Come crashing in, into my little world.

Så trött som jag var imorse har jag nog aldrig varit. När min alarmerande mobil ringde halv sju imorse, bestämde jag mig efter en snabb överläggning med myself, att jag skulle banga min första lektion. Sagt och gjort. När mobilen ringde igen vid åtta var jag minst lika död, men släpade mig motvilligt upp. Linus gjorde mig sällskap vid frukosten och vid halv tio skjutsade han mig till skolan.

Till min förtjusning fick vi sluta flera timmar tidigare, därav anledningen till att jag redan är hemma. Innan jag åkte hemåt, gick jag och Carro till SYV:en för att boka tid. Vi fastade ett tag och fick svar på några av våra frågor, men jag skall ändå dit i nästa vecka. Carro och jag sällskapade till Vällingby och vid Blackeberg klev en man på och slog sig ned bredvid mig. Han såg läskig ut, luktade illa och gjorde oss allmänt obekväma och diskret som jag försökte vara utropade jag "Nämen, där är ju hon!" och pekade bortåt i vagnen. Meningen var att Carro skulle haka på, så att vi lite diskret kunde byta plats. Naturligtvis tittade hon förundrat på mig och började sedan se sig omkring samtidigt som hon frågade mig vemfan jag menade. "Lisa!" utropade jag och Carro tittade alltmer förundrat på mig och runt om i vagnen. "Vemfan pratar du om?" När jag till slut tittade menande på henne och frågade "om vi inte skulle gå bort och hälsa på Lisa" fattade hon vinken och följde asgarvandes med mig. Vi skrattade så att vi grät åt att jag hade gjort bort mig och att hon var så förbaskat korkad som inte fattade någonting. Herregud.

I Vällingby kramades vi hejdå och nu är jag som sagt hemma. Hemma möttes jag av en massa främmande män som kom med en ny kyl. Vår har tydligen gått sönder. Jag hjälpte mamma att fixa lite i köket och sedan slog jag mig ner här. Inte alltför otippat. Jag känner att jag verkligen behöver sätta igång och plugga, men jag har fan ingen lust eller ork. Fyfan.
(Det ska förövrigt bli jävligt intressant att se när Linus orkar masa sig hemåt. Hmms.)



Här är en lång version av reklamlåten som jag publicerade igår. Jag tror dock att det är Depeche Mode som har gjort originalet, men jag tyckte denna var bättre. Den är däremot inte ens i närheten av så bra som reklamversionen är.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback