If you can heal me.

Yesterday: Precis som jag planerat låg jag nerbäddad i soffan i princip hela dagen. Det var exakt vad jag behövde. Älsk och jag käkade resterna av vårt lösviktsgodis, tittade på TV, spelade sällskapsspel, gosade, åt pannkakor till middag och tittade på roliga saker på nätet. Dagen och kvällen avslutades i vår säng, innan vi borstade tänderna och gjorde oss redo för att sova. Däckade vid två.

Now: Ligger hemma i flickrummet framför TV:n och laptopen. Mår sådär. Är väl på bättringsvägen, antar jag. Har dock fått en sjuhelvetes jävla hosta också. Bah. Idag tänker jag inte göra något jag inte måste, d.v.s. jag kommer inte göra ett dugg. Kanske fixar naglarna sedan och fixar med de torkade studentblommorna. Men jag lovar ingen annan än mig själv.

Diverse: Messade med brorsan på väg in till stan imorse och vi bestämde att vi ska ut och övningsköra i slutet på veckan. Eller nästa vecka. Eller både och. Ja, det vore bra. Informerade om att körkortstillståndet har gått ut, men fick som svar: "Tillstånd och tillstånd :) det löser sig. Jag kollar upp allt.". Jaha, okay. Då blir det väl till att köra utan då. Nästa vecka ska jag sätta igång med körkortsteorin på allvar. Bara jag kommer igång, så löser sig resten. Är ju en riktig plugghäst, så teorin kommer att gå galant. Det vet jag. Precis som mamma säger, så tror jag att jag kommer klara teorin hur lätt som helst, men att jag kan få svårare med körningen. Så är det när man har bättre kordination i huvudet än i kroppen. Typ. Haha. 

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback