I'll make it right.

Tuesday: Fastän vi hade satt klockan på tio och planerat att komma iväg runt tolv, så kom vi inte upp förrän vid elva och iväg halv två. Vi är sämst. Mådde piss på vägen in till Täby. Väl framme blev det dock en mycket mysig shoppingrunda. Jag köpte massor av snygga underkläder och en höstig tunika och älsk kirrade en hoodtröja och en sepesnygg jacka. Herre min gud så snygg han blev. Vilken jävla tur att han redan är min! Tog en liten sittpaus inne på Donken och jag fick äntligen min efterlängtade chokladmuffin. Yumyum! Strax innan vi skulle åka hemåt höll jag på att ramla ihop. Blodtrycksfall? Ingen aning, men ungefär så kändes det. Bara väntade på att det skulle svartna för ögonen. Fattar inte varför. Mår fan alltid dåligt. Kanske borde gå till läkaren och checka läget?
Kom hem till Bergshamra strax efter sex och sprang in på Ray's och köpte en varsin salladspizza, som vi sedan avnjöt hemma i soffan. Helt makalöst gott. Fast sedan mådde jag illa. Heh.


Landet, igår kväll.
Home sweet home.
(L)

At this very moment: Ligger och vilar i soffan framför Top Model och försöker samtidigt få Linus att gå ner och hämta glass till mig. Sockersuget dödar mig snart. Känner mig fortfarande krasslig. Håller på att bli förkyld och känner mig allmänt matt och trött.
Blir nog till att ligga här hela kvällen. Slötitta på serier och mysa med älsklingen. Låter perfekt. Och är ungefär allt jag orkar just nu.

Glass nu!!!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback