtidigt så rätt att det aldrig var något problem. Jag var aldrig rädd eller orolig. När jag tänker på det idag är jag bara glad över att det blev som det blev. Linus och jag var menade för varandra. Är menade för varandra. Jag tror verkligen det. Vi har klarat av så många motgångar, och vi håller fortfarande ihop, fastän alla odds har talat emot oss. Vad det beror på? Vi älskar varandra så mycket och vi vet att den kärlek vi delar är värd att kämpa för. Oavsett vad det kommer att kosta. Oavsett vad som händer, så ger vi aldrig upp. Lämnar aldrig den andres sida. För vi är två om allt. Och kommer alltid att vara.

Jag tror faktiskt att det på ett sätt var positivt att vi redan kände varandra på det sättet som vi gjorde, innan vi blev tillsammans. För på ett sätt visste vi ju liksom redan vad vi skulle "få", vad vi gav oss in på. Vi visste ju redan så mycket, som man annars får och måste ta reda på när man väl har blivit tillsammans. Och i och med att vi redan visste vad vi gav oss in på, när vi den där novembernatten blev tillsammans, så måste vi ju på något sätt redan ha vetat att "det här kommer att fungera, för vi älskar ju varandra trots allt vi vet, trots alla brister och fel". Det är säkert helt obegripligt att som utomstående förstå vad jag tänker och hur jag resonerar, men ingen behöver förstå. Jag skriver inte det här för att förklara mig inför andra eller för att jag vill att folk ska förstå eller veta, utan för att rensa huvudet. För att de gamla texterna satte igång en massa tankar och känslor och minnen. So that's why.


Också sommaren 2006.
Titta vad små vi var!
Älschkling & Älschkling. Bästa vänner.

Nostalgi:
Allt det här får mig att tänka tillbaka på alla våra underbara minnen. Både som vänner och som ett par.
Alla våra timlånga MSN-konversationer på kvällarna och om nätterna, våra fikor och promenader, hösten vi insåg att var kära i varandra, pirret i magen, natten det blev vi, vår första vinter, vår första vår, vår första sommar, våra års - och månadsdagar.. Listan är oändlig.
Och allt det där gör mig bubblande, sprudlande lycklig. För jag älskar vårt förflutna, lika mycket som jag älskar vår nutid och vår framtid. Jag älskar allt med Linus.

Början av nov - 06, från Linus: "Tack för att du finns Jessi, du är ovärdelig. :)  Älskar dig också, min älschkling." 

"Och du ska veta att du alltid kan prata med mig, när du vill, var du vill och om vad du vill. Jag vill alltid hjälpa dig så mycket det går, och se dig vara glad. Och älschkling, Du kommer alltid ha mig här. Glöm aldrig det.
Du är underbar."

Ödet förde oss samman, älskling.



Första bilden på oss som ett par.
Ett halvår senare, nyårsafton 06-07.

Each time we make it.

What's new?  Ingenting i princip. Jag hjälpte morsan och så har jag vikt tvätt. Något annat nyttigt har än så länge inte blivit gjort. Eller, jag mailade chefen också. Men that's pretty much it. Pratade precis med Linus i luren och han hade en dålig dag. Saknar honom! Nu tänkte jag faktiskt pyssla lite med hemlisen och samtidigt kolla på reprisen av Top Model. Om jag orkar ska jag fixa naglarna sedan också. Fast funderar på om det inte är bättre att vänta till imorgon så att de håller sig snygga till helgen. Vi får se.

When I wake up in the morning.

Yesterday: Linus och jag hade en ledig dag tillsammans och det vad helt underbart. Kunde ligga och mysa när vi vaknade, behövde inte stressa. Oh! Vi käkade en god frukost innan vi började göra oss iordning. Strax innan två-tiden promenerade vi upp till Vällingby, där vi uträttade några ärenden innan jag skulle till tandläkaren. Mådde piss - jag har ju som bekant tandläkarskräck - och jag typ skakade när jag gick in. Hon lagade ett hål och det gjorde pissont. Men en dryg kvart senare var det över och jag kunde lättad gå därifrån. Då drog vi till Linus jobb, chit-chatade med hans söta kollega David och fixade det vi skulle. Tog en sväng inne på IKEA också, köpte ljuslyktor och käkade vegetariska pizzaslice's till lunch. Yummie! Väl hemma började vi pyssla med hemlisen, var tvugna att rusa upp till Vällingby, hittade inte allt vi behövde och jag blev på pisshumör. Resten av kvällen spenderade vi mysades i sängen. Lovely!


Bästaste Carro & myself i måndags.
Carro: "Jag älskar dig med! <3 För alltid."


Now: Är sjukt trött, har sovit uruselt i natt. Vaknat och varit kissnödig hundra gånger, haft ont i skallen, frysit, drömt obehagliga och konstiga drömmar. You name it. Usch. Somnade gott när Linus drog till jobbet och vaknade för en halvtimme sedan. Har precis käkat frukost och måste egentligen hoppa in i duschen nu. Ska hjälpa morsan med lite saker nu på förmiddagen.
Under dagen tänkte jag sedan: pyssla med hemlisen, fixa naglarna, maila min chef, powerwalka och påbörja den av Carro lånade pocketromanen Jag går bara ut en stund. Tända ljus, dricka te och höstmysa. Åh! Ikväll kanske vi övningskör också, annars blir det imorgon.

Hösteufori.

Eufori big time: Det har varit en HELT underbar dag. Tack vare de två människorna som är viktigast i mitt liv: Carro och Linus. Dagen startade när älsk släpade upp mig ur sängen vid åtta imorse och vi åkte in till stan. Kom hem och slötittade på TV och bloggade. Messade med Carro och vi bestämde att vi skulle höras när vi var klara. Fräschade till mig och drog sedan på mig ett par stickade strumpbyxor, en kofta, skinnjackan och svepte en stor stickad halsduk runt halsen. Sedan kastade jag mig ut i höstkylan och började promenera bort mot Carro. Vi möttes på vägen och jag blev så vansinnigt lycklig av att se henne. Det bubblade i magen. Vi promenerade upp till centrum där jag kirrade lite smink, ett par sepecoola örhängen och doftljus. Blev störtnöjd. Därefter bestämde vi oss för att promenera hem till Carro, en sträcka som tar ungefär en halvtimme. Och usch vad underbart det var att bara gå där och prata, sparka i de få löv som redan fallit till marken, skratta bekymmerslöst, veta att vad jag är säger så förstår hon precis vad jag menar, andas djupa kalla andetag, verkligen känna att jag lever. Det går inte att beskriva den känslan. Blir alldeles varm i bröstet och i magen. Oh!



 

Efter en sväng förbi Coop kom vi äntligen hem till lägenheten och jag fick se den i nästan färdigt skick - SÅ fint och mysigt. Vi slog oss ner vid det söta matbordet med en varsin kopp vaniljte och en stor klase vindruvor och pratade om och skrattade åt gamla minnen. Skrattade och förundrades även över det sjuka faktumet att fyra (4!) bilar tutade på oss när vi promenerade hem. Unga killar som vinkade och flinade. What? Vi måste ha varit jävligt snygga (!?). Och när vi var på väg ner till Coop var det ett pensionärspar som tutade och vinkade som galningar mot oss. Carro och jag bara stirrade. Fattade inte vilka de var. Fattade ingenting. Fan vad vi skrattade. Ännu mer skrattade vi åt minnet av oss som fjortisar. Det var tider det! C och jag lärde ju känna varandra för över fem år sedan, så vi har upplevt ganska mycket tillsammans och har därmed sjukt många minnen att skratta och prata om. Tiden sprang i väg.
Strax innan sex kom Linus förbi och joinade oss. Behöver jag ens säga att det var fantastiskt att få möjlighet att umgås en stund med både bästa vännen och pojkvännen. Sådant kan verkligen göra min dag.

 


En stund senare kramade vi Carro hejdå och åkte hemåt. Fixade lite och promenade sedan upp till Vällingby. Var så förbannat mysigt att promenera runt hand i hand och njuta av årstiden och varandra. Det är så sällan vi gör sådant här inne i stan. Vi pratade och skrattade och jag lovar att det pirrade i min mage. "Jag älskar dig! Och jag älskar dig nog liiite mer bara för att det är höst!" Shoppade lite och med oss hem hade vi en påse te, en minipåse chips, två ljuslyktor och lite nödvändigheter från apoteket. Tände ljus och käkade middag när vi kom hem. Sedan kollade vi på TV och för en liten stund sedan gjorde vi oss en varsin kopp te (det nya förstås!) och dukade fram lite italienska chokladskorpor. Höstmys? När det är som allra bäst. Pratade lite med mormor i luren också. Mys!


Hittade denna på väg hem till Carro.
Årets bästa.


Du & Jag.

Now: Sitter och pratar med Carro på MSN. Vi är så lyckliga. För vi har haft världens bästa dag tillsammans. Hon & Jag. Behöver jag säga mer? Det är verkligen så det ska vara. Vi är den bästa jävla kombon någonsin. Älskling.
Ska sortera bland lite bilder nu. Därefter blir det mys med älsk.



Kommentar från Carro: "TACK för idag sweetie!
Du gör mig så glad!
Och jag längtar tills nästa gång vi ses.
Du får komma förbi när du vill :D
Pusss och kärlek!"

Ur Carro's blogg: "Fixade frukost, städade, duschade och begav mig ut för att möta Jessi. Hon var på strålade humör och vi fortsatte upp mot Vällingby. Kollade runt på olika saker .. Hittade massa saker jag vill ha .. Den 25e, people! Gick även förbi Coop och handlade smått och gott. Frusna som vi var slog vi oss ner vid matbordet och drack te. Skrattade åt gamla minnen och vips så hade 2 timmar gått. Jessis pojkvän kom förbi e snabbis. Tur att jag hade städat då. :P De åkte härifrån för nån timme sen. Jag började fixa med middagen och det gick inte att sluta le! Herregud vad mycket endorfiner den där kvinnan ger. Helt sjukt :) Det kan man leva på länge."

Slutsats: Den har dagen har gett mig så mycket energi och Carro ger mig precis lika mycket endorfiner som jag ger henne. Det är vansinnigt. "Du är en skön endorfinkick!" Precis så. Och min och älsk's höstpromenad och temys har gjort mig pirrig i magen och jag är så lycklig att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vill bara hoppa upp och ner och dansa och jag vet inte vad. Hösten ger mig liv. Det är som om jag har sovit hela året fram till nu. Det är nu jag verkligen lever. Som jag verkligen är lycklig. Som jag verkligen trivs. Herregud. Jag älskar det här. Den här dagen kan jag leva länge på.



 


Höstmys!

 



Linus & Carro: Tack för att ni finns. Tack för att ni är så jävlajävla bäst. Det finns inga ord som kan förklara det jag känner för er. Ni är det viktigaste jag har. Hos er är jag trygg. Med er kan jag vara mig själv. Lämna mig aldrig.
Jag älskar er.

Jessi säger:

hösten är ren jävla lyckomedicin

Carro säger:

nej .. bästa vännen är ren jävla lyckomedicin


(L)

För alltid.


Jag behöver inte ens säga något.
(L)

My head is spinning around.

The week.

Monday: Umgänge och mys med min bästaste Carro. Ska strax kila iväg och möta henne. Ikväll: uträtta ärenden med älsk och sedan mysa-mysa-mysa. Höra av mig till en vän och bestämma träff, ringa jobbet om jag orkar och powerwalka. Om tid och möjlighet finns: Fixa och trixa med fölsispresenten.

Tuesday: Tandläkarbesök (vill inte!), ringa Linda och bestämma träff (mys!), umgänge med älsk hela dagen. Viktigt: Pyssla med presenten! Powerwalka.

Wednesday: Hjälpa mamma, förhoppningsvis träffa en vän, eventuellt jobba kväll. Om jag inte jobbar: Övningsköra!

Thursday: Förhoppningsvis träffa en vän, övningsköra. Eventuellt jobba kväll. Powerwalka.

Friday: Inga planer. Träffa en vän? Fixa det sista inför lördagen. Powerwalka och övningsköra.

Saturday: Fira Tobbe som fyller 20 år.

Sunday: Inga planer.


You're my only desire.

The weekend: I lördags både övningskörde och powerwalkade jag. Körningen gick så jävla bra och det gjorde mig på fantastiskt humör och promenaden gjorde ju inte saken sämre hellre. HÖST och underbar musik. Och träning förstås. Helt bäst. På kvällen åkte vi ut till landet: utsökt middag, höstmys i soffan och nattpromenad. Bangar inte
Igår var älsk ledig och det var inte en dag för sent. Vi sov ut, åt mysig frukost i soffan och tittade på Idol - och Vem kan slå Filip och Fredrik-repriserna. Sedan planerade och pysslade vi med en fölsishemlis och vi skrattade gott. En dusch och en middag senare slängde vi oss ut i mörket och jag övningskörde lite med Linus. Det gick bättre än någonsin! Blev så glad att jag inte kunde sluta le på säkert en timme. Sjukt kul! Kvällen spenderades i soffan och vi tände ljus och tittade på Sex and the City. Somnade vid tolv och vaknade en timme senare - helt borta från omvärlden. Har bannemig aldrig varit så trött som jag var då. Inte okay. Däckade i sängen en kort stund därefter.


Today:
Om en stund tänkte jag slänga i mig lite frukost och sedan hoppa in i duschen. Ska nämligen promenera bort till Carro senare idag. Ska bli myspys. Ikväll, när älsk kommit hem, måste vi upp till Vällingby och uträtta några ärenden. Och sedan har vi en hel kväll tillsammans! Det hör definitivt till ovanligheterna.
Under dagen måste jag ringa min chef också. Får se om jag jobbar något i veckan.


Happy: Det ska bli skönt att träffa Carro idag. Bara ha en hel dag tillsammans med henne. Prata och skratta. Hon förstår mig bättre än någon annan. Och hon lyssnar och stöttar och hjälper alltid. Oavsett. Alltid. Fem år, alltid hon och jag.
"För alltid din, för alltid min, för alltid vår."
Faktumet att hösten är här nu gör mig ju som bekant bubblande lycklig. Och jag vill helst stanna stanna tiden och alltidalltid ha höst och sparka i löv och andas kylig och frisk luft så djupt ner i lugnorna det bara går och promenera en hel dag och klä mig i stickade halsdukar och äta snask och dricka te och tända ljus och värma mig vid en brasa och prata om livet med goda vänner och ligga hud-mot-hud nära med den jag älskar (minminmin Linus!) och bara njuta av varandra och hösten..



Anxiety:
..Men fastän jag älskar den här årstiden mer än någon annan, så kan jag inte frångå att: 1. det är nu när hösten kommer som det blir så påtagligt att jag inte behöver gå till skolan längre och 2. det faktum att jag saknar att ha något att göra. En plats att gå till. Ha krav på mig, tider att passa, mål och resultat att uppnå, rutiner. Jag grips av ångest och panik varje gång jag ser en grupp skolelever. Jag saknar inte att gå till skolan, men jag saknar själva grejen. Att ha press på mig, att veta att jag alltid måste och kan dra till skolan varje morgon och sedan ha saker att göra hela dagarna och kvällarna. Jag saknar det. Och jag behöver verkligen skaffa mig ett jobb. Få lite fasta rutiner innan den här slappheten tar livet av mig. Innan jag dör av ångest.
Har även ångest inför: att jag fortfarande har ont i huvudet eller migrän var och varannan dag och att jag aldrig får den hjälp jag behöver och att det snart har varit såhär i sex år; min hälsa överhuvudtaget; den kommande helgen; att jag fortfarande tänker tankar jag inte borde och behöver tänka; att vissa saker och människor alltid kommer vara desamma; sakerna på min "borde-göra-lista" som aldrig blir gjorda; högskoleprovet och att jag alltid har ångest eller mår dåligt över något.


Longing for:
Mer höst(!!!); vinter; fast jobb, att börja plugga; egen lägenhet med pojkvännen; KÖRKORT; snyggare och friskare kropp; ljusare hår; längre naglar; en lösning på alla mina livsproblem och löning.

To do: Ringa chefen; sola; träna mer och äta bättre; fixa jobb; röja upp i rummet; fixa naglarna och tånaglarna; boka en synundersökning; fixa en kod på bostadskontoret; färga håret och fixa lite saker inför Carro's inflyttningsfest.



Pics:
Samtliga tagna av mig i förra hösten. De gör mig lycklig.

You complete me.

Last night: Vid ett-tiden i natt hade jag tröttnat på att sitta ensam och glo, så jag puss-väckte Linus och vi myste ett slag i soffan. Sedan insisterade älsk på att vi skulle ta vår planerade kvälls - natt - höstpromenad, så jag var inte sen att haka på. Vi slängde på oss en varsin vinterjacka och gav oss ut beckmörkret med en ficklampa i högsta hugg. Andades iskalla andetag och gick hand i hand på grusvägarna och pratade. Eufori! Fast det blev en kortis, då vi hörde oerhört mystiska och suspekta ljud långt borta i skogen. Jag blev lite darrig på benen, då jag alltid har varit lite mörkrädd, så vi bestämde oss för att  traska tillbaka till huset. Vi gjorde iordning en varsin kopp te, tände ljus och kröp sedan ner i soffan. Plöjde ett par gamla SATC-avsnitt och sedan däckade vi. Kom i säng vid tre, helt döda båda två.



Snart två år sedan.

DU ÄR MIN VÄRLD.


"Du har lärt mig vad kärlek är."


Du är min trygghet.

I en evig evighet: För varje dag som går, blir jag bara kärare och kärare i dig.  Det pirrar i magen och i bröstet och det bubblar i hela min kropp för att jag älskar dig så mycket och för att du alltid får mig att må så bra. Du gör mig så lycklig att jag vill hoppa och studsa och dansa så fort du ler mot mig.  Och det är höst nu och hösten är din och min årstid. Bara din och min. Och jag älskar att vi nu delar vår tredje höst, du och jag, och att vi kommer att hoppa i lövhögar och sparka i knastrande löv och gå långa promenader hand i hand och dricka te i soffan och ligga och mysa hela dagarna i sängen och sedan se årets första snö falla. Tillsammans. Precis som förra hösten och hösten innan det. Och snart har vi gett varandra två år av våra liv. Varit förlovade i ett halvår. Det gör mig trygg. Du gör mig trygg.
Varje dag med dig är den lyckligaste dagen i mitt liv.
Och jag vill aldrigaldrigaldrig leva utan dig. Aldrig skulle jag klara mig utan dig och din villkorslösa, oändliga, underbara kärlek. Jag älskar dig Linus. Min, barabara min, Linus.
"Jag älskar dig så mycket att du skulle kunna dö för vår kärlek." Det skulle jag också, älskling.
För dig skulle jag dö utan att blinka.


Pics: Last fall.
Jag älskar Dig. Mest av allt i allting. I en evig evighet.


Close your eyes and let me hold you in my arms.

Oh yäss: Vid tre-tiden kom brorsan förbi och vi gav oss iväg ut på vägarna för att övningsköra. DET ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT!! Bah. Jimmy skrattade som fan åt att jag var så nöjd och lycklig. Det gick helt sjukt bra. Och brorsan var återigen imponerad. Hell yäss. Det går bättre och bättre ju mer målinriktad jag är. Och ju bättre det går, desto mer målinriktad blir jag.. Det rullar på helt fantastiskt. Oh! Mår så bra av det här.
På vägen hem stannade vi på Plantagen för att leta krukor till Jimmy, men han är så förbannat kräsen så vi hittade ingenting. Väl hemma bytte jag om och haffade musik och gav mig ut för att powerwalka. Det blev en kortis idag, men jag var nog ute i åtminstone 45 minuter. Så uppfriskande och skönt och befriande. Känner mig alltid lika duktig efteråt. Jag kommer bli fetsnygg om jag fortsätter såhär. WOHO!

Edit: Klockan är nu 00.38 och min älskling ligger och sover i soffan. Vansinnigt söt! När vi kom hem hit käkades det middag. Potatisgratäng och lamm. Och jag kan härmed konstatera att potatisgratäng är något av det bästa (i matväg) som finns. Skulle kunna leva på bara det. Yummie! Sedan bäddade vi ner oss i soffan och tände ljus i höstmörkret. Pratade en stund med Linda i luren också. Myspys. Linus och jag hade tänkt ta en kvälls - nattpromenad, men som det ser ut nu är ju inte det så aktuellt. Heh.

Lovely: 666 dagar idag. Sexhundrasextiosex dagar sedan det blev Linus och jag. Coolt och helt fantastiskt. Hur står vi ut med varandra, älskling? ^^ Dessutom är det den 13:e (för idag blir inte imorgon förrän man går och lägger sig!) och det innebär 22 månader sedan vår första kyss. Om jag har koll? Skämta inte.
Jag älskar dig min lilla sötnos!

Fucked up: Det finns så mycket jag skulle vilja skriva nu, men det går inte. För det spelar ingen roll vad jag än skriver här. Det är ändå som det är. Och det kommer alltid att vara så. Jag har insett det nu. En gång för alla. Vet inte vad jag känner längre. Börjar nog vänja mig. Eller ja, det gjorde jag för längesedan, men det går inte att släppa ändå. För det är så sjukt. Fyfan. HELT sinnessjukt.

In your eyes I am home.


Last fall. I'm all yours!

Igår blev en lycklig dag. Efter att ha duschat och fräschat till mig lite, hoppade jag i mjukiskläder och stoppade in hörlurarna i öronen och gav mig ut på en promenad. Så fort jag klev ut genom dörren slog det mig rätt i ansiktet: det är nästan höst nu. Det var sådär underbart kyligt och luften doftade såsom den bara gör på hösten. Träden och löven har börjat få färg och eftermiddags - kvällssolen sken men den värmde inte och det var bara helt vansinnigt underbart. Blev så lycklig att jag ville studdsa och dansa på stället. Promenerade i rask takt hela tiden och lyssnade på nostalgimusik och drog ner den kyliga och fuktiga luften i lungorna. Uppfriskande som fan. Det var precis det jag behövde. Och jag vet inte hur många gånger jag fick goosebumps all over me, av alla nostalgiska och känsloladdade låtar som dunkade i öronen. Gick runt och störtlog mest hela tiden. En timme senare började jag traska hemåt och på vägen hem hittade jag en liten lövhög som jag sparkade i och väl hemma tog jag en välbehövd dusch. Kände mig verkligen som en ny människa efteråt.

Runt halv nio-tiden kom älsk hem och han tjattrade lite med farsan innan vi kunde åka hem till vischan. Käkade en sen middag och sedan myste vi framför TV:n tills det var dags att hoppa i säng.

Right now ligger jag hemma och funderar på vad jag ska hitta på idag. Eftersom det inte blev något teoripluggande igår måste jag nog ta tag i det idag istället. Sedan tänkte jag ta en powerwalk-promenad i eftermiddag också. Måste passa på att njuta maximalt av hösten. Varenda dag och sekund är värdefull för mig. Samtidigt börjar jag faktiskt längta lite efter vintern också. Inte för att jag fått nog av hösten, inte alls, den har ju knappt kommit på allvar, men just för att vintern också väcker en massa lyckokänslor hos mig. Tänker alltid tillbaka på Linus och min första vinter tillsammans. Natten då 2006's första snö föll och vi och Tobbe och Lina åkte pulka hela natten. Eller förra vintern då älsk och jag precis hade firat ett år och vi var kärare än någonsin. Det finns så mycket underbart att blicka tillbaka på och jag blir oerhört nostalgisk. Det blir jag nog mest hela tiden. Oh!
Snackade precis med brorsan och om vi hinner tänkte vi ut och köra lite idag också. Det blir bra.

It's all right now.

Yäss: Än sålänge har jag inte gjort något av det som var planerat. Istället har jag suttit vid min gamla stationära dator och tittat på en massa gamla bilder. Nästan alla bilder jag har ligger ju på den datorn. Helt sjukt vad mycket minnen och känslor bilder ska framkalla. Någon dag ska jag ta mig tid och lägga upp en del här i bloggen och på FB. Nostalgi liksom. Letade upp min säkert 5 år gamla mp3-spelare också. Den fungerar knappt längre, men efter en del lirkande fram och tillbaka fick jag igång den. Sitter med hörlurarna i right now. Tror de flesta låtar är tillagda 2006 och det sjuka är att jag tycker att nästan alla låtar är föbannat bra. Fortfarande. Och det är ännu sjukare hur mycket känslor man kan känna genom att lyssna på musik. Jag fylls med så sjukt många känslor att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Jag älskar det.  Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan ta en promenad. En rask sådan. Och andas in den höstiga luften, lyssna på nostalgimusik och känna att jag lever.

The rainbow is fading away.

Yesterday: Vaknade när Linus gick upp, släpade mig upp och kirrade frulle till honom och sedan gick jag och lade mig igen. Ställde alarmet på 11.00, men stängde av och vaknade igen vid halv ett. Helt död. Och ändå hade jag sovit nio timmar, vilket är ganska sensationellt för att vara jag. Men det räckte tydligen inte och jag har varit både trött och seg hela dagen.
Stressade och gjorde mig schnygg och kom iväg runt två-snåret. Messade lite med Carro på vägen upp till Vällingby och haffade sedan tuben in till stan, där jag skulle möta upp min andra Carro. Vi gav oss ut jakt efter en skinnjacka till henne och lite annat smått och gott till oss båda. Efter många timmars tittande, provande och letande hittade vi: en skinnjacka (oförskämt snygg!), en kjol, två tröjor, en klänning och strumpbyxor till Carro och en kjol, en top och ett par vansinnessnygga örhängen till mig. Blev jävligt nöjda. Sedan tyckte vi att vi hade förtjänat lite vila och lite käk så vi slog oss ner inne på Sandys och tryckte i oss en varsin baguette och pratade om livet. Vaninnesmys! Innan vi begav oss hemåt tog vi en sväng till söder och Ringen's köpcentrum. Efter fyra timmar på stan tyckte vi att det var dags att åka hemåt. På tuben hem berättade Carro om något hon drömt häromnatten. Vi skrattade gott. Och jag kan härmed konstatera att hon är sjuk i huvudet, haha. Tillochmed värre än mig.
Det var en underbar dag!

What's new?
Pratade med min chef igår och jag kanske ska jobba lite nästa vecka. Är kvällspass eller nattpass, så är egentligen inte så överdrivet taggad, men vad gör man inte. Så om det fortfarande finns möjlighet tror jag att jag tar ett eller två kvällspass. Cash!
Planerna idag: Plugga körkortsteori och träna. Tänkte åtminstone plöja ett par sidor eller kanske repetera. Ja, det blir bra. Och så ska jag ge mig ut och springa/powerwalka. Ingenting ska få komma ivägen för det idag. Jag är pepp såinihelvete. Jag ska bli fit, jag ska bli stark, jag ska bli pigg, jag ska skaffa världens bästa kondis, jag blir bli så sjukt jävla snygg. Nu kör vi så det ryker!

SMS mottaget från Carro, för en dryg timme sedan: "Nämen usch vad jag saknar dig!"
På måndag ska vi ha mysdag! Behöver jag säga att jag längtar?

It's a dream you bring to life.

Heja: Jag är så jäkla bra på att köra bil! Brorsan och jag var precis ute och körde och han erkände att han var imponerad. Hell yäss. Jag känner att jag är på gång nu. Ska plugga teori imorgon tänkte jag, efter shoppingen med wonderbaraste Carro förstås. Kompis, det går bra nu.

Now: Ska glo på Top Model och sedan hoppas jag att älsk är hemma snart. Har inte käkat middag och är vansinneshungrig. Och så saknar jag honom förstås.

Inte okay: Jag har ju som bekant slutat äta mina p-piller och gick ner lite i vikt på kuppen. Fick dessutom dålig hy och kände mig som en helt annan människa. I dagsläget har kroppen hunnit ställa om sig på ett liv utan tillskott av hormoner och jag känner mig (faktiskt) lite gladare och piggare än jag gjorde under tiden jag åt dem. Min hy har blivit bättre och det tackar jag för. Men, och det är ett stort jäkla men.. jag har gått upp de där kilona jag tappade för någon månad sedan och dessutom lagt på mig ett par till. Det är åtminstone så det ser ut och så det känns. Vågar inte väga mig med risk för chock. Helvete också. Ska sätta igång med träningen nu också. Det är ett måste. Carro och jag pratade om detta igår och vi snackade om att antingen börja gymma tillsammans eller gå ut och springa tillsammans. Vi får se hur det blir med allt. Träna ska jag göra hur som helst. Och förhoppningsvis snart få börja med min nya "behandling" som också innehåller samma hormoner. Så om jag har tur går jag ner igen. Man kan ju alltid hoppas.

I see your glitterring blue eyes.

Yäss: De senaste timmarna har jag ägnat åt att prata med Carro på MSN, prata med älsk i luren, pyssla med Tobbe's fölsispresent, chit-chata med morsan och titta på TV. Faktiskt ganska mysigt. Nu borde jag verkligen hämta körkortsboken och plöja lite, men jag är inte tillräckligt pepp än. Men snart så!
Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag och sedan trava upp till Vällingby. Måste kuta till Apoteket och sedan tänkte jag ta en sväng och kolla i lite butiker. Är sugen på någon snygg klänning eller lite höstkläder. Får se om jag hittar något. Annars så ska Carro P och jag åka in till stan imorgon och shoppa, så det blir nog bra.

Looking forward to: Att hösten ska komma på riktigt - med alla färger och nyfallna, röd-gul-orange-bruna, prasslande löv och alla underbara dofter som hör hösten till och som får mig att vilja gråta av lycka och den kyliga och fuktiga luften som kittlar i håret - för det finns nog ingenting som gör mig lyckligare; min och Linda's date på fredag; alla mysiga middagar och myskvällar som Carro och jag ska ha; Tobbe's 20-årsfirande; min och Linus 2-årsdag - alltid lika mysigt med dagar som man kan fira lite extra; löning; EGET BOENDE; en sista-minuten; ett deltidsjobb och att börja plugga igen.

Carro (sweet miss P) och jag sitter och dödar tid över MSN och pratar om jobb..

Carro säger:

hurru förresten. är du säker att du inte vill arbeta som smörgåsnisse haha

SÅ fult att jag inte hade bangat.

You're on your own now.

I natt: Vaknade, varför är oklart, och hade fullständig panik. Jag var hundra procent säker på att jag var blind(!?). Innan jag insåg att det var beckmörkt i rummet och att jag kunde tända lampan hade jag nästan svimmat. Konstaterade att jag måste ha drömt, för annars vore det helt sinnesjukt. Sjuk som fan var det i alla fall.

Imorse: Linus skulle till jobbet och vi sitter i vår godan ro på väg in till stan. Plötsligt blickar jag ner och ser en vansinnigt vidrig och stor spindel krypa omkring på min mage (eller var det ben? Blev så panikslagen att jag inte minns..) och jag vrålar ut. Och försöker i panik vifta bort den där skabbiga varelsen ifrån min kropp. Blev så chockad och rädd att tårarna bara rann. HELT fruktansvärt. Och innan jag lyckades få av mig bältet hade jag dött flera gånger om tror jag. Kastade mig bak och landade i baksätet. Sedan fick Linus stanna och försöka ta bort den. Vi hittade den inte och jag var nära gråten hela vägen in till stan. Tänk att sitta instängd med vetskapen att det kryper omkring en spindel bara några meter ifrån dig och närsomhelst kan befinna sig på dig. PANIK. Min puls har fortfarande inte lugnat ner sig. Två timmar senare..

Now: Dödar tid framför laptopen. Inget ovanligt med andra ord. Planerna idag: plugga körkortsteori - har kommit igång på allvar nu och har läst flera gånger på väg hem till landet eller stan; övningsköra; göra ett ärende på Apoteket och fixa tånaglarna. Ska bli spännande att se om jag checkar av något överhuvudtaget.


Fördomar när de är som bäst.

I eftermiddags.
Carro och jag sitter och fikar och pratar om att jag skulle kunna tänka mig att arbeta med funktionshindrade och/eller handikappade.
Carro: Men tänk när dem blir översexuella och blir kär i dig!

Hur söt får man bli?

Du är som ingen annan jag vet.

Igår eftermiddag.
Linus och jag är på väg hem från Täby Centrum och har precis tankat på en närbelägen bensinmack. Jag ropar att han måste stanna för att jag vill kyssa honom.
Linus: Åååh!
Jessi: Jag tycker om att dela saliv med dig!
Linus: Haha, fan vad romantisk du är då!

I förmiddags.
På väg in till stan lyssnar vi på radio, där nyhetskvinnan berättar att mer än varannan treåring sitter fel i bilen.
Linus: Haha, sitter du fel i bilen, älskling?!
Herregud, vad vi skrattade.

Du & Jag, ingen annan.
Alltid.

Why can't you see what you're doing to me?

The sweet day of mine: My boyfriend och jag åkte in till stan vid tvåsnåret, han för att åka hem och lalla hos en polare och jag för att ta en efterlängtad fika med bästaste Carro P. Hon var sen (som vanligt, sötnos!), så jag fördrev tid inne på Lagerhaus. Gjorde bort mig totalt och lyckades ha ett porslinlock i golvet. Kras och jag var benägen att kuta därifrån. Bad om ursäkt och kvinnan som jobbade där sade att det var sådant som händer. Bestämde mig ändå för att gå därifrån och mötte Carro där nere. Viftade ut henne och berättade om mitt lilla äventyr och hon (vi) skrattade gott. Sedan slog vi oss ner inne i Vällingehus, där vi spenderade de tre nästkommande timmarna. Pratandes och skrattandes. Oavbrutet. Usch, vad sådant gör mig lycklig. Hon gjorde mig lycklig. Strax innan sju kramade jag henne hejdå vid tuben och önskade henne lycka till. Hennes date som jag nämnde igår hade nämligen blivit uppskjuten till idag.
Därefter gick jag och älsk till Telia och han köpte sin förbannade IPhone. Efter flera månaders velande fram och tillbaka. Det blev en svart till slut. Stressade hem och hejade på morsan och farsan och åkte sedan hem hit. StödSMS:ade med Carro hela vägen hem. Mysigt! Hon lovade att berätta allt sedan. Wiho.

Now: Blir det middag framför TV:n med min snygging. Ska bli myspys. Får passa på idag, för sedan jobbar han resten av veckan och då ser jag knappt röken av honom. Wäh.



Tack för idag, darling.
(Fytusan, vad jag ser ut. Men den bjuder jag på.)

Everything's gonna be alright.

Today: Linus och jag kom iväg runt två-tiden och en timme senare befann vi oss inne i Täby. Kollade runt, myste, umgicks. Jag kirrade ett knippe tofsar, ett set med Neutrogena-ansiktsprylar på apoteket och en "Diamond Strength" till naglarna. Och jag hittade ett par snuskigt snygga Björn Borg-kalsonger till L, som han naturligtvis köpte. Middagen avnjöts på Taco Bar och vi hade jäkligt mysigt. Pratade om saker som borde göras, som kommer att hända och lite sådant roligt. Åkte hem runt halv sex-sex och när jag kom hem sjönk jag ner i soffan och plockade fram lite nagelprylar. L hade också lite egentid framför laptopen. Sedan satt vi där sida vid sida och jag filade och målade och smyckade. Jag kan lova att jag nu har de snyggaste naglarna som världens någonsin har skådat. Är så äckligt nöjd. Yay!
Vid tio tog vi en varsin skål glass (Mascarpone, såklart!) och kollade på Paradise Hotel. Sedan dess har vi myst framför TV:n och i sängen, skrattat åt mitt engelska uttal (vi skrattade så att vi grät!) och tittat på flera gamla SATC-avsnitt. Nu blir det en kopp te innan vi kryper ner för att sova.
Idag har varit en av de bästa dagarna på länge.

Tomorrow: Då bär det av in till stan, Linus ska träffa en polare och jag ska träffa sötCarro. Ska bli vansinnesmys. Hon har varit på date(!) ikväll så hon lovade att jag ska få höra allt imorgon bitti. Oh! Längtar.

Yay: Snackade med my darling Linda i eftermiddags och vi bestämde att vi ska träffas på fredag. Woho! Alltid lika underbart. Kan knappt förstå att vi känt varandra i sex år redan. Helt vansinnigt. Det är få som är som Linda för mig.

 
SÖTNOSAR.

My sweet autumn.

Last night: Vi kom hem till landet runt åtta och jag mådde som ett arsel. Mådde illa och hade ont i magen. Älsk gjorde lite käk, men jag fick knappt i mig någonting. Kollade på Ensam mamma söker och sedan fastnade vi framför Hitch. Will Smitch är så snuskigt snygg. Bah. Jag somnade någon gång innan elva och nästa gång jag vaknade hittade jag en sovande Linus brevid mig och kollade snabbt vad klockan var. 05.13. LÖL. Då hade jag redan fått sex timmars sömn. Borstade gaddarna och kröp ner i sängen en stund senare. Kunde knappt sova.

Today: Vaknade precis och gick upp för att ta dagens första dos penicillin. Tre doser om dagen är ordinationen. Stackars min mage! Har ont i skallen idag också. Måste bero på att jag sov som ett sepe i soffan igår.
Om hälsan tillåter så tänkte L och jag åka in till Täby och shoppa lite. Det vore jävligt nice.

Happy: VÄDRET! Jag vet att många (hela min family bland annat) tycker jag är helt vansinnig som älskar det trista gråa vädret. Men jag tycker det är förbannat mysigt. Jag älskar när det är kyligt och blåser och man blir alldeles rosig om kinderna och det doftar höst och man kan klä sig i stickade koftor och sjalar och halsdukar och.. Ja, jag älskar allt. Tillochmed regnet. I måttlig mån såklart. Oh. För mig är höst likvärdigt med kärlek. Kanske inte så konstigt eftersom hösten är min och Linus' tid på året. Om nästan exakt en månad är det två år sedan vi insåg att vi var kära i varandra, att vår vänskap hade utvecklats till kärlek. Kommer aldrig glömma den dagen. Och om nästan exakt två månader sedan är det två år sedan vi kysstes för första gången. Och om två och en halv månad firar vi två år tillsammans. Pirr i magen!


Linus & myself i förra hösten.

And I love each and every second.

Ett år, nio månader och tjugotvå dagar.


Jag älskar dig, ditt lilla sötpucko.





Will you be the light who guides me home?

Kill me: Jag har så jävlajävlajävla tråkigt att jag håller på att dö. Jag hatar att jag är sjuk, jag hatar att det inte finns något att göra, jag hatar allt-allt-allt. Jag hatar mitt liv. Pissanushelvete. Horahorahorahorahorahorahorahora.
När jag blir frisk ska jag göra ALLT som går att göra. Ska inte ha en ledig jävla stund. Står inte ut en dag till i det här tillståndet.
Jag skulle ju faktiskt kunna plugga körkortsteori (började lite smått för en stund sedan! hurray!), pyssla med Tobbe's fölsispresent, rensa bland de torkade studentblommorna, ta en dusch, fixa naglarna, måla om tånaglarna, noppa ögonbrynen, läsa lite.. MEN, allting känns så jävla tråkigt. Känns inte som om något i den här världen är roligt. Allvarligt, det måste vara något fel på mig. Jag har hamnat i något stort svart jävla hål typ. Där allt bara är tråkigt, jobbigt, svart. Och det som skrämmer mig allra mest är att jag alltid brukar vara så jäkla lycklig när hösten kommer och det är jag ju emellanåt nu också, men det håller inte i sig någon längre stund. Det är något som är fel-fel-fel. Jag tror jag behöver göra något extraordinary för att få energi igen. Men vad?

Happy (edit): Satte mig och pluggade lite körkortsteori och det känns så skönt att plugga. Känns som när man gick i skolan. Tror jag behöver uppsatta mål att uppnå. Känns jävligt bra! Och jag lyssnar på underbar jävla musik också. Det gör saker för humöret det!

SMS skickat till Carro:
"Säg något roligt! Jag är sjuk och uttråkad!"

SMS mottaget från Carro, 2008-09-07, 16.54:
"Vi ses snart? Kommer du ihåg när du fyllde år och du pillade tanter under kjolen! Ching och chang på allsången. Juuhan och fillinglådan. Du är 14 år och bakar skitfina pepparkakor. Jag ska ha inflyttningsfest snart. Vi ska ha mysmiddagar med tända ljus och ha så roligt som bara yster o sweetnose kan ha det! Kärlek."

Internt och underbart, så in i helvete. Bara du och jag, älskling. Det behövs ingenting annat.
SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG SÅ ATT JAG DÖR!

 
 

DU ÄR DET BÄSTA SOM FINNS.
(Alla pics är tagna på Carro's 19-årsdag. Två år sedan. Vansinne.)


You make me feel wrong.

Yesterday: Efter att ha käkat frulle hoppade vi in i duschen. Blev som pånyttfödda. Sedan kröp vi ner i sängen med en varsin tidning och där låg vi sedan och läste sida vid sida. Och pussades och myste titt som tätt. Sjuk och sliten som jag är däckade jag en stund och vaknade sedan av att lillebror Martin vrålade utanför dörren, att middagen var färdig.
Efter middagen kröp vi återigen ner i sängen. Jag läste klart min tidning en kvart senare och fördrev sedan tiden med att retas och jävlas med Linus som fortfarande låg och läste. Till slut lade han ifrån sig den och började kivas med mig istället. Vi brottades, kittlades, slogs och skrattade. Vi var helt svettiga efteråt. Men mysigt som fan var det. Förflyttade oss till soffan där vi åt en varsin skål glass - Mascarpone - typ världens godaste glass. YUMMIE! Efter flera timmars mys i sängen sade vi god natt vid halv fyra.

  


Today:
Vaknade 09.15, helt död. Åkte in till stan en kvart senare och sedan dess har jag legat här. Mår inte okay. Dagens plan var egentligen att träffa sötCarro, men det tror jag inte att min hälsa tillåter. Det SÖG. Men det får bli en annan dag (snart) istället. Ska snart trycka i mig dagens andra dos antibiotika. Äter 6 gram om dagen, vilket är sjukt mycket. Fast nu jävlar ska jag bli frisk. Woho.

Insikt: Jag måste ha världens tråkigaste liv. Seriously. Jag mår alltid fysiskt dåligt, på något sätt. Antingen är jag förkyld eller så har jag migrän. Jag har fått dra ner betydligt på att dricka alkohol eftersom jag har alkoholutlöst migrän. Detta leder självklart till att det blir mindre festande. Mindre kul. Jag har inget jobb, eller jo, men inget heltids. D.v.s. jag har i princip ingenting att göra. Någonsin. Älsk och jag har inget fast boende, utan vi bor på två ställen, vilket i sin tur leder till en massa åkande fram och tillbaka. Vi pratade om detta igår och kom fram till att våra liv skulle bli så jävla mycket enklare om vi hade en egen lägenhet. Ett eget hem. Där vi, bara vi, bor.
Vi måste göra något åt det här nu. Jag orkar inte mer. Ge mig mitt liv tillbaka.


Snygga är vi alla fall!

Your life is better than mine.

KILL ME. Åkte in till akuten i förmiddags. Trodde mitt huvud skulle gå sönder, då jag hade (har) fasansfulla smärtor i vänster öra. Fy i helvete. Läkaren konstaterade att jag har en luftvägsinfektion, bihåleinflammation och öroninflammation. Yäss, allt på samma gång. Han var också lite orolig över att det såg ut som om jag hade lunginflammation, men efter ett blodprov kunde han lugna mig med att så inte var fallet. TACK fan för det. Så nu blir det antibiotika som gäller igen. Var väl 1-2 månader sedan sist. Det här är ett skämt. Min hälsa är ett skämt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Bah.

Now: FRUKOST! Både älsk och jag håller på att svälta ihjäl. Har fått i mig två penicillintabletter på hela dagen. Asbra. Sedan blir det höstmys i soffan och sängen. Nu jävlar ska jag bli fit for fight igen. 

Jag har inget liv.

Vilken svordom använder du mest?
Fan, helvete och fitta.

Äger du en iPod?
Nixpix.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Beror ju på när jag ska upp. ^^

Hur många resväskor äger du?
Ingen. Tror jag.

Använder du flip-flops?
Yäss.

Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA, Hemköp eller Coop.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Älskar att fota. Älskar att vara med på bild.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Hmms. Sex and The City.

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en polare?
KÅMPIIZ!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En lägenhet.

Har någon någonsin kallat dig lat?
LÖL. Alltid.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nä.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad?
Nä, det tror jag inte.

När var senast någon stötte på dig?
Ja.. Linus stöter ju på mig hela tiden. Så.

Vad åt du till middag senast?
Nyss: Fläskfilé med pommes.

Använder du huvtröjor?
Sometimes.

Kan du vissla?
Absofuckinglutely.

Vem var den senaste som ringde dig?
Älsk.

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Hmms. 

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Haha, yäss.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0176. Landet ftw.
Tittade du på tecknat när du var liten?
Jag har aldrig tyckt om tecknat. Och nä, inte ens när jag var liten.

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Vällingby centrum.

Hur många syskon har du?
Jimmy.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Inte direkt.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen. Typ.

När flög du senast?
Aldrig flygit.

Pratar du några andra språk?
Engelska & franska. 

Diskar du din egen disk?
Nix.

Har du gråtit offentligt?
Ja.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Alltid och alltid. När möjlighet ges.

Vill du göra några tatueringar eller piercingar just nu?
Nä.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Spelar ingen roll alls. Dela är väl en bra idé.

Kan du kasta macka?
Ibland.

Har du en blogg?
Yäss.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Att kunna respektera andra människor och humor.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Minst 5.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Inte direkt. HEH.

Vilken är din favoritfrukt?
Banan.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nja.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
TJUGO (20!) Vad händer?

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ordpolis.

Vad var det senaste du åt?
Middagen ^^

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Samma kön. Fast det är ingen större skillnad.

Gillar du senap?
Yäss.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Sluta vara så negativ.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Maybe.

Äger du en digitalkamera?
Använder den flitigt,

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nope.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Haha, ingen jävla aning.

I'M SO PATHETIC.

Tidsfördriv en sen fredagseftermiddag.

Höger- eller vänsterhänt: Precis som typ resten av Sveriges befolkning - höger.
Humör just nu: Sjuk, men ganska happy ändå.
Favoritgodis: Choklad - mjölk eller vit och lakrits.
Är det nåt du absolut inte äter: Pytt i panna. UÄCK!
Kläder just nu: Gråa mjukisbyxor och grå hoodtröja. Båda är Linus'.
Musik just nu: Ingen alls.
Vad sa du senast: Om halsen: "Det gör så jävla ont!". Till älskling.
Favorit-hangout: Landet.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 40-50 talet. Eller 80-talet.
Fisk eller badkruka: Fisk. Trots att jag är rädd för vatten.
Saft eller alkohol: Det beror helt på hälsa, humör och omständigheter.
Hur många kuddar sover du med: En, men sover så gott som alltid på Linus' arm eller axel.
Favoritväder: HÖSTVÄDER. D.v.s. kyligt, men soligt. Oh.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Älsk, en mobiltelefon och musik. Bubblare: En jävligt tjock och bra bok.
Spelar du nåt instrument: Nä, men kan klinka lite piano.
Morgon- eller nattmänniska: Lutar nog åt nattmänniska.
Sparare eller slösare: Utan tvekan: slösare. Heh.
Vem är viktigast för dig: Pojkvännen, vännerna & la familia.
Tror på liv på andra planeter: Absolut.
Kommer du ihåg din första kärlek: Eftersom jag räknar Linus som min första riktiga kärlek, så absolut.
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja. Mer än livet självt.
Har du några homosexuella vänner: Nä.
Tror du på mirakel: I'm a miracle, baby!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Klart som fan.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Oftast.
Ser du på kärleken som ett misstag: Kärlek är det bästa som finns.
Bio eller promenad: Älskar att promenera.
Är du kittlig: Över(fucking)allt.
Snarkar du? Nä, men jag gnyr. Tydligen.
Stjärntecken? Tvilling.
Rädd för insekter? Jag erkänner.
Äckligaste insekten: GETINGAR!
Största svaghet: Osäker och långsint.
Bästa bok? Ge aldrig upp, Vi som aldrig sa hora & Snabba cash.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig! Eller kunna läsa andras tankar.
Vad vill du jobba som? Inom juridik.
Chips, morötter eller godis? Lantchips.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Inte längre. Om inte blogga här räknas.
Har du nån flickvän/pojkvän? Yäss. Min Linus.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Inte som det ser ut just nu.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat.
Gungar du på stolen? Yäss.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Tveksamt som fan.
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster.
Hur många syskon har du? Storebror Jimmy.
Vad är du mest rädd för? Döden.
Är du rädd för blod? Nä.
Saltar du på maten? Ja, alldeles för mycket.
Gillar du att sjunga? Oh ja.
Vilket gymnasieprogram går/gick du? Samhällsvetenskap med inriktning samhällsvetenskap.
Anser du att du är stark? Fysiskt: Nej. Psykist: Ja.
Brukar du sola? Så mycket som det bara går.
Vad gör du om du får hicka? Håller andan och dricker vatten.
Röker du? Nej..
Snusar du? .. och nej.
.Använder du knark? Ytterligare ett nej.
Kaffe, te eller inget? TE.
Har du en besatthet? Hmms.. Nä.

FYFAN VAD ROLIGT JAG HAR.

Somebody kill me.

Right fucking now: Sitter på landet och har världens halsont. FY I HELVETE. Vågar nog påstå att jag aldrig har haft så ont som jag har right now. Kill me. Min underbara älskling är nere och gör te till mig och om inte det lindrar vet jag inte vad jag tar mig till. Är förbannat hungrig också, men det lär dröja minst en timme tills middagen är färdig. KILL ME.

Still fucking friday.

Yäss: För tretton minuter sedan messade Linus och sade att han skulle dra. Klockan 13.00. Vad var det jag sa? Löl, ingen känner den karln lika bra som jag.
Käkade precis frulle och snackade med mamma och ditt och datt. Håller på att fixa mig nu, så att jag åtminstone kan visa mig ute bland folk.

Interesting: Min vänstra fot gör så in i helvetes jäkla ont. Fem myggbett pryder min fotrygg. Oh. Foten är som ett enda stort myggbett. Och eftersom jag är allergisk mot myggor så får jag alltid myggbett som är minst lika stora som en femkrona. Oftast blir de större. Jättekul! Dessutom har jag två stycken på rumpan också, en på vardera skinka. Sexigt som fan.


My fucking friday.

Now: Vi åkte in till stan redan vid sex imorse, kom hem hit och en stund senare åkte Linus vidare till jobbet. Jag däckade dirr. Vaknade precis och tänkte väl käka frukost snart. När jag orkar. L sa att han skulle dra hem vid 12.00 (vilket innebär 13.00..) så då blir det vischan igen. Det är ett himla åkande fram och tillbaka hela tiden.

Hora: Vaknade nu av att mobilen ringde. Samma mobilnummer som igår, d.v.s. jobbet som jag skulle på en intervju hos. Så blev det ju inte. Såklart. De hade redan hittat någon, "det har gått väldigt snabbt" så hon hoppades att det var okay och tackade. Klart som fan att det inte är okay. Jävla horor. Fast det var nog bäst så, eftersom det bara handlade om sex arbetstimmar i veckan, men ändå. En chans kunde jag fanimig ha fått. HORA!

I'm running up that hill.

Lately: Käkade frukost, men kände ta mig fan inte vad det smakade. Linus sade att det var gott, så jag får väl förlita mig på det. Har ont i huvudet och känner mig sliten så in i helvete, så jag tog en värktablett och sedan däckade jag en stund i soffan. Skönt. Känns litelite bättre nu. Ska tvinga Linus att titta på Sex and the city och äta upp lösgodiset som vi köpte i helgen.

Progress: Mobilen ringde för en knapp timme sedan, okänt mobilnummer. Svarade. Det var från ett av jobben jag har sökt! Ska dit på intervju nästa torsdag. Bah. Herrejävlar vad jag vill ha det där jävla jobbet. Usch. Är redan äckligt nervös.
Ni måste hålla tummarna för mig!

But I can’t see straight anymore.

Good morning! Är på ett fantastiskt bra humör idag. Startade morgonen med att sträckläsa ut den från Carro lånade snuskigt bra boken Vi som aldrig sa hora. Tog mig två timmar att läsa ut den. De senaste två böckerna jag läst har jag läst ut på en halv arbetsdag, d.v.s. drygt fyra timmar. Löl. Ruskigt bra båda två hur som helst. Oh. Nästa bok (också lånad av Carro!) som ska plöjas är Sourze Sex. Verkade sjysst och annorlunda. Ska ge den en chans.
Sedan myste jag med älsk en stund och vi klev nyss upp ur sängen. Väntar på frukost - äggmackor och jordgubbsfil - hur jävla gott som helst. Vilken underbar morgon!

Jag kan inte hjälpa det, men jag älskar den här bilden.
SÅ TYPISKT MIG.
Den visar på pricken hur jag är. Freak? Nä, bara jävligt HET.


Today: Om vädret och hälsan tillåter ska älsk och jag ta en sväng med båten ikväll. En höstfärd. Usch, vad jag har längtat. Blir nog sista båtturen för i år. Känns lite trist, men jag tänker inte hänga läpp för det. För det innebär HÖST och som alla probably redan vet så älskar jag hösten över det mesta. Ingen annan årstid får mig att känna så starkt som hösten. Alla intryck, alla färger, alla dofter, alla känslor, alla minnen. Jag blir pirrig i magen bara av att tänka på det. Oh. Jag tror bannemig jag är som allra lyckligast på höstkanten. Sjukt, men det är nog så ändå. Ja.

You heal me.

Oh yäss: Känner mig som en helt ny människa. Kind of. Jag är åtminstone både snyggare och fräschare än för en liten stund sedan och det gör jävligt mycket för hälsan. Tack för det.
Linus lovade mig att vara hemma absolut senast 18.00. Vad är klockan nu? 18.35. Han har inte ens hört av sig. Vilken jävla karl man har! Måste faktiskt medge att jag hatar honom lite just nu.

Alright: Såg precis att det är 656 dagar sedan älsk och jag bondade. Om tio dagar är det 666. Tufft. Haha, har jag inget bättre för mig?


Ja. Precis.

Edit: Älsk kom hem runt sju. Han hade tydligen snackat med sin chef. Jahapp. Vi åkte hem och när vi stannade och tankade på vägen sprang Linus plötsligt in på macken. Med sig ut hade han en jättefin blombukett. Till mig. Han sade att han bara ville säga att han älskar mig. Oh, älskling. Vi kom hem för en liten stund sedan, så nu ligger jag i soffan framför laptopen samtidigt som jag slötittar på Idol och äter överblivet godis. Väntar på käk. Hörde rykten om omlett. Mums!

Can we make it happen?

Now: Jag har inte gjort ett dugg av det jag smått hade planerat. Istället har jag sorterat bland alla sommarbilder och publicerat de här i bloggen, i fyra delar. Har tagit hela dagen. Sjukt nöjd. Mår fortfarande som ett arsel. Kul!
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och hoppas på att det gör mig mer levande. Älsk är snart hemma från jobbet och då åker vi till landet. Så det är bäst att jag snabbar på. Wäh.

Yster: Ditt lilla as. Jag saknar dig!

Summer of 08 in pics - Part four.

Några dagar efter vår hemkomst från Gräsö blev det dags att åka ut med båten. Niklas och Carro följde med och vi hade bättre lycka än förra året. Denna gång kunde vi tillochmed sola och bada. Under dagen hann vi också med att mysa, prata och grilla. Myspys.



    


Min kärlek.

Vår mysiga middagspicknick.

Ett par veckor senare åkte Linus och jag till Grönan. Det var en av mina födelsedagspresenter och vi hade en underbar (och vansinnesvarm!) dag tillsammans.

   


Samma vecka passade jag på att träffa min underbara Carro efter jobbet. Vi shoppade, pratade såsom bara vi kan och åt glass. Och tog massor med fula (och snygga!) foton förstås. 

  
Usch, vad jag älskar oss.


Ni är det tryggaste jag har.

AUGUSTI - 08.

Större delen av augusti spenderade jag på jobbet. När mina tre sommarjobbsveckor var avklarade spenderade jag massor av tid med pojkvännen och mina tjejer.


På bilden ovan syns min älskade Jojjo. Vi var i stan och shoppade och umgicks.
Vansinnigt underbart.
Hon gjorde mig lycklig och det levde jag länge på.

Någon vecka senare var det dags att checka in Carros's nya och alldeles egna lägenhet. Och fytusan vad avundsjuk jag är.

   
  

Augusti avslutades med en helt fantastiskt mysig dag tillsammans med Linda. På kvällen anslöt sig även vår longtimefriend Hermon och min dag blev komplett. Vi pratade minnen till sent in på kvällen och det var längesedan jag var så nostalgisk och lycklig. Oh!



   
Hermon totalvägrade att vara med på bild, så det sög.

Och sedan var sommaren slut.
TACK FÖR EN FANTASTISK SOMMAR, ERA UNDERBARA JÄVLAR!


Summer of 08 in pics - Part three.

Sommarens nästa happening var midsommar. Den firades hemma hos Lina, precis som förra året, så älsk, jag och Linda anslöt oss till ganget.

    

Snyggo!


Juni började lida mot sitt slut och älsk och jag bjöd över Tobbe och Lina på grillkväll. Under kvällens gång anslöt sig även Segel och det blev en mycket mysig kväll.
    
Här är vi! Fr.v.: Tobbe, Lina, Segel, Linus och myself.


Dagen efter var det återigen dags för grillkväll. Denna gång tillsammans med ett gäng grabbar: Linus, Tobbe, Niklas och Segel. Och så jag! Yäh.

Såhär fantastiskt heta var grabbarna.
Jag vet att ni hade velat vara i mina skor.

  
JULI - 08.
Den fjortonde juli var det dags för årets riktiga semester, nämligen en veckas tältning uppe på Gräsö, tillsammans med Tobbe, Lina, Niklas och Carro.


Camp Bergshamra.
Tre par, tre bilar, tre tält.

  

Fr.v.: Älsk, Lina, Tobbe, Carro och Niklas.
Och det är självklart jag som står bakom kameran.



Summer of 08 in pics - Part two.



Morgonen inleddes självklart med champagnefrukosten. Tjejerna och jag tog tusen bilder och hade vansinnigt roligt:

   
 
Bäst-bäst-bäst.
  
Klockan 13.00 pirrade våra magar som aldrig förr och vi fick äntligen springa ut och skrika och tjoa och kramas och träffa alla våra nära och kära. Kommer aldrig glömma känslan och lyckan:

  
Mina tre favoriter, Jojjo, Carro och Linda, var självklart med och firade min dag.

  
Min älskade pojkvän tog också studenten.
FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Summer of 08 in pics - Part one.

HÄR BJUDER JAG PÅ MINA FAVVOPICS FROM SUMMER -08.
PICS FROM SUMMER -07 FINNS ATT HITTA HÄR!


MAJ - 08.
 Sommaren inleddes med att älsk och jag firade ett & ett halvt år tillsammans. Vi firade detta genom att ta in på hotell och förlova oss.


 I slutet av maj fick vi sommarfeelings och gav oss iväg till Malmen för att invänta och hälsa sommaren välkommen med en kvällspicknick. Vi var sjukt snygga.


Jag lyckades ta världens finaste bild på älsk. Hurray!
 

JUNI - 08.
Älsk och jag firade juni's ankomst med en myskväll hos Lina, tillsammans med henne och Tobbe.

    

Såhär heta var Lina och Linus..


.. Och såhär snygga var jag och Tobbe.
Vi var sjukt heta helt enkelt.

Ett par dagar senare träffades bästaste Carro och jag för att prata-prata-prata. Och mysa i solen.


Hon är det bästa jag vet.


Den femte juni tog min bästaste Linda studenten. Linus och jag var självklart på plats för att gratulera.

    

Ett par dagar innan vår egen studentdag, åkte vi ut med båten till Vår kärleksklippa.

  


If you can heal me.

Yesterday: Precis som jag planerat låg jag nerbäddad i soffan i princip hela dagen. Det var exakt vad jag behövde. Älsk och jag käkade resterna av vårt lösviktsgodis, tittade på TV, spelade sällskapsspel, gosade, åt pannkakor till middag och tittade på roliga saker på nätet. Dagen och kvällen avslutades i vår säng, innan vi borstade tänderna och gjorde oss redo för att sova. Däckade vid två.

Now: Ligger hemma i flickrummet framför TV:n och laptopen. Mår sådär. Är väl på bättringsvägen, antar jag. Har dock fått en sjuhelvetes jävla hosta också. Bah. Idag tänker jag inte göra något jag inte måste, d.v.s. jag kommer inte göra ett dugg. Kanske fixar naglarna sedan och fixar med de torkade studentblommorna. Men jag lovar ingen annan än mig själv.

Diverse: Messade med brorsan på väg in till stan imorse och vi bestämde att vi ska ut och övningsköra i slutet på veckan. Eller nästa vecka. Eller både och. Ja, det vore bra. Informerade om att körkortstillståndet har gått ut, men fick som svar: "Tillstånd och tillstånd :) det löser sig. Jag kollar upp allt.". Jaha, okay. Då blir det väl till att köra utan då. Nästa vecka ska jag sätta igång med körkortsteorin på allvar. Bara jag kommer igång, så löser sig resten. Är ju en riktig plugghäst, så teorin kommer att gå galant. Det vet jag. Precis som mamma säger, så tror jag att jag kommer klara teorin hur lätt som helst, men att jag kan få svårare med körningen. Så är det när man har bättre kordination i huvudet än i kroppen. Typ. Haha. 

I’m psychotic sync hypnotic.

Edit: Käkade en skål glass (med strössel!) precis efter att jag publicerat det senaste inlägget. Kändes faktiskt lite bättre. Dessutom har jag tryckt i mig en värktablett och missbrukat nässpray, så nu mår jag väl helt okay. I alla fall för en stund framöver. Hurray, typ.
Nu ska älsk och jag spela spel och myspysa. Sedan ska jag bannemig ta itu med alla kläder som ska handtvättas och innan dagen är slut ska jag ha lagt en ansiktsmask. Det behöver jag. Imorgon jobbar Linus, så jag ska spendera dagen at my parents place. Tänkte fixa naglarna och vila-vila-vila. Om jag orkar kanske jag rensar rummet lite. Måste ta ner de torkade studentblommorna. Vissa har gjort sitt. Heh.


Jag dör.
Bäst-bäst-bäst.


Everything still remains the same.


Vansinnigt schnygga.


"Tjena kexet!"


Linus är sjukt HET.

Jag älskar oss.

You made me new.

Sunday: Älsk och jag segade framför TV:n hela dagen. Jag mådde som ett as. Efter middagen beslutade vi oss till slut för att ta en promenad. Det var serri höst ute. Ren jävla underbar hösthösthöst. Solen sken såsom den bara gör på hösten, det var höstkallt (det kom tillochmed rök när vi andades) och det doftade höst. Oh! Finns ingeting som gör mig lyckligare. Vi pratade om framtiden och minnen och vi kom fram till att det höstpirrade i våra magar. Vi kom inte hem förrän det var beckmörkt ute och jag lyckades kliva en en ler/vattenpöl, till mina skors förtvivlan. Usch. Väl hemma städade vi upp lite i vårat rum och sedan drack vi en varsin kopp te framför TV:n. Många timmar senare haffade vi en varsin vinterjacka, två filtar och en ficklampa och begav oss ut i kylan, för att utföra det vi bestämde några kvällar innan. Alltså: Försöka pricka in mitt livs första stjärnfall. Det var tre(!) grader ute. I augusti. Sjukt. Sedan placerade vi ut en av filtarna på gräset och lade oss och stirrade upp i universum. Typ. Det var säkert flera miljarder stjärnor rätt ovan oss och jag fick se mitt livs första stjärnfall. Sammanlagt såg jag inte mindre än fyra (4!) stjärnfall och Linus lyckades pricka in sex (6!). Jisses, vad lycklig jag blev. En knapp timme senare tyckte vi att det blev för kallt och knatade in i värmen. Slog oss ner i köket, drack varm choklad och käkade mackor. Jag mådde allt sämre. Däckade i soffan inte långt därefter.

Yesterday: Vaknade och mådde helt sjukt dåligt. Älsk och jag låg nerbäddade i soffan halva dagen och Linus är så söt som tar hand om mig. Blir behandlad som en riktig prinsessa. Inte mig emot. Strax efter tre hade vi båda duschat och fixat oss och vi begav oss in till stan. Hade feberfrossa och trodde att jag skulle dö. Framme i Vällingby klippte Linus sig och sedan tog vi en snabb sväng inne på Gina. Hittade inte ett skit. Åkte hem till mina föräldrar, käkade snask och pratade lite innan vi åkte hem igen. Köpte lantchips och pizza på vägen. Fortfarande sjukt mycket höst ute (och september!) och det gör mig happy. Pizzan avnjöts i vår soffa och herregud vad mätt jag blev. Kunde inte röra mig. Hatar det. Resten av kvällen spenderades på samma ställe. Som vanligt. Typ. Jag höll dock på att få hjärtstinnestånd när jag såg en stor vidrig spindel krypa någon centimeter ifrån min arm. I soffan. Flög upp och skrek. Sedan vägrade jag komma och lägga mig igen, fastän Linus sökt igenom hela soffan i jakt efter flera. Jag är fortfarande övertygad om att de har ett bo i soffan. Andra spindeln jag ser på exakt samma ställe. UÄCK!
Till slut gav jag med mig och kom och lade mig igen och älsk och jag harde riktigt roligt och mysigt. Kom i säng vid tre. Mådde fortfarande piss. Inte okay. Någonstans.

Now: Klev ur sängen för ett par timmar sedan. Kan inte sova och får ingen ro när jag mår såhär. Heal me? Har precis ätit frukost nu och det gör mig lite piggare. Alltid något! Jag tänker nog bannemig ligga nerbäddad i soffan hela dagen. Måste. Bli. Frisk. Undrar om lite glass gör allt bättre? Ja. Det tror jag.

Do to: Bli frisk (prio ett just nu); hitta ett jobb; anmäla mig till högskoleprovet; plugga till högskoleprovet; fixa det där förbannade körkortstillståndet; läsa körkorsteori; fixa Tobbe's fölsispresent (älsk & jag har världens bästa idé!); rensa upp i vårt rum hemma hos mina föräldrar; göra upp en hållbar budget; leta lägenhet; pyssla om mig själv och umgås med alla jag älskar.

Älskling gästbloggar: "118100 är precis vad jag behöver"

Skickat till 118100: "Ska jag köpa en svart eller en vit iphone? Motivera!"

Efter ett par minuter(ja, dom är bra mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig) så kom svaret:
 "118100 tycker att du ska köpa en svart Iphone då slitage som repor och liknande inte syns lika väl på den färgen. Om du dock har en vit Macbook tycker vi att du ska köpa en vit då de passar så bra ihop! Ha en fortsatt trevlig kväll!"

Dem har fan svar på allt, och eftersom det dessutom var ett riktigt klokt svar så får jag nog ta och följa deras råd.
Så en svart får det blir, för jag har ju ingen vit Macbook... än!

Jag tänker då aldrig mer sitta och vela i 2 månader över något, när jag bara kan messa 118100 och få svar på ett par minuter. Det här är ju precis vad jag behöver, jag som är så velig när det gäller precis allt.

Däremot har jag något nytt att fundera på nu, jag måste nämligen hitta på en så komplicerad fråga som möjligt för att testa dem lite på 118100..

Antar att jag har fastnat lite för hela deras affärsidé, men det är ju galet kul..


(Tack för att jag fick låna din blogg älskling.
Jag älskar Dig.
Du är allt jag någonsin önskat mig.
Tack för att du finns, sötnos!
Jag är din förevigt.)


PS. Du och 118100 är allt jag behöver! =)


Puss, från din älskade älskling.


Skjut mig.

Döda mig. Jag är så förkyld att jag skulle kunna lägga mig ner och dö. Här och nu. FYFAN. Dessutom fick jag ett myggbett, precis under ögat, när älsk och jag var ute och promenerade igår. Det har nu svullnat upp, så det ser ut som om jag har fått en blåtira. Rött och svullet och jävligt. Orkar. Inte. Och vi måste åka in till stan idag, då älsk ska klippa sig. Hurra. Kommer nog avlida på kuppen.