Will you be the light who guides me home?

Kill me: Jag har så jävlajävlajävla tråkigt att jag håller på att dö. Jag hatar att jag är sjuk, jag hatar att det inte finns något att göra, jag hatar allt-allt-allt. Jag hatar mitt liv. Pissanushelvete. Horahorahorahorahorahorahorahora.
När jag blir frisk ska jag göra ALLT som går att göra. Ska inte ha en ledig jävla stund. Står inte ut en dag till i det här tillståndet.
Jag skulle ju faktiskt kunna plugga körkortsteori (började lite smått för en stund sedan! hurray!), pyssla med Tobbe's fölsispresent, rensa bland de torkade studentblommorna, ta en dusch, fixa naglarna, måla om tånaglarna, noppa ögonbrynen, läsa lite.. MEN, allting känns så jävla tråkigt. Känns inte som om något i den här världen är roligt. Allvarligt, det måste vara något fel på mig. Jag har hamnat i något stort svart jävla hål typ. Där allt bara är tråkigt, jobbigt, svart. Och det som skrämmer mig allra mest är att jag alltid brukar vara så jäkla lycklig när hösten kommer och det är jag ju emellanåt nu också, men det håller inte i sig någon längre stund. Det är något som är fel-fel-fel. Jag tror jag behöver göra något extraordinary för att få energi igen. Men vad?

Happy (edit): Satte mig och pluggade lite körkortsteori och det känns så skönt att plugga. Känns som när man gick i skolan. Tror jag behöver uppsatta mål att uppnå. Känns jävligt bra! Och jag lyssnar på underbar jävla musik också. Det gör saker för humöret det!

SMS skickat till Carro:
"Säg något roligt! Jag är sjuk och uttråkad!"

SMS mottaget från Carro, 2008-09-07, 16.54:
"Vi ses snart? Kommer du ihåg när du fyllde år och du pillade tanter under kjolen! Ching och chang på allsången. Juuhan och fillinglådan. Du är 14 år och bakar skitfina pepparkakor. Jag ska ha inflyttningsfest snart. Vi ska ha mysmiddagar med tända ljus och ha så roligt som bara yster o sweetnose kan ha det! Kärlek."

Internt och underbart, så in i helvete. Bara du och jag, älskling. Det behövs ingenting annat.
SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG SÅ ATT JAG DÖR!

 
 

DU ÄR DET BÄSTA SOM FINNS.
(Alla pics är tagna på Carro's 19-årsdag. Två år sedan. Vansinne.)


Crap
Crap from: Yster

du får mig att le!

2008-09-07 @ 18:48:06

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback