I smile because of you, guys.

Jävlar vad fort dagarna går, det är helt galet. Snart är tisdagen slut, vilket innebär en dag närmre skolan.. rädda mig.
Fast jag som alltid (vissa håller nog inte med, men whatever) försöker vara positiv, tänker göra dessa dagar av lovet som är kvar till de bästa någonsin eller i alla fall riktigt bra.
Idag var en bra början då jag och min älskade älskade Carro tog en runda på stan. Jag shoppade loss idag igen (oh where did my money go?) och det blev två toppar (en söt rosa och en snygg svart, yay) och underkläder. Så jag är återigen helnöjd. Helnöjd är jag även med hela dagen tillsammans med en av mina absoluta vänner. Hallelujah!

Efter vår korta lilla shoppingrunda åkte vi till gamla Vällingby där vi kramades hejdå. Jag mötte mor min eftersom jag hade läkartid p.g.a min helvetiska hosta som pågått i 6 veckor (!?). Det visade sig vara min astma så det blev mer astmamedecin och kortisontabletter. (Jag kommer bli tjock!)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka få bort min (dagliga) huvudvärk. Jag börjar nästan tro som Linus, att jag har brist på något. Eller så är min kropp bara jävligt cp.

Jag längtar till imorgon, då det blir mysdag/kväll med två av prinsessorna, Avin och Linda. Kan det blir mycket bättre?
Och så längtar jag tills torsdag när jag äntligen får pussa på min älskling igen.
Fuck, I'm in heaven.. but I'm enjoying it.
PUSS!

Crap
Crap from: Angie

Har du fått huvudvärk sedan du började med minipillren (eller om det var p-piller)? I sådana fall är det med stor sannolikhet deras fel. Byt piller i såfall! Det finns massa olika sorter och allt är individiuellt. Man ska iallafall absolut inte gå runt och haont i huvudet bara för den sakens skull.

Crap from: Angie

Förresten.
Jag har för mig att det var minipiller du äter, och mitt tips (utifrån egna erfarenheter och kunskaper) är att du i största möjliga mån ska undvika p-piller. Om du kan (för det är inte alla som kan) äta minipiller, gör det!

2007-02-28 @ 18:14:51
URL: http://intesomdu.blogg.se

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback