The rainbow is fading away.

Yesterday: Vaknade när Linus gick upp, släpade mig upp och kirrade frulle till honom och sedan gick jag och lade mig igen. Ställde alarmet på 11.00, men stängde av och vaknade igen vid halv ett. Helt död. Och ändå hade jag sovit nio timmar, vilket är ganska sensationellt för att vara jag. Men det räckte tydligen inte och jag har varit både trött och seg hela dagen.
Stressade och gjorde mig schnygg och kom iväg runt två-snåret. Messade lite med Carro på vägen upp till Vällingby och haffade sedan tuben in till stan, där jag skulle möta upp min andra Carro. Vi gav oss ut jakt efter en skinnjacka till henne och lite annat smått och gott till oss båda. Efter många timmars tittande, provande och letande hittade vi: en skinnjacka (oförskämt snygg!), en kjol, två tröjor, en klänning och strumpbyxor till Carro och en kjol, en top och ett par vansinnessnygga örhängen till mig. Blev jävligt nöjda. Sedan tyckte vi att vi hade förtjänat lite vila och lite käk så vi slog oss ner inne på Sandys och tryckte i oss en varsin baguette och pratade om livet. Vaninnesmys! Innan vi begav oss hemåt tog vi en sväng till söder och Ringen's köpcentrum. Efter fyra timmar på stan tyckte vi att det var dags att åka hemåt. På tuben hem berättade Carro om något hon drömt häromnatten. Vi skrattade gott. Och jag kan härmed konstatera att hon är sjuk i huvudet, haha. Tillochmed värre än mig.
Det var en underbar dag!

What's new?
Pratade med min chef igår och jag kanske ska jobba lite nästa vecka. Är kvällspass eller nattpass, så är egentligen inte så överdrivet taggad, men vad gör man inte. Så om det fortfarande finns möjlighet tror jag att jag tar ett eller två kvällspass. Cash!
Planerna idag: Plugga körkortsteori och träna. Tänkte åtminstone plöja ett par sidor eller kanske repetera. Ja, det blir bra. Och så ska jag ge mig ut och springa/powerwalka. Ingenting ska få komma ivägen för det idag. Jag är pepp såinihelvete. Jag ska bli fit, jag ska bli stark, jag ska bli pigg, jag ska skaffa världens bästa kondis, jag blir bli så sjukt jävla snygg. Nu kör vi så det ryker!

SMS mottaget från Carro, för en dryg timme sedan: "Nämen usch vad jag saknar dig!"
På måndag ska vi ha mysdag! Behöver jag säga att jag längtar?

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback