You brought my life back, darling.

Ofattbart: Om drygt tre veckor firar älsk och jag ett och ett halvt år tillsammans. Jag är medveten om att jag har nämnt det säkert hundra gånger förut, men jag kan inte släppa hur sjukt det egentligen är. Faktiskt.
Vi har snart känt varandra i två och ett halvt år och det finns ingenting som kan få mig att förstå det sjuka faktumet. För mig är det helt ofattbart att det var med Linus som jag satt och fikade med nästan varje dag efter skolan; pratade om livet, om allt. Vi delade varandras hemligheter, pinsamheter och drömmar. Vi var en av varandras bästa vänner. Hur jävla sjukt låter inte det? Bah.

Och hur galet är det inte att det snart har gått 547(!) dagar sedan vi blev tillsammans. Att det är mer än så många dagar sedan som vi insåg att vi var kära i varandra. Jag kan inte tro att det är sant. Det känns som om allt det där var i ett helt annat liv. Helt otroligt. Och helt underbart.

Tönt & tönt.
Första bilden som togs på oss någonsin: bästa vänner sommaren 2006.

Endless love.
Nästan två år senare, april 2008: jag vill leva mitt liv med dig.

Crap
Crap from: Annie

Skojja inte, legat ute och solat i 2h nu.. helt underbart! Jonte och jag ska snart fira 1år, vi tänkte sno eran idee om hotell och så tror vi :P

Crap from: Annie

jag kommer inte få fira en enda månadsdag efter det här års-friandet.. Jonte gillar inte ens att jag firar dom nu.. men men.. Senast så bjöd han mig på middag men såg till att vara väldigt tydlig med att det var en överaskningsmiddag som inte hade något med månadsdagen att göra. HAHAH

2008-04-26 @ 19:20:29
URL: http://annieringefors.blogg.se

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback