Fairytales don't always have a happy ending.

Runt halv sex igår eftermiddag kom älsk äntligen hem. Vi pratade och myste framför TV:n innan vi käkade våfflor till middag. Onyttigt, men yummie! Resten av kvällen tittade vi på TV. Jag grät en skvätt framför programmet Spårlöst; det var så jävla fint när kvinnan träffade sin pappa for the very first time och så jävla sorgligt när de sedan var tvugna att skiljas åt. Jag vet att jag är FETT sentimental. Vi käkade lite chips och Gott&Blandat framför Efterlyst och sedan satt jag och kollade efter jobb ett tag. Vi kom i säng redan vid halv 12, tidigt och duktigt.

Idag är jag ledig, eller ja.. jag hade en timmes lektion imorse, men jag tyckte att det var fett ovärt att åka dit för den. Istället låg jag kvar och myste med Linus och sov ett par timmar extra. Runt halv elva gick jag upp till Vällingby för att möta mamma och göra ett ärende på Apoteket. Denna gång fick vi faktiskt med oss migränmedecin hem, dock inte den jag brukar ha. Med oss hem hade vi också två par skor, fett snygga.

 
Underbar-underbar-underbar.

Nyss pussade jag min FETT snygga(!) pojkvän hejdå, för han skulle till skolan ett par timmar. Jag kunde knappt slita mig ifrån honom, för han var så snuskigt jävla good looking. Jisses! Han hade min favorit t-shirt (som han fick av mig i julklapp!) på sig, sin nya hoodtröja, nya jeans och nya sneakers. Gosh, vad snygg han var! Han lovade mig att jag skulle få slita av honom kläderna ikväll, för jag menar.. hur skulle jag kunna låta bli?

Nu tänkte jag vara duktig och slå mig ner i sängen och plugga fucking matte. Det är ingenting jag ser fram emot, men det är något som måste göras. Sedan måste jag ta itu med svenskan också, och ett par hundra saker till. Jag har lovat mig själv att plugga oavbrutet tills älsk kommer hem igen (om drygt 3 timmar), och det löftet tänker jag bannemig hålla. På med hög-hög-hög musik och sedan är det bara att tuta och köra.

Crap
Crap from: Anonym

Men shit, äru efter me låtarna lr ;)

2008-04-04 @ 19:12:23

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback