You betray your heart when looking my way.

Vi vaknade relativt tidigt på lördagsmorgonen. Vi låg och drog oss och och myste någon timme innan vi masade oss upp till soffan och TV:n, där vi en stund senare käkade frulle. Fett mysigt. Därefter satte jag igång det lilla projektet att skriva mitt nationella tal i svenska B och det tog längre tid än jag förutspått. Men bra blev det. Till slut. Vid tre-tiden tog jag en dusch och fixade mig lite, och sedan skjutsade vi familjen som skulle bort på middag. Älsk och jag tog en sväng in till Flygfyren där vi handlade käk inför kvällen, då vi skulle vara ensamma hemma. Fucking lovely. Väl hemma tog vi en kort och iskall promenad och med oss hem hade vi en liten bukett med tussilagos. (Så vår!) Efter att ha värmt upp oss en stund i soffan satte vi igång med maten. Kvällen till ära hade vi bestämt oss för att laga en tre rätters-middag. Förrätt: Toast Skagen. Varmrätt: Fläskfilé, pommes med fetaostsås. Efterrätt: Varma frukter dragerade med vit choklad serverat med vaniljglass. Vi dukade upp framför TV:n med tända ljus och satan vad gott det var! Vi åt oss fullständigt proppmätta, men fan vad det var värt det. Jessi: "Jag är så mätt att jag inte vet vad jag heter!".

Proppmätta myste vi sedan framför 'Körslaget' och det är faktiskt underhållande. Vad alla andra än påstår. Det var helt sjukt mysigt och älsk och jag kom fram till att vi möjligtvis inte kunde ha det bättre. Vid elvasnåret slängde vi oss ut i den mörka och kyliga kvällen och åkte och hämtade hem familjen igen. Jag mådde dock som ett as och mådde utav okänd anledning fett illa. Hemma igen finslipade och övade jag på talet och sedan myste vi framför en massa Vänner-avsnitt, tills vi båda somnade i soffan. Som alltid.
Vid fyra vaknade vi och efter ett toalettbesök och tandborstning hoppade vi i säng. Jag somnade lycklig som ett litet barn i Linus famn.

Söndagen var en dåligdålig dag. Var på uselt humör från att jag vaknade till att jag gick och lade mig. Fyfan. Jag pluggade en massa och allt gick åt helvete. På kvällen tog älsk och jag i alla fall en gemensam dusch och sedan gick vi en lång och uppfriskande promenad. Vi kollade även en del på högskoleansökningarna och nu om en liten stund skall vi skicka in skiten. Gah. Efter några Vänner-avsnitt kom vi i säng vid ett. Dock somnade jag inte förrän någon timme senare.

Take me back.
Sommaren 2006, myself på Carro's 19 års-dag: GE MIG, GE MIG, GE MIG!

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback