Luften bor i mina steg.

Our sunday började vid tio-tiden, då älsk och jag klev upp för att en timme senare rulla in till stan, då Linus skulle jobba. Han lämpade av mig hemma och jag var så trött att jag knappt kunde stå på benen. Efter lite fördriven tid framför laptopen satte jag igång ett Sex And The City-avsnitt. Jag somnade efter halva och vaknade inte förrän flera timmar senare, vid fyra-tiden, då Linus ringde. När vi lagt på somnade jag igen och vaknade en halvtimme senare. Helt vansinnigt. Jag hoppade in i duschen och när Linus kom hem åkte vi hem till landet. Vi myste och tittade på TV hela kvällen.

My monday började på samma vis som morgonen innan, då älsk skulle in och jobba. Jag kom hem vid tolv-tiden och två timmar senare befann jag mig inne på stan. Jag mötte upp Carro P, för att shoppa och umgås. Jag hittade en färgglad och somrig hoodtröja och två t-shirtar till älsk (han hade bett mig leta efter kläder till honom..) och Carro kirrade prylar inför hennes resa. Hon drog ju till Bulgarien igår, den jävlen. Jag hatar henne lite just nu. Efter att ha plöjt en massa butiker slog vi oss ner på ett café och snackade skit. Det var jäkligt mysigt. Ett par timmar senare kutade vi runt i sista sekund innan alla butiker stängde. Runt sju-tiden satte vi oss på tuben mot Vällingby där vi skiljdes åt en timme senare.
Väl hemma tog jag det lugnt och sedan kom älsk hem och vi åkte ut till landet. Vi käkade pizza, myste plöjde Vänner och SATC-avsnitt, drack te och pratade. Förbannat bra.

Le tuesday var både älsk och jag lediga så vi spenderade dagen ute på landet. Vi städade, gick en promenad, och bara var. På kvällskvisten kom Linus' familj hem, efter en veckas resa. Vi snackade lite med dem, kollade på Allsång på Skansen och sedan packade vi ihop alla våra saker och började rulla in till city. Detta p.g.a. att jag hade jouren på jobbet på onsdagen och var tvungen att vara tillgänglig för jobb fram tills 09.00. När vi kom hem till mina föräldrar glodde vi på ett Vänner-avsnitt och sedan blev det bums i säng.


Myself & Carro P.
Denna bild är tagen på champagnefrukosten på vår studentdag, den 10:e juni 2008.
Ta mig tillbaka!


Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback