I see your glitterring blue eyes.

Yäss: De senaste timmarna har jag ägnat åt att prata med Carro på MSN, prata med älsk i luren, pyssla med Tobbe's fölsispresent, chit-chata med morsan och titta på TV. Faktiskt ganska mysigt. Nu borde jag verkligen hämta körkortsboken och plöja lite, men jag är inte tillräckligt pepp än. Men snart så!
Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag och sedan trava upp till Vällingby. Måste kuta till Apoteket och sedan tänkte jag ta en sväng och kolla i lite butiker. Är sugen på någon snygg klänning eller lite höstkläder. Får se om jag hittar något. Annars så ska Carro P och jag åka in till stan imorgon och shoppa, så det blir nog bra.

Looking forward to: Att hösten ska komma på riktigt - med alla färger och nyfallna, röd-gul-orange-bruna, prasslande löv och alla underbara dofter som hör hösten till och som får mig att vilja gråta av lycka och den kyliga och fuktiga luften som kittlar i håret - för det finns nog ingenting som gör mig lyckligare; min och Linda's date på fredag; alla mysiga middagar och myskvällar som Carro och jag ska ha; Tobbe's 20-årsfirande; min och Linus 2-årsdag - alltid lika mysigt med dagar som man kan fira lite extra; löning; EGET BOENDE; en sista-minuten; ett deltidsjobb och att börja plugga igen.

Carro (sweet miss P) och jag sitter och dödar tid över MSN och pratar om jobb..

Carro säger:

hurru förresten. är du säker att du inte vill arbeta som smörgåsnisse haha

SÅ fult att jag inte hade bangat.

Crap
Crap from: Linda

telefonintervjuare då? inget du kan tänka dig?<3


Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback