If you love life - show it!

Jag sitter och pluggar matte, dricker påskmust (I love it!) och har The Ark - The worrying kind på högsta volym. Och jag känner mig bara så himla lycklig. Helt tillfreds med livet. (What a lovely feeling!)
För när jag tänker efter är jag faktiskt jäkligt lyckligt lottad.

Först och främst gör vädret och våren sitt för humöret och jag är barnsligt lycklig över solen och har varit hela veckan. Gah, så underbart. Sedan är det endast blott fyra dagar kvar tills påsklov och jag är ivrig och jag längtar och har redan börjat planera för fullt för att få ut maximalt av mitt lov - det ska bli massa umgänge med Avin (vilket innebär shopping, myskväll och skratt), mys med älsklingen, umgänge med Linda och förmodligen lite festande. Sa jag att jag längtar? (Och sedan är det endast drygt 8 veckor till SOMMARLOV. I just can't wait!)

Och den största anledningen till denna totala tillfredställelse är mina underbara vänner och min galet bästiga pojkvän.
Jag har utan tvekan världens bästa vänner, varav fyra är mina absolut bästa! Mina älskade prinsessor.
Och sedan att jag har en Carro (en av the four) en alldeles egen Carro, gör verkligen livet komplett. För hon är den som tänker precis likadant som mig och som finns närsomhelst, varsomhelst och hursomhelst.

Och slutligen har jag, som sagt, universums bästa pojkvän. Och inte bara den bästa utan även den snyggaste, sötaste, sexigaste, mysigaste, snällaste och underbaraste. Jag vet att ni är avundsjuka, men han är MIN. Hah!
Jag störtälskar dig, Linus.

Jag bara älskar våren, solen, livet. Vänenrna och pojkvännen.
Ååh, jag är så lycklig.

PUSS och kram!


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback