Live life.

Och som vanligt på lördagsmorgnarna sitter jag uppe, hur pigg som helst (i alla fall nästan) och väntar på att Linus ska slå upp sina blå. Och jag blir lika irriterad varje gång, att jag inte kan ligga kvar utan att få helvetiskt ont i min rygg. Det suger.
Fast det är helg och jag ska inte klaga. Skolveckan var kort (men bestod dock av två prov varav ett nationella, gah) och sommarlovet närmar sig med stormsteg. Enligt mina beräkningar är det nu blott 22 skoldagar kvar (!?!?) DET är sjukt.

Idag hade jag tänkt tvinga Linus att plugga lite matte med mig, inför matte b nationella nästa vecka. Det sorgliga är att hur mycket jag än kommer att pligga, hur mycket hjälp jag än kommer få, så kommer jag få ett stort jävla IG.
Min intelligens (stavas det så?) är riktigt låg när det gäller matte och jag har en sådan sjuk ångest.

Ikväll ska vi till Lina och fira att hon fyller 18 år imorgon. Det blir mängder av alkohol, bad och bönder. Sounds quite good, don't it?
Men söndagsångesten börjar redan infinna sig i mitt sinne. Jag har mängder av plugg att göra och jag kommer tvingas vara flera mil ifrån min älskling. Och nästa vecka kommer bli ett helvete. Jag bara orkar inte.

Ett litet ljus i min för tillfället ångestfyllda tillvaro är att jag och min älskade, söta och fina pojkvän firar ETT HALVÅR om 12 dagar. Och jag är så kär att jag skulle kunna spricka.

PUSS och enjoy förfan.

Crap

Kommentera, kompis!:

Name:
Remember me?

Your e-mail:

URL:

Your crap:

Trackback