Close your eyes and let me hold you in my arms.

Oh yäss: Vid tre-tiden kom brorsan förbi och vi gav oss iväg ut på vägarna för att övningsköra. DET ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT!! Bah. Jimmy skrattade som fan åt att jag var så nöjd och lycklig. Det gick helt sjukt bra. Och brorsan var återigen imponerad. Hell yäss. Det går bättre och bättre ju mer målinriktad jag är. Och ju bättre det går, desto mer målinriktad blir jag.. Det rullar på helt fantastiskt. Oh! Mår så bra av det här.
På vägen hem stannade vi på Plantagen för att leta krukor till Jimmy, men han är så förbannat kräsen så vi hittade ingenting. Väl hemma bytte jag om och haffade musik och gav mig ut för att powerwalka. Det blev en kortis idag, men jag var nog ute i åtminstone 45 minuter. Så uppfriskande och skönt och befriande. Känner mig alltid lika duktig efteråt. Jag kommer bli fetsnygg om jag fortsätter såhär. WOHO!

Edit: Klockan är nu 00.38 och min älskling ligger och sover i soffan. Vansinnigt söt! När vi kom hem hit käkades det middag. Potatisgratäng och lamm. Och jag kan härmed konstatera att potatisgratäng är något av det bästa (i matväg) som finns. Skulle kunna leva på bara det. Yummie! Sedan bäddade vi ner oss i soffan och tände ljus i höstmörkret. Pratade en stund med Linda i luren också. Myspys. Linus och jag hade tänkt ta en kvälls - nattpromenad, men som det ser ut nu är ju inte det så aktuellt. Heh.

Lovely: 666 dagar idag. Sexhundrasextiosex dagar sedan det blev Linus och jag. Coolt och helt fantastiskt. Hur står vi ut med varandra, älskling? ^^ Dessutom är det den 13:e (för idag blir inte imorgon förrän man går och lägger sig!) och det innebär 22 månader sedan vår första kyss. Om jag har koll? Skämta inte.
Jag älskar dig min lilla sötnos!

Fucked up: Det finns så mycket jag skulle vilja skriva nu, men det går inte. För det spelar ingen roll vad jag än skriver här. Det är ändå som det är. Och det kommer alltid att vara så. Jag har insett det nu. En gång för alla. Vet inte vad jag känner längre. Börjar nog vänja mig. Eller ja, det gjorde jag för längesedan, men det går inte att släppa ändå. För det är så sjukt. Fyfan. HELT sinnessjukt.

Crap
Crap from: Carro

vi borde powerwalka tillsammans! Bor ju fett nära varandra nu :)





ps. Det blev inga curry-gardiner.ds

2008-09-13 @ 19:43:02
Crap from: Älskling

Haha, du vet inte att jag skriver nu :)

Ville bara säga att jag älskar dig, och att jag är din föralltid!



Och så ville jag överraska dig lite förstås :)



Puss

//Din förevigt

2008-09-14 @ 21:49:32

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback